=)

Nu skall jag dra iväg till syster min och umgås en hel del massa. ha en riktigt bra lördagskväll allihopa och tack för alla gulliga kommentarer.  Vi hörs säkert sent imorgon men vad gör det då? Jag försvinner inte!


Stora syster och Lilla syster(jag). Vi har ett speciellt band vi två! och jag älskar att du är min syster!

SMS!



Jag älskar när min syster skriver sånna här medelanden till mig. Glöm matlagningen och tvättningen för min del. Jag skall göra mig smått iordning. Skall inte vara hos henne förens halv 7 men jag vill inte behöva stressa ..

Hörs när vi hörs ♥

Jag har tråkiigt.










Så här går det när jag har tråkiigt. Nu ska jag laga mat och slänga in en tvätt i tvättmaskinen.
Puss på er

Kärlek vid första reklamkastet :)

God morgon, Visst är det skönt att få sova ut, speciellt när det är lördag. Och jag är extra glad idag, för att idag börjar min sista vecka som 19:åring. Ja visst, nästa lördag fyller jag 20år och då jävlar skall det festas, om jag får bestämma vill säga. Hoppas på att jag har hunnit flyttat in i lägenheten med. Skall på möte den 4 feb, så jag hoppas allting ordnar sig till den 7:de. Annars blir jag arg!

Jag vill så gärna ha dess byxor i alla färger som finns. Dom är så sjukt snygga och verkligen min stil! Jag blir helt galen varje gång jag ser dom på reklamen på tv. Kärlek vid första reklamkastet :)


Lets Dance

Lets Dance och jag är helt tagen av sista dansen för programmet. Fy fan så bra Han dansade alltså. Försvann en stund och glömde bort att det var lets dance jag tittade på. Han var sjukt bra alltså. Klockrent.
Nu ska jag se om det finns något annat kul på Tv att titta på, och det får man ju hoppas för annars blir det tråkigt!




Jaja, hörs när vi hörs.

BellaBlondin!



Jasså?, Jag måste säga att om hon är en grym jävel! Hur mycket man än stör sig på den tillgjorda rösen och dom konstiga ansiktsuttrycken hon får till så kommer jag fan sakna lilla Bellablondin om hennes blogg läggs ner. Sen är det grymt av henne att hon vill satsa på annat som tar henne något vart i livet. Jaja, som hon säger nu iaf så får man ha kvar henne ett tag till iallafall!  Jag önskar att jag hade hennes livsglöd!

Sätta oss på clubben Janus för att ta en bira.



Jag älskar facebook. Man hittar alltid bilder på sig själv som man inte hade en aning om ens existerade. Den här underbara bilden tex. På mig och 3 andra fritidsreseguider efter en dag med hårt jobbande bestämde vi oss för att dra ner till Hamnen och sätta oss på clubben Janus för att ta en bira. (vi är i turkiet,alanya). När jag ser sånna här bilder så saknar jag det liv jag hade där nere i 3 hela månader. Jag saknar fritidsresor och alla goa turister man fick ta hand om på bussarna, jag saknar alla vänliga turkar som alltid är lika glad att se en. Underbart underbart underbart!

Jobbigt att motionera när man har världens dåligaste kondition

Ellie checkar in. Fy fan vad det är jobbigt att motionera när man har världens dåligaste kondition. Skjussade min syster till jobbet med CYKEL för ett tag sen men innan hon hoppade på så gick vi i rask takt. Jag är helt slut nu men för att vara riktigt ärlig så var det skönt att låta kroppen jobba lite som den inte gjort på länge.
Jag åkte sen ner till min syster igår och spenderade natten med henne. Skönt att få träffa henne igen efter en helt helg utan henne.
Idag är det fredag och jag har inge planer what so ever. Tråkigt men något kul händer väl?!

Jaja, nu ska jag läsa en massa bloggar sen skall jag hoppa in i duschen.
Puuss på er!

I feel like a Monster




Tack för atta jätte fina kommentarer jag fått idag!
___________________________
Resten av kvällen blir väldigt lugn för mig. Skall springa ner och kolla om det finns något kul på tv. Annars lägger jag mig i sängen och kollar The hills ett tag. Börjar bli riktigt trött i kroppen! Imorgon ska jag börja gå promenader för en dag som denna vill jag inte vara med om igen! Puss på er!


En sak mr, Jag förstår inte varför det bara är okej för dig att må dåligt! Och lilla fitta kan du vara själv!

Inte världens bästa sybrutta

Som ni vet så är jag inte världens bästa sybrutta men jag gör mitt bästa och jag tycker det är sjukt kul. Nu har jag gjort klart en klänning som jag gjort om typ 100 gånger. Jag köpte klänningen på H&M förra sommaren och nu är den redo igen för sommaren som kommer.




Speak up!!

Hej

Önska mig lycka till nu för symaskinen skall fram och gaderoben skall få ett lyft (hoppas jag), jag lägger upp bilder på katastrofen sen.




Puss♥

Based on a true story

Dröm jacka hittades här
Från H&M, 298:-


Så rastlös

Bygglov, från brunt till lila! Det är inte bra att bli så rastlös som jag har en tendes till att bli. Nu ska jag hitta på någonting så att bloggen får se ut så här ett tag. Kanke sy  om hela min gaderob?

Jag vill ha långt hår igen

Jag vill tillbaka.



Världens mysigaste stad. Tyvärr fick jag bara 5 dagar i Paris men jag skall tillbaka och jag hoppas på att det blir till sommaren för Paris är min stad. Helt otroligt vad vackert det är där nere. Skaffa jobb spara pengar och resa till Paris. Underbart!

Marley och Jag

Jag vet inte om ni minns men i december så skrev jag om en film jag ville se, Marley och jag. Du kan se inlägget här. Jag fick ju boken Marley och jag i juklapp och läste ut boken på någon vecka. Sen har jag låtit den ligga här hemma utan att tänka på att den är så sjukt bra och att ni måste få reda på det.

Jag kan ärligt säga att man inte kan hålla sig från att skratta högt (vart du än är) när man läser boken, du kan inte hålla tårarna tillbaka. Boken berör en så sjukt mycket alltså. Jag har funderat på att läsa boken en gång till innan jag ser filmen men jag är inte riktigt säker än. Boken är grym.

Marley och Jag, av John Grogan


meningslös dag

God Morgon.
Trött som fan, vaknade precis upp till ennu en meningslös dag. Ute är det grått, och kallt kan jag tänkte mig. Urk. Denna dag börjar dåligt. Hoppas jag blir på bättre humör senare, men jag tvivlar. 

Ha det bra!

...



I wanna be somebody

Rihanna featuring Chris Brown - Bad Girl

Rihanna ft Chris Brown BEYONCE SEAN PAUL T.I. T-PAIN - BAD GIRL




Rihanna featuring Chris Brown,Bad Girl,(riktigt svårt att hitta en som fungerar)  som kommer bli soundtracket för nya komedin Confessions of a Shopaholic. Filmen släpps i februari i USA, men redan nu kan du tjuvlyssna på låten som läckt på internet. Rihanna är unik men är låten tillräckligt bra för att bli en hit? Jag vill hitta hela låten men det är nästan omöjligt.. jaja, Jag nöjer mig med remixen. love love love
 

doppa i chokladen

Själv fick jag världen sug precis. Jag vill ha massvis med smält chocolateee och massor med färska jordgubbar och bara doppa i chokladen. Det hade varit så sjukt gott nu alltså. The hills är mitt liv och Christopher Brown min framtida Ex man! Jag vill göra någonting, skall nog ta en lång promenad senare. men det är tråkigt!! ÄSch.. just nu hade fan analklåda varit kul alltså!

Ge mig pengar och kändisskap så fixar sig allting!
 

Jag hatar sånna här dagar

Då har jag gjort det igen, målat och byggt om. Från typ lilarosa till det som är nu. Brun,svart,Guldaktigt. Fint!
Får se hur länge detta håller innan jag byter igen, jag har jätte svårt för att hålla kvar vid en och samma design eftersom att jag tröttnar (gäller inte bara desigt utan allting i livet) och blir uttråkad så lätt. Men jag tycker att detta blev fint så vi får se. Nu ska jag sätta på The hills och bara göra ingenting. Jag hatar sånna här dagar, och dom kommer ofta!


Ligga uppe på sitt rum

God Morgon.
Frukost är så sjukt gott alltså men, inte alls kul att få i sig när man är trött. Nu är jag halft pigg iallafall och jag mår bra. Idag skall jag inte göra mycket alls, Jag är ju tillbaka på Öland så det är väl mest att ligga uppe på sitt rum och kolla på The Hills. URK! Jag är uttråkad! Och jag har ingen skrivlust.


Hörs när vi hörs!


My Babys B-day



HAPPU B DAY MY LOVE

Sjukt vad tiden går snabbt. Nu är du lixom 21 och snart fyller jag 20. Det var inte länge sen vi var 14 och 15 år och sprang runt med Savan byxer och tyckte att vi var snyggast. (vi är fortfarande heta motherfuckers men du förstår) Jag önskar att jag kunde vara hos dig idag. Förlåt för att jag inte är det. Du är min soulmate Therese och det vet du.

People die when love is dead but we keep on living!


Life
















Här är lite bilder från mina dagar  hos min Mika i Kalmar. underbara dagar. och jag vill snart ha sånna igen.
Orkar inte skriva någonting just nu!

Självklart tackar man ja

Då var man vaken igen och jag är alldeles snart på väg tillbaka från Min Girl friend i Kalmar till Öland. Min boy friends Q ringde för en stund sen och undrade om jag ville ha skjuss. Självklart tackar man ja och får slippa åka buss i 1-2 timmar..
Sagan som Mika skrev om igår var en sjuk saga, Jag skrattade så jag kissade. Jag hade lagt upp den här om jag visste hur man gjorde så ni fick skratta med. Nej, undra vad man ska äta till frukost. Om jag vet rätt så har mamma lagat mat ? Men vem vet. Jag kan ju ha fel. Äsch. Hur mår ni?


Oändligt!


Mika gästbloggar!

Halli hallå!
Just nu ligger Ellie väldigt nerbäddad i min säng bakom mig. Jag har satt på Chris Brown för att hon ska bli nöjd. Jisses vad hon är lätt att tillfredställa!
Hon har nu varit här sedan i Lördags, riktigt skönt att få ha henne här. Det var ett tag sedan vi bara fick vara. Jag kommer inte att släppa i väg henne till Gotland eller STHLM på ett bra tag! Öland/Kalmar blir så tråkigt då.
Usch, vi är båda trötta som aldrig förr men vi vägrar ändå somna. Man kan ju missa något lixom ;)
Q har precis skickat en god natt saga till oss så att vi ska kunna somna. Den handlar om en fluffig kanin så nu ska jag gå och krypa ner brevid min kära vän och lyssna på Q's mysiga röst och förmodligen få mig ett gott skratt!

God natt, folks!


/ Mika

Ingen skriv lust idag

Seg dag idag, ingenting jag klagar på utan det är snarare bara väldigt skönt. har suttit i soffan och glott tv hela dagen och jag ska snart börja bege mig hemåt. Den här helgen har varit grymt bra och jag hoppas på att få en sån här bra helg snart igen. Igår var Q här och det är alltid kul att ha hela "mitt" gäng samlat på samma plats. Mika och Q är mina små änglar som jag verkligen älskar att umgås med. Jag har ingen skriv lust idag så jag får se om jag skriver något mer än detta lilla som inte är något speciellt.

Hoppas ni har/haft en bra måndag! Puss

få detta ur mitt system


JUST STAND UP! Mariah, Beyonce, Rihanna, Miley, Leona & more. Denna berör!

____________________________________________



Jag tänker verkligen på mina vänner när jag hör denna låt. Jag är en människa som inte uttrycker mina känslor över huvud taget faktiskt, så jag kan förstå om dom inte riktigt vet hur mycket dom betyder för mig. Men dom är det jag lever för, dom är luften i mina lungor. Jag skulle aldrig någonsin kunna överleva utan dom och deras kärlek. jag känner att jag måste få detta ur mitt system för jag känner att jag betett mig som skit mot vissa som står mig riktigt nära.

Ni finns alltid i mitt hjärta hur långt bort ni än befinner er! Och Jag älskar er!

Dont wanna do it again!

Hej på er.
jag är fortfarande kvar hos min Mika spika som just nu inte är hemma. Snart kommer min Mr Q hit och ska umgås med mig tills det är Mika kommer hem igen. Denna helg har varit min bästa på riktigt länge och jag börjar känna harmoni i mitt liv. Men jag ska försöka inte bli för harmonisk för sist jag blev det rasade marken under mig och jag föll hårt. Dont wanna do it again! Men jag har börjat förstå vilka mina riktiga vänner är och jag älskar dom mer än livet. Dom finns där för mig trots att jag kan vara ett riktigt svin, för det kan jag!


Jag och Mika Spika för herrans många år sen! (gissning 2006)

Så klart är min loverboy Chris med

God morgon/middag. Vaknade relativt sent och jag vill bara fortsätta sova egentligen men icke sa nicke. Sitter och lyssnar på no air (konstigt?) Vi skall alldeles snart äta frukost här och det ska bli sjukt gott för jag är hungrig. Jag åker antagligen hem idag. Jag vill bo i Kalmar. Det är så mycket bättre än Mörbylånga! URK! Nej, hej då!

Inatt fick jag äntligen se This Christmas och jag är sjukt glad för det. Den filmen var riktigt bra och många tårar blev det. Jag är så känslig. Titta titta titta på den filmen för guds skull. Den filmen är Grym!

Så klart är min loverboy Chris med i filmen. Filmen heter This Christmas och jag lovar er skratt och tårar.

Gull gull gull

Hej alla glada.
Nu sitter jag är hemma hos Mika och vi har lagat god god mat, eller Mika har lagat mat och jag har suttit som fastklistrad på hennes dataskärm och kollat på Chris. Vi kollade på Körslaget, gull gull gull Erik gick vidare men konstigt nog så åkte Sveriges gulleplutt Magnus Karlsson ut. Väldigt förvånande men Hanna är ju faktiskt duktigt. Well well. Vi skall bara ta det lugnt här hemma ikväll, kolla på tv och bara prata massa skit. KUL. Bilder kommer imorgon.


Aladin jag vill på semester nunununu!


Umgås med henne ÄNTLIGEN

Så, nu ska jag alldeles snart gå iväg mot bussen som ska ta mig in till min Mika som jag ska spendera hela lördagen med! Myspys. Ska bli kul att få umgås med henne ÄNTLIGEN! Får se vad vi hittar på men jag kan tänka mig att det blir väldigt mycket slappande och det gillar jag verkligen för jag är en slappis.


_______________________________________________________



Kofta - Gina Tricot
Lång tröja - H&M
Tublinne - Syrransgaderob
Jeans - Öhm?
Kropp - Den underbara Ellie!


Hörs när vi hörs.

Rufsigt hår och liten kissblåsa

God morgon säger jag med rufsigt hår och liten kissblåsa. vaknade med världens huvudvärk så jag tror att jag snarkat inatt vilket inte är så bra. Nej, nu måste jag springa ner på toaletten och sen ska jag ta en dusch för att efter det äta en efterlängtad frukost.

Jag är fortfarande ledsen för att jag missade Chris.




Fruktansvärt vad jag blev täpt i näsan

Ikväll blev det sent för mig som vaknade vid kl 7 imorse, och nu är jag dötrött och fruktansvärt vad jag blev täpt i näsan när jag kom innanför dörren. jag och min käraste vän Mr Q har bara åkt runt i flera timmar och pratat pratat pratat om allting mellan himel och jord. Och jag måste säga att den killen känner mig inochut. Läskigt. Men jag är så glad för att jag har honom som vän. Han är helt enkelt bäst. Nu skall jag våldgästa min säng.


Hoppas ni har haft en bra Fredagskväll. Jag är fortfarande ledsen för att jag missat Chris på hovet.


Man kan verkligen inte ha tråkigt när man umgås med dig. Dansen i bilen var ju top of the top top! haha


Jag älskar min MUSSA!

Ska vara med från början



Från att inte vetat vad jag skall göra till att bestämt med Q att vi ska ta en road trip är rätt så bra faktiskt. Det blir att åka runt och bara umgås för mig denna fredagskväll. Jag är fortfarande sjuk som en struts men jag äter pencelin(hurstavasdet?) så jag ska inte smitta längre iaf. Jag skulle hemskt gärna vilja se lets dance men jag har inte följt det från börjar så varför börja nu? Jag tycker att man ska vara med från början för att kunna se på sånna program, men vem bryr sig om vad jag tycker. Äsch nu blir det bara soppa av alltihop men jag ska fixa iordning mig nu.


Shillevippen, hoppas ni får en bra kväll skruttisar!

Jag vill ha Svensk sommar


(bild från Visby sommaren 2006 eller var det 2007)



Just nu så skulle jag för inget i världen vilja vara någonannanstans än i Sverige under sommaren, Jag fick precis en så härlig känsla i kroppen. Jag vill ha Svensk sommar på en uteserverig på i Visby där jag kan ta ett glas vin med Therese och titta på alla dumma turister som försöker snacka gotlänska för att impa på gotlänningarna.
Jag vill vara på Gotland i sommar!

Är det verkligen så stor förändring?


Haha jag 13 år


¨
En tjej kompis och jag vintern 2004


Sommaren 2004


haha jag 2005


Mona och Jag sommaren  2005


Jag 2006 på Öland


Tony Montana och jag sommaren 2007



Visby våren 2008


Studenten 2008


Vinter 2008



Taget i förrigår ...


Då undrar jag genast. Är det verkligen så stor förändring?
Vad händer idag, hum, Mika avbokade precis så jag har inga planer what so ever. Q, rädda mig!!!  Jag kommer nog på någonting men nu ska jag på toa för jag pissar på mig! Pussssss


Hej.

Oh, får kramp i fingrarna. jag sitter och sorterar en massa bilder som jag fått in på datorn och det är sjukt jobbigt. jag vill ha MAX 3 mappar istället för som nu 15 mappar med 300 bilder i vaje mapp typ. Urk. jaja. slänger in lika roliga bilder när jag är klar sen.

PUSS!

Jag missar honom



Min Chris spelar på Hovet ikväll och jag missar honom! Får ångest när jag tänker på det men vad skall man göra då! Pengar styr så himla mycket. Jag skall som jag skrivit innan resa land och rike runt när jag blir rik och höra var enda ton han tar. Min största önskan skulle vara om han fanns på MIN digitalkamera!

Kul att tömmas på blod, INTE

AJ! Jag hatar nålar och jag blev precis tömd på blod. Var hos min läkare och tog en massa prover. Vet egentligen inte för vad men det är ju alltid kul att tömmas på blod, INTE! Hon tog 6 hela rör för fan och hela min arm är störd nu. Äsch, det går väl över men jag hatar nålar.
Idag ska jag nog in till min lilla Mika spika i Kalmar och vara med henne hela helgen kanske? Q följer nog med in idag för han älskar att umgås med oss för vi är ju bara så bäst. Skall försöka få tag på Mika nu med och berätta att jag mår bättre än igår så hon vet det. hmm.



Tony Montana jag älskar dina kommentarer!


År och dar sen

Puuh, nu är jag riktigt trött alltså. Har varit vaken ett antal många timmar nu och sjuk är jag verkligen. BUMS i säng blir det för mig nu med detsamma. Har pratat med min kära vän i flera timmar nu och det var verkligen en massa skratt och massor med prat om allting som har hänt sens sist vi sågs och det var år och dar sen, känns det som iaf. ( fy fan vad jag låter vuxen) . Jag saknar henne så sjuuuukt mycket alltså. KOM HIT OCH BO MED MIG! Min lilla Toni Montana.


Jag och R gör oss för fina för en utekväll i stockholm ( bilden är typ ett år gammal)


Nej, sängen skriker efter mig nu.
God Natt Sverige


Skönt med otäppt näsa

Näsan fungerar som vanligt nu och jag började få tillbaka luktsinnet precis när en av katterna satte sig och sket så det var ju inte den mysigaste första lukten jag kännt på 2 dagar. Skönt med otäppt näsa iaf.
Jag har länge trott att jag varit gravid, med tanke på att min menstration varit flummig och jag har fått utslag kännt illamående och massor med olika grejer man i vanliga fall känner när man är gravid. Jag tog precis ett Graviditetstest och det visade sig att jag inte var gravid. Just nu är det väldigt mycket blandade känslor. SNURRA SNURRA SNURRA. Både glada och ledsna. Men jag är ung och när det väl är rätt tid händer det som hända skall.


Min kära mamma på väg till apoteket

Guud make the snor go away haha. Min näsa är helt förstörd nu. Papper är verkligen farligt. Fan fan fan. Som tur är så är min kära mamma på väg till apoteket och skall köpa nässprej till mig nu så jag slipper förstöra min näsa med papper, sen för hoppningsvis så får jag hem en annan grej från apoteket med så jag kan få lite svar på mina frågor om min kropp på senaste. Imorgon bär det av till vårdcentralen igen och jag hoppas på att min läkare är frisk. Urk!.

THE HILLS IS ON!
Jag har fått jätte fina och gulliga kommentarer idag, tack alla för dom!



Hur naturligt vacker är inte LC egentligen. jag skulle vilja ha hennes gaderob utan tvekan här hemma på Öland. love love love her style. But hey, who dosnt?

Det är många som har Elliefeber



Ingen panik, ingen panik. Jag vet att du drömmer om mig. Du är inte den enda.. Det är många som har Elliefeber.  HAHA
Nej skoja. Sitter och har fixar håret för att jag känner att man inte behöver se ut som döden bara för att man är sjuk. Smink skiter jag i fullständigt. inget makeup här inte! Jag tror nog jag ska ner till köket och laga mat för jag blev hungrig när mamma frågade om jag var det men jag svarade nej och nu jävlar satte magen igång. Stört! jaja,

I WANT A PUPPY!

Om jag droppat något


 woohoo, Jag äter inte lika mycket som jag gjorde förut och jag har börjat äta frukost, se på fan. Jag har blivit mindre. måste köpa en våg snart alltså. För jag vill ju veta om jag droppat något med. 
Jag har iaf gått från storlek L till M, det är väl något iaf.
Jag fattar fortfarande inte hur jag ska ha det här plagget! Konstigt men detta var ju rätt så snyggt!

När man är sjuk

Bläää, uttråkad. Det är tråkigt att bara inte göra någonting. Jag orkar inte göra någonting heller så att ligga i sängen och bara vara är typ det jag orkar. Blää. Är inte alls sugen på The hills idag så jag tänker inte titta. ÅÅÅÅH vad allting suger när man är sjuk. Speciellt när man är sjuk och bor på Öland.  Vad gör man vad gör man.??? Jag ska kolla på The hills iaf. Lite tidsfördrivt. Sesong 4 är ju bäst men jag har inte deeeeen äääään, vill ha NUUU! jaja. Hej då era slapprövar












This sucks

Jag älskar mig själv.



Jag är jävligt snygg alltså!

Nästan ingen smak på något

God Morgon.
Snytpappersberget växer och jag har fått hosta, men (tack Gud) jag inte någon feber och det är grymt skönt (peppar peppar). Vaknade tidigt idag och kunde inte somna om så jag gick ner och åt frukost med Mamma och Berran. Tyvärr så kände jag nästan ingen smak på något av det jag åt, men jag vet att det var gott. Ska egentligen till min älskade Mika i helgen men jag vet inte hur det blir med det nu med tanke på att jag är så sjuk som jag är. Vill helst inte smitta henne.
Vad händer idag då?
Ingenting kan jag tänka mig, jag vill bli frisk. Och hur blir man det utan en massa medicin?? Jag önskar jag aldrig blev sjuk. Beyonce spelas i bakgrunden och Katti ligger och diggar med. Underbart endå!


Hörs när vi hörs.


Undrar om jag skulle passa i den hårfärgen? Fast mer slingaktig :O???

We die when love is dead!



Its killing me

Moget Ellie Moget!



Jag hatar att vara sjuk. Därför tänkte jag vara mig själv ett tag och ge fingret till alla jävla basiller som finns i denna värld. Sen kan vissa personer ta åt sig av detta med. HÅN FLIN OCH MITT FINGER RAKT I DITT ANSIKTE!

Jag har blivit dösjuk

Nu är jag tillbaka igen, och jag har blivit dösjuk. iaf jag tycker det med tanke på att jag sällan blir sjuk och om jag blir sjuk så blir jag sjuk på riktigt. Jävligt flummig mening men ni förstå. BLÄÄ jag hatar att må så här dåligt. Att känna att man vill spy men man spyr aldrig. Stoppa fingrarna i halsen skulle aldrig falla mig in så jag får må som jag mår tills det går över. Näsan rinner och huvudet bultar jag är helt yr och allting bara snurrar. Vill någon byta?
Annars har det inte hänt mycket. Jag har legat och kollat massor med film och skapat ett berg med snytpapper.


En äkta vän hjälper dig inte ur fängelse, utan en äkta vän sitter
bredvid dig och säger; 'VI strulade till det!'

( Ju fler gånger jag läser den som står över blir jag knäpp. Man kan tolka det på två olika sätt. En äkta vän skulle väl endå aldrig låta det gå så långt`? Men texten är fin om man inte lägger förmycket tanke bakom den som jag lätt gör)



Therese Karlsson Pyssling, du är min äkta vän!


Jag vann nog inte!

buuhuu, jag tror nog inte jag vann drömbiljetterna till konsären. Blää! Men som tur är så finns han på mina cd-skivor och youtube, men jag skall se honom in real life någon gång. Det måste jag. För han är min idol idol idol!


Hej

Hur mår ni? Jag mår bra nu efter att ha varit lite irriterad sen tidigare idag. Jag blev snabbt gladare när jag kom över två grymt bra fynd i Kalmar idag. Hur glad som helst. Jag älskar Rea, visst så tar det lite längre tid att verkligen hitta något fint men om man tittar riktigt noga och länge så hittar man fin fina saker(idag plagg).
Skall snart iväg till Syster min och antagligen spendera kvällen där med henne. Idrottsgalan ikväll ? (eller)
Nu ska jag ner och dricka kaffe. Hoppas ni får en bra kväll. Pussna på er.


Stor myskofta till mig när jag fryser som  jag gör ganska ofta. Kostade bara 49 kr. Fynd fynd fynd!


jag var inte riktigt säker på om det var en kjol eller en klänning men nu är jag rätt så säker på vad jag skall använda den som, Klänning. Fynd fynd fynd, även denna för bara 49kr och båda plaggen är köpta på Gina Trico i Kalmar.

System!

Så irriterad på alla system som finns i Sverige, iaf vårdcentralens system. Förstår inte varför dom skall be mig lämna mitt telefon nr och dom sen skall slarva bort det. Det blev ingen koll idag då min läkare har influensan, så jag har fått en ny tid. relativt snart men jag hade blivit gladare om jag fått en tid imorgon. skitsamma!
Nu skall jag in till kalmar med mamma och berran för att uträtta lite ärenden som måste uträttas.

hörs när vi hörs.

Vart skall denna dag ta mig?

Frukosten satt fin fint. Nu har jag fixat iordning mig lite för jag skall ner till vårdcentralen snart, behöver nästan gå om typ 10 minuter men iaf. Vart skall denna dag ta mig? Ja det vet jag faktiskt inte men någonstans hoppas jag. Skall prata med Liza med om flytten till hennes lägenhet. Juste ja, jag skall förbi konsum med och fråga om dom kanske vill ha mig jobbandes där :) Hoppas hoppas hoppas. Nej, nu ska jag iväg.  Ps Jag vill krama B.



Jag älskar mina ögon...

GIVE IT TO ME



Jag vill ha GossipGirl på dvdskriva i dvd:spelaren nununununu! GIVE IT TO ME!

Jag är jävligt hungrig

Rösta gärna i menyn



Hej.
Jag lyckades somna om, men nu två timmer senare vaknade jag igen och nu kommer jag inte kunna sova på ett bra tag alltså. Helt klarvaken i huvudet. Det enda som kanske skulle få mig trött hade varit en sjukt tråkig föreläsning. Jaja, jag vill äta frukost, men mamma sover. Hon vaknar nog om någon timme. Det vart de enda jag fick i mig igår innan jag somnade (frukost alltså) så jag är jävligt hungrig faktiskt.  NO SHIT!
Nej, fixa håret kanske och sen se The hills sesong 1? hmm. Jag vill ha alla sesonger på nytt. Mina skivor är repiga och hackar som aldrig förr, PANIK! Födelsedags presenter my dear!

Gissa vem som har vaknat

Gissa vem som har vaknat och är helt pigg? Jo jag! Det här suger ju. Men sånt är livet. Har pratat lite mede Q på msn och Min födelsedag kommer nog blir toppen! Visst är den 19 dagar iväg men planera måste man göra i god tid. Som jag skrev innan så kommer jag ha egen lägenhet och min födelsedags fest kommer rocka. Jag är så glad så glad och helt extas. Måste få tag på Liza så jag kan börja fixa iordning i lägenheten och göra den med min.
Idag avslutas tävlingen om biljetterna till Chris Brown konsären. Får hoppas hoppas hoppas på att man vinner för en gångs skull. Jag har aldrig vunnit någonting i hela mitt liv faktiskt när det gäller sånna här grejer så det hade varit underbart att vinna nu! Får se!
Idag ska jag till vårdcentralen och göra en hälsokontroll. Hoppas dom kommer på vad som är fel på mig för min kropp mår skit, fortfarande!
ÅÅåh jag vill att klockan skall vara typ nio eller något nu så man kan äta frukost. Äsch, nu ska jag göra ingenting.
Hoppas ni sover gott. Pussna!



Nice att ha sitt eget ställe lixom

God Morgon.
Här ligger man i sängen med hörlurarna på och lyssnar som vanligt på Chris,Beyonce och Alexandra Burke.
Status just nu: Trött som en åsna men Oj vilket strålande humör.
Igår diskuterade jag lite med Liza och jag skall hyra hennes lägenhet. Det kommer bli så nice. Lägenheten är vägg i vägg med mammas så hon kommer kunna ha sten koll på mig med det blir endå nice att ha sitt eget ställe lixom. Nu är det bara jobb som saknas. Jag ska söka vart enda jobb som finns i Kalmar/Öland (EJ TELEFONJOBB) idag och jag ska banne mig ha ett alltså. Jag kommer stanna här ett bra tag har jag på känn men det gör mig ingenting eftersom jag börjar gilla att vara här nu när jag fått ett "liv" här.  Hoppas mamma vaknar snart så man kan gå ner och äta frukost.


Im out

Min lilla fyndarhörna(Rea hyllorna)

Var införbi H&M igår innan jag mötte upp Mats på köpstan och handlade ett väldigt efterlängtat puder. jag kan inte sånt där när det gäller att huden ska andas och naturliga mineraler och skit men jag tycker Bronzing Powder by H&M är grymt bra faktiskt. Jag får jämn och fräsch nyans och det är inte så att den gör hela ansiktet matt utan det blir fint. I like. Pudret kostade 49.90. Sen var det inte bara kameran jag glömde hemma utan jag glömde örhängen med, så jag gick till min lilla fyndarhörna(Rea hyllorna) och hittade dom här skitsöta örhängerna för bara 5kr, gissa om jag var glad. Så det fick det bli på H&M igår.


Hade jag inte satt min fot där

Hej.
Lördag idag, och jag är helt seg i huvudet. Vaknde för inte alls länge sen efter att ha haft en sjukt kul fredagskväll ute på stan med vänner. Jag som ett snille glömde min Kamera hemma så jag kan tyvärr inte bidra med några bilder idag men det får gå iaf. KM var sjukt mysigt och jäkligt trevligt faktiskt. Vidare senare till The Rock, kan säga att vid nyktert tillstånd hade jag inte satt min fot där men jag hade kul. Tyvärr så förstår jag mig inte på nattkrogar som skall lukta svätt och skit. Det är ju inte det mysigaste precis. Urk. Mys på bussen och lång promenad från busshållplatsen hem i 12 cm klack. Lovely.

Idag skall jag nog inte göra mycket alls. Ta en alvedon och dränka mig i vatten?
Hoppas ni har det bra, pussna

Skyyyndaaa

Hej.
Nu ska jag ta bussen in till färjestan där jag ska möta upp mina två änglar. Ska ta massor med kort och ha jätte roligt. Hoppas ni får en bra fredagskväll. Pusspuss!

Mitt rum känns tråkigt

Nu är det rent här. Skönt men det känns lite konsigt eftersom jag är van att leva i kaos. Jag har inte möggel under fötterna men alltid en massa kläder på golvet och massor med saker i sängen. Det är typiskt mig, Kaos! Nu har jag ingenting att göra och mitt rum känns tråkigt. Men det är snart stökigt igen och då är jag tillbaka till mitt vanliga jag. Det är rätt farligt att trivas i kaos. Tänk om kungen skulle få för sig att komma på besök :I?

Jag måste köpa lakaset. Detta ser bara fel ut ..




Hörs när vi hörs.

Jag är BEAUTIFUL

Rösta Rösta Rösta i menyn!


Det gick precis upp för mig att jag inte har något smink till ikväll ?! hur gör jag nu! Jag har inte köpt nytt smink sen jag skulle åka till Turkiet och det var ju för snart 9 månader sen. Hum, inge kul att gå ut utan även om jag skulle kunna göra det efter som jag är BEAUTIFUL! haha.. Fan da. Får nog ringa syster och kolla om jag kanske kan springa ner till henne och göra mig iordning för då kan jag endå låna hennes locktång. Jo, så får det blir.
jag är lite ledsen nu faktiskt för jag har plockat ner allt mitt julpynt, trots att jag brukar ha kvar det till februari. Men julkänslan är borta. Ja, det är fortfarande jag som skriver :P, men va fan. Nästa år kanske. Det är fortfarande vitt ute på marken här på Öland och kallt som satan men ingen julkänsla. kanske för att julen är över? Jag fick iallafall reda på att jag har haft en afrikansk tavla ( jag har inte varit medveten om ) sen jag var liten. Nu står det här i mitt rum, Måste köpa en stor ram till den så jag kan hänga upp den på väggen. Jätte fint. Nej tillbaka till städandet. Nu är det dags för damsugning.


Pussna



Konstigt att min kamera nu för tiden är orättvis mot mina saker.
Jaja, så ser den nästan ut.
"Kvinnan lagar mat och mannen dricker typ öl vid elden" riktigt afrikanskt liv. haha

Så konsitgt jätte glad

Glöm inte rösta i menyn, kul för mig att se resultaten sen!

Hittade bilder på mig på facebook som jag blivit tagad på från nyårsafton på Gotland. Helt sjukt att man kan bli så konsitgt jätte glad bara för att det är nyår och man har lite sprit i kroppen, haha.  Jag tuggar iaf tuggumi och det är ju bra för då luktar man inte apa i munnen när man druckit. I like it!  Har inte hunnit ner till frukosten än men andra ord, men jag vill inte väcka mamma så jag väntar med frukost till det att hon har vaknat.
Glömde skriva igår att jag och mamma lagade Emelies berömda Kyckling, ris och grönsaksröra. Inte lika perfekt gott som Emelies men både Mamma Berndt och jag blev helt till oss för det var så gott :) Jag kommer lägg upp receptet i bloggen när jag finslipat det lite för nu är det bara slarvliga noteringar och jag måste fråga Emelie först med.




Jag tvivlar sten hårt

Glöm inte att röst i menyn, kul för mig att se resultat


God Morgon!  Här har man varit vaken ett bra tag faktiskt. Eller ah, en timma. Somnade riktigt tidigt igår och nu är man vaken igen. Toppen. Idag blir det mestadels slapp dag kan jag tänka mig och senare ikväll skall jag börja göra mig iordning för utgång med Q. Det ser jag fram emot. Vet inte riktigt om det bara är vi två som ska ut( jag tvivlar sten hårt) men det kommer blir jätte kul hur det än blir. Jag bara döör längtar tills jag får sätta på mig mina skor. Har inte bestämt vilka jag skall ha på mig ikväll, Har inte ens funderat ut vad jag ska ha för kläder ikväll. Jaja ett senare problem är det. Nu ska jag äta frukost.

Puss puss


Halft nyvaken Ellie!

Deichmann

Glöm inte att röst i menyn, kul för mig att se resultat.Puss


Det blev kalmar iaf och jag är så glad för det eftersom jag fick hem mina nya bebisar =) underbart fina och dom var sjukt billiga! Jag köpte dom på Deichmann i Kalmar och dem kostade bara 229 kr per par. Jag älskar dom och det var kärlek vid första ögonkastet verkligen.Nu ska jag sova för jag är riktigt trött. Men först titta titta titta!


Så här såg jag ut


(bilder gör dom inte rättvisa, dom är sååå mycket snyggare i verkligheten)


personlig favorit, jag blev helt kär i dessa så fort jag såg dom. Och bilden gör dom inte rättvisa.


God natt / Ellie


Skor skor skor

Nu ska jag in till Kalmar och köpa skor, hade varit kul att åka med Q men han är för lat för att ta bussen så jag åker med Berndt och mamma istället fast med bil. Hörs när jag är tillbaka Och jag hoppas jag hittar drömskor för imorgons utgång.

Hörs när vi hörs. Pussna!


Eyecandy!



Jag dööööör för dig Brody Jenner!

Extra grönt istället + ett ägg.

Glöm inte rösta i menyn. Ellie ♥



Frukost :D för en gångs skull känner jag mig riktigt nyttig. Och det är ju bra med tanke på dieten. Jag klarade inte knäcke macka och te så jag tog vanliga mackor med extra grönt istället + ett ägg. YUMMI! Köpte ett grönt te igår och det smakade skit :P haha. men det är väldigt nyttigt så jag drack upp det iaf. Nu är jag pigg och mår toppen! Jag vill in till stan och handla bebisar och mer nyttig mat. Take me to Kalmar baby! Nej The hills sesong 3 kanske?

Bibibooooo i miss youuuuuuuuuuuuuuuuu

I sure hope so!



 Idag ska jag köpa mig ett par bebisar PUNK SLUT! Sen ska jag köpa massor med mat med. Mami, gör du mig sällskap? I sure hope so! tycker du kan vakna nu! upp och hoppa! Nu ska jag ner och sätta på tevatten för att sen testa om det tet(stavas det så?) jag köpte igår är något att fortsätta köpa. Jag tycker allt svenskt te som jag testat hitintills smakar vatten! jaja, ner och testa.

Pussna Glöm inte rösta i menyn. Ellie ♥

Livskärlek!


utanför affären i Oba där jag bodde med Therese och hennes Pojkvän Serdar. Det här vackra behöver man inte gå långt för att se. Bara 2 minuter. Om det endå fanns berg på Öland!

På nattclubben bistro bellman. Uppe i fönstrena på Cuba står Först Kubilay(idiiii), Serdar(Terrans pojkvän)  och sen någon galen turist som vill vara lika galen som dom andra 

En vanlig jobbar dag på Beachen. På väg bort till Turister för att prata om beach party om jag inte kommer ihåg helt galet!


Öhm, vad gör jag i bergen kl 05,38 med min mobil? Morgon promenad kanske :/?


När fotbollen var igång så hejade vi självklart på Turkiet som klarade dig riktigt smidigt i många matcher och firandet efteråt var inte att skoja med! Turkarna vet hur man firar!

Här kramar jag om älskade Elin och Emelie tar kortet kommer jag ihåg för dom hade retat mig för att vara alldeles för mycket turist av mig men nu i efterhand är dom nog bara glada för alla kort jag tagit ;)

Kamelerna vandrade förbi som vanligt och jag som ett snille tar kort :P haha rätt kul att man kan titta ut genom fönstrena och se kameler. Inte det första man ser hemma i Sverige precis.

Trött på det underbara livet? Nej detta är min sista dag i Turkiet så jag mår faktiskt lite dåligt nere vid vattnet men Therese fick en bra bild utav det!


Det finns så mycket mer än bara fest i Alanya och det är svårt för många att förstå det. Att slitas från en den kärleken jag byggde upp för Alanya när jag var där nere gör fortfarande ont. Att behöva lämna Turkiet för att mitt visum gick ut är något jag aldrig vill behöva göra idag. Därför ska jag köpa ett visum på minst 6 månader innan jag åker ner denna gång. JAG MÅSTE TILL NORGE! Alanya ger mig allting jag vill ha förutom sill och mjölk! Och jag tror faktiskt att jag kan leva utan det. ( iaf sillen!)


Glöm inte rösta i menyn. Ellie ♥

Senceless

Hittade en text jag skrivit för länge sen när jag var lite deprimerad, underbart med datorer och internet att man kan lagra en massa saker.   Dock inte lika underbart att vara deprimerad. Får ångest när jag läser texten och kommer tillbaka till samma känslor jag kände då men, jag tycker faktiskt att den är fin och den ger mig styrka om att livet faktiskt blir bra trots att det finns motgångar! Lite pepp!


One day you feel like me
I wish one day you be me
All alone and tainted
for you to feel all left out
in a world full of hate and sadness

In my heart I can hear the river stream
My mind shows me the pain you have caused me
And in my soul i can feel the struggle  between right and wrong

one day I wish you be me
one day I wish I be you
Senceless


Glöm inte rösta i menyn. Kramar ♥


Min favorit person

Jag känner mig levande igen. Det blev ingen thai mat utan resturang Italia istället med min favorit person. Jag åt ingenting italienskt utan det fick bli en stor grekisk sallad för min del och Q beställde in en pizza. Smaskens! När vi hade suttit där ett bra tag så bestämde vi oss för att åka till City gross men det var stängt så vi åkte hem istället. Och som ni säkert märker så sitter jag här nu och skriver. Imorgon ska jag handla lite matgrejs som jag vill ha hem. Snart fyller jag år eller 7 februari men det är snart för mig och jag ser sååå fram emot det. Nu ska jag kolla på internet om det finns något billigt löshår man kan beställa hem. Love love love. Puuusssna

 

Hade varit så sjukt

Så ska man snart in till stan med Q, ska bli kul att träffa honom då har inte träffat honom än under detta år . haha. Vi ska äta, eller jag ska äta, sen om han är hungrig vet jag inte. Thai?! hade varit så sjukt gott. Sen ska jag faktiskt handla hem lite grejs så jag har lite av allt möjligt här hemma. Yummii! Therese hur går det med Norge?
Diet är igång fortfarande. Jag ska handla lite så jag kan vara extra nyttig. men Maten jag kommer äta nu är det enda jag skall äta idag och kommer vaa det enda jag har ätit.

Nu ska jag sjunga lite till, till Jorden Sparks- One step at a time

(jävligt slitet och förstört ansikte efter alla utslag och eksem. men jag är glad iaf)

Ångest varje gång jag vaknar

Jag förstår inte felet. Igår gick jag till säng vid 21,00 vaknade av att syster kom hit när hon slutat jobba vid 00,00. Somnade igen kl01,00 och nu vaknade jag vid 16,15. Jag förstår inte varför eller hur jag kan sova så länge. Jag får ångest varje gång jag vaknar och jag förstår inte att jag inte vaknat av mig själv för utvilad måste jag fan vara mycket tidigare än så här. och jag förstår inte varför ingen har väckt mig!? Hur fan ska jag kunna somna i bra tid nu då? Alltid blir bara förstört!

Hoppas att ni har haft en bra dag! Jag har sovit bort min!

Det går vägen

Har varit i färjestan på möte och jag hoppas att det går vägen för då kommer jag inte vara luspank längre. Handlade hem lite som behövs och ägg köptes för jag skall ge mig på att försöka göra hastbullar :) Hoppas jag lyckas lika bra som en viss gotlänning jag känner! Jag börjar bli yr i huvudet och jag har konstigt ont i magen. Förstår mig inte på min kropp just nu men som tur är så skall jag snart till vårdcentralen och kolla upp vad det är som kan vara fel. Är det inget fel vet jag inte vad jag gör för jag vet att jag inte inbillar mig the pain!
Äsch, idag händer ingenting förutom hastbullsbakningen. Slänger in en bild senare om jag lyckades annars så vet ni vad som hände :P


You know you love me XOXO Ellie

Färdigt.



Hon blev inte glad ...

Hatkärlekskombination!

Hej, Nu har jag precis slängt in en tvätt i tvättmaskinen. Skönt att få lite rent faktiskt. Jag har lätt för att bygga berg med använda kläder. Idag kommer det bli en historisk dag kan jag tänka mig eftersom att jag skall bad/duscha en av mina katter(Katti). Hon hatar vatten och hon tycker om att smita iväg men hon älskar mig så jag hoppas på lite hatkärlekskombination! Just nu ligger hon brevid mig och stackaren har ingen aning om vad som väntar henne! Känner mig som ett monster men till och med katter måste tvättas ibland. Jag och mamma har förberett genom att klippa hennes klor så att jag inte blir ihjälriven. Jag känner mig som sagt som ett monster. Efter duschen ska jag ge henne lite mackgrill faktiskt och en regäl torkning med  handuksmassage om hon tillåter det.

Nu är det jag och Beyonce mot världen! Tjingeling!


Suga mama!


 
Jag älskar henne. Hon är min styrka när jag är som svagast. En riktig sockerkick!

Jag drömde serisöt om kebabrulle

God morgon Sverige.  BLÄ! Jag är vaknade hungrig som ett svin, har inte sovit många timmar. är så sjukt hungrig så jag kan inte ens sova. Men snart ska jag gå ner och äta min frukost som består av knäcke macka och en kopp te. Sen är det tillbaka till vattendrickandet tills det är dagt för lunch då jag äter fisk eller sallad och sen kvällsmat vid 4-5 tiden då jag äter någonting lite mer mättande men endå ingenting onyttigt.  Puh, jag drömde seriöst om kebabrulle. haha Jag är så löjlig. MEN, vill man bli fin får man lida pin. Jag måste köpa en våg för guds skull!


Norge norge norge!



Jag önskar mig...



Finns på www.Netonnet.se Jag vill verkligen ha den här lilla, ( kanske i födelsedagspresent? ) Jag skall verkligen köpa mig en bärbar dator innan 2009 blir 2010. Ett måste!




Ska jag köpa mig när jag fått ordning på ekonomin. Hoppas på att denna har kommit ut med kanske rosa eller guld färg  tills det men om inte så ska jag köpa en nalle just like this one! Finns också på elgiganten.

Eftersom att ...

Eftersom att jag vaknade så sent som jag vaknade så kan jag inte sova nu överhuvud taget. Det är sjukt jobbigt för jag är as hungrig just nu, Det känns som om magen vrider sig men jag tänker inte äta någonting. Ska ner till köket och fylla min vattenflaska och dricka mig mätt på vatten! 



Ibland när jag är ensam brukar jag tänkte på vad livets mening är! Är det verkligen meningen att man som 19 åring skall vara arbetslös och bo hos sin mamma för att man inte har råd att bo ensam eller tillräckligt med arbetserfarenhet för att få ett jobb? Jag vill bo ensam jag vill ha mitt eget hem, jag flyttade inte hemifrån när jag var 16 för att flytta tillbaka när jag nu är 19. Jag gick inte på gymnasiet i 3 år för att vara arbetslös!
Varför styr pengarna en så fruktansvärt mycket? Jag tycker det är skit att pengarna ska få "bestämma" om man skall må bra eller dåligt.  Jag är så trött på att må dåligt av ekonomiska skäl.
Norge är drömmen som måste bli sann, Om jag är kvar i Sverige den 28 februari så hoppar jag från Ölandsbron!


knäckemacka och lite laxröra

Hemma igen, som jsg skrev igår så är det diet på gång här. idag har jag ätit en knäckemacka och lite laxröra och druckit en massa med vatten. Det är det enda jag har ätit idag och mer än det blir det inte.  Jag gick en omväg hem som tog mig 40 minuter istället för 20 minter eftersom jag måste göra av det med kalorier jag hade ätit. Som min syster sa till mig igår. Det som är knepigt är att du måste göra av med mer kalorier än du stoppar i dig, Och jag har en tendens att äta och sova haha . Ändrig!!!! Jag kommer skriva varje dag om min lilla diet och framsteg. Nu ska jag faktiskt lägga mig på golvet och göra 50 situps. Bara för att man inte har gymkort så betyder det ju inte att man inte kan små träna.

Målet är spikat! Norge innan 28 feb eller vad säger du Therese?
Min stad i sommar no doubt!
I was born to live in Alanya!


Jag blir galen

Hej.
Sitter hos syster och har varit här sen igår kväll. Jag tycker om att umgås med henne för vi är verkligen som en person tillsammans. Vi förstår varandra och står alltid bakom varandra för att ta emot ifall någon av oss skulle falla. syskonkärlek. Idag har jag och Nadine sovit sjukt länge och vi båda två skäms lite. Imorgon börjar en sten hård diet för oss två. Nadine har gått på denna diet förut och gick ner  20 kg på 4 veckor och imorgon börjar äventyret för mig med. jag vet inte riktigt om jag kommer klara det men jag lovar att jag skall göra mitt yttersta.
Jag har fått tid hos vårdcentralen nu äntligen, mina eksem har blivit värre, dom har spridit sig över ögonlocken nu och det kliar så jag blir galen, jag tror att det var den där jäkla bananen jag åt för några dagar sen som har förstört mitt face.  "My beautiful faaaaaaace" haha ;) Nej men det är faktiskt inte kul men jag är ju en sån skojare så jag kan inte låta bli att skämta om det. 

Jag älskar Jesus!


Börjar om från början



Ibland mår jag bra och ibland mår jag skit. Jag har inte sett dig på snart 2 hela månader, för mig är det mycket, Och oj vad jag saknar dig. Vi var som ett team som alltid spelade på bortaplan men, vi vann alltid. Kärlek är jobbigt. Blää! Du betyder fortfarande, trots att allt detta hade varit lättare för mig om du bara inte betydde någonting.
____________________________

Sitter fortfarande i sängen och kollar på The hills men som jag skrev innan så har jag bytt skiva. Jag hoppade in i duschen mellan dvd byterna och det var den bästa duschen jag haft på länge. Ni vet, ibland så får man ångest av att stänga av duschen så man vrider om igen och börjar om från början. Jag får sånna ångest attacker iaf men jag älskar dom för jag älskar att duscha. Ska berätta en sak som ni inte vet om mig, Jag hatar att bada!
Men iaf, nu ska jag faktiskt föna håret och sen platta det fint. Slänger in en bild på mig senare.

Från blått till svart

Ni små kikare som hänger med min blogg vet säkert vid det här lagret att jag nästan har som beslutsångest när det gäller design och header. Nu har jag gjort om igen och denna gång från blått till svart. Jag tycker det blev snygg men jag undrar redan nu hur lång tid det kommer ta innan jag gör om allting igen. God morgon föresten. The Hills sesong 2 spelas på tv och jag ska snart byta skiva till sesong 3. Jag vill verkligen ha sesong 4 i födelsedags present.
Prinsen(katt) ligger i min byrolåda och sover medans Katti ligger vid mina fötter och snarkar. Mitt hår står åt alla håll men jag mår bra :). Undrar gör jag om vad som händer idag? Jag vill börja gymma eller kanske friskis och svättis(gotlandstyle) Behöver verkligen få bort extra fettet jag har på magen. Jag tycker det är mysigt och mer för mig av mig själv att älska men man vill ju lixom också se så där strandstrålande ut i bikinin i sommar. Sen skulle det inte vara fel att få tillbaka konditionen heller. Tyvärr så har jag inte råd att vara nyttig än så det får fortsätta så här som det gör ett tag nu.


Hörs senare mina lovers Pussna!




Bästa dagen i mitt liv men samtidigt den jobbigaste.

Yummi!


 
Texten syns helt och hållet i denna bild.
(inget sovande här inte, får se om jag somnar snart? inte för att jag försöker somna, men jag börjar se dubbelt)


Gubbajävel rent ut sagt!

Och så var man hemma ifrån Kalmar som var den mest onödiga resan idag. Vid Kunskapsnavet gick allting bra tills det att min "mentor" kollade en extra gång på mitt födelsedatum (efter att jag disskuterat med henne ett bra tag om utbildning) och kom fram till att jag är för ung för att läsa på komvux. Jag får inte börja läsa där förens i Juni då jag har passerat första halvåret efter att jag fyllt 20 år.Jag som för det första inte har sovit på hela natten och sen ansträngt mig för att ta in allting hon sagt blev snabbt irriterad och bestämde med henne att jag skulle höra av mig till henne i sommar istället.
Jag och mamma gick runt lite i Kalmar eftersom bussen inte gick tillbaka till Öland förens halv 12 och jag var klart vid kunskapnavet vid halv 11. Förutom att jag höll på att kräkas var 5 minut så blev jag påkör av en permobil, bakifrån, med en surgubbe bakom ratten. Tur för honom att jag var/är så trött som jag är för annars hade han åkt på en redig utskällning. Jag menar visst, han kan inte hjälpa att han är gammal och så men, hur instabil får man lov att vara? Jag menar han är ju inte helt bakomflödet eftersom han tillgavs en permobil någon gång under sitt liv. Nej, usch jag blev riktigt förbannad och min fotled gör fortfarande ont. Inte ens ett förlåt fick man. Gubbajävel rent ut sagt! men men, nu vet jag hur det känns att bli påkörd av en permobil iaf och jag kan råda er att hoppa åt sidan när en sån kommer i full fart emot er!

Nu ska jag göra som min kära Katti gör vi mina fötter! Jag ska snarka, hörs när vi hörs, butterpust!

URK jag vill inte

Jag vet inte riktigt om jag ska börja med att skriva god morgon eller god natt med tanke på att jag inte gått och lagt mig än som jag verkligen ångrar i denna sekund för jag är dö trött, men nu är det för sent. Vet inte riktigt vart tiden tog vägen. Låg i sängen och gosade med Katti samtidigt som The Hills dvd spelade på tv och helt plötsligt så var kl 0700, Jag hänger verkligen inte med.Tv på rummet är farligt. Kanske var detta bara bra? Jag kommer sova gott inatt iaf.
Skall hoppa in i duschen och sen fixa frillan och försöka få bort påsarna under ögonen sen är det in till Kalmar på möte som gäller. URK jag vill inte. Ska hem med detsamma sen och hitta på något kul? Får se vad som händer, jag kan nästan lova att jag skriver ett inlägg, sen somnar jag.

Jaja Hörs när vi hörs. Pussna


Åkte ifrån Visby


Väntar på bussen i Oskarsh. Gotlandsfärjan i bakgrunden!

Sent blev det idag. Åkte ifrån Visby vid kl5 och skriver här nu efter att ha slappat här hemma ungefär en timma. Resan var lång och mellan alla bussbyten hann jag frysa tårna av mig.Väl framme i mörbylånga möttes jag av min mamma och en stor varm jacka. Jag hade bara min tunna kappa på mig som alltid. På ett sett är det skönt att vara tillbaka på Öland men samtidigt är det påfrestande eftersom jag vet att jag inte har någonting att göra här. 
 
Imorgon skall jag upp tidigt och åka in till stan för att ha ett möte på kunskapsnavet. Hoppas allting går jätte bra och att jag får reda på vad jag behöver göra för att få läsa design.

Jag saknar honom i mitt liv!


livets mening?

Så, nu är båtbiljetten bokat och jag åker tillbaka till Öland imorgon. Är väldigt förvirrad över massor just nu men sånt är mitt liv, man får aldrig reda på saker så som det egentligen är. Jag hann aldrig ner till vårdcentralen idag utan jag får ta den när jag kommer hem till Öland.

Vill bara lägga till att min kära vän Alexandra skall bli mamma, Grattis älskling!

Annars har det inte hänt mycket idag, har varit trött och haft ont i huvudet faktiskt. Legat och degat i sängen och funderat en hel del massa. vad är det egentligen mitt liv går ut på? Läste igenom det jag har skrivit i bloggen än så länge och såg att det var bara en massa gnäll och problem. Hur bryter man ett mönster och hur går man vidare utan glädje?
___
Jobbsökandet i Norge är i full gång och jag hoppas för allt i världen att vi får jobben vi söker. Det hade varit riktigt drömliv att få åka iväg för att verkligen bara tjäna en massa pengar och sen komma tillbaka till Sverige när pengarna bara är i överflöd. Jag vet att jag skulle försöka investera mina pengar. Förhoppningsvis till en klädesaffär som jag skulle vilja öppna tillsammans med min Syster. Men det får man se när den dagen kommer lixom. Man ska vara försiktig med vad man önskar sig för ibland så får man exakt det.

hörs när vi hörs.


Jag älskar barn!

God morgon allihopa, här sitter jag med turban på huvudet och är riktigt trött faktiskt. Har ringt och avbokat en väldigt viktigt möte nu på morgonen eftersom jag "sitter fast" på Gotland. Jag ska ner till stan senare idag för att gå till vårdcentralen och kolla upp vad som är fel med mig, om det nu ens är något fel. Jag har lätt för att få för mig en hel del massa. Barnvakt är Therese idag, men det gör mig ingenting. Jag älskar barn!

Jag hade inte lika svårt för att somna inatt som jag hade häromnatten men jag somnade inte med det samma heller. Klumpen är kvar i magen men utslagen har börjar lägga sig faktiskt. Visst är dom kvar men jag ser inte längre ut som om mitt ansikte varit en krigszon. Underläppen börjar läka och den gör inte alls lika ont längre. Jag får fortsätta smörja in mig med idomin salva. ( Det är inte lätt att inte "tåla" kyla)


Men jag funderar på att slänga i mig frukost nu men vi hörs senare mina käraste / Ellie

Söta små liv

Snart läggdags efter en lång dag med barnvaktande som jag och Therese har hållt på med. Söta små liv är dessa barn men oj så krävande. Vi har åkt bulka, eller barnen har åkt pulka jag sprang mer upp och ner för backarna med pulkorna efter mig. Bättre än powerwalksen. Blev helt slutkörd. Skönt att dom sover middag ifall för jag tog mig en tupplur jag med. Snarkade ikapp med en av dom små i sängen.
Utöver det så har denna dag varit bra förutom att jag har fått eksem i ansiktet, runt ögonen och läppen min är fortfarande förstörd. Skall till vårdcentralen när jag kommer tillbaka till Öland som jag hoppas på blir imorgon eftersom jag har ett väldigt viktigt möte den 8de som jag verkligen inte får missa. Tyvärr så är pengarna som jag skulle ha till båtbiljett tagit slut. Jag får panik.
Min kropp har blivit annorlunda och konstig. Klumpen i magen är kvar och den känns konstig. Jag vill verkligen veta vad det är som händer. Små finnar överallt och konstigt humör, jag är hungrig hela tiden och kan inte sova på nätterna. Vad är det som händer? Jag undrar om jag är orolig över någonting eller om min kropp spelar ett spel med mig som jag inte förstår mig på. Jag orkar inte ha det så här länge till, det är en sak som är säker. Så next stop blir utan talan vårdcentralen.


Jag vill bli glad varje 24 som förut!


Im out/ Ellie


jäkla läpp satan

Aj, jag har så sjukt ont i min underläpp just nu, jag känner att om jag gör så mycket som ett litet flin så spricker hela läppen sönder och jag får panik så ont det gör. Jag har verkligen ingen salva eller någonting här just nu och om jag fuktar läppen med saliv så torkar den bara ut. Jag dör. Det svider och jag kan verkligen känna hur det blir torrare och torrare för varje minut som går och snart spricker den säkert av sig själv. Jag hatar när det blir så här och det här händer verkligen varje vinter när det blir mer än -3 grader ute. Aldrig finns det någon salva eller läppsyl som hjälper. Jag vet inte vad jag ska göra jag vet bara att det är så himla jobbigt. Jag hoppas ingen av er har samma problem som jag.

... men nog skrivet om den jävla läppen, jag och Therese hade kafferep uppe hos grannen i trappen. Jag kan ärligt säga att jag tycker det är sjukt kul att sitta med dem damerna och prata om allting mellan himmel och jord och skvallra om granskapet. -"Han gör så här" och -"hon där nere är ju inte klok", -"ja men dom där borta har ju inte alla hästar hemma". i love it! Jag skall verkligen bli en riktigt gossip lady när jag blir äldre. Jag skall inte ljuga och säga att jag inte redan skvallrar mycket men jag skall skvallra så mycket mer.
___
Det känns som om det är någonting jag vill få ut  ur mitt system nu när jag skriver men jag kan inte sätta fingret på vad. Det är som en klump i magen jag har men jag får inte tankarna att kommer överens om vad det är utan jag har bara en sån obehaglig känsla i kroppen, jätte jobbigt faktiskt. Nej, nu får det vara nog. Jag ska ut och blossa sen ska jag lägga mig tror jag om inte jag och Therese skall sitta uppe och snacka lite skit som vanligt.


You know you love me / Ellie

Hej

Ny duschad och ryggvärken halft borta och det känns skönt. Therese håller på med mat ute i köket och det luktar as gott medans jag och hennes mamma slappar i soffan och tittar på one three hill. på tal om att ha duschat jag kan inte förstå att man ibland kan säga jag orkar inte duscha just nu, när det enda man gör är att stå och få varmt vatten över sin kropp och schampoonerar in håret i schampoo som luktar as gott. Sjukt egentligen. Jag är så glad för att man inte behöver betala för vatten för då hade jag gått i konkurrs.


Nu är det mat. Pussna!

Lite panik

Hej, jag har sån sjuk ryggvärk. Vet inte varför eller hur jag ska bli kvitt den. Jag har försökt med att knäcka rygger, och försökt massera mig själv men ingenting hjälper och det gör så sjukt ont. Får nästan lite panik.
Vaknade av att Emelie och Elin skulle åka hem så jag gick upp och kramade dom adjöss. Märkte när jag började prata att min läpp sprukit och det beror på att det är så pass kallt ute som det är, mina läppar spricker alltid under vintern hur mycket leppsyl jag en använder. Jätte jobbigt. Idag händer nog inte allt för mycket. Får se vad min rygg orkar för den gör så sjukt ont som sagt. Nu ska jag försöka massera mig själv igen.

Pussna Ellie


Jag fick konstiga kramper

Hej hopp alla glada. Så var den kväll igen och jag är trött som en dåre trots att jag sovit hela dagen. Jag har totalt vändt på dygnet igen och jag mår dåligt av detta. Jag är glad att jag är på Gotland hos Therese och får vända på dygnet. Igår var vi ute och festade, jag totalt nykter för jag fick konstiga kramper i magen då jag tog en klunk öl, så jag gav bort ölen och dansade nyker istället. Jag hade grymt kul, man behöver verkligen inte dricka för att ha kul. Igår var en helt ny upplevelse för mig faktiskt och jag tror jag skall fortsätta som jag gjorde igår. Ha kul ute men vara nykter! Jag somnade sent/tidigt imorse och sov som sagt hela dagen, jag skäms. Nej nu skall jag springa över till grannen och hämta margarin så att hon kan laga hastbullar( typ munkar, fast godare). YUMMI!


Jag inte är så förtjust

Och så var det kväll igen. Jag har precis ätit en banan och jag mår sjukt illa, vet inte vad som hänt men jag tror inte jag tål bananer längre. Det stör inte mig så mycket eftersom jag inte är så förtjust i dem men en banan då och då är ju alltid gott. Jag har faktiskt för det mesta sovit idag eftersom jag sov riktigt dåligt inatt. Har hunnit med en skön dusch för ett tag sen och nu sitter jag i köket och undrar vad som händer ikväll. Jag mår illa!!
Snöpromenad kanske, för här på Gotland där jag är just nu så har vi mycket mycket snö. Det låter mysigt faktiskt, får se vad som händer. Hoppas ni har haft en bra dag!

Pussna Ellie


10cm pumps och strumpbyxor

Och såå kul för det snöar ute och det snöar mycket, marken är vit och det är as mysigt. Dock kan jag inte säga att det var mysigt att behöva gå ifrån stan och hem till gråbo. Jag vandrade genom stan med 10cm pumps och strumpbyxor men som tur var så hade jag en relativt varm jacka som jag fått låna av therese kvällen innan, på tal om igår så var det fest hemma vid bekanta vänner och senare för min del fest hos en annan bekant. Nu blir det nog inget mer festande för mig tror jag inte men man vet ju aldrig med mig när det gäller fest. Livet är ju en fest så varför missa en?

"Om du blir sjuk får du ett par skor"


Mig och mina framtida barn

Jag är så sjukt mätt just nu så jag vet inte vart jag skall ta vägen, jag tror nog jag stannar i fotäljen som jag sitter i just nu i vardagsrummet. Emelie och Elin lagade den godaste kyckling,ris grönsaksröran jag  någonsin har ätit i hela mitt liv. Jag kan inte förklara smaken eller känslan alltså men det var helt sjukt gott. Skall verkligen skriva upp receptet i bloggen någon dag så ni också kan laga maten. Ikväll skall vi ut tror jag. Vi åker säkert ner till OL och dricker lite öl faktiskt men vi har inte bestämt någonting helt ännu. Nu tjatar tjejerna på mig att jag skall ut till dom i köket och lyssna på en låt som dom tycker låter som mig och mina framtida barn :/ lite läskigt. Men först måste jag verkligen gå på toa för jag pissar i byxan.

B jag älskar dig!


________________________________________



Jag och min älskade vän Therese har en väldigt udda relation. haha.

EMTE

Dag nr 2 av det nya året och jag tror inte jag riktigt har förstått att det är 2009. Jag har tyvärr fått snurr på mitt dygn igen så jag vaknar inte riktigt som jag brukar men det skall jag ställa om rätt snart för så här får det inte fortsätta. Idag skall vi har en liten girlsnight vi tjejer här hemma. Jag är fortfarande på Gotland och jag älskar denna ö. EMTE (Emelie Mireille Therese Elin), har bestämt oss för att försöka få tag på jobb i Norge, så snart kommer vi nog sätta oss ner och söka igenom hela internet för jobb. Det skulle vara så sjukt kul om vi 4 kunde få jobba tillsammans. Drömliv.

Men nu är jag hungrig så jag skall se om det kanske kan ordnas lite mat.


1 januari 2009

.. och jag måste erkänna att det känns sjukt skumt att skriva 2009 istället för 2008. Helt sjukt att ennu ett år har passerat och att man fortfarande lever och mår bra. Jag är så sjukt tacksam för att jag får leva och får ha sånna underbara vänner som jag har och min älskade familj just är min älskade familj och ingen annans. Nyårs firandet var grymt kul, jag gjorde en del grejer jag skäms för idag men som tur är så kan jag  skylla på harmonin jag hade i kroppen igår(alkoholen). haha nej men allvarligt talat så var det bara kul. Det var nästan som en bodyshot, nästan! (tänker inte skriva mer om den händelsen) Vi åkte ner till hamnen och gick på krogen, sprang upp på balkonen och skrek GOTT NYTT ÅR! Dansade, flirtade, drack och dansade hela natten, efterfesten var sjukt tråkig och kylan ute var katastrofal. Väl hemma kl 05.30 somnade jag som en stock. Jag kan inte vara gladare än jag är nu för jag fiick avsluta mitt år med dom bästa vännerna jag har och börja mitt nya år med dom. Jag älskar dom 3 så otroligt.

Idag har vi slappat och tryckt pizza, jag har då tryckt en kebabrulle för det är det enda jag tycker om att äta. Mumms, Nu skall vi söka jobb och senare kolla på Ice age 2.

Jag hoppas att ni hade en underbar nyårsafton för det hade jag.



12 slaget uppe på balkongen stog vid och skrek oss hesa samtidigt som fyverkerierna pangades ovanför oss.


Therese och Emelie på förfesten hos grabbarna.


Jag själv och Therese på förfesten här hemma.


Therese och Elin hos grabbarna


Dom vackraste blondinerna jag känner. Emelie och Elin


Therese ger mig en kärleksfull kram innan vi drar hemifrån


Min bästa vän och jag


Träffade Natalie på Krogen med, underbart.


3 vänner på väg till fest nr 2

Jag skakar rumpa till, i like to move it move it.


Inne på krogen och är hur glada som helst.


Hemma hos Therese och rosévinet är i högsta hugg på väg att ta slut.


Förfesten hos grabbarna och jag som vanligt för en suddig dialog.


Nyårspussen på kinden detta år av Christoffer!


Efterfest med täcke och halsduk och takstainar. Sjukt tråkigt.



Det var lite av mitt nyår. Pussna på er så längre

RSS 2.0