Nu säger...

0-63524d30f44f98b6d7a6875030a29b23.png

Kolla varifrån!

Nu säger jag natt natt. imorgon väntar jobb och små ärenden på stan. nytt legg bland annat. sov sött nu fuckers. PUSS!


Mireille Diva Fernlund!

älskling! Jag är helt jävla slut alltså. Tror att jag ska äta något snart, är smått hungrig, IGEN! Fan va jag äter hela tiden. Imorgon börjar jobbandet igen. Det ska bli skönt, jag har lätt för att hamna i en situation där jag inte vill jobba bara för att jag mår bra av att leva sommarliv men det får jag inte vänja mig vid! Inte till 100% iallafall.

Glöm inte bort att jag heter DIVA i mellannamn bitch!

Nu ska jag äta sallad och kolla på 40 år och fortfarande oskuld!


Sol vind och vatten!

Ennu en dag på stranden! Underbart varmt och hade turen att ha med mig väldigt underbara människor, mesta dels iallfall! Badade(fysåkallt) och solade, jag och johanna brände rövarna av oss, sant! Nu har jag smörjt in mig med aftersun och ligger i sängen och bara njuter av att få slappna av! Det tar rätt mycket på krafterna att bada och så, sen att det finns vissa som alltid ska klaga på en gör ingenting bättre! Men iallafall, jag strejkar nu!

Fiiiiilm, Avesst!




Puss! ♥

Stenåsa

Helt plötsligt hamnade jag på Öland! Är hos Nadine just nu, vi har varit iväg och solat i Stenåsa, Jag och Nadine doppade oss men det var så sjukt mycket sjögräs så URK säger jag bara. Mys med sol. Nu är vi hemma och ska snart iväg för att köpa mat för ikväll! Jag är sjukt sugen på att grilla men har vi någon grill?! Tror inte det. Hamburgare hade varit gott. Vet inte om jag stannar här inatt med tanke på att jag ska till strandis imorgon igen med Folket. Får se. Hörs senare.

PUSS!


Mini update!

Hej på er.
Fin dag idag, tråkigt att jag inte orkar göra något. Helt slut efter badandet igår. Det tog på krafterna. Vaknade för ett tag sen faktiskt. Sov länge idag. har ingenting att skrive egentligen men, ikväll händer väl ingenting. Det är premiär kväll på strand men jag vetifan om jag är så sugen. Så jag tror jag hoppas det. Grillmyskväll med vin hade varit något. Ska kolla runt lite om vad som händer.. Jag vill sola också, men inte själv!!


Puss

Trött.. snart så kommer johnblund


Where is your reward?!

Bad och blåst

Hej! Hemma nu efter att ha varit på stranden.Gick tidigare från jobb för jag behövdes inte. grabbarna grus plockade upp mig och vi åkte över bron och parkerade på stranden. Det blåste som satan men det var skönt när man la sig ner. Jag tror jag gjorde ungefär 10 bikinibyten under dagen. Vi spelade vollyboll med, mot några gräbs. Åt mat och BADADE. Det var sjukt kallt först men efter ett tag var det bara roligt! Bada bada bada! Nu har jag duschat varmt och ska slänga på mig mjukiskläderna och bara njuta av att vara ensam!



Bananasplitt hade varit gott om man TÅL banan!!

Hojt. Idag mår jag riktigt bra. Vaknde och trodde jag hade försovit mig, hoppade in i duschen, nu är jag hårlös! Åt äggmacka och funderade på om jag började elva eller tolv, ringde jobbet och självklart börjar jag tolv. Jag ska in till stan endå för jag behöver köpa mig ett strand linne. Och skumgummi! Badväskan är packad och jobbet väntar. Får se om Qvibb kommer in till stan? Jag ska till stranden no matter what! Jag kommer hem sen sent inatt hoppas jag iallafall undra om Johanikke skall med och bada? Då kanske man kan ta med sig mitt vin? Mys! Måste skicka iväg ett sms till min lilla lady! Jaja, jag kommer sakna er men imorgon får ni massa smaskiga bilder..

Hoppas eran dag blir lika bra som jag hoppas min blir.

PUSS PÅ ER!


i know you love this face!

Mitt internet är segt och jävligt.

Hej.
Lång dag. Segt internet! Vaknade och hörde att det pratades på radio om "bästa Michel J minne". Tänkte inte inte mer på det. Kom till jobbet en timme för tidigt. Gick till konsum och köpte jordgubbar. Kollade tidningarna som vanligt. DÖD?! VA! Det är helt sjukt. The king of pop! Jag blev ledsen alltså.. Allt hat den människan har fått stått ut med! Kärlek till honom! Stängde idag, halv 7..älskar när kunder kommer fem minuter innan stängning!
Imorgon slutar jag tre och vad jag har förstått så ska jag till stranden då men Qviberg är så jävla seg på sms så jag får PANIK. Vill veta vad som händer!!!

NU SOVA!

Klappa händerna....

Hej! Im alive! Idag har varit en skön dag. Jag är jätte trött men jag hoppas på att det blir lite basket spel senare. Jag ska snart hoppa in i duschen och raka benen, hatar att raka benen men det måste göras för jag HATAR hår. Pratade med Qvibbsson förut och på Lördag är det strandis med badbollen som gäller! Det ska bli kul! Jag har köpt en ny bikiniöverdel, det är chockrosa. Mycket fint, men det är en sån nippel shower så jag vet inte riktigt hur jag ska göra haha! Behöver svarta badbyxer till den med.. jaja..

Idag är det "konsert" i stan, orkar man eller inte? Hade ju varit mysigt.

Jag orkar inte tänka. Jag är trött och rastlös!


PUSS!

Sol hela dagen!

Hojt, jag kom hem för en stund sen från basketplanen. Jag har lirat lite själv. Spelade i ungefär en timme och det känns riktigt skönt. Ute blåser det ljumma vindar så det var ingen direkt plåga att spela basket ikväll. Jag ska hoppa in i duschen och duscha kallt med tanke på att jag bränt mig på ryggen idag när vi var på Öland och firade Berndt! Hade förövrigt jätte trevligt hos Berndt. Kul med ansikten man inte sett på länge! God mat,efterrätt och gott vin!

Imorgon jobbar jag igen, jag öppnar! Så jag ska lägga mig efter duschen hade jag tänkt.
Hoppas ni har haft en lika trevlig dag som jag!
Puss



Solar lite i väntan på bättre tider


Födelsedags gossen och Liza!






Satt med ryggen i solen, inte det bästa precis men det är ju så skönt när det värmer!


Sen får man ju stå ut med en fet solrand(bilder gör den inte rättvis) och riktigt mycket smärta, men är det sommar och sol så är det!

Sun is smiling!

God morgon!
Idag blev jag som igår, väckt av att telefonen ringer! URK! Jag som inte hade planer på att vakna halv nio. Men nu är skadan redan skedd så lika bra att vara vaken. Snart en snabb dusch och tvätta ansiktet. Sen ska jag klä på mig sommarkläder. För det är sommar ute och jag är ledig!
Jag och mam ska iväg på lite grejer sen, SNART som ska fixas idag. Åker över till Öland gör vi senare med eftersom att Berndt fyller år! Gamlegosse! Jaha Nej Dusch var det!



Haaaaaaaaappy Brithdaaaaaaaaaaay

God natt!

Nu måste jag sova, för imorgon skall jag och Mom ut på äventyr. Inte riktigt men nästan, och jag hoppas hoppas HOPPAS att det är fint väder så jag kan ha på mig så lite kläder som möjligt! We love us some naked chicks!! Anyho, i love you.. God natt..

Psst...för er som är nya. VÄLKOMNA!


SE INTE SÅ ANSTRÄNGD UT! Men jag älskar när korten är levande och inte tillgjorda!

Ja, jag gör om igen!

Om ni nu skulle undra så möblerar jag om i min blogg just nu! Lite mer Mimi över det hela!

Hoppas på dint när det blir klart!

Solen gör mig pirrig i magen!

En dag som denna önskar man att man var arbetslös och miljonär. Fy satan vad det har varit varmt! Har stått inne näst intill hela dagen. Sprang ut när det inte var några kunder i butiken och solade ansiktet lite(man behöver solsken för att må bra). Tog bussen hem och gick av en busshållplats för tidigt för att kunna njuta lite! Jag älskar att det är sommar och VARMT!
Imorgon är jag ledig och Berndt fyller år! Så vi ska åka över till Öland för att fira lite, hipp hipp! Innan det ska jag till arbetsförmedlingen och ringa lite samtal hit och dit, Ledig sa jag va??!
Kanske badar med? Får se får se!


Jag vill spela basket, men inte ensam! Någon?

Hörde den här låten på jobbet idag och jag bara kände lukten av Turkiet och känslan av att jag stod i vardagsrummet och dansade på golvet medans jag gjorde mig iordning för att dra ut. Jag hörde musken, bilarna och havet, Det var nära att jag sa Merhaba till en kund, men låten tog slut och TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN KOM JAG!

Back to life!

Hej allihopa!
Nu är glassandet vid stranden över och inga mer basket äventyr, iallafall inte dag. Idag är det jobb som gäller. Skall snart åka iväg för jag ska på ett litet hemligt möte innan jag börjar jobba vid 11. Det ska bli kul att få jobba idag för jag har inte träffat min arbetskamrat som jag jobbar med idag på över en månad! Efter jobbet ska jag hem och OM jag orkar så ska jag ta en lång walk!

Jag har träningsverk i hela kroppen! Vollyboll is the shit!


En underbart strand dag!

Efter att jag och Mika hade spelat lite basket och ätit varsin glass i solen så ringde vi Qviberg för att kolla läget. Läget var BAD på öland. Så vi åkte dit. BAD blev det då inte för mig för det var alldeles för kallt i vattnet, men sola och mysa kan man alltid göra. Beställde mat, HAMBURGARE! Jag och Jessica gick till köpstan och köpte en boll, sen var det vollyboll för hela slanten, Jag är helt slut i kroppen och mina ben ömmar samt att min tutte är mosad! Jag försökte slå över bollen och fick grus i näsan. KUL KUL KUL =) Underbart härlig dag och jag hoppas på många många fler.


Är man inte för vacker eller?!


Swwwuuussh!  Perfect.


Jessi i bilen på väg till Öland


Strandis, underbart sommarväder. i love love love.


MAAAAAAT! Behöver jag säga mera?


Match muffaakkaa!


The love birds!


Älskar solnedgångar


Match på G



Vilopause på G, jag dog! UTMATTAD!


GULLIIII!


Vi körde en liten turnering, jag på tvåaa!


Gissa vem som kom på första plats!!!


Basket.

Hej. Hela morgonen blev förstörd pga mitt morgon humör! Jag är inte glad så gör mig inte mer irriterad!
Snart kommer Mika tillbaka och då skall vi ner till planen igen och spela basket! Jag mår bra av basket, saknar spelet som fan! Tur att man fortfarande har lite teknik. Jag har duschat och fixat håret, sminket är på och nu saknas bara Mika!

Undra hur mycket det behövs för att få mig att lita på en kille igen?!




Jag och min slitna älskling!
(fick den här bollen av Robert när jag flyttade från Tensta, vill säga ca 7 år sen)

En vanlig eftermiddag med Mika

Hämtade Mika på jobbet, åkte till slottet, Snyggade oss framför kameran(som bara vi kan). Åkte hem och åt kyckling, kollade på film. Jag fick panik, pumpade basketbollen, cyklade till planen, spelade basket. blev irriterad på basketbollen. Skrattade och hade kul. Blev attackerad av myggor. cyklade hem. Kollade på film, vaknade kl 6, när fan somnade vi????

God morgon föresten!


SLutaaaaaaa

Hallå era blåbär. 
Jag har egentligen ingenting att skriva men eftersom ni envisas med att besöka min blogg så måste jag bjuda på några rader bokstäver. Här i Kalmar skiner solen. Jag och Mom tvättar och senare i eftermiddag skall jag träffa Mika. Undra vad vi hittar på?! Kanske en smoothie utan banan?!
Igår klippte jag mig själv KATASTROF men, som tur är så växer det ut, sakta men säkert.  well well. Hörs senare.


PUSS på sig!

Hur ska det sluta?

HOJT! Mims på G alldeles ensam. Jag vill verkligen parta idag igen. Har en flarra rött vin hos Johanikk(johanna och Nikkes nya smeknamn) Funderar på om jag ska försöka få tag på min flarra?! Undra om Mika är sugen på party?! Undra om jag är alldeles klok i huvudet? det är frågor man inte får svar på men man undrar ju! Jag vill dansa i högklackat hela natten!!!!!


Rövin är inte min grej

Igår så var det midsommar firande hos Johanna och Nikke! Dom bor inte alls långt ifrån mig, skönt! När jag kom fram höll grabbarna på med grillen eftersom vi skulle grilla. Men vädret höll inte så vi gick in och åt. Midsommar skuren kom precis när vi ätit klart. Efter maten var det dags för lek, jordgubbar och hemmagjord glass, As gott! Spelat var lite sisdär så vi tog fram drickat istället, sen var det midsommar för hela slanten!




Jag blev på bättre humör!



Nu ska det firas midsommar, Jag ska alldeles snart cykla iväg till Nikke och Johanna för midsommar firande. På vägen ska jag plocka blommor så jag kan göra mig själv en krans. Qvibbson möter mig vid netto eftersom jag inte vet vart Nikke och Johanna bor. Det ska bli så kul! Hoppas alla får en bra midsommarafton!


PUSS!

...

Så jävla irriterad! Om jag någon gång får höra att jag är tråkig eller att jag behöver låta mig själv vara mer barnslig kommer jag slå ihjäl någon! Så jävla fult att man inte kan hålla en så simpel grej! Fy åt helvete med allting.
Midsommar kan suga kuk!

Midsommar

Glad midsommar på er min älskliiiiiiiiiiingar!
Jag har varit uppe ett tag redan. Har varit och handlat mat till grillningen ikväll, åkte till Citygross där min Mika jobbar. Skulle förbi systememt med och kan ni tänka er, Dom dumma jävlarna har stängt. VEM FAN HAR STÄNGT PÅ MIDSOMMAR AFTON OM MAN HETER SYSTEMET I FÖRNAMN!? Så jag har lite små panik nu för jag har ingenting att festa till det med ikväll. Men det får väl bli en nykter midsommar(FY), att jag alltid ska lyckas vara ute försent. Jag försöker få tag på Qviberg med eftersom jag har min picknick korg redo att axa iväg med!

Hoppas bara på att jag inte ska behöva bli irriterad och förlora humöret idag. PMS är inte roligt alltså!


En vanlig eftermiddag med Mika

Gick tidigare från jobbet då det inte fanns en människa som villa ha en ny bh, gick på stan i någon timme och bara kollade på kläder inför rean som drar igån på måndag! Funderade på att köpa en kopp kaffe men jag köpte en tröja istället. Åkte hem till Mika, gjorde smoothis(ellervafandetnuheter) As gott med bär och sånt men jag är ju allergisk mot banan och mina mage har krampat ordentligt men nu börjar det lugna ner sig. Oj va mycket jag skriver nu ska jag sluta!



Kolla så underbar min Mika är! Kommer hem från jobbet och hon öser godsaker på mig!


Utan dig hade mitt liv varit vanligt och vanligt är tråkigt! You rock baby!


Så gott det var men jag är allergisk mot Banan och min mage känner av det nu(krampiskramp! AJ)


Min nya tröja från Lindex! ÄLskar älskar älskar den. BILLIG 49.90!

Jag tror jag har köpt världens mysigaste tröja! Nu längtar jag till vintern


Det gör till och med min rumpa snygg!

PUSS!

Nu drar...

0-7284aec85fcf4793e2ea5a3a72af2368.png

Kolla varifrån!

Nu drar jag till jobbet. puss


jag behöver den där massagen nu!

Hej lovers!
Åh vilken härligt solig dag det har varit idag, och jag har missat hela dagen men, det gör ingenting för jobb innebär pengar! Solresa i vinter? Var införbi H&M när jag slutat jobba, rea rea rea, köpte ett par vita shorts. Fint. NU ska jag bara slappa för jag är trött i kroppen. Tv och mat är lika med UNDERBART!

PUSS!


En vanlig dag med Mika!




Sommar åh älskade sommar!


hej och hej då

Picknicken i parken var mysig. Sitter hos Mika nu, ska äta lite, titta på tv och bara vara. Imorgon är det jobb dag igen och jag älskar att det snart är midsommar. Skällby och midsommarkrans på huvudet! Ikväll lägger jag upp bilder från idag.


PUSS

En vanlig kväll med Mika


Cirkus ikväll!

Hej babes, hur mår ni? Jag mår bra. Var riktigt trött när jag vaknade kanske för att jag blev väckt av gräsklipparmannen utanför fönstret, INTE populärt. Anyway, Jag har målat om mina naglar idag, så jag har lite problem med att skriva just nu. Men gör det iallafall! Efter jobbet så ska jag och Mika på Cirkus, KUL KUL KUL, Det var så länge sen jag var på cirkus. Jag ÄLSKAR cirkus.  Idag är inte heller vilket dag som helst, utan det är MAMIS födelsedag. Grattis Grattis!

Nu måste jag äta frukost och klä på mig.


Natt natt

Jag har haft pms hela jävla dagen, nu ska jag sova för senare idag(eftersom kl är efter midnatt, Grattis på födelsedagen Mom) är det jobb och sedan cirkus med Mika som gäller. Så irriterad! Hoppas på en lyckad dag!


Min nya väska är alldeles för het.. men det är ju jag med. mohahahha!


älskade Mika!


Världens bästa Knutte!


Lördag!

Shillevippen.
Härlig dag än så länge, jobbade till tre och på väg till bussen mötte jag Alexandra. Bestämde snabbt att jag skulle följa med henne på en minishoppingrunda. Så vi gick ner till Baronen, Luktade på bodycream och lite, chocken kom när vi gick ut ur affären. Den kom massa Zombizar(människor som tycker om att se dumma ut) i korridoren, jag sket ner mig och sprang in på pressbyrån medans Alexandra tyckte det va as kul "jag har alltid velat gå i ett köpcenter med massa zombizar" haha! Usch jag blev rädd, inte nog med det så var det ett par zombizar på bussen med. Fan jag har seriöst aldrig varit räddare för människor alltså! usch usch usch. Det var kul att träffa dig iallfall! Måste som sagt träffas oftare nu när vi båda bor på samma ställe =D

Idag händer väl ingenting kan jag tro?!


Det här är Lexis dröm!
(Jag har censurerat, så döda mig inte ) =D

Baby, det är dags att vakna nu!

Halloj alla morgon pigga jävlar. Jag är ingen morgon pigg jävel men jag är uppe iallafall för snart nalkas det JOBB, iallafall till kl tre för då stänger jag! Hoppas på lite mer folk än igår. Jag fick ett lite rus innan stängning men, mer folk tack! Annars då, vädret är skit och mitt nagellack börjar falla bort så jag får ta bort det, halvmålade naglar är fattigt!

Nej, smink och sen jobb!


Got natt

Jag hade helt glömt bort att jag ska jobba imorgon, så jag måste lägga mig nu.
Jag saknar Therese...

Natti natti

Påfyllning i Garderoben

Naarff, hemma från jobbet, åkte förbi statoil och hämtade mitt paket som jag beställde för någon dag sen. Nästan allting passade, Inte kavajen, mina boobs är för stora och sen var en bikinitrosa tajt, inte bra! Så dom två grejerna ska jag skicka tillbaka. Jag älskar den nya väskan och den skall användas flitigt. Min gula väska lär ju hamna i garderoben forever nu! jaja, trött som stryk, och jag ska bara slappa hemma idag. Ska nog dra på en film på datorn snart. Hörs senare säkert. PUSS!


Nytt linne, fint va?!

Jobba

God morgon muppheads! Jag vaknade på helt fel sida idag och är hur trött som helst och svidig. Mina jobb tröjor hann aldrig tårka(mamma tvättade dom igår) så nu stryks dom. Jag blir irriterad när saker inte går smidigt.Anyway. Får skjuss till jobbet då jag inte kommer hinna med bussen. Idag stänger jag, så jag är hemma sent. Då ska jag bara slappa för om jag känner som jag känner nu så kommer jag inte orka med någonting.

Jaja, Vi hörs senare eller nått. PUSS!

Hjemme!

Hej.
Nej jag cyklade faktiskt till jobbet, och det var så jävla skönt. Det hade ju inte behövt vara motvind hela vägen in till stan med så är det ibland.På Jobb har jag föreberett för rean, gjorde om en hel vägg, och jag älskar väggen nu, längtar till rean. Fick reda på att jag får jobba enda till typ oktober med, vilket känns SÅ JÄVLA BRA! Jag är så jävla glad att jag fått denna chans som jag fått nu. Triumph räddade mig kan man nästan säga, jag var så hääääär nära på att ge upp allt och flytta igen(som jag alltid gör när det blir jobbigt) men nu är jag kvar och jobbar! I LOVE IT!
Det är cirkus den 15:de kl 19. Jag vill gå!!?! någon??!

GO GO GO

God morgon eller förmiddag?! Jag sitter här med mina fina lila naglar och bara älskar att det är sol ute och att jag ska cykla till jobbet idag(ljuger jag, eller inte?). Igår cyklade jag upp till Mika och såg på film. Filmen var helt okej, den hette Chicago(om det nu är så man stavar chicago?). har inte så mycket att skriva. Jag slutar vid fem. Lúnch på stan idag! Blir väl en sallad. Jaja, nu ska jag pudra näsan och sen börja cykla.

PUSS!


Lite bilder från igår.


Lite annorlunda, lite bättre!


Så jävla hett att mina knästrumpor lyser igenom, inte många som lyckas med det!!


Ego bilder blir inte lika bra när jag har foot of africa(vin) i blodet


Emelie och Nicke


"Le din jävel LE! "(jag skulle aldrig tvinga någon att le på ett kort)


Någon vill visa upp sin nipple!


Jag är så stolt över mina barn =D.. Happy family! (min nya klänning från h&m är to die for också)


Ingen fest saknar kärlek när Nicke och Johanna är med =)

Lite från grabbarnas student


I väntan på att Q skulle springa ut, Jag,Johanna och Jessica


Världens bästa Qvibbe har tagit studenten, för han har tagit studenten.... ja ni vet hur den går.




Jessica pallade inte trycket.. Glädje tårarna sprutade




Jag är så STOLT över dig Qvibb!


Jag och Johanna såg Mats, och för att vi är så jävla bra(som ni ser) så fick Mats sina blommor med =D




Det kommer mer bilder men jag orkar inte just nu. Måste få bort illamåendet innan jag åker till jobbet. Fan fan fan, och vart har min mamma tagit vägen? Nu måste jag äta frukost. JOBBIGT!
 

Idag tar Johanna studenten, GRATTIS =D

Studentdags

Hej.
Jag tvättar, fixar killarnas studentpresenter och försöker komma på vad jag skall ha på mig idag. Vädret är helt okej(inget regn) men det hade varit bättre med strålande solsken! Jag är så glad för mina pojkars skull! Jag vill ta studenten igen! Efter stan blir det studentbjudning på Öland. A har mycket att göra så jag kan inte sitta här längre. Uppdaterar när jag kan!


För mina älsklingar ska ta studenten för dom ska ta studenten FY FAN VA DOM ÄR BRA!

Puss

En ny Måndag igen!

God morgon, Jag är helt död och vill bara fortsätta sova egentligen, men det går ju inte. Ska tvätta ansiktet klä på mig jobbarkläderna och gå till bussen. Idag jobbar jag till kl fem. Efter det så ska jag till Mika för hon kommer laga middag till mig, gulliiiii! Hon var föresten här igårkväll och åt rabarbersoppa med mig och mamma! Anyho, jag kommer nog inte hinna uppdatera förens sent ikväll med tanke på att jag har fullt schema idag, men det är ingenting ni dör av. Jag ska ta många bilder åt er istället. PUSS!

Jag <3 Shopping



Jag älskar att handla, speciellt när jag får mycket för väldigt lite. Sånt gör mig glad! Nu ska bara mitt paket komma hit..

död åt päls

Hojt, här är jag på mitt rum och är så IRRITERAD på allting runt ikring mig. Katthår över allt och jag får panik, Jag vill raka alla jävla katter nu på en gång, Damsugaren är ju helt cp och våran damsugare borde inte ens få bära det namnet! Jag är trött på allt allt allt! När jag får barn ska dom inte ens få klappa djur alltså. Fan, BRÄNN UPP ALL PÄLS! Dålig dag? AVISST!!  Det är juni och inte en solstråle för fan! jag vill utomlands NU! Turkiet, jatack!

hej

Halloj, Det är helt sjukt att jag inte kan sova längre än till MAX 10 nu för tiden, Jag somnade runt två igår och vaknade halv nio och var pigg som en nötkärna. Helt sjukt, anyho. Igår blev det inget festande utan jag cyklade hem till Mika istället och kollade på film och käkade mackor, det är så skönt att vi är grannar nu. På måndag ska hon bjuda mig på middag =D jag ÄLSKAR mat!! Hemma så kollade jag och Nadine på youtube på massor med roliga klipp, skrattade och Nadine tog lite kort. Sen blev det sent och vi gick och la oss.


Nadines tunga är sjukt lång och sjukt läskig!


Färdig...

..med håret iallafall, nu är det bara maket kvar ifall att vi nu skall festa till det ikväll. Men jag behöver inte makeup för att se bra ut. Fotbollen har börjat men jag vet inte riktigt om jag är så sugen på att se det endå alltså? Jag är hungrig! Men jag kan inte laga mat, hur gör jag nu?! Anyway, jag ska fortsätta sjunge nu. Hörs säkert senare. PUSS!


Ny bad/duschad


Hatar när mitt hår ser ut så här. USCH för krulliduttarna! PLATTÅNG OCH FÖNEN SKALL FRAM NUNUNUNUNU!

Sverige sverige sverige!

För jag ska göra någonting jag inte brukar göra, någonting jag absolut inte tycker om att göra, men det är så avslappnande så jag måste. Jag ska bada badkar, I HATE IT! Ikväll lutar det åt Sverige firande men jag vet inte riktigt än, det är ju alltid fotboll på tv, kanske drar till OL dåjue. Det skulle ju passa, Ja nej jag vet inte.. måste springa och kolla vattnet,. väntaa...... det var inte fullt än =)

jag älskar denna låt. fy fan alltså! Helt såld.

Allt springade i trapporna på jobbet ger resultat!


Ser ni magrutorna??? hahaha Inte jag heller, men dom kommer dom kommer!!!


Det är skillnad POLARN!           Jag vill ha större rumpa!

Lördag och Sveriges underbara national dag....

.... Jag vill fria, har inte hunnit köpa en flaga,SKAMLIGT! Jag älskar Sverige!


God morgon. Jag är helt slut. Igår blev det fest på Öland, åkte bussen dit och hade jätte trevligt. Nytt folk(blondt folk) är alltid kul(jag ljuger)! Kvällen började med grillning men, jag åt inte(konstigt jag vet). Sen var det dricka som gällde, allsång på skansen sattes igång och jag hjälpte till att första trumhinnor på ett hörn. Jag försökte få med alla in till stan och gå ut på krogen och jag lyckades, sen åkte jag hem istället haha! Jag är så snäll. Anyway här kommer lite bilder! Enjoy


Johanna som stolt visar upp....sin telefon?! haha


Mina två svinheads, Utan dom hade jag dött!


Födelsedagsbarnet, Jessica. Grattis på Födelsedagen Lady!

Vi vann allsång på skansen men jag kommer inte ihåg vad S:et står för?


Jag tog någons drink, haha


Bästaa pungråttan i hela världen!


Här har vi The one and only(Jag), sen har vi Qvibbson och hans Jessica!



Jag och min karborrebans kompis Mattttaaas =D


Jag ville verkligen ha ett bra kort på treon...


.......hahahaha men det fick jag aldrig.. Att jag alltid ska behöva tvinga folk (undra vad det beror på) haha!


Haha såg precis att jag antingen gör det där förbaskade pussmunnen eller skriver på alla kort jag är med på. Måste byta min så fort en kamera kommer fram alltså, detta fungerar inte längre!!!


Party!

Möt Öland, ni får bilder och sånt imorgon!
PUSS!

...

Jag hatar att vänta och nu är jag verkligen inte på humör!

Musicaaaa





Detta är mina nya favoriter alltså helt förälskad är jag..

Home sweet home.

Hallå där.. Nu är jag hemma från jobbet och jag älskar att det inte finns en man i detta hus för jag kan gå med hottis och bh hur jädra mycket jag vill, helt underbart att slippa ha kläder på sig (jag är inte så knäpp som jag låter)! Annars, jag har haft en riktigt bra dag på jobb, fick 10 katronger med NYHETER, dun dun dun duuuuun helt kul. Jag blev helt överlycklig när postgubben kom och sa att jag hade 10 kartonger som väntade på mig, på riktigt! Jag och min kollega (har inte riktigt fattat än att jag verkligen är anställd) packade upp och gjorde om lite i butiken, det blev så fint så!

Nu måste jag däremot försöka få tag på Mikapika för att kolla läget om vad som ska ske ikväll? Öland eller inte? 


Kan kan kan inte fatta att det gått ett helt år...

jobb jobb job im loving it!

God morgon! Jag är en väldigt morgontrött människa men nu är jag uppe och jag börjar jobba om en timma. Ska få skjuss till stan idag, SKÖNT! Hinner inte skriva allt för mycket för jag har rätt så bråttom. Ska fixa håret och kleta på lite makeup! Vet inte hur länge jag jobbar idag, till typ 4 så jag måste höra av mig till Mikis som tror jag slutar 2. Ikväll kanske det blir fest på Öland om Mika vill vet, Helt upp till henne! Ha lite att stå i faktiskt ser jag nu. Nej jobb först och främst.


PUSS!




För exakt ett år sen var det den lyckligaste dagen i mitt liv samtidigt som den sorgligaste.  Ett helt år! Vad fan har man  hunnit gjort för nytta egentligen? Jag vill ta studenten igen igen igen!

Det var en jävla översättning!



Myskläder och gula sufflar PERFEKT! Jag ska snart nannakudden för att orka upp imorgon då jag skall vara på jobbet kl 10 men jag jobbar bara till två, skönt, hoppas på KANON väder. Om så, så ska jag fan sola lite ("som om hon behöver sola", JA DET BEHÖVER JAG!) =)! Cykla imorgon då? Eller ska jag behöva åka buss med en sur chaffis? det är morgondagens fråga!

Nu säger jag bara, kiss me through the phone!

God natt

Nu ska jag sova för att orka upp imorgon. Jag öppnar ju. Spännande ..
Nattis mina älsklingar,


Niiiiiiiiiiiiiiiiiisse!
(jag vet att du tycker jag är het)

Det var lite för mycket

Cykla my ass!  Jag cyklade inte, utan jag tog bussen imorse och det är jag glad för nu med tanke på alla små skurar som har kommit. Regn regn regn, härliga sommar! Imorgon skulle jag egentligen bara jobbat mellan tio och två med det blev ändrat så jag öppnar istället, spännande, första öppningen själv =)! Klockan är ju bara barnet nu ju! Vad ska man hitta på? 




Sol vind och..... cykel!

Hojt. Hur mår ni? (jag fattar inte varför jag frågar när ni endå inte svarar) Jag mår bra! Ska snart cykla in till stan för att jobba fram till två. Efter det cyklar jag hem! Det kunde ni inte tro va!! Haha.  Idag skiner solen och jag hoppas på att det inte blåser så mycket som det ser ut att göra ( ja jag skrev så).. Nej, nu är det frukost sen måste jag börja cykla. Hörs senare.

PUSS!


Johnblund WHERE YOU AT????


Myskläder och gula sufflar PERFEKT! Jag ska snart nannakudden för att orka upp imorgon då jag skall vara på jobbet kl 10 men jag jobbar bara till två, skönt, hoppas på KANON väder. Om så, så ska jag fan sola lite ("som om hon behöver sola", JA DET BEHÖVER JAG!) =)! Cykla imorgon då? Eller ska jag behöva åka buss med en sur chaffis? det är morgondagens fråga!

Nu säger jag bara, kiss me through the phone!

TEQUELA TACK

Usch vilket party sug jag fick precis! Hade ju absolut inte suttit helt fel med en felfri party kväll. Juni och allt. Well det får vänta tills jobb dagarna är över. Jag har en gång i mitt liv gått bakfull till ett sommarjobb jag hade när jag var mindre och jag gör aldrig om det. Jag har aldrig mått dåligare och varit tvungen att vara på topp hunör. URK! Nej men en fin KokoSdrink(mina favoriter) hade inte suttit fel. Sköna sommar vart är du? Uteserveringar och mysdrinkar, känningar och högklackat. GE MIG SOMMAR VÄDER!!


Efter regn kommer solsken


 
Jätte kul att mitt inlägg precis försvann. Jag skrev iallafall att min dag har varit bra och min första stängning gick kanon och att busschaffisar kan byta jobb och dom ska vara så jävla sura hela tiden här inne i stan, tacka vet jag bussarna till Öland. Mom lagar mat och jag ska se på simpsons. Varför skrev jag inte detta från början, fan va snabbt det gick =)

PUSS!

Jobb!





Nu får jag skjuuss till jobbet eftersom vädret inte är att lita på och mitt hår är alldeles för viktigt för mig för att det ska bli blött. SÅNT KLARAR JAG INTE! vilken tur jag har som har en mom med körkort!
Alltså vad har hänt med musiken nu för tiden?? TINGALING OCH SVENNE BANAN?! Jag hatar dom låtarna!
Jaja, nu är det frukost sen jobb!
PUSS!

Jag vill sova vidare

Jag borde verkligen gå upp hur sängen nu, men jag orkar inte riktigt än. Jag måste, jag ska bara skriva klart först. Jag börjar jobba halv 12 idag och det är jag som stänger,SÅ SPÄNNANDE!  Nu känner jag att det verkligen är på riktigt allting, det är lixom jag, Mimmi, som stänger. Ute regnar det, urk jag som tänkte cykla idag! Vart tog sommaren vägen? Just glömde att jag var i Sverige, sommar innebär regn 24/7. Nej, upp tvätta ansiktet äta frukost och åka till jobbet!


PUSS!

night night sleep tight.

Nu är jag hemma igen, fy satan vad det blev kyligt ute alltså. Mika och jag cyklade ner/upp(?) till stan och satte oss i slottsparken. Det är en sjukt fin park faktiskt, Lite kul att det finns små gångar som, jag iallafall, inte lagt märke till förut. Mycket blommor med Men det blev för kyligt så vi cyklade hem med MOTVIND hela vägen hem. Jag är rätt så frusen nu faktiskt så jag ska krypa ner under mitt täcke och bara värma mig. Imorgon är det jobb igen, skönt.  Jaja, nej, värma mig under täcket var det!










Nu SKA jag krypa ner under täcket..

Cykel time! Miljöpartist? Näää!

Nu ska jag och Mika ut och cykla, promenad blev det ej då det är för blött(för mig) på marken. Jag ska ta på mig varma kläder och sätta mig på bajkan och bajka iväg! Det ska bli kul! Jag tar med mig kameran så ni får se lite av det jag kommer se.


PUSS!

Jag är anställd!

Hej på er.
KAN NI TÄNKA ER, jag har klarat av min första arbetsdag. Känns riktigt bra och jag älskar när jag kan göra en kund nöjd. Dom förgyller hela min dag när dom blir så glada över att fått hjälpen att hitta rätt. Åkte bussen hem, jag kan erkänna att jag var lite nojig ett tag att jag inte skulle gå av vid rätt hållplats så jag smsa mom som hjälpte mig komma rätt. Möttes av SPÖREGN när jag klev av bussen. Men efter regn kommer solsken. Jag funderar på att ta en långt varmt bad( jag ljuger, jag avskyr att bada i badkar) eller kanske en lång varm dusch? Ja dusch får det blir. Hörs senare.

PUSS!

September

Herrå!




Nu drar jag till jobbet, hörs ikväll! PUSS!

Jobb dag idag.

God morgon, nu har jag vaknat till liv på riktigt, Tvättat ansiktet och skall snart fixa håret. Idag skiner solen och himlen är blå, UNDERBART att man ska stå i en affär hela dagen!? Äsch, det kommer fler soliga dagar. Jag får skjuss till jobbet idag(vilket lyckoOST jag är). Jag vet inte om jag ska åka buss eller bil hem, tror nog att det blir buss, läskigt! Ikväll ska jag och Mika gå på promenad. Vet inte alls om det ska vara en powerwalk eller bara promenad i kvarteret haha! Vi får se.
Nej nu ska jag fixa håret.

PUSS

God natt

Hej babes, nu är jag hemma igen. Jag har till och med varit en vända på Öland, KAN DU TÄNKA DIG! Jag ligger här i sängen och lyssnar på HEARTLESS.. det finns många människor det ute som är hjärtlösa och det är vårat ansvar att få bort dom! "tjopp tjopp,Två snabba sen är det klart"(Nu ska jag sluta leka gangster) ÄCKEL MÄNNISKA!

Imorgon jobbar jag som sagt, riktigt skönt ska det bli att komma tillbaka efter helgen och idag som jag varit ledig. Jag saknar alla bh:ar haha! För er som inte hajat grejen än så jobbar jag på Triumph i Kalmar som är en tyskt underklädes kedja som finns i hela Sverige! På tal om Sverige, Nationaldagen närmar sig, KÖPA EN FLAGGA KANSKE?! 


Ja, det är klart man saknar kärlek... Jag saknar cigg med men inte fan köper jag ett paket för det!! 

Away

AAAAAAAAAH jag är mätt och nu ska jag och mom åka och hjälpa Liza packa lite, jag är VÄRDELÖS på att packa men jag åker med iallafall. Jag vet inte alls när vi blir färdiga hos Liza men jag hoppas inte att det blir allt för sent. Well wellm Simpsons är inte ens slut men jag får väl offra dom sista minutrarna idag!  ANYWAY!

Jag saknar dig men jag tänker inte erkänna det! (jag i ett nötskal!)


Hörs senare. PUSSNA!


Hade lite tid över....

så jag knäppte lite kort.. Jag och mom har precis kommit tillbaka från affären där vi köpte ingridienserna till PANNKAKOR för det ska vi äta ikväll! Jag tror inte det blir något cyklande eller promenerande ikväll. Men än är det inte natt så man vet aldrig.


Skamligt...!


Här är klippet, jag är sms nr 3 och bli inte rädda när jag skriker till av glädje haha, uppmärksamhet är farligt! haha

Radio Mirej på G!

DET ÄR JU FÖRSTA JUNI DAG FÖR FAN! SOMMAR SOMMAR SOMMAR!

Hojt, Då sitter man i sängen nyduschad och har precis hört mitt namn på radio.(kan vara för att jag skickade ett sms) DinGata100,6 är så bra, lägger upp klippet om ett tag... Annars har jag och Mom tvättat klart och jag ska snart börja platta håret för att senare möta min älskade skåning och promenera bort till hennes jobb och hämta hennes cykel! Det känns som om jag redan skrivit om detta, well well.. Imorgon ska jag jobba, Mellan 11.30 och 17.00, känns riktigt bra faktiskt!

Jag har målat och klippt ner mina naglar(känner mig som ett mongo utan naglar)


Tvättstugan

Nu har jag lagt i första tvätten i tvättmaskinerna, känns lite konstigt att tvätta i en tvättstuga igen, men som tur är så är det maskiner jag förstår mig på! Om 40 minuter ska jag springa ner och hämta upp tvätten och kasta i en ny! Mika var förbi här och åt frukost med mig innan hon åkte till Öland! När hon kommer hem igen skall vi promenera till Citygross och hämta hennes cykel och sen cykla tillbaka, det ska bli skönt med lite motion! Undra när jag och mom ska orka borra upp nästa hylla? Jag är inte alls sugen på att höra ljudet idag iallafall! Det får ske när jag inte är hemma helst! well well, har inte mycke att skriva så vi hörs när vi hörs!

PUSS


Det är skönt att mina babe är tillbaka!

Måndag

Hej allesammans! (haha)
Här sitter jag och väntar på att Mika skall ringa så jag kan gå och möta henne! Hon ska äta frukost hos mig idag så jag hoppas hon är klar snart för kl börjar bli efter frukost time, NU SMSAR HON! Så nu måste jag gå. men vi hörs efter frukosten.

PUSS!

RSS 2.0