Han har alltid stått vid min sida.....

.... han har inte ens blivit arg när han legat i en karton i typ 2 år! Älskade första gossedjur, LIKA GAMMAL SOM JAG!



GOD NATT PEOPLE, blöta drömmar allesammans!

PUSSA PÅ MIG DÅ!



Jag fick äntligen upp min BIG pic on mig själv på väggen. FINT! Måste beställa fler sådana när jag får till ett grymt kort. Lådorna har jag gjort som en liten pyramid. Tråkigt men praktiskt, och bredvid har jag lassat upp med mina böcker som jag någon gång skall läsa ut, MOHAA! Mom fick upp en hylla, fy fan var att borra i betong, Mina öron blev helt förstörda och jag satt endå och höll för dom, stackars mammas! Jaja, nu ska jag fortsätta lyssna på  Womanizer ....

plugg in väggarna

Nu har jag och mom varit på BAUHAUS och köpt skruv och plugg så vi kan börja med mina hyllor. Det kommer bli så bra när jag väl får upp dom för då kan jag packa upp fler lådor. Mitt rum är fortfarande katastrof men, det ska bli bättre med tiden. Idag kommer MIKA hem, undra när bara?! Jag vill träffa min GRANNE.. Nej, nu ska jag ta lite ostbågar och sen ska vi borra.


PUSS!



Dagens, T-shirt (jobb), Ginos-GinaTricot, Brills- H&M

Vad ska man säga?



Söndag nej nej MORSDAG!

God morgon, och GRATTIS PÅ MORS DAG ALLA MAMMOR i vårat avlånga land. Jag har precis grattat mamma och hon fick sin present(ett fint blått nattlinne från triumph fick det bli) och hon tyckte om den =) Det gör mig glad! Idag är det söndag om någon har missat det och det betyder boka tvätt, köpa plugg (så jag någon gång får upp dom jävla hyllorna) och fortsätta packa upp ur kartongerna! Igår träffade jag så jäkla roliga människor alltså, I love it! Kul att det börjar bli sommar verkligen, alla är så trevliga (inte men vi kan låtsas) när solen är uppe.

Nu ska jag inte sitta här mer iallafall. PUSS!



Världens bästa Mom!

Spring break slutade tidigt för mig för jag är en trött mes!


Precis i början av kvällen, Nadine sitter och spanar på någon jävel?!!!!!!


Min bästaste Qvibbson och sin ultra allterego miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin! APA =D


Johanna, Q och jag, Grymt bra!


Q, jag och Mange tror jag?! Sjukt rolig kille alltså!


ALLTID GLAD!!!!


Q hade en snoris i näsan som jag tänkte hjälpa honom att speta ut! jag är en snäll vän!


Dagens, Vit linne, Kjol(klänning egentligen från ginatricot) Leggins, ringar,sjal, jacka och hårspänne H&M!


Johanna visar hur det ska gå till! GIRL POWER!

LÖRDAG

Halloj, Nu ska jag och mom snart åka över till Öland och städa lägenheten. Jag har sovit gott inatt, ingen techno granne inte. När vi har städat klart ska vi hit igen och BORRA BORRA BORRA, mina kära hyllor ska upp idag. Ikväll är det springbreak ute i skällby. Undra om man ska dra dit? Måste få tag på min boy.friend och kolla om han ska ut ikväll. Hade varit kul, Min Mika är ju i skåne (jävla jävel) så henne kan jag ju inte dra med mig, KOM HEM NU GRANNE!
Nej nu ska jag  klä på mig sen åker vi.



PUSS!


Nu är det slut med praktik!

Öh, tjänna. Jag har så jäkla ont i fötterna alltså. Ett fotbad skulle man ta och investera. Efter jobbet idag åka jag och Mom+Nadine till Ikea för jag skulle köpa hyllor, självklart hittade jag 100 saker jag ville ha men jag nöjde mig med 4 tofflor, en dörrmatta och två hyllor dåra. Riktigt billigt och bra blev det men, vi ska inte borra upp hyllorna förens imorgon för kl blev alldeles för mycket här nu. Jag ska faktiskt gå och lägga mig nu för jag är så grymt trött och mina fötter värker. Tur att mom har laddat mp3:n men berättelseboken davinci koden så jag kan somna till den. Grannen som diggar fjortis techno kommer säkert popa skitmusiken ikväll med.

Nej, hörs imorgon. Då ska jag borra och dona, blir nog fler bilder än text imorgon.
PUSS


Mina grannar har världens bästa musiksmak!!!

Dags att jobba.

Så där, nu ska jag snart åka iväg för att börja jobba. Håret är fixat nu ska jag bara klä på mig..
Hörs ikväll lovers. PUSS!


Fredag

God morgon på er efter en jobbig första natt. JAG HADE GLÖMT BORT HUR DET ÄR ATT BO I LÄGENHET!!! Man hör ju allt!! Jag gick och la mig för att få min skönhetsömn, tro ni jag somnade? Nej, någon jävel bestämde sig för att lyssna på typ tecno(stavasdetså?) mitt i natten med full bas, jävla fjolla. Utan för fönstret stod en bil och pumpade musik för alla fjortisar. Jag kollar ut genom fönstret men ser inte bilen istället kör polisbilen förbi i 210! Herregud vart är det vi har hamnat? Jaja, jag vänjer mig väl vid detta? Men inatt hade jag problem med att sova.

Nu ska jag in på rummet och fixa frillan för att sen packa upp lite om jag hinner innan jag ska iväg till SISTA praktikdagen. Nästa vecka får jag BETALT för att jobba =D DET GÅR BAA NU KAN MAN SÄGA!

PUSS


Halft nyvaken, trött som ett svin och håret står åt alla håll.. Tänk vad jag måste jobba för att få frillan bra!


KALMARBO!

Halloj, då har jag flyttat till KALMAR!!, och jag har köpt en säng!!!!! Den blev inte stor för jag behöver bara den till mig! NEJ LJUGER, den stora kostade för jävla mycket! Jag får köpa en till liten när jag har råd och så VIIIPS så blev sängen stor. Jag har iaf försökt få iordning i mitt rum men jag behöver köpa en hel del för att jag ska trivas ordentligt men det får jag göra när jag blir rik (om jag blir) Undra jag om jag ska åka till IKEA imorgon och köpa mig lite grejer, JA så får det KANSKE bli....ANYWAY! Det här blir bra när det blir klart. JUSTE hämtade affischen(stavasdetverkligenså??) på mig idag, fan upplösningen var inte så bra men den är snygg får en bits avstånd. JAG ÄR SNYGG FRÅN EN BITS AVSTÅND! HAHA INTE SÅ BRA POLARN! Jag har inte fått igång min dator heller så jag sitter på Moms rum nu, men jag ska lägga mig och bara njuta av att bo i Kalmar nu! Hörs imorgon.

PUSS på PANNAN!


Vart är myggorna?

ALLA MINA SAKER ÄR BORTA! Nu känns det inte ens som om jag hör hemma här längre, allting är ner packat och BLÄÄ, men om jag ska sluta leka dramaqueen och hålla mig till verkligheten så bryr jag mig inte om att mina grejer inte är uppackade! NO BIGI! jag ska alldeles snart skita och skrubba ansiktet för att sen VÅLDGÄSTA sängen. Ni har hört det förut: Jag är DÖ trött! Det tar på krafterna att se på när Mom packar ner allt jag har! grymt jobbigt alltså. Nej har inget att tillägga förutom att JAG SAKNAR DIG DIN FIS!


Puss på pannan!


This is music


Hemma, aaaa,aaaaa!

Hej, nu är jag hemma, tidigt va?!, Jag fick skjuss hem, skönt som satan att slippa sitta på den jävla bussen i en timma. Här hemma hos Mom känner jag inte igen mig längre, Det ser helt skumt ut, kartonger på katroner och massor med bara tråkigheter. IMORGON FLYTTAR VI, OCH IMORGON KVÄLL KAN JAG SE PÅ SIMPSSON I KALMAR! Helt sjukt.. Jag MÅSTE köpa en Säng imorgon, Detta är lite av en panik känsla för mig just nu! Wellwell, jag sover i soffan om det ska vara så! Stockholm behöver jag till med, träffa min älskade Channa och bara visa att jag älskar henne! Jag finns här gums! Snart är det mat, och jag är så hungrig!

Hörs senare!


PUSS


Onsdag

Hojt, nu ska jag snart iväg till bussen för att komma in till jobbet. IMORGON FLYTTAR VI! Fan va tiden har gått fort. Well well, mina fötter luktar skit så jag måste perfymera dom! Det är nog skorna som gör att dom luktar med tanke på att jag PRECIS DUSCHADE helvete! Nepp, har ingenting att skriva förutom att ( Nej, jag vet inte vem du är). Ha en bra dag babes!


PUSS!

Jag vill...

0aa9b44c099e8c4e2caaab411d124d15.png

Kolla varifrån!

Jag vill ha en sån här klänning! JAG ÄLSKAR SVERIGE! Nu ska jag sova. PUSS!


Det var en gång en gång, och den var sandad!

Skål och grattis hade jag sagt om du fyllde år men det gör du väl inte? Nu sitter jag inne vid mom och skriver lite skit som vanligt. Jag väntar på att house skall börja på tv, jag gillar den där haltande saken alltså. Idag fick jag min lägenhets nyckel, sjukt skum känsla! Mitt namn står i trapphuset och på brevlådan! COOL!  Nej men endå, jag måste in och packa egentligen men what the fuck det ordnar sig, jag hinner väl imorgon?! Jobb dagen idag har varit bra, vi har pratat mycket om kärlek idag och jag har verkligen kommit fram till att jag IKKE =D ska ha en "gubbajävel" förens jag själv är en kärringjävel! Jag måste till STOCKHOLM SNAR. Min skalle saknar hår. Jag har iallafall en säng jag får sova i när jag väl landar i THE BIG S! Äsch, nu ska jag...... hitta på något att göra.




PUSS!


Min telefon är värdelös!

Halloj, kan ni tänka er att jag fortfarande inte är på väg till jobbet än. Det känns helt skumt. Som jag skrev igår så får jag skjuss idag av mom och vi ska alldeles snart åka ner till Nadine för att se om mina shorts är där nere, vill inte ha långbyxor på mig idag när det är sånt fint väder ute. Även om jag står i en butik hela dagen så kan jag ju klä mig efter vädret ute! Well well, nu börjar det dra ihop sig ordentligt, idag hämtar mom nyklarna till lägenheten och flyttar in lite smått med blommor och så, KUL KUL KUL! Jag måste få tag på en ny telefon med. Min telefon klarar in av ett samtal på 5 minuter utan att DÖ trots att jag laddat hela natten, man tycker det är okej i en vecka men efter ett par månader tröttnar man rätt så ORDENTLIGT!

Men, nu ska jag iväg, PUSS!


god natter din bääver

God afton mina druvor
. Om ni nu skulle undra så har jag suttit inne vid mom och kollat på mina favoriter på kanal4, DAG-OTTO är min framtida man alltså, helt undebaaaa e han! tuuudeee! Nu sitter jag iallafall inne vid mig och jag är dö trött. Ville bara slänga in ett tråkigt inlägg innan jag coolar(stavasdetså?) vippen. Imorgon får jag skjuss till jobbet vilket innebär att jag INTE behöver vakna kl 7 utan jag kan vakna kl 8, LOVELY!  Men nu ska jag skita, skrubba ansiktet och sova.


PUSS!

Måndag

Hello, nu sitter jag här igen, på klädd och ska dra på mig lite puder i ansiktet. jag är sjukt trött men det hoppas jag på ska försvinna snart. Jobb jobb jobb, sista praktikveckan börjar idag och nu är det bara 3 dagar kvar till flytten! På torsdag så smäller det. HUR BLIR DET MED SÄNG? HUR BLIR DET MED SÄNG? jag måste köpa en säng men när fan ska jag ha tid. Well well det ordnar sig. Ikväll är det snesprång och någontingskap på 4:an halv 8, DRÖM PROGRAM! Det är verkligen min humor alltså. DAGOTTO är min dröm man efter Homer dåra! Nej nu blev klockan mycket. Hörs ikväll.

PUSS!

ALLSÅNG I MÖRBYLÅNGA!

Alltså, man måste älska mig! Jag tror jag gjorde 10 klipp och jag sjöng fel på 9 haha! Detta var det sista och jag gav upp sen. DONT HATE! haha det borde finnas fler som bjuder på sig själv som jag gör. AMATÖRAFON PÅ GÅNG!
PUSS!


KOM IHÅG ATT JAG INTE ÄR BEYONCE!
 

Nu eller aldrig!

ALLTSÅ jag blir så irriterad! Jag vill också kunna sjunga! Nu ska jag trotsa allt och spela in en låt på min kamera och skämma ut mig och lägga upp den här, hahaha! Ni ska få njuta av ONT I ÖRONEN om en stund. Lisa Lavie är helt underbar alltså. Jag vill också också också kunna sjunga. Jag är avensjuk. Nej, MUSIC MAKING!

Ska det vara svenskt eller engelskt?! hmmm

Snart hörs vi! PUSS!

angel!

Shillevippen, nu har jag faktiskt gett upp med packningen, jag har inte ens packat något speciellt mycket utan jag har vikt lite kläder och inte så mycket mer än så. Men vadå, jag är endå inte bra på att packa så Mom hade säkert packat om allting om jag hade packat så det var ju lika bra att hon fick göra det rätt med en gång (a)!

Jag vill spela in ett album!


Jag kommer sakna den här utsikten!

jag älskar detta!



Beyonce - Check On It (Reggaeton Remix)

Pilutta dig..

Hej min pungråttor. Hur mår ni? Jag mår toppen, jag håller på att packar, NEJ nu ljög jag. Mom lagar mat och jag sitter här men, vi ska packa efter maten. Jag tog en tupplur förut med Nisse. Jag får sån ångest när jag tänker på att lämna honom Skavsår!
Jag som egentligen skulle in till Färjestaden idag och se på pojkarna repa, tror nog inte det hinns med alltså. Det får jag ta en annan dag, när jag är mindre stressad. Hela min lägenhet ser ut som HEJ KOM OCH HJÄLP MIG! Kläder överallt, saker överallt. wellwell, det blir det ändring på snart. Hörs senare..


PUSS!

Söndag

Hojt. Nu har jag vaknat och jag måste säga att mina ansiktsprodukter får mig alltid att känna mig så fräsch i ansiktet, perfect! Idag ska jag packa packa packa, Mom ska hjälpa mig för jag är en dålig packare.Det ser ut att bli lite halvklart väder, solen sticker fram bakom molnen ibland, undra om det är varmt ute? Well well, jag är sugen på frukost så hej då!


God natt älskade!



Imorgon blir det packning och tvättning, kanske en tripp till färjestan och lyssna på pojkarna grus i deras musik skapande? Nu ska jag iallafall sova för jag är dötrött.  Idag har varit en dag med både upp och ner känslor för mig men helt underbart endå!

"Jag är din drottning utan krona"

MÖÖÖÖP!

Nu är jag hemma igen, och jag är lite hungrig. Jag och Q spelade dock inte gitarr hero. Utan vi spelade krocket, eller vad det nu hette nu vet det där spelet när man ska få igenom en träkula genom olika hinder. Jag fuskade hela tiden för jag är en sån dålig förlorare men jag förlorade 5 gånger iallafall. BAJS. Sen jonglerade vi, eller Q försökte, men jag är grym på att jonglera faktiskt, DET VISSTE NI INTE VA.. Bollar är min grej (hahaha) !! Sen spelade Q lite gitarr och jag satt och sjöng med. Riktigt kul var det att träffa honom igen, har inte hunnit setts på nästan en månad för att jag jobbar så mycket.

min bästaste bästa boy-friend for life!!


PUSS!

up up and away

Nu ska jag iväg med Q. Första stop får bli vid konsum för jag vill ha choklad! Mums. Vi ska spela gtarr hero (jag suger på det) och jag är såååå grym på det alltså. wiiiuu! Hörs senare när jag kommer hem
PUSS




....

Hojt, jag lagar mat nu eftersom att jag inte har någonting annat att göra. Personer på denna ö har stora problem när det gäller att hålla sig till det man sagt. Jag är trött på skiten iallafall och GLAD att jag flyttar på torsdag. Nu ska jag äta mat och sen gå och sova för det finns ingen anledning att vara vaken när man bor i MÖRBYFITTLÅNGA!


Lördag

God morgon god morgon rise and shine. Här sitter jag pigg som en lärka. Vaknade vid 8 så jag har redan hunnit duscha och fixa mig lite smått. Idag ska jag umgås med min Q-boll och jag vill att vi ska ha picknick vid slottet. Sen får vi se vad vädret tillåter och vad MR går med på. Just nu är det klarblåhimmel men det blåser. Äcsh så länge det är varma vindar så är det okej. Ska ut och kän´na efter om en stund. Just nu så tvättar jag, ska vänta på att mamma vaknar så jag kan äta frukost. Har ju plockat in allt mitt till henne eftersom jag sällan äter här hemma.  Nej nu ska jag sätta på mig lite kläder.

PUSS


Idag  köper jag mig nog en Ben&Jerry´s alltså..SÅÅÅÅÅÅ jävla gott

Livet som vuxen?

Skönt så skönt att ennu en arbetsvecka är över. Just nu älskar jag min livssituation. Jag älskar att ha någonting att göra. Jag flyttar på Torsdag, kan inte sluta tjata om det men va fan jag har ingen säng än! Katastrof. (vill att du kommer och hälsar på mig i sommar) Snart blir jag sommar anställd med och fan fan fan jag måste ju ringa kundskapsnavet, var införbi där för någon dag sen och skulle ringa och boka möte för att prata om studier. Min dröm om att bli pedagog är fortfarande relevant(kan man skriva så?, det lät smart!). Så jag ska plugga till hösten samtidigt som jag antagligen kommer jobba lite då och då, får man hoppas iallafall!  Nu ska jag faktiskt bara glida runt på internet en stund för jag är dö trött och orkar inte vara vaken länge till.

Imorgon ska jag och Q på picknick vid slottet.... Eller jag vill det iallafall sen får vi se vad han har lust med, Meeeen jag brukar få min vilja igenom! mohahaa :D

Fredag


Solbränna


Sol vind och vatten!

Hojt, just nu lagar jag mat(tortelini och köttbullar). Jag har suttit på trappen och solat ansiktet ett tag men det är så tråkigt kom jag på så jag sket i det. Efter maten ska jag nog gå en lite promenad om inte tvätten är klar så jag måste hänga upp den. HUR BLEV DET MED KORT? Jag vill lixom hinna med det innan böndera röjer rapsen! HALLÅ! Anyway, mat var det!


Linne - Vila, shorts och Sjal - H&M!

Torsdag

god morgon god morgon rise and shine min kära. Jag vaknade för ett tag sen och nu sitter jag här nyduschad. SKÖNT som satan att vara ledig idag. Solen skiner och himlen är blå, Jag funderar på att gå ut och sätta mig i trädgården och sola ansiktet. Jag behöver egentligen sy mig en vit kjol tills imorgon så jag vet inte vilket som är viktigaste, sol eller kjol?
Senare idag så vill jag till ett Rapsfällt och ta kort. Jag tror att det kan bli riktigt fina kort faktiskt, men vi får se hur det blir med det. Annars ska jag tvätta idag och plocka lite, för jag flyttar ju nästa Fredag.

Hörs senare lovebirds,PUSS!

Dagen den dagen.


Nyköpt jacka, sjal och ring från H&M

God Natt

Nu är det dags för mig att skrubba ansiktet ch borsta tänderna. Kan knappt hålla ögonen öppna. Jag letade efter en jacka på H&M när jag hade slutat jobba, men hittade ingen som föll mig i smak, men jag hittade dessa as coola leggings, var bara tvungen att köpa dom. PUNK ROCK, kanske inte men coolt är det.
Hörs imorgon eller nått, Puss baby!


Slutet av dagen

Trött är man efter en dag som denna, Herre så mycket folk men det lär ju bli 3 dubbelt till sommarn, jag längtar! Sitter här i Bh och sjunger ave Maria =) den låten är sjukt svår i tonerna. Ska faktiskt skrubba ansiktet med mina produkter om ett tag och sen rengöra käften och sleepa för imorgon vill jag inte vara lika trött som jag var idag. På tal om ingenting så är jag helt förälskad i rapsåkrar, den gula färgen gör så att hela jag blir glad. MÅSTE ut på torsdag (då jag är ledig) och ta lite fina kort, ska försöka få mamma till att vara fotograf. Ska fråga henne imorgon! Jag älskar att ha fina kort på mig själv.




Tisdag

Snart ska jag gå till bussen, vaknade sen idag, faktiskt för 7  minuter sen, men jag har redan hunnit duscha snabbt tvättat ansiktet med mina produkter borstat tänderna och nu sitter jag här och skriver, ska snart fixa håret sen ska jag gå. Jag hoppas dagen bjuder på lite mer solsken än igår men det ser inte ut att blir så. Jaja, hörs när jag kommer hem med tanke på att min telefon är sten död.


PUSS!

Världens bästa kille!



min bästaste bästaste Ölänning!!!

Måndag

Hej, Idag har jag inte haft någon tid alls till bloggen men ni överlever nog. Nu har jag iallafall fått min dator lagad så jag sitter hemma nu, SKÖNT! Tack B. Arbetsdagen vara for iväg, vi hade så mycket att göra nu när vi har sloggi kampanj. har faktiskt ingenting att skriva idag så det får bli bra så här.

God natt lovers.


jag vill ha sol och jordgubbar nunununu

NOSTALGI!



Klä av mig naken.

Hojt, tidigare idag så gick jag ner till affären och mötte upp Nadine, handlade lite mat och gick tillbaka till mom. Det blev hamburgare. Jag har blivit en riktigt munktorsk. INTE BRA men fy fan så gott det är. Sen har jag mest bara vara irriterad idag, vet inte varför men jag surar lite smått åt allt och ingenting. Imorgon är det jobb som vanligt, och det ser jag framemot. Nadine ska beställa biljetter till ÖlandRoots imorgon med, Det ser jag framemot GRYMT mycket. Jag borde egentligen gå in till mig och städa lite och så innan parlamentet börjar.

Jag måste börja använda min kamera igen för min blogg är så bildlös!
PUSS.

Söndag

God morgon Sverige. Och Grattis till Norge, helt värdiga vinnare absolut.
Gårdagen var ett riktigt fjasko som jag hade förutspått. Det blev ingen fest då vissa hade bestämt sig för att bete sig som fjortisar hela kvällen, bråka slåss och pisamheter, DRAMA! jag tog min väska och gick vid halv 11. Jag fick huvudvärk och skämdes för deras skull, jag hann inte ens få i mig ett glas vin. KATASTROF. Jag spyr på er och jag kommer då aldrig någonsin visa mig i eran närhet igen. När man gör så mot en kvinna så förlorar man min respekt helt och hållet.
Anyway, såg slutet på eurovision igår med mom och värst spännande var det ju inte. Norge vann överlägset.

Idag ska jag och mom packa lite som är kvar. Vi flyttar ju till stan om 2 veckor, det ska bli så sjukt kul. Jag har lite seperations ångset bara. Vill inte lämna katterna jag har nu men det måste jag nog, om jag inte kan tjata tillräckligt mycket på mom så hon inte orkar höra mera?!.. SNÄÄÄÄÄÄÄÄLLLLAAAAA MAMMAAAAAAA!!!!

Jaja, nu ska jag ut i solen igen, vill ha färg i ansiktet.
Välkomna till alla nya läsare, kul att ni är här!
PUSS!

JAG SUGER BÄTTRE ÄN KÄRLEK

Hallåå, sitter fortfarande hos syster ska snart hem och göra mig iordning för jag ska antagligen ut ikväll. KUL! Jag vill att Qvibbsson skall med också, ska försöka få tag på min lilla bästis. Annars blir det jag, Nadine och hennes arbetskompisar. Nördkillar(tror jag) men det fungerar, jag lär ju bli uppraggad av något as som är roligare än dem, eller?
Jag och Nadine höll på i ett bra tag förut och försökte få våra stämmor att stämma överens med varandra men det var svårare gjort än sagt HAHA! Men vi ska fan få till det alltså, och när vi väl får till det så får ni höra. Jag lovar.

Ikväll är det eurovision, jag vill inte missa det men tror nog att jag gör det iaf. ATTANS.
Och sen måste jag få tag på en banan för att jag behöver fråga en sak! LITE AKUT! men det ordnar sig nog.




Hörs senare med lite hur jag ska se ut och så ifall att det nu blir utgång. JÄVLA KRÅNGLIGA ÖLANDS LIV!

Det är änglarna.



Världens vackraste sång med världens vackraste kvinna.
Have Maria - Beyonce

Luncha i Mörbylånga


Skuggade till det lite på väg till pizzerian.


Nadine är precis som jag, orkar inte vänta på pizzan så vi började med pizzasallad.


Jag åt en Prima Vera. Inte så god som jag trodde att den skulle vara, men det var värt att testa.


Blommigt och fint. SUMMER!

äventyr.

Nu ska jag och Nadine ut på äventyr. Lovar att ta massvis med bilder.
Hörs senare. PUSS!

Talang.




Hahaha jag dör. Detta är HUMOR! Min humor!

boooooooring

hojt, la precis upp en ny header, tröttnade på den andra och sen är jag inte så rockig som den såg ut, trots att den var riktigt cool. Jaja, nej jag får panik här. har ingenting att göra och jag vill göra någonting. STAN?! NU kanske..  Nadine föreslår picknick.. Det lät bra..får se, hon har precis vaknat. "god morgon, min lilla älskling" sa hon precis till Katten! Hon är förvirrad. well well. JAG BEHÖVER CIRKUS och sex.

PUSS HEJ!

when i grow up!



Förebild till 99%, 1% bort för allt drama!

The hills.

Hojt, har fortfarande inte varit ute eller gjort någonting åt denna dag. Nu ska jag se The hills och sen ska jag nog hem och göra mig iordning för att åka till stan eller liknande. Vill inte bara sitta hemma och tråka. Tycker att Nadine kan vakna nu för hon sover fortfarande. Sömntuta!

PUSS.

Lördag

God morgon på er. Här sitter jag vaken och lyssnar på Islands bidrag till eurovision. Jag är helt såld på den låten. Vet inte alls vad som händer idag. Funderar på att åka in till stan faktiskt men vet inte vad jag ska göra där. Hade varit kul med typ bio. Sen undrar ju jag om det är varmt ute. Solen skiner och himlen är blå men i Nadines lägenhet är det sjukt kallt, så frågan är.... är det varmt?

Well well, nu ska jag kolla min facebook.
PUSS!

If you seek AME!


Helg.

God afton era pungråttor. Jag sitter hemma hos min syster just nu. Cyklade hit för ett tag sen, det är faktiskt riktigt skönt och fint på Öland nu. Jag älskar solnedgångar och när jag cyklade ner nu så var solen på väg ner och rappsåkern var så fint gul så jag blev helt glad inom mig. Sen att jag svalde 2000 knott är en annan femma. (Jag hatar reklamer där typ stockholmare ska låtsas vara gotlänningar, det låter förjävligt. FAN! låt bli)  Dagen på jobbet har varit skit kul och det är bra för jag orkar inte med ett jobb från 9-18 om det ska vara skit tråkigt. Fick ett sms av Bella när jag slutat, brevert med foton jag skickat upp har kommit fram. Nu sitter jag och ser på talang 2009 med Nadine. Vi sitter och skrattar som två dårar. Hur kul som helst. Men nu ska jag kolla på soffa och sovrumsmöbler till mig.


Jag har ingenting att skriva så jag slutar nu, känner mig frånvarande.

PUSS!

Du är naken i mina ögon

Hej lovers. Hur mår ni? Jag mår som en som har skavsår. Jag är trött och känner mig som världens dåligaste vän. Jag åker hemifrån så tidigt att jag inte orkar se på telefonen, jobbar hela dagen och hinner knappt se vad klockan är och slutar så sent att jag somnar på bussen och somnar nästan direkt efter att jag ätit. Så jag hinner inte någonting men det är skönt som satan att jag snart flyttar till stan så jag inte behöver sitta på en buss i en timma för att komma hem. Idag har endå varit en lugn dag på jobbet, mycket prat och mycket skratt och det gillar jag. Mina stalkers är kvar, läskigt men kul samtidigt. Imorgon är det fredag igen och jag ska umgås med min älskade syster faktiskt.

Idag flyttade myran, en av stödhemskatterna jag tagit hand om. Det känns skönt att hon får en bra hem framöver!


Hur länge kan man le utan att le på riktigt?

Natt natt baby.

Herregud, det är inte lätt att vara jag. Det börjar redan på väg till bussen, först och främst finns det två polacker som tittar och ler med ståfräs varje morgon när jag går förbi. Sen på bussen får jag slappna av i ungeför 20 minuter sen går han på i skogsby som kind of are in to me med tanke på att han försökte få mig att åka till Borgholm för att fortsätta prata när jag jobbar i stan. Men han är söt så det gör ingenting. Sen inne i stan har vi pressbyråkillen som älskar att ta betalt för mitt kaffe. Jag blir alltid erbjuden en bulle på köpten men inte vill jag ha en BULLE! Nej tack! På jobbet kommer det in skumma killar som vill att jag ska testa underkläder så dom ser hur det sitter. ÖHM? När jag slutar vid sex tiden så har jag en stalker på cafecorner  som slickar rutorna när jag går förbi. OCH PÅ BUSSEN HEM så är det frid och fröjd om man bortser från flyktingarna som sitter längst bak och spelar red wine med bobban på en trasig mobil från 2001!  DÖÖ!


Jag menar, är man jag så är man.

Snart ska jag sova, hörs imorgon. PUSS!

Äntligen på...

356d49e35e5ab95e1f0b35e6ba7bfbb6.png

Kolla varifrån!

Äntligen på väg hem.


Här står...

0e0facd377ab32d104ece4e8b03de1a7.png

Kolla varifrån!

Här står jag och väntar på bussen. det är så härligt väder idag. hoppas att det håller i sig hela dagen. senare idag ska jag försöka hitta en kjol i svart för jag är trött på mina arbetsbyxor. PUSS


God natt

Heeeeeeeeeej, jag som trodde jag skulle blogga mer än vad jag gjort idag, NÄHE! Jaja, jag skriver nu iallafall innan jag ska in till mig och lägga mig. Trött som stryk är jag. Var ju på en hud(mamma skakar rumpa till  musik på tv)analys ikväll och fick reda på att jag har FET,trött hy och jag ska beställa hem massor med återfuktande grejs och dag/nattkräm och gud vet vad, helt ärligt så förstår jag inte vad allt var till för men hon som var hudanalytiker sa att jag skulle ha det så det är väl lika bra. Mamma hade en del hemma som hon inte kan ha så jag ska få det. Perfekt. Köpte thai mat på vägen hem och han som tog min beställning blev typ kär och berättade hela sitt liv för mig, Skrämmande liten thai pojke.

Jag och mamma kollar på eurovision och jag är helt förälskad i Islands bidrag, HOPPAS HON VINNER. Hon har en sån ren röst och låten är guldkvalite.

Helt jävla underbar låt.


Men Eurovision kan hoppa upp och sätta sig´för jag ska SOVA.
PUSS!

Nu är...

53d00ffbd9b5ea865135128b5d72d51c.png

Kolla varifrån!

Nu är jag vid jobbet och sitter utanför och njuter av solen men en kaffe och en frukost macka. hörs senare. PUSS


Tisdag

God morgon. Jag vet inte vad det är med tisdagsmornar men USCH vad jag är trött och ont i ryggen har jag med. Wellwell, här sitter jag inne vid mom då min dator fortfarande är trasig. Jag hoppas att min telefonjävel kan fungera idag, men varför skulle den då den inte gör det annars, jag kan inte ens prata i telefon mer än 5 minuter innan bateriet dör trots att jag laddat telefonsatan hela natten, VÄRDELÖST!
Efter jobbet idag ska jag på hudanalys i stan, vet inte om jag tycker det ska bli kul men det är väl någonting  man inte göra i vanliga fall så varför inte testa på?!

Nej, usch min rygg dödar mig just nu, riktigt ont. måste ställa mig upp.
Jag ska försöka mobilblogga men jag lovar ingenting.(telefonfitta)


PUSS!

God natt...

0-43c6f38f3a04ccaf7df006e702faf0dd.png

Kolla varifrån!

God natt från mig. har försökt mobil blogga hela dagen men min telefon är värdelös. utan laddare fungerar ingenting. jag har haft en bra dag med sol regn och regnbåge. nu ska jag nanna kudden för att orka imorgon. hörs när vi hörs. PUSS


Måndag

God (gäsp) morgon på er. Här sitter jag helt hjärndöd och skriver om jag vet inte vad, ingenting. Som ni förstår så är jag vaken och jag ska gå till bussen om en stund för att åka in till Kalmar och jobba till kl18.15 ikväll. KUL att man måste gå upp sju när man inte börjar jobba förens halv tio, MEN så är det när man bor på ÖLAND! Det ska iallafall bli kul att komma till jobbet. Ja, nej, har ingenting kul att skriva så, vi hörs under dagen.

PUSS!

Life is bullshit.

Ibland blir jag förbannad när det alltid skall vara förnekelse, men blir genast gladare när jag tänker på att mina naglar är svarta! Snart ska jag äta mat, Nadine får var kock då jag inte kan laga mat.. Kollar på film och senare ska jag hem för att få mig ordentlig nattsömn eftersom jag jobbar imorgon. hörs senare.


FUCK YOU!


fuck me.

blöööp, jag är helt seg idag, känner inte för någonting. Ska snart börja röra mig hemåt faktiskt. Vad ska man göra hemma då? URK, glad att det är måndag imorgon så jag har något att göra. Min telefon är död och allting är bara tråkigt. Ska dra förbi affären också innan den stänger och köpa någonting men vad vet jag inte. Äsch, jag har tråkigt, inget kul att läsa om det,


Away.

Söndag

God morgon på er. Här ligger jag i Nadines soffa och bara ligger. Jag hatar att jag inte kan sova längre än till halv 10 nu för tiden, Kan ju bero på att jag först tränade för att gå upp tidigt och senaste veckan har jag gått upp halv sju och somnat innan jag hunnit till sängen runt tio. I guess that life when you jobbar? Wellwell, igår så tog jag lite kort på Nadine nere vid piren, blev väldigt fina faktiskt, Jag längtar så till jag ska köpa en systemkamera till mig. HURRA vad jag ska ta bilder då.
Idag ska min stackars dator få opereras, min dator har canser och den har spridit sig något sjukt. Jag hoppas hon klarar sig, för vi har haft många fina år tillsammans. ( HAHA) lite panik är det ju för vad fan ska jag göra om min dator skrotas, jag är ju ingen miljonär så jag kan ju inte köpa en ny direkt på direkten. Bajs, nej nej men jag får väl mobilblogga istället, KUL?!

jaja, nu ska jag slänga på en film och äta frukost.
LOVE!


Min favorit bild från dom jag tog igår på Nadine!

Duscha med mig baby!

Då var lite The hills avsnitt avklarat, jag är helt kär i deras livsstil, lite mycket drama däremot som jag lätt kan leva utan. Jag ska in till mig och duscha en snabbis och fixa mig smått sen cykla ner till affären för att posta brevet och möta upp Nadine. Vi ska nog laga hamburgare och dricka lite gott tror jag, dont know! Men någonting blir det allt. Vi hörs senare då.

Puss på pannan!

Jag vill kunna sjunga!

Vet ni hur det känns att älska att sjunga men att man inte kan ta en enda ton? Det gör jag, jag älskar älskar älskar att sjunga och jag älskar musik av alla slag men fan alltså, jag kan fan inte ta en enda ton. Jävligt orättvist faktiskt. Ibland önskar jag att jag bara kunde få vara bra på et jag älskar att göra men så lätt ska man ju inte få ha det. IT SUCKS! wellwell, ska nog hitta på någonting med syster senare. Hon är ju en städnarkoman så hon skulle städa innan hon kunde göra något annat. Jag däremot ska bara sitta här och försöka få denna låt att låta bra när jag sjunger. Evighetsjobb.
 


Tell me am I ever gonna find my angel this life
I've got him on my mind again
And though I search I never win
I'm told that if you seek you shall find your angel
Though I'm, I'm throwing most of my hope aside
But still praying I'll be found in time

Älskar, älskar inte?


(låter är en personlig favorit, mycket känslor kring denna låt)

Min nyårslöfte är ju att jag skall vara singel till dess att jag är 23, än så länge har jag inga problem whats so ever. Det är kul att kunna flirta och busa (barntillåtet) utan att det ska behöva leda till någonting. Jag menar, det är lättare att inte svara i telefonen nu än det var för något år sen, nu vet jag vad jag vill ha och inte vill ha. Och en 5 i 3 ragg är ingenting att grubbla över. BORT! 

men iaf, får se hur det blir i sommar, jag är en liten slyna när det gäller kärlek!

Lördag

Hallo, sitter hos mom och spelar Kellys, my life would suck without you, är helt såld på den låten, igår anyway så gick jag och mamma igenom en massa gamla bilder och jag tror jag dör haha, ska skanna in några stycken så ni får se någon dag för det är så kul, Jag är en riktigt liten KNUBBIS! Ska skicka iväg en hel del massa till en person med. Kan ju vara kul att få lite bilder. Idag händer ingenting förutom att jag då ska försöka komma ner till affären och posta iväg det brevet. För en gångs skull så tycker jag det är skönt att inte ha någonting att göra. med det är väl det som är det speciella med helger?  vad vet jag..  Det hade varit kul att gå ut ikväll?! nääää! haha

Jag skulle behöva åka till stockholm över en dag och göra stan, shoppingrunda på gång?


ett stort...

67c3144377643176184993b0b2cbbf51.png

Kolla varifrån!

ett stort glas oboy kan aldrig sitta fel. ligger i min soffa och kollar på film. det är så skönt att få slappa efter en veckas jobb. hörs senare. PUSS!


God natt...

22dd24d36607547b4cc5ac2072607d59.png

Kolla varifrån!

God natt nu jävlar ska jag sova ut..


här sitter...

3294bc086c139efb709b9e388de0c480.png

Kolla varifrån!

här sitter jag hemma hos mamma och kollar på Carina Berg flyttar in. hon är för jävla skön alltså. och det är så skönt att jag inte behöver sova nu trots att jag är rätt så trött. jaja PUSS!


Jag har...

7e966714af2bd64acedef0fcf1f0d40f.png

Kolla varifrån!

Jag har ingen aning om detta kommer fram men nu sitter jag iaf i personal rummet och äter mat. kl är redan halv 2, tiden går så snabbt. ute skiner solen, hur mysigt som helst. nej nu ska jag äta. puss på er




(det var ju lite lustigt att detta kom nu, alldeles för många timmar försent. men men detta var min lunch)


så där ja.

iiih kul som satan att mobilbloggningen fungerade, eller tilll hälften iallafall. Mitt lunch inlägg misslyckades men men, nu vet jag att det fungerar,. Vrål middag blev det inte, utan mom hade redan lagat mat (köttbullar&potatismos) och då stället man sig inte och lagar ennu mera. Kollade precis simpsons som är min favorit program. Nu ska jag se om det är något kul på tv.

Hörs när vi hörs.

Då äntligen...

-c32f92d475864a2c73ad5e2cdf7e7e0.png

Kolla varifrån!

Då äntligen sitter man på bussen hem och helgen väntar en, skönt så in i helvete. underbar dag och dom jag jobbar med är underbara. kan det bli bättre? idag ska jag äta gott har jag bestämt. riktig vrål middag ska jag ro till med. jag är hemma om ungefär en halvtimme, då ni :) hörs när vi hörs.


Fredag

Är man snygg så är man, eller hur? Jag är så trött att jag inte vet varken in eller hur men snygg är jag, like everyday all year long muuffaaakkkaa! Iallafall, känns riktigt skönt att det är helg efter denna dag, för jag vill kunna sova till nio istället för till kvart i sju. Jag skulle behöva en massage, someone? Äsch, idag ska jag luncha på stan för jag glömde min matlåda på jobbet, kanske en sallad på stan eller varför inte en fet jävla hamburgare? Får se vad det blir för moi. Ska nog packa lite i helgen med, det går snabbt nu, om bara tre veckor så flyttar jag och mom in till Kalmar. Spännande. Det var länge sen jag bodde hemma på heltid. men men, nu kom jag nästan bort i tankarna och höll på att somna framför datorn så lite kallt vatten skulle inte sitta fel.

Ska se om jag kanske kan klura ut hur man mobilbloggar, det märker ni iståfall under dagen.

Välkomna alla nya =) Hope you like it, love it, hate it, whatever, just enjoy it. PUSS!


Hjärndöd

Hejsvejs, nu är jag hemma och jag har precis ätit, gott. Jag är helt slut idag, börjar känna att det snart gått en arbetsvecka med ny information varje dag. Huvudet börjar bli tungt och tankarna surrar runt bh storlekar, huh. Dagen har gått bra och snabbt faktiskt. Skönt. Har inte mycket intressant att skriva känner jag, men idag köpte jag "mustaschen"(prostatacanser). Jag tycker det är förjävligt att det inte läggs ner lika mycket tid och pengarinsamling för prostatacanser som det görs för bröstcanser, jag menar canser som canser, det är hemsk. Jag är inte rik men jag vill försöka bidra med lite till allt. Så detta lilla är iallafall någonting. Lite blir mycket i längden.

Min dator är DÖD och moms bluetooth fungerar inte just nu så bilder blir det inte. TRÅKIGT men vad ska man göra när teknologin sviker. Nu blir jag bara irriterad på allt och vill kasta någonting i väggen så jag lägger ner för idag.

Away!

Torsdag

God morgon på er. Här sitter jag inne vid mom med grovbröd i handen och äter lite, smakar sisådär men nyttigt är det och man håller igång till lunch på en macka. Det är bra. Blev klart riktigt snabbt idag så nu hinner jag slappna av innan jag skall gå bort till bussen som går vid åtta. Det är jobbigt att behöva sitta på bussen 1 timme för att komma in till stan men, det är det värt med tanke på att jag ska få jobba. Nej nu ska jag se på nyheterna så vi hörs ikväll.
Ha en underbar dag. Puss!

min jobbklädsel, tråkigt med svart jag som älskar färger, men vad gör man inte!


Skorna fick man ha i rött eller svart och självklart tog jag och köpte ett par sköna röda dojjor! Lite mer färg ni vardagen lixom. Kanonkula =D

väldigt bra dag.

älsklingar! Idag har jag haft en sån bra dag alltså. Helt underbart, visst var vädret rena skit vädret men det har inte hindrat min dag från att ha varit underbar. Dagen på praktiken har varit lugn, jag har mest pysslar i lagret och fyllt på med varor i butiken. På bussen hem så var det så skumt väder ute alltså, himlen var både svart och blå samtidigt som solen sken och regnet spöade ner. Jag blev nästan lite skraj i brallan att typ "marsmänniskor" skulle attackera. jaja, hoppas ni haft en bra dag. Nu ska jag äta. Pussna!

Onsdag

God morgon. Fy fan vad jag inte tycker om regn, jag som har duschat och plattat håret och donat hur länge som helst, nu ska allt blir förstört pga regn. NEJ! jag ska låna moms paraply y y y. haha. Ska snart springa till bussen för att åka till jobbet. Har inte mycket att skriva förutom att jag börjar bli sjuk. NOT NICE! men men, vi hörs ikväll säkert.


Puss så länge och hoppas ni får en bra dag.

Sen Tisdag

Hööööö! Långa dagar och alldeles för lite tid för att skriva om vad som händer och hur jag känner men jag försöker hinna. Vaknade vid kl 7 imorse åkte iväg till Kalmar vid 8 och jobbade hela dagen, hur kul som helst. Bara gått två dagar men det känns som om jag varit i denna lilla butik i flera år, sen ska jag ju inte överdriva och få det att låta som om jag kan allt för så är det INTE! Sprang en snabb vända på stan när jag slutat men hittade ingenting på rea! Kom hem vid halv 8 och fick mat, tack mom, nu har jag tvättat lite, försökt fixa datorn inne vid mig som fortfarande krånglar(sitter hos mom) och nu ska jag faktiskt in till mig igen, skita och sova för imorgon blir det tidigt igen.

Puss härliga ni
Helt sliten!

Ont i fötterna

AJ! Mina fötter är helt totalt förstörda, fy i helvete vad det är jobbigt att stå en hel dag. men jag har köpt nya skor med skön sula så jag inte ska få så här ont, jag kan knappt gå, helt sjukt. Iallafall, min första dag har varit sjukt rolig, har lärt mig mycket och glömt mycket jag lär mig. men jag har många härliga dagar framför mig så det är bra, jag ska faktiskt gå in till mig och lägga mig nu för jag är helt slut.


Jag hoppas ni haft en bra dag, hörs när vi hörs.

Måndag

God morgon, hur mår ni? Jag mår bra, lite trött men det är ingenting som skall hindra mig från att njuta av min första dag på praktiken som leder till jobb. Sitter inne vid mom då min dator är helt cp och inte vill fungera som jag vill att den ska göra. Idag är det skitväder här, grått och regnigt, Inte så kul för mitt hår, lätt irriterande! Vaknade av ren panik för jag drömde att jag var på mallorca med blondinbella och hennes kille, och att jag glömt bort att jag skulle praktisera. Det var lite jobbigt att vakna till det, sen har jag sovit dåligt inatt, väldigt dåligt. men men, nu ska jag snart åka till färjestan för jag får skjuss dit av mom så jag slipper sitta på bussen ända härifrån.

Hörs när jag kommer hem lovebirds.


September come to me!

Pirr

Hojt, då var man hemma i Mörbylånga igen. Jag och mom har precis ätit mat, Gott. Jag är helt slut faktiskt samtidigt som jag är riktigt pirrig och kanske till och med lite spänd inför imorgon, som är första dagen på praktiken. Det ska bli så grymt spännande och kul. Jag är nervös.
Jag ska lägga mig tidigt ikväll( egentligen vill jag sova nu) så jag är pigg imorgon. Innan jag lägger mig så ska jag fixa till mina naglar för dom är så sjukt ojämna nu så till och med jag tycker det ser förjävligt ut. Det fungerar ikke!



Emelie mailade över denna bild från nyår på Gotland. Jag är en liten muppdiva kan jag tänka mig alltså!? meeeeeeeen, jag älskar mig endå!

I love yoooooooou








Söndag

Gojt, sent blev det här men jag har inte haft tid att sitta vid datorn då jag och Mika har haft full rulle sen igår kväll, det blev god middag och mysig dricka till det, satt och skrattade och diskuterade i timmar, fick besök av gamla vänner man inte träffat på år och dar, Trevligt som tusan, Korten från stranden blev underbara. Mika är en grym fotograf.
Idag har vi vandrat runt på köptstan och jag köpte ett par röda solisar, as grymma enligt mig själv.

Senare ska jag möta upp mamma och handla mat och sen åka hem.




som sagt, Mika är en jävel på att ta kort tycker jag, Jag blev så fin på bilderna. =) Love her!


Strand och kort

Nu är jag hemma hos Mika och vi skall snart ner till stranden för att bara mysa och ta massor med mysiga kort. Min plan var ju egentligen att slappa hemma men jag kan inte motstå Mikas sällskap!



puss hej

för fin.

Nyduschad och underbart len hud, mys! Nu ska jag gosa ner mig bland mina kuddar och mitt täcke och kolla på film tills jag inte orkar kolla på film mera. Jag skulle vilja ha glass och saft men jag orkar inte cykla till affären som är 10 minuter här i från. Så jag får dricka vatten och det får räcka. Hatar att mina naglar är helt mjuka och äckliga nu efter duschen, men men, film var det.




Slapptass jag är trasig

Ibland är det skönt att vara lite dirty! Jag ska snart hoppa in i duschen och duscha i minst 30 minuter. Igår blev det ingen dusch för jag orkade knappt röra mig alltså, Sov typ hela dagen och när jag inte sov så låg jag i soffan och sov typ haha.
Efter duschen ska jag slänga mig i soffan med mina kuddar och mitt täcke och titta på film, för jag orkar ORKAR inte göra någonting annat, Jag måste vila upp mig till på måndag då det är min första dag på jobbet! Wiiu jätte nervös är jag men det ska bli så spännande, Älskar att jag har fått chansen till någonting jag brinner för!


Åh vad jag blev sugen på hallonpaj!

Lördag

Hojt, Fy fan, fortfarande huvudvärk. Det blir nog lite för mycket partaj i torsdags men det var det värt. Hade sjukt kul! Igår var det bakisdag till 100%, Jag och Nadine tyckte varsin pizza och senare mot kvällen så åt vi kyckling och potatissallad, Vi köpte godis och chips men jag som inte är så förstjust i godis åt bara något rallybil och sen fick det vara.
Lunds studentkör är sjukt grymma tycker jag. Rös i hela kroppen! Nästa år vill jag verkligen ner och se live. Humorgalan var jobbig att se på tyckte jag, tårar i ögonen hela tiden och sen fortsatte man ju när komikerna satte igång. För varenda unge!

Nu ska jag göra tonfiksröra och sen ska jag läsa veckorevyn!


Fredag och jävligt bakis.

URK, bilder säger mer än tusen ord, här har ni min valborg KATASTROF! men jag hade kul, tror jag ;)


Syster som fyllde 23 ( jag är fortfarande ung) GRATTiiiiS !!!


RSS 2.0