Nu står jul vid snöig port!

Nu har jag spräckt rösten igen! Jag vet verkligen inte hur jag ska värma upp stämbanden så jag pallar trycket möhöhö. Håller på att sjunga, as always. Love it love it. Jag älskar mitt rum också, sååå juligt. Första advent idag för er som missat det.

Oh shit, nu blev jag kissnödig.
Puss!


En dag i November

Hej på er.

Här sitter jag och känner lite julmys i hela kroppen. Har pyntat fint i mitt rum och självklart har jag smygstartat. Man kan ju inte låta stjärnan eller ljusstaken stå mörka. EMDs julskiva går varmt i vardagsrummet. Idag har jag jobbar, och även på jobbet julpyntade vi. Det ända som saknas nu är SNÖN! Bring it on.

Har repat lite med Öland också. Sång på gång om man säger så. Trevlig. Nej nu måste jag tyvärr springa iväg och smörja in min läpp så den inte spricker helt. På vinterhalvåret torkar mina läppar så fruktansvärt så jag måste återfukta hela tiden.



Köpte en asskön avslappnings greja på Lager House. Kyler ner ögonen. Så jag njuter alltså! Dom var däremot lite svåra att få på plats förta gången, haha!


Bästaste Therese ever. (fan va rund jag har blivit. Det blir hårdbantning tills julafton!)


Mitt fin fina julpynt, en DEL av det iallafall.. Tomten bredvid ljusstaken gjorde jag när jag var typ 5 år :)!


Avslutar med en bild på mig =D

Hoppas vi hörs snart igen. Puss på er och Glad (snart) första advent!


Kom verkligen på att om 33 dagar är detta år över och jag kan bara säga att jag hoppar så innerligt att nästa år inte flyger förbi som detta år har gjort och jag hoppar av hela mitt hjärta att jag får en tjänst i Stockholm så jag kan flytta upp och börja mitt liv PÅ RIKTIGT! ...

En dag i November

Hej på er. Sitter här och funderar på om jag ska duscha en snabbis innan jag åker iväg till Ikea. Måste ringa Q med och hinna förbi biblioteket innan jag åker över till Öland. Skulle vara skönt om jag hittade en kofta med som jag kan ha på jobbet men vet inte riktigt vad jag vill ha för kofta. Vill förbi slottet med eftersom min chef ställer ut på julmässan nu med sin keramik. Hade varit kul att se hennes konst. Nej, nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen och göra mig iordning.

Jag mobilbloggar kanske lite under dagen. Ha en fin dag!

Hej mina...

0-1f0b6a1ced24897e70697e6f8762c513.png

Kolla varifrån!

Hej mina få men trogna älsklingar. Mina nya tofflor från deichmanns och navi cis är det bästa just nu. Imorgon skall jag åka till ikea och köpa ben till mitt skrivbord, så jag äntligen får ordning på det. efter det åker jag över till öland för att lira lite musik med Qvibbe. Ser från emot morgondagen. Sov gott. Puss!


Nu har...

0-55d6bb03f25f81ba6a2ac36c09d33594.png

Kolla varifrån!

Nu har jag vinkat av therese i oskarshamn på båten mot gotland. Det har varit skönt att ha henne här. Nu är det mot Kalmar som gäller. Utgång ikväll?


Partner in crime



Therese är häär. Vi är hos min syster och myser och skrattar. Det är så skönt att hon är hemma igen! Love it.
Imorgon kanske jag ska ut med grabbarna. Hörs en annan dag.

Jag har tröttnat ordentlig på det här med bloggande nu när jag inte bloggar varje dag.

Snart är det jul


Min senaste tavla (Print) målad i akvarell. Jag gillar den faktiskt.


Just nu sitter jag och skriver här men precis innan det så har jag gått igenom en massa jullåtar som jag måste lära mig typ utantill för att jag bara ska det! Har ont i halsen nu med eftersom jag har svårt för att anpassa min röst till instrumentens ton. BLÄ! Men jag ska massera min hals lite och sen försöka igen.

Hörs senare.


Hej hopp

Dålig uppdatering i Know. Men så är det när internet inte fungrar. Jag har inte gjort mycket mer än målat och jobbat de senaste dagarna. Just nu sitter jag i soffan och kollar på The City och äter frukost. Och jag ska nog inte göra mer än så idag, kanske knallar iväg till affären senare men ingenting jag ser fram emot för just nu är det skitväder ute.

Har faktiskt ingenting intressant att skriva så vi hörs väl när jag har det =)!

länge leve jag!

lång dag, tycker jag eftersom jag inte fick en ordentlig söm inatt. Jag har fått svårt för att somna vilket är riktigt irriterande. Har iallafall varit i skolan idag, fick Vg och G på proven vilket jag är grymt nöjd med. Efter lektionen cyklade jag till jobbet och fikade med Chefen. När jag kom hem ville jag åka iväg och köpa lite målar grejer så nu har jag ny akvarell färg och lite tavlor. En tavla gick till spillo vilket inte är kul men så är det!

Har faktiskt målat en tavla till Therese. En tavla som symboliserar början på hennes och hennes mans liv tillsammans. Får se vad hon tycker om den. Jag är jäkligt färgglad iallafall. Du ska få en snikpik Therese:

Nu ska jag ta ett bad eller en lång dusch kanske. Och sen ska jag gosa ner mig i soffan framför idol. 

Puss på er tills nästa gång!


Liten update.

Först och främst vill jag skriva GRATTIS till mina vänner Jeanette och Fredrik som blev föräldrar inatt till sin lilla son Teo. Längtar tills jag får träffa er!

Idag har jag inte gjort någonting. Skulle behövt vara i skolan men det regnade när jag skulle iväg och jag kände mig inte direkt motiverat till att sätta mig på cykeln i regn. Så jag drog täcket över huvudet.

Therese kommer antagligen på Måndag och det ska bli så kul att få träffa min lilla partner in crime. Hon har ju blivit fet om magen nu med. äckligt läskigt måste jag säga. Men thats life when you are married! haha.

Igår fixade jag med mitt nya skrivbord och det blev precis som jag tänkt mig. Nu ska jag köpa ben istället för att använda kartonger. Lite mindre risk för ras då.

Juste mitt internet stängs av den 1 december så jag vet inte riktigt hur jag ska kunna blogga och så vidare men det ordnar sig nog på ett eller annat sätt..


Hörs en annan dag.

back

Hej bloggen.

Har tagit en lite pause som ni kanske har märkt. Skönt som fan faktiskt. Jag har vänt tillbaka dygnet med, så allting är prima. Nu är jag på Öland hos Berndt och har hämtat mitt nya skrivbord. Frågan är bara hur jag ska få ihop det med tanke på att jag inte har några ben till de, jaja! Ska åka till Mörbylånga och hälsa på jävlaPia och knutte med. Mitt internet fungerar inte hemma så jag lär inte uppdatera på ett tag om jag inte lånar moms dator.


Therese, its sounds good!



Nyvaket och uppsvullet ansikte!


Pause

Hej underbaringar!

Jag har varit upptagen halva dagen med att sova i min alldels för sköna säng och tyvärr kommer jag fortsätta vara upptagen resten av kvällen också. Nadine är här och jag vill umgås med henne utan att behöva uppdatera titt som tätt. Och jag tror att jag har hamnat i en lite blogg svaka där jag hellre inte bloggar än jag bloggar (hmm) men den tar jag mig ur så småning om. Ingen stress! =)

Ha en fin söndag! ♥


Hittade en bild på face från min student. Åh så jag saknar allihopa!

Oh helga natt!

Hej bloggen.

Här sitter jag nyduschad och sjunger julsånger! Lite tidigt men jag kan inte låta bli. Vill så hemskt gärna göra en julskiva. Ska försöka få tag på Q och se om vi kan fixa ihop någonting!
Nej, jag ska fortsätta sjunga för det är roligare än att uppdatera! Kanske kanske kanske bjuder på en snutt om jag orkar spela in på kameran.

Puss

Ja så är det.

Idol är igång och jag avgudar Tove just nu. Edy åker ut ikväll, så blir det! Jag vill till Stockholm men det lär inte hända inom snar framtid. Jag vill vinna en miljon och det lär ju inte heller hända. Men efter idol ska jag rensa bland julgräjset, har inte hunnit det än och min mamma har försvunnit!

Sjung för mig sjung

Pyssel



Trots att jag tycker det är äckligt att bada så var det nog de skönaste badet jag tagit ever! Ljus, ångande varmt vatten och kudde för nacken. Helt avslappnande. Tog en lång varm dusch efteråt med och det var sjukt skönt det med. Nu ska jag se Christine på tv och efter det ska jag gå igenom julkartongerna som jag skrev innan.

Hörs senare.


mörkret faller

Har fortfarande inte famnat i duschen, så jävla äcklig jag är alltså. Går runt här oduschad. Vilket svin(haha)!
Men jag fastnade framför Simpsons. Nu är det mörkt ute och kom på att jag kan bada(usch) med lite tända ljus istället för att ta en snabb dusch. Ja, så får det bli. Efter det ska jag gå igenom alla julkartonger och samla ihop mina julprylar så jag vet var jag har dom.

Lets get naked!


(sommar 2004) Snaart är du hemmmaaa aaa aaaa aaa!

Pinsamt

Idag skäms jag faktiskt. Kan ni förstå att jag precis vaknade? På något konstigt sätt har jag lyckats vrida på dygnet. Missade lektionen i skolan, vilket egentligen inte är hela världen för jag vet vad som skall göras. Men jag tycker det är irriterande att jag vaknar runt 3 tiden. Jaja, ÄNTLIGEN FREDAG! Inte för att jag har någonting speciellt att se fram emot, men det är ju Idol ikväll.


Nu ska jag duscha! Puss!

Nu är det ikväll igen.

Hojt.

Jag håller på att fixa lite mat till mig. Har tvättat klart nu iallafall, det gick snabbt. Nu har jag rena kläder igen! Ska nog byta sängkläder med. Sitter just nu och kollar NAVI faktiskt, älskar den serien. Vill köpa boxen, om det ens finns någon?!
Annars händer inte mycket ikväll, snart är det Simpsons och sen är det som vanligt ströserier som jag  kommer glo på.


Hatten av broder!


Russian Roulette

Hej på er!

Här sitter jag och sjunger så det står härliga till. Kanske lägger upp en litet snutt senare. Kom precis hem från skolan och jag får mer och mer klart för mig för varje lektion jag går på att jag verkligen inte tror på Guds existens. Eller religionernas grundande! Tyvärr alltså. Jag tror på mig själv istället.
Jag ska snart laga lite mat för jag har inte hunnit äta någonting än, inte ens frukost så jag börjar bli lite smått hungrig. Japp, nej jag ska återgå till mitt sjungande =)



upp upp och ivääääääg

God middag :D (haha)

Nu drar jag iväg till skolan. Är trött som fan men så är det när det är höst. Det tar ett tag att ställa om och vänja sig vid ljuset. Hörs när jag kommer hem.


Ha en fin dag så länge!

Segboll


Jag är hemma nu, och redigt trött i huvudet. Det har varit mycket idag. Nu sitter jag och äter grönsaker och korv. Ska snart se på tv för simpsons börjar om 5 minuter.


Jag är trött idag. puss


Snart är det advent!

God morgon på er.

Hoppas allting är bra med er. Själv har jag lite ont i ryggen men det går nog över. Ska alldeles snart äta frukost och börja göra mig iordning för jobb. Jag börjar ju jobba kl2 så jag har egentligen ganska bråttom. VART ÄR MOTIVATIONEN?

Har ni tänkt på att om bara 2 veckor och 4 dagar är det  första advent. Seriöst hur snabbt får tiden gå egentligen? Snart är det dags att börja fundera på vad man ska ha på sig till nyår, vart man ska fira nyår och med vem? Och mer relevant, Vart ska man fira julafton i år? Blir det med hela släckten som man små planerat eller blir det som vanligt med bara familjen? Och isåfall vart? JULKLAPPARNA är inte ens på började! Shit.. Stoppa klockan!

Annars ska jag inte göra ett skit som vanligt. Jävlar vilket kul liv man har.  
Kommer nog med lite Bh-Skola ikväll, frågan är bara vad jag skak tipsa om?! Får se om jag får napp om någonting på jobbet.

Nu ska jag äta frukost. Ha en fin dag!


UT UR SYSTEMET!

Ibland när man faller för att man har haft för höga förväntningar behöver man pepp. Men just nu har jag inga människor runt i kring mig som kan ge mig pepp. Dom jag har i min närhet är alldeles för självupptagna och självcentrerade för att kunna lyssna på en annan. Vad har hänt med kärlek till din nästa egentligen? Det känns som om jag är den enda NORMALA kvar mitt bland förvirrade och förlorade människor. Och den enda jag känner att jag verkligen kan öppna mig för utan att få höra "Jag har också problem" hon är inte ens i SVERIGE, jävla fitt system! Ibland behöver man bara få prata utan att bli avbruten eller höra andras problem! Och jag lyssnar på problem dygnet runt utan att avbryta.

Ibland måste jag på minna mig själv att vara lite mer självisk än vad jag är. För att vara god i en egoistisk värld är inte alltid lätt. Många knivhugg i ryggen kan jag lova. Men endå är jag lika blåögd varje gång, för jag vill tro att människor kan ändras och förbättras.


-

Jahaopp mina kära vänner. Det blir inget flyttande till Stockholm. Som jag trodde är tjänsterna tillsatta. FUCK jag som verkligen hade velat flytta upp och få MER JOBB! Jaja, det blir att stanna kvar här och försöka överleva på det lilla jag har men jag kommer ju bli tvungen att söka annat. BAJS!


Nu tappade jag lusten helt!

Och så är jag snygg också!

Hej bloggen.
Har för en stund sen kommit hem från skolan. Lektionen gick snabbt och nu har vi äntligen kommit in på slutspurten, Islam! Det är Kristendom och Islam som intresserar mig mest för det är dom 2 största religionerna i vår värld, Så jag ser framemot detta. Skickade precis iväg ett mail till till Triumph. Får hoppas på att dom svarar med goda nyheter för jag vill veta. Börjar bli jobbigt att inte veta och tiden blir allt mindre för goda nyheter må jag säga. Jävlar va jag skulle låta mogen då.

Juste ni kanske undrar hur jag pratar.. Jag är en blandning av Babben Larsson, Carolina Gynnings ivrighet och Dogge i latinkings!  och så är jag snygg också!


religion smelligion!

Jag blir galen. Jag tror att provet är fel skrivet för this does not make any sense WHAT SO FREAKIN EVER.
Det står så här..

Ta fram lektionsmaterial för studie kring kristendom! Besvara fråga nr 7 angående kärlek till din nästa!
Fråga 7: Hur påverkade reformationen samhället?

HUR FAN KAN DOM FRÅGORNA HÖRA IHOP? Reformationen har väl ingenting med kärlek till din nästa att göra, eller? Väldigt långsökt men isåfall är det väl att människan fick mer förståelse kring religionen. men endå... fan alltså. Jag får hitta på någonting. För de här håller inte.

Jag svär på Oprah, det här är redigt svårt.

________________________________
Update 3 minuter senare...
Jag hittade den riktiga fråga 7. I LEKTIONS MATERIALET. Tror jag måste ta en läskurs för jag SUGER! Så jävla trög alltså. Well well, den sista idioten är inte född än. Nu ska jag ÄNTLIGEN börja plugga för nu fattar jag.
Katching!

Simpsons

Så jäkla gott med mat, det blev sallad och kyckling.  Nu ser jag på simpsons och efter det ska jag sätta mig med provet som ska vara inlämnat imorgon. Hörs senare nu börjar det igen. Puss

Stinky..

Om ni hade luktat på mig nu hade ni svimmat. Shit alltså, ska slänga mig i duschen nu med en gång och sen ska jag skala en morot och steka lite kyckling. Dagen på jobbet gick fort trots att det inte var mycket att göra. Gick inte hem från jobbet men jag hoppade av bussen många hållplatser innan min för att en äcklig gubbe satt och hostade och nös hela tiden. Så jag fick iallafall 30 minuters promenad hem I RUGGIGT VÄDER. Tack gubbajävel :D! Nej nu står jag inte ut med mig själv.


tagen igår, jag har verkligen ingenting att göra ibland!


Stressigt

God morgon fikonfjärtar! Här sitter jag helt stressad och börjar jobba om 40 minter. Har hunnit med att duscha och sminkat mig lite. Ska snart dra iväg, vet inte om jag ska åka buss eller få skjuss, men men. Lunchen idag blir proteindrink och sen ikväll promenerar jag hem om det inte är allt för mörkt när kl är fem för jag är sjukt mörkrädd, men så länge det finns gatulampor är det ingen fara..

Ha en fin dag. Puss

Så kan det låta..


Christopher Walken tolkar Lady Gaga's låt Poker Face. Det här är faktiskt rätt så kul om ni frågar mig. Men man måste nog ha låg humor om man ska tycka det.



Imorgon gäller de.

Nu jävlar, från och med imorgon ska jag gå på flytande i minst 2 veckor. Träna får bli att gå hem från jobbet varje dag. Det kommer ta ungefär 45 minuter. Ska bara ladda telefonen och ha på mig sköna skor. Så får det bli. Jag är trött på det här nu. Hoppas jag kan ha självkontrollen bara för jag är jävligt lat samtidigt som jag vill vill vill. JAG KAN! höhö. Från och med imorgon då!

Night night sleep tight.


sssss glasssss



Köpte denna. Fructis Style, bamboo flexihold från Garnier. Hoppas den är bra.. Nu ska jag fortsätta se top modell och äta glass..

Peace

Skär bort dubbelhakan..



Drömmen hade varit att få bort dubbelhagan som jagar mig på varenda bild :D! Haklyft, finns de?

Fuck, min favorit ord!

Jag svär på Oprah. Det här var det svåraste jag varit med om på länge. Det står helt still och jag är helt blind på ord. Jag kommer INGENSTANS! Skulle behöva Feting med insperation just nu men .. FIIIINNNNSSS IIINNNNTTEEEE. (tänk er lite som kråkorna skriver i rongarövardotter).

Jaja, jag får väl lägga det på is och hoppas på en kick senare mot kvällen för här orkar jag inte sitta och prata stirra på skärmen och hoppas på att jag kommer ihåg. Nej, nu ska jag fixa frillan..

Plugga din väg till Gud

Jag har ju helt glömt bort att jag har ett prov kvar i religion som jag måste göra klart idag, så jag ska sätta mig med det på en gång. Det är grymt intressant men endå så orealistiskt och jag hatar sånt.
Samma sak när jag ser på film, speciellt action filmer där någon faller från 7 våningen och sen reser sig, borstar av axlarna och springer iväg. Sånt kan jag inte se på. Alla borde bli tvingade till att se på tecknat! Där kan allting hända och skådespelarna suger inte! (haha)


Hej hopp gummisnopp

Varför ska det alltid ta en timme innan man blir inloggad här. Uppdatera serven kanske blogg.se?(eller vad man nu uppdaterar)



Vaknade för en stund sen och blev lite chockad när jag såg mig i spegeln. Västa finnen på näsan shit alltså. Så jävla snyggt så det är läskigt. Annars ska jag iväg antingen snart eller ikväll och köpa lite hårprodukter för med min frille kommer lite jobb, vilket är kul. Jag kan ju styla mer nu än jag kunde innan.

Nu ska jag äta frukost. Ha det fin tills vi hörs igen.


Glad farsdag pappa och alla andra pappor där ute.

God Natt!


Jag bara älskar min nya försiktiga mohawk frilla och photoshop är min bästa vän..

Vet ni vad jag kom på.. Det är fan snart jul. Seriöst, det känns som om det inte var alls länge sen jag firade nyårsafton på Gotland med mina damer och herrar. Är året för kort? JA, det tycker jag. Jag tycker man ska förlänga året med någon månad. Fan.. har ingen tänkt på att man blir äldre hela jävla tiden. Snart är jag permobiltanten som kör på små yngel inne på konsum för att jag ska ha den sista ärtsoppan!

Shit alltså. Dags att göra någonting av livet kanske?

Happy

Bjuder på en underbar låt som jag fastnat för på senaste..


The dark side

Jag undrar verkligen hur många av er som skulle kunna klippa bort hälften av håret bara så där!?

Jag är en riktigt primadonna egentligen men ibland tar THE DARK SIDE över i min kropp och då blir resultatet som i inlägget under. Jag älskar min nya frilla och jag vill verkligen färga överhåret typ kastanjerött. Men det får jag lugna mig med för att färg håret är ingenting jag tycker om att göra och i sommras färgade jag håret svart trots att jag inte ville så frågan är om jag ska vänta tills efter nyår att färga håret.. Vi får se.. Jag kanske får tråkigt nästa helg med höhö...

Jag måste iallafall köpa massor med bra hårprodukter nu så att jag kan styla håret hej vilt :D


Dont hold me down

Såg precis reprisen på EMA och jag måste säga att nästa år vill jag vara där, pratade i somras om att jag ville turnera med RIXFM men alltså utan en studio kommer jag inte långt. Det suger alltså. Men får jag jobbet i Stockholm kan jag spara pengar så jag kan köpa min egna studio. Sweet.

Ska det bli utgång ikväll eller ska jag baka paj?!

Fuck



THIS IS ME WHEN I DONT GIVA A FLYING FUCK = Det här är jag när jag inte ger flygande knull! (öhm? jag tror iallafall att jag översatte rätt!)

Skulle egentligen behöva skriva på provet till på tisdag men jag känner inte för det just nu, så jag ska fortsätta se på tv tills jag kommer på någonting bättre..

Tacooooos

Nu ska jag göra det jag gör bäst. Slappa med mat och tecknad film =D PUSS


Do you love life?

Hatar ni inte dagar utan motivation? Jag kom på för en stund sen att det är lördag så idag kommer jag inte få några besked om jobbet. IT SUCKS.. Igår skrev jag två låtar, dom blev lite dystra.


ÅH jag vill ha tavlor från Rusta så jag kan måla lite och fördriva tiden..Det är nu man skulle haft körkort.

Wonderful!

Vet ni vad jag ska göra? Jag ska stoppa topps i öronen. Och sen ska jag ta en dusch..


Ima make it mufakkaa

Vad tycker jag egentligen om att Rabit åkte ur Idol. Ja det var väl på tiden men EDY är ju katastrofal och jag förstår inte hur han klarar sig hela tiden. Killen har ingen karisma OCH min katt blev rädd!!!



Världens bästa låt enligt mig är.....ingen. Jag har inte hört världens bästa låt än men, Chiquitita med ABBA är jäkligt bra. Jag älskar däremot Empire state of mind!
Jag ska inte göra ett skit nu. Kanske spela lite kalleha med mig själv med tanke på att jag är så JÄVLA LONLEY!
Jag hoppas Stockholm ringer imorgon för jag vill bara ha de där samtalet att jobbet är mitt.
cross my fingers and hope to die!


Och jag saknar min älskade Channa.

Du färglägger min vardag!

Så där, då var första provet klart och jag har suttit med de sen kl två! Ville att det skulle bli så bra som möjligt. Har skrivit om det och ändra 100 gånger känns det som men nu är jag nöjd. Tror jag. Ska sätta mig och läsa igenom det igen för att vara helt 100!
Sen är det idol som gäller. Jag funderar på att ta en snabb dusch innan det börjar.

Jag hoppas verkligen jag får jobbet i Stockholm för då kommer min blogg kryddas lite mer än jag kan bidra med nu iallafall och jag skulle vilja kunna blicka tillbaka och känns VA KUL, jag åstadkom någonting iallafall! Nu är bloggen desamma som att minnas ett 5i3 ragg.. Rysnigar!


Herren min Gud




Shoohoo. Nu är jag proppmätt. Har precis tryckt i mig 3 st tacosar. Det var GOTT. Har nästan skrivit klart första provet men jag har någon fråga kvar. Fan va komplicerat det är med religion egentligen. Jag kan tänkte mig att många gör sig iordning för en het ute kväll men jag ska slänga på mig myskläder och sätta mig framför tv och se idol om någon timme och innan det ska jag fortsätta med provet.


Det var det, och dom har inte ringt från Stockholm än. Ha det fint tills vi hörs igen.

Svaret...


jag är lättroad!


-


Din pung i döda havet!?


God morgon Good Morning RISE AND SHINE! Vi bortser från att klockan är halv 1 möhö. Jag har vaknade med bus humör men jag vet inte om jag kommer hitta på något bus idag. Jag ska ju bara sitta och plugga på hemprovet i religion som jag har till Tisdag på mig. IDAG HOPPAS JAG TELEFONEN RINGER MED GODA NYHETER. Jag menar köpcentret öppnar den 19 november och ingen har fått reda på någonting än, HELLÅÅ LETS GOO!

Nu ska jag äta frukost och fundera på  Vad får man om man doppar pungen i Döda Havet?

Life a bitch



Puh, kom tillbaka till Sverige från EMA i Berlin. Vilket jävla drag det var. Beyonce, Grym.. Jay thank you for putting a ring on it!! Empire state of mind, bästa låt 2009 enligt mig! Jag blir helt inspererad av allting Jay gör. Han är min GUD! Grattis GAGA, Tokio Hotell, Eminem, Agnes. och alla andra Türkey vann ocksåå..


Night night sleep tight.. Im off to bed now!


Lets do this!


Walkincloset!




Jag har rensat en hel del i min gaderob! Hade grymt mycket skräp men nu är de BORTA! Kartongerna är gömda bakom min älskade röda filt, haha! Kom på när jag rensade och organierade om min garderob att jag inte HAR NÅGRA KLÄDER! (alla klädgalna tjejer förstår mig när jag skriver så)

Jaja, nu ska jag slå mig ner i soffan och vänta på att EMA ska börja.  Ha en fin kväll!

-

Hej bloggen. NU har jag varit vaken någon timme och jag känner mig bättre än jag gjorde när jag vaknade. Har lite konstigt ont i örat och jag hoppas inte jag är påväg att få öroninflammation. Ska sätta mig med hem provet nu en stund har jag tänkt och bara kolla igenom det. Annars händer ingenting idag, jag vill att telefonen ska ringa så att jag får reda på om jag får jobbet eller inte. RING RING RING!


RING RING RING PÅ MIN STENÅLDERS TELEFON RIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING!


Undra jaag...

...om jag passar som blåögd?
Jag är iallafall nyduschat och afrot är torrt och nu ska jag se på Gibs och gänget på tv. Night night sleep tight!




Jag hatar Basiller



Nu ska jag göra det igen, någonting jag inte tycker om. Jag ska bada en snabbis trots att jag hatar att bada för man ligger i sin egna smuts ÄVEN om man duschar av sig innan! Jag är nog den mest basillnojiga nörden som finns. När någon nyser håller jag andan om jag inte kan gå ifrån platsen. Jag hoppar av bussen flera hållplater innan jag ska gå av om någon nyser på bussen. Om någon hostar i en bil vevar jag ner rutorna så det kommer in frisk luft. Jag  torkar av glassen om en vän har smakat. Jag kan inte dela dricka om jag ser att personen dricker ur glaset/flaskan. Jag är med andra ord helt störd när det kommer till basiller. 

Många tycker om att pussas på morgonen. JAG SPYR! Borsta tänderna och skölj med listerin så får du en puss!
OCH JAG HATAR ATT SÄTTA MIG PÅ EN VARM TOALETTSTOL!


Det är däremot helt okej för mig att nysa på bussen! Det är ju inte äckling..

Hemma aa aa aaaaa

Skrev precis ett inlägg men datorn hakade upp sig såååå jag får börja om!

Jag hann med ganska mycket på jobbet idag vilket gjorde att tiden gick lite snabbare än vanligt. Det är riktigt kallt ute och jag älskar det! Butikschefen i Sollentuna butiken är tillsatt och det var utifrån så jag hoppas att inte allt för många har sökt internt till säljassistent jobben för då har jag större chans att få jobbet och jag vill verkligen ha det jobbet! DRÖM LIV! Nu ska jag faktiskt sätta mig i soffan och se på tv mina favorit serier New adventure of old Christine och Simpsons. Jag är ledig restan av veckan med både från skola och från jobb. Ska plugga som fan imorgon på hemmaprovet för jag satsar på VG. Har aldrig varit en MVG tjej så hälften blir bättre än ingenting..


Ha de så bra nu så hörs vi senare.

Ennu en dag.

Jag hatar att vakna och innan man hunnit bli klarvaken bli ledsen och irriterad. Kattjävlarna har varit på mina tavlor som inte torkat än och sen hoppat upp i min soffa. Så nu är det massor med oljefärg i min tygsoffa.GLÖMDE ju nämna att min soffa är gjord av Karl Malmsten. Jaja man kan ju inte skjuta dom för de lilla?!

Just nu håller jag på att göra mig iordning för jobbet. Ska åka iväg om ett tag för att hinna luncha på stan. Sushi får det bli idag. Mmm så gott.

Vissa människor föds snygga, andra får kämpa sig till det.


Who


Who by Me



God natt på er föresten!

BH skola ala Mireille!

Den här gången tänker jag vända mig till alla Ladys med The big Ones.

Har du en tung byst och får ofta ont i ryggen och axlarna så borde du köpa dig en Bh som har Minimizer effekt. En Minimizer BH förminskar bysten synbart en kupa genom att bysten blir bredare i kuporna pga av de lite hårdare och stummare tyget kuporna är gjorda av. Bysten lyfts och hålls tätt intill kroppen vilket avlägsnar vikten från axlarna och nacken.

Ju stadigare en bh sitter runt kroppen desto mindre belastar du axlar och nacka!
Det gäller alla bh:ar!

Ni ladys med lite större byst bör använda en bh med högt mellanparti, lite stabilare lite bättre.


Comfort Minimizer från Triumph. Just denna bh-modell börjar på C-kupa..

I) Pga bredden runt om kroppen sitter denna Comfort Minimizer från Triumph väldigt stadigt och till en början kan det kännas som om Bh:n sitter väldigt hårt men alla Bh:ar töjer sig och det är inte lönt att ta en storlek större i omkrets eftersom att när bh:n töjt klart är den 5 cm större än den var när du köpte den. Så tänk klock så du slipper köpa nya bh:ar varje månad! Du ska däremot inte få ont av Bh:n! 

Kom alltid ihåg att en BH som sitter rätt känns inte!
 
0) För oss med större byst är det bästa alternativet att mellanpartiet är brett. Det ger oss mer stabelitet och vi får det lättade till att dela bysten så att vi får 2 bröst istället för 1! Ni som har samma problem som jag förstår vad jag menar med ett bröst!

Smala mellanpartier är för ladys med fasta eller mindre bröst!


X) Dom breda axelbanden gör bh lite bekvämare men det är absolut en enskild uppfattning som man själv får avgöra. Smala bh-band har en tendens att skjunka in om man har lite mer underhudsfett än andra!



Kolla i kategorin BH Skola för att lära dig mer om just Bh:n för dig!
Alla bh:arna jag tipsar om i denna Bh-skola kan du köpa i Triumphs affärer som finna lite överallt i landet, se mer på Triumph hemsida.

Ingen rubrik

Usch, jag somnade för ett X antal timmar sen och nu mår jag illa. Blir alltid illamående när jag somnar mitt på dagen. Jag har iallafall värmt upp mat i micron som står och skriker nu. Jag ska bara se på tv resten av kvällen, så jag får se om jag skriver något innan jag bumsar i säng..

Annars får ni ha en trevlig kväll och glömt inte ge någonting till någon behövande!



Katter ska alltid överdriva!

Klockan är ju bara halv ett!

VET NI hur kallt det är ute eller? Jag sitter fortfarande med halduken och koftan på mig för jag fryser så. Iskalla vindar trots att solen ligger på. Jag älskar det! Lektionen gick bra, jag målade mest, för jag var trött och orkade inte riktigt konsentrera mig. Men jag skrev iallafall 3 A4 med information om ämnet så helt lost var jag inte! Nu är det inget mer skola denna vecka för vi har hemprov på 2sidor med frågor. Jag ska sätta mig med det på en gång och börja lite smått faktiskt. Har ju nästan all tid i världen! Mat först kanske?



Jag sover fortfarande

God morgon på er. Fy fan va trött jag är. Det var riktigt länge sen jag var uppe före kl9. BLÄ säger jag bara. Jag fryser och är halvt täpt i näsjäveln. Ska snart åka iväg med bussen till skolan för en lektion på 1,5h ONÖDIGT! När jag kommer hem kommer jag nog lägga mig och sova någon timma för jag är trött som en ZOMBI! USCh hur ska jag orka lyssna på tantan i över en timme? jaja.. Vi får väl se hur det går.

Fick en mail från jobbet i sthlm "Hej Mimmi, Pga. sjukdom och annat är vi inte klara - återkommer med besked så snart vi har det."

Då är loppet inte kört än :D!




Happy




Desperat by Mireille


Nu har jag...

äntligen nålat klart. Kom på den brilljanta iden att jag kunde eller.. mamma kom på att jag kunde nåla fast några av korten på tyg istället för att nåla iväggen. Tadaaaa och det blev ju as bra. Nu ska jag måla en liten tavla har jag tänkt. Behöver bara lite inspiration och det får jag från Carolina Gynnings blogg bla.
Jag har skickat iväg ett fråge brev till Triumph nu iallafall så jag lär ju få svaret imorgon om att jag inte fått jobbet :/!  Men det är bara till att fortsätta söka, för till Stockholm ska jag om det så ska ta 10 år så SKA JAG TILLBAKA!

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon för nu ska jag måla.


Satans skata

Nu är bloggläsandet färdigt. Har ett 10tal bloggar jag följer flitigt. Är man bloggare så läser man självklart andras. Hatar bloggar med 10 meter text och en google bild i slutat på inlägget. BAJS säger jag till sånna bloggar och så går jag aldrig mer in på dem. Nej, jag har mina favoriter.
Annars har jag skrattat så jag nästan kissade på mig på jobbet idag. Vi har fått in en massor med nattlinnen och pyjamaser inför vintern och en del av dom är så fula och löjliga så det inte är sant. Seriöst alltså. Men jag blev helt kär i kaninsockarna. I have to have them!
Nu har jag tänkt försöka få upp dom flesta bilderna jag fått hem idag. Vet inte riktigt hur jag ska göra än men det får gå som det går. JUSTE, jag ska skicka iväg ett mail till Triumph med och fråga hur det egentligen gick med jobbet i sthlm. Jag tror verkligen inte jag fått det eftersom butiken öppnar om typ 2 veckor men jag vill ju endå ha BESKED!

efter ett långt inlägg saknas ju bara google bilden!(haha)


Alltså...

Nya söta...

0-711049f76509caffa7c1d7802435d6de.png

Kolla varifrån!

Nya söta strumpor. Finns i blått också.. TRIUMPH FOR PRESIDENT! Jag älskar mitt jobb.


Mina bilder är häääär...



och jag är såååå GLAD. Alla mina bilder som jag framkallade för någon dag sen hos Fuji(Tack Jen för tipset) har äntligen dampat ner i brevlådan. Bilderna kom i olika storlek vilket var lite kul. Men nu måste jag köpa ett fotoalbum eller en bautaram så alla bilderna får plats någonstans. Tänkte hoppa in en snabbis i duschen för jag känner mig lite mossig. Har fortfarande huvudvärk men jag hoppas på att duschen hjälper. Hörs efter jobbet.

Puss på er!

God morning sunshines

God morgon bloggen. Vaknade för en stund sen med världens huvudvärk. Kan bero på att jag sover med dörren stängd till mitt rum och att jag igår målande en halvstor tavla med oljefärg. Smart drag bruden! Men när jag är så frustrerad så att jag har lust att skjuta någon så måste jag avreagrea mig på något sätt och igår blev det en tavla.



Nu ska jag göra mig lite frukost och sen är det snart dag för mig att åka iväg till jobbet. Ha en trevlig dag!

Katter borde mördas.

Just nu skulle jag vilja skjuta någon. Den här helgen har en mugg, en pensel och en lampa blivit förstört för mig, BARA I HELGEN! Tack vare dom horkatterna som är här (kks) förstörs saker för mig hela tiden, JAG HATAR DOM! 

.... just nu är jag arg och macdonalds maten smakade SKIT!

mmmm Macdonalds...

0-5aa92a2ba919fdf57f6abf4e3815e3f4.png

Kolla varifrån!

mmmm Macdonalds


Citronvatten

mmm.. kyligtvärre :)!



Jag är så söt..

Jag är fortfarande döseg alltså. Tråkigt att man alltid är så seg dagen efter utgång. Jag tror nog jag ska måla en tavla idag. Trots att jag inte diggar oljefärg men det är den enda färgen jag har hemma just nu. Jag har ju skaffat mig en liten oljefärgssamling nu. Jag vill ha ett glad med iskallt citronvatten nu!




Idag efter..

God morgon! Vilken kväll det blev igår. Mycket är alkoholens förtjänst men jag hade kul. Här i Kalmar var det populärt att vara utklädd till Zombi och jag är LIVRÄDD för sånna jävlar så det var ju inte allt för trevligt att hela stället kryllade av Zombijävlar. Jag var inte utklädd, för jag är tråkig! Nu ska jag äta frukost och försöka må bra.
Puss på er!




(så här ser det ut när Nadine anstränger dig för att förstå sig på ett part trick!)


(Det här är det bästa jag vet, mina pojkar)


Jag hade på mig en klänning från GinaTricot, Pälsväst från Kappahl, Overknee socks från Triumph och Mina älskade Klackar från Deichmann. Rock n Roll!

Jag tycker inte om HÅR!

RSS 2.0