Fest nu nu nu



Kvällen stil.
Nyköpt klänning från Gina.t typ pattstrypar klänningen men jag älskar den så det får gå, och mina klacks som ser väldigt låga ut men dom är faktiskt 15 cm, brun bolero från H&M och armband från BikBok!

Jag har riktigt bråttom men jag ville bara skriva en snabbis, jag ska till M nu och förfesta med gänget senare drar vi in till Kalmar och river hela city. Underbart. Imorgon blir det bakis dag och massor med bilder..

Jag vet att ni älskar mig. PUSS!

Just nu.



Kofta - Gina Tricot
Linne - H&M
Byxer - Gina Tricot.

Stress

Om jag endå kunde klara av sånt här hade jag varit övermänsklig! haha jag är ett äppelhuvud utan huvud! Skönt att man får påminnelse om att man är levande. Shit, elchoken!


Jag vill att mitt konto skall fyllas på nunununu! Behöver köpa till ikväll, Fan!

Torsdag

Grattis Nadine på 23-årsdagen, Hipp hipp HURRAHURRAHURRA



Hojt. Valborg och allt idag ju, Härligt väder och jag mår toppen. Vaknade alldeles för tidigt idag så jag vet inte hur jag ska klara av denna dag/kväll/natt som jag har planerat för mig. Jag ska göra stan om jag så ska göra den själv. Vägrar sitta hemma idag, men Q är på G så det verkar gå vägen, Det enda hinder jag har nu är att mitt legg har gått ut och mitt pass är borta. Lite panik i brallan men det är ingenting som inte löser sig till ikväll och om det inte löser sig så kommer jag knarka i mig sömntabletter och sova tills jag vaknar!

Jag vill in till Kalmar och köpa mig den blommiga klänningen från Gina.T för jag har ingenting att sätta på mig till ikväll. Ett par lila eller gröna strumpbyxor och ett par nya klackisar hade inte suttit så fel heller. Får se vad jag hinner med och inte. Nej nu ska jag leta reda på mitt pass.



Hörs när vi hörs. PUSS!

trippidipp

Då har man varit på en liten tripp förbi både Färjestan och Kalmar. Mötet gick så bra som ett möte kan gå och allting är toppen. Vi åkte en snabb vända till Kalmar för att försäkra oss om att tapterna vi valt är dom rätta för oss, och det kan man väl säga att dom är. Bilade tillbaka till Öland och köpte oss varsin glass och satte oss i hamnen, mysigt. Nu är jag hemma igen och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Tiden går så snabbt och imorgon är det valborg vad händer då???


Självkär som vanligt


Årets första mjukglass, mysigt och gott.


Jag och Mom mumsar på våra glassar medans B tar lite kort.


Egoisten inne på Lindex.


Jag köpte en "för varenda unge" nål på H&M.. Många små bidrag blir mycket i längden!

Onsdag

Hello!
Gud så härligt väder det är ute, När jag vaknade hos syster tittade jag ut genom fönstret och sa: fuck leggings det får bära eller brista. Jag är så glad att jag inte tog på mig leggingsarna för jag hade dött i värmeattack. Så sjukt skönt väder, HAPPY!
Senare ska jag till Färjestan på möte. KUL! inte. Jag vill ha glass, ska ta och köpa mjukglass när jag väl är där inne.


Nu spelar jag: Här kommer alla känslorna med Per Gessle för han är sommar för mig =)


Bye bye

Hojt, Nu drar jag till min syster för hon är här och vill att vi ska hem till henne. Jag tar med mig kameran och sen blir det massor med bilder och skoj.

Hoppas ni sitter och ruttnar =D
XOXO MiMMi

Preventivmedel

P-stav (implantat)

Bild på p-stavP-stav innehåller enbart gestagen (gulkroppshormon). Staven ger ungefär samma dos som minipiller.


En specialutbildad barnmorska eller läkare sätter in en liten mjuk stav, alternativt två stavar, under huden på överarmens insida. Stavarna syns inte men kan kännas under huden. P-stavarna förhindrar ägglossning och gör slemmet (sekretet) i livmoder-halsen tjockt och segt så att spermierna får svårt att komma in i livmodern. Beroende på om du har fått en eller två stavar, ska den bytas ut efter 3-5 år.



Fördelar

Stavar ger ett mycket säkert skydd i 3-5 år.
Ägglossningen kommer igång någon månad efter att staven tagits bort.
Hormondosen är lägre än i p-sprutan.
Du slipper de biverkningar som man kan få av östrogen.


Nackdelar

Du måste göra ett läkar- eller barnmorskebesök för att sätta in och ta ut stavarna. Du kan få oregelbundna blödningar. Skyddar inte mot sexuellt överförbara infektioner.


Biverkningar

Mycket vanliga (1/10): Huvudvärk, akne, bröstspänningar, viktökning och oregelbundna mensblödningar.
Vanliga (1/10 - 1/100): Yrsel, smärta eller hud reaktion vid injektionsstället, buksmärta, illamående, gaser i magen, håravfall, humörförändringar, minskad sexlust, trötthet, viktminskning, minskad aptit och menssmärtor.
Läs om alla biverkningar på fass.se.


Säkerhet

Ett mycket säkert preventivmedel. Färre än 1 graviditet per 100 kvinnor och år.


Passar dig
P-stav passar dig som behöver ett säkert preventivmedel, men som vill slippa dagligt kom-i-håg. Det är också ett bra alternativ om du vill vänta med att skaffa barn, eller vill låta några år gå mellan barnen.



Du hittar hemsidan här



Det gör absolut inte ont, tycker inte jag iallafall, visst är man lite öm precis runt om snittet men det är ingenting som stör. Det enda jag tycker är jobbigt är att det kliar så sjukt mycket men det är ju bara för att snittet läker ihop. Allting känns riktigt bra iallafall.. Kanske för att jag är säker i 3 år? eller kanske för att jag är en glad människa?


Tisdag

Hej allihopa!
Här sitter jag och är glad för jag såg att mitt träd utanför fönstret är helt vitt av små blomknoppar. UNDERBART! Igår hade jag hur mysigt som helt. Mika är min guldgruva alltså, jag älskar att vi aldrig känner oss obekväma med varandra även om det kan gå månader utan att vi ses, tyvärr. Men det blir det snart ändring på eftersom jag flyttar in till Kalmar. Snart! Så vad händer idag? Ingenting. Jag ska bara ta det lungt, se på lite filmer och lite(MYCKET) The hills och bara njuta.


Hittade en hatt på lindex som kommer bli min inom kort!


Här kör vi lite Mika pose på vägen hem.


Helt underbar människa är hon!



Ett glas vin i väntan på maten. Och det här var en utmaning för mig, jag ville verkligen ta en cigg men jag gjorde det inte =)


Och så var maten klart, fläskfille med grönt, satziki och potatisklyftor. MUMS!

Ridning

Hojt, då satt man hemma hos Mika efter att ha varit ute på promenad med Lukas. Sjukt söt häst verkligen. Vi tog en promenad vid åkrarna och Mika drog iväg titt som tätt för att galopera och trava lite. Jag lat som jag är sket i att springa efter så jag satte mig istället och njöt av solen när hon var iväg =D Nu har hon fräschat till sig och vi ska ner till köpstan och handla glass tror jag. Jag kör en raggar dusch med perfym sen är jag klar.



Away


Kofta: Gina T
Klänning: omgjord H&M
Byxor: Dont remember.

Nu ska jag dra iväg till Mika för att umgås med henne idag. Ska in en vända förbi arbetsförmedlingen och prata lite med. Vet inte när jag kommer hem eller så men jag tar med mig min kamera så massor med bilder blir det iallafall.


Hörs senare babes!

Måndag

God morgon, vaknade med huvudvärk idag med, tror att det har att göra med att jag sover för länge trots att jag vaknade för en stund sen. Humm, skumt.Iallafall, ska alldeles snart in till mamma och äta frukost och sen ska jag göra mig iordning för att träffa Mika. Vi ska till stallet och ta en promenad med hennes polle, mysigt värre. Jag älskade hennes kommentar igår: men vi ses vid 12 tiden då och satt fan inte på dig högklackat.


Hörs snart, Puss!

Något gifte sig visst i lördags


Drop Dead, Gorgeous

 

God natt mina underbara skådespelare.

Solnedgång




Det här är någonting jag kommer sakna något fruktansvärt när jag flyttar in till Kalmar, att bara kunna sitta och titta på solnedgången från mitt fönster. Att kunna se hur himlen färgas från blå till grågul till rosa och sen mörkröd och helt plötsligt svart. Solnedgångar är det finaste jag vet. Ska jag någon gång gifta mig så ska det vara vid havet och solnedgång!

Ni..



Ni fyra+Mom är dom viktigaste personerna i mitt liv.

Pengar ångest

Hojt. har precis ätit mat, det blev fullkornsburgur och grönsaks mix. Gott gott. Jag har packat en hel kartong wiiuu. Jag är värdelös när det gäller att packa men jag gjorde detta riktigt bra om jag får säga det själv. Alla mina små prylar är snart färdig packade. Jag äger ju inga möbler med tanke på att jag inte bott hemma sen jag var 15 så jag måste möbel shoppa innan flytten till Kalmar, pengar ångest!!! Snart börjar jag min praktik som leder till jobb, jag längtar så jag dör verkligen. Bättre än julafton!

Detta behöver jag shoppa till mitt nya rum:



soffan till vardagsrummet så klart, och en skinnsoffa så inte katthåret fastnar. Självklart behöver jag tavlor och krimskram med men det är mindre viktigt.

PUSSMUNNEN!



Kände för att ta lite fuck up kort nu mitt i packningen. Första kortet med solglasögon inomhus i hela mitt liv och det var kul haha! Jag älskar PUSSMUNNEN! Det skall leva med mig föralltid. Nej, nu ska jag packa lite till. Föresten hittade en berättelse jag skrivit när jag gick i 3:an på grundskolan och den började så här: Det var en gång en strålande regning dag!
HAHA Jag älskade mig själv som liten!

My life would suck without you!



Jag älskar denna låten, den går på högvarv här hos mig och har gjort och kommer göra det länge till!


Söndag

God morgon. Idag vaknade jag med huvudvärk vilket jag tycker är lite konstigt med tanke på att jag höll mig nykter hela kvällen igår?! Well well, svalde en i.b.u.m.e.t.i.n så fort jag vaknade och nu börjar det bli bättre.

Igår hade jag så sjukt trevligt alltså. Jag kom till Q vid 7 och då hade dom precis grillat klart, jag åt hemma så inget grillat för mig. När solnedgången var gången (haha) och mörkret föll så var det allsång som gällde och jag var så klart dommaren. Det var sjukt kul. Lagen Öh och Öj var grymma. Vi flyttade terassmöblera ner på gräsmattan och satt som runt en lägereld, hur mysigt som helst och grabbarna drog ju självklart fram gitarrerna och började spela. Höjdpungten var ju när Jessica spelade if i were a boy! grymt.Sen berättades det spökhistorier och jag sket ner mig. Efter ett tag blev det för kallt så vi gick in och satt och skrattade och pratade om allt möjligt. en helt underbar kväll. Och Q älskade sin present :D


Här kommer lite bilder från gårdagen.


början av kvällen och J är på topphumör .


M och jag försökte ta kort på varandra samtidigt men det gick inge vidare, kort blev det iaf.


Jag ser helt drogad ut men jag var ju inte det!


Q, typ världens sötaste bästa vän!


lägerelden =)


Q, spelade en massa och jag bara njöt av elden och gitarrspelandet.


N, precis innan jag åkte hem med rätt inställning för efterfest =)



Jag tvättade mina kläder så allt jag har på mig är systers förutom skjalen som är min från H&M , skjortan är från H&M.


Ego pic när jag väl kom hem. Me love me!

Hörs senare babes.

Stress?

Nu är det dags att fixa sig. Sitter här nyutkommer från duschen som var den skönaste duschen på länge. Ville knappt gå ur. Ska egentligen vara hos Q om en halvtimma men fint folk kommer alltid sent =) Nej nu måste jag rusa. Ha en trevlig lördags kväll. Bilder kommer imorgon.



Pusselipuss


så det kan gå

Hojt, har suttit ute i trädgården ett antal timmar och bara suttit, hur härligt som helst. Sen att vissa personer ger en avsmak är en annan femma! Ska snart äta om man nu får tillbaka matlusten och efter maten är det bara att börja göra sig iordning för kvällen. Ska ju iväg till min killkompis som fyllt år nu nyligen så det ska bli kul.

"what you do now?"

Hojt. Då var jag helt färdig med presenterna till Q. Det var jobbigare än vad jag trodde med det blev bättre än vad jag förväntat mig. Det var första gången jag gav mig på detta men absolut inte sista för det var sjukt kul. Kan inte skriva helt var det är men det har med färger och vikning att göra.
Nyss så var jag och mamma ute och försökte skaka loss katthår från en av mina filtar och mitt sofföverdrag men det gick absolut inte så det åker i soporna för in i lägenheten hamnar det inte! Undra vad men ska hitta på?

Fredag är det inte utan LÖRDAG!!!

Hojt, och fy fan jag trodde jag skulle dö för ett tag sen. Jag vaknade av att en humlejävler spatserade runt i min feja! Jag började skrika och vifta med armarna slog mig i ansiktet och hoppade ur sängen och flög ner för trappan. URK! Stackars katterna fattade ingenting, men jag flög upp för trappen lika snabbt som jag flygit ner eftersom att jag inte vet om humlor bräns eller inte, katterna var ju där uppe, när jag väl kom upp så höll B-akon på att misshandla humlan som jag började tycka synd om. Så jag öppnade fönstret och B-akon smälte till humlan på baken så den flög ut(konstigt nog så tror jag B-akon förstod vad jag tänkte). Det var jag och B-akon mot humlan som nästan tog mitt liv. Men God morgon vettja :/


Sleep tight


Så där nu börjar min dag ta slut. Jag är dö trött och har hållt igång hela dagen med planering städning och pyssel. Presenten blev bättre än förväntat och jag skall försöka fixa lite imorgon också innan jag skall iväg som blir mot kvällen så jag har tid på mig. Fick ett par ballerina skor av mamma idag. Sjukt söta. Längst fram är det massor av "diamaneter" som blänker som tusan när solen ligger på och sånt gillas!



Katterna håller på att riva hela lägenheten nu och det betyder att dom vill sova, tro det eller ej så det är väl lika bra att bumsa i säng innan någonting går sönder.


Hörs imorgon lovers. "Muuuaaah"!






Katthår..BLÄÄÄ

Puuh nu är städningen klar och jag har ett fint och rent hem igen! Jag hatar katthår, så jävla svårt att få bort. URK! Stackars damsugaren gick på högvarv. Men 70% av katthåret är iallafall borta så nu märks det inte lika mycket. Drömmen hade ju varit att man kunde damsuga katterna. Men iallafall, nu ska jag fixa med Qs present, jag hoppas verkligen jag lyckas med det jag ska göra för då blir allting så mycket roligare. Nhepp nhepp.


Hade jag kunnat hade jag lätt haft detta som fondvägg i mitt rum. Tänk om jag hade en liten liten apa. Ompa ompa.. =D

Later dude!


Städ och present dags.


Kofta - veromoda
Linne - Vintage
Kjol - Gina.T (och jag ska köpa dussintals där ifrån, älskar deras sortiment)


Nu ska jag städa och fixa med Qs present :) Jag hoppas att det blir bra, alltihop alltså. Jag har installerat om kameran till picasa 3 så bilderna blir lite bättre men ingenting i toppklass. Ska nog köpa en ny dator med inbyggd cam tror jag när plånboken tillåter. Trött på min som jag har nu. Well well money money money.

Hörs senare min duvor.

angel

Hojt. Sitter här och drömmer mig bort med låten Angel- Leona Lewis. Helt sjukt underbart text. Skall egentligen städa och dona som satan men jag känner inte riktigt för det och då blir det inte så helt enkelt. Får försöka få fart på mig själv om en stund. Underbart väder ute har det varit idag, jag har varit barbent (har ingen aning om det heter så men jag har för mig det). Var införbi en liten affär i färjestan och köpte Qs present som han skall få imorgon. Haha det kommer bli så sjukt kul!

Jag önskar jag kunde sjunga.



I feel it, you feel it
That this was meant to be.
I know it, you know it
That you were made for me.
We can´t deny this any longer
Day by day it´s getting stronger.
I want it, you want it
It's what the people want to see.

We're like Romeo and Juliet
Families can't divide us.
Like the tallest mountain on the widest sea
Nothing's big enough to hide us.
When we make love its overwhelming
I just touch the heavens
You're an angel, you're an angel

I said this world, this world.
Could leave us anyday
But my love for you, it will never go away.
And I don't wanna go to sleep
Cuz' you are like a dream
For every night I say a prayer,
Well I swear you are the answer
You're an angel, you're an angel, you're an angel.

So we take it and each moment that I pause
I see it, you see it,
What we have is made of gold
We're so filled with meaning,
Nothing can make us shallow.
So I hold it, and you hold it
The promise of tomorrow.
When we make love its overwhelming
I just touch the heavens.
You're an angel, you're an angel

And I said this world, this world
Could leave us anyday
But my love for you, it will never go away.
And I don't wanna go to sleep
Cuz' you are like a dream
For every night I say a prayer,
Well I swear you are the answer
You're an angel, you're an angel, you're an angel.

I don't need three wishes 
I just need one
For us to never be finished
For us to never be dumped
When they say it's over
We'll just say I love you
And when they say it's finished
We'll just keep on building.

And I said this world, this world
Could leave us anyday
But my love for you, it will never go away.
And I don't wanna go to sleep
Cuz' you are like a dream
For every night I say a prayer,
Well I swear you are the answer

And I said this world, this world
Could leave us anyday
But my love for you, it will never go away.
And I don't wanna go to sleep
Cuz' you are like a dream
For every night I say a prayer,
Well I swear you are the answer
You're an angel , you're an angel,  you're an angel.
You're an angel , you're an angel,  you're an angel.

You're an angel, you're an angel, you're an angel.


Hemma igen


Min lunch blev min favorit mat..


Dessa tapeter blir det i mitt rum. En fondvägg med japanska blommor(typ) och resten av väggarna i ljusgrått.


Här ska jag booooo!


MiMMi på Ölandsbron på väg hem.


Nu blir det kaffe i trädgården!
Puss

Fredag och jag hinner..

.. egentligen inte skriva detta men jag gör det iallafall! Ska in till stan med mamma och B och kolla på tapeter och lite.

Hörs senare med bild update.

sleep tight darlings



Ibland måste en människa få känna sig ensam. Inte ensam på ett dåligt sätt utan ensam på ett bra sätt. Jag känner mig ensam. Jag saknar det jag inte har trots att jag inte vet hur det känns att ha det jag saknar. Jag saknar drömmar och verklighet i det som inte finns eller kommer finnas. Jag tror nog att det bara är jag som förstår vad jag menar just nu men jag skriver av mig iallafall. Ensamhet är inte svårt. Det svåra är längtan. Jag längtar idag och jag kommer längta imorgon med, jag kommer längta hela mitt liv tills det att jag fått det jag längtar efter trots att jag inte vet exakt vad det är jag längtar efter. Jag saknar att sakna och jag längtar efter att kunna sakna på riktigt. Jag längtar efter det som många fruktar.

Problem Jösta!


 
Jag önskar att jag kunde bestämma mig över vad jag vill ha för färger på mina tapeter! Ska kolla runt lite på internet och hoppar på att jag hittar något färg som faller mig i smak!

Snabb update

Vaknade av att Nadine pratade i telefon, gick in till mamma, åt frukost, ringde ett samtal, bokade möte, fick veta att vi fått lägenheten i stan, tog en långpromenad med mamma, gick till Nadine, åt pasta sallad, drack för starkt kaffe, gick till målaraffären och kollade på tapeter till mitt rum, bestämde mig för vilka jag ville ha, ångrade mig, bestämde mig igen, glömde bort vad jag bestämt, köpte kakor på ica, gick till Pia, drack kaffe, satte oss i solen, snackade skit, gick hem, hemma nu, ska kolla på semester Svenskar och sakna min tid som transferguide för fritidsresor.



kvällen innan första jobb dagen, sååå nervös var man. och min fotlänk åkte av med en gång när jag kom in på kontoret dagen efter. Saknar den fortfarande. men den röda på armen sitter kvar än idag och har snart suttit i 3 år.

Torsdag | Det är inte så konstigt

Lauren vägrar att komma på Heidis bröllop

"The Hills"-stjärnorna fortsätter att vara ovänner


Som Starlounge tidigare rapporterat kommer Heidi Montag och Spencer Pratt gifta sig på lördag. En som dock inte kommer att närvara är Lauren Conrad.  

- Hmm, förmodligen inte, svarar "The Hills"-stjärnan på frågan om hon tänkt dyka upp.

Trots en färsk återförening mellan de gamla ärkefienderna verkar det alltså inte som att bröllopet kommer att bli någon dans på rosor vad det gäller försoningar.

En som däremot valt att svälja sitt ogillande av bröllopsplanerna är Heidis mamma Darlene Hegelhoff, som enligt E! kommer att vara en av de 110 gäster som ser paret byta ringar i Pasadena på lördag.

Bröllopsceremonin blir parets andra på mindre än ett halvår. I vintras reste paret till Mexiko för att gifta sig. Dessvärre hade de glömt en viktig detalj - vigsellicenserna. Giftermålet saknade därför laglig verkan.

Artikel från : http://starlounge.msn.se/


Jag älskar min Therese


SOFFAN ÄR MIN



Soffan är min :D wiiiuu. As nöjd och jag tycker den är rena rama guldgruvan. LOVE LOVE LOVE! Längtar till det att jag kan klä om den i fint tyg och dra i knappar och grejs. Perfektion! Glad är jag iaf.
 
Om en tag ska jag in till mamma och se simpson men nu ska jag spela Mario! Besatt!

Fönster tvätt

Då har vi tvättat fönstrena, det gick riktigt fort. Mom vet hur man jobbar i hundra nittio. Jag stod mest och tittade på. Pratade med katterna genom fönstret och tog kort. Typiskt mig. Kollade till min lillstora rabatt och vattnade blommorna som är så så så fina. well well, nu ska jag ta ut köttfärsen från frysen och gå in till mamma för vi ska laga dolmioköttfärssås, MUMS! vilket dag är din dolmio dag? haha.

puss på er!


DAGENS
Kofta- syrrans
Vit t-shirt
Kjol - Gina tricot
Skjal och brillorna- H&M



tillgjort smile, men så härlig bild.


Mom sliter! och Myran i fönstret undrar vad som händer.


Mina fina blommor :D

Onsdag

God morgon alla glada. Hur mår nu? Jag mår faktiskt riktigt bra. Solen skiner som vanligt och himlen är blå här i mörbylånga. Idag skall jag och mamma tvätta fönstrena på lägenhetshuset vi bor i. Lite vårstädning skadar aldrig, jag skall damsuga som en galning här inne vid mig också. Kanske börja små packa lite? Bättre för tidigt än för sent. Sen i eftermiddag skall jag och mamma åka iväg och se på en soffa som jag antagligen kommer få hem till mig. Dröm soffan! Fick syn på en soffa när jag jobbade som transfer guide i Turkiet på ett blue villige hotell som heter Club Dem och jag har inte kunnat släppa den soffan. Och nu kanske jag får hem en sån till mig. EXTAS!

På tal om Turkiet, måste börja spara pengar eftersom att det blir Turkiet i september! Jag hade endå inte kunnat leva en sommar helt utan mitt Alanya inte efter dom 3 månaderna jag spendera där förra året.

En dag är jag turkiskmedborgare =D



Absolut inte så här men endå nästan! haha


God natt

EXTRA! Rihanna dejtar NBA-stjärna

Sångerskan uppges ha gått vidare från Chris Brown  

Rihanna påstås ha varit på dejt med NBA-stjärnan Andrew Bynum i fredags


Rihanna påstås ha varit på dejt med NBA-stjärnan Andrew Bynum i fredags

Två månader efter den omtalade natten då hon ska ha blivit misshandlad av pojkvännen Chris Brown, sägs Rihanna ha hittat ett nytt kärleksintresse.

Enligt bildbyrån X17 ska hon ha varit på dejt med NBA-stjärnan Andrew Bynum, 21, på restaurangen Mastro's Steakhouse i Beverly Hills i fredags.  

- De betedde sig som ett par. De satt väldigt nära varandra i bilen efter middagen, berättar ett ögonvittne.  

Rihannas läger har ännu inte velat kommentera uppgifterna, men om de stämmer så är det den 21-åriga stjärnans första dejt sedan hon gjorde slut med Chris Brown, 19.  

Paret gick skilda vägar efter den påstådda misshandelsnatten, men blev ihop igen kort därefter. I mars rapporterades det att de hade tagit en paus från varandra och Chris har sedan dess kopplats ihop med sitt ex Erica Jackson och Girlicious-stjärnan Natalie Mejia.

artikel : http://starlounge.msn.se


___________

Jag tycker det är grymt bra att hon inte går tillbaka till Chris eftersom att hon nu stryker under för unga tjejer och alla som ser upp till henne att det inte är okej att bli slagen hur förälskad eller shit man än är. (Chris är still my loverboy när det kommer till hans musik, what so ever!)


Resan.

Hojt, Först och främst, Idag fyller min babe år, GrattiiiS Qvib!
Är hemma hos mamma nu, kollat på tv och har ätit mat för en liten stund sen.
Var inne i Kalmar och gick runt lite på stan med Nadine och mamma. När vi yrade runt på H&M så fick jag Nadine att köpta ett par skit snygga solglasögon till mig. Love them! Sen så strosade vi runt lite till. Gick förbi Triumph och jag pratade lite med Chefen. Sen åkte vi till Ikea och efter det så åkte vi för att se på lägenheten som inte var något speciellt. Så det blir antagligen en annan lägenhet som vi flyttar till, jag och mamma. Anyway.

Idag/kväll händer nog ingenting speciellt. Är trött och vill bara koppla av. TV:en är min bästa..


This is how I do it. Hippie style. (kunde ju ha sett gladare ut?)


Mina nya glasögon, 59.50:- på H&M, Dröm hippie brills!


Mom, så sweet.

Nadine ville inte vara med på bild..

Tisdag

Hojt.  MiMMi här, nyvaken och fina påsar under ögonen har man men thats a part of life, right?! Alldeles snart så skall jag in till mamma och äta frukost och sen så ska vi åka in till stan för att se på en lägenhet. Sen vet jag inte riktigt vad vi skall göra men någonting blir det säkert. Har inte mycket att uppdatera med så det får vara bra nu.

hörs när vi hörs.


Dagens:

Ni får ursäkta det svullna ansiktet ( min näsa måste bli mindre snart alltså) och dom gigantiska påsarna under ögonen men jag är nyvaken mohahaha.

Kläder om någon nu skulle undra!
Klänning: Nelly.com
Jacka: Från min älskade Tony Montana, köpt på Gina.t
Leggings: Syrrans
Sjalar: H&M

Det är något fel!

Hojt, jag måste bara få störa mig på den person som skrivit en anonym kommentar till mitt inlägg Måndag. För det första så kan man göra fler grejer på ett sjukhus än en abort ( som involverar narkos) som jag kan tänka mig att du syftar på med tanke på din kommentar. För den andra, om du nu känner att du måste vara anonym när du kommentera  så är du antagligen en person som inte har ett skit med mitt privatliv att göra ( kan det stämma???). Så om du verkligen vill veta och står mig nära, skicka ett sms så får du nog svar !!  ;)


Puss på er.

Naglar i störta allmänhet!

De är långa och målade i starka färger och mönster
Se stjärnornas galna naglar!
Se stjärnornas galna naglar!

För många stjärnor räcker det inte att ha välvårdade naglar i naturliga färger. Det krävs nämligen mycket mer för att sticka ut ur mängden.Naglar i bjärta färger och nyanser, som matchar kläderna. Naglar med diamanter och hjärtan på. Det är bara några av exemplen.Spana in bildgalleriet ovan och se hur bland andra RihannaHeidi Montag och Mena Suvari pyntar sina fingrar och tår!


artikel :http://starlounge.msn.se


Jag tycker om när naglarna ser slitna ut, iallafall så gör jag det just nu. Så här ser mina ut:


Den olika längdenpå naglarna kan man ju tycka till om, om man nu vill men jag orkar inte klippa, utan dom får brista och sen så jobbar jag med filen efter dom brustit. Någon dag när jag orkar och har lust, ska jag kapa alla naglar och låta dom gro på nytt. Det är rätt så bra att göra så ibland. men fy vad man känner sig handikappad dom första dagarna!

Måndag

Hojt, snabb update.

Vaknade 0600 åkte till sjukhuset, bytte ut mina myskläder mot en vit rock och trasiga sockar, nålar hit, piller dit, narkos, vaknade och frågade desperat efter mamma, Åt macka, drack äckligt kaffe, gick på toa, blev ut skriven. Åkte och tittade på lägenhet, blev kär, pratade om kontrakt, tillbaka på öland, köpte thai mat, åt thai maten, kollade på tv hos mamma, verktabletter i mängder. Tråkigt på tv, gick in till mig, och en snabb update.

Nu ska jag spela Mario!

Hoppas inte.

nu har jag läst ungefär 100 bloggar och är helt slut i ögonen. Det är konstigt kallt här inne med trots att det är sjukt varmt ute. Kanske ska ta och sätta mig ute om en stund? Men först så ska jag spela SuperMario för det var så sjukt kul igår. Hoppas jag inte blir spel beroende, fast jag tror inte det ska vara någon fara.

Söndag, Rise and shine

Fy fan vilket härligt väder det är ute. Grymt. Jag har varit förbi mamma en snabbis och sen ute i trädgården och tittat till och vattnat mina fina blommor. haha. Jag är ju verkligen en trädgårds mormor men jag älskar det. Mina tulisipanisar är verkligen  på väg nu och det är bra för tulpaner är mina absolut favorit blommor.  well well, jag ska fortsätta äta min vanilj yogurt nu så hörs vi när vi väl hörs.


Nyvaken trädgårdsmormor!

Juste!

Nu ska jag in till mami och kolla på Simpson och sen på Robinsson.. hörs när vi hörs.

awake!

Nu är jag vaken sen ett tag tillbaka. Funderar på att laga mat och slänga på en film för här händer det inte mycket.


nu blir det siesta!


Undra vart min telebobo är!


Mariiioooo

Hojt,  solen försvann bakom dystra gråa moln. Jag sitter fortfarande i pyjamas byxer och nu ska jag spela super mario på datan :D love love mario! well, hörs senare lövers!


Lördag

Ennu en dag då solen skiner och himlen är klar blå! Det är rätt så varmt ute med för att vara 09.00 på morgonen. Var innförbi mamma alldeles nyss och kollade på nyheterna. Ingenting intressant inte! Well well. Nu ska jag kocka ägg så jag kan göra mig en äggmacka till frulle och ett glas Oboy!


Hörs när vi hörs.


sleep tight


mmm. thai mat :D

Hojt, har legat inne vid mamma och kollat på simpson, JAG ÄLSKAR HOMER! Om jag fick bestämma så skulle jag vilja ha en man som är exakt som honom. Han är grym alltså haha. anyho. Jag skall laga mat nu och jag har seriöst fårr någon typ kines och thai noja för jag är så sugen på den maten varje dag. Idag skall jag göra kyckling file med strimlad paperika i curry och nudlar till det. Jag vill lära mig att laga thai mat. Undra om det finns något kurs?. Måste kolla upp det.

Nej, mat lagning och sen ska jag kolla på MONSTER till svärmor!


JAG VILL HA

* 1:a juni för då blir jag anställd på Triumph! Längtar som fan. 
* Pengar i överflöd så jag kan köpa massor med vårkläder och skor skor skor
* Thai mat för det är min absoluta favorit och jag är hungrig
* Lägenhet i Kalmar eller Färjestan för det är bättre än mörbylånga
* juni, juli, augusti för det är dom bästa månaderna under hela året!




Så jävla likt mohahaha!

Sol, blått och oboy!



Tillbaka från affären och det var en skön prommis. Nu ska jag sätta mig i trädgården och dricka kall oboy och bara njuta av solen.. Det är riktigt skönt ute.
Pusssna!

ut i det blåå!

Ägg macka till frukost är det bästa jag vet alltså. Nu ska jag ner till affären och köpa lite mat. Mamma gör mig sällskap! Hoppas det är lika varmt ute som det ser ut att vara. Hörs när vi hörs.


Just nu!


Fredag

God morgon. Solen skiner för fullt här i mörbylånga. Frågan är om det är varmt ute än? Igår var det kallt kallt kallt trots att solen var på top! Idag händer inte mycket, ska ringa lite samtal och om det är varmt funderar jag på att ta en promenad! Måste endå köpa hem lite mat men nu ska jag hoppa in i duschen och bli lite cleanare än vad jag redan är! wellwell, hörs senare babes!

Sleep tight baby


Fääääääääääääädig

Så, nu är jag klar. Blev lite enkelt för en gång skull och som jag alltid skriver så hoppas jag att den här designen jag har gjort nu stannar kvar ett tag, jag är ju en sån som lätt blir uttråkad, så nu får jag hålla mig sysselsatt. well well, Kollade på solnedgången för en stund sen, det är så fint, synd bara att det är en massa träd ivägen. Nästa gång jag skall kolla så får jag gå ner till kajen!


Kaos!!

Nu jäklar kommer det att bli stökigt i bloggen för jag skall möblera om!
Jag hoppas det blir fint när det blir klart!

Mimmi


Torsdag



Jag hade nästan glömt bort hur det känns att ha läxor. Urk så tråkigt. Uppgiften till arbetsförmedlingen är iaf klart och jag har skickat iväg den på mail. Ska bli så skönt att få börja praktisera så man slipper fler läxor. 4 maj är min första dag på praktiken och jag skall räkna ner till den 1 juni då jag blir anställd :D lycka! Letar lägenheter i Kalmar med så vem vet snart kanske man bor i City. Inte riktigt än men till sommaren iaf. Det är rätt så långt att pendla mellan Öland och Kalmar med Buss varje dag. Jobbigt i längden kan jag tänka mig. Annars, som vanligt, har jag inte gjort något märkvärdigt. Ute skiner solen men det blåser kallt. brr.

mums

Nu var det dags för mat! Nudelgryta typ med uncel bens sötsura sås. YummiiI! Sen anledningen till vinglaset är att det är det enda glas jag har som är stort och jag orkar inte fylla på med saft hela tiden.. well well. time to eat!


ONSDAG

GOD MORGON!



hörs när vi hörs.


Anställnings papper.

Hojt. Sent inlägg idag, men vem bryr sig. Har precis kollat på 3 avsnittet av The Hills i sesong 5. Gaah jag vill bara ha alla avsnitt nu nu nu! Anyway, idag var jag som sagt inne i Kalmar och skrev på mina anställningspapper. WONDERFUL! Jag kommer börja jobba i Juni och jag längtar så jag spricker alltså. Praktiken börjar dock i Maj så det är inte så lång tid kvar innan jag få lära känna allting i affären och hela shillevippen. Jag är så sjukt glad alltså!

När jag hade skrivit på alla papper så började jag letandet efter tatuerings studion där min vän Alexandra jobbar. Hade det inte varit för mamma så hade jag inte hittat. Jag kan verkligen inte Kalmar än haha. Hittade iaf studion men missade Alexandra helt när jag väl kom in, hehe. Kände knappt igen henne när jag väl fick syn på henne, men efter ett leende från henne så såg jag att det var min Lexiii och när hon kom runt disken för att ge mig en kram så såg jag mage, lilla pluttis bäbisen Neville ligger ju där inne och bara gosar. Jag måste säga att du inte ser läsklig ut iaf Alexandra. Många gravida sväller ju som ungspannkakor men du har bara en gullig mage :D vilket inte är läskigt. Det var sjut kul att träffa dig och vi måste verkligen träffas fler gånger och inte låta det gå 5 år till innan vi ses igen!




Nu ska jag se på film eller något liknande för jag har tråkigt.

Noll nikotin!

Hojt alla där ute som ofta trillar in i min blogg. Jag är glad idag eftersom att idag är det min 14 dag utan NIKOTIN i kroppen, Japp jag har slutat röka och det känns SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ BRA! Visst får jag ett sug efter en cigg ungeför 2 gånger om dagen men det suger försvinner lika snabbt igen. hihi jag är så lycklig och stolt över mig själv.



Idag har jag bara slappat faktiskt, kollat på film, gosat med katterna,. kollat en film till, gosat lite mera. Snart ska jag diska lite har jag tänkt och sen laga middag. Vet inte riktigt vad jag är sugen på bara men någonting gott blir det allt.

Imorgon ska jag in till Kalmar och skriva på mina anställnings papper, det är så spännande. Och jag är så sjukt glad att jag kommer få jobba med någonting jag velat jobba med i flera år nu. Ibland så faller alla bitar på plats även om det tar lång lång tid.



Pussna

OMPA OMPA!

 

Alltså denna tid i mitt liv var sjukt bra, när man kunde sitta på Dagis och sjunga ompa ompa ( för det var den enda jag kunde av denna låten men jag älskar den) utan att veta vad som väntade en och all skit man skulle få gå igenom. Blää. Hade jag kunnat hade jag varit 2 år igen!
 tänk om jag endå hade en gullig lite apa!


miss miss miss



Jag saknar min andra halva!

I Love Jesus But I Drink A Little



Jag dör, älskar oldies.

Påsk både sorg och glädje!

Hojt, Här har man precis ätit frukost i solen med mamma. Finns inget bättre än ett glas apelsinjuice och sol i ansiktet enligt mig. Idag är det påskafton...
 
Påskafton är enligt den kristna traditionen en "tom" dag. Jesus ligger i graven och lärjungarna fruktar de som avrättat Kristus. På påskafton firar vi i Sverige påsk, men det är egentligen inte förrän vid midnatt som påsken börjar - genom Kristi uppståndelse från de döda på påskdagen. Det är därför som påskdagen är en glädjedag och den största högtiden i kyrkoåret eftersom uppståndelsen är central i det kristna budskapet.


Detalj ur kormålning av Jesu uppståndelse, Vasa kyrkan i Göteborg


 ....och det betyder god mat och en härlig dag med familjen. Iår ska vi fira påsken här hemma hos mig, så senare så skall jag och mamma laga till maten som vi skall ha. Vi kör lite annorlunda iår faktiskt. Smörgåstårta och potatisgratängen är väl det som är nytt till påskbordet sen är det de vanliga, sill, ägg, lax, köttbullar, korv och lite annat smått och gott. Härligt med högtider!



Glad påsk alla!
 


Hej hopp.



Hej alla glada nu blir det barn program och gissa vad moster Ellie tar fram. En påse godis och en pytte liten katt  av det kan vi bilda en väldigt söt skatt! HA! Jaja, Tjenna, hoppas allting är bra med er, SJälv mår jag lite illa i magen faktiskt men det går nog snart över. Idag har varit en härligt dag faktiskt. Frukost ute i solen med hela familjen, Sedan var den in i lägenheten och kolla lite The hills avsnitt innan jag började dekorera min smörgåstårta som jag och mamma bakade igår. Måste säga att jag inte är bra på att dekorera men det blev helt okej, Smakar helt okej med. Hade varit lite godare om den hade varit mer krämig. Men jag får väl försöka bättre nästa gång när det nu än blir.


Så här nu till påsk har jag också fått en ny lite gulleplutt hit hem. Hon är en KKS katt som jag tar hand om. Stödhem med andra ord. Tills någon annan familj vill ta hand om henne föralltid. Vad gör man inte för dom små liven?


Är det imorgon påskkärringarna ska komma? Har köpt Godis iaf!

Påskhälsning så där två dagar innan påskafton


Igår fick jag för mig att jag skulle måla lite påsk grejs, Så jag åkte ner till Konsum för att köpa målarfärg men det hade dom självklart inte så jag köpte färgpennor. Hemma fick jag mammas skissblock och sen så satte jag igång. Tycker denna blev as gullig så jag bjuder på en liten påskhälsning så där två dagar innan påskafton..

Lycklighetstestet!

[  ] Du har en pojkvän.
[ X ] Du har ett eget rum. (Egen lägenhet)
[ X ] Du har en mobil.

[  ] Du har en iPod/MP3 spelare.
[  ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[  ] Du har fler än 2 bästa vänner.
[  ] Det finns en pool i din gård.
[ X ] Du klär dig som du vill.
[ X ] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[ X ] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[ X ] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ X ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[ X ] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[ X ] Ditt rum är stort nog för dig.

[  ] Människor använder dig inte för den du är.
[ X ] Du har varit på konserter.
[ X ] Du samlar på något normalt. (
För mig är min koss samiling normal)
[  ] Du längtar till skolan.
[ X ] Du önskar inte att du var någon annan.
[  ] Du spelar någon sport.
[  ] Du brukar göra något efter skolan.
[  ] Du äger en bil.
[  ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[ X ] Du är nöjd med ditt utseende.
[  ] Du har inget självförtroende alls.
[  ] Du har aldrig fått IG.
[ X ] Du vet vad som händer i världen. (Soso)
[  ] Du bryr dig om folk.
[ X ] Du är nöjd med ditt liv.
[ X ] Du kan mer än ett språk.
[ X ] Du har ett smeknamn. (
Kärt barn har många namn)
[ X ] Du har ett husdjur. (
3)
[ X ] Du kan hela orden från 10 låtar.
[  ] Du har inga "fiender".
[ X ] Du är en ganska snäll person.



Nu vet inte jag om detta test kan bevisa om jag är lycklig eller inte, men jag kan säga så här, Hade solen strålat idag så hade jag utan tvekan dansat en lyckodans!


I am on top of the world





Tisdag härliga tisdag


Idag har varit en härlig dag faktiskt. Q kom förbi och fyllde på mitt The Hills förråd lite granna, DRÖM! Jag tyckte att vi kunde ta en promenad ner till blomaffären som ligger ungefär 20 minuter här ifrån men Q vägrade, så vi tog bilen ner. Köpte rätt så många blommor 23 st och åkte hem igen för att plantera dom. Nog att 23 låter mycket, så är det inte så mycket i en väldigt stor rund rabatt. Så jag måste köpa fler blommor någon dag. Jag blev hungrig efter ett tag och föreslog att vi skulle grilla lite grönsaker. Mums! Det var riktigt gott verkligen och så lagade vi nudlar med.

Nu precis har jag suttit här för mig själv och kollar på Marley och jag och fy fan vad jag har bölat. Dom sista 20 minuterna av filmen missade jag typ eftersom att jag bölade som en gris. Fy fan vad den är jobbig i slutet. Måste även säga att boken är bättre än filmen, men dom har gjort ett riktigt bra jobb med filmen. Kolla på den, Hund älskare kommer gråta som satan.

jaja, nu ska jag se på The hills. :D wohooo..

Lauren Conrad



Lauren Conrad
har haft en riktigt härlig helg i solskenet i Los Angeles. Tillsammans med pojkvännen Kyle Howard har reality-stjärnan hängt på stranden, pussats, kramats och även hunnit med ett par promenader längs vattenbrynet.  

Den 23-åriga stjärnan meddelade nyligen att hon inte kommer att spela in några fler avsnittet av succéserien "The Hills". Vad hon ska göra i framtiden är ännu inte spikat.  

- Jag vet inte exakt vad jag vill göra, men jag har kollat på att producera, för jag har alltid tyckt att det är så intressant, berättar hon.



Artikel lånad från : starlounge.msn.se

Sjukt fint nere vid Kalmar sund alltså.



Tog en härlig promenad i Färjestan igår när jag väntade på bussen. Sjukt fint nere vid Kalmar sund alltså.




Senare på efter middagen var det dags att åka in till Kalmar för att handla mat på City Gross. Det var kul, jag älskar att kunna handla utan att behöva begränsa mig. Träffade min älskade Mika i kassan med och vi kacklade på som två hönor medans hon tog betalt för det jag köpt. Måste måste måste prata med henne snarast för det är nog något litet rykte som går om mig som INTE är sant. Haha!

Idag har Qvibbe trollkar sagt att han skall komma förbi, det blir kul. Jag vill köpa lite blomfrön med så det kanske blir av. Lite fix  i trix i trädgården. Jag menar det är ju endå Solsken och blå himmel ute. Underbara vår!

Nej, hörs när vi hörs älsklingar!

Gamla tider gamla goda tider!






Fan vad jag saknar dom riktigt riktigt gamla tiderna när jag hör och ser dom här musikvideorna!



Monster Mireille

God Morgon mina små smultron! Hur mår ni idag, denna halvmuliga dag? Jag mår toppen. Vaknade för ett tag sen och trodde att hela dagen var förstörd eftersom att hilmen var svart, typ. Men nu är det halvblått och solen försöker tränga sig igenom. Idag har jag inga planer what so ever. Skulle vara mysigt att grilla lite kanske? Men då måste man ju ha mat att grilla. SUCK! mohahaha! Nej men ärligt talat så glömde jag precis bort vad det var jag skulle skriva om så jag slänger in en bild istället:



Hörs när vi hörs.

Helt fuckt up!

Alltså, NJR har ju inte alla hästar hemma.
Hur kan man göra så HÄR mot en människa. 


NRJ Break up call


Det är fuckt up alltså.


Nu ska jag sova btw. God natt. XOXO!

Jaja..



Min fredagskväll i bilder..

Idag har jag bara slappat hemma vid Nadine. Ätit god mat och kollat på massor med film. Vädret ute har varit to die for under hela dagen men, jag hade varken ork eller lust för att ta mig ut i solskenet.


dress



Då var jag färdig för övernattning och en skön fredagskväll hos min syster. Ska alldeles snart dra här ifrån för att möta upp henne. Toppen toppen toppen. Men jag tar med mig kameran idag och så bildbloggar jag imorgon om bilderna tillåter det.

Om någon nu skulle undra så är sommarklänningen beställd från Nelly.com, jag tycker den är så söt!

Livet är allt för härligt ibland

Så då, Nu har jag välkomnat våren i min blogg med lite extra starka färger. Mysigt. Sitter och ser solnedgången från mitt fönster. Underbart! Jag tycker om att bo här just nu! Jag har varit konstigt glad dom senaste dagarna, kan bero på solen. Glädjeskutt! Den nya runda rabatten är till största del klar faktiskt, och det är sjukt skönt. La dit stenar runt om kanten idag och mamma hjälpa mig plantera dom första blommorna. Nu skall det köpas massor med blomfrön och sen jäklar ska det planteras.
Nu snart ska jag göra mig iordning för att dra ner till Nadine och spendera min kväll hos henne. Har tänkt ta med min digitalkamera och försöka fånga roliga stunder på bild. Bild blogg imorgon då!



Nej, plattången kallar. Puss på er. Hörs när vi hörs!

Ny dag ...

Ny dag nya tag, Hur mår ni? Jag mår toppen idag trots all träningsvärk jag har från gårdagens trädgårds arbete. Fy satan vad kroppen jobbar när man gräver upp nya rabatter. Solen skiner och fåglarna kvittrar, Vår vår vår. Jag har även fått JOBB. wuhuu, skall börja min praktik i maj och blir anställd i  juni. Jag är så glad för jag ska få jobba i en butik och till alla som sa till mig att jag inte kunde vara kräsen utan att jag var tvungen att ta det skitjobb som fall framför mig. HA HA! Vad var det jag sa? Kräsenhet varar längst! Jag fick det jag ville. Men iaf. Snart ska jag ut med slipmaskinen och slipa och fixa med utemöblerna i trädgården för dom är skit fula. Hoppas på att jag får ett samtal senare idag så att jag kan börjar dona ordentligt med den nya rabatten. men först ner till affären och handla lite grejs till mellanmålet jag och mamma snart ska få i oss.


Igår blev jag påmind om varför min familj är den bästa någonsin! Skrattet är oslagbart!


Nadine hjälpte till med min nya rabbat igår, och så hon svättades :P..


Detta är min gata :) Jag bor bakom den stora röda ladan! Landet is the shit.




Vår promenad på väg hem från syster igår. Jag älskar sol sol sol, har fått min första solbränna i ansiktet. Mys!

RSS 2.0