Gotland ikväll :D

Jippy. Nu snart ska jag åka iväg för att handla Thereses födelsedagspresent i Kalmar och senare möta upp Liza som jag skall samåka med till båten för att komma till Gotland ikväll kl 00.00 :D Jag är så så så glad. Kommer vara på Gotland en vecka ungefär och jag har ingen aning om jag kommer kunna blogga undertiden. Men sakna mig får ni göra isåfall.

Nu ska jag packa och boka biljett och gosa med katterna och sen åka! Fan jag är stressad nu!


Puss på er!

God morgon era slashasar

God morgon Sverige!
Hur mår ni idag denna soliga Vår dag!? Jag mår toppen. Vill till Gotland men rik är man ju inte så jag vet inte om det kommer bli av. Jaja, Öland är ju trots allt mitt lilla hak så det funkar väl det med!
Nu ska jag promenera ner till min syster och sen tänker jag skita på hennes toa.


Har ingenting att skriva nu så, see you when ever I feel like it.

Its a rich mans world!

Jahapp nattuggle smultron. Här sitter jag med mer afro runt huvudet än afroman i afrika. Om jag endå hade råd att rakpermanenta det så hade jag dött av glädje vilket inte hade varit så kul. Men endå! Imorgon hoppas man på att vakna rik som ett svin så jag kan börja betala av skulder (som jag har över öronen) och investera en båtresa till Gotland samt köpa Therese födelsedagspresent. Om jag kommer iväg till Gotland så kommer det inte vara för nöjes skull. Nepp, jag ska söka jobb till jag spyr. Visst ska man fira med ett glas vin med eftersom att en vän fyller år imorgon. Men resan är en jobbsökar resa! Jag hade velat åka upp till stockholm och söka jobb med men det kostar så jävla mycket att ta sig dit från Kalmar( iallafall om man är fattig som jag). Its a rich mens world! Drömmen hade varit en 2:a på södermalm med ett kontokort proppar med pengar och en fin sommar stuga på Tofta. Meeeeeeeeeeen det kan jag se mig i stjärnorna efter.



Nej, skit ner er jag ska se på film. Pussna!

Lauren Conrad lämnar "The Hills"

Lauren Conrad lämnar "The Hills"

Stjärnan vill sluta med flaggan i topp
 


Det blir inget mer "The Hills" för Lauren Conrad. Stjärnan har nämligen bestämt sig för att lämna serien innan tittarsiffrorna dalat.

Snart kommer den femte säsongen av det populära programmet. Vad som händer sedan är ännu inte klart, men Lauren kommer hur som helst inte att medverka. 

- Min största grej med programmet var att jag ville lämna det när det fortfarande var ett bra program, säger hon till Seventeen magazine.  

- Jag ville alltid minnas det på det sättet. Jag gav MTV en deadline och sa "Det här är så länge jag kan göra det här utan att bli galen", berättar hon.


Bloggtorka på gång!

Good morning, Good morning rise and shine. Vaknade tidigt som satan idag men inte hade man blivit rikare för det nej! Så vad händer idag? Absolut ingenting. Fy fan vad jag inte tycker om min livssituation just nu alltså. Urk!

Bloggtorka på gång!


Hörs när vi hörs!

Please give me summer!



Jag vill allt möjligt

Cykeln är min bästa vän, racecyklade ner till Ica och köpte cigg till mig och bröd till mamma! Fick låna pengar av henne, Tack!  Nu kan jag slappna av igen. Blev fan svättig av den lilla rundan så jag ska ta och hoppa in i duschen och bara stå där och låta vattnet rinna. Jag älskar att duscha. Pratade med Therese i telefon med och jag kanske åker till Gotland på fredag för att söka massor med jobb inför sommaren, men jag vet inte riktigt än! Får se! Hoppas det blir av iallafall. Just nu vet jag inte vad jag vill med mitt liv, jag vill allt möjligt. Jag vill bli skådespelare, designer, dagisfröken, kontorslisa, jobba med djur, jobba med äldre, servitris, PR-person, Jag vill bli allmöjligt. Men det enda jag är just nu är arbetslös!

Jag är så frustrerad. Jag vill se trailerna till The Hills sesong 5 men inga klipp fungerar på youtube. Mina vänner kan se dem men inte jag? Det måste var något fel på mitt internet eller någonting, för jag får inte fram någonting när det kommer till youtube. Jag blir avensjuk avensjuk.


Hörs när vi hörs.

Hej

God eftermiddag! Hur mår ni idag? Jag mår bara bra, lite trött i huvudet bara men sån är jag. Igår storstädade jag hemma och nu ser det iallafall okej ut här. Ska fortsätta snart. Jag vill ha det så rent att man skulle kunna operera på mitt golv. Kliniskt!

Jag undrar var mina H&M grejer tog vägen?! Har inte fått något postavi om att dom är här, och det var en månad sen jag beställde mitt nattlinne och mina skor! Konstigt.

Well well, MAT?!  Jag is mycket Hungreylicious! Pussna!



Ostbågar hade varit en dröm nu!

Jag kan känna doften av gatudam

Åh vad jag vill ha sommar nu, jag älskar verkligen vinter och snö men inte när det snart är mars, då vill jag ha snödroppar och massor med grus på trottoarerna(stavasdetså?) samtidigt som man hör sopmaskinsbilen spoa upp allt grus i långt bort.  Fågel kvitter och den härligt starka vårsolen som smått bränner i nacken samtidigt som du små fryser om händerna när du är på väg till bussen! Underbart. Jag kan känna doften av gatudam när jag tänker på det. Ni vet det där klassiska vårlukten ( iallafall i stockholm och storstäder) här på Öland luktar det för det mesta skit året runt.
Och poff så är det sommar då är det bara att packa sin strandväska och dra ner ett gäng till stranden med engångs grillar och en vin flaska och bara bada och skratta hela dagen och lyssna på Per Gessle ( stavashansnamnså?), och bli irriterad på alla småknott när solnedgången drar igång. Få svära åt alla jävla myggor som sticker en och kasta macka på vattnet. Kunna gå barfota i gräset och panik gråta när en myra attackerar en (jag gör det). Svensk sommar är nog det mest underbara jag vet.



The Hills

Hej,  Glad glad glad glad för min bästaste Q har sagt att han ska komma förbi i veckan och umgås lite med mig + att han har skaffat The hills sesong 4 till mig, LOVE! Jag är så glad alltså. Jag menar sesong 1-3 kan jag utantill. Så det ska bli skönt med en ny och fräsch sesong. Sen har jag hört att sesong 5 håller på att spelas in just nu och mesta dels av den sesongen kommer att vara på Hawai. Jag har däremot inte hört någonting om att Heidi och Spencer skall vara delaktika i den nya sesongen men det hoppas jag. Drama drama drama!



Allt mer tydligt att hon inte klarar sig utan honom.

Chris överöste Rihanna med diamanter

"Han gör allt han kan för att visa hur mycket han ångrar sig"



Skamfilade artisten Chris Brown, 19, överöste Rihanna med påkostade gåvor på hennes 21-årsdag. Han ska även ha ringt henne och bett om ursäkt för den misshandel som han misstänks ha utsatt henne för.

Rihanna firade sin födelsedag i all enkelhet i sitt hem i Hollywood Hills i fredags, blott två veckor efter den omtalade kvällen då pojkvännen ska ha utsatt henne för olaga hot och fysiskt våld.  

Men trots att Chris kan förvänta sig ett långt fängelsestraff om han bedöms skyldig till anklagelserna, så försöker han vinna tillbaka sin flickvän.  

Enligt New York daily news skickade han en Ipod och diamanthalsband och armband till Rihanna på födelsedagen. Han ska även ha ringt upp henne och bönat och bett om förlåtelse.  

- Han försöker hamna på hennes goda sida igen. Han vet att han ligger illa till just nu och gör allt han kan för att visa hur mycket han ångrar det som hänt, säger en insider.  

Och enligt källan är Rihanna inte alls redo att glömma kärleken.  

- Rihanna ville gärna att Chris skulle vara med henne på födelsedagen, men förstår så klart att de inte kan vara tillsammans just nu. Men det börjar bli allt mer tydligt att hon inte klarar sig utan honom.



Artikel tagen från : http://starlounge.msn.se/


Sätt inte ringen på fingret om du inte är redo!

Giftemål.




När man har hittat sin sanna kärlek, sin själsfrende, sin andra halva som man vill spendera resten av sitt liv med, Resten av sitt liv, så bestämmer man sig oftast för att gifta sig, borgligt eller kyrkligt eller på något annat sätt. Man brukar iallafall bestämma sig för att lova varandra att leva med varandra tills döden skiljer en åt, detta lovar man inför vänner, familj, släkt, och är man troende även inför Gud. Man lovar i nöd och lust, man lovar att inte skiljas åt förens döden själv skiljer dem åt. Ett sånt löfte borde väl tas på allvar och absolut inte brytas, Kan man lova något så stort borde man kunna hålla det för resten av sitt liv? Tycker ni inte? Det tycker jag!

Sen var det något dum jävel som kom på skiljsmässa.

Och jag tycker det är fel att skilja sig. Om man inte har en stark och då menar jag stark orsak. Misshandel/Otrohet. Det är dom enda orsakerna för mig som är starka nog. (Hade jag fått problem i mitt äktenskap hade jag försökt med allt, terapi, råd från allt och alla. Jag hade kämpat med min man och jag hade inte gett upp förens vi lyckades. Jag menar jag och min man skulle ha hela våra liv på oss att lyckas! ) För om man har kunnat gifta sig med just denna person. Så måste Han/Hon vara något så speciellt att du kan lova inför alla och dig själv att leva hela ditt liv med honom/henne tills det att döden skiljer er åt. Folk som skiljer sig för att - "känslan finns inte där längre". Tycker jag är helt bakom flödet. Dom kan inte ha kännt varandra till 100% när dom väl gifte sig. Det är hela ditt liv du ger till respektive samt att du får hela hans/hennes liv. Ni blir ett! Visst är det en dröm med stort vitt bröllop och en bröllopsklänning som liknar askungens. Men ett löfte är väl ett löfte? Varför avge ett löfte som man inte kan hålla? Och jag tror nog att alla som skiljer sig visste att dom inte skulle bli gråhåriga med respektive den dagen som sa JA. Och det är så fel!


Sätt inte ringen på fingret om du inte är redo!


Fettistisdagen is here!

Fettis tisdagen är här men jag ska då inte fetta mig idag för jag fettade mig inatt så det räckte. När min syster slutade jobb så kom hon förbi här och då åt vi semlor som mamma hade bakat. Mums. Kollade på film ( Mamma Mia) och sen somnade vi som små barn halv 5 på morgonen.




Idag måste jag städa hela min lägenter från top till tå. Det är smutsigt överallt trots att jag faktiskt damsuger och torkar alla ytor varje dag. Förstår inte hur det kan bli så här. Well well.  Ska försöka bli inspererad till ett mer intressant inlägg senare idag.


Hörs när vi hörs, pussna!

Det är farligt att bli van

Kärlek oj denna kärleken. Vet ni vad kärlek är? För det vet faktiskt inte jag. Har det med den där pirrande känslan i magen att göra, eller är det själva grejen med handsvätt innan killen tar ut en på en dejt? Jag har haft förhållanden, både bra och dåliga. Långa och korta. Det var nog inte kärlek, eller jo visst var det kärlek, men igen, vad är kärlek? Jag blev van! Det farligaste som kan hända en människa är att människan bli van. För när du blir van så är du förlorad. Du skall alltid sträva efter mer ( och inte i överdrivna mängder utan bara det du vet att du kan få mer av! Blir aldrig van) för lycka kan man inte få förmycket av.
Jag känner många tjejer som har blivit vana och jag blir ledsen när jag får höra vad dom utan medvetande står ut med.

En tjej, hon är ung och vacker. Alltid glad och säger vad hon tycker. Men när det kommer till hennes kärlek så är hon förlorad. Hon accepterar svek och förstår inte hur fel Han ofta har när han ger henne skulden för någon han själv har orsakat. Det har gått så långt att det kan vara så att han tappar glaset i golvet och i slutändan ber hon om ursäkt för att han tappat glaset. Det förstör mig inombords. Hur mycket jag än försöker få henne att inse sanningen och  råder henne så är det som att prat med en vägg.

Att tillåta en människa trampa på en och misshandla en psykiskt är inte okej!  Jag vet vad jag pratar om. Min första pojkvän hjärntvättade mig. Jag sa upp min vänskap med alla mina vänner och vände mig emot min egen familj för hans skull. Kärleken jag fick av honom hade han i sin handflata. Med varje gång, varje gång han blev arg så intalade jag mig själv att det var mitt fel. Och jag tänkte ofta - hade jag inte gjort si och så, så hade han aldrig blivit arg. Det är mitt fel!
Om jag inte älskar mig själv, hur ska någon annan då kunna älska mig?

Min andra pojkvän kunde försvinna i veckor utan att jag ens fick reda på vart han var. Jag oroade mig tills jag hade slitit av mig allt hår på huvudet. Varje gång telefonen ringde eller pep till så slängde jag mig över den i hopp och längtan om att det skulle vara han. Han undanhöll mig för sina föräldrar och ville helst inte att hans vänner skulle veta att jag existerade. Varför? -"Dom har inte med det att göra". Jag intalade mig själv att det var en logisk förklaring. Men nu på efterhand tänker jag mest What the FUCK! Om du är med någon vill man väl endå att hela vida världen ska veta det och man skämmer bort personen när man pratar med sina vänner. Jag skröt om honom till mina vänner så mycket att dom tröttnade på att höra om min lycka!

Det är svårt att lyssna till någon annan när man hamnar i en sån situation som jag och många andra tjejer har varit/är i. Det är farligt att bli van. Hur kan man låta sig själv bli van vid psykisk misshandel och natter av sömnlöshet? Är det så du vill leva?

-"Jag älskar honom", ställ sen dig frågan varför älskar jag honom?!

Älskar du hur han alltid får sina problem att bli dina?
Älskar du hur han alltid låter dig vara sömnlös, orolig, ensam?
Älskar du hur han undanhåller dig för sina vänner och familj?
Älskar du hur han blir arg på dig om du inte gör som han vill?

Är det kärlek?

- Vi har så mycket fina minnen och han förstår mig!

Minnen har du hela livet på dig att samla.
Om han förstår dig borde han veta att det han gör mot dig förstör/sårar dig.
Minnena du har med honom nu gör dig glad/lycklig när du tänker på det. Men allt dålig han får dig att känna då?

- Han är det bästa som har hänt mig.

Hur hade du behandlat dig själv om du fick bestämma?
Nöjer du dig med det du har nu trots att du gråter om nätterna?
Är det okej för dig att alltid behöva tänka på vad du säger/gör för att inte göra honom arg?

Det är inte farligt att gå vidare, det är jobbigt och det är svårt men det är inte farligt.
Det jobbiga med att gå vidare och släppa en vana är att man tyvärr saknar och längtar men du kommer må så bra och älska dig själv mer än någonsin när du själv, för dig själv inser vad du är värd och personen inte var i närheten av att ge dig den uppskattning/kärlek du egentligen skall få!


När du älskar dig själv, kommer du bli älskad som du förtjänar!
Du älskar inte dig själv om du ber om ursäkt för någonting du inte gjort!


Gårdagen

Hello Darling Im home! Fy fan i helvete för vädret ute. Har aldrig fått så mycket snöflingeörfilar i hela mitt liv! Och halkade gjorde jag 10 gånger i gegga och svättig blev jag så det stod härliga om det. USCH! Nu har jag duschat och fräschat (hurstavarmanfräsch?!) till mig så jag känner mig som en människa igen. Liknade mer ett grottmongo innan!

Igår var jag som sagt hos min syster och det var en helt sjuk händelserik kväll. Det började med att när jag väl kom dit så hade hon svept nästan en hel vinflaska själv, har ennu inte fått reda på varför. Sen så var det djupa disskutioner om killar och jag måste säga att det finns en kille inom hennes Zoon som är helt blåst och totalt känslokall. Satan själv burkar jag kalla honom. Igår hade hon stått i någon timma och lagat mat till honom och henne eftersom att dom hade planerat en mysig hemma kväll. Tror ni killen dyker upp? Inte ens en förklaring fick hon, utan det hon fick var : Abonenten du söker kan inte nåns.... Jag dök upp istället och åt upp maten och höll henne sällskap! Vad gör man inte för familjen (maten). Det slutade med att ett vinglas gick sönder och jag försökte få tuppkam. Jag fattar inte hur man gör en tuppkam.

Nu ska jag söka jobb i Stockholm, Kalmar, Gotland.




Tjaraaa


Lilla Baby här. så söt.


Här har vi Fritz längst upp och slappar kungen Jason längst ner


Ikväll komma mina små hjärtan få vara ensamma hemma för jag skall ner till min syster och ha en The Hills kväll.
Jag ska ta med mig glass och hon har lagat mat. inte för att jag är hungrig men endå! Imorgon blir det promenad och träning som vanligt. Fan i satan jag är pissnödigt. Nej, nu måste jag springa.


Ha det bra babes. Kyss!

Jag har fuckat igenom hela city!

Jag fryser, kan ju vara för att jag varit ute och gått senaste timman. Skönt som satan men kallt. Tänkte på en massa grejer när jag gick för mig själv med musiken i hörlurarna på högsta volym.


En grej som jag inte kan få ur mitt system är varför en tjej oftast får ett dåligt rykte om hon ligger med halva stan? Jag menar sex är sex, alla har väl rätt till njutning. Jag tycker att vem som helst ska få ha sex med vem dom vill utan att ett enda negativt ord skall framkomma! En kille som har sex med många får på något twistat sätt status.  Borde det inte vara lika smutsigt som när en tjej gör samma sak? Sex är något man är två om eller hur, så varför bara smutskasta tjejerna.
Jag tycker det är grymt när en tjej säger: Jag har fuckat igenom hela city! Varför inte?

Sex är inte smutsigt, sex är underbart! Sex blir smutsigt när man börjar med fördomar!


Eller vad tycker ni? är sex smutisgt?


(bild lånad från google.se)

Jag hatar dumma frågor

Gosh vilket sömntuta jag är. Vaknade av ett inte så rolig samtal. Blev väldigt irriterad och mitt dåliga morgon humör trängde sig fram, de vill säga svordommar och kränkningar. Men jag hatar dumma frågor och det var en dum fråga jag blev ställd. Mer än en gång! Any way. Blev lite besviken när jag vaknade hemma för jag hade ju velat vakna någonannanstans. Det hade varit mycket roligare. Jag har konstigt nog ingen baksmälla idag trots att jag drack upp nästan allt vin igår.

Vad ska ni göra idag? Jag ska träna och städa! URK!



Slappar Kungen Jason

Dont you?



Jag är självkär och jävligt hungrig! Nu ska jag äta mat. Sen ska jag sätta på en bra film och bara mysa i soffan tills det att jag inte orkar hålla ögonen öppna för att då släpa mig själv upp för trapporna och krypa ner i min säng. Lovely.

Nej ha det bra mina små pullar och bollar så hörs vi imorgon.

you know you love me! XOXO!

Kamera laddare hittad

Ett stort skrik ( yyyyyyyäääiiiiiiiiijjj!) jag har hittat min kamera laddaren, Jag är så sjukt glad. Gav mig fan på att den var kvar hos mamma så jag sprang in där nu och hittade den i min gamla byrå. Nu ligger baterit i laddaren och laddar för idag ska jag ta ego bilder så det står härliga om det. Just wait and see Jag är så sjukt glad. Nu kan jag äntligen börja ta kort igen och bjuda på mer roliga bilder än sånna som är tagna för 1-4 år sen! Love love love my day.

Jag har precis slutat dansa för mig själv till Candyman(Christina.A) i vardagsrummet och sitter här för att låta er (sominteäruteochfestarsomjag) njuta av ett litet spralligt inlägg av moi! Visst är jag snäll!


Kalmar och min främling får vänta tills nästa helg?! Kanske? Jag ska ha ett förbjudet möte med en främling, snarast!

När du har ett hemligt möte kom ihåg följande regler!

Regel nr 1. Uppge inte ditt namn, Presentera dig med ditt smeknamn.  Det blir mindre personligt.
Regel nr 2. Ät inte frukost trots att personen kanske kommer med frukosten till sängen.
Regel nr 3. Ge absolut INTE ditt telefon nr till personen i fråga.

Med mitt vin som vanligt

Då sitter man här med ett vinglas i handen och en ciggarett i den andra, undra jag hur jag lyckas skriva med båda händerna på tangentbordet. Magiskt. Fick precis reda på att min syster ska in till kalmar och festa, hagga! Jag blir antagligen kvar i min lägenhet med mitt vin som vanligt. Pengar pengar pengar, Jag hatar pengar!

Nej, jag ska göra mig fin från top till tå sen ska jag ställa mig på mitt vardagsrumsbord och skaka röven av mig till i love the way she moves!



Hörs säkert när jag är dyngrak! Puss på er!

Medeltida korsett?

Therese ringer till sin pojkvän och säger:

"Kan du komma över och hjälpa mig. Jag har ett jättepussel som jag inte klarar."

Hennes pojkvän frågar: "Vad ska det bli när det är färdigt då?"

Therese säger: "Enligt bilden på lådan så ska det bli en tupp"

Pojkvännen bestämmer sig för att gå över och hjälpa henne.

Hon släpper in honom och visar honom alla pusselbitarna på bordet.

Han suckar djupt och säger:

Nu tar vi en kopp kaffe..... sen stoppar vi tillbaka alla Corn Flakes i paketet.

Hahaha, jag har så dålig humor!





Tillbaka från Promenixen är jag iallafall. Det var skönt att komma ut men fy fan vad jag får ont i ryggen när jag går långt. Jag har aldrig haft en bra hållning och jag vet inte hur jag ska få en? Sitter jag rakt får jag ont i ryggen på en gång, tips?
Kanske ska köpa en sån medeltida korsett?  Nu håller jag på att bränna en skiva iallafall med bra musik som jag ska lyssna på högsta volym och extra mycket bas när jag ska städa.

Jag vill in till Kalmar ikväll och festa loss, full som stryk och vakna upp hos någon jag inte vet vem det är! :D Dröm!


Sanning det!

Hej hopp i snömansland.
Fy fan för grått väder, man blir helt grå och dyster själv. Jag vill ha sol sol sol och blå himmel! Vad händer idag? Syster ringde mig och frågade om jag hade vin kvar och självklart har jag det, nu är frågan varför hon undrade för det fick jag inte reda på ?! Ska snart sätta på musik och börja med mina 50 armhävningar 50 situps och 50 cykelövningar och efter det så ska jag gå ut och gå en timma.  När jag kommer hem får jag inte slappna av heller för då måste jag diska och städa, livet är ju underbart när man har egen lägenhet ...!

Pratade med therese igår och det samtalet var väldigt intressant. Vi pratade om livet i största allmänhet och när har man egentligen levt klart för att vara redo att stadga sig? Therese börjar känna att det kanske är dags, men hon är ju bara 21. Jag känner att jag har långt kvar. Jag menar jag har inte testat på allting jag vill och jag har defenitift inte levt klart mina onenightstands. Sanning det! Jag vill ha gjort allting innan jag väljer en att leva med. Och jag har som sagt långt kvar.
När tycker ni att man har levt klart, finns det ett sätt att bli klar med singel livet?



Jay-Z och Beyoncé Knowles har gift sig?!



Hur kan jag ha missat att min älskade Beyonce och Jay-z har gift sig? Jag menar HALLÅ det går ju inte att undankomma, eller jo tydligen. Jag har missat det helt och hållet. Dom gifte sig tydligen förra fredagen i NewYork. Cermonin var privat och endast nära och kära fick delta. Jag vet inte om detta är sant men hallå hallå hallå ELLIE, HUR KAN JAG HA MISSAT DET. visste ni om det? Jag är helt totalt tom på ord.Några av gästerna var Beyoncés föräldrar Tina och Matthew Knowles, hennes syster Solange, Destiny's Child-medlemmarna Kelly Rowland och Michelle Williams och deras gemensamma vän Gwyneth Paltrow.


26-åriga Beyoncé och 38-åriga Jay. Det var på tiden!



Efter 6 år tillsammans har dom äntligen (tydligen) bestämt sig för att ta ett steg till och jag är så glad ifall att detta är sant. Jag tycker att dom är så sjukt fina tillsammans, ( inte utseende messigt för Jay-z, hmm ja just ja!) Perfekta båda två! Underbart!


Nej nu ska jag bumsa i säng. Imorgon blir det förhoppningsvis tidig promenad med mamma?!

Lets Dance ...



Lets Dance är överskattat men jag kunde inte motstå att titta på det ikväll. Jag tycker det är konstigt hur dommarna (stavasdetså?) dömmer. Som tur var så dömde dom rätt när det kom till Laila! Och Morgan är ju en pajas. Jag har barnhumor och jag tyckte han var sjukt rolig. jaja, Nu är jag tillbaka hemma, jag kollade på programmet hemma hos mamma! Orkade inte sitta och vänta på resultatet så mamma får berätta över msn eller så får Therese ringa och berätta.
Jag är så frustrerad över att min kamera laddare är borta. Jag hittar den inte någonstans. Jag saknar att ta kort på mig själv.. buhu!

Har läst runt i 100tals bloggar och sett att Rihanna fyller 21 idag. Grattis till henne! Hoppas hon får en bra födelsedag trots allting som hänt runt i kring henne, sen hoppas jag även att Chris mår bra för det kan inte vara lätt att vara en skitkorv i privatlivet. Jag älskar honom som artist och kommer inte sluta vem han än slår eller mördar :/ Det är lite Bobby och Whitney tema på dom två just nu! "Bobby slår och Whitney förlåter"

Nu ska jag ta mig ett glas vin och titta på Pang i bygget!

Ha en trevlig fredags kväll mina söta!


Grattis på Födelsedagen Baby!

Idag är det inte vilken Fredag som helt, Nepp utan idag är det en av mina finaste vänners födelsedag. Hon äger mitt hjärta trots att vi inte haft bra kontakt på väldigt väldigt länge. Jag vet inte hur många år vi kännt varandra men jag vet att det är närmare 10 år. Och under dessa 10 år så har vi glidit isär och hittat varandra igen, och Gud vet hur glad jag är för det.  Du får mig alltid att skratta så jag får kramp i magen, och det är ju bra för då får jag magmuskler ( öhum ) iallafall. RAMLA Min älskade Tony Montana eller kanske Paul Walker?
Jag vet inte, jag vet bara att jag älskar dig min vän.


As we go one, we remember.
All the times we, had together.
And as our life changes, from whatever.
We will still be, Friends forever!

Grattis på Födelsedagen!!
 Jag hoppas du får den bästa 21 :årsdagen ever!
LoveLoveLoveLove yaa!













































God morgon


(Jag bor rätt så nära vägen)

God morgon, God morgon hör fåglar sjunga glatt god morgon, god morgon, i kööööör!
Nu är jag vaken igen. Kom precis på att mamma inte är hemma så jag kan inte skriva ut min meritförtäckning så jag får vänta tills det att hon kommer hem. När det nu blir :/
Idag så smälter snön och solen skiner, gud vad sugen man blir på att gå ut i blasket, inte.
Promenaden får vänta tills det att mamma kommer hem. Nu ska jag äta frukost.


Hörs när vi hörs.

Hmm! Jag är trög!

This world can leave us any day.
But my love for you will never go away.
You are my angel.
I dont wanna go to sleep cause you are like a dream.



Här sitter jag som en nattuggla, trodde jag skulle sova men så var inte fallet. HAHA! ( Jag är trött, dålig humor)
Jag har gjort om min blogg IGEN! Jag ska försöka låta den vara nu för jag är nöjd men jag får se hur länge det håller i sig. Utanför fönstret så åker lastbilarna förbi gånger 100. Kyckling till Svenska folket.
Har pratat med massa vänner från Gotland idag och jag saknar saknar saknar min ö! Jag vill tillbaka men det är så sjukt svårt att få tag på jobb där nere och jag behöver ett jobb. Imorgon ska jag på promenad. Tror nog jag går förbi GF och lämnar in min meritförtäckning som jag tänk göra i en vecka nu. Hmm! Jag är trög!



Loving you is easy cause you are beautiful

Cykelövning, situps och armhävni

Träningsvärk i både armar och ben, det är livet. Att få känna att man verkligen har gjort något. Puh, promenaden i morse blev inte lika lång som jag hade hoppats på eftersom att det var förjävla kallt helt enkelt och sen så hade jag fel skor på mig nu när det är så mycket snö. Cykelövning, situps och armhävningar. Sjukt jobbigt. Jag har verkligen ingen styrka i armarna men, det ska det bli ändring på! jaja mensan. Snart ska jag nog lägga mig för jag är faktiskt dö trött. Har inte orkat laga någon riktig mat idag så jag har ätit managrynsgröt. As gott!


Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Mika skulle nog ringa mig när hon slutat jobba. Jag vill gå ut :)
Jag vill köpa en Box vin, foot of africa! (men man kanske inte ska dricka när man tränar?! )


Hoppas på att folket från sthlm kommer ner och hälsar på mig snart! Det hade varit sjukt sjukt kul.

Fastare kropp till sommaren

Helt ärligt så har jag ju som nyårslöfte att gå ner i vikt eller iallafall få mer fast kropp till sommaren och det är kanske dags att börja ta detta på allvar.
Jag tycker träning är sjukt tråkigt därför har jag svårt för att hålla alla mål jag sätter upp för mig själv när det gäller sånt.
Jag ska iaf försöka med att:
Gå en promenad på 1 timme varje dag.
50 armhävningar om dag.
50 situps om dagen.

Sen får det vara bra tills det att jag kommer till ett gym!



Jag vill färga mitt hår svart och köpa hårförlänging!


Åka akut in till djursjukhuset

Hej.
Här sitter jag med en katt mindre än vanligt i detta hus. Stackars lilla älsklingen Jinks fick åka akut in till djursjukhuset efter att ha spytt upp massa konstig vätska. Läkarna vet inte vad som är fel och inte jag heller. Han fick iaf stanna kvar på djursjukhuset över natten med dropp. Hoppas han mår bättre imorgon och jag hoppas läkarna får fram någonting på röntken. Jätte orolig!
Annars har jag inte gjort mycket idag. Städat, tvättat och kollat på film. Nu snart så ska jag hänga upp tvätten som ligger i maskinen och kasta i sista tvätten för idag.


Hörs senare eller något. Puss!

Bestämde sig för att överaska mig och min syster

Då har det varit alla hjärtans dag och jag som trodde att jag skulle sitta ensam med min syster och våran hemma gjorda glasstårsta blev fullt förvånad när två bekanta bestämde sig för att överaska mig och min syster med en flaska vodka och gott sällskap! Födelsedags vinet jag hade och vodka flaskan som kom med sällskapet dracks upp med mycket skratt och massor med spel. Hur kul som helst!
Sanning och konsikvens, Missförstånd och förståelse. Herre gud säger jag bara. Jag fick min valentin kiss och mer där till. Min alla hjärtans dag var helt och hållet perfekt. Men visst har man lite ångest. Men ångest får en bara att känna sig levande, så DET GÅR BA NU KAN MAN SÄGA!


Idag, mys framför tv:n och massor med kramar och mys under täcket ( ej barnförbjudet )
Nu ska jag och Nadine städa städa städa för min lägenhet ser ut som HEJ KOM OCH HJÄLP MIG.




Livets väg börjar klarna!

Alla hjärtans dag! URK

Alla hjärtans dag är kärlekens dag, men vad fan gör man om man inte har någon kärlek då? Jo, då bjuder man hem syster och bakar massa, lagar god mat och ser på film. Det kommer bli en toppen kväll. Ska snart ner till affären och möte upp henne och handla lite som vi behöver ha hem hit. Fan att jag inte har vanliga kanaler på min TV för ikväll går det säkert någon as bra kärleks movie.



Alla hjärtans dag, en dag för dom förälskade att bli mer förälskade.
Alla hjärtans dag, en dag för dom ensamna att känna sig mer ensamna.

Gosa gosa gosa

Hej.
Fy fan vad skönt att slippa gå i detta snöväder. Blev hämtad från syster där jag spenderade natten. Väl hemma möttes jag av 4 glada katter som mer än gärna ville gosa gosa gosa, men jag är inte riktig på humör just nu, vet inte varför.  Ska alldeles snart städa lite och sen slänga mig i duschen. Idag händer nog inte så mycket faktiskt. Ikväll ska jag nog dricka lite vin tillsammans med Nadine efter att hon slutat jobba. Får se om vi drar vidare men det tror jag knappast.



Grattis på Födelsedagen Emelie my love! Fredag den 13. Hoppas du får en riktigt bra dag.

(
Emelie och jag på nyårsafton 08)

NAACP-galan



På torsdagskvällen hölls den årliga NAACP-galan i Los Angeles. Prisceremonin hyllar afroamerikaner i nöjesbranschen och gästades av bland andra Halle Berry, Sean "Diddy" Combs och Jennifer Hudson. Den misshandelmisstänka artisten Chris Brown fanns dock ingenstans att skåda.


Eftersom Chris regerat på topplistorna under det gångna året och så sent som i november utnämndes till Årets manliga artist på American Music Awards, var 19-åringen en av förhandsfavoriterna till priset även på NAACP-galan.  

Men det var innan han pekades ut som misstänkt till misshandeln av flickvännen Rihanna. Juryn valde att istället vända sina blickat mot Jamie Foxx och lät honom bli Bästa artist.  


Bland de övriga vinnarna märktes Rosario Dawson (Bästa kvinnliga huvudroll för "7 pounds"), Taraji P. Henson (Bästa kvinnliga biroll för "Benjamin Buttons otroliga liv") och Jennifer Hudson, som fortsatte sitt segertåg från förra helgens Grammy-gala när hon belönades med priser för Bästa nykomling och Bästa album.

Artikel tagen från : http://starlounge.msn.se


GIVE,GIVE, GIVE IT TO MAMA


 


Till och med jag kan känna mig blek nu under vintern och speciellt när jag tittar tillbaka på bilderna från i sommras. Jag vill ha tillbaka min solbränna. Fan vad man slapp gå runt med puder i ansiktet då för att se jämn ut. Sol och värme är livet GIVE,GIVE, GIVE IT TO MAMA! Ni ser väl också?

Inte tillräckligt trött för att sova



Nu är jag trött, men inte tillräckligt trött för att sova så jag ska antagligen sitta här ett tag eller ska jag se en av mina filmer som jag sett 100 gånger om? Hmm. Jinks är på myshumör iaf och Jason sitter bredvid mig och vill hoppa upp i mitt knä som vanligt :) Nej, vi hörs imorgon.



Jahapp nu var man en otacksam subba, härligt med "vänner", det är tur att jag får se deras rätta jag!
Jag har allt för många bra vänner för att jag ska ödsla tid på dem som behandlar mig som skit. Your out!


Natti natti!

Christopher Brown!



Ennu en låt som gör så jag faller ennu mer för hans artisteri!

Jag just nu med Jason i famnen!



Osminkad jag med Jason i famnen och bara gosar. Underbart! Var precis inne vid mamma och åt mat. Mycket gott. Älskar hennes senapssås! Pratade lite skit om vad som hänt här omkring och så. Nu ska jag bara sitta med Jason i famnen ett tag sen ska jag faktiskt rensa kattlådorna och ge katterna lite mjukmat och damsuga som vanligt sen är det Arbetsförmedligen.se som gäller.

Puss

I sitt undermedvetande

Hej, Somnade riktigt sen igår. Inte bra inte bra!
Vaknade och frös,  det är så sjuk kallt här hemma. brrr. Satte på Leona lewis skiva. Det gjorde mig på bättre humör. Satte mig vid datorn och blev genast irriterad igen, jag förstår inte varför vissa försöker "styra" mig i sitt undermedvetande. Jag får göra vad jag vill, och allra helst vara vän med vem jag vill. Blää! Nej nu lämnar jag det bakom mig. Mamma ringde precis och bjöd över mig på mat. Jamenvisst. Vad händer idag då? JOBB SÖKANDE TILL 100%.  Ska ringa Therese med och bara vara en bra vän!


Nu kom Nadine förbi men hon gick lika snabbt, men hon kommer tillbaka snart igen. haha Det är rätt skönt att bo vägg i vägg med mamma för det tar inte så lång tid att springa över det tar ungeför 0,3 sekunder. haha. Nej hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare.

Tack för alla fina kommentarer, Det värmer verkligen!

(Sommar 07 på gotland! Jag saknar min Ö)

Stört skön!

 

Haha jag tror jag dör.. Bråka inte med mormor!

Nu får jag nöja mig



Fy fan vilket väder det är ute nu alltså. Var en vända förbi affären och jag försvann typ i snön, Jag som trodde det var på väg att bli vårväder. Men det var det ju absolut inte. Snö överallt. Ska snart hoppa in i en varm dusch för det behöver jag, är helt frusen. Sen ska jag fortsätta städa för det finns inte så mycket annat att göra just nu. Måste försöka hitta min kamera laddare för jag får panik när den är borta. Just nu får jag nöja mig med mobilkort. Juste fick en telefon i födelsedagspresent :) En jag verkligen velat ha ett tag nu. Glad glad glad!
LG:s Chocolate, as mysig verkligen!




Nej, dusch var det. Puss!

 


Äntligen

Äntligen, hade sånna problem igår när det gällde inloggningen på bloggen, var jag ensam?  Igår var det en lugn dag hemma, kollade på film och lagade mat. mysig kväll. Gick och la mig väldigt tidigt. och vaknade tidigt. Nu är jag vaken och ska snart städa lite...


Pratar med Tony Montana nu, skratt. Älskar den människan. Big up till dig.





hörs senare.

Baby are you ready?

Been thinkin about this all damn day
And i cant wait to see your face
My hands are dying to touch ya
But i aint got the patience to wait

And i think its time,that i
Lose control,lose control
And in my mind, im
Sexual,sexual

[Chorus]
Girl are you ready?
Are you ready for love?
Girl are you ready?
Are you ready for us?
Girl are you ready?
Are you ready for love?
Girl are you ready?
To Go In The Dark?

Ooh nah nah,its okay to scream
And if you need to,take a second to breath

Hey,there it is
I can feel your legs trembling
You feel the sweat drippin from my chest
And then you like
Oh oh oh baby dont stop,then i be like
No i wont imma take to you the top

[Chorus]
Girl are you ready?
Are you ready for love?
Girl are you ready?
Are you ready for us?
Girl are you ready?
Are you ready for love?
Girl are you ready?
To Go In The Dark?


Facebook fynd


Allmänt söt jag på Janus uteservering. You got to love me! Senare denna kväll blev jag nerslängd i en pool/dam på en annan nattklubb! BLÖTT! Då var jag rasande, nu skrattar jag åt det!


Fick för mig att jag skulle leka pinuppa en kväll! hmm!


Min allra bästa vän i hela världen!  Therese, my partner in crime!


Therese nr 2 som jag älskar av hela mitt hjärta! Du ställde upp när alla andra försvann!


You know you love me!


45 grader är det ute när denna bild är tagen i somras i turkiet men med AC så blir det rätt så kallt.(inte) therese kände att hon var tvungen att ha på sig mössa och halsduk. Well well, shit happens when you party naked!


Facebook fynd, fy fan vad jag saknar turkiet när jag ser dessa bilder. Alla sjukt roliga minnen jag har är ju bara för underbart! Om jag fick leva om mina 3 månader där så hade jag utanproblem levt dom exakt som jag gjorde i somras! Trots alla problem så hade vi sjukt kul. Jag är så glad att jag fick spendera min tid där med dom jag var där med. Absolut dom bästa i hela vida världen! Minnen minnen minnen!

Shit happends when you party naken

Då har jag sett klart på Filmen, och jag måste säga att jag egentligen inte är ett fan av sånna här filmer men jag fastnade totalt och tårarna sprutade med jämna mellan rum och frustrationen bara ökade. Filmen var verkligen gripande! Tycker absolut att om ni får chansen att se den så skall ni ta den.



Nu så skriker Chris i mina högtalare som vanligt. Läste att han lämnat in sig själv hos polisen och fick borgas ut för 50 000 dollar, för misshandel på Rihanna?! Well well, shit happends when you party naken, som min vän brukar säga! Han sjunger fortfarande som en Gud och hans utseende is to die for!
Vad ska jag göra nu? Tiden försvann när jag kollade på film så inget ringade till GF blev det idag, men jag går nog ner dit imorgon istället. Det är ju trots allt bara 15 minuter härifrån! Ska gå förbi konsum med då tror jag, Lång pomenad! Love it.

Funderar på att färga håret!!

Det är ju underbart

God morgon/eftermiddag, allt möjligt. Här sitter jag i mitt fina blåamysrum och knappar på tangenterna medans Nadine står i köket och lagar mat, det är ju underbart att slippa laga mat i sitt eget hem =). Idag ska jag ringa till GF och prat med dom om jobb, wish me luck! Sen ska jag nog kolla på en film jag köpte igår på Ica. Skriver om den senare iaf att det var bra. Nej nu var det mat :D

Puss på er!


Sötaste Nisse i vardagsrummet.


Lite av mitt kök där det lagades mat för fullt.

Puss

Puuh, då var man 20 år och egen lägenhet har man med, nu skulle det sitta fint med en heltidsanställning som jag förhoppningsvis får inom kort. Just nu så lagar jag, Mika och Q mat. Gott. Kyckling och sallad, min favorit.

Igår så var lite nära och kära här och firade mig. Jag satt med mitt vinglas hela kvällen och bara gottade mig med vinet, foot of africa! Kvällen slutade med sminket kvar i ansiktet och en sovande Mika bredvid mig i sängen.

Har tappat väldigt mycket av mitt bloggskrivande men det får jag nog snart tillbaka.


Ha det bra så hörs vi när jag får mer skrivlust.

Grattis till mig!

Vad är det för en dag,? Det är en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag, för det är MIN födelsedag HURRA HURRA HURRA :D


Då var man 20 år och det känns bra.
Igår hade jag fullt upp med att flytta över massor med saker till lägenheten så jag hann inte blogga någonting, idag forsätter flytten av det sista sakerna sen är det bara städa städa städa som gäller och ikväll skall vinglasen fram för jag ska dricka vin.


Vad har ni gjort? jag har saknat er!


Fullt upp!

Har haft fullt upp hela dagen med flytt och shopping. Nu är jag klart för idag men det är fortfarande lång kvar. Jag kommer skriva fullt ut när jag är färdig! hoppas ni har haft en bra dag!

Puss och kram

se igen, igen och igen!



hahaha, så det kan gå när man ska videoblogga! Just därför vågar inte jag videoblogga, men syrran insisterade på att få göra en!

Flytten

Nu ska jag börja flytta lite små saker till lägenheten då jag har bestämt mig för att hyra den!  Kul kul kul! Städa lite och sätta upp lite kort kanske? Tavlor. Jag får se hur jag gör!

Jag kommer hålla på och tjata om detta






Snart är det min födelsedag, herre gud vad jag är glad alltså! hipp hipp hurra i förskott till mig. Jag kommer hålla på och tjata om detta tills på Lördag när dagen är häär :D men det får man väl, tycker ni inte de?

Lite av igår!


Skjussade syster på gamla bettan genom hela Mörbylånga.


Men tillslut så fick hon så ont i röva så vi fick gå en bit. haha!


Videobloggning och duschande går inte riktigt ihop. haha, fick inte upp klippet på youtub, to bad!


Sen kollade vi på sesong 1 - 2 av The hills, jag älskar att Nadine är helt insatt i dom sesongerna nu för då är jag inte ensam längre!

I love Shoes!

Hello, har precis beställt hem ett par skor(149:-) och ett mysigt nattlinne(129:-) från H&M. Skorna är ju en favorit i repris(mednyfärg) från förra året och jag älskade mina svarta jag hade så jag beställde hem ett par, men i en annan färg. Tidig födelsedagspresent Tack S!


Drömen hade ju varit att få dessa i födelsedagspresent. Jag älskar skor.
298:- På H&M


Bryta det deprimerande mönstret

Shillevippen, här är jag som vanligt, hemma efter att ha varit i väg på möten och träffar och bilfärd och gud vet vad. Skönt att bryta det deprimerande mönstret iallafall.  Jag har fullständig ångest över vad, hur jag ska göra med lägenhetsflytten, Ska jag flytta till eget eller ska jag avvakta. Hade planerat att flytta till min syster som bangade ur i sista sekund. ÅNGEST!
well well, Jag ska äta mat och lyssna på Chris, sen blir nog alltid lite bättre får man hoppas.

Jag hatar att allting kör ihop sig 2 dagar innan my B-day! WHYYYY!

Hoppas ni mår bra!

Hej och Hej då!

Nu ska jag cykla ner till min syster och äta mat och kolla på The hills. Umgås lite, måste bara fixa tvätten innan, satan!
Nu har jag brottom. Hörs senare om jag inte sover där nere.


Pussna!

Make me happy now!



Vad har hänt med H&M :) Jag blir så glad när jag ser vad som finns i deras sortiment. Lycka! 398:- Önskelista! Jag fyller ju år snart så jag önskar mig dessa i storlek 40 =) Make me happy now!

Jag ska snart hoppa

Hallå där, hur mår ni? Jag mår jätte bra. Frukost och tv är en sjukt bra kombination(stavasdetså?) för en människa som jag. Jag ska snart hoppa in i duschen men först så skall jag slänga in en tvätt i tvättis. För nu börjar kläderna ta slut.  Har ett helt berg med kläder på golvet, skulle behöva städa här med. undra om jag skall flytta idag ? Jaja,



Jag vill ha sommar nu!

Svart på Vitt

Svart på vitt. Arbetslös, betyder att man inte har något arbete. Är man arbetslös så har man ingen inkomst, alltså inga pengar. Har man ingen inkomst, pengar, så kan man inte betala av eventuella skulder man har! Med tanke på att det är lågkonjuktur så är det ennu svårare att få tag på ett jobb när man (som jag) inte har något arbetslivserfarenhet.. Att detta är så svårt för vissa att förstå gör mig galen. Jag förstår inte hur man kan tro att det är roligt att vara arbetslös. Jag är sjukt deprimerad och surar och svär dagarna igenom. Hade jag fått svar på alla 100 ansöknigar jag skickar till olika jobb DAGLIGEN så hade jag inte haft problem med människor som tror att jag njuter av att vara arbetslös.


Nu kommer jag göra allt i min makt för att få ett jobb snabbt som fan, för när jag får en inkomst blir jag av med dig helt och hållet. 

Over and Out!

Pimpad by me!



Ellies alldeles egna planer haha. lite pimpad by me men jag älskar den! Och jag skall fylla denna med planer för 2009. Detta har jag bestämt nu ska bli ett, och verkligen ett oförglömligt år. Så nu är det upp till mig att fixa det!

Imorgon blir det powerwalk för nu ska fettet trimmas till sommaren. Pussna!

?


En U-sväng och ett nytt liv kanske?

 


Om bara några dagar så har man levt i 20 långa år. 20 år som har passerat som en vindpust. Jag vet inte om jag skall gripas med panik eller lugn när jag tänker på att jag har haft 20 år på mig att göra någonting både för mig själv och för världen, men vad har jag gjort? Jag har inte gjort någonting överhuvudtaget. Jag har levt i 20 år och inte bidragit med någonting. Jag vill kunna känna att jag hjälper till. Men hur kan man hjälpa andra om man själv behöver hjälp? Ibland känns det som om jag tar på mig för mycket, men samtidigt har jag ingenting att ta ansvar för. Jag vill så mycket, men har så lite att ge. En U-sväng och ett nytt liv kanske?
Kan man beställa det någonstans?

BG



Jag kan inte låta bli att skratta alltså. Min humor!

gina tricot drömmar



Jag ska såå förbi GinaTricot i veckan! Dessa är ju ett måste. Btw, jag är vaken. Har drömt om dessa kläder. jobbigt läge. jaja, back to bed.

Hörs i gryningen.

Så är det läggdags

Sitter här och pumpar afrikans musik, det är gudomligt alltså! Sen har jag faktiskt hjälp min syster med hennes nya blogg som hon inskaffat sig ikväll. Mycket roligt. Snart så är det läggdags för morgon har jag en del grejer jag måste fixa faktiskt. Men först och främst så skall jag ge katti en stor puss och sen ska jag ner och röka en ciggarett.

Hörs när vi hörs.

En underbar helg

Måste bara säga att jag får sånt lyckorus i kroppen när man ser alla gulliga och glada kommentarer man har fått. Ni är så söta!
Nu är jag tillbaka från en min syster som jag spenderade kvällen med igår. Vi hade otroligt kul och skrattade pratade och lagade mat tillsammans. Finns det något bättre än syskon?
Nu är hon här med mig och jag skall hjälpa henne att starta en blogg. Jag tycker det är så kul att hon också vill ta del av bloggvärlden, som jag tycker är fantastisk. Jag har haft en underbar helg. Hur har eran helg varit, mycket skratt?


Matlagning och dans hör bra ihop! Nadine vet hur man får en att skratta!

Puss på er!

RSS 2.0