Just nu

Då var man framme och just nu sitter jag hos min älskade Qvibbe med min underbaraste Mika och vi skall alldeles snart börja spela gitarr hero. Resan från stockholm gick jätte bra. hade jäkligt tråkigt men sånt är livet.. Nu är jag super glad iaf och allting känns bra.

Nu ska jag försöka få tag på mamma så hon vet att jag är här.

XOXO

BLÄ och SUCK!

Om bara någon timma skall jag börja åka mot stan för att hinna med Bussen som går 1400 från cityterminalen. Bussen ner till Kalmar tar 6 timmar BLÄ och SUCK! Men det är värt tiden för när jag kommer fram så kommer min käraste Mika och min bästaste bästa Qvibbe  stå och vänta på mig :) MYYYSS. Efter det så vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Kanske åka hem till Q och spela gitarr hero eller så skulle vi hem till Nadine och hjälpa henne att flytta?! :/ hmm jag vet inte riktigt. Jag vet bara att jag är framme halv 9 ikväll. Jag ska sova på bussen, Ja de ska jag! Inte för att jag är trött eller något men vaken, sittandes i 6 timmar. Nej tack!

Nu ska jag duscha, platta håret, packa ner de sista och sen börja åka. Oh jag blev sugen på kaffe!


Så här dricker jag och Therese kaffe!

Denna låt dödar mig!

 

Remix med R.kelly. Lyssna och känn efter!!!

Ja herre gud haha

God eftermiddag med världens baksmälla. Igår hade jag skit kul med Mona faktiskt. Vi sjöng och dansade till alla möjliga sånger och, ja herre gud haha. Det va sjukt kul iaf. Drack vin så de bara skrek om det och pratade om massor. Senare så kom Monas pojkvän och de va ju trevligt. När jag lyssnat på ungeför 10 love song´s så blev jag lite deppig. Allt jag hörde passade ju inte på mig och B tyckte jag dåra men, mitt humör ändrades när Monas mamma kom hem och livade upp stämningen. Sjukt roligt blev allting. Jag känner att de jag skriver är väldigt luddigt men det är ju för mitt minne är något luddigt med haha.

Idag skall jag ner i kvällaren och hämta min resväska för jag måste verkligen börja packa för imorgon bär det av till Öland!


XOXO

Vinvinvin

Full rulle med Mona och musiken i vardagsrummet. Snart kommer vårat sällskap och det ska bli så kul. haha
Jag vet inte riktigt hur jag skall bete mig när dem kommer men som sagt det kommer bli så kul. Dans sång och flipp i vardagsrummet :) jag älskar kvällar med Mona och vin!




What do i have to do to make you love me? what do i have to do to make you care? 
B my love for you is a never ending story!

Vin och mysmusik

Nu är det dags för lite vin och mysmusik med Mona min älskade Mona. Har precis varit och köpt lite sprite( läsk) och massor med ciggaretter. Nu är det vardagsrummet som gäller. Jag behöver verkligen en sup ikväll. Denna vecka har varit alldeles för mycket för mig. Stulen mobil, Uppsägning på jobb, Ingen mer Baby B. KAOS!

Undra bara vad jag skall göra ikväll när jag kommer vilja ha massa sällskap! Brukar alltid få somna i Bs famn när jag har festat lite. Hur blir det ikväll? Ensam? Antagligen!



De suger att vara kär...

Han har valt

Hej alla mina glada i Sverige.
Hoppas ni mår toppen för det gör inte jag, eller jag mår relativt bra för nu har jag fått en förklaring till varför ingenting är som jag önskat att det var. Jag vet inte om jag tycker om det svar jag fick idag men jag får leva med dom och bara gå vidare tydligen. Det finns ingenting jag kan göra så jag skall inte göra någonting heller för det lär endå bara bli fel om jag försöker. B har valt de han har valt och jag får helt enkalt acceptera det vare sig jag vill eller inte. Jag älskar honom. Usch vad detta är jobbigt men vem har sagt att kärleken är lätt?

Sitter nu och undrar hur mitt liv ser ut om 6 månader. Kommer jag fortfarande vara så kär som jag är nu eller kommer jag vara helt fri? Vill jag bli fri ens en gång? Sjuka frågor som snurrar runt i mitt huvud. "jag läser din blogg varje dag och de är inte normalt hur du känner" Vad är normalt? Berätta det för mig för jag vet tydligen inte det!!!



Kärleken tar inte slut. Jag har oendlig kärlek för dig B.


Riktigt vänskap håller.



Väldigt skönt att få träffa lite folk man saknat som en dåre. Åkte med Mona till hässelby för att träffa Emma och Therese. Har saknat att umgås med dessa tjejer som fan. Alltid lika mycket skratt och massor med minnen. Har verkligen saknat detta lilla gäng. Tur att riktigt vänskap håller.
Snart skall jag gå och lägga mig för imorgon är det en ny dag och imorgon är de bara för mig att börja packa väskan för på söndag bär det av till Öland!


Jag förstår inte varför de ska göra så ont? Varför gör de inte lika ont när man väl är lycklig?
Baby B, du rubbar min existens!

Good god va de har hänt mycket.



Äntligen har jag fått mina myskläder från turkiet och min internetdosa samt mina underbara hörlurar. Tack vare att Therese kom till sthlm idag så har jag allting jag behöver nu. Jag kände knappt igen henne där hon stod och väntade på mig som var en halvtimma försenad. Förlåt. Vi tog en kaffe på kulturhuset och pratade en massa. Good god va de har hänt mycket. Katastrof. Jag älskar henne.  Efter att vi hade drukit vårat kaffe så åkte vi till östermalm och gick en promenad eftersom att Therese skulle på massipan provning. Mys.


Något man får stå ut med

Oh god middag mina kära! Här sitter jag och fryser faktiskt men de är sånt man får göra ibland för att känna sig levande.
Vaknade vid halv 7 i morse men tyckte att jag förtjänade att sova lite till trots att jag va helt pigg och klar i huvet. Vaknade igen vid halv 9 och gick upp och borstade tänderna. Det är de jobbigaste på mornarna för jag får alltid såna kvälningar när jag borstar tändera varje morgon men de är ju något man får stå ut med.. haha I guess.
Senare idag skall jag in till stan och träffa Therese vid åhlens faktiskt. Hoppas vi hittar varandra med tanke på att jag inte har någon mobil längre eftersom den tydligen är stulen, riktigt irriterande. Jag ringde till tele2 för att se iaf dom kunde hjälpa mig spåra min käraste telebobo men dom kunde inte hjälpa mig. Han jag prata med hade het röst där emot.
Så nu ska jag spärra den och skicka efter ett nytt kort till mig.


Snöpromenad

Trött som satan är man idag. Blev 2 timmars sömn imorse från kl 9 till kl 11 sen va de bara upp och gå till stallet. Har varit där hela dagen och pysslat lite med allting som finns. Varit på snöpromenad med hästarna och gosat ihjäl mig med katten. Snuvig är jag nu med eftersom jag egentligen inte tål hö men är man djur älskare så är man.

Imorgon kommer min Therese till stockholm och de ska bli skönt att få träffa henne., Har inte träffat henne sen jag kom hem från Turkiet. Riktigt lång tid faktiskt och de är jobbigt att vara utan henne. Som tur är så är hon här imorgon.



Varför ska alltid den man älskar mest försvinna?!

Prata ut hos henne

Kom hem nu från Bunny. Jag älskar att få prata ut hos henne för hon vet verkligen hur man skall få mig att förstå situationer. Att hon är så förstående som hon är gör allting mycket lättare med. Hamnade i en väldigt djup disskution med henne men eftersom vi älskar varandra så mycket som vi gör så tog vi oss ur den utan tjafs eller missförstånd.

Jag är en rätt så svag person när jag mår dåligt så som jag skrev tidigare så åker jag ner till mamma på söndag för att få lite ro i kroppen och faktiskt bara umgås med min älskade familj! Jag kan lätt vara den personen som alltid vill klara sig själv utan hjälp från andra men när de väl slår över och jag märker att jag är helt vilsen söker jag mig tillbaka till min trygghets zoon som är Mamma och Nadine. Jag tackar han där uppe att jag har dom två.

Nu ska jag snart lägga mig för jag skall upp tidigt imorgon för att vara istallet med Jeanette hela dagen! Varma kläder och massor med strumpor är det som gäller.




I wanna be able to see the light in the end of the tunnel

XOXO

Öland på söndag!

Då va det bestämt. På söndag åker jag ner till Mamsing på Öland och kommer stanna där ett bra tag framöver tills jag hittat mig själv och allting är bra igen. Jag känner själv att jag inte kan vara kvar i stockholm just nu pga allting som har hänt och eftersom allting är upp och ner. Min bästaste bästa vän Q kommer och hämtar mig i Kalmar sen skall vi hem till honom och umgås och spela Gitarr hero och dricka vin. Mycket mycket trevligt. Sen ska jag pynta hela mitt rum och mysa med mina underbara katter som jag saknar som fan. Tur är ju att syster min bor på Öland med så henne skall jag umgås med tills jag inte orkar mer. Söka jobb och lägenhet i Stockholm medans jag är där nere för jag ger inte upp mina mål om att lyckas i Stockholm med karriär. Kommer saknar mina älsklingar här uppe något sjukt mycket men jag behöver tid för mig själv.

XOXO

Snön är överallt.



Vinter mössa, blöta mjukis byxor och Pirjos boots så ska de vara när man leker i snön. Mona och jag lekte lite med Nova och varandra i snön. Lite snöbollskrig och allmänt bara kastade snö på varandra! Åkte ner för backar med våra jackor men de va ju inte så lyckat. Jag älskar snö och känner mig så levande när snön är överallt.

Mitt hjärta stannade

Hej alla nattugglor.
Min telefon är borta, konstigt nog så är den någonstans här hemma men jag och Mona har inte fått fatt på den än och det börjar göra mig lite väl irriterad för jag vill ha min telefon!
Jag är fortfarande sjuk så jag har legat till sängs nästan hela dagen! Hoppas ni mår bättre!



Mitt hjärta stannade när jag såg dig!


XOXO Ellie

I need you

Jag behöver min bästaste bästa vän!
Jag behöver dig mer än någonsin just nu. Qvibbe kom och rädda mig!


Mitt liv suger!

Just nu är mitt liv rätt så ostabilt och jag vet inte heller vad jag skall göra för att de skall bli stabilt igen! Jag är helt förvirrad och helt förstörd faktiskt. Har gjorde en del jag ångrar och en del jag varit tvungen till för att inte känna ångest och panik. Sen att B har förvärrat hela situationen genom att bete sig som skit gör inte saken bättre heller men, det skall inte få påverka mig något mer. Jag måste hitta mig själv och kunna leva med mig innan jag kan leva överhuvetaget. Allting är en enda stor röra just nu. Fy fan jag som trodde att allting började bli bra igen! Det va bara en helt ny strid mot lyckan! Varför ska jag alltid ha de så krångligt?! JA, jag tycker mitt liv suger och jag tycker synd om mig själv.
Jag behöver en paus från allting!


vad hade jag gjort utan dig ibland?

XOXO Ellie

älskar älskar älskar

Igår natt åkte jag pulka och blev mulad och mulade Johan! Jag älskar snö!!!!




XOXO Ellie

Jag är förvirrad!

Promenerade till Husby igår kväll. Kul promenad men de va kallt och massor med snö :) Jag ser ut som en knarkare när jag är sjuk. Och nu när jag är vaken ser jag ännu värre ut än vad jag gjorde igår och jag är snuvigare än någonsin.
Sitter och funderar på att börja studera. Tror faktiskt att jag skall göra de. Sitter och kollar en massa studier och massor nu på internet. Jag är förvirrad!



Först på jobbet

God morgon!
Ellie är först på jobbet, så de kan gå. Idag är jag faktiskt jätte snuvig men de får gå. Tog med mig en apelsin till jobbet som lite extra energi tillskott när jag känner att jag börjar sacka ihop. 
Annars har det inte hänt så mycket slocknade igår runt 22 tiden och vaknade idag vid 7.  
Ser nu rakt över till Scandic hotell där en stackars städerska bäddar sängar. Jobbigt att behöva gå upp ur sin egen säng för att bädda någon annans.

Nej nu ska jag läsa min bok(Kort kjol) tills de att Chefen kommer!


Det är kallt idag.

XOXO Ellie

...

Jag trivs men jag vill kunna med!

LUNCH

LUNCHEN slank ner snabbt. En banan och en klementin. Kommer DÖ om ett tag men jag hade riktigt brottom imorse så jag hann inte med lunchen. Det typiska v a sen i tunnelbanan, som vanligt va de massor med fel på spåren och hit och dit så jag kom fram till jobbet 08.50 istället för 08.30 så jag hade kunnat göra lunchen! men men... 
Jag har ingenting att skriva. Ska jobba på luchen nu! Ha de tills vidare.


Mysigt väder ute idag.

XOXO Ellie

Sick And Beautiful!



XOXO Ellie

Skönt att få en nypa frisk luft

Sjukt mycket kläder man måste ha på sig för att inte frysa! Va ute på en halvlång promenad med Mona och Nova. Trots att jag är sjuk så vill man ju faktiskt inte ligga hemma och bara vara. Så jag följde med ut. De va skönt att få en nypa frisk luft och marken va VIT :) mycket mysigt med lite snö!
Running Scared går på tv just nu men jag tror de lutar mot Efterlyst för min och Monas del! Filmen R.S har man ju sett ett antal gånger. Riktigt bra film faktiskt men ah Efterlyst är mer intressant.  Ska ta en varm dusch snart för att försöka värma upp kroppen lite. Är helt förstörd. Hatar att vara sjuk!


Jag må vara sjuk men ett leende på mina läppar finns alltid.


XOXO Ellie

Super medicin

Jag ser de snöar, jag ser de snöar, de va väl roligt, Hurra?!

Usch! Idag är Ellie riktigt sjuk. Snuvig, tjock i halsen och en huvudvärk som är sjukt irriterade. Usch. Jag har drukit 4 koppar  te med honung hitintills och fler ska de blir. Jag hatar att må så här och jag vet exakt varför jag gör de med. Igår va jag och Mona ute på en lång promenad med Nova. Vi gick runt i kylan ungefär 1,5 timma. Jag tyckte att jag hade tillräckligt med kläder på mig men jag hade inte någon mössa på mig! Dumma mig. Så nu fick jag sota för de.
Imorgon är de jobb jobb jobb som gäller. Chefen ringde idag och sa att han hade super medicin på jobbet som jag skulle få om de inte hade gått över tills imorgon. Snäll chef jag har :)


Jag vill att Channa skall komma tillbaka till Stockholm nu nu nu nu nu!





K - HALLÅ HALLÅ! det är ju du ju. Jag känner igen dig.
E - Jasså de gör du!?
K - Gotland va. va fan gör du i turket?
E -  Jag jobbar här. Vad gör du här?
K - Semester med frugan och barnen,cill bara..
E -  Vart är hon da?
K - Jag kan ju inte släpa me henne på clubbar.
E - Okej! Ha en kul kväll.
K - Vadå kan jag inte festa med er ? Jag tänkte beställa in helrör
E - Ah visst sätt dig!.. Ken inte på mig!

Sjuk kul kväll men en väldigt störd människa!


XOXO Ellie

Allting kommer lösa sig

Jag hatar räknignar, helt plötsligt poppar de upp 100 nya räkningar som jag inte har någon aning om vart dom kommer ifrån. Har vet bara att jag får panik men, allting kommer lösa sig eftersom jag har ett underbart jobb nu. Lovely.
Mitt huvud börjar snurra lite för jag är rätt så trött men kan faktiskt inte lägga mig ännu för då vaknar jag mitt i natten och är as pigg och de är ju verkligen inte bra.

Vad gör man när man kommer hem från en hel dags arbete?



Jag och min käraste Bunny (Mona slänger in Peace med handen) ute igår. Tycker om denna bild och jag tycker om min Sara! Kärlek älskling kärlek.

XOXO Ellie


Underbart grym resturang

God middag alla glada.
Kom precis tillbaka från en underbar lunch med arbetskollegor och chefen. Blev även bjuden på riktigt god mat idag med. På en underbart grym resturang (Grill) som ligger någon gata uppifrån Wallinggatan i stan. Oj Oj Oj vilken god mat. Den resturangen kan jag rekomendera utan att känna någon panik för missnöje.
Skall alldeles snart börja jobba på riktigt. Både igår och idag förmiddag har jag med fått massor med information och lite undervisning i hur vi jobbar och vad vi skall jobba med. Jag är så nöjd med allting hitintills.

Vädret vi har i stockholm idag är ingenting att skryta med. Snöblandat regn och riktigt kallt. Har inte fått såna skurar i ansiktet sen, ja, jag kommer inte ens ihåg senast de va. Det är skönt att komma in till ett varmt kontor iaf. 

nej nu börjar allvaret. Wish me luck babes!

XOXO Ellie

Jobb jobb jobb, God morgon!

God morgon mina kära.
Sitter på jobbet och har precis gått igenom med The Boss om vad som skall göras idag. Mycket trevligt.
Idag börjar även en nu här så de ska bli kul att inte b ehöva vara ensam när Chefen springer iväg hela tiden..
Sov riktigt dåligt inatt så jag är inte världens piggaste med glad är jag idag :)
Undra vad man skall äta till lunch, hmm?! Kebab eller takeaway?!


Så ser min bakgrund ut på min dator. Alanya mitt alanya!

XOXO Ellie

Nästan så jag känner lite pirr i magen

Nu är det snart läggdags för mig eftersom jag skall upp tidigt imorgon för min arbetsdag nr2 och jag ser sååå mycket fram emot de. Nästan så jag känner lite pirr i magen för att de är så spännande allting. Jag är så glad.
Pratade lite med Therese innan och jag saknar verkligen henne trots att jag inte är världsmästare på att visa de eller säga de. you know i love you girl.
Va ute tidigare ikväll och träffade Bunny och S med Mona. har verkligen saknat Sara sjukt mycket dom här dagarna. Har glömt bort hur mycket skratt den tjejen ger mig och hur mycket KAOS hon alltid är med om.

Jag älskar mitt liv och hur de ser ut att vända till de bättre nu gör mig helt avslappnad.




Dessa bilder blev jag inspererad av ifrån en person, Jennifer!
Tyckte hennes bilder blev så fina så jag va tvungen att sno stilen( Sry girl, dont hate =P )


XOXO Ellie

Just Ellie



Puss på er allihopa Ellie är riktigt glad idag. Första jobb dagen och fler skall de blir. Imorgon börjar allvaret och jag ser fram emot det. Underbara medarbetare och en härlig atmosfär. Kan de blir bättre? Nej tror faktiskt inte det. Om alla dagar är lika bra som denna dag har varit så är mitt liv här med perfekt. GLAD är jag idag!

XOXO Ellie

Jag redan trivs

God Middag mina kära.
Hur mår ni idag? Jag mår toppen och jag är riktigt glad idag. Just nu sitter jag vid mitt skrivbord på min nya arbetsplats och jag stortrivs. Här kommer jag ha riktigt många roliga dagar och jag är redan helt kär. Tyvärr så har jag inte världens bästa utsikt men de är ingenting jag klagar på med tanke på hur mycket jag redan trivs.

Allting kommer bli så bra men, nu skall jag fortsätta bli infomerad om allting detta företag gör och vad jag skall göra.



XOXO Ellie

M E N I N G S L Ö S T V Å L D

Starka känslor, ostoppbara tårar. De är vissa saker jag har känt under dom senaste 2 timmar som jag spenderat i T-centralen på plattan under en mycket fin och kärleksfull Manifestation. Manifestationen idag var för mig (som en i folkmängden) ett budskap till alla ungdomar i förorten och ungdomar allmänt att sluta med det   M E N I N G S L Ö S A   V Å L D E T. Istället för att möta varandra med våld och fördommar skall vi möta varandra med kärlek och respekt. Varför respekterar vi inte varandra så som vi respekterar t.ex äldre släktningar. Aldrig att man skulle be sin mormor eller morfar hålla käften eller bete sig på ett respektlöst sätt! Varför är de då "tillåtet" att bete sig så då ungdom till andra ungdommar? Det är inte tillåtet. Det är fruktansvärt.
Även om inte jag personligen känner personer som stupat som offer för våldet som finns så påverkas jag av mina vänner som känner dem. Vi påverkas alla på ett eller annat sätt av de hemska som händer.
Jag tycker hela våldsberoendet i Sverige under dom senaste året är helt sjukt. Varför skall man ta liv när vi har fått en mun och en röst att använda oss av? Våld är enligt mig en brist på ord och varför ska vi ta liv när vi istället kan njuta tillsammans med varandra och dela varandras egenskaper och kunskaper med varandra?

Alla som deltog i manifestationen idag är i mina ögon hjältar. Dom var våra röster idag men VI skall fortsätta med våra egna röster framöver för att få ett bättre samhälle. Ett samhälle UTAN VÅLD!

Varför gå runt och bära på kniv?  L Ä G G   N E R   D I T T   V A P E N !
Förorts barn vill ha ro och fred där vi bor!



Här hålls en tyst minut för den saknade och älskade Romario av vänner, släkt och lagkamrater.
Jag har peronligen aldrig hört sån tysntad i mitt liv tidigare.



Adam Tensta, Ison & Fille samt Millionstyle var några av artisterna som visade sin omtanke och medverkan i kampen mot våldet genom att sjunga.


XOXO STOPPA VÅLDET SOM FINNS I VÅRAT LAND Ellie

Jag är desperat

Madagaskar är en sjukt rolig film och jag skulle kunna se den nu igen även om jag precis såg den på tv. Jag skrattade så jag fick kramp i magen och tårar i ögonen. Det krävs inte mycket för att jag skall skratta och speciellt animerade filmer får mig att skratta. Jag älskar Disney!

För övrigt har jag faktiskt inte gjort ett skit idag. Har legat i sängen och bara legat och degat. Såg ungefär 4 avsnitt av Dirty Sexy Money innan jag gick upp ur sängen och jag vill verkligen vara rik, jag är en sån människa som blir påverkad av de jag ser på tv allra helst om de är massa rika människor som inte riktigt vet vad dom skall göra med sina pengar. Jag menar jag vet exakt vad jag hade gjort om jag hade pengar. Kläder,Skor, körkort, förverkliga min framtidsplan: Café Direkt. 
Tyvärr så är man en vanlig fattig människa men, jag ska bli rik en dag. De är faktiskt mitt största mål i livet. Jag är desperat över min framtid och de tycker jag är bra.. Bla bla bla iaf ointressant..

Börjar jobba på Måndag. Nervöst som tusan. Tror absolut inte detta kommer bli några problem. Har kollat på massor med lägenheter med så snart kanske jag kan hyra en :) Mycket mycket spännande!


Om jag endå kunde beställa in en sån drink just nu och njuta som jag njöt då!


XOXO Ellie

Min päls"mössa är typ förstörd

Från mulet väder till jobbigt regn. Mina "päls"mössa är typ förstörd. Helt konstig. Men som tur är så kan jag ju föna den och sen kamma lite (oftan jag någonsin skulle göra de) om jag nu vill. Kom hem för en liten stund sen från stan! Har varit där och lämnat Channa + barnen (Tindra och Bobo). Har umgåst med dom enda sen jag och Mona blev klara med hennes arbetsintervju vid 12. Mycket mysigt om jag får säga de själv men jag är rätt så trött..



Jag älskar dessa barn!


Varför skall detta hända nu när allting började gå så bra? Jag hoppas ingenting förstörs nu! Vill inte att de ska bli konstigt som det redan börjar bli.
 Eller så är det bara jag som får för mig en hel massa ?

Riva en massa papper

God morgon mina kära!
Vaknade för ett tag sen men vägrade gå upp men, när Mona började riva en massa papper fick jag nog (haha). jag gick upp och raka vägen in i duschen så jag skulle piggna till men den duschen hjälpte inte mycket. Sitter här helt livlös och vill bara sova men inte de inte. Skall in till stan med Mona om några minuter för hon skall till en jobbintervju. Stockholm är väldigt mulet idag och det är säkert skit kallt ute så de är den päsliga mössan som gäller med en halsduk. MYS!

Nej nu ska vi åka. Check in later!


XOXO ellie

Lassangen var mikro värmd

äntligen hemma, jag kan inte förstå varför jag är så trött. Sov verkligen ut inatt och nu är jag dötrött igen! Förstår inte inte inte. Jag, Channa och barnen tog en tripp till Farsta för att Channa skulle ändå dit på arbetsintervju. När vi endå var där så åt vi lite mat! Den maten smakade rent ut sagt skit. Lassangen var mikro värmd och man verkligen såg hur dom hade hyvlat ostbitar och lagt på innan dom slängt  in skiten i mikron! BLÄÄ! Man måste ju nästan testa nya stället även om maten kan smaka skit. Nu vet jag iaf att jag aldrig mer ska äta där.

Jag orkade inte gå runt i farsta så jag åkte hem.
Kom hem för en liten stund sen och jag tror de är Monas förtrollande rum men jag har redan nu jätte svårt för att hålla mig vaken. Vill inte somna men de är fel väder ute för mig för att jag skall vilja gå ut också! Urk va jobbigt allting blev. Juste ja, skall träffa Sara vid kl3 så vaken måste jag hålla mig..



Jag skulle vilja vara i min lägenhet i alanya nu och bara kunna gå ner till poolen och ta ett dop!


XOXO Ellie

Hem ljuva hem

Då började färden hem, buss till Gulmars och tåg till centralen och sen byta till tåg mot hjulsta.
Hörs senare.

XOXO Ellie


De blir bäst så

God morgon mina kära!
Hur mår ni idag? Själv mår jag toppen.
Jag är helt utvilad och fick verkligen sova ut igår. Jag åkte in till stan igår för att träffa Channa och barnen. Barnen har blivit riktigt stora sen sist jag såg dom men som tur är (haha) så är som fortfarande lika söta om inte sötare än någonsin. Vi gick runt i stan och pratade en hel massa och Channa som vanligt shoppade loss lite. VI bestämde oss sen för att åka hem till Tyresö. Så nu sitter jag här och skriver lite.

Har faktiskt ingenting kul att skriva. Sa upp mig från deltidsjobbet igår pga att jag vill kunna satsa 120% på heltidsjobbet. Jag tycker själv att de blir bäst så. Skall senare åka tillbaka till Tensta men inte än på ett tag.


B är den människan som ger mig den styrkan jag ofta tappar!



Saknar Alanya något alltså!


XOXO Ellie

Helt otroligt underbart

Då har man precis ätit sig mätt efter att ha varit stan i flera timmer idag. Åkte in mitt på dagen för att möta min Moster och ät luch med henne på ett kinesiskt ställe. Mycket god mat faktiskt. Gick sedan till min arbetsintervju hos Baske Consulting och jag fick jobbet. Och jag är såååååå glad! Helt otroligt underbart känns de. Gick runt lite i stan efter de och kände att jag va värd att spendera lite pengar på lite.. Köpte mig själv en ny mössa(pälsmössa, H&M Herr avdelningen för 98:-) och en söt lite bolero (Gina tricot för 99:- ) som köpte för att jag frös så mycket innan.

När jag kom ut från H&M så träffade jag Channa, A och M. Rätt skumt att på alla ställen och alla tidslag så träffar jag dom just då. Det är ödet!

Åkte vidare till jobb nr 2 (Callcenter) Vet inte riktigt om de är något för mig men jag provar veckan ut så får jag se vad jag bestämmer mig för. Jag börjar inte på Baske Consulting förens på måndag endå så jag har lite tid på mig.

Nej nu ska jag bara njuta och vara glad över att jag ÄNTLIGEN har fått jobb!


Boleron mycket mycket söt enligt mig. Kan även knäppas med en knapp men då ser jag ut som en uppblåst fisk. Inte het!



Hemlig present till min älskade B, hmm undra va de kan vara ;)! MYYYYYYYYYYYS!


XOXO Ellie

life life wonderful life




Sötaste Grisen någonsin (Nova)

Ny mössa från H&M, billig och fin 49:90:-


Minnen, jag saknar mitt liv..


Erhad och Jag på Baldagen i Visby .. Bästa kavaljer någonsin.



Jobb klädsel i Turkiet.



XOXO Ellie

Glad är jag för de

Så va man hemma igen efter info mötet. Jag har aldrig varit en mötesmänniska. Tycker möten är jätte tråkiga men, som tur är så får man ju massor med behövlig information! Fick hem en del papper som jag skall sätta mig och läsa igenom alldeles snart. Jag börjar jobba imorgon och glad är jag för de.
Imorgon skall jag också på min arbetsintervju för baske consulting, hoppas verkligen jag är den dom söker! Innan jag åker iväg på de mötet så skall jag träffa min Moster i stan och äta lunch med henne. Det skall bli kul att få umgås med henne, det va trots allt väldigt länge sen så det ser jag fram emot.

Nu skall jag fortsätta att titta på 2/5 Men på tv.



XOXO Ellie

Jätte stressad

God eftermiddag min kära!

Sovruffs och riktigt ont i huvudet. Jag tror inte att det är bra att sova så länge som jag gör, men efter idag kommer de verkligen att bli ändring på de. Idag skall jag iväg till tomteboda och gå på informations möte. Känner att vägen till jobbet idag kommer bli en enda stor omväg men första gången tar man ju allting på den säkra sida.  Nu måste jag börja göra mig för jag är jätte stressad, egentligen behöver jag ju inte vara de överhuvetagen men jag är de iaf!


XOXO Ellie

mucho trevligt!

Tillbaka efter färden till tyresö. Fick lite grejer jag haft hemma hos Channa på Gotland med, mucho trevligt! hade skut kul i bilen på väg till Tyresö. haha .. Nu skall jag får håret fixat av Mona och sen är det faktiskt läggdags för min del. Har lite jag skall göra imorgon faktiskt. Viktigt viktigt..




XOXO Ellie

Klockren kommentar

Har suttit och hackat lite på lite folk som är här hemma. Enligt mig är det rätt roligt och jag vet att andra tycker det med!
Channa la en klockren kommentar förut.
- Oj, jag trappade telefonen gjorde de ont?

Vi flix hade lite tråkigt så vi sminkade oss och jag började klicka med kameran.

Fick ett samtal från ett callcenter företag för ett tag sen, jag skall på informations möte imorgon kl 1800 och om jag fortfarande var intresserad så skulle jag börja jobba, så förstod jag det iaf. Jag kommer jobba deltid hos dem och hoppas på att jag får heltids jobbet hos Baske consulting. Jag vet att de kan låta som alldeles för mycket jobb men jag behöver verkligen dessa jobb för jag behöver pengarna och sen så är de jobb som intresserar mig och jag vet att mina kunskaper skulle vara en bra resurs för företagen!

Nu snart skall vi ta en lite biltur till Tyresö och lämna Channa för hon skall hem! Jag har haft en riktigt bra helg med henne och jag har saknat att skratta med henne som bara vi kan! Speciell humor.


Vackra Channa!

Sötaste Mona

XOXO Ellie


Vi hamnade på K2

Vaknade sent idag och om man skall vara helt ärlig mot sig själv så såg jag förjävlig ut när jag såg mig själv i spegeln, URK! Har verkligen glömt bort hur man ser ut när man har varit ute en kväll och somnar med sminket på som jag inte brukar göra i vanliga fall.
Efter bion (som va helt okej) så gick jag Mona, Channa ut en sväng. Vi hamnade på K2. Vi hade faktisktskit kul men lokalen luktade svätt och de va väldigt väldigt mycket sliskligt folk där. Träffade en massa människor som jag inte träffat på väldigt länge.
En sak jag inte förstår mig på är dessa killar som går ut endast för att hitta en tjej som dom vill få med sig hem. Varför varför varför går man inte ut för att ha roligt istället. Det är bara irriterande när man försöker ha en rolig kväll men sina tjejkompisar och så skall massa killar hålla på att kladda och vara sliskiga. Dom har nog inte tänkt på att dom luktar apa i munnen men efter all sprit heller. Nej usch sånna killar är verkligen en MISS i mina ögon!


Idag händer nog ingenting faktiskt. Är fortfarande jätte trött och har ingen ork till någonting. Hoppas ni mår bättre än mig idag.


Mona, Channa och J i början av kvällen!

Mina små pärlor.

Ellie på väg hem. Riktigt trött och verkligen inte picture material!


XOXO Ellie

Lite kan jag ju

Orkar inte skriva allt för mycket idag men lite kan jag ju updatera er med.
Igår va jag ute med C i stan, vi hade skit kul. Mycket skratt och massor med prat om allting vi har missat under dessa 5 månader. Åkte hem rätt så tidigt och träffade B som va as rolig faktiskt, haha. Tycker om när han är tipsy. <3
Somnade i hans armar och bara va den lyckligaste människan!

Nu har jag bestämt träff med Channa, vi ska mötas inne i stan!


XOXO Ellie


that's just idle gossip

2 portioner av underbar lassange och jag spricker snart. Åh så gott de var men jag gillar inte att bli så mätt att man bli illamående men man kan ju verkligen inte sluta äta när maten är så otroligt god. you feel me?
Har kommit överens med Channa att vi ska ses senare ikväll när hon lagt barnen. Har ingen aning om vad vi skall hitta på men något kul lär de ju bli eftersom jag alltid har roligt när jag är med henne! GUD vad jag har saknat henne. Ska bli så kul kul kul att äntligen få träffa henne efter alla dessa månader! Undrar om hon ser ut som sist!?

- säger:

du e bara idle gossip

that's just idle gossip.. säger:

Oj, va du saknar mig..

- säger:

hehe =)

- säger:

you know it

that's just idle gossip.. säger:

När ska du dumpa henne för mig?

that's just idle gossip.. säger:

?

- säger:

Den dagen du står utanför mitt fönster o skriker qvibbe nu ska vi festa

that's just idle gossip.. säger:

HAHA JAJA! sluta fresta mig

- säger:

ska dra till .... nu antar jag. hade fint, ska kolla utanför fönstret varje dag nu, haha. pussna

that's just idle gossip.. säger:

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusss



jag saknar den ölänningen!


XOXO Ellie


Extas jag är så glad

Hej alla glada. Hur mår ni idag?. Jag mår jätte bra och jag är så glad idag, för om ungefär 6 timmar kommer min älskade Channa till stockholm. Extas jag är så glad för jag har inte träffat henne på typ 5 månader. Vi bodde med varandra i Visby innan jag bestämde mig för att flytta ner till turkiet i 3 månader. Jag har saknat henne så sjukt mycket, Så ska hon ha med sig barnen med. Överlycklig är jag verkligen. Ingen kan förstå hur mycket jag saknar den familjen, Min familj!  överlycklig överlycklig överlycklig


Älskade Alexander och Tindra, va jag kommer pussa på dessa senare ikväll!



Så har vi ju  frugan Channa! Endless love, Endless love! 


XOXO Ellie

Jag älskar min mormor!

Sen blogg idag med men jag har haft så otroligt mycket att göra faktiskt. Har inte hunnit sätta mig ner och slappna av förens nu. Vaknade vid 9 för att möta mami i Tensta centrum kl 10 och börja åkningen mot Gnesta (by train). Resan till Gnesta va lång men som tur va så åkte jag endå med mami och de va mys! Trots att jag kanske inte är världs mästare på att visa känslor så tyckte jag de va skönt att umgås henne. Kom fram till Gnesta och vandrade mot mormor men, både jag och mamma va jätte hungriga så vi åt lite innan vi gick in till henne. när vi kom in låg hon och vilade. De va riktigt länge sen jag träffade henne och hon är sig lik men endå inte. Det va väldigt känsloladdat inne hos mormor. Jag älskar min mormor!

Kramade mami hej då (hon åker hem till öland imorgon igen) i fridhemsplan och fortsatte hemåt med H som sällskap på tunnelbanan. Jag dör för den tjejen, hon får mig alltid att ap skratta.


Ska man smsterra B eller ska man inte? Thats the BIG question!


XOXO Ellie

Bloggande på nattetid

Bloggande på nattetid.
Jag är så sjukt sjuk så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Somnade vid 17.00 när jag kom hem från stallet. Jag kunde inte hålla ögonen öppna. Vaknade senare och hela näsan va igentäppt och jag hade sån där konstig huvudvärk man får ni vet när förkyldningen bryter ut. Tror dock att jag är mer än bara förkyld för jag mår så sjukt illa. Skall iaf lägga mig ner och försöka sova igen för jag skall upp tidigt imorgon och möte Mamma i centrum( hon är i stockholm) och åka till mormor i Gnesta!
Jag fick arbetsintervju på tidag. Baske consulting! Spännande!

Jag hatar att vara sjuk!

XOXO Ellie

Svar på 1 av 150 jobbsökningar

Ja, då är de seeeeeeeeeeent igen men idag är jag glad no matter what! Jag har fått svar på 1 av 150 jobbsökningar. DRÖM. Imorgon skall jag ringa för att få en arbetsintervju. Det jobbiga är att jag absolut inte kommer ihåg vad de är jag sökt till haha men de fixar sig. Imorgon skall jag även till stallet med Jeanette. Nu vet jag inte hur länge jag blir där beroende på när jag ska iväg på jobb intervju vet inte ens om jag får tid imorgon eller hur de blir. Jag vet ju ingenting om sånt ?! Är helt oskuld på den fronten! Jag är riktigt glad iaf, wiiie.


Hoppas eran Onsdag har varit bra!


XOXO (stoffe är ett svin som tror att han kan rättstava mig bara så där) Ellie

Så är de!

Jag vill bli en skandal drottning!



XOXO Ellie

Vill ha sömntabletter

Jag vill ha sömntabletter idag så att jag kan somna tidigt och vakna tidigt. Jag förstår inte hur jag kan ha låtit mig sabba mitt dygn igen, helt idiotiskt! Ja nu har hela dagen försvunnit iaf så jag vet inte vad man kan hitta på nu förtuom att tycka illa om sig själv resten av dagen!


Hade jätte kul med S igår. Hahaha! S gick nästan på mitt spel men som vanligt måste jag göra bort mig till slut.



XOXO Ellie

Ingenting som stoppar mig.

Då va man vaken igen och de har jag varit ett tag nu men jag är en sån som älskar att ligga kvar i sängen när jag inte har någonting jag skall göra. Nu är jag uppe iaf och jag känner nu att jag nog låg kvar i sängen alldeles förlänge för jag har sån sjuk huvudvärk. Igår drack jag lite, kanske kan ha bidragit till min huvudvärk idag. Träffade min älskade B sent igår. Har saknat honom! Det är faktiskt skönt att få sakna honom och sen träffa honom för då har jag alltid så mycket kärlek. Kanske lite för mycket.

Jag hatar motgångar, tyvärr så finns som överallt och man kan inte undgå dom trots att man oftast vill de men de är ingenting som stoppar mig. Jag fortsätter som vanligt och tittar aldrig tillbaka.


XOXO Ellie

Ellie


Gå ut för

God eftermiddag alla glada i Sverige.
Hoppas ni mår underbart idag. Jag mår sisådär eftersom att jag är bakis som en åsna. Hade skit kul igår faktiskt. Jag och Mona stod i vardagsrummet och dansade som dårar till all musik som spelades på radion. The Voice är en riktigt bra kanal faktiskt. De känns rätt skönt att mitt legg/pass är borta för jag har känt länge nu att de inte är kul att gå ut för man är bara med om samma sak hela tiden. Nu kan jag tänka mig att de kanske kanske kanske skulle vara lite roligare att gå ut eftersom jag inte varit ute på ett riktigt bra tag men, innan jag kan gå ut så måste jag göra ett nytt legg. Det blir väl så fort jag får ett jobb så jag har pengar.  bläää!


______________________________________________________________________________________

Skall förbi pappa och tända ljus och bara sitta och tänka senare ikväll!
Kan inte förstå att de har gått så många år som det har gjort. De känns som om det va igår pappa försvann.  Det gör ondare idag än vad någonsin gjort. Alla skratt jag velat dela med honom alla tårar jag behövt släppa på hans axel. Alla råd om killar,skola och livet. Det är jobbigt. Jag älskar min pappa!



Jimmy kära broder jag kommer och pratar med dig senare ikväll! Saknar dig så sjukt mycket. Din lilla gangster! Du visste alltid hur man fick mig att skratta ifrån hjärtat och du sa alltid sånna sjuka saker. Julen iår kommer bli lika jobbig som alla andra! Saknar saknar saknar dig J! Alltid i mitt hjärta som min Loco!


Jag skänker en tanke till alla som har gått bort! Vila i frid!

XOXO Ellie

RSS 2.0