Uploading..

Nu lyssnar jag på min MUSIK! MUSE, älskar de bandet. Här är humöret på topp och jag ser fram emot en kväll med mycket skratt och ordentligt röj. Sen är frågan om Kalmar kan leverera. Jag är faktiskt hur taggad som helst. Jag tar bilder ikväll så ni får se mer av vad jag har på mig imorgon. Ha en bra kväll nu! Puss.



(lite äckligt att min syster typ har sex i bakgrunden!.. Inte riktigt.. men endå.. HAT TILL KÄRLEK!)

Happy Halloween


Halloweeen! Vad ska man göra egentligen. Bullarna blev OFF THE HOOK jag är mätt nu. Bullfittan slapp jag TACK OCH LOV! Jag sitter och POPAR SKITEN ur mammas högtalare med SEXY BITCH.. WIIOOUU!

HAHAHAHA Nadine hittade min tomtedräckt i garderoben och började dansade för mig haha.. ska lägga upp videon! Alla borde ha en syster som min. Magmusklerna krampar så jag skrattar..



Sitter med...

64da2006cbed87b333df81f14408410f.png

Kolla varifrån!

Sitter med min tiger och väntar på bussen hem. Jag ska ju baka bullar idag, ja fi fan. jag ska baka så jävla många bullar så jag får bullfitta. SLÅ DE NI!


Hej!

God morgon. Jag hatar att vakna så här tidigt, det är tidigt för mig. Men snart åker jag iväg till jobbet vilket lockar lite mer. Ska försöka hitta en kofta med.. så jag måste rusa nu!

Night night sleep tight...

Imorgon väntar jobb, bullbakning och allahelgona firande och en allmänt bra dag får man hoppas på! Sov



Nu lilla humla nu ska du sova.
Alla små ungar i sina sängar
och deras mammor och deras pappor
alla ska sova för nu är det natt.
Sova ska också vareviga katt.

Kossor och kalvar i sina hagar
alla små föl och alla små grisar
alla kaniner och alla små lamm,
nu ska de sova för nu är det natt.
Sova ska också vareviga katt.

Skogar och hagar åkrar och ängar
blommor och fåglar och alla små kryp
allting som lever på hela jorden,
allting ska sova för nu är det natt.
Sova ska också vareviga katt.

Älskar denna barnvisa, den påminner mig om min barndom. Barnen i bullerbyn är något ALLA små barn borde se!


ha en fin kväll..

Nu drar jag iväg till Mika och har en mysig kväll med god mat och mycket skratt. Om vi inte hörs igen så vill jag önska er en trevlig kväll. Sup nu inte allt för mycket mina vänner, det är ju lördag imorgon med ;)!


Ibland är man inte beredd när kameran tar kort...


och ibland är man..

Måla måla målaa..



Mina senaste tillskott till min egna lilla oljemålnings samling. UDDA är FAAB! Senare idag ska jag baka bullar. MEGA BULLAR ska det bli. Tror nog att det blir en kväll med bullar och film för min del. surf up och happyfeet står som ettor på listan. Nadine kanske kommer in ikväll med. Nej nu måste jag göra en number 2!

Herra!

Shopping runda?


Shillevippen på er.
Jag är snygg och ska iväg med mom och handla lite fix idag. Kul att få komma ut. Och så är det ju halloween, eller är det imorgon? Jag har inte riktigt fattat vilken dag som är vad. Jag ska iallafall försöka hitta en kofta idag. har fortfarande inte hittat någon jag tyckt är fin. Kräsen jävel.

Hörs senare. Puss och smek.

Kleo tycker...

4bb0987c092c3aa2f7de6946d09b3e61.png

Kolla varifrån!

Kleo tycker inte om mina nya strumpor! Whiskas kan lägga ner..


BH skola ala Mireille!

Eftersom jag kan mycket om bh:ar med tanke på att jag jobbar med det tänkte jag vara snäll och informera er lite titt som tätt om bhar. Så nu finns en ny kategori med BH-skola!

På tal om Bh, mina kära kvinnliga läsare. Många har problem med att hitta en bh som passar och många av ni tjejer vet inte ens vad ni har för bh:storlek. På T.ex Triumph hjälper vi alla våra kunder så att dom får rätt bh med sig hem. Men jag tänkte vara snäll och gå igenom 5 enkla steg med er.

Steg1.
Mät dig så du vet vilket omkrets du har och så du lättare och snabbare kan hitta din nya bh.


Steg2. 
När du hittat en bh med ditt mått är det bara att börja prova och se vilken kupa som passar dig bäst. Byt inte storkelsmåttet utan byt kupstorleken om bh är förliten i kuporna. T.ex 80B är mindre i kupan än 80D trots att måttet är detsamma. Oftast måste vi tjejer öka cupstorleken när vi provar bh:ar.
Steg3.
Det finns några hemlighets tips på hur man ser att en bh inte är för liten eller för stor.
Hur vet jag att en bh är för liten?
A) När en bh är för liten i kuporna så bullar bröstet lätt över kanten av bh. Du får 4 bröst istället för 2!
B) Kuporna omfamnar inte hela bysten utan slutar på bröstet och brösten ramlar ur bh väldigt lätt.
C) Bh banden ramlar av axlarna och byglarna skaver.
Hur vet man att en bh är för stor?
A) Kuporna åker in i armhålan
B) Bröstet försvinner i bh:n
C) Bh banden ramlar av axlarna och byglarna skaver.

Det bästa att göra när du är osäker på din bh är att fråga personalen. Dom hjäpler dig mer än gärna. Men om du känner att du vill "fixa detta själv" Så är det viktigt att bh blir så bra som möjligt på dig så du inte lägger ut pengar på en BH som inte är rätt endå. Så här ska en bh ABSOLUT INTE SE UT PÅ DIG!

Som ni ser på bilden så har jag 4 bröst istället för två och kupan på bh:n slutar på bröstet. Detta är fel kupa INTE fel omkretsmått! Så då måste jag byta kupstorlek så istället för 85B(som på bilden) byter jag ut bh till en 85D. Och så här SKA det se ut:

kupan ska fånga hela byten och ett enkelt tänk är att bygeln ska gå rakt med armen när du har armen rakt ner. Och inga dubbel bröst här inte! BH:n ska även sitta tätt intill kroppen och inte lyfta framtill! Lyfter bh är kuporna för små. Så här ska det se ut framtill:

Där pilarna pekar ska bh:n sitta tätt. Alltså du ska inte kunna se din mage när du tittar ner. Ser du din mage genom ett hål så måte du byta kupa. Och antagligen en kupa större!

Steg4. Prova trosan till bh:n för det är alltid roligare med ett helt set än bara en bh och någon trosa som inte hör till.

Steg5. KÖP ditt bh-set och njut av att ha en bh på dig som inte känns! För en bh som sitter rätt känns inte!

Varsegoda!

Puss




Själv har jag varit på stan hela eftermiddagen och njutit av att slösa pengar. Köpte underkläder och söta strumpr med halkskydd på mitt älskar jobb TRIUMPH. Älskar mitt nya bh-set FÖR man MÅSTE köpa bh OCH trosa annars är man så inte normal(arbetsskada)!

Sprang på Maria på stan med så vi lunchade på Sushi baren i stan. MUMS säger jag bara. Nu kommer jag alltid köpa lunch där!

Nu ska jag faktiskt inte göra mycket alls. Ska försöka beställa hem en del kort som jag vill ha men vi får se om jag lyckas.

Ha de!

länge leve jag!



Nu ska jag iväg till skolan och efter det ska jag dra en snabb vända på stan. Det är underbart höst väder ute och jag är på topp humör. Undra om jag fått svar om jobbet? hinner inte kolla endå. NU MÅSTE JAG SPRINGA!

ha en bra dag. PUSS!

Prisa Gud.. eller köp nya skor?

hälften av religions arbetet är klart iallafall, det får duga tills imorgon då jag kan plugga ännu mer med det på lektionen. Efter lektionen ska jag nog köpa mig ett par snygga boots. Det är faktiskt jobbigare än man tror att läsa religion. Det är mycket mer än man kan tro.. Om man nu tror på de. höhö.



Jäkla expert och sega internet


Här snackar vi snabb dator. Det tog sån tid att jag gav upp. Får gå in förbi expert imorgon och framkalla bilderna istället för här orkar jag inte sitta och vänta. Jag som skulle plugga. Alltså jag är den trögaste människan som finns för jag gör aldrig någonting jag säger att jag ska göra. MEN NU SKA JAG SÄTTA MIG OCH PLUGGA..pff.

Puss

Ska man ringa eller vänta?

Nu ska jag sätta mig och plugga lite. Har även tänkt ta nya bilder till min header får se om jag orkar göra iordning någonting. Lockigt ruffsigt hår med intensivt röda läppar? Det låter som något men som sagt får se om jag orkar göra iordning någonting.



Ni vet ju att jag sökt jobbet i Stockholm och jag har fortfarande inte fått svar. Kan man ringa och fråga dom som håller i ansökningarna eller är det för desperat? Jag vill ju verkligen veta, sista ansöknings datumet var den 15:e och snart är det ny månad. Får jag jobbet ska jag börja jobba i mitten på November som typ är om 2-3 veckor.. Kan man ringa eller ska man bara vänta?


I wake up with a smile on my lips.



God morgon eller God middag faktiskt. Hur mår ni? Själv mår jag jätte bra. Att jag är uttråkad är en helt annan femma. Idag händer inte mer än att jag tänkt städa mitt rum och plugga en hel del religion. Ska ringa lite samtal med och se vad som sägs. Tråkigt nog har jag ingenting att uppdatera med. Meeeen, Therese kommer hem den 25 november och jag hoppas hoppas hoppas vi kan ses då innan hon tar sitt pick och pack och åker till Gotland.

Nej, vi hörs senare när jag har någonting att komma med. Puss på er!

Ennu en dag

Hej på er!
Här sitter jag och har tråkigt. Gick inte iväg till skolan imorse bara för att jag inte kände för att gå till skolan. Jag har kommit in i en liten svaka igen(ingen motivation) men den ska jag ta mig ur på noll tid. Om en halvtimme ska jag tvätta massvis med kläder för jag tror inte jag har någonting som är rent längre. Måste ringa lite samtal med men jag tror jag tar det imorgon för jag känner mig som sagt inte motiverad till någonting idag. Jag har fortfarande inte fått reda på om jag fått jobbet och nu tror jag att jag inte får det med tanke på att om jag skulle fått de skulla jag börja jobba i mitten på november vilket är typ om 2 veckor! Hmm? Jaja, det är bara att fortsätta söka jobb i Stockholm för till STORSTAN skall jag. Så är det bara! Annars då? I helgen är det halloween och frågan är vad som händer då? Jag hade velat gå på maskerad..

Nej nu ska jag göra iordning tvätten. Puss på er!

TV TV TV

Mätt som en åsna är jag nu iallafall. Magen står rakt ut. Såååå jävla sexigt alltså. Timmarna på jobbet gick av bara farten och sånna dagar är sköna. Mycket folk och mycket service. Är så sjukt mätt så jag orkar egentligen inte skriva något. Ska sätta mig och se på Simpsons nu. kanske plugga lite religion. Imorgon är det ju skola som vanligt. nu börjar deee...
PUSS

Draft: Okt. 25, 2009

 Detta inlägg publicerades aldrig, konstigt nog!!


Jag kan inte säga att det är skönt att vara tillbaka hemma. DEPRITION! Har haft hur kul som helst hos Kerstin i helgen och det bästa av allt är att det inte kändes konstigt att umgås med henne igen. Det har endå gått 2 år sens vi sågs sist. Senast vi umgicks var hur många år sen som helst. Konstigt det där men jag tror att så länge en vänskap har varit äkta så kan det gå hur många år som helst men ingenting känns konstigt för man vet någolunda vart man har varandra. Jag är glad iallafall! '

Nu snart ska jag och Nadine åka iväg till Maxi för att handla lite skit för ikväll. Japp..
Ha en mysig söndagskväll. Puss!


Vad hade passat som rubrik?

God morgon, god morgon, Rise and shine. Idag är en strålande dag, nej inte riktigt men varför ska man inte vakna med ett leende :). Höll på att få panik när jag kollade på klockan på datorn för en stund sen. Skiten hade ju inte ställt om sig men jag kom på att jag inte hade bråttom när jag kollade mobilen. INTRESSANT VA?! Om en timma börjar jag jobba. Jag tror inte att jag kommer få reda på om jag fått jobbet i stockholm idag heller med tanke på att dom inte ringt än. JAG VILL VETAAAAAA! Jag vill flytta till stockholm NU! Idag ska jag äta sushi! MMMM SUSHIIIII!

Nej, nu ska jag fixa frillan och göra mig liiiiiite snyggare än vad jag redan är :D
Hörs sen, puss på er!


En lördag i Oskarshamn


God morgon darlings.  Hur mår ni? Själv mår jag  bra, lite huvudvärk men humöret är på topp. Igårkväll hade jag hur kul som helst. Oskarshamn har verkligen människor man kan skratta med och ÅT! Festen hemma hos Kerstin var hur galen som helst. Vi sjöng till Gamla 1900-tals hits. Sen gick vi vidare till något stället som hette Apollo, helt Okej ställe men jag tycker bättre om KM i Kalmar :). Flirtisar hit och sliskiga människor dit. Kul som satan hade jag iallafall. Innan jag slängde huvudet på kudden så åt vi pizza slize. Det är oskarshamnarnas fyllekäk och jag rådiggade att pizzerierna hade nattöppet och snabbsliz. Nu på morgonen var jag och Kerstin iväg på ett mysigt fik och fikade lite, snackade en massa skit om gamla tider och det är riktigt mycket man har glömt bort. Jag var en riktigt liten skitunge när jag var yngre!
Jag åker hem om några timmar med Nadine och Valle som passerar Oskarshamn så vi bilar hem. Skönt att slippa ta bussen.



Tack Oskarshamn(Kerstin) för en kväll med mycket skratt!


PS: GLÖM INTE DRA TILLBAKA KL EN TIMME.. Det är ju Vintertid nu ;)

Jag blev bortrövad :D

Hej älsklingar. Gissa var jag är? Jag är i Oskarshamn.  Jag träffade på en barndomsvän i Kalmar och hon frågade mig om jag ville följa med hit och festa ikväll, SJÄLVKLART! Åh allting är så kul. Jag och Kerstin var bästa vänner när vi var yngre men sen så gled vi ifrån varandra när hon flyttade till småland och jag bodde kvar på Gotland. Ikväll ska jag ha jätte kul. Vi har redan hällt upp våran första grogg :D. Jag ser verkligen fram emot denna lördagskväll. Vad ska ni göra? Hoppas ni får en bra kväll. Jag tror inte jag kommer höra av mig något mera nu men vi hörs ju imorgon med massvis med bilder får man hoppas. Min kamera är ju kvar i Kalmar men Kerstin har en Kamera som ska gå varm.


Ha en bra kväll. Pussar från Oskarshamn!

its a beautiful dag.

Gjorde något test på Facebook om vilken stadsdel i Stockholm jag tillhör. Hmm! Uppvuxen i Tensta med är egnligt facebook en äkta söderböna som stör sig på brats. Mycket i texten kan jag relatera någorlunda till faktiskt, konstigt nog.

Du är en äkta Söderböna/Söderkis. Rödvin och trendig indiemusik står på din fredagsmeny. I din garderob hittar vi myskoftor, personliga second hand ...fynd och möjligen ett och annat grunge/skateinspirerat sofo inköp .Livets verkliga värden för dig är de som inte syns utåt, som kultur. Kommunaltrafiken är ditt reseverktyg de gånger du tvingas besöka andra stadsdelar och du suckar tyst, men ändå inte för hårt dömande, när du åter igen möter en backslicksbrat på bussen som inte fattar att man själv måste öppna dörrarna. Ditt livsmotto är- Våga vara dig själv! och -Konsumtionen blir vår död! .

(My parnter in crime, det ser ut som om vi får ta och flytta till söder hörru!) Jag saknar dig.


Imorgon är det jobb som vanligt och efter jobbet kommer jag dra en liten runda på stan höhö, money maker make me spend it! eller något. Hörs antagligen på eftermiddagen eftersom jag inte brukar blogga när jag vaknat länge.(datorn är död och orkar inte låna moms hela tiden) SÅÅÅÅÅÅ vi hörs i morgon eftermiddag. PUUSS!

Night night sleep tight

Öronmuffins




Hej Lovers.
Nu har jag shoppat LITE! Köpte julpynt, aldrig för tidigt för julens smycken och nya skor, ett par öronmuffar och så lite annat smått och gått. HansaCity var det alldeles för mycket folk i för att jag skulle kunna må bra så det blev bara en snabb runda och sen gick vi till Rusta och kollade lite. Sjukt vad dom försöker få Kalmar att se ut som Stockholm(tycker jag iallafall). Hansa city är lik Gallerian i T-centralen. Jag klagar inte men det hade ju varit kul med något eget kanske? Nu ska jag springa till tv:n och se älskade Simpsons och efter SS är det Idol.

Hörs efter de eller något liknade. Ha en bra fredags kväll ♥!

Och det är någonting jag vet om eller?

Nu mina kära vänner så ger jag snart upp det här med att vara vaken. Eller jag skulle sova om jag kunde men jag somnade ifrån simpson och nu är jag pigg igen. BAJS! Om en timme blir jag rik men imorgon öppnar ju nya varuhuset Hansa City så jag lär ju blir fattig igen. Ska försöka inte handla någonting onödigt men jag känner mig själv. Sushi till lunch iallafall för jag har varit sugen på det i en vecka nu. Och jag fick ett sånt sug av att göra en rosa cupcake tatuering på min arm precis. Farligt farligt!! Ja, nej. Hoppas jag får något svar imorgon om hur DET BLIR MED JOBBET I STHLM! Hur länge ska man behöva vänta egentligen??


Night night sleep tight

Varför lyssnar jag aldrig!

Disskuterade precis med mig själv(ibland blir jag så trött på mig själv):

- Gå till soffan och se klart simpsons!

- Jag orkar inte, gå du och titta.

- De är din tur att gå. GÅ NU DÅ innan det tar slut.

- Gå själv om du vill se , jag orkar inte.

- Jälva omoget, nu tog ju programmet slut.

- Jag vet, sluta tjata nu!


Jag älskar Mig!


Slänger in en gamal bild i brist på nya!!

NU ÄR JAG HEMMA!, bajsa inte ner er... Sitter för tillfället och chattar med Turkiet och fan vad det händer grejer. Inte nog med att jag och Jordin Sparks är tvillingar så är jag konstnär nu med. Piccasso i släkten eller? yes im the best. Jobbade som aldrig förr idag med. Riktigt mysigt med alla glada kunder som kommer in nu. Vädret suger pung däremot. Ruggigt och fuktigt, HÖST sa ni va? nej nu är jag på sån dör CP humör igen och då kan jag inte skriva för ingenting blir som det låter i mitt huvud. Iallafall. IMORGON FÅR JAG LÖN! Och den ska försvinna med en gång med. SKOR och en till jacka? JA TACK! ÄSCH.. jag vill ha reda på om jag får jobbet i sthlm nunununu. Jag tror inte jag får det, jag hoppas jag får det. Nu ska jag se tv. PUSS

Överexalterade Gorilla!!!



Kärlek är ingen målning..


Från och med nu så målar jag inte mera med OLJEFÄRG! Fick panik och ingenting blev som jag ville. Målningen blev rätt så cool endå trots att jag "förstörde" den i slutet. Men jag gillar dramatiken i tavlan. Snart ska jag vålgästa sängen för imorgon öppnar jag på jobbet så jag måste vara piggelin. Snart är det lön igen och jag funderar på att köpa en skinnjacka eller ska man köpa lite snygga underkläder? Vi har fått in så jäkla mycket nu på Triumph och jul artklarna  är TO DIE FOR! men dom är inte upplockade än.

Hoppas ni har en mysig kväll. Nu säger jag God natt!


VET NI EN SAK, det värsta jag vet är när folk smaskar eller när någon shyshar mig. Just nu ligger Nadine (min feta syster) i soffan typ 10 meter ifrån mig och HON SMACKAR SOM EN FET FLODHÄST! jag vill kasta min kamera på henne och sen kasta ut henne från balkongen och sen bryta hennes arm. puuh.

nu blev jag lugn igen.. Night night sleep tight!

Paint me beautiful!

Vet ni vad. Jag ska mååååååååååååååååååla igen. Visar om nu tavlar ni något att ha. Det som kommer bli jobbigt är att jag inte har några smala penslar att jobba med men what the hell. Jag är ju bäst på att måla så egentligen skall det inte vara några problem meeeen man vet aldrig vad som händer. ANYWAY MINA SMÅ APOR!


Jäkla blixt alltså.. Dags för en ny kamera?

Glöm inte att knuta skorna

Jag vet jag är sämst. Men min dator fungerar inte så, nu är det som det är. Jag kom nästan precis hem från jobbet. Maten plingade precis i mikron så jag ska snart sätta mig framför simpsons och äta. Dagen har gott snabbt och det tycker jag om! Förutom att det börjar bli riktigt mörk nu på kvällarna så har jag inte lagt märke till något nytt som hänt i mitt älskade liv haha, På söndag ställer man om klockorna Sverige. och jag har fortfarande INTE hört något om jobbet i sthlm. BAJS! Nej nu är det simpson och kyckling gryta som gäller..


Föresten, Jag snubblade av bussen för en stund sen. NÅGOT PINSAMT!.. Glöm inte att knyta skorna..

PUSSSS

Jag är lycklig!



Världens vackraste människa, Det är vad du är Therese. Det gör ont i hjärtat när jag ser dom här bilderna och får ennu en påminndelse om att jag inte var där på din dag. Jag hatar att du inte är i Sverige och jag hatar att jag inte är i Turkiet med dig. Du är så vacker. Och jag är så glad för din skull! Världens bästa vän och jag älskar dig!

Se till att komma hem med din MAN snart!

Jag har en bra dag!


Love life helt enkelt.. Kladdigt med oljefärg var det kan jag lova!

Hej på er så där mitt i tv-tittandet. Innan simpsons så målade jag lite, TRO DET ELLER EJ men jag tycker ju om konst. Dock vet jag ingenting om konst men jag tycker det är kul att måla och så där. SÅ JAG HAR MÅLAT LITE. Jag köpte två tavlor på rusta som jag skall måla, har en kvar nu och den ska jag faktiskt vänta med för jag vill inte måla bara för att måla. ANYWAY känner att det jag skriver inte blir tydligt. Har haft en mysig dag och nu börjar jag bli trött som alltid när kvällen tränger sig på. Hoppas ni haft en bra dag. Nu säger jag God Natt ♥!

Den dagen den dagen...


Jag vill ha snööööö


Hej och hallå. Nu är jag på Öland och jag ska snart åka hem igen. Jäkla farande alltså. Har varit förbi guldfågeln och där hängde dom stackarn kycklingarna på spätt och grillades. SORLIGT nog så såg dom morgon ljuset imorse men nu är dom döda.. USCH! Var i skolan tidigare och hade religion och jag har kommit fram till att Religion är det skummaste som finns. Jag vet inte vad jag tror på eller om jag ens tror på någonting. Det är alldeles för själviskt att tro att vi människor är dom enda som existerar men vad är isåfall det andra som vi inte vet om? Levande övernaturliga ***** som styr över oss?

Jag vill verkligen få reda på om jag fått jobbet. Får panik av all denna väntan!!!!!!

Nej, nu ska jag sörja dom spetsade kycklingarna. Puss på er.

Öland..

Skriver när jag kommit fram på Öland. Nu måste jag springa.


Syns inlägget??


Vet inte riktigt vad som hänt med min blogg men några av mina inlägga har försvunnit eller inte ens publicerats. Väldigt irriterande om något.

Idag har jag lagat mat till mig själv faktiskt. Blev förvånad över hur gott det blev. Jag lagade kasler i sås och ris. Glömde däremot att salta riset men det gick iallafall. Jobbade några timmar nu på eftermiddagen och det kändes att jag inte varit på jobbet på några dagar. Jag längtar tills jag får reda på om jag fått jobbet i sthlm eller inte. Vill inte gå runt och undra längre utan NU VILL JAG VETA :D! Ska sätta mig i soffan och kolla på Simpsons snart. Imorgon är det skola som vanligt och sen får vi se om jag orkar dra förbi gymmet. Jag har inte tränat på as länge. Fy vilken latmask jag är!

Nu börjar SS. Ha en bra kväll!


Dåligt humör..

God morgon eller god eftermiddag mina lovebirds. Här är jag. Levade och jäkligt mycket INTE på humör. Vaknade på fel sida så idag blir det inga kärleks inlägg för idag älskar vi inte livet lika mycket som vi brukar! höhö. Jag och Nadine ska bege oss iväg till Berga centrum och köpa lite mat för här hemma finns ingenting. wellwell. bjuder på någon bild från gårdagen så inte inte känner er helt ensamma. Ha en bra dag nu!



Bilderna vill inte fungera men jag ska försöka igen när jag kommer hem.. typ.. PUSS Så länge.

No air bubbleface




Hemliga symboler på kärlek genom musik finns ÖVERALLT. Hur gulligt är det inte då? Sen ett STORT GRATTIS till Foki som vann årets blogg på blogg awards ikväll. hipphiipp suck.. Nu ska jag sova röven av mig för jag är sten trött. Kör inte av vägen!

Night night sleep tight bitches!

Du är SÄMST!

Nu ska jag köpa upp mina sista pengar på lördags godis. Egentligen skulle jag till Maxi men man kan ju inte förlita sig på människor nu för tiden så jag och Nadine ska gå till Konsum istället. Avstängda mobil telefoner bevisar ju vilka man har med att göra. Att man tar män före sina egna är ju bara bevis på hur DESPERAT man är! Patetiskt.

Nej, iväg till konsum och köpa lördags godis. YumYum!


En mysig höst bild.


Dagen efter....

BAAAJS! Huvudvärk trots att jag drack mycket vatten igår kväll. Kontot är typ tömt. Träffade på nya människor och gammla människor och idioter som jag var tvungen att kasta en meny på och så träffade jag Mika med. Varför köpte jag mat till er igår? haha. Nej men jag hade sjukt kul. ALLTSÅ SJUKT KUL! Glömde bort att jag hade kameran med mig och då har jag kul. Vi var överallt och ingenstans. Dansade så att jag har träningsvärk i benen idag och på riktigt med! FY SATAN. Visste inte att jag kunde göra sånna moves i dom klackarna. well well. nu ska jag äta frulle och piggna till lite. Sen ska jag och Nadine ut i kylan och ta massor med mysigt höstkort!


JAG fick för mig att jag skulle vara en tiger hela kvällen


som sagt tiger och Nadine är mer en lite majagräddnos haha


Nadine och någon ramdom kille dom senare på kvällen visade dig ha sjukt snygga Geek glasögon!


Tack för en sjukt underbar kväll.


PARTYLIFE!

Snart sticker jag iväg till stan med syster min. Ser fram emot denna kväll riktigt faktiskt. Min lediga helg med så jag hoppas att det blir hur kul som helst. Jag kör på min spetsklänning, legging, skyhöga klackar och röda läppar.

Ha en fin kväll alla fina där ute! Puss på er♥


Black head

Hej alla glada fredagsfåglar.
Nu är jag hemma igen efter att ha åkt runt lite (halvägs ner till skåne och över till Öland). Syster är inte med men frågan är om hon kommer senare ikväll? Jag ska iallafall färga håret nu och sen göra mig iordning för jag kanske ska ut ikväll som sagt. Hörs senare lovers.


Fredag igen och nu är jag på G

Hej, im up! Skolkade från skolan idag höhö men det får jag göra för jag FÅR DET BARA!.. Ska hoppa in i duschen och färga håret ännu mera svart alldeles snart. Utgång ikväll? Man får väl se men Mami needs a drink! Ska iväg till Öland en sväng senare och förhoppningsvis får jag med min syster tillbaka över bron! Annars ska jag inte göra så mycket idag.

Nu är det bara att vänta på samtalet om min framtid. Hoppas det kommer med goda nyheter.
Puss på er ♥!

Vad glor du på?

WIIU! Jag har inte gjort ett piss idag förutom att slappa sen jag kom hem från skolan och nu är klockan MYCKET! Ska till plugget imorgon någon timme. Juste jag skulle visa upp byxorna jag köpte som jag såg var mörkblå och inte svarta vilket inte fungerar till jobbet men snygga är byxorna så det gör ingenting. WAIT A MOMENT, jag ska klicka bilden..SÅ.. Då var korten klara.. Va fan,, är dom svarta eller mörkblå? jag blir dumihuvudet!
Jag var förbi Maxi en runda med och köpte lite schampoo och balsam, köpte även lite Nutrilette så nu jäklar är det träning igen. Har ju inte gymmat på några veckor för jag tröttnar jäkligt enkelt men nu är det nya tag och jag ska träna tills kortet går ut. Tror jag!


Byxorna köpte jag på H&M på REAN för 98 kr men dom gjorde sig inte på bild så ni får se knapparna istället. höhö. Det är likadana knappar på båda sidorna och den är stor i benen, typ kontorsbyxor fast i ull och polyester!


Jag osminkad svättig och jäkligt snygg!


night night sleep tight


Snabba på

Hej alla glada höst människor.
Här sitter jag precis hemkommen från stan. Har ju haft lektion nu på eftermiddan och efter det drog jag ner på stan och kollade runt lite. Hittade ett par byxor som jag kan ha på jobbet. Lite tjockare än dom jag har nu vilket är skönt för nu börjar det ju bli riktigt kallt. Har till och med sett året första snö. Men byxorna/byxerna? är för långa så jag måste lägga upp dom lite. ANYHO! Maten är typ klar och jag är hungrig så nu ska jag äta och kolla tv som vanligt. Lägger upp bilder på byxorna senare om jag orkar ladda kameran.

Hoppas ni har en bra dag!

Gud har en mutta!


Jag och Mats förrförra helgen, om jag inte minns fel. Det var en rolig utekväll, tror jag!!?

Nu säger jag faktiskt God Natt. Imorgon har jag skola och lite annat och jag måste sätta mig med lite religionsarbete innan jag går och lägger mig. Glömde helt bort att nämna att jag fick finbesök på jobbet idag av Kalmars sötaste par, Mats och Louise. Deras kläder matchade till o med och det var riktigt sött. Blev så sugen att gå till Harrys när jag pratat med dom men, jag är fortfarande hemma. YaYa! Nu ska jag plugga lite religion, förresten visste ni att Gud är en tjej? 

VM- Kvalet

jag kan inte sluta skratta åt fotbolls snackarna alltså, jag sitter här och fotbollen är på i vardagsrummet och helt plötsligt hör man.

"ELMANDER #("¤()"¤ SKOTT ()"%U="()%U SKIKTAR KLACKAR HOPPAR )"(4u(#u%=(#% NNNNEEEEEEJJJJJ! Ja, dommarn var långt bort. =)(#=)(%#) MELLBERG! /&"#u&/¤ LARSSON NEEEEEEEJ"

Fattar inte hysterit. För fan coola ner.

"OCH NU GJORDE SVERIGE MÅL! )(/(#/&#%&#¤%# GAAAAAAAAH!  /&"&¤"/(¤%/"%¤/&"%¤"


Jag ska bli MOSTER!



JAG SKA BLI MOSTER. Helt sjukt underbart känns det samtidigt som jag är lite ledsen för nu förlorar jag en vän jag kännt i flera år. Hon finns ju kvar men inte på samma sätt. Hon är fortfarande min bästa vän och kommer alltid vara det men hon är ju inte flippare Therese längre utan nu blir hon flippar mamman Therese. Känns både jobbigt och kul, det kommer absolut bli mer kul är jobbigt men shit nu kommer man på att man börjar bli äldre. Vänner gifter sig och skaffar barn. Jag är super super super glad för hennes och Serdars skull. Och för min skull för jag ska bli MOSTER, kan fortfarande inte fattta att du är Gravid Therese! WIHU! Vet inte riktigt vad jag ska skriva för jag är har så mycket känslor i kroppen just nu. Men om jag ska försöka förklara hur jag känner när jag skriver detta så kan jag ju säga så här: jag ler så mycket att leendet blir ett litet skratt och sen säger jag till mig själv,"skärp dig för fan", och så börjar de om igen!

fan va luddigt jag skrivit haha men det får va. 

Jag älskar dig Therese♥!

Min dator är cp igen.



darlings, min dator är cp igen så jag har inte kunnat uppdatera idag. Har varit iväg och jobbat några timmar. Fy fan vilket härligt höst väder vi har nu. Jag älskar hösten. Såg till och med första snön idag. LIIITE tidigt för snö kan jag tycka men jag älskar snö så BRING IT ON! Nu sitter jag och glor på serier på tv och äter mat. Imorgon ska jag till skolan och inte så mycket mer med det. Ska inte jobba något mer denna vecka så jag vet inte om det kanske blir utgång i helgen vilket hade varit riktigt kul. Får se...

Nu ska jag iallafall fortsätta se på tv. Hörs säkert senare. Puss


Hur gick detta till..

jag vill ha den tillbaka!





vaknar till och undrar var fan all jävla lycka tog vägen?



Jag vill ha choklad, igen!

Hellå bloggen.
Jag har legat död i soffan i flera timmar. Börjar känna mig kraslig, hoppas bara inte jag blir sjuk nu för det vill jag verkligen inte! Dagarna börjar närma sig tills det att jag ska få reda på om jag får jobbet i Stockholm eller inte. Och som jag har berättat så tror jag inte att jag får det bara för att jag haft sån tur på senaste med allting jag gjort. Jag hoppas verkligen VERKLIGEN jag får jobbet för det hade varit ALLT för mig just nu! Vi får väl se.

Ja, nu har jag inte mycket mer att skriva för jag är täpt i näsan !


Borsta håret kvinna!



Toklottan är hemma igen, jag alltså. och jag blev godkänd på första provet i religionskunskap, HALLELUJA! Då kan jag lägga de bakom mig och satsa på kommande prov och tester vilket är skönt. Jag har iallafall hoppat av matten nu för jag kände att det fungerar inte. Jag tar matten när jag verkligen behöver den och det gör jag inte just nu.

Jag ska ringa lite samtal idag men inget mer med de. Fryser gör jag så jag undra om jag kanske börjar bli lite sjuk?

Nu ska jag ringa lite, Hörs senare!

Zombiwalk!

Trött som få, ska tvätta ansiktet och klä på mig och sen åka iväg till skolan. PUH! Ser inte fram emot detta. Jag vill bara krypa ner i min säng igen och sova vidare. Hoppas jag får reda på hur det gick på provet idag med. Nej nu ska jag som en zombi göra mig iordning och sen åka till skolan.

Hoppas ni får en bra dag!

I salute you



Om man endå föddes med en röst som denna! Jag blir så avensjuk på människor som har en studio att sjunga i och bara njuta av värmen och kärleken musiken ger en! En dag ska jag också stå i en studio och sjunga. Och förhoppningsvis sjunga bra, höhö. Lovelife.

God natt hjärtan ♥!

Sorgligt

Varför gifta kvinnor är fetare än singelkvinnor!!

Singel kvinnor kommer hem, ser efter vad som finns i kylen och går och lägger sig!
Gifta kvinnor kommer hem, ser efter vad som är i sängen och går till kylskåpet!


soffslapp



Hallå där. Nu är jag hemma igen. Cyklade så jag svättades vilket är skönt när det är så kallt som det är ute. Riktigt höstväder, MYSIGT! Just nu sitter jag med mat i knät och 2 katter som försöker snå min mat. Ska byta kläder och lägga mig i soffan och kolla på massor med serier. Dagen har varit bra. Jag fick en ny dosa på banken och sen jobbade jag några timmar. Vi på Triumph har fått in massor med höstnyheter. HUR FINA SOM HELST! Jag ville bara handla handla handla men inte det inte.. Jag får lugna ner mig med pengar slösandet.


Nej nu ska jag som sagt se på serier och äta mat. hörs senare!


Empire state of mind!



Nu drar jag iväg till stan för att fixa lite grejer innan jag börjar jobba. Känner mig busig idag, kanske har att göra med dom två tofsarna jag har i håret. WHO KNOWS. Nej nu måste jag skynda mig lite. Hoppas ni får en jätte bra dag.


Hörs ikväll, Puss!

091012

God morgon! Nu har jag sovit klart för idag. Mår faktiskt bra idag om man tänker på hur jag mådde inatt. Jätte konstigt. Jag vaknade mitt i natten och var tvungen att nästan springa till toaletten för att inte spy i sängen. Tror det var korvjäveln med bröd jag åt på kvällen som fucket upp min mage. BLÄ! Men ingen maginfluensa här inte. Jag är frisk som en nötkärna. Ska uträtta lite grejer innan jag börjar jobba. Så LETS GET TO IT!

Hörs innan jag drar iväg! ♥


Jag älskar den här vårbilden alltså. Hoppas jag får ett lika fint höstkort.

Somliga hör, andra inte

Jag håller på med mina naglar lite smått så dom är fräscha och fina till imorgon då jag ska uträtta lite ärenden på stan. Jag tycker man alltid som tjej ska ha fina naglar, dom behöver inte vara målade men dom ska vara fina! Jag ska även hinna med mitt håret som jag inte hunnit fixa riktigt än, Afro Bomb!



God Natt!


September 11/10

Snart är det alla helgona och jag vill göra något kul. Funderar på att åka iväg någonstans. Stockholm eller Gotland?! Eller ska man stanna i Kalmar och dra ihop coktailparty? Hade varit mysigt.
Imorgon är det jobb som gäller men innan jobbet måste jag få tag på bland annat försäkringskassan för nu har det gått för lång tid tycker jag. Ska nog förbi skolan med och gå ur mattekursen för jag är inte sugen på matte nu och det är ingen ide att jag är inskriven på den kursen då. Förbi banken måste jag med och försöka få en ny dosa. Har för mig att man får en ny om man har de gamla kvar vilket jag har?!


OMG! Jag är bajsnödig!

Forever Young

Jag är hungrig nu faktiskt. Ska se om den finns något annat är korv att stoppa i sig. Men nu när jag tänker efter hade kort med bröd varit jävligt gott. Är det korv med bröd eller bröd med korv? Jag har aldrig förstått det riktigt. Det är väl egentligen båda? Ska sätta mig och kolla tv sen med.

hörs senare ♥

They will not control us, We will be victorious

Dagens humör: Riktigt busig känner jag mig men endå alldeles för trög för att göra något.
Dagens borde: Städa BIG TIME och plugga matte som satan men det lär inte hända, höhö
Dagens frisyr: Håret inlindat i handuken och så ska jag nog ha det resten av dagen.
Dagens klädsel: Look at the pic bitches!
Dagens planer: Tv race, prutta i soffan och skiva lite sms med någon snygg Stockholmare.
Dagens materiella vill ha: En bil, ett körkort och en jävla massa diamantringar!
Dagens längtan: Jag längtar tills jag får beskedet om jobbet jag sökt i Stockholm. Är lite kluven just nu för jag vill verkligen ha jobbet och det är ju en 50/50 chans.
Dagens fundering: Varför kan jag inte lita på killar egentligen?
Dagens beroende: CHOKLAD! jag vill haaaaaaaaa!
Dagens tråkigaste: Fixa håret with no doubt!
Dagens personer: Jag själv och Isabella Löwengrip -pga hennes svar angående sexköpslagen.
Dagens roliga: Har nog inte inträffat än!
Dagens låt: Muse Uprising Så jävla härlig jag känner mig STARK när jag hör den!



Jag har gjort en ny kategori som heter "Dagens jag" där jag kommer, inte varje dag, ha denna lista. Kul va?!
Vi hörs!

Nu börjar Sverige spåra ur!

Någonting som gör mig lite orolig är när riksdagsledarmot Fredrik Federley tycker att Sverige skall avskaffa sexköpslagen. Är han helt från vettet? Hur kan man vilja att det ska vara lagligt för uppenbart förvirrade tjejer och killar att sälja sin egna kropp? Jag blir rakt av orolig. Sverige som alltid har haft rätt kavaj börjar nu tappa stilen. Jag tycker det är skrämmande. Vem vill sälja sex som ett yrke? Det finns ingen framtid i att sälja sex. Och tänk på om Sverige för detta lagligt, om vi avskaffar sexköpslagen hur många prostituerade kommer det inte då komma från andra länder? Sverige är ett bra land och om det sen är lagligt att vara prostituerad så kommer ju invandringen öka och inte då med människor som behöver hjälp utan med prostituerade! Att avskaffa denna lag kan i långsiktighet öka dom farligast sexsjukdommarna i Sverige. NEJ TACK - säger jag!

"Varför är det okej
att sälja lap dance? Sälja massage? Att sälja sex som filmas? Det kan ingen förklara. Varför ser ingen de manliga prostituerade och varför upphör majoritetens företrädares självsäkerhet när dessa argument kommer upp? Varför görs ingen forskning eller skrivs några rapporter om prostituerades situation?"

Inget av det ovanstående kan sprida Aids eller HIV. Inom porr måste du testa dig innan varje film/inspelning. (källa: fråga Olle)

Skaffa hellre ett kollektiv där dom prostituerade får gå på rehab och lära sig älska sig själva och kanske till och med få ett riktigt jobb, jag menar det finns vanliga jobb i Sverige så LETS GO REHAB!


Kvinnan i ladan updaterar..

..eller nått. Äsch, inget vettigt.....
Nu ska jag äta bullar och se på film. Vi hörs!

Hur söt är den inte?



Sötaste hemtelefonerna ever. Jag funderar på att klicka hem mig en nu på en gång trots att jag inte har något hem nr. Man kan ju alltid skaffa eller hur. Tycker ni inte?

hittad via: gadget4all


Sorgligt men sant

Fy fan, jag tror det är olagigt att vara så här sömnig alltså. Ska hoppa in i duschen som jag inte hunnit göra än för jag luktar skit. har legat i soffan och kollat på skit tv faktiskt. Det verkar inte blir bättre heller. Något annat som är olagligt är att ha så här jävla tråkigt på en lördagskväll. Fy fan alltså!


SHUT THE FUCK UP!

Butter som vanligt när jag tänker på hur mycket tid jag spiller genom att bo i Kalmar och nu menar jag inte att jag spiller tid på att missa fester utan jag missar livet. Jag missar att umgås med dom som verkligen betyder någonting. Varför umgås med människor som inte betyder något? Och dom få som jag bryr mig om här jobbar eller så bor dom på Öland! URK!

Jag är jätte trött


Den här kattjäveln saknar jag!

Regn regn regn regn. Mysigt men fan så kallt de är... ska stänga bakongen vänta....Så, Fan, fryser ju ihjäl. Just nu önskar jag att jag hade haft körkort så jag kunde köra och hämta syster på Öland men INTE FAN KAN MAN DET! Så jävla sugit. Jag är endå rätt trött i kroppen så en dusch och sooooooova skulle jag inte tacka nej till men det känns onödigt att sova nu för då vaknar jag vid typ 9 och sen kan jag inte somna om igen och jag hatar att inte kunna somna om när det är natt. Så det blir nog bara dusch för min del. Jahapp, nu slutade det regna..

Vi hörs ♥


Bless me my angel

Nu är jag vaken! Låg och snoozza i typ 40 minuter sen fick det vara nog. Kläderna ska på för idag är det inte speciellt mysigt cykelväder nej, men det finns inget dåligt väder. Bara dåliga kläder (yeah right!). Jobbar i några timmar idag. Efter det ska jag försöka få tag på Qviberg och om inte de så ska jag försöka komma över till Öland och hälsa på syster min.

Nu ska jag göra iordning det sista innan jag drar iväg. Vi hörs! ♥



Sånt här  är mysigt att vakna till. Än slår blommorna ut här hemma och yttligare 2 är på gång =)

En liten grej bara



Nerverna tar kål på mig. Ansökningsdatumet är lixom 15/10 och det är ju bara 9 idaaaaaaaaaag! Håll tummarna med mig! Mina bullar blev inte riktigt så goda som jag hade hoppats på men GODA va dom. Till nästa gång ska jag ha i meeeera vanilj. Jag ska borsta tänderna nu och töppa kissblåsan en gång till för snart ska jag sova. Imorgon är det upp tidigt och iväg till jobbet. Kanske ska försöka få tag på Qviberg och se om han kan låna sin grannes kamera så vi kan ta lite killer höst kort, kanske?
Idolerna var lite sisådär ikväll. Tove är ju en favorit alltså. Heja Tove!

nej, god natt IGEN!

Sista för idag..


Från noll till hundra på 15 minuter

Mina bullar är dom snyggaste i världshistorien och det är bara VANILJ bullar. MUMS! Plåt nr 2 är i ugnen nu och Fy fan va jag ska tjocka mig om ett tag. Det var sjukt tråkigt att baka dom men jag ska nog göra detta till min nya hoppy ;) Gott resultat. HOPPAS det går någon bra fredags film på tv. Säger god natt till er nu iallafall. Fredagsmys på G.

Hörs imorgon, puss♥!



UPDATE: bullarna på plåt nr två var liiiiiiiiiiiiite större än bullarna på plåt nr ett. I LOVE IT!

When love takes over


(basket för mig är som sex för en som inte fått nått på länge. UNDERBART ;D hähä)

Fredag och istället för att göra mig iordning och slå klackarna i taket sitter jag i mina underkläder och fiser. Ja, nej inte riktigt men, jag tror grannarna över mig har sex eller så lyssnar dom på en väldigt konstig låt. Hmm!
Imorgon jobbar jag så ikväll blir det lugnt. Hade varit kul med ett KG choklad meeeeeeeeeeen det lär ju inte trille ner i brevlådan precis. Näh. Jag ska be mamma köpa margarin så jag kan baka 100 vaniljebullar till mig själv.

Åh, va det hade varit mysigt med en kramgosnoppbärare nu. För kramandes skull alltså!

Sen ni, jag är besatt av bilder och har länge haft hundra om inte tusen tals bilder på min dator från flera år tillbaka och liknande. datorn pallade lixom inte trycket längre och sen fick jag för mig att inte heller jag pallade trycket så jag raderade NÄSTAN alla bilder jag kände att jag aldrig skulle ha någon användingnin(fan vilket krångligt ord, det skiter vi i) för. Det är inte som om jag kollar på dom iallafall och det finns bilder på mig lite överallt från dom tiderna så jag går inte miste om någonting. Höhö.

GUD va jag har börjat skriva på senaste. NO LIFE!
PUSS

Det är ju FREDAG!!!



För det första så är det ju FREDAG idag och inte TORSDAG! Alltså jag behöver hjälp haha. är helt borta alltså. Anyway. Kom hem från jobbet för ett tag sen. Cyklade som en dåre i motvind YÄÄY! Håller på med mat nu. Kycklingspett och ris GOTT! Jag ska bara slappa idag, tror jag? För jag har ingenting planerat, tror jag?! .. och det är ju vid den här tiden som alla bra serier börjar på tv. Mina favoriter är SIMPSONS, new adventure of old christine, how i met your mother, Navi cis och family guy, sen finns det alltid annat man fastnar på också.

Jag börjar bli riktigt nervös över om jag får jobbet i Stockholm eller inte. Jag menar jag har haft så jäkla mycket flyt dom senaste månaderna (om man bortser från dom senaste dagarna, höhö) Så det är säkert läge nu för turen att vända. Jag kommer bli hur ledsen och besviken som helt om jag inte får jobbet för jag har som vanligt tänkt alldeles för mycket på hur det bra det skulle bli om jag flyttar upp. Alla vänner och nära till min lillebror som jag tänkt lära känna på nytt! Åh allting hade varit så perfekt. Men jag kan nästan svära på att jag inte får jobbet bara för ATT..

Nu är kycklingspetten klara.
Away!

Torsdag är en jobbdag

im off to work bitches! höhö. Ska iväg och jobba några timmar alldeles snart. Är otroligt trött idag, men jag tar mig nog en tupplur när jag kommer hem. LÄNGTAR REDAN! FAN VA DET ÄR KALLT HÄR!

Nej, usch ska klä på mig det sista och sen dra iväg.
puss på er!


God natt Sverige

Nu har jag busat klart här i bloggen.
det blev en ny header. Jag gillar den nya headern. Tycker det är kul att spela som jag gör på bilderna och sen så såg jag så arg ut på den förra headern OCH JAG ÄR JU GLAD AV MIG! Så den gamla headern fick bli presentationsbilden HÖHÖ! Sen är det länkarna vinröda i bakgrunden. Nya typsnitt och sen va det klart ;)

Nya headern

Gamla headern



Vad tycker ni?!

NÖRF!

Nu ska jag faktiskt göra om designen liiiiiiiiiite här i bloggen. Får se hur det blir när jag är klar.
(Jag som skulle lägga mig tidigt)


idag är jag trött


Hej, seg dag. Ingen motivation. Trött som få. Och jag orkar inte anstränga mig för ett roligt eller bra inlägg. Ibland är man trött och just nu är jag det. Har ingenting med livet att göra utan jag är bara trött, vill sooooooooovaaaaaaaa.

älskar höst vädret btw och jag vill ha reda på om jag fått jobbet nu nu nu nu nu! Får panik av att inte veta. Men många dagar är det kvar innan jag får besked. Se där, jag fick ihop lite ointressant endå ;)

Puss på er.

Jag är en vacker människa




Hemma från en helt skön kväll på möte med kollegor och regionschef. Mycket god mat och mycket skratt. Nu ska jag faktiskt tvätta ansiktet och sen försöka sova(tror dock inte jag kommer lyckas). Imorgon ska jag upp tidigt och jobba. Efter jobbet ska jag nog förbi banken och se om jag kan få mig en ny dosa, min blev ju kvaddad i tvätten. Hoppas ni haft en bra Onsdag.

Puss

LOVE HER


Rachel Zoe


Löven är gularöda och gröna


Lilla Vincent och Mico är sååååååååååååå söta!

Halloj på er.  Jag har precis fått i mig mat och ska göra mig iordning för att åka över till Öland och hälsa några stycken. Min tjocka katt t.ex. Annars händer det inte mycket förens ikväll, för ikväll är det jag ska på personal möte. Har dubbelkollat kalendern så nu åker jag inte in till stan förgäves som jag gjorde igår.

Och sen en väldigt konstig grej. Jag har börjat tycka om att ha korta naglar.. Eller så är det bara en period jag har nu. Wellwell.  Nu ska jag som sagt göra mig iordning, kanske tar lite höst kort idag med.

Puss på er!


Den är dööööööööööööööööd!



Åh.. min bankdosa har tvättats och tumlats. Den fungerar men ger fel siffror så jag kommer inte in på min internetbank. JÄTTE IRRITERANDE och en ny dosa kostar 300 kr. Ingenting man bara lägger ut så där. Inte jag iallafal.. INGENTING GÅR BRA FÖR MIG IDAG!

hörs imorgon istället och jag hoppas på att livet går bättre :O höhö!


Möte my ass

Ibland hatar jag mig själv faktiskt..

C- Hej Mimmi..
M- Hallooj, allt bra?
C- Det är lugnt. Det har varit lugnt hela dagen.
M-Vart är resten?
C- Vilka?
M- Vi ska ju ha möte och säljträning nu?
C- Mimmi lilla det är imorgon kväll ( skrattar )
M- Va fan, jahapp då va det bara att ringa mamma igen då.
C- (skrattar)


Hur kan jag missa att det är imorgon. Jag har kollat i min almenacka och det står till och med i den att det är imorgon. BLÄ på mig just nu. Men jag ska trösta mig själv med tonfisksallad om en stund. Fy va jag blir trött på mig själv när jag tar fel på tider och dagar. DET HÄNDER FÖR OFTA!

Jahapp.

Personalmöte



Nu drar jag på personalmöte. Är helt spänd för jag vet inte vad som kommer tas upp eller disskuteras :D! Kul kan jag lova att det blir iallafall :).  Hörs när jag kommer hem igen.


Puss så länge.


Oj då.

Oj Oj, jag somnade! Och jag ska vara på jobbet om ca 2 timmar. OH LORD. Men det var skönt att sova höhö. Nej ska slänga mig i duschen och sen fixa håret. Får se om jag hinner blogga innan jag åker iväg. Jag blev jätte stressad nu. Hoppas ni haft en bra eftermiddag. Puss så länge!

Finns det något heligt?

Hej på er. Kan inte tänka mig att vissa fortfarande sover, herre gud det är ju typ kväll. har varit i skolan och haft prov i religion. Jag tror att det gick bra för jag svarade på alla frågor sen är ju frågan om läraren förstår hur jag menar. Jag är SÄMST på att uttrycka mig i ord, faktiskt.
Jag har fått i mig frukost och jag ska ta och jump in the shower snart för jag vill vara FRÄSCH till ikväll då jag ska till jobbet på möte, regionschefen är där med. Så det blir spännande.


I miss you!
Något som inte syns med blotta ögat men det finns där.. och det gör oss speciella


Night night sleep tight


Det är dags för sängen nu. Imorgon ska jag ju upp tidigt. Skola och så, jag kanske blir tvungen att hoppa av mitt i terminen om jag nu får jobbet i Stockholm. Lite trist men jag går ju i skola för att kunna utbilda mig så jag kan söka fler jobb. Får jag detta behöver jag ju inte skolan, nu!

Nej, kudde kudde kudde. Puss o god natt♥


Håll tummarna


Nu har jag gjort de.
Jag har skickat iväg ansökan om jobbet i Sollentuna :O! Jag känner mig jätte busig haha. Nu är det bara att hålla tummarna för kanske kanske kanske så kommer jag ÄNNU en gång blir Stockholmare i November. Herre min gud! Men denna gång, om detta nu går vägen, så kommer jag inte misslyckas för då har jag ju ett jobb jag redan älskar. Triumph är helt enkelt bäst just nu. Det är som terapi för mig. Då ska jag bara vänta vänta vänta och sen börja söka lägenhet eller en roooommate :D! KUL! Vill bo i nord-västra Stockholm. LÖVLY!
Nu ska jag plugga lite matte för imorgon har jag tänkt gå på mattelektionen faktiskt.

puss på er!


Vad är det för skillnad på ett golf hål och en mans rövhål egentligen?


efter regna kommer solsken



Hemma från jobbet och idag är jag lite gladare än jag varit dom senaste dagarna. Jag ska nämligen söka ett jobb i Stockholm som jag hoppas att jag, iallafall, har en liten chans till att få men tanke på att jag jobbar för triumph nu. Lovely. Får jag jobbet flyttar jag upp till Stockholm i mitten på november. HÅLL TUMMARNA NU!  Jäkligt tråkigt samtidigt med tanke på att jag verkligen tycker om att jobba med dom jag jobbar nu. Vi har blivit som en lite familj på jobbet, verkligen! Men men ingenting är bestämt utan jag bara hoppas. Snart ska jag och mom till CityGross och handla typ kattsand. Jag funderar på en BJ-glass faktiskt. Det blev inget gym idag(FY), men jag cyklade iallafall till jobbet och hem så det är ju 1 timmes träning. Ojoj, skrivglada Mimmi. När jag kommer hem ska jag skriva ihop en ansökan.
Puss så länge!

Kaos


Ibland kan en bild göra livet lite bättre!

Kaos. Jag har glömt bort hur ett vanligt liv är. Fine jag har tak över huvudet och mat på bordet men när blev det så här. Allting är kaos och jag är SÅ TRÖTT PÅ DE!

Ska hoppa in i duschen och göra mig lite fräsch innan jobbet. Jobbet min frizoon.

Hoppas ni får en bra dag!

-



fylld med ångest. Känner hur det trycker på bröstet och jag vill faktiskt bara skrika men vem fan hör mig? Jag förstår inte hur jag kunde vara så jävla dum och skaffa mig en lägenhet när jag vet hur dåligt jag mår om jag stannar här för länge. Det är inte första gången det här händer. Och jag har börjar fundera på om det kan vara höst deprission men det kan det ju inte med tänke på att jag älskar höst och vinter. Det beror på att jag inte har någonting här att hämta förutom jobb och skola som håller mig här just nu. Människorna här är värre än alla självupptagna stockholmare. Visst finns det några som är bra men JAG VILL INTE BO HÄR LÄNGRE! När skolan är slut ska jag se efter om jobb i Stockholm och jag bara hoppas på att Gud är på min sida då. Jag klarar inte av småstäder..

nej, Fy åt helvete med allting.

Så är de.


Hojt, själv har man legat i soffan och kollat repriserna på alla idol avsnitt som varit än så länge. Ser nu när jag sitter här att jag skulle behöva städa lite i rummet. Grejer över allt. Har ingenting att skriva om såå LATER!


Jag har tröttnat ordentligt nu!

Jag är trött



hörs senare när jag vaknat till liv..

My life just sucks


Måste få skriva av mig lite. Just i denna sekund hatar jag min livssituation. Jag är helt fylld med power och glädje och jag vill ut och röja satan men mina vänner är i andra städer, i andra länder. Jag sitter i Kalmar seriöst helt ensam. Jag tycker inte synd om mig själv utan jag bara hatar att jag bor här just nu. Jag hade ett liv ända till  jag kom hem från Turkiet. PANIK! Dom man trodde var ens vänner här är rakt av kukhuvuden, dom flesta iallafall, faktiskt. JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ ATT INTE HA NÅGONTING ATT GÖRA. Jag vill inte bo här längre. Jag vill bo där jag ständigt har folk runt i kring mig som inte är dubbelansikten. Jag skulle inte stanna här längre än jag var tvungen till för alla pengar i världen. FUCK ALLT. Jag är väldigt sur på situationen just nu, just NU. Imorgon älskar jag säkert livet igen, SOM VANLGIT!


SKJUT MIG NU SNÄLLA!


Kärlek är för dårar


Jag glömde halvt bort igår att jag hade kameran med mig. Och jag älskar att göra om bilder.. så deal with it!

Regn och film. LOVE IT! Har till och med köpt nötter som jag kan trycka i mig. Dagen har gått snabbt och jag är faktistk riktigt trött i huvudet så det blir nog att sova tidigt för min del. Ska titta på filmen på 5:an( DGP! )..

puss på er så länge.


Im up!

Hallå, Jag tycker att jag är grym som orkar upp så här några timmar efter en ute kväll. Att jag lyckas se fräsch ut det är en annan femma! Nu ska jag slänga på mig jobb kläderna och sen åka iväg för att jobba några timmar. Inte så farligt alls. IGÅR... hade jag hur kul som helst. JAG HAR SAKNAT MINA POJKAR! Jag skrattade typ ja hela tiden. ( det luktar katt bajs här just nu. Det gör mig lite illamående)


Nej nu ska jag klä på mig. Hörs i eftermiddag efter jobbet men lite bilder.
Puss på er!

Fredag kväll

Nu är jag klar och väntar på att bli upplockad av min älskade Q! Sen ska vi vidare till KM! Imorgon jobbar jag tidigt så det blir ingen sen kväll för mig inte! Absolut inte. Har inte bestämt mig än om jag ska ja kappan eller pälsvästen. Men myssan får nog föjla med dig iallafall.. Nej, vinglaser ropar. Puss puss.


Detta är verkligen..



...bland det finaste jag har hört i hela mitt liv. Jag är en sucker för opera faktiskt (men det är ingenting jag berättat för folk, förens nu då) men bara om man blandar det med balad musik. Sitter här lite naken och nyduschad och ska börja fixa mig lite smått inför kvällen. Håret är viktigast så det får ta den tid de tar me de. Än är det lite tidigt att ta fram vinflaskan. Köpte foot of africa (favoritvin) lite sur och lite syrligt YUMI!

Hörs senare (mycket musik i bloggen nu, HÄRLIGT)

I got soul but i'm not a soldier



Hej.
Nu är jag hemma igen. Lektionen gick bra och den var över snabbt. Tog mig en runda på stan, införbi systemet och köpte mig en vinare ifall att det nu händer någonting ikväll som jag fortfarande inte fått bekräftat! Köpte mig en fin fin ring med på glitter och jag ska måla den med nagellack innan jag använder den (girls you know why). Ska försöka få tag på Q nu. Sen ska jag nog kolla lite tv eller något annat tråkigt.



So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain


Tröttsomfan

God morgon. eller nej egentligen inte för jag har sovit lite inatt. men uppe är jag. Jag ska snart iväg till skolan. Efter skolan ska jag nog hem och sova lite tror jag. Undra jag om det blir någon utgång ikväll. Jag hatar att inte veta vad som händer men det är inte så lätt när man umgås med människor som inte tycker om att planera. Får väl helt enkelt se. Nu ska jag iallafall göra det sista innan jag åker.

puss på er!

Lyssna och förstå!


Jag hatar svaga människor!

Halleluja


( har kommit fram till att denna sida är min finaste pose sida, höhö! )

Hej babes. Fick igång datorn men jag kan då inte lova att den håller! Känns riktigt skönt att kunna sitta och knappa på tangenterna iallafall. Sen jag kom tillbaka från Stockholm har jag bara längtat tillbaka. Jag hamnar alltid i någon sorts depression. Jag är en storstad tjej innerst inne och att bo i lilla men underbart charmiga Kalmar får mig ur balans ibland! Och efter de lilla besöket i Stockholm har jag hamnar i obalans. ÄR SUR HELA TIDEN! Vilket är väldigt jobbigt. Och jag äter SKIT grejer hela tiden. (qvibbe säger att jag bantar fel) Ska börja gå till gymet igen. Och nu ska jag försöka köra varje dag tills kortet går ut. DIET!? Jobbet går bra och skolan går sisådär, matten är mitt problem MEN om jag vill nå mina drömmar så får jag fan ta och fixa det här. Så enkelt är det. Imorgon är det fredag och om jag förstått rätt så är det kanske utgång med grabbarna som gäller. Det ser jag isåfall fram emot för jag har saknat mina gräbbs. Tjejer har för mycket drama runt i kring sig så jag försöker oftast hålla mig undan :O! JAG SAKNAR STOCKHOLM! (och jag saknar Jeanette och Fredrik, Ramla också!).

Nu ska jag läsa massvis med bloggar och göra massa annat kul på internet jag inte kunnat göra på länge.
Puss på er så länge♥!

Här står...

64fc72d8ac0af71511fa9ad507cd87d9.png

Kolla varifrån!

Här står jag och väntar på bussen. Kallt som fan. Puss


RSS 2.0