Det suuuuuuuuuuuuuuuger!



Nu ska jag sova för imorgon ska jag jobba igen. Och efter jobbet händer inte ett skit, OJ VA FÖRVÅNAD JAG BLIR!

night night sleep tight

här ska det stå något...

Dålig updatering I KNOW! Men jag har inte orkat eller brytt mig faktiskt. Kom hem från jobbet för någon timma sen och jag är helt slut. Vill bara sova egentligen men ska vara uppe ett tag till så jag inte vaknar mitt i  natten som jag gjorde igår. Jag börjar skolan(komvux) den 25 augusti är det inskrivning. Religion A-B och Matte A(jag hatar matte) är det som gäller då. Måste få mitt schema efter dagarna då jag har lektion. Det är viktigt att jag klarar av både jobb och skola nu! För om jag ska bli pedagog som jag vill så måste detta bli BRA!

Måste fixa mina naglar med för dom ser förjävliga ut.. BLÄÄ!
Somnade ifrån Johanna igår, jag som skulle få bilderna(jag vill ha orginalbilderna) från i Onsdags.


JAG HATAR SVART HÅR!

Hallååå bojje

Ge mig en hink och det är nu.. BLÖÖÖ! Nej skoja, HEJ! Hur mår ni`? Jag är fortfarande Bakis efter en hel dags jobb. Det blev utgång igår, en riktig tråkig sådan men ut kom jag och min lilla höna! Söp gjorde vi med. Kvällen slutade tidigt och på 7eleven haha! Lite kul hade vi iallafall. Jag somnade sent men uppe med tuppens bror för jag skulle ju öppna på jobbet. URK! Det gick bra och hela dagen har gått bra med. Nu är jag hemma i min mysdress och är sugen på FETT! Så jävla mycket fett som  det bara går! GIVE ME!



Så här såg jag (typ) ut igår!!

JAG ÄR...

63bfb179a97c61f21f2f608b9a22af38.png

Kolla varifrån!

JAG ÄR HET!


Hej, nu...

56d2c439cad33bf7a3ffe33679cd133f.png

Kolla varifrån!

Hej, nu är jag på jobbet. Har precis fått reda på att jag kanske inte kan gå ut ikväll för jag kanske måste jobba imorgon. It sucks. PUSS


night night sleep tight



PUSS


ÅNGEST!



Jag behöver tunna ut mitt hår för att det ska gå med förlängningen.. FAN FÖR TJOCKT HÅR!

JÄVLA PIA! Jag har hört av en som har hört av en att du har en sånn sax??????! Jag vill lååånaaa!

Black head.

Nu är jag blackhead, and i DONT like it men men! jag får gilla läget bara. Ska fixa med håret ett bra tag nu, sy på klipps platta mitt enga och styla. Imorgon är det jobb på dagen och Dunder utgång på ikvällen, jag längtar.
Senare får ni se före, efter och förvändling haha.
PUSS

OH NO MY NAIL!

Titta vad som hände igår =(
Nu har jag en knubbig handikappad nagel!!


Äkta fake!!

Hej, nu är jag hemma och jag håller på att tvätta. Har precis ätit mat med som jag lagade alldeles själv (läskligt) och det smakade faktiskt helt okey! JAG  HAR MIN FÖRLÄNGNING NU(men inte i huvudet än). Det kliar så i fingrarna jag vill bara färga håret och fixa allt. Tråkigt nog så har nördarna som säljer detta hår ändrat mängden och kallar det jag har för ett paket, Jag hade egentligen behövt det dubbla av det jag har men jag ska få det att fungera, får väl tunna ut mitt hår så att det ser bra ut ;)! allt går! Nu ska jag ner i tvättstugan igen.. Hörs innan jag färgar håret ...


PUSS DÅ!


Här jobbas...

36aedf0771a34bc29961727da2755650.png

Kolla varifrån!

Här jobbas det för full rulle. Mam var inne tidigare idag och berättade att min hårförlängning har kommit så jag är super glad. Snart slutar jag och då ska jag hem och fixa lite med smått och gott. PUSS!


Hej. Jag...

0cda39879c77947b9f532249d016d186.png

Kolla varifrån!

Hej. Jag blev inringd till jobbet idag. Och mina skor är trasiga nu mera kastade. Köpte ett par nya på rean, dock en storlek för stor men det är därför de finns extra sulor att köpa. Nu ska jag jobba. PUSS


I love my boys!

Jag har haft en helt underbar dag med mina älsklings grääbs! Jag åkte iväg med bussen och blev uppplockad med bil. Jag (som hatar smuts och småkryp) hjälpte gräbbsen med att gräva lite vid rampisen ( dom håller på att bygga en skatepark typ) meeen jag tröttnade rätt så snabbt och kollade på istället. Vi åkte och köpte pizza( margarita), sjukt gott när man överdriver med vitlöksåsen :). Sen så sjöng vi lite med, eller jag försökte men det gick inte så bra haha. Vi får slipa på diamanten en annan dag. Nu är jag hemma igen och har sjuk huvudvärk faktiskt, ska snart lägga mig för imorgon är en ny dag i HOPP OM ATT MIN FÖRLÄNGNING KOMMER!!!! Börjar bli fattig nu alltså!


GISSA VAD...

-993cde0b59fccb5b20986fc6e86a9b5.png

Kolla varifrån!

GISSA VAD JAG SKA GÖRA?


Nu jävlar...

6b893b7c87fe9c9f131609747779f50f.png

Kolla varifrån!

Nu jävlar gräver vi för kung och fosterland. Jag vill tvätta händerna och äta mat. Detta suger.


Rise and shine sleepyhead.

Hej på er.
Nu är jag vaken igen och ska ska firra med fåret haha.. HÅRET för jag ska ju över till Öland. Min härförlängning har ÄNNU inte trillat ner i lådan, nu börjar jag bli irriterad. Drömde en HEMSK dröm inatt som involverar mitt X och min syster samt alla mina falska vänner! Det var hemskt, undra vad den drömmen betyder?!

Nej nu ska jag fixa håret sen klä på mig, kolla hur bussarna går och sen ÅKA!
Hörs snart med hur jag ser ut :D

Old pic!

Nattugglan Mimi som pratar över msn med Texas, har hjälp Denise med sin blogg i X antal timmar. Ville bara skriva god natt och så får vi hålla tummarna på att min hårförlängning kommer imorgon så jag kan få fixa till mig lite. MYYP! Ska till Q imorgon med. Lovly!
Nu ska jag tvätta ansiktet och VÅLDTA KUDDEN MIN!


night night sleep tight.



Shake shake shake...

Hello, Nu är jag hög på polish remover och nagellack. Har suttit nu en stund och pysslat med mina fina naglar. Ska snart göra mig en drink(diet) för jag börjar bli lite hungrig, Men ska inte äta mera mat idag No No No!(har ingen shaker så jag kan inte göra mig någon drink, ska göra mig lite kastler med grönsaker istället).
Imorgon hoppas jag på att min hårförlängning kommer hem. Fan i satan jag hade velat haft den för länge sen men men, ska ju till Öland imorgon med. Eller? Måste färga håret svart med och det är ingenting jag ser fram emot men jag var så dum i huvudet och beställde svart förlängning trots att det fanns brun! IDIOT! Jaja, Det får gå men jag passar inte i svart hår(tycker jag).

Diet va de!


Blev snyggar med heltäckt tycker jag..


Gammalt kort på mig med svart hår.. Ser konstig ut....
 
Brunt, färgen jag trivs bäst i...

Matlagning

Hemma igen, nu ska jag tillaga mig lite mat, pasta, kyckling och pesto. Lovely! Köpte glass(ben&jerry) ny smak som jag inte provat än, spännande. Är det någon bra film ikväll tro? Måste kolla upp det. Tvtablå internet?!

Away.

I ♥ SALE


Urgullig från BikBok, köpte denna och en svart tröja som jag visar någon annan dag och ettheadband med rosett för 186 kr

Dessa två älsklingar kostade mig 98 kr alltså 49kr st. SÅ JÄVLA BILLIG!  l ♥ SALE!



Nu ska jag och Mom iväg och köpa mat, tror nog jag ska köpa lite godis av något slag är sugen på socker som satan. Har min nya söta tröja på mig med och så skippade jag diademet jag hade innan, NU ÄR JAG GULLII!

Hörs när vi hörs.

Nu är...

0-35b3c53ea273f97cb7f7435a2530e8ea.png

Kolla varifrån!

Nu är jag klar på stan. Har köpt lite smått och gott. Nu ska jag cykla hem men först ett litet stop på netto. Puss


Herrå!


Nu drar jag, PUSS!

Mot stan!

Jag har haft sånna problem att komma in på bloggen, jävla blogg.se! Vaknade relativt tidigt av att katterna var hungriga. Fick för mig att jag skulle damsuga hela lägenheten så det är gjort. Duschade kallt(såskönt) i typ 30 minuter. Nu har jag försökt hitta kläder att ha på mig i minst 20 minuter och jag är fortfarande naken haha! Ska äta frukost och sen cykla in till stan för att se om någonting är öppet! Hörs på telefonen..
PUSS!

Jag är din grädde, make me fluffy!

Nu säger jag Night night sleep tight. Imorgon ska jag städa och inte göra ett skit med tanke på att strand blev inställd, kanske åker över till Öland endå och umgås lite med den försvunna Qviberg! Har iallafall drukit vatten som en kamel ikväll. Jätte konstigt vad törstig jag är. men men nu ska jag tvätta ansiktet och sova..



Jag är less på att jag får reda på allt du gör trots att jag försöker glömma. Och jag är less på att vilja vara i din närhet trots att jag egentligen inte vill.. Vad är det, det kallas nu igen...... besluts(jag har ingenting att välja mellan)ångest!!


Fiiilm!

Nu är det 102 dalmatingerna.. Önskar sååå att jag hade snacks här men det har jag inte och jag orkar inte cykla någonstans för att köpa heller. ÅÅÅH GE MIG KÖRKORT!

Jag önskar jag var i Stockholm nu!

BLÄ, jag börjar bli irriterad, Just för att jag absolut inte har något liv! Eller någon i min närhet som vill ha kul. Sitter här hemma i mysdressen och har precis fått reda på att det inte blir någon strand på söndag.. Såå jag ville parta till det idag istället men NEJ NEJ! Inte en jävel som är på, TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK! Jaja, min och Johannas utgång på Onsdag kommer rocka fett! Jag ska nog göra mig varma mackor och kolla om det finns någon bra film på tv.


Resultatet!





HAPPY HAPPY HAPPY!


LETs ROCK!




Nu kör vi! Tror ni min nya platt/locktång klarar av detta afro?!  Vi får väl se.

Gift dig inte, färga håret istället!

Nu  är jag nyduschad och har hoppat i min MYSDRESS! Åååh jag älskar den. Sitter och lyssnar på B, helt underbart! Och vet ni, MIN MOBIL HAR FORTFARANDE BATERI! haha. är absolut inte van vid det. Försöker få tag på Mika så vi kan planera morgondagen men hon är svår att få tag i.  Ikväll blir det som vanligt slappmys med mig själv. Ska laga lite mat och mysa framför tv eller en bra film. Imorgon däremot (så jag tjatar hela tiden) ska jag till ÖLAND för att supa skallen av mig :D! Det var längesen. Det ska bli kul, vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig. JOBBIGT! Jaja, nu har jag ont i magen så jag måste äta något.


I´m in heaven for heaven´s sake (I love you to, baby)


nu är...

0-701c52ae520edbaa121496df1f4ac9a6.png

Kolla varifrån!

nu är jag på väg hem. Underbart skönt väder här i kalmar.


Nu är...

6918d00678d3fc46e4fe2da10e994dd8.png

Kolla varifrån!

Nu är jag på jobbet. Var tvungen att byta tröja, jag hade motvind hit så jag var SVÄTTIG. Hörs senare. Puss


Lördag

Heej!
Hur mår ni idag? Jag har lite ont i ryggen faktiskt men det går nog över, annars mår jag jätte bra. Ska snart cykla iväg till jobbet för att jobba några timmar. Ska lyssna på radio hela vägen, Min nya ENKLA telefon har ju radio. Älskar att min telefon är enkel för jag förstår mig inte på för avencerade grejer. Im a simple girl! (NOT) Iallafall, ska nog ta en macka eller två och sen börja bege mig. Hörs kanske från mobilen nu när jag har en som fungerar!!!

Hoppas ni får en bra dag så hörs vi.


min lunch, men jag äter bara 1 förståss!

night night sleep tight!

Nej kramnallar nu ska jag våldtakudden! Är inte alls trött men imorgon väntar ett par timmars jobb och jag behöver vara fokuserad, because i love what i do! Så hoppas ni älskar livet och våldtar kuddar som jag gör.

Puss och Smek!


Jag är sååååå seriöst på toan! min egna runway!


=) mitt allterego!


precis vad jag ska göra, tvätta ansiktet med mina antifinn grejer!

Underbar!



Beyoncé - Once In A Lifetime

Hatar den där känslan, ni vet!

åååh fröjd. Älskar min nya dress och jag är helt sålt på min simpla telefon!  Nu ska jag laga mat och sen mysa ner mig framför tv i hop om att någon bra film skall gå ikväll. Imorgon är det jobb igen och sen Öland? Ska ju till strand med Mika,?! Eller hur? Får nog messa med henne senare. Vilket påminnde mig om att jag måste ladda på telefonen, Får göra det senare. FÖR NU SKA JAG LAGA MAT! Pasta med pasta sås :D

PUSS! jag saknar dig, Idiot!

My life loves money!

Hej lovers. Hur mår ni? Jag mår SUPER BRA! Känner mig dock redigt fattig trots att lönen trillade in idag. helt pank! Fan haha, men jag har då köpt fina saker för mina egna pengar. HÖR PÅ FAN! Mina egna pengar! Annars har denna dag varit otroligt rolig, mycket skratt på jobbet och imorse fixade jag och mamma en del runt om i stan. Nu sitter jag hemma i min mjukisdress och bara myser, LIFE IS GOOD! (satan att inte min förlängning har kommit)  Nu ska jag leka med min nya nalle...



älskar att man får presenter för att man handlar grejer :D

Like this!


Se på fan, Mina byxor är något för stora!! dun dun dun duuuun, Sen att jag har fötter som ubåtar är en annan sak :D


Gulliga jag ska till jobbet nu! hörs när jag kommer hem!

DET ÄR FREDAG!

God morgon på er.
 Idag är jag uppe tidigt. Åker in till stan tidigare idag för jag måste handla och fixa lite innan jag börjar jobba. Jag hoppas att min hårförlängning trillar ner i brevlådan idag annars blir jag ledsen. Det stod faktiskt 2-5 arbetsdagar och jag beställde den i söndags. Annars mår jag hur bra som helst, fick ju reda på igår att jag ska få bli fast anställd =) LYCKA! Nu kommer jag inte lämna Kalmar på ett bra tag. Och jag bryr mig inte om att du har typ tjej! (BAJS).

Nej nu ska jag äta frukost och sätta på mig byxor.
PUSS!

Happy Happy

Puh, nu har jag fixat med massor med räkningar, fy fan för räkningar. FJUT sa det bara och så var pengarna borta men liiiite har jag allt kvar och det skall spenderas. Lite imorgon när jag ska hämta ut paketen som väntar på mig och köpa min pigelindress från Triumph som jag nu kommer bli FAST ANSTÄLLD HOS! och lite på söndag då jag ska till strand med Mika och så lite på Onsdag när jag ska ut med Johanna här i Kalmar. Åh så HÄRLIGT! Det ända som saknas nu är SOLEN (och någon att vrålhångla med), men det fixar sig säkert. Så länge det inte rengar är jag glad !!!!


Go for your dream!

Hej lovers. Här sitter jag och slappar, mitt internet fungerar igen. Jag är överlycklig. Jag och mom åkte till stan för att gå på marknaden som för övrigt SÖG! Gick in förbi jobbet och skulle kolla om min kollega hade fått jobbet som butiksChef och visst hade hon det vilket betyder ATT JAG FÅR HENNES TJÄNST.  WIIHUUU! Jag har fått fast jobb. Känns underbart faktiskt. SÅ NI SOM SA TILL MIG ATT JAG VAR DUM I HUVUDET SOM INTE TOG FÖRSTA BÄSTA JOBB, SUCK ON THIS! Nu är det bara skolan jag ska komma in på! Jag och mamma firade lite, med Thaibuffe, LOVE! Sen köpte jag lite nagellack och skit på H&M som behövdes. Jag är så lycklig just nu alltså.. Grattis till mig..



Behövligt!


Resultatet! Gulligt värre!

See ya, dont wanna be ya!

Nu ska jag och Mom till stan och kolla runt lite på marknaden som är, ska bli kul. Kanske till och med handlar något fint. Får hoppas på att jag hittar någonting. Ska införbi jobbet med tror jag och säga HEEELLLOOOO! =) Nej nu drar vi, hörs senare PUSS!


JÄVLA FINNEJÄVEL!

Frågan är ju den?!




Vad jag ska ha på mig på Söndag!!!! Något av detta eller ska jag behöva köpa något nytt? Det är jobbigt att vara klädnörd.. Anyway, inatt kommer min lön MOHAHA! Såååå nära 10.000 har jag aldrig varit förut. Jag är så stolt över mig själv som jobbat ihop dessa pengar som kommer säga FJUT så är dom borta men endå. HAHA! Jag måste åka in till stan tidigt imorgon för jag ska handla lite, bland annat på systemet.

Hörs senare, vad ska jag ha 1,2, eller outfit 3?

Fönster shoppare.

Fick precis hem H&Ms höst katalog så gissa om jag ska gosa ner mig i min säng och bläddra i den. Lovely!!


Blir sugen på höst/vinter nu..



Detta är ett måste för mig i höst/vinter, så nu snart ska jag börja leta efter en snygg pälsjacka(inte riktig päls för då spyr jag). Ena mössan har jag redan sen förra året så det är Kirrat, Bootsen har jag älskat sen jag såg dem för några år sen men det var inte riktigt något jag vågat skaffa mig men nu är jag bekväm i mig själv och helt egen så bootsen here we go!! 


dont you just love fashion?


Hej!

God morgon god morgon upp och hoppa. Kan inte förstå hur jag kan sova så mycket som jag gör, men men nu är jag vaken iallafall och idag är det TORSDAG(och imorgon fredag!!!). Och jag har ingenting planerat faktiskt. Det ända jag vet att jag måste göra är att hitta lillkatten, vi har fått en till kattunge så nu är det tre kattungar vi tar hand om men det ena har gömt sig sen igår kväll och jag börjar tro att lilla Lii är kissnödig eller värre BAJSNÖDIG. Måste hitta lillekissemissen.

Nu ska jag däremot ta en dusch och äta frukost. Hörs senare, PUSS

Överexalterad

Hallåj, Blev så exalterad att jag somnade haha. Har sovit tills nu, vaknade av att kattungarna välte min perm och startade krig med mina kuddar. I JUST LOVE THEM ;)! Nu håller jag på med mina naglar och ska väl göra det ett tag. ÅH Snart är det torsdag och sen är det FREDAG! Men iallafall Ha det bra så hörs vi imorgon eller något!


Sen så HATAR jag idioter som kommenterar i min blogg att jag ska in på deras blogg för att dom är intressanta, jag är inte intresserad. Alla jävlar som gör reklam i min blogg. Jag menar kommentera mer än gärna men gör ingen reklam, det gör mig bara irriterad, och nu är jag nyvaken med, KRIG!. =D Love ya!



BUUUUH! blev du rädd!

Exalterad

Jag längtar så till på fredag och så längtar jag till på Söndag då jag och Mika ska till strand. Ett sommarfest ställe i Borgholm på Öland för er som inte vet. Har hört så mycket om strand så jag hoppas inte jag blir besviken genom att ha höga förväntningar. Konstigt att festa på en söndag? Nej inte när det är sommar och absolut inte när man är ledig på Måndag :). Det ska bli så kul kul kul. Jag är som en lite unge på julafton, helt exalterad. KUL! Nu fortsätter simpsons.

Hörs när vi hörs.

Onsdag my friends.

Puuh, HEJ! Nu är jag hemma efter en hel dags jobbande, hann inte blogga innan jag åkte imorse men ni dör inte. Idag har det varit fint väder och mysiga kunder faktiskt, En dag som denna skulle jag kunna leva om! Skulle egentligen fått reda på om jag får jobba vidare på Triumph idag men telefonen ringde inte, antar att huvudkontoret har fullt upp :/! JUSTE, jag cyklade idag, Fy fan va jag är duttig :D. Min dress som jag ska köpa på fredag är på 70%rea nu, så istället för att betala 699kr som den kostar betalar jag bara 209kr, hur bra är inte det då.. Jag längtar så till på Fredag. Börjar bli lite nojig att inte min hårförlängning ska hinna fram i tid. Det hade varit tråkig, OJ vilket långt inlägg nu slutar jag skriva..

PUSS!


slänger in en gammal bild på mig :) 2006 tror jag.

Rubriklös!

Hej, åh va jag hatar mitt internet, Har inte kunna koppla upp mig så jag lånar moms dator. Hemma i Kalmar nu iallafall, har ätit och kollat lite film. Ska snart lägga mig för imorgon är det jobb som gäller. Ska bli skönt. Var införbi en snabb vända idag och jag saknar min lilla Triumph butik. Annars, så har jag haft det as mysigt med Mika det senaste dygnet. Har kommit fram till att jag måste klippa av mina älskade naglar för ena ringfingernageln håller på att gå sönder, så jag kommer känna mig helt handikappad ett tag fram över. USCH! Men iallafall,  ha det så bra tills vi hörs nästa gång lovers. PUSS!

Jag vill ha  fredag idag!


Varför så ledsen?

På väg till bussen, det blåste en del så ibland fick jag hålla i tröjan så min bumpa inte syntes.


Vilket härligt väder :/!!!!!!! regn regn regn och åter regn


vad är det för datum idag?

God morgon. Här sitter jag med afrot i en toft och väntar på att frukosten ska bli klar(sån idiot jag är). Igår hade jag ÖVERDRIVET MYSIGT här hemma hos ZONE! Åt gott och hyrde film (big mammas house 2) gjorde vi med. ÅH jag bara älskar att umgås  med min Mika. Idag är jag totalt död så jag tror nog inte det blir något rajtantajtan precis. Vet inte riktigt heller när jag ska åka hem men det blir väl någonting på eftermiddan. Nej, nu ska jag äta frukost.

Hörs senare Lovers!


OFIXAT till 100 men endå Beautiful!


Min finaste Mika!

För jag älskar livet

Hej älsklingar, dålig update jag vet! Sitter hemma hos Mika och njuter av härlig sällkap. Vi har spelat kort och bara myst. Jag älskar att umgås med henne lady för hon får mig att må bra! Nu håller hon på med maten som jag snart ska hjälpa till med(trots att jag inte kan laga mat). Vi har även varit en sväng till Köpstan och köpt glass som vi ska ha till efterätt. Sen ska vi bara mysa och ha trevlig. Jag stannar nog här inatt så antingen hörs vi senare ikväll eller så hörs vi imorgon.

Hoppas allt är bra med er och att ni har mer solsken än vad vi har här på Öland.



XOXO

ÖLAND!

Hinner verkligen inte egentligen men NU drar jag till MIKA! Hörs därifrån. PUSS!

WIIIUUUUH!

Nu så mina lovers har jag plockat in frukosten, shit va jag är duktig. Skulle egentligen träffa Mika idag (eller ska?!) men vi får inte tag på varandra. Men OM vi får det så åker jag säkert över till Öland senare(kanske). Annars gör jag ingenting, ska ta en dusch snart och sen fixa naglarna IGEN! Jävla helvete haha. 2/3 paket har landat i Kalmar. Nu väntar jag bara på paket nr 3 sen är det FEST. Kommer vara så fin och så het, som bara jag kan!



Peace out!

Juste jag ska ringa vårdcentralen!

JamenVESST! Nu har ju jag vaknat. Lite sen så där, (fina gäster kommer alltid sen) vi kan ju låtsas att det är lite fest för då gör det ingenting, ANYWAY! Jag ska snart äta frukost/lunch/mellanmål?! Vet inte riktigt vad det blir men jag ska äta. Idag åka syster till Sthlm, SÅÅÅÅ AVENSJUK!  Men jag har ju mitt regniga och kalla Kalmar att njuta av. Idag vet jag inte alls vad som händer. Planerar aldrig någonting för (nu blir jag tråkig) om man planerar något så kanske man bli bjuden till någonting annat som hade varit SÅÅÅ mycket roligare! eller hur?

Men iallafall, Jag hoppas ni har det bra lovers!



Vart tog sommaren vägen?


VEM ÄR VEM?

Nu ska jag och syster försöka sova, tror dock INTE att vi lyckas. Vi har en tendens att bli som två små barn på 6-7 år och få skratt noja. rätt kul men endå.. Hoppas ni sover gott när ni väl ska sova.



Night night sleep tight


Stackars jävel

Riktigt dum jävel alltså, seriöst hur fan kan man förmå sig att plastikoperera sig själv??? Och med något man köpt på internet för 80 svenska kronor. Det är typiskt Amerikaner alltså, lågt IQ! Herregud, nu får hon ju lägga multum med pengar för att fixa till sitt nylle igen! Hade varit billigare att gå till doktorn och fixat läpparna! Stackars sate!..


jaha?

Följ min blogg med bloglovin

nu håller jag på att försöka skaffa bloglovin och då ska jag tydligen klistra in detta men jag vet inte vad det är så here we go!


------
Så jävla ruttet men men, jag trodde det skulle vara något kul! Jävla tråk!

Slösarn är lös!

Nu jäklar, nu ska jag inte shoppa mera överhuvudtaget. Beställde precis hem hår (HÖR OCH HÄPNA!) som kommer inom 2-5 dagar så snart får jag min efterlängtade hårförlängning. LOVELY! Annars då, jag längtar till på Fredag faktiskt för då får jag hem min nya tröja min mjukisdress och löshåret och förhoppningsvis att min nya platt/locktång med, AH UTGÅNG?! Helt sjukt alltså. Nu förstår ni kanske varför sthlm får vänta tills augusti hahaha MIMS DIN SLÖSARE!



Den mjukisdressen är MIN på fredag, fast min är i PIGGELIN färg! FREDAGSMYYYYYYYS!

Kamelerna är lösa!


ÖÖh, så jävla mätt alltså! Så mätt att jag blir trött. PIZZAN VAR TO DIE FOR!
Jag skulle helst av allt vilja gå och lägga mig men det känns som om det är liiiiite för tidigt för det. Jag måste räkna lite, och kolla runt lite faktiskt, Har en del grejer som måste vara färdigfixat tills på fredag så jag har lite kontroll vettni! MEEN jag är grymt sugen på att lägga mig i sängen, NEJ skärpning!!

JOO FÖR FAN!, Cirkusen är ju i Färjestan och gissa om jag blev glad när jag såg mina älskade kameler..


Nu blir det pizza tillkvällsmat

Hej, nu jävlar hinner jag inte skriva mycket, vi har beställt pizza i lindsdahl för att jag blev så jävla äcklad när jag kom in på bergas pizzeria. Där satt en tant med snor i hela ansiktet så nej jag ville inte köpa pizza därifrån, tappade matsuget helt tills jag kollade på pizzalappen här hemma. En tacopizza, YUMMI! Så nu ska vi åka iväg igen.

PIZZA NU DÅ!


Jävla Pia :D


Jag hjälper Linn med sin blogg


Vädret var ju inte att skryta med!

Mjao på mig, eller vad säger du?


Dagens PANG! Chinos och myslinne från Gina tricot,


Nu så är jag redo för road trippen jag och mamma ska iväg på. Öland here we come. Ska som sagt hämta min syster för hon ska vara här inatt, MYS! Sen ska vi nog träffa jävla Pia med, as go kärring =)! Så det blir kul. Jag funderar på att ta ut pengar så jag kan köpa mig benandjerry glass meeeeeeen jag vetifan om jag tycker det är så nyttigt. Anyway, jag hoppas ni har det bra var än i Sverige ni är mina lovers!

Hörs när vi hörs. PUSS!

Shillevippen

God morgon lovers. Hur mår ni? Jag mår bara bra, känner inte av magen och life is wonderful! Vakande för inte alls länge sen, det är så skönt att inte behöva gå upp tidigt, FREE DAY! Ska alldeles snart äta frulle och sen HOPPA in i duschen men först ska jag läsa massor med bloggar, för vissa människor har faktiskt ett intressant liv.



Nyvaken hahaha! Ser ut som ett litet barn!

Hörs imorgon lovers

Puh, nu är det snart läggdags. Imorgon ska jag och mom åka över till Öland och hämta syster. ROAD TRIP! Jag gillar verkligen INTE att hon ska åka till Stockholm, JAG VILL OCKSÅ. Är så avensjuk faktiskt meeeen jag ska åka i Augusti och förhoppningsvis så ska jag få träffa BUBELIBABY! Nu ska jag(kanske mina filmer suger) slänga på en film och försöka somna men först tvätta ansiktet och borsta tänderna.

Night night sleep tight! 


jag vill ha hårförlängning nununu


FiiiiiiiiiiiLM!

Nu är det Pongo 101 dalmatinerna på tv. SEE YOU LATER!

Hälften klar!

Åh det tar lång tid med naglarna, jag kan inte riktigt bestämma mig, Målar på och tar på igen haha,. Ena handen är dock klar, Lillfingret är en av dom fösta målningarna jag gjorde idag och det lila på resten av fingrarna den sista. Men nu vill jag göra lite annat på höger handen så jag får se vad jag hittar på. Sitter och lyssnar på massor med musik från melodifestivalen.  Börjar gilla Sveriges bidrag nu så där ett år senare typ haha. well well.


Nail art soon!

Nu är det dags för att måla naglarna igen, Så tråkigt att jag inte har mer färger än lila rosa svart och pärlvitt. Måste köpa fler färger nu när jag fått för mig att det är kul att hålla på med naglarna. Får för mig lite ibland. Annars då, MAM är hemma igen så nu är det inte upp och ner här längre, Jag har kollat simpsons på tv och life it wonderful. Lördag ikväll men jag ska bara ta det lugnt, trots att det hade varit kul med ett glas vitt! Någon? ;)


Hörs snart då!

Funderare!

När jag fixat mina två skandal tatueringar jag har just nu så tror jag att jag ska tatuera in denna bakom örat, Målade den för länge länge sen och jag tycker fortfarande den är personlig och fin, LITE SNE men det går ju att fixa haha :)

(mitt namn som snöre för er som verkligen inte förstod det)

Undra vad det skulle kosta och göra om alla mina tatueringar?! Måste kolla upp det någon dag.
har hört att house of pain är bra ;P

Äntligen helg

Fy fan vilket väder vi har här i Kalmar. Herre min gud, blixtrar och dunder, magiska under lalalaaa. Jag har inte vågat sätta igång datorn förens nu. Har haft allting avstängt här hemma. Vågade inte ens duscha.. Men nu blev himlen ljusare, så nu jävlar. Hade så himla bråttom imorse så jag hann inte skriva något inlägg. rusade iväg till bussen som aldrig kom, fick panik och medelade jobbet att jag var påväg men att jag skulle bli sen. När jag kom fram till jobbet kollade min chef på mig och sa, va fan gör du här nu? Vadå sa jag, jag är ju 20 minuter försenad.
- Älskade vän, vad är klockan?
- 20 över 10. VA FAN!
Jag började inte förens 11. SÅÅ typsikt mig, jag får sån panik att jag ska komma försent att jag inte tittar ordentligt på klockan, men jag fick sluta tidigare och det var bra för jag hann cykla hem innan ovädret började.

Nu ska jag bara läsa massor med bloggar och njuta av ledighet för jag jobbar inte förens på Onsdag igen. Skönt!


Kleo är bra söt men fan lilla katt va gör du med mina väggar!!!!

night night sleep tight

Nej, nu är klockan läggdags för mig. Har sjukt ont i magen just nu med så jag måste nog lägga mig och ta det lugn, Inte för att jag gjort något ansträngade men anyway. Eller ska man diska först? Tror nog jag orkar göra det imorgon bitti?! Vi får se. Ska endå till köket haha.


Mims går och lägger sig medans resten av Sverige njuter av en fredagskväll, Life is wonderful..


Internet here i come

Nu har jag svullat och glott klart på tv, shit kl är redan snart nio. Vart tar tiden vägen? Ska snart lägga mig ju, jobbar imorgon igen. Har suttit nu och läst bloggarna jag följer och jag måste säga att alla har blirr så tråkiga, eller så är det bara jag som har blivit van vid hur deras bloggar brukar låta. Jag vet inte. Nu ska jag som vanligt, klicka runt på internet och kolla Skor,kläder och väskor :) Ska leta efter nya intressanta bloggar med.


(hittar ingen lämplig bild så jag skiter i det)

Nu brinner maten!

Puuh, Nu är jag hemma och jag har äntligen börjat varva ner. Helt ärligt så uppskattar jag min mamma grymt mycket alltså, JAG ORKAR INTE MED ALLT SOM SKA GÖRAS! Katterna ska ha mat och deras lådor ska rensas, diska, jag ska laga mat(jag kan inte laga mat, jag lagar fryst färdiglagad mat och de tycker jag är jobbigt), HERREGUD!
Men som sagt, nu börjar jag lugna ner mig. Maten puttrar i stekpannan och jag är så sjukt hungrig. Har fortfarande ont i magen, fick ta verktabletter på jobbet.. Nog pratat om mig. Hoppas ni mår bra min lovers!

PUSS!


Jag på lunchen! Helt sliten


HAHAHA jag tycker denna är så rolig, Jag tittar alltid på denna när har mött en kund som inte varit så glad.

SPRING RUNT!

Hej!
Idag är jag stressad, fan va mycket det är och göra på morgonen just nu, vakna :P, tvätta ansiktet, borsta tänderna rensa kattlåda 1, rensa kattlåda 2, mata katterna, tvätta händerna, klä på mig, äta frukost, skriva blogg, läsa bloggar, göra matlåda, OMG jag är stressad haha, Har ont i magen idag med, INTE SKÖNT ALLS! Måste kolla upp det så det inte är magsår eller något. PAIN! Men men, nu måste jag göra matlådan och sen gå till bussen. STOPPA KLOCKAN!


PUSS!

Natt natt

Nu ska jag lägga mig för att sova faktiskt, imorgon väntar en hel dag på jobbet, Shit jag måste laga mat?! jag som verkligen inte kan laga mat.. Det får väl gå på ett eller annat sätt. Kleo och Vincent verkar inte vara trötta. Dom springer runt och herjar som två dårar(vi bor ju trots allt i norrliden).. Nej, tvätta ansiktet och sova.

night night sleep tight!


1 Bebis på väg hem

Klickade precis hem denna platt/locktång. Nu när jag ska styla håret måste jag ju kunna göra sånna beach lockar. Och den här tången blir otroligt varm, kollade faktiskt efter den tång som blir varmast för jag har väldigt svårstylat hår. men denna ska klara av det tydligen.. Och om den gör det blir jag glad glad glad! Hittade den här..


Ser lite ut som en leksak.. kostar 399:-

MOVE ON!


Söta små blommor =) Så där somrigt ni vet.

Mys, nu ska jag laga mat och sen mysa ner mig framför en film. Imorgon jobbar jag igen, och snart är den lön, en vecka kvar. LOVELY! Längtar tills jag får hårförlängningen och tills jag kan köpa mig ett par nya bebisar(skor) hem! Stockholm får som sagt vänta till Augusti. Jag trivs i Kalmar. Synd bara att det springer runt nakna män här!! JAG HATAR MÖRKER!

Ska man eller ska man inte?

Myyp, Mika var här alldeles nyss och lekte lite med kissungarna. Har saknat hennes face, skönt med lite sällskap med. Nu ska jag inte göra någonting, funderar på att duscha i 3 timmar (i ♥ duschen) och sen bara slappa framför en bra film! Jo så får det bli. Här kommer lite mer bilder från igår som jag precis fick av Johanna..

Imorgon är det Roots och jag kanske har en biljett?! WHAT TO DO?!


(Mims egna pose)


Hemsk natt

Hej, vet inte riktigt hur jag mår idag om jag ska vara ärlig, hände en jobbig grej igårikväll. Hade hur sjukt kul som helst på förfesten och mysigt ute och världens bästa sällskap till min cykel som stod i funkabo(promenerade) från stan. Underbart! Satte mig på cykeln och började trampa hem, kände hela tiden imagen att någonting var på gång. Kom till min insväng och BROMSA, VÄND CYKLA SNABBT SOM FAN MIREILLE! Va det ända jag fick igenom huvuvdet. På hörnan av mitt hus står en naken man(kan låta kul men jag trodde jag skulle bli mördad). När jag vänt cykeln för att börja cykla där ifrån cyuklade jag på en gren som bröts och han såg mig och började gå emot mig, JAG FICK PANIK! försökte trampa där ifrån men mina fötter löd mig inte(jag var inte berusad men jag var inte nykter),samtidigt som jag försökte hitta min telefon för att ringa 112! Jag fick upp telefonen kollar bakom axeln, han springer nu! TRAMPA SNABBARE!
"välkomen till sosalarm vad har inträffat"
-Jag är i Kalmar en naken man jagar mig och min telefon kommer att döö!
"jag kopplar dig till Kalmar polisen"
(HALLÅ? Jag behöver hjälp nu inte bli kopplad.)
"Kalmar polisen vad har inte träffat"
-Norrliden , naken man jagar mig, mitt bateri kommer.." Sen dog telefonen.  Jag trodde jag skulle dö men helt plötsligt kommer en bil och mannen försvinner. Står med min cykel mitt på vägen och har bara skog runt mig och ber till Gud att han inte är i närheten. Ser polisbilen, 300 meter ifrån mig. Cyklar allt jag har och när jag kommer fram faller jag bara ihop! Dom hade sett honom med så jag inbillade mig inte. Dom följde med mig hem så att han inte var inne på gården. Mamma vaknade av mitt hysteriska gråtande och jag kunde inte somna på bra många timmar.

Men frågan är, fick dom fast honom?
Alexandra, nu förstår jag vad du menar med att du inte vill bo i Norrliden, det tog mig 1 månad att inse!

_______________________________________
Jag hade trevligt tidigare på kvällen, här är lite bilder:


Älskling och Jag


Erik och Johanna


Johanna, Puff och Nikke!


Johanna Erik och främling


Vackra jag!


Jag och älskling

Äntligen fredag(onsdag)

Nu drar jag på fest :) Hoppas ni får en trevlig Onsdag. Jag tar med mig kameran så det blir smaskiga bilder imorgon!


Tröja, Klänning(last year),Skärp -BikBok!

Skrattande kycklingen


Den skrattande kycklingen besökte mig och Nadine inatt, AS KUL!
Nu är jag redo för arbete, håret och makeupen är fixad så jag är so fine right now.. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, Går magontet över så åker jag nog till Johanna och festar lite men om det fortfarande gör ont så stannar jag nog bara hemma. Trååååååkigt men vad ska man göra när MAGEN SVIKER!

Hörs senare lovers. PUSS!

God (gäääsp) morgon!

Rise and shine sleepy head! Jag har ont i magen, fortfarande. Och snart ska jag iväg till jobbet för en HELDAG! Hoppas jag klarar det. Har sovit dåligt natt med, kattungarna tar kål på mig meeeeeeen det gör ingenting. Nadine stutsar runt på sina kryckor(stavasdetså?) haha Mongo! Well well, har verkligen ingenting vettigt att skriva sååå jag antar att vi hörs senare?!

YES WE DO!


GRYMT BESVIKEN PÅ GÅRDAGENS BESÖKAR SIFFROR! suck!

Busunge.

Nu ska jag soooooooova för imorgon ska jag jobba. Nadine ligger och slappar på madrassen med skvaller blaska framför sig, WE ALL LOVE GOSSIP! Ser ut att bli stockholm iallafall, mohaha! Jag kan inte riktigt bestämma mig sörru. Baby can i stay with you? Om inte så, Buub can i stay with you? haha!

Jag ska göra upp och ner med heeeeeeela kvarteret, wooobiiii!
Men nu ska jag tvätta ansiktet, borsta tänderna och kisselidissa en sista gång innan jag lägger mig så jag inte gör en olycka under natten :)



night night sleep tight

Litet konstverk sådäääär



Sista tvätten..

Nu ska jag ner och hämta den sista tvätten, orkar inte lägga mer i tumlaren för jag har annat för mig än att bara springa i tvättstugan! Jag ska göra lite Nail art, faktiskt. Ni ska få se när det är klart, Det kommer bli LÄCKERT! (Hoppas jag), annars då?, Nadine ligger bakom mig och snarkar ikapp med kattungarna som snarkar dom med.. BLÖÖÖP. Imorgon är det jobb igen och sååååååå jag längtar, Börjar bli uttråkad!

Tvätten var det nu ja!

BLÄÄÄÄÄÄÄ!

GLASSTÅRTA är sjukt gott. Har precis ätit lite med Mam och Nadine. Jag ska snart ta en promenad tror jag, det är rätt så fint väder ute nu. Vill inte att hela dagen ska gå till spillo. Frågan är om jag får med mig Nadine.. Ska kolla det! Spela lite basket kanske? Det hade varit mysigt. ANYWAY. Nu ska jag duscha en snabbis. Sen ska jag tvätta med, URK! Well well, nu ska jag hålla Nadine sällskap när hon ska röka! FAN VA SAKER JAG SKA GÖRA!

PUSS!


Mumsfilibaba!

Hallå Världen!
Här sitter jag i mitt nattlinne och skriver om allt och ingenting denna strålande Tisdag! Nadine är här, så det är kul. Ska snart äta mat. Vad gör man egentligen när man är ledig och vädret är sådär?! Kollat kläder på internet :D...

Nej har verkligen ingenting att skriva så HÖRS när vi HÖRS!



Yoga kvinnan, Texas here i come! ;D Freaky Lady!

Perfekt beskrivning av mig!



Ditt liv rullar på, vännerna älskar dig och kärleken går som du vill. Du är flörtig och rolig, en kompis alla skulle behöva. Fortsätt så, va dig själv och slappna av. "Buttons" med Pussy Cat Dolls är skön och så är du..

Jag älskar choklad



Denna älskling ska bli min så fort jag fått min lön.  Har suttit och kollat  igenom VS sortimen och denna hoodie var faktiskt det enda som mitt öga fastnade på. SÅ KAN DET BLI DEN 25:E NU! Annars har jag inte gjort så mycket, slutade vänta på Mika vid typ 7, träffade Nadine och Liza en snabbis på parkeringen, Nadine går på kryckor nu. MONGO :D! Ska kanske köpa hennes roots biljett! SKA MAN GÅ PÅ ROOTS DÅ?! Äsch, nu ska jag äta lite av chokladen jag och mam köpte! Ni vet den maraboun med jordgubbar i!

Yes, i can!

Hej!, Hur mår ni? Jag har ONT I MAGEN, sen så undrar jag var Mika har tagit vägen?! Sitter och försöker övertala min vän att inte pierca sig i läppen, lite mycket EMO varning där alltså.  Får se om han lyssnar på mig eller inte!?(han brukar inte göra det) men man får ju hoppas för hans egen skull. Iallafall, imorgon är jag ledig och jag vill sola och bada, kan det bara inte bli fint väder????? SVERIGE KOM IGEN!

Äsch..




Kleo, allt för söt lite misse alltså! Nu börjar hon släppa loss lite.

Vincent och Kleo..

Hojt, nu är jag mer vaken än jag var innan, somnade till en film! Jag har däremot sjukt ont i magsäcken, jätte skumt. Hade det imorse med. Nu har Kleo fått hit sin bror Vincent =) Så nu är hon lugnare än vad hon var innan. Skönt för henne och jävligt skönt för mig. Senare ikväll ska jag umgås med Mika som det ser ut nu iallafall! Det ska bli kul för jag har inte träffat henne på rätt så länge nu faktiskt. well well, nu ska jag fortsätta vila så magontet kanske går över.

ha de.


090713

God morgon!
förjävlig natt har jag haft, Kleo har mjauat hela natten, konstant! Så jag tog sängmadrassen och la mig i vardagsrummet för att få någon sömn alls. Jag är helt slut i huvudet, Måste nog ta en siesta idag faktiskt annars vet jag inte hur jag ska klara detta. Jag tror seriöst att vi får ta hit hennes syster alltså för hon slutar inte mjaua! Hon har inte sovit någonting alltså sen hon kom hit igår kväll!

Nu ska jag äta frukost för jag är hungrig!

Stockholm i Augusti istället.

Det blir inget Stockholm denna månad, jag åker upp i augusti istället. Mina jobb dagar passar inte det jag tänkt mig. Så jag skippar resan tills jag får bättre dagar och bättre ledighet vilket jag får i augusti. Jag känner att om jag endå skall upp och spendera massa pengar kan jag göra det när jag har bra dagar!Söndag måndag tisdag är inga bra dagar för mig!

ANYWAY! Kleo är livrädd stackars katt, hon sitter långt in i garderoben och gömmer sig. För er som inte vet så är hon en vildkatt så gosa med henne går inte riktigt, Jag vill ju att hon ska kela och leka men hon får ta den tid hon behöver för att känna sig trygg här. Jag är bara glad att hon är hos oss. Lång historia kort så är hos KKS katt.

Nu ska det lagas mat, inte av mig men endå.
Hörs senare.

Kleolina!



Min nya rumskompis, KLEO! Hon är rädd stackaren, men snart kommer hon nog fram och leker om jag får bestämme.
Så söööööööööööööööööööt!

Nu åker tåget.


Kofta- Ginatricot, t-shirt- (last year bikbok), byxor- Nadines ;)


Nu ska jag iväg med mam till Öland för att hjälpa stackars Berndt med sin trädgård. Jag vaknade för inte alls så länge sen så jag är fortfarande nattsvullen i ansiktet, NOT NICE! haha, Men iallafall, söndag idag och den är 22 små grader ute men solen gömmer sig, Sommaren i Sverige är som en vinter på grönland! FÖRJÄVLIG! Nej, nu ska jag iväg.

Hörs när vi hörs.

huvudvärk..

Ingen fest, jag fick huvudvärk av den lilla planering jag försökte få igenom. Usch! Nej jag stannar hemma. Festandet sparar jag till Stockholm som jag åker till om 14 dagar, fan va jag tjatar! haha. Så nu ska jag faktiskt inte göra någonting, ta en huvudvärkstablett.. Måla naglarna igen, ja fotbad ååååh dröm!  Nu ska jag dona lite.

PUSS!

Jagärrejagsvärbree!



Jag längtar till Stockholm 14

....

Hejbaberiba!
Hur mår ni? Jag mår bra, om man bortser från att jag är rätt så tröttstressad.. Har blivit bjuden på fest på Öland, frågan är nu, hur kommer jag dit och hur kommer jag hem? Hade jag haft körkort hade jag redan varit ON MY WAY! Mitt vin är inlåst hos Johanikke och jag kommer inte åt det med tanke på att dom är på Öland allaredan.. Dilemma, vad kan hända?!


Vad ska jag göra nu då?


Mys med mig!

Usch va det regnar. Jag sprang (JAG SPRANG!) hem från bussen men inte fan blev jag mindre blöt för de! Hemma iallafall, ska ta en dusch och göra mig lite mackor framför tv och mysa med mig själv! Jobb dagen har gått bra och många skratt har jag fått. La även undan en mjukisdress i pigelinfärg som jag ska köpa till löning! MYSA med den ska jag göra i Stockholm! Nej, nu ska jag hoppa in i duschen. PUSS!


Älskar att vara ensam hemma för då kan jag gå runt NAKEN!


HÄRLIGA SVENSKA SOMMAR!


RUUUUUUUUUUUN

Hej, nu är jag uppe och på väg till jobbet, sista dagen innan ledighet i 3 dagar. Börjar på nyt schema nästa vecka som är väldigt slappt, gillas inte! Men är man behovsanställd (än så länge) så är man! Ikväll händer nog ingenting alls, kanske åker över till Öland, men nu måste jag springa. bussen går om 5 minuter.

PUSS

I wanna be like you when i grow up!



Lika va?


Night night sleep tight!

En slängkyss baby!

15 dagar kvar! AAH SPOLA FRAM TIDEN!



My life just sucks

Så jag fryser alltså! Det är kallt nu tycker jag, hoppas fan inte det börjar bli höst alla redan!?! Jag ska verkligen flytta till ett varmt land när jag blir stor ;). Jobbar imorgon så party ikväll är ju ingenting som står på schemat, tyvärr. Det hade varit kul med lite fest känner jag nu! Men men, ska snart lägga mig. ÅH VILKET TRÅKIGT LIV JAG HAR JUST NU!

Har ingen lust att skriva för jag vet att alla har så mycket roligare liv än mig. GÅ OCH DÖÖÖ!

Have you ever..?

Hej alla morgonpigga, kanske till och med är förmiddag för många av er!
Här sitter jag i arbetskläderna redo för att jobba ennu en dag, men jag ska inte i väg riktigt än. Måste fixa håret för det ser ut som HEJ KOM OCH HJÄLP MIG, sen ska jag slänga i mig 2 mackor med så jag inte dör av hunger när kl är 12. Annars då? Idag är det torsdag?! Och det är en rätt så viktig dag, får hon jobbet idag så kanske till och med JAG FÅR JOBBET! Jag håller tummarna!



Vart har Min Mika tagit vägen?


I ♥ my blogg


Rosa naglar och jag är redo för att sova. imorgon är det ennu en lång dag på jobbet! Vilket jag absolut inte har någonting emot! Lönen kommer bli rätt så saftig =), Mitt slapp schema börjar iuförsig nästa vecka. Nej vad tror ni, Ska jag bli hundägare till en liten LhasaApso? (Hellre det än barn) Jag är dö förälskad alltså(mamma likaså på ett hörn) meeeeeen det är inte kvällens ämne, för kvällens ämna är SÖMN!
 

God natt ♥

Ta mig tillbaka nununununu!

Har mjölkat älskade Sofia på bilder från skoltiderna. Saknar allting så sjukt mycket!




HAHAHAHA! Vad ska jag säga mer än att det var 3:a dag! Hippie for life!


Innan jag shakade loss till shorty got low. haha UNDERBAR KVÄLL!


Jag är balfin! Sitter nere vid kallis...


Rekorn höll tal och vi brydde oss?


Jag och Fisen, heta på "FFFFFFFFFFFFFFÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN!"


Där har jag cigg paketet men vart fan tog sen vägen? Jag blev så glad när dom ropade upp vårat klass namn så jag kastade ciggpaketet och sprang ut hahaha!


Hur jag än bär mig åt är jag vacker!


Älskade Madde! Saknar henne så sjukt mycket!


(tiden då jag rökte!) Men visst fan är jag fin! Bakom mig "glada" finsen som fick mig att stor tjuta 2 sekunder efter denna bild när jag vänder mig om och ser att hon bölar!!!

FAKE PÅ GÅNG!

Alltså, jag får sån längtan till Stockholm när jag tänker på att jag äntligen skall få köpa hårförlängning! Jag blir som en helt annan person i utseendet. Jag älskar när jag har långt hår. Det ska bli så skönt med, Slippa det här korta tråkiga som man inte kan göra någonting med. Funderar på om jag ska ladda upp med typ 4 paket så jag har ett bra tag fram över?! Frågan är ju vad priserna har gått upp till nu när den svenska kronan inte är värt någonting! Hmm, minst 3 paket iallafall. Jag LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR!




Jag längtar längtar längtar!

Duscha ditt äckel!

Hej!
Fy fan vad jag måste duscha känner jag nu. HAHA! Kom hem från jobbet för ett tag sen, och har försökt borra upp hylla nr 2 på väggen MEEEEEEEEEEEEN självklart går det inte. Jag hatar betongsväggar med gömda grejer bakom som förhindrar mig från att få som jag vill! Men endå! Idag på jobbet så gick kortterminalen sönder, OPS! Inte så jäkla bra nu till helgen och allt får hoppas att folk vill handla med kontanter i helgen! PLEASE! Det skulle kosta oss 4000 om vi ville ha den nya kortterminal till imorgon 4000 JÄVLA KR! Helt sjukt!

Jag hatar vädret vi har nu, jag går runt med ständig huvudvärk, eller jag kanske har en propp i hjärnan?!


Jag suger på kärlek!

Working 9(11) to 5..

God Morgon!
Idag har jag huvudvärk!!!! Men ska ta mig en tablett innan jag går till bussen! Jobbar sent idag med men det gör mig ingenting.. Har ingenting att skriva som VANLIGT! Föresten, går berättade jag för mr Q att vi ska flytta mitt piano hit till Kalmar från Öland! Så vi ska åka till Öland någon dag och test lyfta det så vi ser vad det väger och hur man kan bära de! KUL! Jag måste bara köpa selen först för jag har ingen lust att förstöra min rygg mer än vad den redan är förstörd!


FRUKOST, BUSS, JOBB!

you are the one for me for me formidable

Tro det eller ej men jag ska faktiskt gå och lägga mig nu! Har huvudvärk (kan bero på vädret) och min kropp behöver massage! Imorgon väntar en hel dags jobb men innan jag lägger mig ska jag ta bort nagellacket jag målade på igår. Målar nog dom svarta imorgon bitti!
Nu börjar jag undra om jag verkligen ska åka runt den 25:te eller om jag ska vänta tills runt den första, för då har jag flera dagar ledigt och hela helgen! Frågan frågan! Kanske kan byta bort en dag så jag kan kombinera.... blaaaa orkar inte tänka på det idag. Stockholm ska jag till iallafall!  God natt!



Jag ser fram emot skratt med min hackspett!

PUSS

Hej alla hjärtan!
Jag är så trött alltså, vill bara lägga mig men inte än! Simpsons på tv ska springa och kolla! Idag har vädret var helt sjukt läskigt, JAG HATAR ÅSKA! Det har åskat och blixtrat hela dagen, HOLD ME! Urk, gillas inte. Nej, skriver innan jag lägger mig.

TV TV TV!


and im on my way to work!

God morgon! Nu är jag redo för jobbet, Idag jobbar jag sent! Vädret idag är ingenting jag får ångest av så det är ju bra! Jag vill inte att det ska vara sol om inte jag kan få njuta av den. Idag kommer bli en bra dag, det känner jag på mig. Snart ska jag smörja på marcara och sen äta frukost. Men nu ska jag läsa lite bloggar.

Puss! Hoppas ni får en bra dag.




Ryser i hela kroppen



Jävla p-stav, jag tål inte sånt här längre.. MINA NERVER KRASCHAR!
UNDERBART! En dag vill jag också kunna ta den tonen!

Mjukiskläder är något jag måste köpa!



Nu har jag målat mina naglar, Tycker inte alls om när dom är omålde. Sitter och sjunger en helt del massa! Är det fel att vilja bli känd? Klockan tickar på, ska ta mig en dusch innan klockan blir för sen, sen ska jag sova för imorgon ska jag jobba jobba jobba igen!

Längtan

Hej, NU HAR JAG GJORT DET IGEN! Jag har jätte svårt för att nöja mig, Just nu vill jag ha det sterilt! VITT är fint. Det andra blev lite för mycket trots att jag är väldigt mycket för färger. Nu kör vi tvärt om.
JAG VILL TILL STOCKHOLM NU! =)


Jag saknar den här fishunden! Lilla mama! 

NU SKA JAG SJUNGA TILL ROLLING ONE THE RIVER!

God dag

Hej!
Nu är jag hemma från jobbet, skönt faktiskt. Idag har jag svättats, pga att jag skyltade om i fönstret och lämporna där är inte att skämta om! Fy fan så varmt! Men snyggt blev det, synd bara att inte allt material fanns där det skulle. Men men, nu är jag hemma och jag ska inte göra någonting alls, JAG ÄR GRYMT SUGEN PÅ CHOKLAD!

Så, jahapp, jaja , ROLIGT LIV JAG HAR!

PUSS!


Smaskade jordgubbar idag med Cina! Mumms!

Detta är bara ditt Baby och du vet det! Im yours!


Så det kan gå!

Hojt och shillevippen, nu måste jag springa till bussen men ville bara säga HEJ! Hoppas ni får en bra dag.

PUSS!

God natt eller?


(så jävla borta, picknicken med Nadine i går! MYS!)

Vet egentligen inte vad jag gör upp! Ska snart lägga mig, jag jobbar faktiskt imorgon! Hoppas på lite bättre väder med, detta vi har fått nu är ju bara tråkigt.  Jag längtar så till Stockholm, helt sjukt! Det kommer antagligen blir 3 dagar söndag,måndag och tisdag. Och Grönalund och Village är två stället jag SKA besöka! KUL! Nu ska jag faktiskt borsta tänderna och tvätta ansiktet.

Jag förstår inte hur man kan förstöra sig så, Sluta vara så jävla komplicerad och bara njut av livet! Det är bara du som kommer ångra dig.. Jag lovar

jag vill bränna mig på ryggen!

Det regnar igen! DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Trött på barnvagnar!



Hemma från marknaden! Helt sjukt så mycket man kan ha emot barnvagnar när man är på marknader! DOM TAR SÅ MYCKET PLATS! Sen att jag är trött också gjorde inte saken bättre. Anyway! Nu är jag hemma igen och ska lägga mig och glo på film för jag är som sagt TRÖTT!



40 tusen och jag är nöjd!

Hej!
Jag som egentligen skulle bada och sola med Johanna idag! JAMENVISST detta väder är ingenting man skryter med! Vart tog SOMMAREN VÄGEN?!?!?!?! Sitter hemma hos Nadine och väntar på att mom skall komma och hämta upp mig, vi ska till marknaden i f-stan efter att vi varit en sväng hos JävlaPia :)!


Jag vill göra en bröstförstoring och bli en sån riktigt bimbo!

(fan va jag saknar dom byxorna!!!! (gammal bild)

This can be the start of something new!

Åker snart ill Nadine då, skall umgås med henne! Kanske att vi tar ett nattdopp? Får se vad som händer, bussen går om en timma iallafall! Just nu sitter jag och lyssnar på summer love på HÖGSTA volym! Underbar låt verkligen! Jag önskar jag levde på Grease tiden verkligen! well well!


Jag är små kär!

Hej och swwiiiishhh!

God morgon!
Underbar dag, Mims har huvudvärk, jag sov för länge! Kan ni tänka er att jag sov till 12.. jag som brukar gå upp 9-10 Helt konstigt. Iallafalll. Skall över till Öland om ett tag. Först till Qviberg tror jag och sen vidare till min älskade syster! Imorgon åker jag och badar med henne och Johanna om det är fint väder (HOPPAS). Sthlmresan närmar sig! Spännande.
Jag längtar tills min tony montana får mig att skratta, I ♥ you!

Nu ska jag försöka få tag på Q för att se om det blir någonting annars är den en varmdusch och sen till Nadine som gäller.

(ni saknar mina bilder va?)

PUSS!


är det bara jag som är törstig?

AAAAAAAAAAAAAH! Jag är as tröstig! Men vattnet är inte iskallt än, Jag tror jag dör! Sen tycker jag det är as kul när barndomsfolket blir snygga efter dom fyllt 20år . MUMS! Nu måste jag verkligen till sthlm och vara en bra barndomsvän. SKOJ! Iallafall. det har slutat regna! JIPPI!..


Gör mig en grekisk sallad nu och istället för fetaost så blande ner han!
Grattis på fördelsedagen om 30 minuter lillen!

Jag älskar Musik...

.. och därför kommer det ibland sånna här små snuttar. Warm this winter OMGJORT till love love love this summer! Jag tycker verkligen att en sån här låt ska VARA MED I SOMMAR! Ska få hjälp av älskade Qviberg med riktig mic och grejs någon gång snart för att sitta på sjunga vid kameran är lite hum (freak) jag vet att ni älskar det!

Till er alla från mig alla en riktigt god smyg lyssning haha (min svenska alltså)



Visst har jag fina blommor?

We met this summer, and we fell in love.

Outside that dancing place, We shared our first embrace.
And then inside my heart, I felt a fire start.
I want you to be close, and you dont have a choice.
And I'm gonna be your love this summer.

Each time your lips touch mine, They taste like sparkling wine.
I feel so warm a glow, Just 'cause I want you so.
im cozy in your arms, I'm yours to have to hold.
And I'm gonna be your love love love this summer.


Nej det ska vi inte för det regnar!


MYP!

Hojt, hemma från jobbet. Bara slapptass! är helt slut. Vädret har ju varit ehlt sjukt idag. Oska och strömavbrott men, fick solbränna när jag satt och väntade på bussen! Alltsåå hallåå! Undra vad som händer idag? Mika lär ju vara dö trött när hon kommer hem från jobbet vid 9! CITYGROSSAREN! Well well, ska slänga på en film nu!
PUSS!

jobb jobb jobb.

Nu ska jag snart till jobbet. Solen lyser genom molnen och det ser ut att bli en härlig dag! Jag har precis sätt min blivande kattbäbiiiis! GULLIII! Har inte bestämt mig för vad han/hon ska heta än men något COOLT ska det bli! SÅ NYHETER det blir ingen Gotlands resande för mig, troligen. men en snabb vända till sthlm skall jag ha tid med! Gotland får vänta!

Anyway! Nu frukost och sen jobb!

Du är kvinnan i mitt liv nu, då och i förrgår!



Jag saknar dig hjärtat! Jag är ditt seven eleven!
Jag är inte hel Channa!

God natt!


Sjukt god middag! Tur att jag har en vän som kan laga mat.TACK BABY!

Gled över till Erik. Ansträng er inte så mycket väll?! :/

Jag är trött och osminkad! jag vet, jag vet ;)!


Hittade en viss gubbe i en skolkatalog! QVIIIIIIIIIIIIIBB!

FAN VA KVAFT DET ÄR!

Hej på dig!
Nu är jag hemma men ska iväg igen, till Mika! Hon är så URGULLIG och ska bjuda på middag idag! Kan man få en bättre vän eller? Jag har bytt om från svättiga jobb kläder till mer slappis kläder! Har ingenting att skriva om så, hörs när vi hörs..


Jo föresten, snart åker jag till sthlm och sen vidare till Gotland(tror jag)! Det ska bli kul!


"jag måste ringa Carina"

Heeeeeeej! Bakis, swiiiisch! Jobb aveest...

Nu ska jag dra iväg till jobbet och kämpa mig igenom en hel dag. Vädret ser ut att bli snällt gemfört med igår. Jag höll på att dö så varmt det var och inne i butiken har vi sånna riktiga lampor i taket och dom värmer upp så man steks levande, tack gud för aircondisen! Anyway, jag stänger idag och det blir nog en sallad på stan till lunch!

Hörs kanske senare på nallen!


En vanlig sommarkväll med Mika!

God natt allesammans!
Här sitter jag och skriver. Kom hem för en stund sen från sen kväll med loket(Mika)! Vi har varit på stan och lyssnat på larze någonting i den stilen! As kul med dansband! "Jag måste ringa carina" satt på O´learys och åt god mat och drack gott. Fick sällskap senare av the gayguys, mycket trevliga killar det där.
Nu ska jag sova för imorgon är det jobb som gäller.

PUSS!


Seriöst den godaste hamburgaren jag ätit i hela mitt liv! Sjukt!

Min älskling är en fin smakare ;D

Erkänn att jag är söt efter en hel dags jobb och slit!

Full proppat på torget

The gayguys!

Swiiiiiiiiiish!

Swwwiii-Noot

God morgon

Halloj! Nu ska jag snart rulla iväg till jobbet. Efter jobbet kommer Mika in till stan för att vi skall se på musik musik musik på larmtorget. Det ska bli mysigt, hoppas vi kan få plats så att vi kan sätta oss på en uteservering och ta ett glas vitt. MYS! Sommar sommar sommaaaaaar lallaaalaaalaa! Jag är lycklig, Tack vare dig baby! Nej, en macka och sen jobb.



PUSS!

Gravid?


Nu faller alla bitar på plats. Mitt pms, ont i fötterna, hungrig hela tiden!!!

Alexandra babe jag går om dig nu ;P
God natt imorgon är det jobb som gäller! I Love it!

TA mig till Alanya!

NÖFF!
Jag är så sjukt trött i kroppen, mina nya skor tar död på mig alltså. Måste verkligen köpa en ny extra mjuk sula! Annars, jobbat hela dagen och det har varit så sjukt varmt alltså, Älskar sån här fuktig värme, det påminner om Turkiets väder and I LOVE!



Jag och mom har ätit varma mackor, as gott. Simpsons tog precis slut och nu är det F.guy på tven! Ska glo snart. Jag har så sjukt mycket jag vill köpa till mitt rum men pengarna räcker inte till. Fan att jag måste göra mig ett nytt leg! Kom föresten inte till Banken idag med tanke på att kunderna älskar att dra i dörrarna 5 minuter innan stängning!



Håll tummarna!


Det blir seriöst inte bättre än så där,(munnen vill inte på ett enda kort och jag ska så förminska min näsa)  jag fastnar inte på kort rakt framifrån! Nu får vi hoppas att banken godtar detta! God morgon och hej och hop! Hoppas ni sovit gott för det har jag. Nu ska jag äta frukost och sen dra iväg till jobbet. jobbar hela dagen, det gör mig inte så mycket för det är inte klarblå himel idag! jaja..

Helt tyst, alla dog!

Jag är inte gosig!

Puh, lång dag, jag är så redo för att nanna kudden!  Har egentligen inte gjort något speciellt, jobbade och gick lite på stan, köpte mig en ny outfit och ett par nya skor. Man måste ju kunna jobba ordentligt i bekväma skor, fick däremot ont i lilltån..Har försökt få till ett bra legg kort, men jag lyckas inte. Blir irriterad på att jag inte kan få till ett snyggt kort, jag menar jag är snygg varför fastnar jag inte på bild =O?! jaja, fick ett par som blev sisådär!
Any way. Sova, jobb imorgon!
PUSS


(Man måste älska min solbränna ♥)
Linne och kjol från Ginatricot! REA FYND! Endast 200kr!

RSS 2.0