3.5 timme...

 



3.5 timme senare... Istället för att sitta i min bekväma soffa och se på min favorit program simpsons så sitter jag på min bortdomnade rumpa och läser en bok. Great life..


Good bye...

 



Good bye kalmar...


And im off..

Hej på er.

Nu är jag hemma från jobbet och ska äta lite mat innan jag åker ner till stan igen för att ta bussen mot stockholm. Jag fasar inför resan. 6 timjävlar alltså men det är såå värt det. Har haft en rolig dag på jobbet och självklart fick jag fin besök. Johi och Eric tittade införbi. det var kul, synd nog så hade jag lite kunder så jag kunde inte prata så länge som jag velat men snart är jag tillbaka i kalmar och då ska jag och Johanna leka.
jag måste packa färdigt det sista med. Glömde ju tandborsten trots att jag skrev att jag skulle packa ner den..

Hörs vi inte på vägen så hörs vi imorgon för jag kommer nog vara helt slut när jag kommer fram runt midnatt.



Jag längtar till sommaren..

Away..

God morgon allihopa!

Idag är en strålande dag, inte för att solen skiner utan för att jag åker till stockholm. Wii!! Åker efter jobbet och ÄNTLIGEN säger jag bara. har seriöst väntat sen i Januari. Det ska bli så kul så. Nu ska jag däremot åka iväg till jobbet 100 timmar tidigare men det gör ingenting. Packat har jag gjort men det känns som om jag glömt massor. Tandborsten t.ex ska packa ner den på en gång..

Vi hörs när vi hörs. Ha en bra dag puss på er ♥


Almost there....


Nu är håret svart igen ..



Nu har jag börjat packa. Kommer behöva göra 100 ändringar innan jag är färdig. Har iallafall fått med mig dom flera kläderna jag vill ha och allt krims krams jag ska ha med mig upp. Det blir inte så många skor som jag egentligen vill ha med utan bara 2 par högklackat och sen mina jumpadojor och mina tygskor får följa med. Dom kommer tycka jag är störd haha men det gör ingenting :) Jag hatar att åka ifrån mina kläder och bara kunna ta med mig ett viss antal. Jag kommer alltid på försent att,  Ja fan den skulle jag ju haft med mig.. typiskt mig.


Nej nu ska jag packa vidare och sen se Navi och sen sova. Nighty night

Black head

Whats up?..

Kom hem alldeles nyss från en mini tipp till modehuset. Köpte hårfärg på h&m och en nessisär(stavasdetså?). Dom har ju 10% rabatt för klubbkunder så lite billigare blev det jag köpte allt :) Nu ska jag bli en black head igen. Har vant mig så med färgen trots att jag inte tycker om att vara svarthårig. Till sommaren ska jag bli choklad igen :) FÖRESTEN, det "vita" ursöta klänningen jag skrev att jag förälskade mig i igår ifrån H&m såg jag idag. Jag tar tillbaka det jag sa. Klänningen var inte vit utan typ smuttsvit, jätte konstigfärg och tyget var inte så lätt som det såg ut på kortet. Nej, BIG NONO!!! Jag såg en bild på Rihanna tidigare idag, love her dress!! GIVE ME! Undrar dock om denna klänning också är något helt annorlunda i verkligheten? :O


 

Wayne

 
 
Källa

.. Wayne fall 2010. Smaskiga läckerplagg som jag önskar jag hade i min garderob. Fy satan så kär jag blir i alla kläder som komma skall.

Och det var riktigt skönt ute, tror bestämt att det blir en promenad när jag tvättat klart om väret håller sig!

30e mars 2010

Hej allihopa,

Gissa om det är fint väder idag? Hade det varit 15 grader varmare hade jag åkt och badat i havet. Eller visst lite mulet är det väl men va gör det då. Idag är jag ledig från jobbet men inte kan jag slappna av för det nej. Om någon minuter börjar min tvätt tid och jag har en del som jag behöver ha rent. Ska köpa hårfärg och färga huvudet med. Jag ska städa av här hemma, man behöver damsuga varje dag när man har 5 katter (jag är ingen galen katt kvinna, kan förklara sen) och jag behöve ju självklart packa resväskan. Vet inte hur jag ska lyckas få med mig allting jag behöver ha med mig. Skor,kläder,underkläder,smink,kläder,skor :P!! Det blir mycket när man heter Mireille(Mireij, uttalas det för er som undrar)


nighty

Då var deklarationen klar för iår. Skönt må jag säga. Jag förstod inte ett jota men you live you learn! Imorgon ska jag tvätta och dona lite inför på onsdag då jag åker upp till stockholm för att fira påsk hos mina underbara Tuominstammare! Ska självklart försöka träffa så många vänner som möjligt med. Och min lillebror med såklart!


Nu ska jag däremot gå och lägga mig. Puss på er. imorgon blir det lite bilder. det lovar jag!

Väntar på...



Väntar på att bli hämtad av mamma för en tripp till öland. Såg det har klänningen. Blev kär. Nu regnar det i kalmar. Hörs sen.


hojt

Här tittade solen fram efter en morgon med mörka moln. Jag har bestämt mig för att jag ska cykla till jobbet. Jag ska bara äta upp min lunch som jag lagat mig precis.  Det blir lite jobb nu på eftermiddagen och sen är det bara att cykla hem och börja packa lite smått. Jag åker ju på onsdag. Jag vet, vilket jävla tjat men jag är exalterad. Det ska bli så himla roligt. Skulle behöva över till Öland fortfarande men jag får fixa det på något annat sätt. Det ordnar sig nog. Nu ska jag äta upp innan jag cyklar iväg.

Ha de..



Har ju börjar med LCHF dieten så jag äter ju bara massa fett nu och nästan inga kolhydrater. Idag blev det omelett med bacon, champinjoner och ost. Skulle egentligen behövt ha i grädde med men det hade jag inte hemma. Och jag har gått ner 1 kg sen jag började i lördags :) Så att äta fett fungerar iallafall. 


29e mars 2010

God morgon mina fina.

Hur mår ni? Jag är lite väl trött. Den timmen som försvinner när man stället om klockan så här till sommar tid svider lite måste jag erkänna. Här är det iallafall regn på gång i luften känns det som och jag säger bara blä till det för jag ska cykla idag, eller ska jag ta bussen. Fy va tråkigt jag som vill börja cykla igen. Får helt enkelt se hur jag gör. Nu ska jag ta tag i afrot iallafall.

Puss på er så länge. puss puss puss..


Världens bästa text

Everything will be alright again
alright again, alright again

the heart is stronger than you think
like it could go through anything
and even when you think it can’t?
It finds a way to still push on though

Sometimes you want to run away
DON‘t got the patience for the pain
And if you don’t believe it look into your heart
The beat goes on

I'm telling you things get better through whatever
If you fall, dust it off, don't let up
Don’t you know you can go be your own miracle
You need to know!

If the mind keeps thinking you’ve had enough
but the heart keeps telling you don't give up
who are we to be questioning, wondering what is what?
Don't give up, through it all, just stand up

Ooh, it's like we all had better days
Problems getting all up in your face
Just because you go through it
Don't mean it got to take control, no

You DON’T got to find no hiding place
Because the heart can beat the hate
Don’t want to let the mind keep playing you
Saying you can't go on

I’m telling you things get better through whatever
If you fall, dust if off, don’t let up
Don’t you know you can go be your own miracle
You need to know!

If the mind keeps thinking you've had enough
but the heart keeps telling you don't give up
who are we to be questioning, wondering what is what?
Don't give up, through it all, just stand up
Through it all, just stand up

You don’t got to be a prisoner in your mind
If you fall, dust it off, you can live your life
Yeah, let your heart be your guide
Yeah yeah

You will know there's a good if you trust the good
Everything will be alright, yeah
Light up the dark, if you follow your heart
And it will get better through whatever

If the mind keeps thinking you've had enough
But the heart keeps telling you don't give up
Who are we to be questioning, wondering what is what?
Don't give up, through it all, just stand up

If the mind keeps thinking you’ve had enough
But the heart keeps telling you don't give up
Who are we to be questioning, wondering what is what?
Don't give up, through it all, just stand up

You got it in you, find it within
You got in now, find it within now
You got in you, find it within
You got in now, find it within now

You got in you, find it within
You got in now, find it within now
Find it within you, find it within
Through it all, JUST STAND UP!


regn...

Grodan är här om 77 dagar. Lilla lilla finaste grodan ♥

Det blev inte en allt för lång dusch då jag damsög och tränade innan jag hoppade in, i duschen alltså. Vilken konstig mening. Pratade med Jeanette förut med. Det ska bli så kul att komma upp till dom. Längtar så jag nästan spricker. Jeanette och Fredrik är mitt favoritpar faktiskt och lilla Teo är bra för go! Jag önskar jag kunde få ett jobb i stockholm så jag kunde få träffa dom oftare. Men men. Nu ska jag inte göra mycket alls. KL är redan 18.23. Jäklar va tiden flyger när de nu är sommartid. Det kommer vara jobbigt att ställa om.


He eat my heart, that boy is a monster..


Jag älskar design..

 

 
 
 

Hösten 2010 blir ingen besvikelse för mig när det gäller kläder och inspiration. Här är 8 underbara pices från 3.1 Phillip Lims höst kollektion!! Love Love Love..

Sommar tid

Då var det sommar tid då. Jag som trodde jag var duktig och vaknade innan tolv. Meeeen tjena jag vaknade ju halv 1.. Sånt är livet. Nu är det officiellt vår och snart kommer sommaren. Känns bra! Tänkte bara skriva de.. Så ställ fram klockan en timme om du inte gjort det än!!



snart..

28 mars 2010

God morgon,

Jag har då lite av en huvudvärk måste jag erkänna. Känns tungt. Igår blev allting som det inte skulle blir så jag protesterade med att gå och lägga mig när kl var halv sju, och jag sov till klockan var halv tio så jag missade earth hour. Min dag bjuder inte på ett jota, eller jo. Jag ska deklarera så allting är i sin ordning. Och jag är så sjukt sugen på sushi så jag funderar på att ta bussen ner till stan. Undra om dom har öppet? hmm.

Frukost så länge? Ja tack.. Puss på er så länge


VAD ÄR KLOCKAN EGENTLIGEN?????


Mums för vin

Regnet kom och jag missade earth hour. Jag somnade, attans. Men jag har iallafall släckt ner i lägenheten så halft var jag med iallafall. Det blev som jag förmodade, ingen utgång. Jag klarar mig bra utan! Kollade på film på tv och tog mig ett glas röttvin här hemma istället. Det var lite mysigt faktiskt. Imorgon ska jag deklarera och kanske börja packa lite inför sthlm resan på onsdag? Jag kan inte fatta att jag längtar så mycket som jag gör!!



Jag är grymt sugen på sushii.. Det blir nog en sushi imorgon/idag. Någong som vill äta sushi med mig??

Min kollega tipsade mig om en grej idag. LCHF. Low carbs high fat. Jag ska ge det en chans i 14 dagar och se om de blir någon skillnad. har kollat runt lite på internet och människor runt om i världen har rasat i vikt av denna metod. Och man behöver inte svälta sig själv. GUTT! Läs lite här om ni undrar va fan jag pratar om :D


-

Jag är arg och jävligt irriterad. Allting gick åt helvete för att folk inte kan göra som man bestämt. USCH! Jätte IRRITERAD!!!

Boys boys boys..


Jag och Qvibbe..

Nu är det tjockt med dimma här i kalmar och jag vet exakt hur mitt hår är i sånt här väder. BALLE!! Nu nästan hoppas jag på att utgången blir inställd. Nej inte riktigt men jag hatar sånt här väder. Det är sjukt fuktigt och jag ser hur fukten flyger runt. Jag har tappat rösten med, men så går det när man gormar till massa härlig musik. Hoppas för Qvibbes eget bästa att han messar mig snart om hur det blir ikväll annars är det mordhot på gång. Jag är ett kontroll freak och vill veta när hur och vad som händer i tid..

nu ska jag laga mat..


Lördag

Hej :)

Vart tog regnet vägen? Jag är glad så länge jag slipper men jag hade ställt in mig på regn idag för dom sa det igår på nyheterna. Istället är det otroligt skönt ute med svagt solsken och mulet. Skoja inte om en redig väderprognos från mig haha! Jag har haft en bra dag på jobbet. Bra med folk och alla är glada idag. Det gillar jag! Cyklade hem och fick sällskap i telefonen av Qvibbe. Nu är grabbarna inte säkra på om dom ska ut ikväll eller inte, vilket gör mig lite OFF! Jag hatar veliga beslut. Antigen ska dom eller inte. Jag vet att jag vill nu. Men imorse ville jag inte. Men nu vill jag. haha jag och dubbelmoral går hand i hand. SÅ ÄR DE..

Nu ska jag bara njuta av att inte behöva ha kläder på mig...(to much?)

Mums, frukost!...

 


Mums, frukost! Solen börjar tränga igenom molnen vilket jag tycker är härligt.

Resa..

Jag vill utomlands nu!!! Den här låten får mig att längta något fruktansvärt. Jag älskar sån här musik. Det påminner så otroligt mycket om Turkiet och jag mår så sjukt bra inomborts när sån här musik spelas..


Stereo Love - Edward Maya



 
 


27 mars 2010

Idag är det earth hour mellan 20.30 - 21.30. Jag ska släcka lamporna om jag är hemma. Ska du?


God morgon lovebirds.

Idag är det verkligen grått ute och mums jag som ska cykla in till jobbet. Great! Ska jobba några timmar mitt på dagen och sen är det bara att cykla hem igen. Skulle egentligen behöva åka över till Öland med det har jag nog ingen tid till så jag får försöka lösa kvällen utgångs utseende på något annat sätt än det jag tänkt från början, men det är ett senare problem. Jag är inte alls säker på om jag är utgångs sugen heller. I-landsproblem..

Hoppas ni har en soligare lördag än mig. Puss puss puss på er


Nighty

Sitter här och kan inte bestämma mig, eller nu gjorde jag precis det. Jag ska springa in i duschen och stå där läänge. Jag älskar att duscha. Har inte allt för mycket att skriva om så här på kvällen så jag säger god natt till er och hoppas ni får en trevlig fredag.

Puss



Köpte dessa krukor på Citygross

Rihanna - Rude boy



Äkta jag..

Jag handlar...



Jag handlar höhö..

Update 17:35
Har handlat lite av varje.. eller 2 påskägg och två blomkrukor. Kan visa sen :) Fint det. Köpte mig en glass med, Magnum gold. Ingenting jag rekomenderar direkt men den var ätbar! Nu ska jag ställa vinet i skafferit och sen bara slappa.. eller ska jag damsuga?

LoveMoreThenYouThinkIsEnough

Hey soul sisters .. and brothers..

Jag har då inte städad ett dugg men jag har tränat och ätit mat. Det blev ratatoille med två ägg. Mums.. Jag har fått mina deklarationspapper idag. Glada beked :) Jag och mamma ska åka iväg på en liten ärende resa alldeles snart. Jag behöver korta min klocka och prata med guldsmeden och vi behöver kattsand till kissemissarna. Så det blir någon timme på stan för våran del... Idag har det varit en underbar dag. Jag måste förresten införbi systemet med. Ska ju parta lite imorgon med grabbarna :)

kram kram kram på er..


Att jag...



Att jag inte unnar mig promenader oftare. Det är ju hur skönt som helst..

Ja jissus

Jag kom precis på att jag har ett problem. Ett problem som andra kallar I-landsproblem. Jag har ingen vårjacka! Det är för varm med min dunjacka och ullkappa. Det är för kallt med bara kofta eller med min pälsväst. Jag hade verkligen behövt en enkel vårjacka.. Ska se om jag hittar någon på internet när jag kommer tillbaka från promenaden som jag endå går med min för varma ullkappa :)

Jag är inte den enda med sånna här problem. Jag vet att alla tjejer kollar i sin fullproppade garderob och säger JAG HAR INTE KLÄDER!!

26e mars 2010

God morgon mina fina.

Måste börja det här inlägget med att jag är kär!! I en låt. Abba - I´ve been waiting for you. (Den här låten ska jag lätt ha på mitt bröllop. Jag tycker om att fantisera om mitt bröllop. Aldrig om vem jag gifter mig med utan bara att jag har en vacker klänning på mig och allting stannar upp när jag kommer gåendes. Lovly!!!) Jag får rysningar genom hela kroppen när jag hör texten, musiken, allting. Jag älskar musik och det är synd att inte sån här musik görs längre!! Musiken har faktiskt tappat mycket tycker jag. Nu handlar allting om sex och hit that hot boy shake what you momma gave yaa!!! Jag älskar dagens musik men om jag var tvungen att välja så skulle jag utan tvekan valt att lyssna på musik från förr. Tur att jag inte är det :)
Annars så har min dag precis börjat och ska ska ner i tvättstugan och kolla tvätt tiden och sen tror jag nog jag tar med en liten promenad när jag endå är ute. När jag kommer hem ska jag träna mitt 30 minuters pass. Härligt!!

Kan inte sluta tänka på igår HAHA. Johanna.. PUUUUUUUUUUUUUUH!!! tycker det är lika roligt idag.. haha



På tal om bröllop. Det är väl inte bara jag som fantiserar om bröllopsklänningar?
Jag har tre alternativ när det väl blir min tur. Antingen blir den en Monique Lhuillier, Vera Wang eller en Sophia Tolli


Monique Lhuillier Spring 2010....
 

Vera Wang spring 2010..
 



Sophia Tolli Spring 2010

Ajöss



Nu tackar jag för idag och vi hörs imorgon då jag har en riktig slappar dag framför mig.. Blir nog lite av varje. Boka tvätt tid, måla lite, städa lite, sova lite, snygga sig lite .. Ja ni vet.. lite av varje...


God natt!!


Great Day!!!

Hemma igen efter en UNDERBAR dag med Johanna. Det är konstigt att vi inte träffas oftare när vi har så sjukt kul ihop. PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH vad var det i sprutan..(internskämt) HAHA! Men iallafall. Det blev lite shopping för min del, en tröja(Ginatricot), en nu klocka(albrektsguld) och sötaste öronhängerna från Lindex. Vi var även införbi en guldsmed som förvirrade mig mer än dom gjorde nytta. Som tur var så förstod Johanna hela grejer med att smälta smycken och göra om dom, Thank the lord!!! Vi fikade på 4kök och hade en super dag!! Träffade MAMI, Alexandra alltså :). Någonting med dig Lexi är att du alltid strålar, alltid! Synd att jag inte fick behålla kortet på dig :D Och jag saknar dig Verkligen!! Det ska bli sjukt kul att få tillbaka kontakten med dig(för nu får vi ta oss i Kragarna(kjolarna) och börja ses) för du är en underbar människa och dom minnen jag har med dig är så roliga och skumma, precis som vi!! Någonting jag är så sjukt dålig på är att umgås med människor som betyder mycket för mig, vet inte varför egentligen. Det bara har blivit så. Det ska det bli ändrig på. Jag ska sluta svära med. Men nu skriker mamma att våfflorna är klara, vad vore våffeldagen utan våfflor.. Bara 6 dagar kvar tills jag åker till Stockholm!!



Bäst!!! IOR.. VEM HAR DÖTT??


Kidnappning på gång ;)!! Ursöta Neville..

 
Hårig jävla arm.. Mumsss. Och söta örhänden..

 
Tröjan.. :)



♥ Tack för en underbar dag Johanna!!!


Away

Nu drar jag iväg till Johanna. Kul att solen tittar fram bland molnen. Det blir nog en super dag,  vi hörs ikväll om inte annat.
Ha en fin torsdag mina fina ♥ kram kram kram


 


Sten ansikte...



Like? Shorta-Lindex, leggings-GinaTricot, Tröjan vet jag inte vart jag köpt den!!

25e mars 2010

God morgon solstrålar.

Häär sitter jag halvklar för en playdate med min Johanna. Det ska bli kul att få träffa henne. Vi träffas inte så ofta trots att vi bor 10 minuter ifrån varandra. Det måste(ska) vi bli bättre på!!! Vi ska iallafall promenera i solen och darling ska bjuda mig på lunch, vilket jag ser fram emot :).. Jag måste ta mig ner på stan efter 2 för att prata med min kollega med. Och sen vill jag ju förbi GinaTricot.. Ska försöka hålla mig därifrån men det kommer nog inte gå så bra..


Jag målade om naglarna igår..Titta va fint :)


Djurgården..

Mina älsklingar kammade hem ennu en seger precis mot brynäs.. 2-1 blev det. Ren och skär lycka.
En vacker dag så ska jag sitta på läktarn omringad av djurgårdare och vi ska skrika tills våra röster tar slut ...
FÖR VI ÄLSKAR DJURGÅRDEN!!!



Jag kom precis på att det är ju voffeldagen imorgon vilket innebär VOFFLOR :D.. Jag älskar vofflor.


Jihooo

Har suttit och kollat bussresor till sthlm och kommit fram till att jag tjänar in mycket pengar om jag kan åka den 31a istället för den 1a. Ska förbi jobbet imorgon och kolla med min kollega om hon kan byta pass med mitt pass. Det skulle ju absolut inte skada att få yttligare en dag i Stockholm :) Hoppas hoppas hoppas!! Annars har Berndt precis varit här på besök vilket alltid är lika kul. Alltid får man sig ett skratt. Nu ska jag inte göra möe.. Kanske måla lite?

Imorgon är det PLAYDATE med MIN JOHI... Ser fram emot det!!

 

Tack..

Blir man lite irriterad eller?!! Jag kände på mig att allting skulle gå skepp rätt åt helvete. Vi började med GinaTricot. Självklart så var kupongerna flertryckta så det blev ingen shopping till Therese. Jag ska däremot ner dit imorgon och ladda upp lite till mig själv men det var irriterande att behöva välja ut massor för att sen inte kunna handla. Sen vidare till Albrekts guld, där gick det inte heller som jag ville och personalen är stroppig! Jag fick ett tillgodokvitto men vad får dom att tro att jag vill handla där igen efter att min klocka gått sönder?? BAJS! Mamma tyckte iallafall jag kunde handla något fint till mig när jag är i Stockholm, så man får ju hoppas att dom har något där då som HÅLLER. Åh så irriterande. och solen försvann.....!!!! 

Så jag vill bara tacka alla jävla ollon som fått min dag att bli toppen!! Tack!

Away

Nu ska jag åka väg med mamma. Hoppas att allting går smidigt så jag inte behöver blir irriterad över någonting för jag känner inte för att bli upprörd..

Hörs sen. Puss


Boys night out!!

På lördag ska jag krascha boys night out..:D Det ska bli kul! Det är roligare att gå ut med gräbbsen än att gå ut med the girls eller inte alltid med oftast.. vet inte varför konstigt nog.. Dom är helt klart bäst!


Sist vi va ute allihopa var på halloween förra året.. Loong time

Mot stan

Nu är jag klar för stan. Min klocka gick precis sönder med, jävla skitkvalite.. Ska lämna tillbaka den och säga att jag är besviken på den. Jag älskade verkligen den klockan just för att det inte såg ut som en klocka utan mer som ett smycke. Balle! Iallafall. Brillsen ska på och sen ska jag börja cykla..

Ha en fin dag mina fina.


Update: Jag väntar och åker med mami vid 4 istället. Jag hatar att reklamera prylar själv .. Är en liten fegis :) Så jag städar av lite så länge eller kanske ska göra frukost? hmm..


 
Tröja-GinaTricot, Sammetslegging-BikBok, världens sötaste strumpor-Triumph


24e mars 2010

God morgon mina solstrålar ♥

Hoppas ni mår bra. Idag är en strålande dag men mysigt solsken. Ska göra mig iordning för att cykla ner till stan och shoppa loss åt Therese. Kul, jobbigt att min lön(några tusen till hade inte skadat) kommer in imorgon dock men det är bara bra. Ska spara mina pengar till Stockholms resan. Åååh det är inte långt kvar till jag åker iväg nu, bara 8 små dagar...

Jag har kommit på en sak. Maria Montazami är min totala favorit person just nu.. Muumss..


God natt

Känner mig  helt färdig i kroppen. Ska ta mig en dusch när simpsons är slut. Imorgon ska jag in till stan för att shoppa lite, men inte åt mig utan åt Therese. Ska bli kul att handla iallafall :) Och dom säger att det ska bli sol imorgon, hoppas att det stämmer.

Alicia Key- Try sleeping with a broken heart


Rent..

...4.5 timme senare. Puh, har precis slängt in sista tvättet i tvättstugan så snart är det klart. Har möblerat om och storstädat i mitt rum och i mammas rum. Herre vad skillnad det blev. Jag bytte säng med mamma så jag har nu en 120 säng och mamma har min 180 säng. Jag trivs mycket bättre nu. Nu är mitt rum mer än en stor säng :)


Mitt fina skrivbord med röda detaljer :)


Mitt mys bord med min tavla (trust) i bakgrunden.


Min älskade lilla säng :)

Städtanten är i farten..




Önska mig lycka till!


Sneak Peak..

Smygtitt på tavlan jag målat till lilla Mathilda :).. Det blev, om jag får säga det själv, mycket söt .. Hoppas den blir omtyckt. Ska försöka få den till Öland så snart som möjligt. Eller så får mam ta med den när hon ska till Pia. På något sätt kommer den dit den skall iallafall..
Nu ska jag faktiskt sätta mig med en ny tavla som jag ska ta med mig upp till stockholm till påsken. Vet inte vad jag ska måla än, men spännande blir det :)



När jag målar är jag aldrig försiktig när det gäller att få skarpa eller tydliga linjer. Jag tar hellre en lite risk och drar med pensel kanske lite för snabbt men, det ser helt enkelt mer äkta ut. Jag hatar skarpa och tydliga linjer på en tavla för det för mig ser datagjort ut. Så om jag skulle glida med penseln så gör jag inte världens grej av de utan de är mer äkta tycker jag.. Därför älskar jag  att jobba med akvarell..
(för er som är nyfikna på min målar teknik vill säga)

trött..

God morgon..

Eller det regnar ute så så god är morgonen inte. Det enda positiva med regnet är att snön smälter bort och att jag inte behöver cykla i de :)! Vaknade av att Nadine väckte mig alldeles för tidigt på en ledig dag men det får gå. Drömde en liten mardröm precis innan jag vaknade. Jag blev attackerad av en bock jävel och biten i huvudet av ett får. Vad har jag gjort dom liksom? Idag har jag tänkt städa lägenheten och möblera om i mitt rum meeeen jag känner inget sug just nu så ... precis!..

Puss


(Har helt och hållet tröttnat på mitt ansikte så inga bilder just nu)

liiie

Kollar Petra Medes show just nu. Jag vet inte om jag ska tycka om henne eller tycka att hon är sjuk i huvuvdet. Hon stör mig otroligt men endå vill jag inte byta kanal.. Hatkärlek kanske?
Längtar tills imorgon då jag ska röja upp och ner här hemma. Det blev ingen städning idag men det tar jag imorgon för det är endå tvättdag så varför inte.

Nu skiter jag i denna blogg för ikväll. Sov gott sen ♥ kram kram kram kram..

jasså

Nu är jag mätt.. Det blev fiskpinnar med grönsaker, mums.. Kollar på Simpsons på tv.. intressant.. trött i huvudet och kroppen. Orkar jag verkligen vara vaken?? Måste väl de.. Blää.. jaha..


Skönt..

Blogg.ses sms funktionen fungerar inte riktigt ser jag nu. Den lilla som saknas är: "Någonting jag la märke till nu är att det är väldigt ljust ute trots att kl är 5. Mysigt"..Anyho. Nu är jag hemma iallafall och sitter i underkläder framför datorn (to much info?) Någonting jag hatar är att ha kläder på mig när jag är hemma., underkläder har jag ju självklart men istället för kläder sätter jag gärna på mig min morgonrock och lutsar runt i den, som nu :)
Är ledig resten av veckan så för min del blir det att träna söka jobb och umgås med folket..

Puss på er så länge..

En dags segt jobb avklarat! usch så tråkig...

En dags segt jobb avklarat! usch så tråkigt. Nu är jag på väg hem med min fina cykel. Någonting jag la märke till nu är att det är väldigt ljust ute. mys


I got sunshine...

Nu börjar jag trampa iväg på cykeln min. Himlen är fortfarande blå och härlig och solen är framme. Jag älskar våren. Hoppas bara på att det inte är iskalla vindar som blåser ute. Härligt härligt..

Nu måste jag dra iväg puss puss puss..




22e mars

God morgon alla glada..

SOLSKEN och blå himmel var det första jag såg när jag vaknade. Great!!! Idag känns det som att det kommer bli en bra dag. Jag ska bege mig till jobbet by bike om några timmar. Har ju börjar cykla igen, halft så där iallafall. Känns skönt. Det är ju en liten motion i sig vilket jag behöver :) Hoppas på att det är mycket folk på stan idag. Det är alltid trevligare att jobba när det är lite stressigt. När jag kommer hem ska jag städa, damsuga av ordentligt i lägenheten och sen röja runt i rummet. Tror bestämt att jag ska möblera om lite. Dag att börja göra sig iordning, afrot behöver lite tid vettni..


Ha en fin dag med mycket sol ♥

Drömmar

Mitt i natten men, jag fick verkligen ett sånt lyckorus precis (snacka om upp och ner). Drömde mig bort till min första lägenhet jag ska ha någongång och jag bara längtar. Jag vill kunna inreda en hel lägenhet efter bara min egna stil. Hallelulja är det enda jag kan säga. Önskar bara att min önskan kan slå in detta år. Det hade ju varit hur bra som helst. Åh så kul det skulle varit. Min stil är väldigt romantiskt och gräddig samtidigt som det är väldigt färgglad och jag vill helst att allting ska vara gulligt. Sen att jag är besatt av kossor (dock inte i tyg) det är ju bara en kul grej. Känner verkligen att jag är redo för att stå på egna ben och det har jag varit ett tag. Så länge det däremot inte finns några jobb så lär jag få sitta kvar i "rullstolen"!!

Nu säger jag God Natt med ett leende på läpparna och hoppas på att jag får drömma inatt ♥



En gång till..

Känner frisk luft från ventilen i mitt rum och det skumma med luften är att det är en sån tydlig vårluft trots att kl är mitt på kvällen. Jag får panik av tanken på att behöva spendera en hel sommar i Kalmar, IGEN. Varför kan jag inte få ha lite flyt nu när jag har haft oflyt i 2 år. Förstår ni min frustration eller? Usch hatar när jag känner så här, det bara bubblar inom mig och jag vill kasta, döda och hoppa!! (shit).. Kan inte jag bara få ett jävla JA någon gång?


...jag måste få hata, det är bara det att Kalmar inte är min stad!

buy me..

Monique Lhuillier, Resort 2010..

 

 

 

Alredy gone

Tröttnade på min tididagare gammelrosa design så nu får det bli vitt igen. Så de är vad jag hållt på med fram till nu. Ska nog ta mig en dusch för jag känner mig inte så fräsch. Systra mi kanske komme förbi men jag vet inte riktigt när. Well well. Har en ny total favorit låt eller jag har två men denna är liite mer beroende framkallande.

Alredy gone - Kelly Clarkson



21e mars

Wazzaaap,

Sista dagen på denna vecka och bara 10 dagar kvar tills jag åker till Stockholm för att fira påsk. Det ska bli så himla skönt att komma ifrån Kalmar. Sitter och kollar på Thehills på mtv men funderar på att dra igång en film istället. Har ju sätt alla avsnitt av alla sesonger redan, så det är inte så värst kul.. Ja, nej film får det blir..

Ha en lugn och skön söndag!


Ha en trevlig lördag!



Im out... Dont dream your life, Live your dreams...


länge leve kebabpizza





Äntligen hemma.. och jag väntar på att min FETA KEBAB PIZZA ska komma hit. Jag får som jag sagt tidigare inte på något diet eller så utan jag äter inte vitt bara. Men tyvärr så gjorde dom inte pizzorna med fiberrikt bröd men de skiter jag i. För pizza är gott.. Ska ju fira att jag gått ner 1 kg haha ;)! Jobbet gick bra och det var bra med folk på stan med. Nu är jag hemma igen och arbetskläderna åkte av med en gång. Pyjamas here we go!!


Ska nog ta mig ett glas rödvid till pizzan.. Mums som Maria Montazami hade sagt!!


Sweet

Kan inte förstå att det bara är 85 dagar kvar tills grodan kommer  ---------------------->


God morgon på er!!

Idag är verkligen en god morgon. Såg på vågen här hemma att jag gått ner yttligare 1kg sen den 12e mars och gissa vem som kom i byxorna nu da.. Mohahaha!!! Ska snart åka iväg till jobbet för att jobba några timmar mitt på dagen. Hoppas det är bra med folk på stan idag för dåå blir arbetet mycket roligare. Det enda som saknas är sol och blå himmel idag igen..


Nu ska jag däremot göra mig iordning. Ha en super lördag..




Frågan är bara vad jag ska ha för skor ?! (byxorna är köpta på ginatricots rea)

Fucking bad day!

Hemma efter en intensiv eftermiddag på stan och sedan över till Öland. Tror ni jag hittade en oversize kavaj eller? Nä, självklart inte. Bara för att jag så jävla gärna vill ha en så var det självklart slut i min storlek. Jag vill vara mig igen (strl M). Hatar att behöva köpa LARGE! FETTO ANKA! irritation.. Anyho. Köpte ett par byxor(29kr billigt som fan) till mig istället som jag inte ens kommer i märkte jag när jag provade dom hemma hos Pia. HELVETE! Ingen bra dag idag men byxjävlarna ska passa till sommaren för jag är ju på väg ner i vikt igen vilket jag är glad för. Jag kan avråda alla som vill sätta i en p-stav i armen. Vill du inte gå upp så in i helvete så låt bli!!
Nu ska jag börja lite smått med en tavla till lilla Mathilda. Det gör mig på lite bättre humör för måla är nog bland de bästa som finns!!


Ha en fucking great night lovebrids. Puss!


bild från någon helg sen

Sitter på...



Sitter på 4kök och fikar med mamma. Kavajen var hur läcker som helst men min bull mage var lite för stor för den sista storleken som fanns kvar. Skit! Hoppas jag hittar en liknande..


Vart är solen?

Nu åker jag ner på stan och sen över till Öland.. Hoppas jag blir lika förälskad i kavajen när jag provar den som när jag såg den. Jag vill ha sol och blå himmel så att jag kan ha på mig mina brills. Det är så tråkigt det daskigt väder. Nu när vintern är borta så vill jag ju ha sol inte gråblask. Så hallå där upp. Fixa fram solsken till mig!!





Beyonce

Håller på att göra mig iordning och samtidigt så sjunger jag till Beyonce´s album I Am... Sasha Fierce. Älskar hennes röst, henner låtar. Jag älskar allting med henne.
Kan nog säga med gott samvete att hon är min idol!


Duggregn ute..

Hej allihopa! (Ja, ni börja bli ett par stycken nu)

Hoppas allting är bra med er. Med mig är det great! Ska träna om en liten stund så jag hinner det innan jag ska ner på stan och förhoppningsvis förälska mig i en oversize kavaj som jag vill ha som basplagg i vår. Sen ska jag över till Öland med Mami och Nadine. Vet inte riktigt vad vi ska göra, hälsa på Pia säkert! Det blir kul vad vi än gör. Står still på vågen än så länge men det ska det blir ändring på. Nu på en gång :)

Ha en bra fredag ♥ !


Workout



Något som jag tycker är lite jobbigt är att jag alltid mår illa när jag tränat och är på väg in i duschen. Jag menar visst, jag har ingen bra kondition men alltså shit ska jag känna att jag är på väg att spy varje gång jag tränat? Får väl stå ut med det. Det är ju värt varenda kvällning.. Jag tränade ben, mage och rumpaa som vanligt :)

Hoppas på att gå ner 2 eller 3 kilon till nästa söndag. Är det för mycket kanske? jag vene..? är de?


Wanna be on top!







Jag älskar korsord. Det är verkligen min nya hobby. Somnade lite på soffan när jag kollade på film och när jag vaknade hade jag en katt på magen, Min lilla prins. Happy life.. Idag är det bara 2 veckor kvar tills jag åker till Stockholm för att fira påsk med världen bästa Tuominstammare. Längtar!!!!

18:e mars 2010

God morgon allihopa!

Jag vaknade av ett telefonsamtal ifrån Therese. Alltid lika härligt att höra hennes ljuva stämma på morgonen :/! Idag är jag ledig vilket betyder att jag inte behöver göra mer än att zappa mellan tv kanalerna i soffan. Great! Ska träna med när jag får ork till det. Har inte så mycket mer än det att skriva. Vädret i Kalmar är skitväder..

Nu vill jag ha sommar




Typ ja så är det!!




Så här ser det väldigt ofta ut när jag för konvensationer på msn. Jag har haft ett antal liknade chatter idag... Hur kul som helst.. Nu ska jag däremot gå och lägga mig.

Puss på er hörs imorgon efter en lång sovmorgon!

ont i huvudet

Snacka om att det är kväll nu. Jag har ont i kroppen och ont i huvudet men så kan de gå. Kom hem från jobbet för ungefär en timme sen. Någonting jag inte kommer glömma nästa gång jag cyklar till jobbet är vantar. Fy satan va kallt om händerna alltså. Sitter i soffan och kollar Simpsons just nu, mitt favorit program. Missar aldrig ett avsnitt om jag verkligen inte måste. Imorgon är jag ledig så det blir att ta en extra lång sovmorgon. Mums!

Hoppas ni har haft en jätte bra onsdag.


Balle..

Det började precis duggregna.. Jag hatar allting just nu!!!

update 12:14
Nu är det sol och halvblå himmel!!..

17 mars 2010

God morgon,

Jag har varit vaken i någon timme men bara betett mig som en zombi. Fy i helvete va jag är trött idag. Men det är bara att rycka upp sig för om några timmar ska jag vara på jobbet. Stänger ikväll och jag ska cykla in. Det suger att vädret suger mer än va de suger men så är det.. Jag är glad så länge det inte börjar regna. Annars så händer inte mycket alls. Ska träna när jag kommer hem, har gått ner 1 kg denna vecka så varför inte fortsätta gå ner så de syn någon gång. Man vill ju kunna se resultaten med :)





Zombii Mimmi och Solen tittade precis fram :) Härligt..

Intensiv dag.







Nu har Therese och Serser åkt hem till Gotland. Hela denna dag har varit skum. Den har inte känts/kännts? verklig. Jag har verkligen haft en bra dag i Kalmar. Det är ju sjukt. Och så har jag träffat Serdar(Therese man) som jag inte sett på två hela år. Jösses. Allting känns så overkligt. Men jag är så glad för deras skull.. Nu är det bara lilla grodan som ska till världen för att denna perfekta familj ska bli perfektion! Jag älskar dom.

Imorgon är det jag som jobbar eftermiddag vilket jag konstigt nog ser fram emot. Juste, Hittade världens snyggaste kavaj på Bikbok idag och den ska så bli min nästa vecka. Hoppas bara att den hänger kvar där när jag kommer med min bank i handen.


BALLE ATT INTE SALEM AL FAKIR VANN MELODIFESTIVALEN!!!!


Lite av min tisdag ...







..med therese. Vi har precis färgat hennes hår mörkt och snart får jag se resultatet. Hoppas det blir fin :)! Sen ska vi laga oss något att äta och sätta oss på balkonen och sola lite.. Senare i eftermiddag ska jag tvätta lite kläder så jag har någonting att ha på mig.. Nu tillbaka till dagen.. ha de fint. Puss!

älskade grodan

Kommer ni ihåg att jag skrev att jag målade en tavla till Thereses ännu inte födda son aka "grodan".Jag kan inte förstå att han är här om bara 90 dagar. Längtar så tills jag får hålla honom och skämma bort honom med massor av saker. Jag har precis ramat in tavlan och tänkte visa er hur resultatet blev. Jag vet ju att Therese inte ser detta eftersom hon sitter på bussen på väg hit från oskarshamn. Jag är väldigt stolt över denna tavla.. Hoppas den gillas!!


Jag har censurerat "Grodans" namn om någon undrar över det

Snart såå...

OMG. Jag är så sjukt mätt alltså. har tryckt i mig 3 rullar tacos, urk. Men gott var det. Pratade precis med Therese. Hon har kommit fram till oskarshamn med gotlandsbåten och väntar på bussen hit till Kalmar. Wiho!! Funderar på att städa iordning i mitt rum. Det behövs kan jag lova och imorgon ska jag äntligen tvätta. Min tvättkorg går inte att stänga längre och smutskläderna ligger till och med på golvet runt i kring det för att dom inte får plats i! Jag behöver en större tvättis.

Well well. Ha en mysig måndagskväll. Puss!


Känner mig...





Lite såhäääär!!! haha

Ikväll kommer Therese

Whats up my friends..

Hur mår ni? Jag mår toppen idag. Solen skiner och himlen är blå. Vad mer kan man begära liksom? Sitter och fixar håret just nu för om en stund ska jag kila iväg till jobbet. Efter jobbet tar jag mig nog en runda på stan. Ska försöka hitta en tavelram till en tavla jag målat. Skulle egentligen behöva en tavelram till alla tavlor jag målat men dom tar vi en annan gång.
Ikväll kommer min best friend in the world for ever hit, HAPPYYYYY! Har saknat henne som fan. :)

Måste fixa håret, puss!!



Bild från när jag var nere hos Therese på gotland i februari.

förlorat 18 cm

Tjiho. Jag mätte precis mot mina start mått som jag tog när jag började med min lilla diet den 21 februari och jag har sammanlangt förlorat 18 cm på hela min kropp. Im loving it! Det är bara för mig att fortsätta för det ger ju resultat. Det jag gör är att inte äta vitt, och jag äter alltid väldigt stark mat. Det viktigaste för mig att komma ihåg är att jag inte ska svälta mig själv. Utan jag äter när jag är hungrig, och jag äter tills jag är mätt. Bara att jag tar sallad istället för ris, pasta och potatis eller vittbröd. jag dricker mycket vatten och tränar homeowrkout 30-40 minuter om dagen.

Great!


söndag

God eftermiddag people!

Har jag blivit slö eller vad? Har inte hunnit köra igång med min hemmaträning än men igår så jävlar körde jag musten ur mig alltså. Höll på att svimma till i duschen så jag duschade kallt istället för ljummet. Det är ju en grej med mig. Jag kan inte duscha varmt för då mår jag illa. Perfekt grad för mig i duschen är när vattnet är så att det blir kallt på huvudet men någelunda varmt på kroppen, if you know what i mean?!

Puss

Nighty night


Jag som trodde att jag skulle sova vid den här lagret. IKKE, jag har precis kollat klart på bride wars. Jag totalt älskar den filmen. Jag blir kär varje gång jag ser den. Ni vet, ibland när man ser en film så blir man kär. Jag blev t.ex kär när jag såg twilight för första gången. På tal om twiligt, ska absolut köpa filmen så fort jag kan. Nu ska jag ta mig ett glas oboy och sen sätta på en till film som jag kan somna till. Det lutar mot K-pax..

Sov sött mina lovebirds.

Håller på...



Håller på med en liten tavla till lilla grodan. Mysigt att få måla barn grejs. Längtar tills han kommer ut till oss :)
Puss och God natt!!

Ligger i...



Ligger i min säng och snyggar mig medans Nadine försöker måla en tavla. Vi har varit och ätit på thai silk, mums. Lördag, idag är det lördag. Haha. Puss

Paj is the word!!



Jag har baka min första paj!!! Blåbär och smultron. Hoppas att den blir goood :D!! Min blivande man kommer ha den bästa frugan evaaaa!!!

SUCK!!!



Idag är det fredag och jag kommer inte göra ett skit. LOVE MY LIFE!! (sjukt mig) Börjar få riktig ångest över hur jag lever och har levt i över två år nu, TVÅ ÅR. Jag har aldrig haft så här tråkigt som jag har det här någonsin NÅGONSIN!! Jag har aldrig tyckt om kalmar/öland men endå hamnade jag här. Har försökt komma härifån sen vintern 2008 när jag kom hit!! Helt sjukt att jag fortfarande är kvar i Kalmar.. fy åt helvete!!!
Det var skönt som satan med en lång dusch iallafall. Ska klä på mig och sen sätta mig i soffan och se på tv. SLAPPTASS! Fick yttligare ett Nej på mailen idag om ett jobb jag sökt i sthlm. När ska det vända? Inatt kommer Nadine hit efter att hon slutat jobba, witch i look forward to! (stavas det så eller).

Om det inte är nåe bra på tv så ser jag på simpsons på webtv:n istället!!..

Har precis...



Har precis tränat i 40 minuter. Svätten rinner av mig just nu. Körde rumpa,lår,mage och bröst idag. Får inte glömma att stretcha(?). Det går inte att logga in på bloggen nu därav mobilblogg. Nu är badkaret fyllt. Hörs puss.

Så fin!!!

Så avundsjuk... Både Lady gaga och Christina Ricci hann före mig när det gäller att få hem Marc Jacobs klänning från hans vår kollektion för 2010 ;) balle.. Den är så vacker!! Önskar att jag hade pengarna och kontakterna för att få bära en sån klänning!!


Städa städa städaa

Mitt uppe i städningen. Fan va najs det blir alltså. JAG HATAR KATTHÅR!! Det är så illa att jag hostar upp hårbollar (nej)..Känner att jag har en för stor säng:O?!!!!! Eller ett förlitet rum. Skulle lätt byta mina sängar mot en 160 säng.. Skulle kännas bättre. JAJA!! Har kollat klart på hela sesongen av Couger Town och jag ÄLSKAR DEN. Hoppas att det blir en andra sesong med.. Cant wait!.. Har köpt två nya matböcker med. Kyckling och grillat. mm om jag ska bli mästarkocken i sommar eller vadåå.. Tillbaka till städningen nu. Puss på er!!






Couger Town

Sitter och tittar på Cougar Town på web tv. Jag ÄLSKAR den serien. Alltså det är så min humor och hur jag är som person. LOVE IT! Alla borde vara som jag.. Ni hittar webtv:n här.


Not nice

God morgon!!

Vaknade för en timme sen av att mitt alarmet på telefonen startade. Så det kan gå. Ska äta lite frukost snart och se på tv för det är sånt liv jag har. Idag händer inte mycket mer än att jag ska träna, städa och städa!! Det ser ut som ett bombnedslag i mitt rum just nu men det får gå. Kollade runt på lite utlandsresor bara för kul och ååååååååååhhhh jag vill resa utomland. Inte bara för solen skull utan för att lämna Sverige och verkligheten ett tag. Så trött på detta liv jag lever här i hålan Kalmar(ber om ursäkt alla Kalmar älskare)! BLÄÄ!! Om jag bara kan få ett JA från något av dom 4000 jobb jag söker i veckan hade allting blivit mycket bättre!!

ha en great dag väl.

Sleepppy



God natt!!

Olalalaa

Shillevippen!

MÄTT som tusan, åt lite för mycket eller mycket för mycket!! Kollar simpsons just nu. Är ledig resten av veckan så det är slapptass som står på schemat. Hörs senare eller något, SIMPSONS NU!

Puss!!!

Dags för jobb



ha en fin dag!!

Onsdag

Har precis tränat i 30 minuter och ska slänga mig i duschen nu. Börjar jobba om 2.5 timme så det är väl på tiden att börja göra sig iordning. Solen skiner och himlen är blå. Hade inte snön legat på marken hade jag kunnat tro att det var vår ute!! På måndag kommer Therese hit och det ska bli såå kul :) Ska påminna henne om att ta med min klocka hit med så jag kan lämna in den för lagning.
Måste säga att för att vara en lat människa som jag är så tror jag inte att jag kommer tröttna på den här lilla 30 minuter workouten. Det var kul faktiskt.. Så de kan gå. Nu ska jag duscha..

Puss



längtar till sommaren faktiskt!!

Jävla p-stav

Som ni kanske har märkt så har jag gått upp jävligt mycket sen jag satte i p-staven i armen (som för övrigt ska ut så får jag får tid till det) och jag är sjukt trött på dessa extra kilon jag fått. Trivdes sååååå med min figur innan p-staven satte igång. Jag är ju förkyld men gav mig på en homeworkout nyss och jag känner att förkylningen tar emot men det gick rätt så bra. Jag ska försöka hålla på med dessa varje dag och förhoppningsvis så får jag tillbaka min kropp (74 kg) till sommaren!!!!!


Somras










lets go!!

-

God eftermiddag!

Solen skiner här i Kalmar medans jag ligger i soffan och ser på tv. Det suger att vara sjuk! Jag orkar inte göra någonting. Hoppas jag blir bättre snart. På tal om snart så kommer Therese till mig om några dagar!! Det ser jag fram emot och snart åker jag till Stockholm för att fira påsk med Tuominstam!!

Nu är det vänner på tv. Puss på er!


Gammal bild(jag måste börja träna igen)

-

Jag är fortfarande död,(sjuk) orkar inte.. Hoppas ni mår bättre.. Puss

INSPIRATION

 

 

 
Gossip Girl

Slut!!

Hej, jag är utmattad. Det blev alldeles för hårt igår. Hej då!!!

BLÄÄ!!


Helt förstörd!! Vetifan vad jag ska göra alltså!!! Anledningen till det röda ögat är för att jag smart som jag är råkade peta tandborsten i ögat imorse när jag borstade tänderna!!!


Shupp.. Jag har vilat en bra stund nu och känner mig inte alls mycket bättre, har fortfarande ont som fan i nacken och näsan är täppt. Jag vet inte om jag ska iväg och parta eller inte. Jag är helt förstörd men jag känner att det hade varit kul!! Jag behöver njuta av att ha saker att göra så jag ska festa loss ikväll. Blir det med klack eller utan?, det vet jag inte än.

Orkar inte sitta här längre, ha en härlig lördag!!

Ont i nacken







Liiiite liiite från igårkväll.. Idag har jag så sjukt ont i nacken.. HAHA!! Jag är förkyld alltså och förkylningen har satt sig i nacken så jag kämpade mig igenom dagens jobb, AAAAJJ(jag nös precis, smärta).. Sitter och sjunger till massa go musik. Jag skulle inte kunna leva utan musiken, Aldrig!! inga planer för ikväll men man vet aldrig vad som kan hända. Har iallafall tagit mig en mirrekurspeciall, en citron, en apelsin pressat ner i ett glas med 1 tsk salt och kockat vatten. Mums?! Nej men man mår bättre på en gång!!!
Ska föresten fylla på min nagelförstärkning på  måndag. Ibland behövs det tydligen, så jag ska göra det.

Nu ska jag fortsätta sjunga..

har jobbat...



har jobbat hela dagen. Snart hemma. Hörs då. Puss


Tjihoo..

Vårsol va.. Balle, haha det började ju snöa som tusan bara 5 minuter senare. Konstigt de där. Jag har iallafall varit en vända på Öland. Det var lite mysigt. Glömmer hela tiden bort att jag äger en kamera, VaD HAR HÄNT? Ikväll ska jag och Nadine ha tacos kväll med vin, vilket jag ser fram emot. Kanske at det kommer en och annan bekant förbi med. Just nu spelas musik, maten lagas och jag ska snart hoppa in i duschen för jag behöver renas haha.

Så jag signar ut med en snöpuss till er och hoppas att ni får en mysig fredagskväll..


Sitter i...



Sitter i vår solen och njuter lite. mums

Tillbaka...

Det blev ingen uppdatering igår. Igårdagen var en jobbig dag med massor av sorg.

Hemma i Kalmar igen och sitter som vanligt och skriver blogg och ser ut genom fönstret. Idag skiner solen och himlen är blå. Det ser ut att bli en fin dag!! Vad jag ska göra det vet jag inte men jag har för mig att vi ska över bron till mörbylånga(öland) och hälsa på Pia och Knuuutttiiis(hund) om ett tag. Sitter och söker jobb i Stockholm nu på arbetsförmedlingen. Good luck..


Ha en fin dag, Puss

Gnesta

Nu är jag sen ett tag framme i Gnesta. Det är väldigt mysigt att ha hela familjen samlad på ett och samma ställe. Tråkigt att det är under dom omständigheter som är bara.. Det var hur många år sen som helst sen det hände. Jag är lyckligt lottad som har en sån underbar familj. Snart kommer morbror+familj, morfar och Karin. Mys. Jag är ganska trött just nu men jag får hålla mig vaken tills alla har kommit. Så är det. Nu ska jag fortsätta lösa korsord ur tidningen jag köpte på bilresan upp.

Ha en fin onsdagskväll, puss!!

Härligt



Jag fick precis väldigt glada nyheter från min bästa vän. Åh va roligt, jag är så glad för din skull. Snart är hela familjen på ett och samma ställe. Glad glad glad!!


Gnesta

God morgon sunshines.

Jag är sjukt ur form. Snuvig och jävlig men det går nog över. Idag åker jag till Gnesta med familjen och kommer hem på fredag igen. Stora familjen är redan uppe i gnesta, morbröder, moster, kusiner. Så jag vet inte när jag kommer blogga igen. Det kommer nog inte kännas så kul att blogga nu pga allting, men jag hoppas ni får en underbar och solig onsdag, torsdag och fredag om vi inte hörs förens jag kommer hem.


Jag har inte packat eller ätit frukost eller duschat och vi ska åka om en halvtimme.. panik.

Celine

 
 


Celine RtW spring 2010

Jag är helt och hållet kär i alla hennes vårkläder men just dessa 5 fick mig riktigt varm om hjärtat. Vad vore världen (jag) utan kläder och mode.. Kreativt som tusan!!

Första gången ever..




Mina naglar är gjorda på Perfume Garden med gelé och kostade 400 kr



Det är isigt kallt ute, brr. Mina öron ilar just nu. Mina naglar är så fina, så fina. Är jätte nöjd. Hoppas bara dom håller sig så här, för då känner jag att det här är någonting jag kan lägga pengar på varje månad, utan att få ångest. Jag har som sagt inte förlängt mina naglar eller liknande utan har bara förstärkt och lackat mina naturliga naglar med en härlig neutral lack. Dom är verkligen inte tunga eller störande på något sätt, det känns inte som om jag har någonting på naglarna, lätt och fint. Supernöjd!
Nu ska jag äta frukost för jag hann inte med de innan jag åkte iväg. Sen blir det tv-race med mig själv.


Solen skiner

God morgon, Verkligen God morgon.

Jag har sovit som en gud i min säng inatt. Jag har verkligen rullat runt och haha jag har INTE ramlat ner!! Idag skiner solen i Kalmar gott folk och himlen är blå. Är verkligen våren på väg? Jag ska snart iväg till nagelteknologen och stärka mina naglar med gelé. Hoppas att resultatet blir bra för då kommer jag göra detta till en rutin varje månad. Jag tycker om mina naglar i en viss längd (ca1cm) och det är ju alltid skönt ifall naglarna håller längre än dom brukar. Så nu ska jag göra mig iordning för jag behöver åka snart. Sen blir det antagligen stan med mamma men nu har ja shoppingförbud :D

Ha en fin och solig(får man hoppas) tisdag!

Nighty night

Nej, nu säger jag God natt. Jag orkar verkligen inte vara vaken längre och imorgon ska jag upp tidigt för att vara i stan kl 10 och fixa mina naglar. Min stora säng väntar på mig nu. Ska verkligen sova upp och ner och kros och tvärs.


Jag saknar Therese!!!

10 månader till JUL!

kan inte fatta att om ynka 10 månader är det jul igen.. shit alltså.








Kom hem för en stund sen från stan. Mötte upp min syster och hennes arbetskompis för en liten runda på stan. Vi hamnade (inte oväntat) på ginatricot och självklart hittade jag massa söta grejer som jag vill ha men idag blev det dock inga kläder utan 2 halsdukar och ett par sköna öronhängen. Hittade en ursöt stockad tröja med men min syster bönade och bad om att hon skulle få den istället och snäll som jag är (ångrar mig som fan) så gav jag den till henne. Nu har jag missat simpsons ser jag på klockan vilket SUGER!!!
Imorgon ska jag in till stan tidigt och fixa mina naglar. Jag ska bara förstärka dom för jag tycker mina naglar har en bra längd men dom är så sköra. Jag gör som hos min jobbgranne Gullan. Glömde nästan, klänningen jag beställde från nelly var förliten över my boobis. Ibland HATAR jag mina stora boobis för dom förstör ibland mer än dom hjälper till och nu förstörde dom den perfekta vårklänningen!



Så de kan gå!

Jag var precis på väg att åka en timme för tidigt till jobbet men så är jag ibland. Jag förstår mig inte alltid på klockan och jag får ofta för mig att klockan är mer än vad hon egentligen är. Man är ju inte mer än människa :D!
Nu sitter jag och äta mat iallafall, resten från ratatouillen och kycklingen som blev kvar igår. MUMS! Fick ett meddelande på mobilen med från bubbelroom. Min klänning är äntligen framme. Härligt..


010310

Dagens humör: Känner mig väldigt nere och tråkig helt plötsligt
Dagens mående: Jag mår fysiskt bra men det ligger deprition i luften idag
Dagens frisyr: Just nu AFROO snart rakt lång hår.
Dagens smink: Det vanliga, puder, rouge, mascara och läppglans.
Dagens klädsel: Jobbkläder idag igen, Svart svart svart.
Dagens planer: Ska åka iväg snart för att hämta mitt betyg på komvux innan jag börjar jobba och idag ska jag fanemig köpa sushi.
Dagens materiella vill ha: En biljett till Thailand och en snygg miumiu väska.
Dagens fundering: Vad skulle hända om man korsar en igelgott med en ödla?
Dagens beroende: Musik på högsta volym..
Dagens tråkigaste: Ingen sol ute och snön är brun!! BLÄ!
Dagens längtan: Tills jag får komma hem och sova i min 180 säng :D
Dagens superlängtan: Vänner, Simpsons och navi cis ikväll, tv beroende!!! 
Dagens tidning: Veckorevyn
Dagens låt: Abba- Does you mother know

nostalgi

Hojt,

Idag är det som vanligt här hemma, jag, mamma och katterna. Lite tråkigt måste jag erkänna. Det är har varit så mysigt med familjen här på besök. Träffar dom nästa vecka igen när jag åker upp till stockholm på begravningen. Jag har skjutit hop sängarna nu så nu har lilla jag en 180 säng alldeles för mig själv :D!! Skönt värre. Det blev lite trångt ett tag men det va ingenting jag inte kunde ordna till. Nu är det fint. Sitter och lyssnar på ABBA just nu. Det är sån nostalgi känsla jag får. När jag var liten satt jag på min riskudde framför mammas grammofonspelare och hade megastora hörlurar på mitt lilla huvud och lyssnade på ABBA, ofta innan jag skulle sova. Minnen är nog det bästa som finns.




RSS 2.0