Inte så smart investering

BUNNY, Jag älskar dig min vän!
Kom precis hem ifrån Sara. Måste säga att hon är en av världens underbaraste människa. Så jordnära och jag älskar att hon är som hon är. ÄKTA! Måste bara lägga en BIG UP till familjen Guleed! Helt underbara hela familjen!!!
Jag och Bunny gick först en liten prommenad efter att jag varit ute med Nova. Vi köpte giftet som dödar ett antal människor i canser varje år. Inte så smart investering men något man inte kan kontrollera. Efter det satte vi oss på hennes gård och pratade om kärlek och hur kärlek påverkar människor. Vi kom fram till att om man verkligen älskar något gör man nästan vad som helst för den personen. Man blundar för allt som är dåligt och lyfter fram de positiva situationerna man varit med om tillsammans. Kärlek är inte fel men det är fel att kärlek får en att ibland glömma vad som är rättvist och orättvist.
Jag kommer oavsätt vad älska kärlek tills någon kommer på något bättre iaf trots alla orättvisa situationer. Jag kan inte leva utan kärlek.
Tillslut blev det för kallt för att sitta ute så vi gick hem till henne istället och jag plattade hennes hår. Måste säga att jag är KUNG på att platta hår. Aldrig blir mitt hår lika platt och fint när jag själv plattar det, utan alltid när jag plattar någon annans skall de bli perfektion.
Nu är klockan mycket och jag blev för trött för att följa med Bunny till vänner i Rinkeby, Så hon fick åka själv.
Nu är jag hemma och skriver lite i min kära blogg så ni har något att läsa..
Nej, lägg dags men, först lite sms till min älskade B!XOXO Ellie


Slå de ni!

Nymålade naglar i blåmanikyr och ett sett avsnitt av NEXT. Det är ungefär det jag hunnit med sen jag och Mona kom hem ifrån kista. Jag och Mona fick för oss att åka till kista för hon ville handla lite och jag som ett freak följde självklart med. Vi började med att mätta Monas hungriga mage och jag köpte en mjukglass med nötkross, DRÖM! Efter det så började vi gå i affärerna. Jag älskar att gå i affärer. Hittade massor som jag ville köpa meeeeeeeeen ekonomin förbjöd mig rätt ordentligt. Jag hittade dock en T-shirt och 2 nagelack jag inte kunde motstå. Samtidigt var det riktigt billigt.
Kom undan med 1 plagg och 2 nagelack för endast 70 kr. Slå de ni! Jag är nöjd iaf eftersom jag inte handlar på ordinarie pris så va detta ett riktigt kap för mig. Nu har jag försökt att lova mig själv att inte handla något mer förens nästa 25:te men, om jag känner mig rätt så kommer jag inte att lyckas.

Jag är riktigt trött nu men ska snart till Bunny om jag får tag i henne, och om jag inte får det så ska jag sova om ca 2 timmar för jag är helt slut efter idag. Vaknade som sagt väldigt tidigt för att vara jag.XOXO you know who!


Fick ett par skratt!

Hur vet man att en penna med osynligt bläck har tagit slut?
Om superlim nu fäster på allting, varför fastnar det inte på insidan av tuben?
Om en hartass bringar lycka, vad hände då med haren?
Om det är förbjudet att dricka sprit och köra bil, varför har då krogarna parkeringsplatser?
Om 75% av alla olyckor händer inom en gräns av fem mil från hemmet, varför inte flytta 10 mil från hemmet?
Får fisk kramp då de har ätit?
Hur slänger man bort en soptunna?
Vad skall man göra om ett utrotningshotat djur äter en utrotningshotad planta? 
Om en man med flera personligheter hotar att ta livet av sig, kan man kalla det en gisslansituation?
Om man har sex i baksätet och har säkerhetsbälte på sig - klassas det som då som säker sex?
Varför heter det utbildning, när man sitter inne? Det borde ju heta inbildning.
Varför heter det rusningstrafik när bilarna knappt rör sig?
Om 7-Eleven har öppet 24 timmar dygnet, 365 dagar på året, varför finns det lås på dörrarna?
Hur kom skylten "Gå inte på gräset" mitt i gräsmattan dit?
Om olivolja kommer från oliver, var kommer babyolja från?
Hur kommer han som kör snöplogen till sitt jobb på morgonen?
Vad skulle det stå på skyltmålarnas skyltar om de gick i strejk?
Varför finns det flytväst under flygplansstolarna, är det inte bättre med fallskärmar?
Finns det ett annat ord för synonym?
Varför heter det biljard då det bara är 15 bollar på bordet?
Varför heter det extrapris då det inte alls kostar extra?
Varför tillverkas inte flygplanen i samma material som den svarta lådan? Den håller ju alltid.
Varför trycker man hårdare på knappen på fjärrkontrollen fast man vet att batteriet är slut?


Jag är ju en hel timme för tidig

Äntligen hemma från en lång morgon i Jakobsberg. Allt började kl 0700 när jag vaknade och stängde av alarmet. BRAVO! Hade det inte varit för Fredrik som busade med Chefi(hund) hade jag antagligen fortfarande sovit. Fredrik la lite hundgodis vid mitt ansikte och Chefi smög fram för att äta upp de när jag vaknade och öppnade ögonen. Panik! Kollade på kl och såg att hon va 07.45. Snabbt in på toa och fixade iordning mig så jag han precis iväg till 0800. Skyndade mig ner till Centrum och arbetsförmedlingen. Kom dit 08.15 och satt och väntade på att mötet skulle börja 08.30. Ja, nu kommer det som är typiskt mig. Jag kollar igenom papprena lite skeptiskt för det va ju bara jag där och det skulle vara ett grupp möte. Ne, men ser man på, jag är ju en hel timme för tidig. Så jag tog hissen ner till entreplan igen och gick ut och tog en ciggarett. Tänkte då att jag kunde lika väl ta en liten promenad. Tur va ju det för jag blev 100kr rikare på den promenaden. Jag vet att inte alla skulle böja sig ner och plocka upp en smutsig hundralapp men jag är en av dom som gör de om jag ser en pengarlapp ligga så där helt ensam. haha. Jag känner iaf ingen skuld.
Kom tillbaka till arbetsförmedlingen vid 09.15. Förberedde mig lite och gick in på mötet. JAG HATAR MÖTEN! dom behandlar en som en lite unge. Sitt rakt, sträck på ryggarna, räck upp handen, när du ska tala så le. Whaaaaat? Har du ett svar på frågorna så skriv de på tavlan?! va fan är detta? Jag skämdes iaf. Trodde jag va klar med skolan, men tydligen inte. Satt på det mötet i en och en halv timme sen va de snabb registrering som jag som tur va fick  göra först. Så jag kom där ifrån rätt tidigt 11.30 var jag klar. Jag tog tåget hem på en gång. Läste i tidningen att swedbank är nära kunkurs?! Kanske ska byta bank? Så länge mamma inte ringer och säger något om det så är jag lugn..

Igår va jag hos Jeanette och det va riktigt kul faktiskt. Förutom att jag Jeanette och Fredrik gick på överenergi. Spelade de där spelet, typ nitendo fast de där nya när man typ bowlar och spelar tennis och har en kontroll i handel som man svingar åt alla möjliga håll och så gör den lilla gubben på tv desamma. As kul iaf. Vann tennis spelet men förlorade bowlingen. Inte lika kul. Jag är en rätt dålig förlorare.
Låg i soffan och messade lite med B också, MYS! Somnade rätt snabbt efter ett tag, va helt slut och om ni rullar upp lite så ser ni vad som hände när jag vaknade.

Har fått höra att jag är söt när jag sover, Hmmmm vet inte riktigt om de stämmer!


XOXO Ellie


Jag är ett av hans 3 M, LYCKLIG!

Då var man alldeles snart klar för att åka till Jeanette. Skall bara fixa det sista med papprena innan jag åker. Har suttit nu i ett tag och sjungt massa låtar av Leona Lewis. Jag älskar den tjejen. Hon vet hur man tar ton.  Är riktigt hungrig med så jag köper nog med mig någonting och äter hemma vid Jeanette när jag kommer fram. Vet inte riktigt vad jag är sugen på bara, men de blir väl en sallad eller något liknande.
Jag är ett av hans 3 M, LYCKLIG!
B, jag längtar efter dig. Hoppas vi kan ses snart. Tiden går så sakta utan dig!

XOXO Ellie

Treat me as a Queen and you got my attention

I can have whatever I like. Thats a fact!XOXO you know who!

Wish me luck!

Lite om gårdagen, kom fram till Jakobsberg där Jeanette stod och väntade på mig med bilen. Åkte direkt till pizzerian och beställde hem mat till mig, henne och Fredrik. När vi kom hem dukade vi upp på vardagsrumsbordet och åt våran mat samtidigt som vi kollade på mitt favoritprogram, Gossip Girl! Helt underbar serie. Jag har redan sett hela sesong 1 men de skadar inte att se den igen. Jag åt en grekisk sallad och den va sjukt god. Mums. Efter de så bestämde jag och Jeanette oss för att ta en tur till biltvätten. Det va riktigt länge sen jag satt kvar i en bil när den tvättas. Måste säga att de är sjukt läskigt med dom stora borstarna. Jag fick allvarligt talat lite panik när jag satt i bilen men, lite kul va de ju också. När bilen va ren och fin åkte vi vidare till Kungsängen för att lämna tillbaka bilnycklar som Fredrik fått med sig som inte va hans. Hos Fredriks familj hittade jag min kärlek. En hund, den sötaste Golden.T jag sett i hela mitt liv. Blev helt kär. Fick också råd om hur jag skall göra för att bli plattläggare, mitt nyvarande drömyrke. Skall till ams imorgon och prata med dem om just detta. Wish me luck!
Efter att vi varit i kungsängen så körde Jeanette hem mig till Tensta. Jag va inte hemma länge innan Sarabunny ringde och ville träffas. Åkte till Rinkeby och träffade massa vänner och umgicks ett tag med dom tills jag och Bunny kände att de va dags att röra sig hemåt. Väl hemma slocknade jag på en gång.Nu är jag vaken igen och jag har varit vaken ett bra tag. Idag händer nog ingenting speciellt förutom att jag senare skall till Jakobsberg och sova över där inatt för jag ska upp riktigt tidigt imorgon på möte i området.
Mona ligger fortfarande och sover, hon kom hem när jag sov så jag förstår att hon är trött. Jag hoppas iaf att hon vaknar snart. Det är tråkigt att vara vaken själv!

XOXO Ellie

Mot jakobsberg och Jeanette

Ny dag, och alldeles strax är jag på väg mot jakobsberg och Jeanette. Skall umgås med henne ett tag, äte mat och så. Trevligt.  Nadine(Syster) va här förbi en liten stund och hämtade lite grejer hon ska ha med sig innan hon åker tillbaka hem till Öland! tråkigt att hon ska åka alla redan men sånt är livet. Vi lär ju ses snart igen får man hoppas.
Jag undrar vart Sarabunny har tagit vägen, har inte hört av henne sens i fredags. baby where you at?
Nej nu ska jag fixa de sista innan jag ska åka.XOXO Ellie

Smile honeyB, you make me, you make me....
KÄRLEK I MASSOR!


XOXO Ellie

Jag är ett riktigt kamera freak!

Jag vill att min digitlkamera skall komma så jag kan börja ta kort på hösten och allt annat. Jag är ett riktigt kamera freak! Tyvärr så blev min fina rosa kamera kvaddad. Så jag kommer snart få en ny, samma modell med tyvärr inte rosa och de gör mig lite irriterad för jag ville verkligen ha en exakt exakt likadan.
 

 
XOXO Ellie

Jag är stolt över mitt fynd

Lugn kväll blir det denna lördag för igår blev det alldeles för mycket.
Har för mesta dels legat i sängen med Nova(hund) och bara myst hela dagen. Medans Mona har varit så duktig så hon har städat och bakat en smörgåstårta. Smörgås tårtan va något extra, den smakade sjukt gott. Mumms...
Vi har varit en snabb vända till Kista med. Jag som inte handlar på ordinarie pris fyndade en slappisklänning på Vero Moda som är mysig att bara gå runt med hemma nu till hösten. Den har höstens färg, grummelgul om det nu finns någon färg som heter så..Den är riktigt fin iaf, jag är stolt över mitt fynd. Jag hade egentligen velat köpa en Vinterjacka med för jag hittade min drömjacka .. Rutig kappa i svart/vitt, lång med riktigt stora knappar och kragen va underbar men, det får vi ta en annan dag. För om jag handlar för mycket börjar jag köpa saker för att få hem fler kassar utan att jag överhuvetaget bryr mig om vad jag köper. Nu ska jag fortsätta slappa med Nova och kolla på tv. Får se om man kanske träffar B senare.. Just nu ser de inte ut så men de hade varit mysig.XOXO Ellie

MAAAAAAAAT???

Jag hade kunnat göra nästan vad som helst för att ha en kebabtallrik i mitt knä just nu. Orkaaaaaar inte gå och köpa någonting..  XOXO Ellie

Jag blev ju överlycklig

Idag är det en underbar dag alla glada.. Jag har tyvärr riktigt ont i huvudet efter igår. Jag kan lätt säga att det blev för mycket inne på Johnny´s. Träffade en massa vänner, både nya och gamla. Jätte mysigt. Men de mest förvånande hände när jag stod ute och rökte med Mona.. Vi står ute och pratar om Gud vet vad och helt plötsligt när jag vänder mig om så står Lillis och Kahl där i kön. Jag blev ju överlycklig dåra med lite sprit i kroppen. Så dom fick en stor kram båda två. De va kul att se dom, det va ett riktigt bra tag sen.. Vi måste måste måste ses igen snart!
Snurrade runt efter stängning med syster, slapp åka nattbuss iallafall. Tack för skjussen S!

Nu sitter jag bara här och lyssnar på lugn musik med lite bas för mitt huvud kommer explodera annars. Skall snart göra mig lite frukost. ( ett glas med vatten och en alvedon )

Tack för en sjuk utekväll igår.


XOXO Ellie

Kvällens outfitDå va man på väg ut med Syster och Mona och min älskade Sarabunny.
Jag är hur glad som helst idag, så denna kväll kommer bli lyckad.Syster och Jag, älskar älskar älskar älskar dig!


XOXO Ellie

en snabb vända till Johnny´s

Nu va det bestämt. Ikväll blir det en snabb vända till Johnny´s med SaraBunny,Mona,Syster och några till (Oviktiga)
Jag vet inte om jag är så sugen på Johnny´s egentligen men när jag är med min syster blir allting kul så de får gå.
Stog och snackade lite med Sarabunny nyss. JAG ÄLSKAR DIG! Hon ger mig skratt och idag behöver jag de...
Nej nu ska jag fixa iordning mig. Duscha, platta håret, Makeup och sist kläderna. Slänger in en bild sen på hur jag ser ut.XOXO Ellie

Tacka vet jag Gotland.

Lyssnar på Leona Lewis- Forgive me och är helt på topp humör idag.
Det va längesen jag vaknade så tidigt som jag gjorde idag och inte somnat om. Jag toppade med att vakna klockan 07.30 hemma hos SaraBunny, min älskling! Pratade snabbt med henne när hon hade vaknat sen vandrade jag hem för att ta en snabb dusch och åka iväg till Jakobsberg. Där sprang jag runt som en förvirrad höna. Jag hittade ingenting som jag skulle till. Kom försent till alla ställen för att kunna få hjälp med de jag ville ha hjälp med. Det är jobbigt att inte veta vart allt finns. Tacka vet jag Gotland. Där har vi ett Centrum där ALLT finns, ingenting man behöver leta efter och om de skulle vara så, så tar de MAX 10 minuter att gå!
Jag mötte Mona och vännen vid monas skola lite senare och åkte vidare och tog ut pengar. Pengar som jag verkligen inte vill göra av med men som nästan är slut iaf.. Jag och Mona har köpt lite gott att dricka för ikväll. Tror inte vi skall ut men jag vet faktiskt inte. Har kanske planer på att träffa Georg över ett glas vin, men får se om lillskiten hör av sig.

Nu snart kommer Nadine(syster) hit också. Det ska bli kul för jag älskar att umgås med henne. Hon är lika knäpp som jag är och de uppskattar jag för hon förstår mig.
XOXO Ellie


P!nk ger mig styrka

I guess I just lost my husband. I don't know where he went
I've got a brand new attitude, and I'm gonna wear it tonight

And I don't need you. And guess what.
I'm havin more fun. And now that we're done.
I'm gonna show you tonight that im alright.
 

 I need a man, i cant wait no more..
hope you forgive me!XOXO Ellie


Tycker inte ens om att skriva ordet!

Usch idag är ingen dag jag tycker om..
Vaknade imorse och hade sån fruktansvär m.verk.
Tycker inte ens om att skriva ordet!
Så jag har legat i sängen hela dagen och haft ont imagen, nu som först börjar det släppa lite med det gör fortfarande fruktansvärt ont. Alldeles snart skall jag ta en varm dusch i hopp om att värkarna skall släppa mer, och efter de skall jag bara se på tv tills de att vännen kommer förbi och hämtar mig och Mona. Vi skall åka iväg till jakobsberg och hämta klosaxen för Nova behöver klippa naglarna. Efter det behöver jag en skrivare så jag kan skriva ut mitt cv och personliga brev när jag fin slipat lite på dem för att det är inlämning imorgon.  Nu gör de ont igen så jag skall ta en alvdon till.
XOXO Ellie

B...
Höstmys! Underbart värre.
B, du är mitt hjärta, saknar dig jätte jätte jätte mycket! Tycker det har gått alldeles för lång tid nu! Vi måsts styra upp en träff! Äppelpajskrismöte! Toppnivå! JAG SAKNAR DIG... AAAAJ!XOXO Ellie

ut ur hagen och hello vägen

Stall lukt och hö i näsan, det är livet!  men  just nu vill jag bara att Mona skall komma ut ur duschen så jag kan få hoppa in och duscha av mig all skit jag har samlat på mig under eftermiddagen. 
Jag och Mona gick till stallet vid 12.00 för att lämna Jeanettes lunch men vi kom aldrig där ifrån. Inte för att jag klagar eller något för jag hade riktigt kul faktiskt. Jag fick rida och pyssla om hästarna, något jag tycker är grymt kul. Hästar är underbara djur faktiskt.  När vi hade fixat iordning hästarna på alla möjliga sätt så var de ut i hagen och rida för min del.
Jag började med att rida runt i hagen samtidigt som Jeanette långskerade. Efter de så travade jag lite granna och sen va de ut ur hagen och hello vägen som gällde. Hästen jag red på är lite trög så han fattar lixom inte att man kan få fart i en hage lika väl som man kan få fart på en väg. Men de va kul att trava fritt. Uppskattas!

Skall in i duschen nu, DRÖM!

XOXO Ellie

Röd manikyr är något jag älskar!

God morgon alla glada!
För en stund sen kom jag hem från en riktigt tidig nyttig jogging tur med Mona. Vi kunde inte sova inatt så vi har varit upp hela natten och pysslat med lite allt möjligt. Jag har designat om min blogg och Mona har gjort manikyr på mina naglar. Dom är väldigt fina om jag får säga de själv.
Röd manikyr är något jag älskar!

Tillbaka till joggningen, Jag och Mona tog en tidig tur med hunden vi kom ut vid 0800 och vi hann inte längre än till fotbollsplanen nedanför Monas hus då hon började jogga och självklart så hängde jag på. Vi joggade igenom fotbollsplanen, förbi skolan och ut på järvafältet. Vi joggade förbi kollonilotterna ut mot eggebygård. Jag trodde seriöst jag skulle dö ett tag. Jag har då världens dåligaste kondition och jag överansträngde mig ordentligt. Så envis som jag är så slutade jag inte springa när jag kände att jag borde utan jag pressade mig själv att springa allt jag hade ett par undra meter. Inte så smart. När vi hade kommit till fältet vid rinkeby så vände vi tillbaka och gick i rask takt tillbaka samma väg som vi precis joggat. När vi va tillbaka på fotbollsplanen så kände jag att jag inte ville hem riktigt än. Jag sprang snabbt upp i längeheten och hämtade en fotboll så vi kunde sparka lite boll med Nova. Jag måste bara säga att den hunden är bättre på fotboll än Zlatan. Eller så är det jag som är usel. hmm vet inte riktigt. Sprang runt med Nova ett bra tag på fotbolls planen iaf.Nu sitter jag här framför datan med en kopp kaffe och lyssnar på musik.
Funderar på att ta en kall dusch och piggna till lite snart för om jag fortsätter så här så somnar jag inom en timma.

XOXO Ellie


Nej, Sovdags

Så var man hemma efter en lite färd. Har varit hos Jeanette och fått låna hennes dator och skrivare för att kunna skriva och skriva ut meritförtäckningar samt personligt brev. Tack!
När jag endå var inne och höll på med arbetsgrejer så sökte jag ett par jobb med. Får se om man har något tur med det.
utöver det har jag inte gjort något speciellt idag.

Imorgon skall jag till Stallet och möta upp Jeanette, vi kanske skulle ut med hästarna med men det va inte säkert.
Funderar på att åka förbi Jakobsberg med så jag får iväg lite papper som är rätt viktiga.

Jag saknar B.XOXO Ellie

Potatissoppa är väl endå ingenting utan potatis!

Kunde helt enkelt inte sova.

Har suttit och tänkt på hur välsingnad jag är som har sånna underbara vänner. Vänskap är stort för mig. Jag menar, jag har en massa kompisar/bekanta. Men riktigt riktigt få vänner. En vän för mig är mer än en person som man fikar med ibland, hälsar på när man går förbi personen på stan. Vän för mig är någon man kan ringa mitt i natten och vara säker på att personen kommer till en utan att man ber om de. En vän behöver man inte be om någonting, personen finns alltid till hands iaf. En vän finns där för dig vad som än händer och en vän står vid din sida när det verkligen gäller!


Blöjbästis,SaraBunny,FruChanna,SisTess
Ni betyder lika mycket för mig som potatis gör för potatissoppa.

God Natt Stockholm

Kom precis hem från en lång lång lång kväll med vänner. Är hur trött som helst men va tvungen att skriva lite smått om vad jag varit med om. Allt började med att vännen ringde igen och ville ha hjälp med att tvätta bilen. Varför inte?
Riktigt kul var det. Fick tvätta med högtrycks tvätt,skumbadabilen, vaxa, och polera. Något jag inte brukar göra i vanliga fall. Kände mig nästan som Jessica Simpson i hennes musik video, när hon skummar ner hela bilen ( vet inte vad låten heter) men iaf! Det va helt kul. Fick mig goda skratt, t.ex när högtryckstvätten började styra av sig själv och jag fick verkligen ingen kontroll på den. haha BLÖTT!
När bilen var ren och skinade så åkte vi en tur och helt plötsligt var vi vid ikea och vännen stände av bilen och hoppade ur och sa, dags att köra. Mitt leende blev bredare än någonsin. Jag älskar seriöst att köra bil för de känns som att jag verkligen får ha kontroll på något som inte kan kontrolleras av vem som helst, och de gick riktigt bra att köra med. Jag älskar combi bilar. Det är så mycket lättare att köra än vanliga bilar. Tycker jag dåra.
Efter det så åkte vi en tur till och sen somnade jag seriöst i bilen så vi åkte hem..
Nu är jag hemma och jag och Mona skall sova för vi är helt slut.


Lycka till på provet imorgon B.XOXO Ellie

ännu en gång en Stockholmare

Då va den ennu en ny dag och idag är jag helt stolt över mig själv, skulle kunna köpa en tårta till mig med extra mycket grädde för så duktig tycker jag att jag har varit idag.
Jag vaknade kl 08.30 och gick seriöst upp och åt frukost. Har glömt bort att mackor med ost och skinka smakar så bra på morgonen tillsammans med ett glas mjölk.
Efter frukosten la jag mig faktiskt i sängen och kollade på tv, jag väntade på att våra bästa år skulle börja. Helt spännande, visst så var det bara rempris från i fredags men endå. Stephano är verkligen inte fin haha helt rutten!
Lite senare så vaknade även Mona och de va ju lite kul med sällskap.
Från ingenstans berättade Mona att hon skulle träffa en vän från Husby.
Jag som en liten djävul tänkte då att han kunde få skjussa runt på mig om han kände för det som den snälla lilla vännen gjorde. Så vi började med att åka till Spånga och Skattemyndigheten för att jag skulle folkboföra mig i stockholm, Så mina damer och herrar. Ellie är nu ännu en gång en Stockholmare. Efter att jag stått i kö i en halvtimme för att lämna in ett papper så åkte vi vidare till arbetsförmedlingen i Jakobsberg där jag anmälde mig för ett möte med min nya handläggare som jag skall till senare denna månad. Jag skall även tillbaka dit i veckan med  cv,personligt brev och meritförtäckning.
När jag hade fått alla papper och datum på möten jag skulle ha så bestämde vi oss för att åka och äte. THAI!
Vännen bjöd mig och Mona på thai mat i helenelund. Mona den kräsna åt inte, men jag beställde in meny nr 7, och det va verkligen as gott. Ris,kyckling,grönsaker,ris och massa sötsursås. Jag fick även en snabblektion om hur man använder kinapinnarna. hmm måste börja träna för det va riktigt riktigt svårt.
Mona tyckte att det va tråkigt att kolla på mig och vännen som åt mat så hon gick ut i bilen istället.
Jag och vännen orkade äta upp halva våra tallrikar, det va alldeles för mycket mat så vi lämnade hälften som sagt.
Sen gick vi ut i bilen och började köra tillbaka mot Tensta, Då Mona blev sugen på kaffe så nu sitter i här hemma och skall dricka kaffe snart. Hitintills så har denna dag varit allt annat än tråkig. Underbart!


XOXO Ellie

Äppel jag vaknade tidigt :)

Lycka! Tro det eller ej men idag vaknade jag(och nu är jag riktigt stolt) kl halv två! Äppel jag vaknade tidigt :), har vaknat runt kl fyra-fem varje dag annars. Så idag är jag 100% Stoltisch som man kanske säger i förorten.
Jag blev även riktigt glad för att jag vaknade hos min Sarabunny, Älskar att vakna upp hos henne för man får alltid skratta.
Vi kollade lite på tv innan vi gjorde oss iordning för att gå till Centrum för att inhandla lite mat.
Både jag och Sarabunny såg ut som jag vet inte vad, men de är så vi rullar.
Väl inne på Lidl så såg jag honom! fy, va jag inte tycker om att vara i hans närhet. Är riktigt glad att den lilla åkturen är över för jag får huvudvärk av killen. inte nog med att jag undvek att han skulle få syn på mig så ställde sig Sara i hans kassa. URK! När vi packat ner alla varor gick vi därifrån, tack gud!

När vi kom hem hit igen så satte jag och Sara oss i hennes brors rum. Vi satt och kollade på tv då jag kom på att jag inte skrivit något blogginlägg idag. Så nu ligger jag i hans säng med hans lap framför mig och skriver en hel massa. (dont get angry B).


Igår..
Bestämde jag mig tidigt för att inte gå ut och festa. Min helg denna helg har varit vit och de gillar jag. Jag gick hem till SaraBunny istället och umgicks henne. Hodan och Mona höll oss även sällskap ett tag. Måste bara skrivaatt Hodan är min lilla Crazy lady.
Vi satt på nere våningen och kollade på SaraBunny när hon omvandlade sig från fin till perfekt.

Senare åkte vi till Rinkeby där vi träffade lite vänner som vi umgicks med ett par timmar. Sara berättade för mig att hon hade pastasallad hemma och jag mer eller mindre tvingade hem henne för min mage skrek efter den pastasalladen. Men när vi väl kom hem så var den efterlängtade pastasalladen Slut! Jag blev väldigt ledsen ;)

Så vi bestämde oss för att laga äggmackor istället :D lika gott de..


Mitt i natten så började jag och Mr B smsa. Wonderfull, jag har saknat det.
Anyway sen somnade jag och om ni rullar upp lite i bloggen så vet ni vad som hände när jag vaknade..


Just nu har jag verkligen ingenting att skriva, men vi hörs senare..SaraBunny utan tvekan den mest äkta i stockholm..


XOXO Ellie


Favoritlåt


Och så va det lördag

Kom precis hem ifrån en promenad med Mona och Nove(hund), Riktigt skönt att komma ut på en liten tripp faktiskt.
Stockholm är mulet och kallt idag men det är ingenting jag klagar på, jag tycker om kyliga dagar.
Träffade Jeanette tidigare idag med. Vi pratade mest om operationer som vi varit med om ( inte plastik!), det va faktiskt riktigt kul. Fick mig ett par skratt. Blv bort bjuden till henne med. Funderar på att åka till henne i Jakobsberg imorgon, men får se vad som händer imorgon. Det hade varit riktigt kul iaf!
Jag har pratat lite med min Sarabunny idag med och jag skall träffa henne senare idag. Får se vad vi hittat på har faktiskt ingen aning men de lär bli kul iaf. Jag har alltid kul med henne.Har får reda på att Madeleine är i stockholm också, Skall försöka få tag på den lady´n när jag har lite extra tid över.
Så jag kan få bjuda henne på en fika och prata lite om allt möjligt. Har inte träffat henne sen vi tog studenten. Saknar!Studenten på Gotland med dom underbara tjejerna i klass hp05c


XOXO Ellie

Varför är jag vaken?

Skulle gärna vilja skriva att jag precis har vaknat och skall börja göra mig ordning för min morgon jogg tur men, så roligt skall vi inte ha. Nej, utan så här är det. Jag sitter här framför datorn och har verkligen inte gått och lagt mig än. Fy skäms!
Jag vet inte hur mitt dygn kunde bli så katastrofalt men det är så svårt att vända tillbaka. Jag vill verkligen bli trött klockan typ 23.00 och vakna pigg klockan 08.00 men, jag kommer nog få se i stjärnorna efter den dagen det händer. Tycker faktiskt för mig själv att mitt dygn är pinsamt. Skall verkligen försöka ändra på det, eller försöka jag måste!


Lite som hänt ikväll/natt/morgon!

Jag och Mona hade som jag skrev tidigare bestämt oss för en hemmakväll framför tv! Och så blev det faktiskt till min stora förvåning. Visst blev vi lite desperata under ett tag då vi verkligen va en milimeter från att dra in till stan men vi va så duktiga att vi kunde hejda oss. Istället som planerat kollade vi på film. När halva filmen har gått så sa Mona att vi skulle få sällskap! Det va ju trevligt tyckte jag. Hmm! Till slut satt jag Mona och tre av hennes vänner och kollade på filmen tills den tog slut.
När filmen tagit slut kännde jag och Mona för att vara väldigt flickiga av oss så vi började pyssla med våra naglar ( ja, även naglarna behöver lite omtanke). Måste säga att mina naglar verkligen är tjusiga, röda och fina!

Lite senare när jag och Mona va ute och promenerade med Nova(Hund) så kom vi på att vi inte hade några ciggaretter (Ja, jag har den dåliga vanan, jag är rökare) så vi promenerade till Rinkeby för att handla lite. På vägen dit pratade vi mer än vad vi gör under en vecka med varandra kändes det som. Riktigt kul faktiskt.
På väg hemåt igen träffade vi på ett par vänner som vi stannade och pratade med ett tag.
Och sen hände de. det mystiska samtalet. haha ;) Georg ringde och jag tyckte det va sjukt kul att få prata med den knäppisen. Han fick mig att skratta en antal gånger och de behövde jag. Hoppas han har tid att träffa mig snart!
Väl hemma så tog jag och mona en varsin macka och ett varsit glas med mjölk, underbart.
Nu sitter jag här och precis kommit på att klockan är halv 7! herre herre säger jag bara.


Hoppas ni som har fått sova har sovit gott..


XOXO Ellie

Då var det fredag igen.

Fredag och jag har absolut inga planer för någonting alls, eller nu ljög jag.
Jag och Mona har bestämt att vi skall ha en helkväll hemma med lite gott framför tv.
Jag orkar seriöst inte göra något annat eftersom jag fortfarande är sjuk som jag varit i snart en vecka, riktigt jobbigt.
Det hade varit riktigt kul att komma ut och träffa massa människor men min kropp strejkar!


Igår natt satt jag och Mona upp och pratade om allt mellan himmel och jord. Helt plötsligt kom vi på att vi hade gjort en fruktsallad tidigare på dagen så vi satte oss i våra pyjamaser i Monas säng med en varsin kaffel och började äta fruktsallad. Tyvärr så var jag allergiskt mot nästan alla frukter som vi hade blandat i men, som den galning jag är så åt jag frukterna iaf. Straffet kom mitt i natten då jag vaknade av kramper i magen. det gjorde fruktansvärt ont så jag kunde inte somna om på en hel timme pga all smärta. Dumma mig!


Nu sitter och jag Mona och sjunger till Sing A Long :)
Programmet heter ju så av en anledning liksom. MYS! Riktigt kul är det iaf.. hehe.
Imorgon hoppas jag på att Channa kommer till stockholm för jag saknar henne så sjukt mycket och jag saknar barnen med.


 Nej, nu skall jag sjunga lite till.
 
XOXO Ellie

Slut på lat dagarna

Idag har jag inte gjort mycket alls, Jag vaknade upp hos min underbara vän Sara och la märke till att jag försovit mig rätt ordentligt för mina egna planer.
Jag blev riktigt irriterad på mig själv men, det är ingenting jag kunde ändra på direkt.
Jag tog på mig mina kläder och började vandra hem.
Väl hemma mötte jag Mona (min Blöjbästis) och hennes pojkvän.
Vi satt här hemma och pratade en hel massa, jätte trevligt va det.
Det va quit a lot som hade hänt igår. Herre herre säger jag bara..
skall inte gossip för mycket nu men det är alltid kul att höra vad som händer runt i kring.Monas mamma hade gjort den godaste grytan mat idag.
Jag åt tills jag sprack! Det va så himla gott alltså.
Efter maten som vi åt senare på kvällen bänkade jag och mona oss framför tv för att kolla på Idol 2008. Jag personligen älskar de programmet för det är så himla kul att se på dom som verkligen kan sjunga.  Självklart är det sjukt kul att kolla på alla som tror dom kan sjunga med, men jag skall inte vara någon hater men det är sjuk kul.
Kom precis hem ifrån en sen sen promenad med Mona och Nova(hund).
Snart skall jag lägga mig i sängen för att sova, för imorgon skall jag ordna allt som jag planerat i en vecka!
Nu är det slut på lat dagarna!
XOXO Ellie

Stockholm här är jag!

Då har man landat i sthlm och jag mår faktiskt hur bra som helst.
Kan inte förklara med ord vilken lättnad jag känner nu när jag äntligen är här.

Imorgon är det Måndag och jag skall till arb.förmedlingen för att lämna mina sista uppgifter innan de stora sökandet efter jobb startar. Jag vill inget hellre än att få ett jobb jag stortrivs med, men man vet aldrig om man har den turen i denna storstad. Funderar på att studera nya ämnen med men jag har inte riktigt bestämt mig än. Får se vart mina ben tar mig imorgon..

Igår var jag ute med tjejerna och det va faktiskt helt okej. Inte den bästa utekvällen jag varit med om men absolut ingenting jag skall klaga på. Det är rätt svårt enligt mig att få mig nöjd efter tre månaders festande i en av världens mest uppskattade turist städer, Alanya.

Nej, jag har faktiskt inte så mycket mer att tillägga just nu.
Men när det händer något mer intressant i mitt nya liv kommer jag med uppdateringar..

XOXO Ellie.

Lösning...

För tre dagar sen gick jag med flippflopps i sanden på en sandstrand i Turkiet,alanya.
Jag hade varit där i 3 månader och kom hem för endast tre dagar sen.
Nu när jag sitter här och skriver känns det som att jag inte har varit där överhuvetaget.
Allt känns som en konstig dröm bara.
Att jag precis har vaknat upp från koma eller något liknade.
Jag har iaf blivit riktigt förkyld. Sitter här med mössa, halsduk, två filtar, och raggsockar, Burrr!

Enda sen jag kom hem så har jag lixom fastnat i en konstig fas.
En fas jag vill ta mig ur, och jag tror jag precis har kommit på hur jag skall göra det..
Lösningen:

Imorgon packar jag om min resväska och sen flyttar jag till sthlm!


RSS 2.0