gott nytt år babes

då var det nyår och jag är just nu på thereses jobb med henne och maria som flitigt håller på med årsredovisning. vi sall alldeles snart åka hem och börja göra oss iordning för kvällen som kommer börja hos ett par bekanta vänner. senare skall vi ut och röja på stan, underbart.

jag hoppas ni får ett underbart slut på erat 2008 och en bra början på erat 2009.
jag vet att jag kommer ligga bakis imorgon så förvänta er inga blogginlägg

pussna på er mina söta.


Skynda skynda

Så där, puh stress moment alltså. Jag har på 4,5 timme sytt en nyårs klänning samt tvättat en hel bil ut/invändigt. Jag är fan grym. Undrar bara hur jag skall hinna packa städa i mitt rum och ställa tillbaka allting jag dragit fram. Kanske gör en fuling men får se. Bussen går ifrån Kalmar så jag är tvungen att sitta i oskarshamn en timma och vänta på att båten skall åka. Men det gör mig ingenting jag kommer läsa min bok jag fick i julklapp Marley och jag. Ska verkligen läsa ut den innan filmen kommer. Skynda skynda.. Nej, måste hinna duscha äta och fixa mig packa och städa på högst en timme.

Jag hoppas jag har tillgång till internet på Gotland annars hörs vi inte på ett tag. Kommer nog hem runt den 4-6 januari någon gång nästa år.

Gott nytt år på er mina älsklingar!


Smyg titt på nyårsklänningen :)

Jag ska verkligen flippa ur

Shillevippen. Idag bokade jag båtbiljetten så ikväll åker jag till Gotland för att fira nyår med världens bästa tjejer. Helt sjukt underbart tycker jag att detta är, tyvärr så kostar biljetten mycket pengar eftersom jag inte är gotlänning längre. Skit. Tycker nästan jag borde få rabatt iaf, jag menar jag var gotlänning i typ 7 år. Jag är såå glad för jag har saknat gotland sjukt mycket och alla som är kvar på ön! MYS jag ska verkligen flippa ur med mina flix. Har snart sytt klart min nyårsklänning. Den blir svart i kostym tyg lixom lite classi. Just nu sitter jag och tittar på The hills sesong 2 på min dvd. LOVE LOVE LOVE. Jag vill ha sesong 4 i födelsedagspresent.

Nu skall jag faktiskt tjäna lite mer pengar genom att tvätta och städa Berndts tidningsbil för hand UTOMHUS! Kallt men vad gör man inte för pengar. Shuppshupp nu blir det på med varma kläder och skrubbhandskar.



2008 lider mot sitt slut.

Alltså jag har suttit och klurat på alla dessa frågor nu i ett bra tag. Jag vet inte om det saknas någonting eller om allting är som det skall men bättre än så här blir det inte. Om det finns frågor som ni tycker skall med så skriv gärna en kommentar, finns det inga kommentarer så tar jag det som om ni är nöjda :) Sjukt kul med årsresume iaf. Här har ni:


Bästa blogg upptäkt 2008?
Stina-Lee utan tvekan!
Har du ljugit mycket under 2008?
Nu ska jag vara ärlig, Inte sååå mycket, lite vita lögner, ni vet hur det är!
Gjorde du något 2008 som du inte gjort förrut?
Ja, jobbade dom transferguide , åkte till paris med klassen i januari, Bodde i turkiet i 3 månader under sommaren, flyttade hem till Mona i sthlm. Sa upp mig från 2 jobb.

Höll du några av dina nyårslöften?
Nej, som vanligt inte men iår så jävlar skall dom hållas

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, och hon fick en super söt son :) Sen är det många bekanta som har fått barn med.

Vilka länder besökte du?
Frankrike(Paris) och Turkiet(Alanya)

Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Körkort, egen lägenhet, JOBB!!

Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
5/6
 7/6

Vad var din största framgång 2008?
Lärde mig mer om mig själv som människa och kan hanskas med panik på ett bra sätt.
Största misstaget?
Tog kärleken förgivet och litade på personer jag egentligen visste att jag inte kunde lita på.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nej,varit frisk som en nötkärna

Bästa köpet?
Min studentmössa

Vad spenderade du mest pengar på?
Cigaretter no doubt

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Det snöade på julafton och jag fick spendera juni,juli,augusti och början av september i Alanya med min bästa vän och lärde känna massor mer underbara människor.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Bas Gaza,Hero, i fell inlove with the dj och i just cant stop

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare

Vad önskar du att du gjort mer?
Shoppat och rest mer utomlands

Vad önskar du att du gjort mindre?
Sovit, för jag kan lova att jag sovit minst 6 månader av detta år

Blev du kär i år?
Ja, så otroligt.

Favoritprogram på TV 2008?
Gossip girl, The hills

Bästa boken du läste i år?
Kort kjol

Största musikaliska upptäckten?
Alexandra Burke vinnare av X-factor 2008

Bästa filmen du såg i år?
Ice age 2 utan tvekan

Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Kärlek

Något du önskade dig men inte fick?
nope
Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Har för mig att jag somnade efter skolan faktiskt. Så, ingenting med andra ord. =)

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Bättre ekonomi och ett jobb jag hade trivts med, fått behålla kärleken och sluppit sjukhusresan.

Hur skulle du beskriva din stil på kläder år 2008?
Egen, mysko med endå stilren

Hur skulle du beskriva din personlighet år 2008?
Skitzofren, men vi mår bra nu!
Vad fick dig att må bra?
B, vänner, familj, min symaskin, jollen, resorna, studenten.
Vad fick dig att må dåligt?
B, vänner, ekonomin, vissa jobb.

Vilken kändis var du mest sugen på?
Chris brown min loverboy

Vem saknade du 2008?
Pappa, Jimmy Olivares

De bästa nya människorna du träffade?
Emelie, Elin, Serdar(ja, therese jag diggar honom i smyg), Songül.
Har någon nära vän svikit dig 2008?
Ja, och dom var inte vännerna jag trodde att dom var.
Årets favorit bilder
Taget i Alanya vid våran pool som vi hade på baksidan av våran lägenhet vi hyrde

Balkvällen i Visby nere vid vattnet. Saknar denna kväll så sjukt mycket. Kortet ger mig en känsla jag älskar


Årets HAT HAT HAT bilder
Jag tänker inte ens kommentera dessa bilder för dom säger mer än tusen ord


Sjukt mysig

Så där, nu är jag rätt nöjd för den här gången med designen i bloggen, har gjort den ljusare och mer blå. Headern kan man ju alltid göra snyggare men jag jobbar med paint så det är ju inget superprogram precis men det får duga för lilla mig. Nu har släkten åkt mot Skåne. Det var sjukt mysigt att ha dom här. Vi hade en liten mini julafton/födelsedagskalas. delade ut paket och spelade spel. Pojkarna är lika livliga som vanligt vilket uppskattar något grymt och morbor och frugan är underbara dom med. Sjukt mysig. Jag fick ett sy kit med massa sytråd i olika färger och jag blev överlycklig. Precis vad jag behövde, nu slipper jag ta mammas trådar för nu har jag mina egna.  Jag åker antagligen till Gotland imorgon för att fira nyårsafton där med nära och kära. Underbart. Jag är inte helt säker på att båtarna går från oskarshamn men jag skall ringa imorgon innan jag åker in till Kalmar och går på möte. Det var det.

Hörs säkert senare. Pussna


Släkten på besök

Eftersom jag stack ner till syster min igår kväll så hann jag aldrig klart med designen och jag kommer tyvärr inte hinna pilla någonting på den nu heller eftersom att vi skall snart få besök av min morbor med familj, Super kul faktiskt. Har saknat dem så himla mycket speciellt mina små super söta kussiner. Jag kommer checka in senare när dom åkt hem men till dess så kommer jag bara umgås med dom och ha det trevligt.

Hoppas ni har det bra. Hörs när vi hörs.

Hej

Då var det dags igen, nu är jag trött på min blogg design så jag skall göra om hela bloggen, Bli inte förvånade om det ser ut som skit när ni tittar in för det är bara jag som bygger och målar om. Det lär ju bara klart om någon timma eller det måste vara klar rätt snart för jag skall ner till syster och umgås med henne idag faktiskt. Fick ett medelande av henne som såg ut så här - Är i färjestan med mamma. Ska du komma till mig sen? Hjälpa mig med speglar. Baka pizza. Eller något annat gott. Umgås.
"hur kan man tacka nej"

Men iaf. nu blir det renovering, jag vill ha det ljust.. Hörs senare.

Hela huset går i bitar

Vet ni hur irriterande det är när man vaknar av att kattsatan klöser på tappeterna? Det jävla ljudet är ta mig fan det värsta som finns. Jag blir så sur alltså. Har legat och surat i min säng i 1 timme nu men, nu får det räcka. Idag är det söndag och det betyder att det händer lika mycket idag som det gjorde igår. Ingenting alltså. Jag ska försöka hitta pengarna jag städade bort igår för jag behöver köpa ciggaretter innan hela huset går i bitar. Jag har lite panik just nu men det skall nog gå bra.

Nej frukost var det här. Skepp och Hoj!
Pussna

Sjukt perfekt

äntligen så var maten och tvätt nr 2 klar. Nu är det bara att kasta i tvätt nr 3 och äta lite. Jag är helt slut nu faktiskt men det är väl bra för snart är det läggdags, eller? Ica age 2 har spelats hela dagen och jag är så inte trött på den. Hade jag varit sengångare hade jag gift mig med Sid på en gång alltså. Sjukt perfekt haha.Nej nu är jag hungrig.

Hörs när vi hörs Pussna!


Jag känner mig fan duktig alltså

Damsugaren är undanplockat och alla ytor är rena, sköönt. Jag har till och med diskat( jag hatar att diska) men jag använde handskar :D tycker dom är as roliga. När jag får eget ska jag köpa sånna fast rosa. Maten som jag tog fram från frysen ligger i köket och tinar samtidigt som tvättmaskinen tvättar tvätt nr 2. Jag känner mig fan duktig alltså. Har sätt upp lite grejs och plockat ner annat i mitt rum. Helt plötsligt blev det väldigt tomt här uppe. Måste fixa hyllor snart alltså. Katterna verkar trivas när det är städat i mitt rum för hela familjen kattsson är här uppe nu. Mysigt faktiskt. Nej, nu ska jag ner och börja skölja och skära upp grönsakerna till min sallad.

Hörs när vi hörs POSSPOSS!


Seson 1+2 i födelsedags present tack! Gossip mitt favorit program!


gosar runt i min säng

Middags mys med Katti som bara gosar runt i min säng, jag älskar min katt. Jahapp så vad händer idag? Jo jag ska städa, laga mat, tvätta, städa, sy lite kanske?  Ja, tror nog att det är det som händer idag och inte någon annan planerar om för mig. Burkar hända ibland faktiskt. Nu skall jag hoppa in i duchen för jag kom precis tillbaka från en powerwalk och satan vad det är kallt ute.  Hoppas ni har haft en bra början på eran lördag.

Hörs när vi hörs lovers.


Trodde jag inte skulle klara

God natt mina älskade tjuvkikare. Om jag ska vara ärligt så skulle jag kunna somna på 2 sek men, jag ska försöka hålla mig vaken ett tag till för annars vaknar jag mitt inatten och det tycker vi inte om eller jag gör inte det. Har gjort en grej idag som jag inte gjort på väldigt länge och en grej som jag själv trodde jag inte skulle klara av att göra på dom närmsta 20 åren. Jag tror jag betedde mig bra och inte alls fel. Ingenting ändras över en natt!  Var sjukt nervös, bet mig på naglarna och svättades men det gick bra.

Just nu får jag terapi genom msn. Mycket givande.



Sov gott babes!


Det är dammigt här

Undra hur rent ett rum kan bli egentligen?, jag lyckas alltid få mitt rum så där överextremt stökigt. Även om jag bara kanske tar fram 2 saker så blir det kaos här uppe. Ser faktiskt nu när jag klivit upp ur sängen att mamma har smygit upp damsugaren hit upp, undra varför? Jag tycker inte det är dammigt här för det är det inte! Men det skadar väl inte antar jag. Nej om jag skulle klä på dig städ kläder och börja städa?! URk, okej okej jag ska! hoppas ni har det bra.



Vän säger: jag e busted - såg att jag höll på med - jag kommer dö

Ellie säger: :O?

Ellie säger: NEKA!

Vän säger: Ja det där kan jag haha


 

Jultomtis tackar för iår, på återseende! POSSPOSS!


Han har sååå min humor

Så där, nu börjar jag komma till medvetandet. Har varit som en zombie hela dagen fy fan. Nu är krafterna här och jag ska fortsätta ladda för att orka sova senare ikväll. Skulle behöva ner till affären med men det är förjävla kallt ute alltså. BRR.. Just nu tycker jag om att ligga i min säng och bara inte göra någonting annat än att kolla på Ica Ace2, jag vill gifta mig med Sid. Han har sååå min humor. haha. Puh, mellandagsrean är igång. Bästa tiden på året faktiskt, men det hade ju varit gutt om man hade en slant med får se om man kan åka in någon dag och kanske titta lite.

Nej, nu ska jag slappa vidare. Hörs när vi hörs.


Saknar dig baby!


Blev sent igår

Hon heter Ellie och hon mår riktigt dåligt idag. Urk. Blev sent igår. Var ute med Syster och festade i Kalmar. Riktigt kul faktiskt. Träffade lite folk och  hade dö trevligt. Vaknade av förvirring idag men det överlever man .. Jag är bakis och orkar inte skriva mycket överhuvetaget utan jag ska bara se på film och dricka iskallt vatten. Hoppas ni hade en bra torsdag och att ni får en bra fredag!

PossPoss


allting suger.

Hallå hallå, Ellie checkar in lite sent men ingen dör av det. Jag vill åka in till stan och festa lite men syster min verkar inte vara lika på som jag är vilket suger rätt sten hårt.. Får se hur jag gör, jag skulle kunna åka in själv men det är ju inte så kul med tanke på att jag inte riktigt vet vart Q är någonstans men, det är väl så när man bor på Öland som jag just nu gör. Allting suger..


Ellie checkar ut!


anigu waan ku jecelahay

B, anigu waan ku jecelahay !!
Hej på er allihoppa. Ska ut och röka nu, är på världen party humör. Sitter på mitt rum och lyssnar på LADY, you know i cant .. lalalala.. as bra låt.. nej ut och smokea var det. POSSPOSS

Recept





Ser det inte sjukt gott ut? Jag delar med mig till er. Det här måltiden skulle nog bli lagad om jag skulle överaska någon faktiskt. Det ser så himla smarrigt ut. Lite svarta oliver och rölök hade inte suttit fel heller.

ligga i sängen och slappa

Slapptass är någonting jag tycker om, att bara ligga i sängen och slappa. Åka runt på internet eller bara lägga kortspelen som finns på datan. Jag är en väldigt lat människa and I like it! Funderar på att gå ner och äta någonting för det är ju mat dags faktiskt. lunch lunch lunch. Ska nog städa lite här upp snart. Slänga i en tvätt kanske? Ja så får det blir..
Possposs!


Så där överdrivet med snö

God Middag, Vaknade lite sen  idag. Hade världens mardröm. Jag hatar att drömma för det känns alltid så verkligt,. När jag hoppade ur sängen och kollade ut genom fönstret så jag att det var VIT på marken :D Snö Snö Snö, inte så där överdrivet med snö men endå snö och det gillas från min sida. Nu ska jag ner igen och äta frulle och sen får jag se vart dagen tar mig. Hörs när vi hörs.



Värme och vänlighet

Tillbaka från kyrkan, och det vart underbart. Atmosfären, värmen allting. Har saknat kyrkans värme och vänlighet. Sjukt mysigt faktiskt. Nu ska jag och mamma ta natt macka och jag ska drick varm mjölk och sen tänkte jag faktiskt bumsa i säng för jag är rätt trött. Så, nu kan man säga att julafton är slut för min del och julafton har varit underbar.

God natt på er och God Jul!

Nkosi sikelel´i Afrika

Så var julafton över typ, men inte helt och hållet. Senare ikväll ska jag och mamma till Kyrkan och lyssna på¨lite julmys. Underbart god julmat och massor med mys i hagapark. Fick en hel del jag gillar iår. T.ex en sån digitalfotoram. As gutt. Det ska upp på väggen med det samma. Sen massa annat jag verkligen behöver och ha velat ha. Mycket bra mycket bra!
Kollade på Ica Ace 2 och jag skrattade så jag nästan pissade i byxorna. Kolla på den för om ni har samma humor som jag så lär ni apskratta!

Om jag ska vara ärligt så är jag inte helt nykter nu så jag ska sluta skriva och lyssna på afrkans musik faktiskt för enligt mig så finns det ta mig fan inget bättre. (Zifa) Nkosi sikelel´i Afrika (GOD BLESS AFRICA)


Busar med katten och busan gick över styr när katten blev irriterad. Lilla Shiven!
Så mysig. Låg i mitt knä och bara span!


Hoppas ni har haft en bra jul! Puss på er alla!

Julafton!

God Jul min älsklingar. Hoppas eran julafton blir minnesvärd!
Nu ska jag slå in mina paket snabbt och sen åka iväg till hagapark där mitt julfirande komma vara iår. Det bästa av allt är att det SNÖAR ute och jag är så glad för det. Underbart. Nej, har inte tid att skriva just nu men jag skriver lite senare, typ efter kalleanka :D POSSPOSS på er!

Julafton är verkligen det bästa jag vet

Såå, Då var allting som har med klippa, limma och kladda klart. SKÖNT som satan. Nu skall det bli symaskinsverk men först ska jag hoppa in i duschen för jag är täckt med glitter och lim. Not nice. Ska försöka hinna baka pepparkakor med innan kvällen kommer. Ikväll ska jag lägga mig tidigt, eller försöka iaf men jag är så där pirrig som man alltid var som liten dagen innan julafton. Julafton är verkligen det bästa jag vet, inte bara julafton utan själva julen, stämmningen värmen och allting. Jag älskar månaden December. Hade jag fått bestämma hade det varit december året runt för då kunde jag fått ha mitt julpytt forever och det hade gjort mig sååå glad! jag tar ju inte ner mitt julpynt förens i typ februari iaf men endå! Jag älskar julen.

Men nu ska jag in u duschen, eller snart ska städa i mitt rum först för här ser det ut som bara fan.


STRESS MOMENT!

Detta leker jag med just nu, Helt sjukt kul men USCH så kladdig. Har fixat klart några av julklapparna till Nadine nu, har en kvar som jag ska dona till henne. Mammas julklappar är klara och Berndts med, Lisas är inte ens köpta :S STRESS MOMENT!  Men det ordnar sig (får man hoppas) nog när mamma kommer hem eller när Nadine slutar jobba!

Om ni undrar vad bilden innehåller så är det:

Kontaktlim
Pärlhalsband som jag klipps sönder
En sax
Vanligt stiftlim
En burk med lila glitter
En ram +glas
Svart genomskinligt typ


Blåsigt 0-gradit väder

Solen skiner och jag är på topp humör, vet inte riktigt varför men det är jag. Fick skjuss hem från syster nyss av mamma.Skönt att slippa gå i blåsigt 0-gradit väder faktiskt. Sitter som vanligt på mitt rum och funderar över vad som skall göra idag trots att jag allaredan vet vad som måste göras, Julklappar, inslagning av julklappar, mer julklappar, mer inslagning, damsugning, golvmoppning, damning, noppaögonbrynen, blogg skrivning. Och säkert 20 grejer till som jag inte tänker på. Så jag ska sätta igång på en gång med julklapparna för nu är det bråttom!

Hörs när vi hörs POSSPOSS!


Tillbaka till Öland

Jag älskar sånna dagar som idag. Full fart fram hela tiden. Underbart. Har varit i Kalmar och letat julklappar med Q och M. Q är helt totalt knasig när det gäller att handla. Fullständigt förvirrad (jag tycker det är kul) är han. Jag kan tänka mig att det är jobbigt för vissa killar att köpa presenter, eller så är det bara Q som tycker att det är knepigt.
Efter Kalmar så åkte vi tillbaka till Öland och beställde kebabrulle/pizza för att sen åka hem till Q och kolla film och äta upp maten. Filmen sög så vi stängde av den och jag blev trött efter halva kebabrullen så jag somnade nästan på Qs STORA kudde. Nu är jag hemma och jag är dötrött. Måste bara vänta på att Q loggar in på msn så jag vet att han kom hem säkert sen ska jag sova :D

Hoppas ni har haft en bra Måndag för det har jag!
POSSPOSS!


Head of My Class feat Chris Brown



Fett söta :D

Mona mitt hjärta!



Brandy - Right here.
En låt som får mig att tänka på min älskling MONA! Vi två spelade sönder denna under en tid när jag bodde hos henne i sthlm och jag saknar henne så jag får ont i kroppen när jag hör låten. Jag älskar dig mitt hjärta.

IM LIVING TO LOVE YOU DARLING!

Kan inte hjälpa att tycka

Planerna ändrades drastiskt när jag kom hem till Q för att lämna av en grej, jag möttes av en förvirrad liten parvel som precis hade kommit på att julen är här om två dagar och julklapparna inte är i närheten av klara. Så jag hoppade shoppingen med mamma och Berndt och nu skall jag med Q in till stan för att handla med honom. haha kan inte hjälpa att tycka detta är sjukt kul men sån humor har jag. Det behövs inte mycket för att få mig att börja skratta.

Lyssnar på tokio hotels love is dead, jag älskar den låten men Q tycker trummisen är efter. Han lyssnar i vanliga fall på KoRn, så jag kan förstå att han inte diggar denna musik lika mycket som jag gör.

Handsyning är riktigt jobbigt

Mössan klar och jag har kramp i fingrarna. Handsyning är riktigt jobbigt men vill man att de ska bli fint får man lida pin, eller hur är det man säger. Jag kan erkänna att det inte blev det finaste mössan i världshistorian men jag är nöjd och det är det viktigaste eftersom det är jag som ska ha den på huvudet. Nu ska jag göra mig iordning för jag ska in till F-stan med Mamma och Berndt och handla lite MER julmat. Puh jag dör. Skall förbi Q och lämna en grej med. Jaja, Hörs när vi hörs. POSSPOSS!


Ellie style ;)



Jag har börjat lite smått med en mössa jag tyckte var så tråkig. Nu ser den ut så här. Mer pärlor skall på och jag ser att rosetten måste minskas en aning. Annars är det super duper fin.. Mössan är köpt på H&M men nu är det stylad  Ellie style ;) haha nej men nu skall jag fortsätta med mössan faktiskt. Slänger in en bild när den är helt klart.

Måste vrida upp värmen

22 december 2008 och Ellie vaknade precis och jag fryser. Vill inte gå upp ur sängen för den är så skönt varm medans mitt rum är iskallt. Måste vrida upp värmen. BRRRR!.  Jag ska snart klä på mig och gå ner och äta frulle eller om jag ska duscha först jag har inte bestämt mig ännu. Sen ska jag fortsätta med julklapparna. Det kommer bli mycket idag har jag en känsla av men, jag tycker bara det är kul. Powerwalken får jag sjukta upp till mitt på dagen ungefär. Det spelar ju ingen roll när man går bara man går lixom.


Beyonce - Singel Ladys.

Denna låt ger mig så mycket power alltså. jag blir helt stark inombords samtidigt som jag bara vill dansa och samtidigt som jag får ångest. Jag vet inte riktigt hur jag skall tackla låten men jag älskar den!
If you like it then you should had put a ring on it. Ima singel lady!


Vad hände lixom?

Tomteverkstaden är STÄNGD för idag. Puuh är så trött så jag vet inte vart jag skall ta vägen. har gjort klart 3 klappar av 5 och jag känner mig grym :D Till och med rummet mitt har blivit städat, vad hände lixom? swish sa de så var det rent. Coolt. haha nej men allvarligt talat så orkar jag inte fortsätta med klappar idag. Imorgon är det en ny dag och nya klappar skall göras. Eftersom jag inte kan avslöja vad jag har gjort för något så blir inte detta inlägg intressant. MEN va gör de då!?
Jag skall lägga mig snart för jag är dö trött, Powerwalk imorgon bitti. Hörs när vi hörs.
POSSPOSS mina lovers.



Jag vill ha SNÖ!!!


"ansiktslyft"

Alla har säkert varit med om att man har ett klädesplagg som man verkligen tycker om men som är så tråkigt att man hellre gömmer det i gaderoben än sätter på sig det. Jag har den perfekta lösningen. Piffa upp plagget med en liten rosett. Den här klänningen är en klänning som jag älskar att använda när vädret tillåter för den är bekväm och väldigt enkel. Jag tänkte att till nästa sommar ska den få en ny look därför har jag gjort en svart rosett som jag knutit samman med lite pärlor. Klänningen fick helt plötsligt ett "ansiktslyft", samma gamla klänning men med ett fräsch och endå nytt utseende. Now you try it!


Skepp oh HOJ!

Puuh. En Julklapp to go. Nu är det bara 5 kvar.. Fy fan för handsyning alltså. BLÄÄ men fint blev det :D Hoppas personen i fråga som skall få detta blir glad för då blir jag glad! Rätt jobbigt om det skulle ogillas. Nu skall de bli lite mer tyg tyg tyg och symaskin, me LOOOVE! Börjar bli hungrig med. Har bara ätit frulle idag som jag slängde i mig vid 10 imorse efter powerwalken. Nepp tillbaka till tomteverkstaden. Skepp oh HOJ!



... så får jag lära mig att leva, utan dig! Jag lever för att överleva!

pyssel i bryssel.



Jag önskar jag kunde berätta vad jag gör just nu men fel person kanske läser, så då blir det inte bra men en bild på lite jag pysslar med just nu kan jag bjuda på =D Snart övergår det till mer tyg och mindre pärlor.

POSSPOSS på er!

orangejuice är den bästa medicinen

your hot and your cold lalalaa, haha sitter och sjunger på mitt rum, har faktiskt as kul. Har sytt om en klänning för ett tag sen, vet inte riktigt om jag tycker om den men ah den funkar väl :/ haha. Jag är ju inte världsmästare på att sy än (ska bli) så dom flesta grejer jag gör ser lite hmm ut men, jag tycker det är så grymt kul. Vaknade av mig själv halv9 i morse men världens huvudvärk. INTE kul men orangejuice är den bästa medicinen mot huvudvärk. Va ute på en powerwalk för ett tag sen och det var grymt skönt att bara få gå av sig.
Idag skall jag ha tomeverkstad på mitt rum faktiskt. Skall göra klart alla julklappar för iår. PYSSEL.


Vart fan ska man fira nyår? Gotland kanske?


Åka till henne i Schweize

Hemma från julmiddagen med familjen som var trevlig. Jag var så trött genom hela middagen så jag var rätt tråkig kan jag tänka mig. Väl hemma så gick jag över till Liza(syster) som bor granne med mig och fixade lite musik till mig så just nu pumpas faktiskt, Adam Tensta-dope boy här uppe hos mig. Love it..
Jag fick ett samtal av en vän tidigare idag och det gjorde mig så himla glad. Tänkte faktiskt på henne tidigare idag när jag såg en likadan bil som hon har. Jag saknar henne jätte mycket faktiskt. Får ta och åka till henne i Schweize eller hur man nu stavar det någon gång snart!


Jag förstår inte hur man kan kalla sig för familj när det enda man gör är att hugga varandra med kniv i ryggen så fort en annan inte är där. Det är jobbigt när man inte kan lita på dom som står en närmast! Jag blir galen/psykiskt sjuk av sånt här skitsnack alltså. Det är BULLSHIT! Klaga fan inte sen när ni inte har mig längre. För jag tänker utan er!


Min syster Nadine och hennes tvilling Milano.  Du är den enda jag litar på!

Jag slipper vara en av "antiloperna".

hej hopp gummi ja juste ja. Kom precis hem från Kalmar där jag har julhandlat med mamma och Nadine. Väldigt jobbigt måste jag erkänna. Alla människor är som galna och bara springer med sina kundvagnar fram och tillbaka och nästan slänger sig över maten. Helt galet. Jag är den personen som står och hänger på kundvagnen och följer efter den jag handlar med så jag slipper vara en av "antiloperna". Nu snart skall jag in till Kalmar igen för vi skall på julmiddag med familjen, Vi skippar det klassiska julborden och går på thai resturang istället. Jag klagar inte då jag älskar sån mat.

Igår bakade jag och Nadine massor med muffins och bullar, slänger upp lite kort nu innan jag hoppar in i duschen och börjar göra mig iordning för familjekväll!
Hörs när vi hörs, ps min telefon fungerar så ring mig Therese!




YUMMI BUMMI!


whos överlycklig???


Där fanns ju inga

Då var man hemma efter att ha varit i Kalmar med Q och försökt hjälpa honom med julklappar, vi var runt som dårar i stan. Q var trött och jag hade huvudvärk, Jag var in i två tygaffärer men där fanns ju inga tyger jag vill ha. Så det va ju bara onödigt. Vi åkte till net.on.net, jag trodde bara net.on.net fanns på internet och med tanke på deras reklam på tv så..., äsch jag fattar ingenting men jag är ju lite trög med. Försökte mig på dator stuff med, snälla Q bara garvade åt mig. Jag är rätt lost när det gäller datorer. Så länge det finns en knapp där man slå av/på och ett tangentbort och en mus så är jag med, annars fattar jag inte mycket. Nu ska jag iaf ner och äta lite mat sen ska jag fixa och trixa med min sy maskin. :D är så så så så glad alltså..

Hörs när vi hörs.



As kul att man får 1 minut kändisskap på net.on.net, jag uttnyttjade den flitigt som ni ser.

JAG HAR FÅTT MIN SYMASKIN!

Underbar morgon och dagen kommer bli kanon. När jag vaknade imorse rusade jag ner till toaletten för jag höll på att pinka på mig, tog med mig handduken och hoppade in i duschen. Rusade upp för trapporna och klädde på mig för att gå ner och äta frukost. När jag kom ner hittade jag ett STORT paket på köksbordet och det va till mig :D hehe jag läste på lappen som fanns på paketet och blev överlycklig. JAG HAR FÅTT MIN SYMASKIN! WUUHUU! Nu kommer jag verkligen kunna göra klart min sommar kollektion till sommaren. Jag är så glad så glad! Tack tack tack tack. Skall ringa runt senare och tacka alla som jag fått den av. jag älskar er!
Nu sitter jag och väntar på att Q skall komma för vi skall in till stan och jag skall hjälpa honom att julshoppa. Mysigt.
Jag måste bara springa upp på mitt rum och byta sim kort så jag har mitt nr igen. Jäkligt komplicerat allting med telefonkort alltså.
Nej nu är jag stressad. Hörs när vi hörs. Pusspuss på er alla.


Jag är redo för Kalmar och julklappsshopping.

Hallelujah jag har mitt

Hallelujah jag har mitt, mitt kort i telefonen nu och det känns riktigt skönt. Det jobbiga är att alla nr som fanns på kortet är borta så jag har inte någons nr men, det tar inte så lång tid att skaffa fram. Glad är jag. Jag ska lägga mig och kolla på pang i bygget nu. Får se när jag bloggar igen om jag ens gör det idag något mer, för jag har inte gjort så mycket så det finns ingenting att skriva om!

Jag älskar Carolina Gynning. Rent ut sagt den skönaste bruttan som existerar!n I ADORE YOU!


Ndjoreeeeeeeeee



Jag låter aldrig någon lära känna mig till 100% för då kan den personen krossa mig och det är ju onödigt.

Är helt totalt kär



Så dryg alltså, jag har svårt för att inte tycka om dryga killar. Det är så hett.
Sitter på mitt rum och spelar sönder låtar som jag lagt upp på min blogg, är helt totalt kär i dom. Jag vill nog baka pepparkakor snart eller kanske ta någonting att äta för jag börjar bli hungrig. Jag har hittat mitt leg nu iaf så jag skall hämta mitt egna simkort så jag får tillbaka alla nr och allting blir jätte bra. 

Pokkahontas is back to stay!

Titta vad jag hitta ;D Hade helt och hållet glömt bort att jag hade dessa. Helt oanvända eftersom att jag tyckte dom var gräsliga förra året men jag kastade dom aldrig. I år är dom SNYGGA SOM FAN! Så jag ska verkligen gå sönder dessa nu för jag är helt kär. Förstår inte hur jag kunde tycka dom va fula?! Jag är ju konstig. Pokkahontas is back to stay!


Top 3

1.Tupac Amur Shakur är utan tvekan den sexigaste,vackraste, you name it som existerar på våran planet, enligt mig. Finns inge ord egentligen som beskriver honom. Hans rap är himelsk och hans utseende is to die for.



2.Chris är min loverboy och jag är honom trogen tills den dagen jag dör.
3.Ronaldo är bara allmänt överhet och ingen kan slå hans djävulska mörker han har i sina ögon!


Slänger jag in mig själv i duschen

Powerwalken blev en timma istället för 40 minuter. Jag tappade helt och hållet tiden. Inte för att det gör så mycket men endå. Nu skall jag slänga in en tvätt i tvättis och sen slänger jag in mig själv i duschen, man blir inte svättig av powerwalks jag fruser bara så fruktansvärt, kanske ska klä på mig mer kläder nästa gång? hmm.. jaja, jag har verkligen fastnat för Tokio Hotel - Love is dead! älskar sånna låtar och denna är helt perfekt skall spela sönder den tillsammans med Alexandra Burkes Hallelujah. Nej tvätt och dusch var det.



Skönt som satan

Powerwalk var de dags för nu. skall slänga på mig kläder  och dra på mig skorna sen är det ut och gå i 40 minuter som gäller. Skönt som satan är det faktiskt. Ni borde testa. Man känner såg så levande och duktig, eller så är det bara jag..


Its killing me

 
Jag älskar sån här musik!

Skor så mycket sexigare är män



Har suttit och drömt mig bort lite i skovärlden. Åh vad jag önskar att jag kunna köpa skor som vattnet rinner ur kranen.
Just nu är skor så mycket sexigare är män. Man hittar lätt flera än ett par skor som passar en. Skorna ställer alltid upp, passa ihop med dina bästa vänner (dina kläder) och dom följer med dig vart än du går. När du tröttnat på dom ett tag så byter du bara ut dom, men du kan alltid ta fram dom igen. Perfekt.


Skorna ovan och massor med vackra skor hittar du på:



Diamanten i mitt liv


Den här unga MR Q kan få mig att skratta och gråta på samma gång. Helt sjukt underbar människa och min bästa vän! Vet ärligt talat inte vad jag hade gjort utan honom ibland, När jag mår dåligt får han mig att må bra och ibland behöver han inte göra mer än att bara skratta så smittar det av sig på mig. Diamanten i mitt liv. Bästis bästis bästis!

En vän, min vän.

Jag vet att jag vaknar

Hemma igen och riktigt trött. Har varit iväg med mamma och donat en hel massa. Både i Färjestan och i Kalmar. Jag är helt slut, skulle vilja lägga mig och sova men jag vet att jag vaknar inatt då och kommer vara pigg som en dåre och det vill jag inte. Undra vad man skall göra för att inte somna?!  Jag orkar ju inte göra någonting. Lyssna på musik och bara drömma mig bort, Vaken!!



Skulle vilja ligga på din mage och höra dig andas, som förut!

Kan inte låta bli att sjunga


(bilden har ingenting med texten att göra. Hon är bara grymt snygg)

Sitter och lyssnar på Alexandra Burke när hon sjunger låten Hallelujah och jag kan inte låta bli att sjunga med. Hade varit sjukt kul om jag kunde komma upp i dom tonerna hon gör men, jag lyckas inte riktigt haha. Kan inte hjälpas jag tycker det är kul att sjunga så jag tänker fortsätta sitta här uppa och nästan skrika. Mamma har inte klagat än vilket är väldigt förvånande. Skall in till F-stan senare och fixa lite på arbetsfömedlingen eftersom jag är ARBETSLÖS, vilket suger. Jag trodde alltid skulle bli lätt efter skolan men jag kan bara varna er som skall ta studenten i år. Börja söka jobb redan nu för det är inte lätt att få alltså. bla bla bla.. Nu ska jag sjunga igen.

POSSPOSS mina söta!

jag älskar klänningar


Jag har fått telefon

Det va skönt att få komma ut och gå lite, gick ungefär 6 km på en halvtimme och nu har jag precis ätit frukost med Mamma(som jag råkade väcka när jag gick ut) och Berndt som kom förbi på frukost. Nu skall jag hoppa in i duschen och bara duscha varmt och skönt. Jag har fått telefon nu så jag är överlycklig. Kan äntligen börja umgås med resten av världen på telefon som jag är expert på, tyvärr är det inte mitt nr men det skall jag hämta ut så fort jag får pengar. Fan att allting skall kosta pengar.
Nej, in i duschen med mig. hörs när vi hörs.

Måste få bort extra fettet

Oh my lord! Jag kom precis på att det är julafton om en vecka :/ och jag har verkligen inte köpt julklappar. Jag har inte råd med julklappar heller men jag har inte börjat på det jag skulle göra för att slippa köpa julklappar. nej fy fan nu är det bara för mig att dra ut tummen ur, och börjar fixa julklapparna. Fy fan va stressad jag blev nu. Helvete.




Men nu ska jag ut och PowerWalka! Måste få bort extra fettet jag har på min kropp! Not HOT!

Listen



Detta fick mig att börja gråta. Jag är så känslig :) Alexandra Burke Hallelujah
 
Underbar version av - i wanna dance with somebody

Sy maskin och sommarkläder.



Sy maskin och sommarkläder. Detta är lite insperation som jag har samlat ihop till min sommar kollektion. Allt detta skall jag skissa upp och göra om. Andra tyger och mer rosetter (för jag älskar rosetter) ska det vara. Jag måste verkligen börja kolla på dyger nu. Puh, men först ska jag klara av julafton.

Tandläkare och sånt uppskattas

Puh, jag överlevde tandis. Jag hatar tandläkaren med tandisen jag hade idag var faktiskt helt cool. Skrattade och skämtade och var mer en människa än tandläkare och sånt uppskattas. Jag har inga hål wuuhuu bara början till hål som jag haft i snart 4 år men dom har inte blitt större och det är ju bra!
Hon påminde mig så fint och sa "visst är det härligt när tandläkarn är gratis, nästa år blir du vuxen och då får du börja betala vet du" huu inte så kul att höra när man vet hur dyrt det är med tandis men, jag ska köra på som jag gör. Borsta tänderna morgon och kväll och tandtråden är min bästa vän. Måste köpa ny..

Byran Adams ska de vara, så nu trycker jag på Play!


Min egna lilla tjockis Katti. Såååååå mysig när hos gosar i min säng.

One step at a time baby

Vill du visa världen men ingen vet ditt namn ännu
Undrar när, var och hur man ska göra det
Du vet att du kan om du får chansen
I ditt ansikte fortsätter dörren att smäller
Nu känna du dig mer och mer frustrerade
Och du blir allt mer otålig
Väntar, vi lever och vi lär oss
Att ta ett steg i taget
Det finns inget behov av att stressa
Det är som att lära sig att flyga, eller falla i kärlek
Det kommer att hända när det är tänkt att ske
Och vi hitta orsaker till varför
Ett steg i taget


(Mammas fina nagel lack var tvungen att låna)

Underbar låt.



Katy Perry - Hot n cold


God morgon min söta, Ellie här kan inte sova. För att jag ska till Tandläkaren idag och jag är så himla rädd för tandläkaren för en grej som hände när jag var liten. Usch va jobbigt men, det går nog bra endå. Ska ringa lite samtal idag med. Nu måste jag röka en cigg och borsta tänderna.

Beyolina



När jag blir stor vill jag bli lika smart som Beyonce och lika crazy som Carolina. Dessa två är mina förebilder. Dom är så olika men ändå så himla lika. Två rätt så unga kvinnor som lyckats i livet på sina egna sätt. Jag älskar dom två!

Jag vill bli en Beyolina!!

Julklapps tips

Jag tänkte vara lite snäll och ge er ett julklapps tips. Jag råkar veta att många vill testa på färgadelinser och många har testat och vill ha det igen. Jag är en av dom som har testat och vill ha igen. Därför tänkte jag tipsa om att på den schysta hemsidan  http://www.fargadelinser.com/ finns alla möljliga färger. Det finns även linser med styrka ifall att någon skulle vilja ha det. Dom flesta liner kostar 199 kr (utanstyrka) Det är inte så farligt tycker jag. In på hemsidan och beställ nu :D

Jag funderar mellan dessa:


Colorblends Pure Hazel Freshlook Colorblends
Ger bruna ögon en ljusare brun färg. Fungerar endast på bruna ögon.


Colors Green Freshlook Colors
För mörka ögon, främst bruna.

Pepparkaksbakning

Det blev peppar kaks bakning iaf och jag hade lovat mig själv innan jag började baka att jag inte skulle ha mjöl i ansiktet som jag förvisso brukar fixa till själv men, sen när Mamma tog kort så fick jag se att jag lyckats iaf. haha. Jag tycker de är rätt pinasmt med mjöl för man märker ju ingenting.äsch kul är det med. Första plåten jag gjorde blev en riktig katastrof så den lämnar vi nu. Andra plåten blev drömpepparkakor. Jätte fina och jätte Goda.. Jag är stolt över mig själv.

Nu ska jag ut och röka första ciggaretten för idag faktiskt.


I wanna be ontop of you.

Jag vill vara unga resten av mitt liv
aldrig säger nej, prova vadsomhelst två gånger tills änglarna kommer och be mig att flyga
Jag ska vara 19 tills jag dör.
__________
Sitter som vanligt uppe på mitt rum och lyssnar på Bryan Adams, helt underbart va han sjunger som en gud. Jag kan relatera till väldigt många låtar. Både jobbigt och skrattretande samtidigt som dom värmer någonstans långt inne i mig.
Hade tänkt baka pepparkakor idag från grunden (egen deg) men hade inte alla ingredienser hemma och jag orkar inte ner till affären för att köpa kryddor. Mamma har köpt färdig deg men jag tycker inte det är någo kul, men får se om jag blir sugen på att fixa lite med det sen. Man vet aldrig.

Lycka? 
Alla kan skratta och ge iväg ett leende, det är inte svårt

Jag behöver en psykolog.


Jag ska läsa design..

något jag måste se.


Biopremiär: 20-03-2009
MARLEY OCH JAG är en oförglömlig och varm komedi med Owen Wilson och Jennifer Aniston baserad på (bok) bästsäljaren med samma namn.
För regin står David Frankel som regisserade "Djävulen bär Prada".

Jenny och John skulle just börja sin gemensamma tillvaro. De var unga och kära, de hade ett litet hus och inte ett bekymmer i världen. Så bestämde de sig för att öva sina föräldratalanger på en hund. In i deras hem kom Marley, en gyllengul labradorvalp som snabbt växte till en bredbröstad fyrtiofemkilos ångvält. I dundrande fart tog han sig fram genom livet, han sprang genom dörrar, hälsade alla gäster med en dreglig puss och tuggade i sig alltifrån pennor till ett använt graviditetstest. Men lika vilt som han betedde sig, lika obegränsad var hans tillgivenhet. Och för familjen Grogan blev han en ovärderlig gåva.

Marley och jag är en berättelse om villkorslös kärlek och lojalitet, om hur en hund kan lära oss vad som verkligen betyder något. Det är en bok för alla som älskar djur, för alla som har ett stort hjärta.

undra hur bra filmen är om bara förtexten för boken gör mig helt nyfiken.


Jennifer Aniston+Owen Wilson!

Nu jäklar ska min bästis få leta sig svättig efter denna film.

Bakade skones




Tog en snabb tripp till Kalmar med min bästaste bästa vän och syster som smyger in med handen i kortet ovan. Skönt att få träffa honom för han är så bra. En som alltid får mig glad! Sen så ska han fixa min dator med. tack tack!
Väl hemma igen så lagade jag korvstrofanff med mackaroner, helt bäng och Nadine bakade skones :) gott.
Nu ligger vi uppe på mitt rum och slappar. På tvn går en värting till svärmor, Nadine ligger och skissar på en klänning hon vill att jag skall sy upp till henne.
Men nu ska jag se på film. hörs när vi hörs, POSSPOSS!

jag saknar dig äppelskrutt

Jag vann honom

Alldeles för tråkigt att vara vaken så jag ska sova igen, har ätit frukost och rökt en cigg, tagit en dusch och nu ska jag sova igen för jag har ingenting att göra och internet är tråkigt just nu, Det känns som om jag har kollat igenom varenda blogg som finns under den senaste timmen. Dötrist. Förstår om läsare tycker min är boring, hoppas inte det dock =)!
______
Min kära BuckBuck som jag har haft i typ 10 år, jag vann honom när jag turnerade med basketlaget på ett tivoli och han blev genast min maskot. Han finns alltid där, bästa gossedjuret ever. Han klagar iaf inte om jag råkar dregla på honom.






God morgon och natt!

Nyårslöften...

Sitter och klurar på mina nyårslöften, jag har aldrig lyckats hålla något tidigare för jag har lovat mig själv grejer som inte äta godis på ett år, alltid vara tillsammans med **** osv. Nu funderar jag på lite mer verkliga saker som man faktiskt kan hålla. Så här långt har jag kommit.


- Droppa 10-20 kg innan sommaren
- Vara Singel tills jag är 22år
- Börja samla pengar till min bröstförstoring
- Bli klar med min egna sommar kollektion innan sommaren.
- Göra en brasiljanskvaxning innan 2010

Det är det ända för nu men, det kommer bli otroligt lång har jag en känsla av!


rysningar i hela kroppen flera

 Som jag skrev innan så kom jag inte iväg till Kyrkan för att se Luciefirandet så jag bänkade mig framför tv istället och det var helt underbart. Det kändes som om jag satt där i publiken och jag fick rysningar i hela kroppen flera gånger om och tårar i ögonen för dom sjöng så vackert. Lussefirandet på tv var från malmö. Helt underbart. Sen att min favorit julsång (O helga natt) blev sjungen av en man var absolut höjdpunkten i det hela. För den låten skall inte sjungas av oss kvinnor, tycker jag!

Jag är ju en sån som tar kort på allting så jag lägger upp lite bilder som jag tog på tv.






Tommy Körberg - O helga natt


Lucia lussande med mig själv


Så här ser jag ut inför lucia kvällen :) Nu ska jag sjunga lite för mig själv.

Toppen är en föredetta klänning ifrån H&M
Och kjolen är föredetta Shorts ifrån Vila.
Jag tycker om att göra om mina kläder, men dom blev lixom snyggare så här.

Nästa års lucia komma säkert bli bra!

Santa Lucia Glad Lucia alla läsare.
Idag mår jag toppen bra för att det är lucia och de är en av mina favorit dagar på året. Tråkigt nog ska jag fira och har jag firat den själv än så länge, Får se om min syster kommer tillbaka som hon sa att hon skulle göra relativt tidigt. Hon har nämligen mina nycklar så jag kan inte gå någonstans förens hon har kommit tillbaka!!! Lätt irriterade.

Jag ville baka pepparkakor men här hemma finns ingen, sirap, Jag hatar lusse katter så dom tänker jag inte ens leta ingredienser för. Har inga appelsiner så jag kan inte göra pynt. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHH!
Lucia i kyrkan började för 15 minuter sen men jag är inte där för jag har inga nycklar så jag kan låsa dörren! Tack syster, vi som skulle dit tillsammans. Får sätta mig och kolla på tv som jag egenligen inte alls tycker om att göra men men säger som jag alltid säger. Nästa års lucia komma säkert bli jätte bra!





Min fina lilla 60 cm Julgran som står framför mig nu och ger mig lite glädje!

Ligger och Gosar i min säng



Ska snart åka in till stan (Kalmar) och typ kolla upp lite grejs om skolor. Är sugen på att läsa Design.
Nu måste jag göra mig iordning för skjussen kommer snart. 
Var tvungen att slänga på mig lite mer kläder eftersom jag skall ut.
Hörs när vi hörs.


Dagens Klädsel



Blev sugen på att kunna gå ut och lägga mig på gräsmattan och njuta av sommarsol men, kollade ut genom fönstret och la märke till att det regnade, Det är ju trots allt december ( ska de inte snöa?) hmm..Dont get me wrong i love winter men lite sommarsol i en timme eller två hade inte skadat. Man kan ju alltid gå med lite somrigt inne, det är ju inte kallt iaf inte i mitt rum.

Skall vara ärligt

God morgon babes. Jag är super pigg och super glad idag, för idag är det fredag. Så vad händer idag? Hmm jag har ingen aning om jag skall vara ärligt. Drar nog ner till Syster senare ikväll om jag inte får någonting planerat under dagen.
Ligger i sängen och kollar på, pang i bygget. Jag har sett alla avsnittn 20 gånger om snart men jag är inte trött på dem än. Jag är sugen på kaffe.. Undra om mamma blir sur om jag gör lite?! Nej, hon får sova lite till :D


He cant have this!!

Natt Uggla



Färskpressade appelsiner hade varit riktigt gott nu.

"Just idag är jag stark"

Grattis på 24 års dagen loco.
Tänker på hur glad du hade varit idag och hur du stolt hade tömt systembolaget och haft världens kalasfest på Gråbo. Hur du hade sjungt "Just idag är jag stark" och sen satt dig i soffan och sagt åt P att sätta på spansk musik. Hur S hade stått i köket och klunkat bål och hur E hade suttit i soffan med M och småtjafsat. Hur jag, Emma och Therese hade stått i ditt kök och tagit kort på varandra, Hur du hade skrikit släck lampan i mitt rum J är hemma och spanar.  Allting hade varit som förr. Dom gladaste tiderna. Jag saknar dig sjukt mycket Jimmy. Du finns alltid i mina tankar och jag kan höra hur du ibland säger. Mirre det är jul och grejer ska du inte sätta upp pynt och skit ?

Sov gott min ängel du finns inom mig!


Ont i kroppen



Santa baby is coming to town. Ligger i min säng och bara slappar. Konstigt nog så har Mika inte hört av sig idag. Skulle hjälpa henne att flytta ? What happend babe!?
Idag händer ingenting. Har väldigt ont i kroppen ( tror jag börjar bli sjuk) så jag ska bara ta de lugnt. Göra lite te och kolla på film kanske ? Ikvall ska jag faktiskt klä min egna julgran här uppe i rummet. Känner att de behövs mer än bara julpynt. Julen är ju trots allt här om bara 13 dagar. Helt sjukt vad snabbt det går.
Nej nu ska jag ner för trappan och hämta lite mat. Hörs när vi hörs.

Jag älskar dig och det vet du!

Pang i bygget

Hoho, Sent blev det nu. Blev hemkörd av Q för en stund sen. Har haft väldigt kul med honom ikväll. Trots att vi inte gjort någonting speciellt. Kollat film och kluddrat på varandras armar. Konstverk ;) haha. Han är min bästaste bästa vän!
Ska snart lägga mig om jag nu kan sova. Skall nog sätta igång pang i bygget innan jag lägger mig. Älskar dom serierna.
har verkligen inte mycket att skriva så, God Natt!


Jag mår dåligt bara jag tänker

Hello mina älskade.
Nu är jag hemma igen efter att ha spenderat två dagar hos systeryster. Har för mesta dels sovit om jag skall vara helt ärlig. Att vara deppig gör en riktigt trött faktiskt men, nu är jag pigg och glad. Har ringt lite samtal idag. Ringde tandläkaren. Skall dit den 16:de. Åh jag är så rädd för tandis alltså. helt sjukt. Jag menar egentligen är det jävligt läskigt. Tänk dig när dom borrar och lagar en massa och så råkar dom rycka till som man ibland gör och vipps så borrar dom rakt ner i tandköttet, usch jag mår dåligt bara jag tänker på att jag ska dit.
Skall in till Q om ett tag, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men någonting blir det väl. Kul jul! Kanske kolla på ThisChristmas med ChrisBrown, tror inte det med tanke på att Q tycker Chris är väldigt fjollig. hmm.. Jaja ^^

Nej nu ska jag hoppa in i duschen.


Just nu ligger Prinsen och Miko(svart) i min säng och myser medans ...

..Katti ligger i fönstret och snarkar (hon slutade när jag tog kortet).  Katter är sjukt mysiga djur och jag ska så ha fler än bara Katti och Klas när jag skaffar egen lägenhet!


run away


Har jag det just nu

Rufsigt hår och massor med filmer utspridda i sängen, så har jag det just nu i mitt rum. Har suttit väldigt länge nu och prata pillat på min bloggsida med massor av html komandon. Jag tycker sånt är skit kul. http://www.designadinblogg.se är till en väldigt stor hjälp. Rätt kul att jag trodde att det var en tjej som hade den sidan, läste lite idag på personliga bloggen och fattade då att det var en guy. Rätt så het är han med. Iaf i dom kläderna han har på bilderna(brandman).
Fick tag på Q, Svikare. Skall träffa honom en annan dag. Får se hur det blir. Älskar honom iaf. Bästis.




Jag funderar på att färga håret svart?!

Gammaldagsvanilj

Puh, ont i rygger och riktigt sugen på andra halvan av glassen som ligger i frysen. Gammaldagsvanilj. Mums. Jag ska snart springa ner och hämta den tror jag, eller är jag hungrig? Jag har tråkigt. jag äter när jag har tråkigt. Jävligt onödigt men sån är jag. Just nu är jag faktiskt hungrig på riktigt. Jag saknar Mona och sthlm! Jag saknar det liv vi hade.
Ligger i min säng med tv:n på och alla lampor tända. Jag har nackspärr med. Jobbigt att ligga i sängen och skriva blogg så jag tänker sluta nu.

Hörs när vi hörs.

Öppna dörren.

Eftermiddag och mulet väder här i mörbylånga(Öland). Vaknade av att syster stod utanför lägenheten och skrek. Urk då är man ju tvungen att gå upp och öppna dörren. Jag är fortfarande dötrött. Gick och la mig alldeles förtidigt igår. Så jag har inte sovit så mycket. Får väl ta och skylla mig själv antar jag. Allting som jag försöker med misslyckas. Jag är trött på detta. Måste börja om på nytt. Idag skall jag nog inte göra någonting. Får se om Q hör av sig som han sa att han skulle göra igår. Undrar hur de gick igår?
Idag är det andra advent. Mys mys. Ska upp och spela julmusik på mitt rum alldeles snart tror jag. Jag älskar julen.

Jag har förlorat honom men jag vill inte släppa taget och gå vidare. Jag tycker om honom.






Allt dåligt rinner av mig.

Tick tack tick tack låter det ifrån köket där matklockan står och tickar för att inte maten ska bli allt för lagad. Katterna springer omkring och jamar medans Berndt sitter i soffan och lyssnar på julmusik på tv. Mamma står i köket och skär gurka som hon skall göra till ettiksgurka. Utanför fönstret regnar det och det är mörk. Själv vaknade men riktigt sent idag. Kollade ut genom fönstret där jag låg i sängen och märkte att de började bli mörkt. "klockan kanske är 3" Klockan var 4.
Ikväll skall jag bara vara hemma. Ingenting nytt som händer här. Q skulle på möte, M ska jobba, S ska bowla. Hemma med mamma? Ja så får det blir. Mys.

Nu ska jag hoppas in i duschen och bara känna hur allt dåligt rinner av mig.


Oj Oj




Jag tror nog att Akon blev lite sur, men alltså slänga ner någon så från scenen. Får man verkligen göra så?
Hur som helst tyckte jag att det var en klockren reation. Han vet hur man tacklar idioter.

Det är bäst så här, eller?

Härliga muliga dag.
Vaknade hos syster och ville inte gå upp. Mycket tjat och damsugning och dunkande musik. Jag gav upp! Toaletten är min bästa vän på morgonen ( få inte för er någonting äckligt nu). Åt mat och kollade på syster när hon fixade iordning sig för att gå till jobbet. Känner mig lite ensam! Saknar B riktigt mycket. Det är bäst så här, eller?
Gick hemåt när syster gick till jobbet. Låg och lekte med Klas(honkatt, ja jag vet men hon heter Klas) i mammas säng. Hon är så söt. Min lilla Klassi!
Am i dreaming brusar ut ur högtalarna just nu. Love this song. Akon-Katdeluna. Skall kanske inte till Mika senare men jag har ju sagt till syster att jag ska vara hemma när hon slutar jobba?! Dilemma vad ska jag göra? Äsch kommer väl på någonting antar jag. Är inte sugen på färjestaden idag men Mika vill man ju umgås med. Beslutsångest. Ångest. Vill bort.


Lyckas förstöra allting

äntligen kan jag sträcka på mig och knäcka ryggen efter att ha suttit och gjort om hela min blogg igen! Är så trött på att alltid lyckas förstöra allting så jag får börja om från noll. But thats life.
Sitter och tittar igenom en massa bilder och det är sjukt vad man förändras med året. hahaha.. Lägger upp lite för kul bara..



hahahahaha.

Sådant man får leva med

Dålig med uppdatering är jag men, det beror på att det verkligen inte är någonting som händer här just nu. Idag har jag suttit hela dagen med min laptop och försökt omformatera den men jag har bara lyckats sabba den mer än vad den redan var förstörd, eller inte jag men iaf. Gav upp för en liten stund sen för jag har blivit förbjuden av Q att slänga den i väggen. Skall till syster inatt och göra någonting antar jag. Ska möta upp henne vid hennes jobb mitt i natten. BLÄ!

Igår försökte jag och Q fixa en snygg Header till mig men jag tycker att de ser ut som ett stökigt sovrum så jag har faktiskt lite panik just nu för jag gillar den inte över huvud taget men det är väl sådant man får leva med. Det var gulligt att honom att sitta i typ 4 timmar och försöka komma på hur den skulle se ut och stå ut med mig som bara tjatade och tjatade. Tills slut var vi trötta och det var inte lika roligt som från början så jag nöjde mig med det som blev. Ett stökigt sovrum!





Jag tycker om min Mika.

2005...

Man hade det jävligt kul 2005.


Kul blir det säkert.

God Morgon mina kära.
Hoppas allting är bra med er för med mig är det bara bra, skall snart iväg till Q. Ska bara ringa och väcka honom först för jag antar att han fortfarande sover. Vet inte riktigt vad vi skall hitta på men någonting kul blir det säkert.

Igår bakade mamma massor med bullar, kanel och vanilj. Vaniljen är min favorit så jag tryckte i mig ett par stycken och gick sen upp på mitt rum för att se på film men jag slocknade nog ganska så fort. Jag kommer inte ihåg att jag satt på en film ens en gång.
Jag är vaken och pigg pigg pigg nu iaf. Nu ska jag äta frukost och dricka kaffe.


XOXO

Jag har varit där hela dagen

Rummet klart och jag skall bara ligga där inne hela kvällen och kolla på film.
Sov hos syster igår så jag har varit där hela dagen faktiskt. Det var jätte skönt att få umgås med bara henne. Inte för att vi gjorde så mycket mer än att bara stada och plocka iordning med tanke på att hon precis har flyttat till en ny lägenhet.
Imorgon skall jag in till F-stan och träffa Q, hoppas på att jag får träffa M med.


Hörs när vi hörs.



Jag saknar dig mitt hallonhjärta!

Det är lååångt kvar

Åh mys med jul. Har fixat och verkligen fixat en hel massa i mitt rum med Mami. Det börjar se fint ut med de är lååångt kvar.. Massor med julpynt skall upp och jag ska fixa väggarna och hyller ska upp skåp ska ställas in. Jag älskar det.
Igår var jag med mina två älsklingar och vi hade as kul, Jag iaf haha. Jag har verkligen saknat dom två. Dom får mig alltid att skratta. VI spelade lite gitarr hero men jag tyckte det var skit tråkigt för jag blev utbuad hela jävla tiden. Så vi satte oss för att se madagaskar 2 men efter 20 minuter av filmen så höll vi på att somna. Det är verkligen inte lika bra som 1:an. Ingen humor i skiten ju. BUUH! men men, Senare körde Q hem mig och M till henne för vi skulle sova. Vaknade imorse och verkligen insåg att jag var på Öland. I vanliga fall brukar jag få ångest attacker men, jag blev glad.
Ska snart ringa Q  och M för idag ska vi leka igen.



Fortfarande alldeles för tomt. men de är en börjar ;)

RSS 2.0