Gick loss på julsånger

Då sitter man här i tomtedräkten faktiskt. Ville få lite julkänsla när jag och Mona gick loss på julsånger för ett tag sen. Ska ju som sagt bli känd innan jul har jag bestämt :) haha får se hur långt man kommer. Har iaf fall bestämt mig för va en av mina skall få i julklapp nu är de bara att komma till verkstaden och förverkliga allting. Idag ringde jag till ett rekryterings företag som en vän tipsade mig om. Jag är inte mycket för sånna företag men varför inte egentligen? Jobb som jobb antar jag. Hoppas jag får ettsamtal i veckan som kommer iaf. Då blir jag super glad. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer faktiskt. Jag vill hemskt gärna ner till Gotland men min ekonomin stryper mig, så de blir att stanna kvar i sthlm för min del.

Imorgon är det alla helgona och vad händer då?
Riktigt djävuls och riktigt ful :D Me loooooove this pic!
I am the devil and i can do what i want!

XOXO Ellie


Rain rain go away

Det regnar i sthlm idag och de är inte positivt för min del för jag kan inte göra någonting då. Eller visst kan jag men jag gör inte de. Jag kan inte gå ut eller visst kan jag men jag gör de helst inte för mitt hår, jag är väldigt kräsen med mitt hår. Mycket för att de tar ett tag för mig att göra iordning de ( platta och ha i massa hårprodukter) så jag tycker de är väldigt väldigt onödigt att gå ut i regn sen när de då bara tar 2 minuter för mitt hår att se ut som om jag kom ut ifrån duschen ( krulliiiiiiigt, i dont like) Så, så länge de rengar ute så finns lilla Ellie inomhus. Ringer endå bara runt en massa idag så de är nästan bara bra att de regar.

Jag vill ha snö och iskallt!


XOXO Ellie

Ingenting kan stoppa mig!

Då har jag gjort någonting jag lovat mig själv aldrig göra.. Jag har sökt ett jobb jag aldrig någonsin skulle kunna trivs med i längden MEN jag är stolt över mig själv endå. Har sökt en hel massa jobb hela morgonen och jag skall fortsätta tills de att jag får en jobbintervju. Ingenting kan stoppa mig!


Jag älskar Therese Karlsson!


Tillbaka till jobbsökandet!

XOXO Ellie

God natt bloggvärlden

Sista blogginlägget för idag.
Sprängade huvudvärk är något jag har just nu. Förstår inte varför jag har ont överallt på senaste?! Jäkligt jobbigt faktiskt. Sitter och vräkar i mig massor med godis, de smakar skit faktiskt men äter iaf i brist av annat.
Imorgon skall jag få ett jobb. Det är mtt uppdrag. Imorgon slutar min arbetslöshet har jag bestämt!

Jag saknar Alanya och sandstränder.



XOXO Ellie

Du får mig alltid glad

Stressat hela dagen och fått dåligabesked och de gjorde mig absolut inte glad men sånt är livet. Efter ett samtal med Therese va jag på bättre humör igen. Du får mig alltid glad <3 Har jobbat i stallet med Jeanette hela dagen. Kom precis ur duschen och skall iväg till Kista med Mona en snabbis för hon skall köpa skor.  Sen vill jag bara ta de lugnt för jag har hållt igång hela dagen idag.  Träffa B kanske?



XOXO Ellie


Rosa bandet Galan!

Har jätte konstigt ont i magen känns som om det är äggstockarna. Måste kolla upp de innan de blir värre. Har gått och haft småont nu i en vecka och nu börjar de göra allt ondare och ondare. Har legat i sängen sen mitt sista inlägg och jag ska alldeles strax lägga mig igen.

Just nu på kanal3 Rosa bandet galan. Jag skänker en varm tanke till alla som drabbats av bröst canser och canser över huvudtaget. Jag hoppas att vi en dag besegrar denna sjukdom för gott!
Gör som jag, skänk lite  som blir mycket i slutändan!

Killar  ring och skänk 100 kr - 099-90 920
Tjejer ring och skänk 100 kr - 099-90 910


XOXO Ellie

Bättre eller sämre

Mätt och belåten. Slängde i mig lite spagetti precis. Har inte hunnit äta någon på hela dagen förens nu. Vet inte om det blev bättre eller sämre men jag har fortfarande ont i magen.Konstigt ont i magen!
Nu har jag varit på alla ställen jag ska ha varit på idag. Så nu väntar jag bara på att min mobil skall ladda klart och sen ska jag kontakta omvärlden. Jag har varit rätt orolig idag eftersom batterierna på min telefon va helt slut så har jag inte kunnat ringa och ingen har kunnat ringa mig. Hoppas jag inte har gått miste om en jobbintrervju bara. Jag måste köpa en ny telefon snart!

Det finns en för mig och de är min Mr B!

Du representerar företaget du jobbar för!

Hela havet stormar. Fick en dubbel chock när jag vaknade imorse. Trodde jag hade försovit mig men ack de hade jag inte. Snabbt gjorde jag mig iordning och åkte mot Jakobsberg. Möte möte möte, mötet sög och de gav mig ingenting jag såg framemot. Imorgon får jag mina svar. Hoppas jag inte behöver bli arg. Sitter just nu hos Tuominstam. Skall snart iväg igen för att söka massa jobb.

Apropå jobb, igår var jag i Kista med min älskade Bunny och lämnade en massa CV/personliga brev. Jag känner mig riktigt duktig och hoppas på att någon av butikerna tar in mig på intervju iaf. I vissa butiker var dom personalansvarige riktigt otrevliga. Jag menar jag kommer väl endå inte till deras butik för att jag inte vill dem väl? Jag tycker om butikernas sortiment och produkter men när man får en sånt bemötande sänks hela butiken, i mina ögon iaf.

Glöm aldrig bort att du representerar företaget du jobbar för! Är du dålig/otrevlig ser företaget mindre bra ut.


XOXO Ellie


Frustrerad och upprörd

Just nu är jag väldigt frustrerad och upprörd kanske till och med lite ledsen inom mig. Allt pga jobb och pengar. Jag förstår inte systemet jag förstår ingenting. Jag håller på att gå under rent ut sagt. Mina utgifter växer och växer menans jag inte har något jobb så jag får ingen lön. Varför har jag inget jobb, jo för jag har inga ERFARENGHETER. Då undrar jag hur fan ska man få erfarenhet om man aldrig får chanser att jobba? Kan någon svara på den frågan åt mig för jag vet inte vad jag skall ta mig till..

XOXO Ellie

Paris till nyår?



Jag funderar starkt på att åka till Paris till nyårsafton och fira den där. För Paris är en stad jag blev förälskad i på en gång. Annars har jag faktsikt funderat på att hyra en lokal eller liknande och bjuda in halva Sverige och bara röja satan faktsikt. Men vet inte. Vad tycker ni?! :/

XOXO Ellie

Jag vill aldrig känna så..

Smörgåstårtan är himelsk rent ut sagt. Jag älskar smörgåstårta men den kalloribomben är något jag måste röra mig bort.

Kollar på tv just nu och på Ztv så pratas de om sex och hur man skyddar sig och vad man kan få för sjukdommar om man inte skyddar sig. Jag visste inte förens nu att en person kan gå med klamydia i flera år utan att de slår ut. De jag har fått höra är att om man går med kalmydia för länge så blir du steril och då har jag fått en typ deadline i huvudet. typ 3 veckor sen är du körd men tydligen inte. Jag förstår mig inte på skönsjukdommar. Tack för att jag aldrig någonsin har haft någon. Känner jätte många som har mått så dåligt underbehandling och jag vill aldrig känna så.
Inga könssjukdommar för min del inte!



Tack B för igår. Älskar att ligga i dina armar.

XOXO Ellie

Stjärnor på is i repris och morgonfrilla på eftermiddan

Stjärnor på is i repris och morgonfrilla på eftermiddan. Vaknade för ett tag sen och har precis kommit hem från en regnig promenad med Mona och Nova. Skönt att komma ut men jag gillar inte att de regnar för jag tänker på mitt afro som älskar att krulla sig när de är fuktigt ute. Inte bra inte bra. Nu skall jag äta smörgåstårta med Mona och bara njuta av de goda.


XOXO Ellie

Tacos är gott

Åt precis tacos. mums va de är gott. Mona hade gjort en riktigt god hemmagjord sås. Yummii! Ikväll blir det en lugn kväll hemma. Skall inte någonstans för jag är rätt trött. Nej nu är de tv slappande som gäller.

XOXO Ellie

Fortfarande full



Lite bilder ifrån igår. Hade kul tills dess att jag inte kommer ihåg så mycket mer. Jag vet, fy skäms men de va faktsikt ett bra tag sen jag drack och jag trodde väl att jag klarade av lite mycket som vanligt. Vaknade upp hemma iaf tack och lov..




Mona har precis bakat klart en smörgåstårta och gud va den ser god ut.. Vill bara äta upp den men, den är till Pirjo som fyller år idag. GrattisGrattis! Imorgon kommer hon hem från kryssningen så då är de firande som gäller.


jag är inte nykter än. Undra när bakfyllan slår till!?

Mums jag älskar cocos.

Planerna är nu låsta och skall utföras. Jag sitter just nu med håret uppsatt och handduken runt axlarna för jag skall alldeles strax in i duschen för att börja göra mig iordning. Jag har köpt en 70is till mig och skall göra lite drinkar med smak av cocos. Mums jag älskar cocos. Det blir ingen utgång men en lite mysig drickar kväll med Mona och en vän kanske(vänner) får se vad som sker lite senare. hade varit kul om skurt kom förbi.
Nej nu ska jag börja göra mig iordning.

XOXO Ellie

Tomteklänningen va förliten!



Tomteklänningen va förliten! MEN eftersom jag älskar att sy så sydde jag om den och nu sitter den perfekt. Den kommer inte hamna på kort förens juletid så ni får minsann vänta om ni vill se mig i den. Om någon tvivlar på att köpa en tomteklänning kan jag råda er till att göra de för dom är så så så fina och lite kul är det också. Jag köpte min klänning från www.bodega.se  för 398kr med frakt. Riktigt dyrt tycker jag men jag har velat ha en sån här klänning i ungefär 2 år i rad och nu fick de bara gå!

Fortfarande inga planer för ikväll. Undrar vad som händer.?! Spännande med oplanerade fredagskvällar.

XOXO Ellie

Fredag

God morgon alla underbara.
Då va man uppe och ögonen är helt igensvullnade eftersom jag fortfarande sover. Skall alldeles snart börja röra mig mot jakobsberg och jobbcentret. Där ska jag sitta i en timma och söka massor med jobb, skriva ut mitt Cv/personliga brev. När jag är klart där skall jag snabbt upp till  ica nära och hämta mitt paket, Min tomteklänning. Jag är så glad glad glad och ännu gladare är jag för Monas skull som precis fick bekfräftat att hon skall börja jobba på måndag. Grattis älskling!
När jag gjort klart allting i jakobsberg skall jag hem en snabb vänta innan jag fortsätter till kista för att lämna ut min Cv i varenda butik som finns där. Måste börja göra någonting nu alltså eftersom man inte får jobb annars (Ja, jag vet. Säg ingenting).

Undrar vad som händer ikväll?!
Georg skrev i veckan att han kanske ringer och bjuder ut mig, ja de är väl bara att vänta och se?

XOXO Ellie

Älskvärda minnen


Efter 3 månader i alanya var de dags att ta farväl av alla vänner där nere. Jag saknar alla så sjukt mycket. Dessa människor gjorde min sista kväll helt underbar!

XOXO

T.C.M



Det finns 3 personer jag tänker på direkt när jag hör denna låt.
Jag går igenom eld och vatten för er tre utan tvekan.

Jag har aldrig varit på en jobbintervju.

Jag har aldrig varit på en jobbintervju. Undra hur jag skulle känna inför en ? Hoppas jag får reda på de snart. För jag behöver ett jobb mer än någonsin. Snart börjar min färd mot polisstationen där jag måste hämta lite idhandlingar och sen är de vidare mot banken. Hoppas jag inte stöter på några hinder. För då går jag upp i taket. Jag är trött på motgångar nu faktiskt.

Har varit i Fridhemsplan med Mona för hon skulle på en jobbintervju. Det var hennes första med men jag tycker att hon tacklade den rätt bra faktiskt. När hon kom ut hade hon ett stort smile på läpparna. Jobbintervjun hade gått lysande och allting ser väldigt lovande ut. Jag hoppas hoppas att hon får jobbet. Det hade varit så kul. Jag är stolt över dig!


Nu är de dags för lite frukost.
XOXO Ellie

Booom

Då va filmen på 6:an slut men min huvudvärk har bara blivit värre. Vad är huvudvärk egentligen? Skall snart lägga mig eftersom jag måste åka till Jakobsberg tidigt imorgon bitti. Skall nog förbi Tuominstam en snabbis och hämta mina grejer om någon av dom 2 är hemma. Usch. Måste förbi polisen med och fixa lite med sen förbi banken och ordna med lite papper och efter de till kista och droppa massa CV. Usch jag vill ha ett JOBB!

Min huvudvärk dödar mig. Varför har jag inte tänkt på alvedon tidigare?

XOXO Ellie

Mysa/Gost Ship

Huvudvärk och massa missförstånd. Usch, hur kommer de sig att jag nästan bli huvudpersonen i en grej som inte har med mig att göra? Jag kan inte hjälpa att de ringer på min telefon och berättas historier. Ring inte om de inte är sanning jag får höra. Ni pratar om min familj!

Sitter här vid datorn och se på Nova med trosa och boxer. Jätte söt. Hon blöder och hon blöder riktigt mycket. De är jobbigt att byta lakan var 5:te minut så hon får ha trosor och boxershorts på sig nu när hon blöder så mycket som hon gör. Jag tycker bara de är gulligt och hon verkar tycka de är kul för hon är riktigt glad. ( Så, ni som tror att hon mår dåligt och skäms över detta tror fel och de lovar jag er)

Om en timma skall jag och Mona mysa ner oss i våra sängar och kolla på Gost Ship!  jag är inget stort fan av den filmen för jag har sett den så många gånger men, jag kan slå vad om att jag kommer gömma mig under täcket ett antal gånger iaf. Jag hatar skräckisar, är en riktig lite fegis.



XOXO Ellie

Har ingenting jag vill göra

Inget stall blev det för mig idag. Tyckte sängen var alldeles för bekväm när jag vaknade kl 0730 så jag låg kvar och väntade på att Jeanette skulle ringa men hon ringde aldrig så jag bestämde mig för att somna om.
Nu har jag varit vaken ett tag och tog för en stund sen en väldigt skön dusch. Skall snart låna Monas platttång och platta mitt hår. Min kära rosa plattång är hos Jeanette. Den måste jag hämta någon dag snart. Imorgon kanske när jag endå måste åka till Jakobsberg. Idag vet jag faktiskt inte vad som händer. Har ingenting jag vill göra och ingenting jag inte vill göra så allt som händer idag händer.

Pratade med en vännina från Gotland idag om en händelse som har hänt och fick reda på att väldigt mycket skitsnack runt just denna händelse har skett. Allting jag har fått höra stämmer absolut inte! Jag blev väldigt glad när jag fick höra sanningen för den va mycket mycket bättre än osanningen jag har haft i mitt huvud under gårdagen.


Channa jag älskar dig!
XOXO Ellie

Oops vet inte riktigt

Oj va klockan är mycket. Skall hoppa i sängs med en gång. Har varit ute med Mona och lite vänner och haft det rätt trevligt faktiskt. Träffade SKURT! De va väldigt länge sen man så de ansiktet. Lika fin nu som alltid, Oops vet inte riktigt om man får säga så utan att vara beredd på konsekvenserna men jag chansar. Snart skall jag upp för en tidigt imorgon med Jeanette i stallet. Hoppas jag orkar upp! Ja de ska inte vara några problem.
Nej god natt alla underbara.




XOXO Ellie

du är för bra för att vara sann

Therese Karlsson, Världens bästa människa faktiskt. Denna tjej har stått vid min sida sen den dagen vi blev sams.( du förstår iaf och de är de som är meningen) helt ärligt babe. Hade jag varit kille hade jag för många år sen gått ner på knä och frågat om du ville bli min fru så jag fick spendera hela mitt liv med dig men, nu behöver jag inte göra de. Jag kommer aldrig låta dig försvinna ur mitt liv för du är för bra för att vara sann. Så många gånger våran vänskap har satts på spel men vi har alltid, ALLTID lyckas hålla kvar vid varandra. Börjar tro att du är kär i mig eller något men, jag är ju kär i dig med så de är lugnt.


Therais. you are my soulmate.



XOXO Ellie

Problemlösaren Ellie

Problemet löst. Tack Therese för att du påpekade att jag inte kunde skriva Å,Ä, Ö för det hade jag missat helt. Nu blir de mycket lättare att läsa min blogg.

XOXO Ellie


VA FAN?!

Deprimerande är livet när man tänker på vad men egentligen lever för liv. Jag är en sån människa som mår bättre när jag fått klaga lite så nu skall jag klara på min situation.
Att åka i 40 minuter för att sitta med massa arbetslösa människor och söka jobb i en timme för att sedan åka 40 minuter till är ingenting jag tycker är kul eller givande för den delen. Har försökt komprimissa med mina handläggare om att jag istället kan få söka hemifrån hela dagar istället men självklart går dom inte med på de eftersom att dom tror att jag bara skulle göra ingenting och de förstår jag. Även om jag gör som jag säger. CV/personligt brev blir jag galen på med. Hur jag än gör enligt andras önskemål så blir aldrig någon nöjd med mitt resultat. "Nej, detta är ej enligt våran mall", "Du ska inte göra allting så personligt" "Detta ser ju jätte tråkigt ut, gör de liten mer personligt" VA FAN?! Jag har mitt CV/personliga brev nu som jag själv har gjort de och så får de se ut helt enkelt. Har skickat iväg det till min speciella CV/personliga brev läsare och skall vänta på hur han tycker de ser ut.

Pratade med en vän i telefon idag och fick bekräftat igen att jag inte får vara så kräsen men jobb som jag tyvärr är. Kan inte hjälpas, jag har krav på arbetsläge och jag kan inte se undan dom. Trots att jag vet själv att jag kanske måste. Jag tror jag är lite skitzad faktiskt!

Puuh, nu känns de lite bättre igen.

XOXO Ellie

A girl only needs three things in her life

A girl only needs three things in her life:

Love to make her weak,
alcohol to make her strong,
and friends to pick her up when the first two make her hit the ground..

Text tagen från Sara LaGillé


Dags för mig att åka till jakbosberg nu. Får se om jag går förbi Jeanette och hämtar loite grejer eller om jag tar de imorgon när vi ändå skall jobba i stallet, hmm. jaja de har jag inte tid att tänka på nu. Puss på er!



XOXO Ellie

God morgon föresten

Där, poppade mina frulle mackor upp så jag skall springaiväg och äta upp dom nu. God morgon föresten. vaknade för ett tag sen, har hunnit fixat håret och lite rutingrejer nu innan frukosten. Skall åka iväg till Jakobsberg snart. Skall bara dit en snabbis sen så är det tillbaka hem till tensta. Nej, nu är jag sugen på mina mackor. Ha en fortsatt bra tisdag så hörs vi senare.

XOXO Ellie

Freinetförskolan fredsduvan, avdelning elefanten.

Célestin Freinet föddes 1896 i Provence i södra Frankrike. 1920 kom han som lärare till Bar-sur-Loup. Där fann han en byskola som, lik de flesta andra på den tiden, var smutsig, kvav och dyster. Han hade framför sig elever som hade föga till övers för teoretiska och torrt intellektuella övningar.


Freinet utvecklade i denna miljö och senare på andra orter de metoder och den människo- och elevsyn som kännetecknar freinetpedagogiken: målet är självständigt tänkande och kritiska elever med stark egen identitet som förverkligar sig själva manuellt, konstnärligt och psykiskt genom det dagliga arbetet i klassen och skolans kollektiva gemenskap.



Jag skippade tuppluren jag hade planerat. Istället plattade jag håret och gick till min gamla praktiskplats. Freinetförskolan fredsduvan, avdelning elefanten. Jag har verkligen saknar de stället. Den första man möter på är L, som har klippt av sig håret. Rena rama chocken. Gick upp till övervåningen och kom på att klockan var vilotimma för barnen så jag satte mig i soffan som jag brukde göra och läsa massa barnböcker. Till slut började en eftter en droppa ut ur somrummet. Kul att se dom små liven igen. Men dom har vuxit. Ett helt år sen jag praktiserade där snart. Tiden går riktigt fort. Jag stannade under sångsamlingen och sjöng lite med dom. Sen fick jag lite presenter av vissa av barnen. Gulligt. Massa teckningar.
När de va dags för mellanmål så sa jag hej då och gick hem hit. Jag är riktigt trött men känner bara av det när jag är hemma så jag vet inte hur/vad jag ska göra för jag vill inte somna. KISTA KISTA KISTA helvete. Jag vägrar att gå dit. Jaja.


Aint some i can do about it anyho!!

XOXO Ellie


FY FAN VA JAG HATAR DETTA!

Tillbaka i Tensta efter underbart sköna dagar i jakobsberg. Vaknade imorse av att F tände lampan och sa VAKNA! Kollade på klockan och blev lite stressad men min kropp ville inte gå upp. Jag kom upp vid 0745. Pallade mig iväg till mötet vid 0810 och väntade på att mötet skulle börja vid 0830. Det var helt värdelöst. Jag förstår mig faktiskt inte på systemen vi har i Sverige just nu. Ska de vara så svårt att få lite hjälp? Nästan så att jag klarar mig utan faktiskt.
Åt precis lite frukost eftersom jag har jätte svårt för att äta något när jag precis vaknat.
Egentligen skulle det vara bra om jag åkte till Kista och lämnade lite CV/personliga brev men eftersom att jag inte har råd att köpa något åkhäfte så hindras jag. FY FAN VA JAG HATAR DETTA!
Ska lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv nu faktiskt, för idag tycker jag att mitt liv är jobbigt och suger.

What would you do?

XOXO Ellie

Agnes - On and On

Denna låt ger mig rysningar. Totalt underbar! Bra gjort Agnes!



On and on
This love I feel for you goes on and on

This world can be a scary place
And so much love goes to waste
One moment everything is clear
The next it all could disappear

We need something to hold on to
I wanna be that thing for you
'Cause you're not in this all alone
Your heart has finally found a home

(Chorus)
On and on
This love I feel for you goes on and on
It's something you can't lose
You're gonna find, this heart of mine
Will stand the test of time
On and on
Can't you see, this is where you belong
I've got so much to give
And down you've gone and let these arms
Shelter you tonight

Words can be so hard to trust
They made a fool of all of us
Let your emotions be your guide
And go with what you feel inside

I know that what I feel is deep
And when I play, I play for keeps
I know that you've been hurt so bad
But this is something made to last

(Chorus)

I can feel us moving
Closer by the minute
This is so amazing
Have a little faith and
Let me lead the way
I can promise you that

(Chorus) x2

Lite snabb info om mig.

Humör just nu: Tired as a "mottafuuuckaaa"
Är det nåt du absolut inte äter: ärtsoppa och lutfisk
Kläder just nu: Tunika och knesocks.
Musik just nu: Somewhere over the rainbow- Beyonce (live)
Vad sa du senast:  Omg du skrämde mig!!
Hur många kuddar sover du med:  En.
Favoritväder: När solen skiner med blå himmel och marken är fulltäckt med snö som ingen har gjort spår i.
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med:  Bikini, solstol och cosmpolitan!
Spelar du nåt instrument: Nej
Morgon- eller nattmänniska:  Natt
Sparare eller slösare:  Slösare
Vem är viktigast för dig: Jag själv
Bästa film: Pass forward
Tror på liv på andra planeter: Nej
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja, jag gick i 3an och blev kär i en som gick i 4an (Abbe)
Har du några homosexuella vänner: Ja
Bio eller promenad: Beror på vädret
Snarkar du? Har fått höra de, Ja.
Rädd för insekter? Myror är de värsta jag vet!!!
Äckligaste insekten : Myror!
Bästa bok? En doft av vanilj
Vad vill du jobba som? Designer
Pizza eller hamburgare? Kebabpizza utan tvekan
Gungar du på stolen? Nej, har ramlat av för många gånger
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? sjävklart inte!
Vad är du mest rädd för? För att inte vakna när jag somnat.
Är du rädd för blod? Inte mitt eget iaf
Gillar du att sjunga? LOVE LOVE LOVE
Brukar du sola? Jag är brun, hallo? Men visst är de skönt att ligga i solen!
Vad gör du om du får hicka? Försöker tänka på att jag har de, konstigt nog försvinner de.
Röker du? Ja.
Snusar du? Ja

Med musiken på och lite dans



Sitter i soffan nu här i soffan med datorn i knät och ska skriva lite om vad jag har varit med om idag. Dagen började imorse när Jeanette väckte mig vid 0800. Jag gjorde mig iordning snabbt för att åka till stallet och jobba. När vi kom till stallet så va alla djur jätte hungriga som vanligt, så snabbt serverade vi frukost. Efter de så va de dags för min och Jeanettes fruktost. Vi gick ner i stallet och släppte ut alla djur, Hästar, getter, får och hönsen. Efter de var de dags för mockning i hästarnas boxar. Det gick rätt snabbt med musiken på och lite dans med räffsan och spaden. Riktigt kul. När vi va klara med de vägde vi upp höt till djuren som dom skulle ha till lunch och till middag. När vi satt ute och rökte kom Pirjo förbi med min och Jeanettes lunch som vi snabbt efter att ha gett djuren lunch sprang upp i huset och åt upp. Mumms. Nnär klockan blev 13.00 så va de dags för att fixa iordning Teddy för ponny ridningen som skulle börja kl 13.30. 
Det va rätt många som ville rida på Teddy idag så efter ett antal varv så var vi tvugna att byta håll för att Teddy inte skulle tröttna helt som han endå gjorde efter 6 varvet men, det gick jätte bra och alla var nöjda. 
Vi tönte även höns gårdens pressening på vatten. Mesta dels fick vi nästan på oss men det va bara kul tyckte jag iaf. Jag var tvungen att klättra upp på hönsgårdens tak och tömma vatten med hink eftersom att de va alldeles för tungt att lufta och tömma underifrån. Där om någonstans blev jag väldigt blöt. höll på att ramla  i ett antal gånger med.

Nu är jag hemma iaf och har duschat varmt(SKÖNT) och ätit makaroner och köttbullar(GOTT).
Jag skall inte göra någonting speciellt ikväll utan jag skall bara försöka hålla mig vaken till minst 22.00 innan jag somnar så jag inte vaknar mitt i natten och är jätte pigg.

 

XOXO Ellie


KOLLA PÅ TV

 

High School Musical 2 går på kanal kanal 5 just nu. Ögongodis allihopa.

XOXO Ellie

Bidra med lite som blir mycket



Jag blidrar med lite som blir mycket i längden.
Jag gör de jag kan för canserforskningen.
DU borde göra likadant.

ZZzZZZzZzzz

Söker jobb efter jobb efter jobb ZZzZZZzZzzz Mina ögon säckar ihop totalt alltiså har så svårt att hålla dom uppe just nu men jobb är någonting man måste ha.
Vad händer ikväll? Ingenting skall sova tidigt för jag har inte fått sova mycket inatt. Börjar bli hungrig med.

Hörs senare Ladys and Gents.
XOXO Ellie


Billys Pizza

Så, nu är de alldeles strax matdags här i jakobsberg. Billys Pizza blir med. Mums.
När vi har ätit kommer vi börja röra oss mot Js bandymatch. Jag är inget fans till små hårda bollar( haha) som slås iväg fort av en klubba så jag kommer antagligen vara skit skraj för att jag skall få bollen på mig men, de ska bli kul att se gubben springa lite ;)


Igår drack vi lite och hade skit trevligt faktiskt. Kvällen slutade för mig efter ett långt och spännande spel i köket. Vi spelade tecken. Jag och Jeanette vann rätt överlägset över J och F. Somnade runt 4-5 på morgonen och vaknade vid 9 då de va dags att åka mot Tensta och spånga by för att baka lite med mini4h. Smulpajen vi bakade blev skit god.

Nu ropar Jeanette att maten är klart så jag ska kila.

XOXO Ellie

Like I had i chance anyho!

Lite seg med uppdates idag men de får gå. Jag sitter just nu med en blågul i handen och har gått igenom nästan vartenda klipp på min älskling Chris på youtube. Jag blir knä svag av hans röst. GOSH! Rihanna borde vara en av världens lyckligaste kan jag ju tycka då! Like I had i chance anyho! haha..

Nej nu ska jag fortsätta min fredags kväll i jakobsberg.
XOXO Ellie

Lyssnar på Snook

Arbetsförmedlingen är pinsam. Jag skäms för dom. Mötet idag va de onödigaste jag någonsin varit med om.  Satt i en halvtimma och bara lyssnade på när alla berättade att dom sökt jobb och varit på intervjuer. Vad hjälper de mitt sökande? Förstår inte hur dom tänker ibland. Blir bara irriterad. Nu är det iaf helg för min del och jag har ingen aning om vad jag skall göra i helgen. Får se om Jeanette kanske har något planerat när hon kommer hem från jobbet.
Sitter och lyssnar på Snook nu. Jag har glömt bort att dom är riktigt bra.



XOXO Ellie


Wayne



Utan tvekan min framtida ex man!
Ingen kan få mig på bra humör när jag är nere förutom min lilla Wayne.
Skulle gå genom eld och vatten för denna kille. Dream dream dream!


Nu är det Navi CIS på tv. See you dont wanna be you!


XOXO Ellie

Det är ju nästan lite patetiskt.



Sitter och kollar på 2,5 men på tv just nu. Den serien får mig att skratta trots att den går ut på en medelålders gubbe som superskallen av sig och sätter på var och varannan kvinna han ser samtidigt som han måste ta hand om sin misslyckade bror och hans lilla korkade unge. Skratt! Har inte tänk på hur dålig humor jag har förens nu när jag skrev ner detta. Det är ju nästan lite patetiskt. Jaja, de funkar!


XOXO Ellie

Lite smidigare, lite bättre.

Good God va jag är mätt just nu. Skulle spricka om jag åt någonting mer. Ska alldeles strax fixa till mig lite för att snart åka till Jeanette. Ska sova hos Jeanedrik(Jeanette och Fredrik) inatt för att jag skall upp tidigt imorgon på möte som är i Jakobsberg. Lite smidigare, lite bättre.
Gick förbi Bunny tidigare idag och där är det alltid kärlek. Så fort man kommer in genom dörren så känner man kärlek! Jag och S,lillasyster satte oss i köket och målade lite. Jag höll henne sällskap eftersom hon hade som uppgift att måla en hel del massa. Jag har saknat min Bunny!

Nej nu har jag nästan lite bottom.
XOXO Ellie


Jakobsberg ikväll

Så va de ennu en dag som snart börjar lida mot sitt slut. Alarmet gick vid 12.00 på min telefon men jag har en inövad avstängnings förmåga som jag utför i sömnen så jag vaknade ungefär till halva programmet av Days of our lifes som gick på tv. Så klockan va väl runt halv 2 eller liknande. Jag hade iaf konstig hvudvärk när jag vaknade och de har inte släppt än. Pratade med Jeanette som skall hämta mig vid halv nio, nio när hon slutat jobba. Så med andra ord skall jag till Jakobsberg ikväll.

Såg en bild i en väns blogg som jag helt och hållet hade glömt bort. En 5 år gammal bild. När jag såg bilden kom jag tillbaka till då den va tagen. Får en bra känsla i kroppen. S a k n a r   d o m   t i d e r n a   f a k t s i k t .
Allting är som vanlig men ingenting är som förr!


Sleep tight ..



XOXO Ellie

Mysa med alla mina filtar

Jag har inte varit så här trött som jag är nu på riktigt länge. Min kropp är som spagetti och jag vill egentligen bara krypa ner i min säng och mysa med alla mina filtar och somna men, jag ska  iväg med Mona för jag skall hjälpa henne skriva CV. 
Åt nyligen en väldigt god måltid och innan de tog jag en underbart varm dusch eftersom jag va lite skitig efter att ha varit i stallet hela dagen. Kom hem vid 18.00 och gick iväg 08,00 imorse. En lååååång dag i stallet. Har delat denna dag med Jeanette och Sanna. Träffade Sannas sötnos till son med, Emilio! Mycket mycket söt bebis.
Har ingen ork att skriva så värst mycket i detalj eller överhuvud taget för jag är verkligen helt slut! Hope you understand!

Det går inte en dag utan dig i mina tankarna!



XOXO Dötrött Ellie

Sömn!

God natt mina kära. Har igenting att skriva faktiskt så jag skall fortsätta vräka i mig Monas godis ( dont be angry at me babygirl ) och se på tv.  Imorgon är det stallet som vanligt. Jeanette kommer och hämtar mig vid 0800.


XOXO Ellie

Nu är de inga problem längre

Va förbi Sara en snabbis och hämtade min plattång. Har verkligen sett ut som ett fån dom senare dagarna eftersom att jag inte kunnat fixa mitt hår så som jag tycker om att ha det. Nu är de inga problem längre. Plattång ljuv plattång. Funderade tidigare idag på att gå ut och ta lite dagkort på naturen/migsjälv men de blev inte så. Det är aldrig kul att ta kort själv och Mona sov, ville inte väcka henne fast jag tror nog jag gjorde de några gånger iaf.
Så idag har de varit ennu en slappar dag och jag är riktigt trött på dessa dagar nu. Känner mig helt muppig som bara går runt här hemma/ute utan att ha något att göra. Förstår inte hur människor kan bara vara lixom. Bara gå hemma och inte göra någonting om dagarna och må bra av det. Jag får panik. Det känns även som om jag inte kommer någon vart med mitt arbetssökande heller. Jag har inte haft chansen att komma ut i affärer även om jag vill vill vill de. De är inte lätt att vara bankrutt och verkligen vara de på riktigt. Har inte en krona. Därför blir det svårare att ta sig någonstans med för allting kostar ju! Buuh blir matt av att ens tänka på allting. Hoppas ni har de bra iaf.

XOXO Ellie


Än så länge

God Morgon alla glada.
Här har man varit vaken ett tag faktsikt men har inte hunnit med någonting mer än att borsta tänderna och duschat. Jag funderar på att äta frukost men jag vet inte. Mår illa av tanken än så länge så jag får vänta lite med de. Så vad händer idag? Jag har ingen aning faktiskt. 



Hörs senare, ha en bra tisdagsmorgon, Puss
XOXO Ellie

Mycket felmätningar

Jag älskar att sy men resultatet blir aldrig som man förväntat sig. Jag va riktigt på god väg att få en riktigt snygg klänning innan vissa personen började tjata på mig om att skynda mig då jag tappade fokus helt och hållet. Klänningen blev snabbsytt och jätte mycket felmätningar och fler syningar. Jag fick ihop klänningen som modellen skall se ut på ett ungefär men jag måste ändå sprätta och sy om en hel massa. Jag tycker om den som den är nu iaf! Självklart kan den bli bättre och de skall den också.
När jag hade jobbat på klännigen i drygt 2 timmar åkte vi därifrån och hem hit. Precis nu har jag pratat med Pirjo om halloween. Vi skall ha ett litet party här hemma, och jag tycker de ska bli så kul kul kul! Undra bara vad man själv ska klä ut sig till. Tips?

Nej nu funderar jag på att äta något gott.
Puss


Absolut inte klart men visst är den fin allaredan ;)




XOXO Ellie


God eftermiddag

Sen blogg idag men de gör ingenting. Idag va början på mitt nya mål och hur tror ni det har gått? haha de är ju skrattretande så idiotisk jag tycker att jag själv är ibland men, det är för att jag inte kan sova! Så fort jag får ordentlig somn så kommer jag klara allting galant! Denna vecka har jag ett möte jag skall på nu den 17:de. Sen nästa vecka har jag 4 möten. Buhuu. Funderar på att prata lite med Jeanette om överslaggning eftersom att alla möten äger rum i jakobsberg.
Nu snart ska jag iväg med Mona till husby och sy lite faktiskt. Jag funderar på att sy en klänning men, jag har inte bestämt mig än. Lite Lauren Conrad stil ska jag försöka få till iaf för jag älskar de hon har på sig och de skulle inte sitta fel på mig heller, Får man hoppas ;)

Hörs senare, ha en fortsatt bra måndag, Pusspuss!


Innan läggdags igår så hade jag och Mona(http://www.tanom.blogg.se/) lite tråkigt så jag spacklade henne och lekte fotograf .




XOXO Ellie

intelligentare än oss människor

Såg på I-Robot på tv för en stund sen. Jag blir faktiskt lite rädd i kroppen men tanke på alla sjuka uppfinnare som säkert redan försöker skapa en mer mänsklig robot. Robbotar finns ju överallt i världen redan men som tur är, är det fortfarande inte intelligentare än oss människor. Jag tackar Gud att inte Will.S är död. För när han dör är de kört för mänskligheten. Nej, jag skojar bara lite men, det hade varit rätt sjukt om våran värld hade sett ut som deras gör i filmen.
Måste säga att den filmen är helt okej faktiskt. Lätt en film jag skulle kunna se en gång till men om ett år eller något.



Pretty women va ju på en annan kanal men den filmen är jag så trött på. Har sett den ett antal miljoner gånger känns det som, kan nästan replikerna utantill och de är ju inte kul att se på filmen då heller. Men romantisk är det!

Heltäckta naglar & Läppstift

Im a big fan of  DEEP PINK.
Nu är det bort med maniky och hello heltäckta naglar som gäller. Kan inte förstå hur jag har kunnat gått i flera år utan nagelack och läppstift. Känner mig helt naken utan det nu. Skumt hur snabbt man vänjer sig vid nytt. Jag tycker iaf att alla borde prova på lite färger både på läppar och naglar för det finns ingenting snyggare, enligt mig.




Snart är det sovdagsför mig.
Sitter här nu med myspyskläder och bara myser framför tv.

XOXO Ellie


Blogg problem

Äntligen, Hela dagen har jag försökt komma in på bloggen för att kunna skriva lite men bloggen har krånglat. Jag hoppas att blogg problemet fixar sig snabbt för jag får panik när jag inte kan skriva. Hoppas inte alla har haft sånna problem som jag har haft.

Nu har jag faktiskt inte tid att skriva mer för de är Gossip Girl på tv..
Hörs senare



XOXO Ellie

Heja Sverige!

0-0 blev matchen som faktiskt va helt intressant. Jag tycker att Sverige låg på bra med press och att vi va otroligt duktiga med försvaret. Självklart blev jag jätte irriterad när Mr Zlatan stilade bort bollen ett antal gånger men sån är han. Det är bara att acceptera. Bra match iaf! Heja Sverige!

Sitter nu i soffan och skriver lite blogg medans killarna sitter och spelar hockey spel (WII) och Jeanette sitter framför datan och spelar kort. Riktigt socialt. haha. Jag ska snart få visa vad jag går för med när de gäller hockey. Hmm..

Nej nu ska jag återgå till de ingenting jag gjorde innan.

 

XOXO Ellie


Äta ost och ketchup

Äntligen har jag en chans att skriva lite om vad jag har varit med om de senaste 20 timmarna. Som ni redan vet så åkte jag och Mona till Husby för att träffa en vän. Det va helt okej faktiskt. Inte en av dom roligaste dagarna i mitt liv men ingenting jag skall klaga på. Vännen va så snäll och köpte en milkshake till mig när han handlade mat till sig själv. Tack! När klockan närmande sig 22.00 så började jag röra mig mot busshållplatsen för att ta bussen till Jakobsberg men, med den turen jag har så missade jag självklart bussen. Jag och Mona promenerade till Tensta genom mörk skog och dåligt väder. Jag är inget fans när de gäller mörker så jag va skit skraj! Väl framme i Tensta väntade Jeanette med bilen på mig. När vi kom hem hit till Jakobsberg så satt Fredrik och hans bror i soffan och spelade tvspel med en varsin öl i handen. Självklart blev man snabbt bjuden på en bira. snällt snällt. Vi bestämde oss iaf för att spela tvspelet WII. Riktigt kul men jag hatar att spela bowling på de spelet för jag förlorar jämt! Så jag spelade tennis, boxning och golf istället och jag vann. Inte hela tiden med ofta!
Lite senare blev jag, F och J lite hungriga så vi gjorde en lite buffe med Ost mackor te ketchup skinka. Måste erkänna att Fs ide om att äta ost och ketchup inte är så dum alls. Det är riktigt gott faktiskt. Det smakar som billys snabbpizza. Ni borde prova hur sjukt de än låter. Jag va lika skeptiskt som jag kan tänka mig ni är som läser detta.
Klockan blev alldeles för mycket för att stanna upp så vi gick och la oss.
Jag vaknade idag av att Chefi hoppade på mina ben eftersom F busade som vanligt. Man måste vara berädd på att någonting utöver den vanliga väckningen när man sover över här men, jag klagar inte. Det är rätt kul faktiskt..
Nu har jag och Jeanette precis kommit hem ifrån att ha handlat lite som vi ska äta ikväll. mums.
Ikväll är de fotboll som gäller Sverige/Portugal. Hoppas denna kväll blir riktigt riktigt rolig.



XOXO Ellie

jag är inte säker

Nu ska jag iväg till Husby och träffa en vän med Mona. Senare ikväll skall jag iväg till Jakobsberg och Träffa Jeanette Fredrik och hans bror. Ska bli kul, hoppas jag iaf! Skriver imorgon för jag är inte säker på om jag kommer hem till Tensta inatt eller ommjag sover där .. 


Så här ser jag ut precis nu. Det ända som saknat är parfym strut. Nova smög bakom mig och hamnade på bild med.




XOXO Ellie

Money money money

Jag vill vara rik! Jag tycker detta är jätte jobbigt. Om jag bara kunde fått ett av jobben jag har sökt skulle livet vara så mycket enklare men självklart finns det människor där ute som har mer erfarenhet än mig och dom kommer självklart före. Jag tycker de är jobbigt att inte kunna spendera pengar, det jobbigaste är att inte ha pengar att spendera. Jag har precis nu satt upp ett nytt mål för mig själv! Jag ska försöka få minst en jobb intervju varje dag och jag skall inte sluta söka förens jag får ett jobb.. Start: Måndag den 13 oktober. Wish me luck!




XOXO Ellie

Vi orkade inte

Kom precis hem ifrån Bunny. Har sovit där inatt. Alltid lika kul att vara med Sara en hel kväll sen sova över.
Jag gick hem till Bunny och satt där och pratade med henne, G och S. Senare så började jag och Sara röra oss mot tunnelbanan för vi skulle till Byn! Träffade Hilana i tunnelbanan med. Så vi tre musketörer började vandra till kvby. Där vi satte oss och pratade en hel massa, eller Sara pratade en hel massa. Hilana och jag skrattade bara. Efter ett tag kom C och gjode oss sällskap! Vi tog en hel del kort och försökte få C att visa sitt långa bebisaktiga hår men de va nästintill omöjligt.. Folk troppade in vart eftersom och de va kul att de kom lite bekanta ansikten. Men jag och Sara gav upp rätt tidigt och åkte hem. Vi orkade inte vara ute helt enkelt. Väl hemma tog vi kvällsmacka med ett glas mjölk.. Jag älskar mjölk! Sen va de ner i sängarna och sova. Jag kunde inte somna. Så jag smög upp till Sofia och satt med henne ett bra tag och pratade en hel massa. Tillslut blev vi trötta och gick ner och la oss.. Sov riktigt gott.


De du och jag hade kommer inte fungera!

XOXO Ellie


Tycka illa om mig

Jag börjar typ tycka illa om mig själv alltså! Det har gått flera dagar nu och jag kommer inte upp tidigare än 12.00. Nu är kl 1638 och jag vaknade för 30 minuter sen. Jag hatar detta! Jag vill inte vakna överhuvetaget när jag vaknar så här sen. För det enda jag gör är att kolla på klockan och få ångest för att jag vaknat så sen som jag gör hela tiden!
Idag vet jag inte vad jag ska göra för att inte vakna sent imorgon?!
TIPS NÅGON!
Precis när jag vaknade idag så hörde jag av mig till  Sara som ringde upp mig. Vi pratade lite och bestämde att vi skulle ses senare. MYS! Saknar henne trots att de bara va 2-3 dagar sen vi sågs sist.


Jag vill ha tillbaka mitt liv.
XOXO Ellie

Jag har försökt, och försökt och försökt




Rökning är en rikgt ÄCKLIG vana jag har. Trots alla gånger jag försökt sluta så är det nästintill omöjligt. Jag vet att alla säger: "bara du bestämmer dig så går det." BULL SHIT! Jag har försökt, och försökt och försökt men jag har fortfarande ciggaretter i munnen! Vill inte ens veta hur mina lungor ser ut eller om mina flimmerhår någonsin kommer växa ut igen! Saken är den att rökningen har blivit en vana för mig så som andra bortstar tänderna när dom vaknar tar jag en ciggarett ( självklart borstar jag tänderna med men ni förstår.) Sen tror jag heller inte på alla skitsaker som visas på reklamer. Bli av med ditt beroende och röksuget! puuh. Jag har provat de mesta av de som visas och ingenting hjälper. Det är inte för mig att hålla ciggaretten i handen eller blåsa ut röken som ger mig kicken eller mitt beroende. Jag vill ha nikotinet. Jag har försökt med tuggumin, jag blev beroende av dom och min hals blev helt förstörd. jag blev her och fick skavsår i halsen. Jag har provat med snus men mina läppar fräter bort. Vad finns de mer? Plåser. hmm. Dom kliar och är obehagliga och dom ramlar av. Jag vill sluta röka men de går inte!
Om de är någon som har tips på hur jag ska göra så skriv mer är gärna!

Virat in grimskaftet i handen

Sen blogg idag. Kom iväg till stallet vid 1 idag. Kom inte upp ur sängen vid 7 när klockan ringde. Pirjo(Monas mamma) kom även in och försökte väcka mig vid 8 men de va hopplöst. Hade iaf fått iväg ett sms till Jeanette där jag i sömnen berättade att jag sov. Jag har inget minne av detta med kollade min telefon under dagen och såg detta sms. Sovsmart!
Jag och Jeanette tog Teddy och Minos på en promenad idag. Det va mysigt. Jobbigt däremot blev det när vi kom nära hagen igen där Regal stog och blev överlycklig för att hans polare hade kommit tillbaka efter promenaden och fick spratt i hagen. Sparkade backut och hoppade runt som en galning. Självklart skulle Teddy och Minos göra likadant. Jag och Jeanette använde all kraft vi hade för att hålla hästarna lugna ute på gångvägen där vi stod. Puuuh svettigt.
Vi gick upp till gräshagen med T och M. Jeanette som är van vid att släppa ut hästarna där gjorde ett galant jobb med Minos. Jag däremot hann inte lossa på grimskaftet och Teddy blev överglad för att få vara i grashagen så han galoperade iväg och jag som hade virat in grimskaftet i handen hoppade efter men, bara en liten blit. Jeanette fick tag i grimskaftet som jag fortfarande höll i samtidigt som jag gräppade tag i staketet (som för den delen inte är slipat) och höll i allt va jag kunde. Vi fick av grimskaftet iaf och han galoperade vidare i hagen! Härligt att se när hästarna är glada!
Efter en liten liten stund kände jag hur de svider på mina fingrar.. hmmm 5 st stickor och en bruten nagel!. BLÄÄ! Jag hatar stickor och jag älskar mina naglar så jag blev skitsur. Men sånt får man ju ta med en nypa salt. Så jag och Jeanette gick upp i huset och letade efter en nål som skulle hjälpa mig med alla stickor. De gjorde ont att ta bort dom,blödde lite gjorde det med men nu är alla borta och de känns ju bra!
Hjälpte henne med gruppen som vanligt och efter de så körde hon hem mig och jag tog en varm dusch. HEAVEN!
Nu precis har jag och Mona varit ute med Nova(hund) på en snabb promenad. jag är riktigt trött men ska endå försöka få tag på Sara för hon ville träffas. Ska hon inte till byn så träffar jag henne gärna en stund innan de är dags för läggdags som jag egentligen skulle vilja ha nu!





Min Lillebror Patric fyller 13 år Idag . Grattis Gubben!

XOXO Ellie

God Natt



Usch va jobbigt att komma upp imorgon kl0700. Får nästan lite panik när jag tänker på de. 3 timmar att sova. blääää! Nej nu SKA jag hoppa i säng!

XOXO Gäspgrisen Ellie

Jag är en trogen Chris Brown lover



Ja, jag stod framför tv som en nörd och tog kort på Chris! Men jag dööööör för denna kille! Helt underbar röst och ett utseende som man inte kan tröttna på, Vad kunde jag göra då?  Jag är en trogen Chris Brown lover. BIG TIME!


XOXO Ellie

Dear Mama!



Jag finns här mamma! Vill alltid att du ska ha ett leende på dina läppar för de förgyller min vardag! Du är allt jag behöver och du får aldrig försvinna ifrån mig! Inte ens en liten stund. Behöver dig i mitt liv. Dag som natt!

Loving you is like food to my soul!

vaknade alldeles för sent

BURR! Det är riktigt kallt ute nu för tiden. Jag och Mona utmanade vårat emunförsvar och gick ut i tunna kläder för att ta lite höst kort. Ja juste ja. Större del av bilderna blev katastrofala eftersom vi inte kunde hålla minerna när de va så kallt. Vi gick även ut på järvafältet som är ett delvis öppet fält.. KALLT! Jag vaknade alldeles för sent idag för att överhuvudtaget vara stolt över att ha vaknat. Usch. Nu snart ska jag lägga mig igen och försöka sova eftersom jag skall upp riktigt tidigt imorgon och hjälpa Jeanette i stallet. Som jag börjat göra varje onsdag! Jag tycker det är kul med lite annorlunda faktiskt.
Min att göra lista kan jag ju kasta i vägen. Har lyckats med en grej av alla. Inte bra Ellie, inte bra!
En dramatiskt ändring måste ske inom kort. HUR?!




XOXO Ellie

Äntligen kan ...

Äntligen kan jag ta kort på mina naglar och visa er att manikyr i annat än vitt är skit snyggt. Jag har inhandlat färgerna mörkblå, mörkrosa än så länge. Måste inhandla mörkgrön, svart, rött, lila och orange med. Mörka färger på läpparna är inne i vinter med. Riktigt varma färger. Mina läppar är  mörkrosa för de mesta just denna höst. Nu ska jag slappa framför tv igen. Ha de!





XOXO Ellie

Begärde identitetsbevis

GLAD är jag idag. Har precis kommit hem efter ett lång process av bevisning av min egen identitet.
Att posten har blivit så hård som den är idag hade jag ingen aning om. Visst känns det bra att dom inte delar ut paket till vem som helst men när man själv vet att jag är jag och dom paketen är mina blir man lätt frustrerad. Iaf om man heter Mireille, som jag gör. Blev nekad mina paket i jakobsberg så jag åkte till polisstationen och begärde identitetsbevis pga att både mitt id och pass är borta. Självklart fördröjdes tiden då jag va tvungen att göra en polisanmälan först innan något annat kunde göras.Tacka vet jag poliser som förstår en.  Så efter 30 minuter för en polisanmälan och  ett snabbt papper på att jag är jag åkte vi tillbaka till jakobsberg och fick ut mina kameror. Nu har jag min älskade mörkrosa kamera och jag skall börja klicka på allt som rör sig. Wonderful! Hann inte med mer av min lista än just detta dag pga att jag inte kunde sova inatt. Imorgon däremot börjar min och Monas nya tränings/hälsolista och det ser jag fram emot riktigt mycket.

Nu är det The Hills på tv.



XOXO Ellie

Baby you could go wherever you like

Anytime you want to
Pick up the telephone, you
know it ain't nothin to drop a couple stacks on you
Want it, you could get it my dear
Five million dollar home, drop Bentleys I swear
Yeah I want your body, need your body
Long as you got me you won't need nobody
You want it I got it, go get it I'll buy it

Tell them other broke niggas be quiet

Stacks on deck
Patrone on ice
And we can pop bottles all night
Baby you could have whatever you like
I said you could have whatever you like
Late night sex so wet it's so tight
I'll gas up the jet for you tonight
Baby you could go wherever you like
I said you could go wherever you like


Shawty you da hottest, love the way you drop it
Brain so good, I swore you went to college
100K deposit, vacations in the tropics
Cause everybody know it ain't trickin if ya got it
Ya need to never ever gotta go to yo wallet
Long as I got rubberband banks in my pocket
Five, six rides with rims and a body kit
Ya ain't gotta downgrade you can get what I get
My chick could have what she want
And go in every store for any bag she want
I know that she ain't never had a man like that
To buy you anything ya heart desire like that
I want your body, I need your body
Long as you got me you won't need nobody
You want it I got it, go get it I'll buy it

Tell them other broke niggas be quiet



Me love Music long time

 




1. Rio - Shine one
2. Chris Brown - Super Human
3. Neyo - Closer
4. Alicia Keys- Super women
5. David Guetta - Tomorrow Can't Wait



Har riktigt svårt för att sova. Kan tänka min att det är för att jag vet att jag har riktigt mycket viktigt jag skall göra imorgon så min kropp strejkar. Eller är jag nervös för att allting kan ändras pga av mina val jag gör imorgon? Kan iaf inte sova. Jag är helt klarvaken och de är riktigt jobbigt fatiskt. Men de får väl bli en siesta imorgon mitt på dagen eller tidigt på eftermiddagen. Sitter och kollar på mona som tränar med två stycken cola flaskor fulla med vatten. Mycket intressant faktiskt. Jag är för lat för att träna och speciellt kl halv fyra på morgonen..
Nej, när jag har pengar över så ska jag köpa ett gymkort på S.A.T.S. Har hört att dom är bäst i city. Nepp nu ska jag försöka sova igen. Hoppas jag somnar.

XOXO Ellie

Min älskade B!

Hemma efter en snabb vända till Ringeby med Bunny och H. Mötte upp A,C och en annan bekant som skulle iväg  så fort vi hade kommit dit. Hann iaf säga hejj. Stötte på Canada som vi tog en promenad med och jag märkte då att jag inte skulle kunna stanna en längre tid för jag frös så himla mycket. Drömde mig bort ett tag om flippflopps och sandstränderna i Alanya men kom snabb underfund med att jag var i kalla Sverige då jag gick under ett träd och de började troppa regndroppar på mitt huvud. Usch nej så jag åkte hem med tåget. Vandrade snabbt hem från centrum med en ciggarett i handen. Konstigt nog så går tiden snabbare med de giftet i sig..

Igår kväll fick jag nästan en hel kväll med B, underbart måste jag säga. Vi skrattade och pratade non stop. Har saknat att somna i hans armar till hans hjärtklapp! Kan inte förstå hur jag kan klara mig utan honom ibland i veckor.
Jag är riktigt kär. Tack för att du va vid min sida hela kvällen.
En riktigt hjälte..

Nu ska jag faktiskt lägga mig och försöka sova för jag måste upp riktigt tidigt imorgon har rätt mycket ärenden jag skall uträtta .
1. Gå till vuxenskola och skriva in mig.
2. Ringa viktiga samtal.
3. Hämta min efterlängtade diggi (digitalkamera)
4. Lämna in CV till olika affärer i Kista Centrum
5. Hälsa på min gamla praktikplats (förskolan fredsduvan)



XOXO Ellie

When i grow up



Gillar verkligen denna remix.

Mona Speciall




En Monaspeciall drink i handen samtidigt som man målar manikyr med mörkrosa nagelack och riktigt hög musik.Mysigt. Ingen utgång ikväll men de är alltid mysigt med lite drinkar. . Mums..

XOXO Ellie

Milkshaken satt bra

Och den milkshaken satt bra! MUMMS med riktigt stora bokstäver. Nu frysr jag och mina tänder ilar! Inte bra över huvud taget. Måste till tandis någon dag med när det ändå inte kostar så mycket.
Snart ska jag skriva lite med B har jag bestämt och se vad min lilla älskling skall göra ikväll. Sen ska jag försöka få tag på Bunny med för trots att jag gick hemifrån henne för ett par timmar sen så saknar jag henne redan! buhu!
Jaja, telefonen skriker efter mig nu.



XOXO Ellie

Nu är det Milkshake som gäller

Då va man hemma efter lite impulsivt shoppande med Mona i kista! Idag har jag inte handlat någonting till mig själv faktiskt. Mona där emot va snäll att handla en deodorant till mig. haha hmm undra varför?
Nej, men jag behövde faktiskt en ny och denna Dova deo med luckt av gurka och te luktar riktigt fräscht.
Jag kan rekomendera den deon faktiskt. Man luktar gott länge och den är behaglig mot huden. Deon kostar 36,50kr på H&M. Något jag själv tycker är riktigt dyr för en liten produkt som denna men de är värt dom pengarna. Tack Mona!
Nu sitter vi här hemma och jag är AS sugen på en milkshake. Mr otrevlig retar mig och suktar mig om milkshake. Inte kul!
Mona och Mr har en lite disskution som precis blev klar. Nu är det Milkshake som gäller.

Hör av mig senare.


XOXO Ellie


Den dagen den sorgen

Hej bloggen!
Igår va en helt crazy kväll. Jag kom hem till Bunny där läget va rätt lugnt. Så jag satt och pratade en hel massa med henne underbara småsyskon. Jag och hennes lillebror kom fram till att vi är lika rädda för skräckisar båda två :)
Efter de så ville jag hålla på med lillasysterns hår som jag började kamma och platta. Hennes hår är helt underbart fin alltså.
Jag hann då inte göra klart allt som jag hade velat. Hade även bestämt med lillasystern att jag skulle klippa topparna på henne med Sara va snabb nog att berätta för mig att hon hade pratat med A och vi skulle till Ringeby(Byn). Så vi satte på oss ytterkläderna och åkte till byn och mötte A och dom andra. Vi gick först till gården för killarna spelade fotboll me vi hann knappt sätta oss innan matchen var klar. Så vi gick ut och började röra oss mot KVBY. Där satte vi oss och spelade kort ett bra tag. Jag vann då vänd 10:a hela 2 gånger i rad mot samma lilla mes. Han trodde seriöst att han kunde besegra mästaren i vänd 10:a. Den dagen den sorgen säger jag bara.
Jag och Sara åkte hem senare och mötte S på tåget. Hon är min lilla fashion lady. Jag avgudar hennes stil på kläder.
När jag och Bunny kom hem så gjorde vi iordning lite mackor och gick ner till sängarna och åt upp dom. mums. De slutade med att vi låg skavfötters och sov som små barn.


Vaknade reativt sent idag och har legat hela dagen och kollat på The hills i sängen. Älskar serien! Underbart!
Pallade mig ur sängen och vandrade hem och hemma möttes jag av den skällande hunden Nova och min blöjis!
Nu sitter jag framför datan och skriver om det mesta jag varit med under de senaste dygnet.

XOXO Ellie

jag är heeeelt bedövat

Har precis fått håret plattat av Mona. Tack Babe! Satt i ungefär 45 minuter, känns de som iaf. för jag satt på golvet och hade inget under rumpan min så jag är heeeelt bedövat. Lite jobbigt men om man vill bli fin får man lida pin!
Skall hem till Bunny nu och funderar på att spendera hela helgen där hos henne för jag älskar henne helt enkelt!
Nej, nu ska jag kila. Ha en underbar fredag kväll.

 

XOXO Ellie

De fick mig att inse

Nu dag, ny strid mot allt de dåliga.
idag är faktiskt en mycket bättre dag än igår. är fortfarande lite irriterad på intet med vad ska man göra?!
Har varit ute med Mona och Nove(hund) i centrum precis och handlat lite som man alltid måste ha. Innan det så va vi bara hemma och åt lite av Monas berömda smörgåstårta, mums! Har ringt en massa viktiga samtal till alla möjliga idag med men, som alltid är de aldrig något positivt man får i respons. Utan man blir bara mer irriterad för att man tog telefonen och slog in nr.

Igår va jag med Bunny, jag fick prata ut om allt möjligt som har tyngt mig ett bra tag nu. Det va riktigt skön att få prata om allt samtidigt som de fick mig att inse ett och annat som inte va lika skönt.
Sara är en riktigt bra vän och jag älskar henne verkligen. Kan prata med henne om allt och hon verkligen lyssnar.

En god god god nyhet är att min kamera har landat i stockholm, den dåliga nyheten är att jag är riktigt broke för tillfället så jag kan inte lösa ut den riktigt än och de gör mig lite sur.. Usch va jag är sur på sistonde. Något jag måste ändra på! Jag tycker om att vara glad! Så nu är det omställning som gäller.
Sudda sudda sudda bort din sura min!


Im in love with you, and you are in love with me



























XOXO Ellie


Skit dag!

Den här dagen har varit en av mina värsta dagar ever. Skit dag! 
Allting går snett och sånt gör mig riktigt frustrerad.
Inte ens nu så här sent på kvällen så går saker bra. nej nej allt ska gå åt skogen. Usch va jag vill sova men, är jag trött? Nej självklart inte, usch.

Varför ska allting vara så komplicerat?!

XOXO Ellie

empty soul!

Inte en bra dag överhuve taget. Vill bort, långt bort! Har tröttnat på allt. Det finns ingenting att må bra över just nu!
Hoppas imorgon blir en bättre dag.


XOXO Ellie


inte på bra humör.

Hatar att vakna och bli sur. Just nu är jag skit sur. Jag ville inte vakna men, vaknade iaf. När det gäller mig så måste jag vakna av mig själv eller i en lugn atmosfär för att inte bli arg och om de är ljud runt i kring mig i minst 3 minuter så kan jag inte somna om. Vill jag verkligen sova men inte kan så gör de mig riktigt förbannad faktiskt.
Så nu är jag vaken och inte på bra humör.

Good fucking morning.
XOXO Ellie


Music is my life

 

 

 

Jorden Sparks - one step at a time, Är helt underbar med!
NJUT

XOXO Ellie

Saknar



3 månader av mitt liv. Det sätter spår alltså. Jag vill tillbaka till turkiet. Saknar allting och alla så sjukt mycket. Nu när jag tänker efter så var de dom bästa 3 månadern på länge. Harmoni!





XOXO Ellie

LOVE LOVE LOVE


Nu på Söndag klockan 19.00 på kanal5 är det premiär för fortsättning av senong 1  mitt favorit program GOSSIP GIRL.
Jag dör för den serien, helt underbar och kläderna i serien ska man ju inte skämta om. LOVE LOVE LOVE. Jag längtar bara tills de att jag får min symaskin så jag kan börja sy mina egna kläder.



______________________________________________

Jag saknar även att titta på The hills. Glömde mina Boxar hos mamma på Öland så jag har ingenting att se på längre. Dom avsnitten som går på tv har jag redan sett ett antal 100 gånger. Inte för att jag inte tittar på dom iaf men NYTT NYTT NYTT är bättre och jag behöver mera Lauren och mera drama.



XOXO Ellie

Hjärnceller som är väldigt bra gömda

Varma duschar är något jag älskar, speciellt när man vet att man är skitig. Precis som jag var innan jag hoppade in i duschen. Kom hem för en stund sen från stallet. Har varit där och hjälpt Jeanette med en hel massa om jag får säga så själv. När jag kom dit fanns det inte så mycket att göra så vi satte oss inne vid marsvinen och kaninerna och bara satt och myste med djuren innan gruppen skulle komma . Vi var även nere vid hönser och ena fru höna har fått små små gullefjunisar. Mycket mycket söta.Dom är så små, små bäbush bäbush!
Spångabys 4H gård har på vissa dagar i veckan prova på dagar för barn mellan 6 år och uppåt då man låter barn ta hand om djuren vilken inkluderar mata och borsta och allmänt se till att djuren mår bra.  Jag tycker det är riktigt kul med djur fast än att jag kan inte så mycket om djur själv men man får ibland använda hjärnceller som är väldigt bra gömda i den skal jag har, haha!
Jag kom från stallet vid halv 6. Jeanette körde hem mig för jag STANK! Men nu efter duschen är jag fräsch igen.
Mitt under mitt inlägg nu så sprang jag iväg och åt mat. MUMS! Ostgrattineradfalukorv och potatis med masa grönsaker. Pirjo(Monas mamma) borde seriöst bli kock och de har hon fått höra av mig ett antal 100 gånger. Nu skall jag och Mona till centrum för hon ska köpa hårfärg och färga sitt hår.
Jag är så mätt att jag inte vill resa mig ifrån stolen men, kommer bli illa tvungen till det när Mona kommer ut ur duschen.

B, igår gjorde du mig till den lyckligast ever! Fick seriöst ont i magen av lycka.
DU ÄR MIN LYCKA





XOXO Ellie

Saknar mina änglar!

Min bebis Alexander (Bobo) Jacobsson
Min Fru Channa Jacobsson
Min Bebis Tindra Jacobsson





Jag älskar min familj och jag saknar er något så fruktansvärt mycket. Önskar att ní bodde 1 minut ifrån mig så jag aldrig var ifrån er. Jag tycker inte om att vara utan er och jag har verkligen varit det alldeles för länge nu!
JAG ÄLSKAR ER!


XOXO Ellie

RSS 2.0