Allt mer tydligt att hon inte klarar sig utan honom.

Chris överöste Rihanna med diamanter

"Han gör allt han kan för att visa hur mycket han ångrar sig"



Skamfilade artisten Chris Brown, 19, överöste Rihanna med påkostade gåvor på hennes 21-årsdag. Han ska även ha ringt henne och bett om ursäkt för den misshandel som han misstänks ha utsatt henne för.

Rihanna firade sin födelsedag i all enkelhet i sitt hem i Hollywood Hills i fredags, blott två veckor efter den omtalade kvällen då pojkvännen ska ha utsatt henne för olaga hot och fysiskt våld.  

Men trots att Chris kan förvänta sig ett långt fängelsestraff om han bedöms skyldig till anklagelserna, så försöker han vinna tillbaka sin flickvän.  

Enligt New York daily news skickade han en Ipod och diamanthalsband och armband till Rihanna på födelsedagen. Han ska även ha ringt upp henne och bönat och bett om förlåtelse.  

- Han försöker hamna på hennes goda sida igen. Han vet att han ligger illa till just nu och gör allt han kan för att visa hur mycket han ångrar det som hänt, säger en insider.  

Och enligt källan är Rihanna inte alls redo att glömma kärleken.  

- Rihanna ville gärna att Chris skulle vara med henne på födelsedagen, men förstår så klart att de inte kan vara tillsammans just nu. Men det börjar bli allt mer tydligt att hon inte klarar sig utan honom.



Artikel tagen från : http://starlounge.msn.se/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:
DET ÄR INTE SÅ SVÅRT ATT RESPEKTERA DETTA
* Jag bryr mig inte om du har frågestund. Så påminn mig inte heller!
* Ingen tråkig reklam eller späm. Jag är inget annonsblad!.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0