nu ska...

0-3d366ba3c1058e8d3c81ef0f618ff649.png

Kolla varifrån!

nu ska jag när älskling mysa framför tvn. Vid 8 är det film som gäller :-D puss


Hos Zoné

Nu sitter jag hemma hos älskling och snackar massa skit som bara tjejer kan! Helt underbart är det iallafall. imorgon ska jag träna innan jobbet så jag ska till gymmet vid 11 och träna någon timme (en). Det ska bli kul. Idag har jag faktiskt inte haft tid eller jag har ju tid nu men JAG VILL INTE HELT ENKELT!  annars ska jag läsa lite bloggar nu och sen bara umgås med (flyttades precis från vardagsrummet till köket) Mika.  Hörs senare

PUUSSS

Min dator...

1284be797a1fa851749d1220734bf7e1.png

Kolla varifrån!

Min dator fungerar inte så jag skriver lite snabbt. Har suttit i 2 timmar med matten nu, och nu orkar jag inte räkna mer. Ska hem till älskling som bjuder på middag. Ska göra mig iordning först bara.. Hoppas ni har en bra dag. För det har jag förutom att jag stressade till skolan och så var lektionen inställd.. Jaja PUSS.


pain sweet pain


Nytt liv.


Insperation. Vacker och framgångsrik!

Imorgon börjar ett "nytt" liv för mig och jag ska ge allt jag kan för att hålla igång och fixa detta. Imorgon börjar mitt tre månaders kort på friskis och svättis. (Jag hatar att motionera) Jag ska försöka träna varje dag i 3 månaders tid. Jag ska då inte bli biffig utan jag vill bli fast(är lite dallrig haha)! NaturDieten ska jag börja med igen sten hårt och jag ska verkligen försöka fixa detta. Jag ska ta en före och efter bild, för mig själv. Och jag hoppas verkligen att om 3 månader så kan jag se på min kropp och säga DAMN GIRL! För hur fin jag än redan är så kan jag alltid bli finare!

Don't stop til you get enough

Respekt



äntligen, fan att det alltid ska krångla med inloggningen. Ska alldeles snart ta en dusch för jag luktar usch men jag har faktiskt inte orkat idag. JAG ÄR BAKIS. Har tänkt sätta mig och plugga lite matematik faktiskt. Skulle behövas tror jag, få igång hjärnan lite. Ska ju på lektioner imorgon. Annars, jag har sett hela sesongen av CampCurtis. Rätt så interssant faktiskt. No do not always mean no - no means try harder.

Nu ska jag ta en dusch. Plugga lite matte och ta hand om mina kläder.


Edit: Jag gillar inte den nya statistikmätaren!


nu ska...

7674dcc5b1d252d937c3d503d080df76.png

Kolla varifrån!

nu ska jag frossa. Jag älskar detta.


Camp Curtis

Ligger i soffan och kollar på camp Curtis, har aldrig gillat 50cents musik men som person verkar han vara helt okej faktiskt. Jag är GRYMT sugen på kebabrulle Fan så fint det hade suttit eller kina mat FRITERAD KYCKLING, jag dör jag vill ha mat. Ska kolla upp om man kan beställa hem. Nu börjar det på tv igen.

PUSS!

Jag blir galen



Inatt mådde jag sjukt dåligt. Det blev lite för mycket, igår blev det förmycket men jag mådde bra. Jag ska inte dricka mer denna månad, Någon månad! Och det är inte bara någonting jag säger utan jag ska inte för jag har aldrig riktigt kul med alkohol i kroppen. FINE man skrattar som fan men jag skrattar ofta när jag är med roligt folk. Igår skrattade jag inte mycket för folket SÖG! Förfesten var som en begravning med bönder. Själva utestället var ett riktigt B stället. Sen att killar ska förvärra hela situationen med att förklara bort sig när man betet sig fel är helt sjukt. Att stackarn tror att jag ska bli tyst för att han höjer rösten lite. Jävla tönt alltså. Beter man sig som en idiot så får man höra det vare sig man vill eller inte! Sen finns det ju tjejer som tycker det är helt okej att bli dissrespekterade men FINE, dra inte in mig i den bilden. Jag blir hellre sedd som en störd bitch för att jag säger ifrån än en billig madrass som bara sitter tyst och tar emot skiten! Och det är ingenting jag skulle få för mig att be om ursäkt för.

Nu behöver jag frukost!

Jag hatar att bli irriterad



Sitter hemma och har pysslat lite med mina naglar. Vaknade i morse och ena pekfigernageln hade gått av. Skumt haha. Har målat lite på den nu iallafall. Försöker få tag på min syster med men det är inte så lätt. Ganska irriterande faktiskt.

Hoppas det går någon bra film på tv. Nu ska jag sjunga lite.

Helg, äntligen

Hej alla glada vitlökar! Nu är jag hemma från jobbet och gud va jag har skrattat idag. Skönt som fan trots huvudvärk! Det har regnat ch varit solsken, jätte konstigt väder men sånt gillar jag. LITE ANNORLUNDA. Nu ska jag iallafall laga mat, FETT, och sen lägga mig i soffan och bara slappa! Ska slänga på mig min mjukisdress med för nu är det helg för min del.


Ja jissus vilket kväll!

skjut mig och gör det nu! Fy fan alltså jag vill SOVA! Smygande huvudvärk har jag också. Men här är man uppe och ska snart iväg till jobbet. WIIIE! Ska som tur är bara jobba 4 timmar så jag ska inte klaga. Igår HAHA säger jag bara. Blev lite för mycket liiiiite för tidigt. Hade hur kul som helst på förfesten. Jag spårade ur lite när jag skulle ge garderoben en lapdance som TUR var så blev bara Mika vittnet.  Nej usch jag låter bilderna tala istället för jag skäms haha.. (undra hur många bilder jag inte gör pussmun på)


(kläderna från GinaTricot och skärpet från kappahl)


Vågar inte lägga upp fler ...

(gode gud) Kommer inte ihåg namnet på alla men det är var typ "bauhaus" all over ;) Lite citygross med!
Jag stack iallafall från KM mitt i natten, varför vet jag inte riktigt men ja som sagt jag spårade ur igår.

Nu drar jag till jobbet. PUSS!

Stressad, ALLTID!

Hej, åh dålig update. Håller på att göra mig iordning för jag ska ut ikväll. Jobbar imorgon men jag är superwomen så jag klara detta. Har lite klädångest men jag tror jag ska ha på mig min volang klänning från GinaTricot. Ska smörja in kroppen nu och försöker få tag på Mika men hon vill inte svara! Updaterar innan jag drar.

Hoppas ni har haft en bra dag PUSS!

Jobb och sen mys med vänner


Måste färga håret svart igen, börjar tappa färgen! (jag är glad men ser helt cp ut på bilden haha men lite söt)

Nu ska jag dra iväg till jobbet. Jobbar tröjan med den lilla kronan är på och håret är fixat. La inte ner något speciell tid på det idag så det ser ut som det gör haha =) Efter jobbet blir det som sagt hem till Eric för jag har inte hört något annat än det.. Ska bara hoppa på rätt buss så jag inte kommer hem. Har inte lärt mig vilken buss som går vart än. Hörs på mobilen eller något sånt. Ha en dunder bra dag babes.

PUSS!

Jag älskar mitt. älskar du ditt?

God morgon eller rättare sagt middag. Här sitter jag med ny adress och livet leker. LOVELIFE BABY! Fri som en fågel är jag med. Vaknade idag och kände att jag lever inte för att känna sorg utan jag lever för att känna glädje så idag är jag som en ny människa. Tack herren! Jag ska jobba om sisådär 2 timmar och stänger gör jag idag. Men efter det ska jag hem till Eric för där väntars middag. Så jävla klockrent. Det ska bli kul, älskling ska ju vara där med så det är great. Annars då, hur mår ni som aldrig svarar på frågan? Bra hoppas jag. Ska fixa håret nu, wuuee. Bild senare då.

PUSS AND DONT FORGET TO LOVELIFE!

Lovelife.se

Inom 24 timmar så är detta min nya adress LOVELIFE.SE, Lättare att komma ihåg och så mycket kärlek till livet. Åh I love it. Min alldeles egna adress. Känns mäktigt för mig faktiskt. Jag känner att jag är mer än blogg.se(inte mer än någon annan människa, självklart inte) Jag tror att det bara är jag som förstår vad jag menar. Anyway det ska bli kul och så. NU ska jag faktiskt sova. För jag är som en Zombie.  Hörs imorgon. PUSS!


Im still inlove with... NEJ!


(målade nytt igen, fint med mörkrosa)

Åh, jag har ont i magen. För mycket godis och för mycket glass! När blev jag en sån här som äter godsaker hela tiden? FAN! Från och med imorgon är det back to endast diet drickande och en måltid(sparris). Börjar ju snart träna på Friskis och svättan regelbundet med vilket ska bli så jävla skönt. Måste bara köpa mig en Mp3 så jag kan hamna i min egna värld. Jobbar imorgon och ska snart lägga mig i sängen för jag är dö trött. Har inte mycket mer än så att skriva just nu.

Night night sleep tight underbaringar.

Ont i fötterna



Dessa söta shorts blev mina idag för pinsamt billiga 15 kr. Jag vet vart man hittar billiga grejer(newyorker) haha ;). Annars så sitter jag här vid datorn då Mika har beslagtagit min säng men där får hon inte ligga länge till för vi ska köpa glass YUMMI! Så jäkla trött jag är alltså. USCH! Imorgon börjar jag inte förens 2 så de tär gutt. ONT I FÖTTERNA har jag med. Inte så poppis att gå i klack hela dagen NEJ.


Alexandra, bebis?? Såååå spännnande!!!!



Glass var det. PUSS hörs senare med bilder senare

Nu sitter...

6d6afa55cee3d846ab9835eaaae52da7.png

Kolla varifrån!

Nu sitter jag och älskling och äter mat. Snart blir de shopping :-D puss


Solen skiner genom molnen



God morgon på er. Här sitter jag med afrot i en toffs och vill gå och lägga mig igen. Det blev alldeles för sent hos Mika igår så jag är helt död nu. Ska snart iväg till jobbet. Vet inte om jag cyklar eller får skjuss. Ska äta frukost idag har jag tänkt iallafall för jag har ont i huvudet. KUL VA?! Efter jobbet ska jag och Mika gå på stan och shoppa lite, eller hon ska shoppa jag ska försöka hålla i pengarna som jag har kvar. Skulle dock behöva köpa skolböckerna.. Nej nu måste jag göra mig iordning. Vi hörs på mobilen under dagen..

Puss

night night sleep tight


Inte världes bästa bild men jag är trött..

Hej, det blev lite sent hos Mika så jag ska lägga mig och sova nu, Imorgon är det jobb och efter det ska jag och Mika gå på stan en runda. Jag ska försöka att inte handla någonting. Har shoppat för mycket dom senaste dagarna. Jag menar månaden är inte slut än men lönen är det snart. Anyway mina naglar är så söta nu! Eller hur ?


Ni är underbara



Hej på er underbaringar. Det är så härligt att komma hem och se att så många har kommenterat. Hoppas ni har haft en riktigt bra dag för det har jag. Ska snart iväg till min Mika och umgås lite med henne. Vi ska pyssla med våra naglar och göra dom fina. Jag har köpt tippar som jag ska ha för mina naglar växer så sakta sen jag klippte ner dom. Jag börjar gilla mitt rum sjukt mycket nu alltså. Det ända är att jag vill ha ett nytt skrivbord sen när jag typ nöjd. Underbart alltså. ALEXANDRA ÄR NEVILLE FÖDD? Så spännande! Ska slänga håret i en toft och sen cykla iväg. Hörs kanske från Mika annars när jag kommer hem. PUSS på er!

Äntligen får jag blogga


Gör sig inte riktigt värdig på bild!

Vet ni vad jag gjorde?`Jag vaknade kl 8, låt mig skriva det igen 8, för att jag skulle hinna öppna på jobbet. Trött och sur som fan gör jag mir iordning. Kommer till jobbet och mom säger -"men, där ligger ju mattan ute".. DET VA INTE JAG SOM ÖPPNADE IDAG! Satan! men men när man endå var uppe så åkte jag förbi skolan och hämtade lite papper och sen vidare till IKEA där jag köpte lite grej, bla klädstång (tog fel modell men det blev bra endå), örngott och en ny kudde lite ljus och två lampor. Känns skönt att ha kläder inne på rummet det har jag saknat faktiskt, det mesta jag har, har jag inte hunnit använda än, Har ju dresscode på jobbet och där är det svarta byxor och jobb tröja och när man sen kommer hem är det antingen nattlinnet på en gång eller så är det mjukisdressen man slänger på sig. Ska hoppa in i duschen nu för jag börjar jobba om en timma.


Har haft sånna problem att komma in på bloggen med. Riktigt tråkigt att det ska vara så, så ofta!

BEBIS PÅ VÄG!



Så, hemma från Citygross och fan va kassar det blev. mat mat mat och lite annat. I bildspelet ser nu typ det  jag har hunnit med idag. 2 par skor, Paret med nitarna kan jag inte ha tjockstrumpa med för då får jag inte igen dragkedjan men när jag tog på mig en tåstrumpa gick det fint. Impulsköp två jeanslegging så Citygross =D Och älskade pälsvästen från Kappahl. Sen lite smått och gott från lite överallt.  Jag är helt slut i kroppen och i huvudet så jag ska ta och lägga mig stax för imorgon ska jag öppna på jobbet tidigt tidigt. Orkar ingenting just nu. Hoppas ni haft en underbar Tisdag!


AAAAAAAAAH ÄLSKLING LEXIIIS VATTEN HAR GÅTT. NEVILLE IS ON HIS WAY OUT! Grattis hjärtat!



KLICK EXTRA

Nu har jag handlat och ätit. ska ta kort på allt jag köpt. brb.

Mår ni bra?

HEJ! Jag är lite stressad nu, Ska möta Mika på Citygross om 20 minuter och jag har fortfarande inte ätit något, det får bli en shake. Shoppade som sagt lite tidigare idag, det blev två par skor ett par är för små. Måste lämna tillbaka :( ÅH JAG VILL INTE dom är perfekta, men jag får inte igen dragkedjan BLÄ! FuskPälsväst CHEK,(det är inte mord om man har ihjäl sitt gossedjur). Lite smink hit och lite grejs dit så va jag klar för idag! Har inte hittat hälften av det jag skulle ha. men men kan lägga upp lite bilder när jag kommer tillbaka från CityGross. Nu måste jag skaha en shake och sen åka.


PUSS!

Mot stan.


Tröja&kjol - Gina tricot, Kofta H&M Years ago, Sjal-lånad (min kropp börjar bli najs nu, diet is the shit)

Nu ska jag iväg och jag vill ha tag på en fuskpälsväst en snygg kappa minst 2 par höst skor, regnkläder, träningkläder och sen lite accessoarer =) Hoppas jag hittar allt i denna lilla()när det kommer till shopping) stad. Hoppas ni får en riktigt bra dag. Vi hörs ikväll igen.
PUSS

Iordning



Håller på att göra mig iordning för stan. Vaknade lite för sent så jag är lite stressad nu. Börjar ju jobba vid kl 2. Well well hörs innan jag åker iväg, tror jag.

PUSS

Löning och godnattning

Aah, Lönlovers! Alla som fått lön idag kommer ha ett extra storl leende på läpparna imorgon. På tal om imorgon så ska jag och mamma på lite äventyr. Ska försöka hitta höst skor samt pälsväst och en snygg kappa och sen kanske att jag köper klädstången på IKEA, jag vill jag vill jag vill men är det lönt? Jobba ska jag göra med vid två till sex, sen är frågan om jag ska träna eller shoppa? Ska iallafall möta upp Mika när hon slutar jobbet vid åtta och storhandla med henne och mamma. MYSIGT! Jag älskar att jag har fått lön.  Bara mina pengar MINA MINA MINA! Känns bra att jag slitit för dom och inte haft lite reklam på min blogg! ;) you know what im sayin´ haha. är helt sär i huvudet vilket betyder att jag ska sova nu.


Hörs imorgon.. Tjingeling som Lillis brukar säga!

Myshalsis



Halsduk från indiska 34kr typ. Billigt värre. Klaga inte över bilden!

Cry med Rihanna

Vet ni vad jag älskar att göra ibland. Jag älskar att lyssna på heartbroken musik, sån musik man sitter och lyssnar på när man blivit dumpad eller när någonting hemskt har hänt för att man ska må ännu dåligare än vad man redan gör. Ända skillnaden är att jag är GLAD just nu! Min lön är på väg till mitt konto och jag kan stolt säga till mig själv att jag har varit grymt duktig som tjänat ihop min första 5 siffriga lön. Men det kommer inprinsip säga POFF och sen kommer den vara borta. HATAR RÄKNINGAR! Annars sitter jag och små äter på de lilla av naturgodiset jag har kvar. Har ingen lust med bilder heller vet inte varför. Känner mig ful som vi tjejer kan göra ibland.. Imorgon funderar jag på att åka in till stan tidigt för att först åka förbi skolan och kolla upp vad det är för böcker vi skall ha och sen måste jag ha höst skor och en höst jacka. Köpte en sjukt mysig STOR vit halsduk på indiska idag MYSPYS visar upp en annan dag. Hittade världens mysigaste kuddar där med. USCH LÅNGT INLÄGG!


PUSS!

HEJ!

God morgon god eftermiddag god kväll? Hann ingenting imorse då jag sov alldeles för länge och nästan kom försent till inskrivningen. MÅSTE LÄGGA MIG TIDIGARE! Idag har varit lång men jätte bra. Har skrattat mycket till historier Cina har berättat. Nu är jag hemma och ska göra mig lite mackor är så sjukt sugen på MACKOR :D! Träning idag vid 8 eller lägga sig i tid så man orkar med morgondagen? Ska se om jag får tag på Mika och hör vad hon tycker. Har ju inga pengar på telefonen.. NEJ! Nu har jag bestämt mig. INGEN TRÄNING IDAG! Börjar med det imorgon haha ;)

MACKOR VA DE! PUSS

ps. jag mår bra, hur mår ni? (inte för att ni kommer svara men ni kan ju iallafall fråga er själva hur ni mår)


Vill till sthlm nununununu!

Puss hej

Nu har jag varit och köpt naturgodis och lite till på Maxi. Ska lägga mig i soffan och kolla på tv.  Hörs imorgon!
night night sleep tight

Whaaaaat


Jag vill ha något men jag vet inte vad!

Imorgon börjar hösten

Jasså, utan att ha tänkt värst mycket på det som börjar jag ju skolan imorgon, eller börjar och börjar. Höstterminen, alltså är det första höstdagen för min del imorgon. Det är inskrivning och jag har ingen aning om vad det innebär men vid lunch skall jag till jobbet och jobba. Kommer inte kunna gå till lektionerna jag har denna vecka eftersom jag har fullt schema. Så skolan börjar men jag slipper första veckan. Funderar på att steka upp sparrisarna som ligger i kylen, Börjar bli lite hungrig. JUSTE jag ska ju börja träna imorgon(som det är tänkt) Måste in på friskis och svättis och kolla schemat för nästa vecka.

Puss!

Love this feeling


Två shorts en klänning och en vad de nu än kallas kroppsstrumpa :P Allt för 206 kr, Jag älskar detta! Jag älskar Gina Tricot. Var införbi H&M Men hittade ingenting alls. Eller jo en halsduk men det köpte jag inte konstigt nog. Nu mår jag mycket bättre och jag har ätit lite med. Glömde ju äta innan jag åkte iväg. Nu ska jag hänga in mina fina älsklingar i garderoben och sen slänga mig i soffan och kolla om det finns något kul att se på.

Nu är det mest skor och en jacka jag behöver för hösten.. Lite jeans också kanske.. Äsch det är roligare att köpa grejer för nästa sommar. Jaja Slut pratat om kläder..

Hörs när vi hörs. PUSS!

Stan


(Oj, va glad man kan vara)
Skarf-h&m Kofta-ginatricot(lastyear) Klänning kommer jag inte ens ihåg.. men typ halens eller något sånt.


Så där. nu är jag redo för stan. Ska bli skönt att få gå runt själv och shoppa lite. Just how I like it. Har inte så mycket mer än det att skriva så vi hörs när jag kommer hem.

Ennu en dag, fan!

God morgon på er.
Idag har jag ont i huvudet bara för att jag inte kunde sova ordentligt igår. Somnade runt 5 tiden, jag hatar tankar som vägrar försvinna. Känns som om jag hamnat i en lite svartsvaka men det ska jag ta mig ur. Ska ner på stan och handla lite grejer jag behöver. KLÄDER! Hade önskat att Mika var med men hon ligger säkert och snarkar på Öland för hon söp till igår :)! Måste ladda på telefonen. Och det måste jag ner på stan för att göra. URk! Nu ska jag se hur bussarna går. Hörs snart med hur jag ser ut..

PUSS!

Jag kan inte sova

Varför varför varför varför? Jag hatar dig! Jag hatar kärlek och hatar känslor jag hatar att jag är så jävla rubbad i huvudet och alltid väljer vägen mot misslycka, MISSLYCKA!

ÅÅÅÅÅH LÄR DIG AV DINA MISSTAG MIMI!



Höst



Marianne - Vintageglamour möter 70-talets groupies och grunge. Metallic, fakepäls och harembyxor är ledorden för den här trenden.

Jag ska så vara topshop i höst!
night night igen!

Sov sött


Gillar den här bilden..

Night night sleep tight mina underbaringar. Imorgon ska jag nog åka ner på stan och se om jag hittar någon billigt fint plagg till mig själv. Jag är som besatt av att handla kläder till mig själv. Älskar att fylla på i garderoben. Undrar bara när jag ska ha tid att ha allting på mig, but thats why i love it! Nej, nu ska jag borsta tänderna och försöka sova.

18.00 katching!

(God morgon).. Vaknade precis och vaknade till den goda nyheten att jag är lite rikare än jag borde vara 3 dagar innan löning och det känns TOPPEN! Trött som fan är jag men jag vill inte sova mera för då kommer jag inte kunna sova något alls inatt. Ska kolla om det går någon bra film på tv. Det borde det väl vara... det är ju trots allt lördag!


Och till er tröga människor där ute. Den sista idioten är inte född en men försök för guds skull låta bli att dumförklara er själva! LÄS VA DE STÅR!

Trött och tråkiiiig

Hej babes. Hur mår ni? Jag är jätte trött och funderar på att ta mig en tuppluring.  Ikväll händer nog ingenting alls. Det hade varit riktigt kul att gå ut men tror nog inte det blir av för vem går ut helgen innan löning?! Inte många iallafall. Men det rätt sällskap har man alltid kul. ÄSCH GLÖM DE NU! Jobbet gick bra och snabbt gick det med. Nu ska jag läsa lite bloggar och sen lägga mig i soffan igen.

Puss!

Dags för lite jobb

God morgon. Länge sen jag gick upp så här tidigt. Konstigt nog så skiner solen och himlen är blå. GLAD är jag för det för nu kan jag ju cykla till jobbet endå. Ska alldeles snart åka iväg. Börjar jobba kl 11. Ingen fest blev det ikväll. Så jag hänger nog med mom till Öland iallafall. Ska ju bli rikare ikväll frågan är bara hur många tusenlappar och på tisdag får jag min lön, Åh jag kan vänja mig med att bli överröst med pengar. Nej lite frukost i mage and then im off.

Puss lovebirds, hoppas ni får en bra dag

Lite med klass



Lite mer fantasi i min blogg, inte alls mycket men lite. Jag är inte klar än på långa väger utan bara det att jag inte orkar sitta och hålla på med design hur länge som helst. Imorgon kommer det att regna säger dom på tv. Blää jag som ville cykla till jobbet. Jaja, ska se om det finns något kul att se på tv annars går jag och lägger mig snart. Jobb imorgon you know.


Mika, blev det fest eller inte ?!

Möblerar om, igen!

Nu är jag igång igen. Gör om designen lite, lite bredare lite bättre. Om det är jätte stökigt när ni tittar in så vet ni varför =)

Trötter är i stan



Trött idag, undra varför! Har inte gjort mycket. Kollat på tv och slappat runt. Åkt och handlat lite mat och slappat lite till. Nu ska jag lägga mig i soffan igen och kolla på tv. Alla bra serier börjar ju nu. Imorgon är det jobb igen och skönt ska det bli. Hoppas på extra pengar i plånboken med. Köpa lite grejs för dom, ABSOLUT! Billigt billigt. Är helt borta i huvudet så jag bara skriver utan att riktigt veta vad jag får skrivet. Hörs senare i guess..
PUSS!

Mims the tired one

Nu ska jag slappa i soffan tills jag är så trött att jag somnar. Kl nio är det american pie och nu är det family gay. Jag är sjukt trött efter stranddagen så inget mer inlägg för idag tror jag inte det blir. MEEEEN man vet aldrig med mig. Hoppas ni har en mysig kväll.

Puss och hej.


Erik Hassle - Hurtful




You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

Hungry eyes



Hoppla, nu är jag hemma från stranden. Jag har haft riktigt mysigt och vi har verkligen gottat oss. Pizza glass och chokladskumbollar. Herregud. Nu har jag gottat mig för ett helt år känns det som. Färg fick jag iallafall och sen var det riktigt skönt att få njuta i solen. Bada var det alldeles för kalls för, så tårna fick doppas men inget annat. Kom precis på att jag ska skicka iväg ett sms till sthlm om när jag tänkt komma och hälsa på. Viktigt viktigt. Ska göra det med en gång.

Puss


Kanske sista doppet

Shillevippen.
Strålande dag idag och jag ska alldeles snart åka iväg med mom och Johanna för att bada i hagapark. Så mysigt. Fick reda på att jag kommer bli rikare på lördag vilket inte är så tråkigt. Det tråkiga är att jag säljer pianot som jag har så mycket minnen med, riktigt goda minnen. Men thats life. Någon annan får nog mer nytta av det än jag har nu.
Iallafall. Nu ska jag som sagt åka iväg och bada. men vi hörs senare och förhoppningsvis med massor av fina kort på mig =)


PUSS!


Sluta inte vara kvinna

Någonting jag inte riktigt har förstått och kommer nog aldrig förstå är, Hur kan man bli dömd för utseendefixerad och ytlig bara för att man inte väljer att gå runt och se ut som en zombie. När blev det fel att vara kvinnlig? Jag är ingen snobb bara för att jag inte går med mjukisbyxor och sneakers. Jag tycker om klack och har min egna stil.  När blev det rätt att inte vara mån om sitt utseende eller ha på sig det man själv trivs i?Jag blir så irriterad när jag får höra att jag är för utseende fixerad eller egocentrisk. Jag älskar mig själv, är det fel? Jag vill det bästa med mitt liv och jag önskar att jag lyckas med allt jag vill uppnå. Är det verkligen så fel? Nej det är det inte och jag kommer fortsätta älska mig själv och jag kommer fortsätta ta hand om mitt utseende (så gott de går). Får inte sagt det jag vill egentligen för jag är SÄMST på att förklara och uttrycka mig.

Men jag klär mig hellre alldeles för fint än för lite och jag lockar hellre en lock för mycket än en lock för lite.



night night sleep tight birds

Kalmar

Hej, nu har jag varit ute på lite äventyr. Efter jobbet mötte jag upp mom för vi skulle till stadsparken och lyssna på go musik, TRODDE VI JA! Det var inte ljuvligt om man säger så. Tänk er pippi långstrumpsjulafton när hon är på julmarknaden. Gamla gubbar som blåser i trumpeter. NEJ tack! Så vi åkte över till Pia istället. Det trynet tröttnar man ju aldrig på. Sen är det ju bonus att Knuttiiiiiis är där med.
Hemma nu iallafall och jag ska duscha en snabbis, känner att jag luktar svätt vilket inte är så trevligt. Eller vill du lukta i min armhåla kanske?


Fina Kalmar


Fina jag =D


Cina har fått mig att börja äta sushi! Mmmh va gott


Dom som får mörbylånga att vara lite mindre bonnniiiiittttt! MUUUUUUH!

Lockar är fint



Hej babes. Nu höll jag på att göra det igen. åka till jobbet en hel timme förtidigt. Hatar att jag inte kan läsa klockan! har fixat håret som ni ser på bilden och RED LIPS baby! Min nya favorit färg. Mysigt med rött till hösten tycker jag. Sitter och sjunger som bara fan till allt möjligt faktiskt. Just nu Velvet-Come Into The Night.
imorgon vill jag bada, någon?

Nu ska jag klä på mig..

Dont want you to go



Denna bild säger mer än TUSEN ord!

Natten är slut

God morgon underbaringar. Hoppas ni mår bra. Jag är (som vanligt) trött och jävlig. Jag har ett morgon humör som heter duga men idag har det varit relativt bra. Jag börjar inte jobbet förens kl 2 så jag har god tid på mig fortfarande. Min älskade Maja(cykel) är inne på operation och är klar på fredag. Jag vill ha min cykel NU! Beyonce strömar ut ur högtalarna som vanligt. ÄLSKAR HENNE!

Dusch, Jatack!


Mamma säger att när bären är röda är det höst. Inte långt kvar nu då! :D

Förebild och min drivkraft


Världens bästa någonsin..

Life ooh life!

Hej Bloggen.
Idag har jag gjort en hel del känns det som. Och jag är trött faktiskt men sova kommer jag nog inte göra på ett par timmar iallafall. Komvux suger fortfarande men att tröst shoppa är det bästa som finns speciellt när man hittar grejer för 29 kr plagget. Gina Tricot är bästa. Jag skäms inte för att handla överdrivet billig, varför slösa mer än vad man behöver lixom? Fick tre sjukt sköna plagg för under 100 lappen.. Sen köpte jag lite block och sånt till skolan som börjar på Måndag med. Jobbet gick bra med. Det börjar bli lite med folk vilket inte är så kul men thats life in the fall! Soffan min är to die for skön också har suttit i den sen jag kom hem och har knappt kunnat resa mig förens nu, vardagsrummet i övrigt är en enda stor katastrof. Vill ha allting iordning och klart nunununu.. Hoppas ni mår bra ♥


Kaffe pause...

0-34e54c6f4fbcd56728d749e66ecdd06e.png

Kolla varifrån!

Kaffe pause slut. Back to work.


Hush Hush



Nu drar jag iväg till jobbet men först ska jag till komvux, dom hade ju stängt igår när jag kom dit. URK! Soffan och pallarna är här men dom får ni inte se förens jag klätt om dom vilket kan ta ett år :P haha...Så tjock i profil alltså. Det ska de bli ändring på, Jag längtar tills nästa vecka. Då är det träning träning träning som gäller. Hörs när jag slutat jobbet lovers. PUSS PUSS!

Ingen god morgon

God morgon.
Vaknade och kollade på klockan 10,02. URK är så trött alltså och kattungarna gör mig irriterad för dom försöker äta upp mina ängla vingar. ÅH IRRITERANDE! Jag ska ta en dusch för snart kommer soffan och pallarna. Härligt med en riktig soffa! Ska bara köpa tyg och klä om den också för GRÖN soffa vill ingen ha(och dom som vill de har ingen smak)!

Sen är det jävligt irriterande med alla inkompitenta jävlar som inte fattar att JAG BRYR MIG INTE OM NI HAR TÄVLIGAR ELLER INTE.

Baby sluta vara jobbig!

Nu ska jag tvätta ansiktet och gå och lägga mig faktiskt. Imorgon kommer soffan och pallarna som jag inte pallar med ;). Spännande. Sen jobbar man vid 14 till 17 inte så lång dag men jag är ju bara anställd på 8 timmar, (tragiskt) men skönt nu för skolan börjar ju snart med och sen ska jag träna varje dag så jag behöver tid och pengar är inte allt (LÖGN). Nej, mysa ner mig som vanligt till en film och sussa sussa sussa.

Hörs imorgon. PUSS!


Therese - jag älskar dig!

SMÅ GLIN!

Puh, varför blir det aldrig klart. städning och massor med små plock hela tiden. Och det blir nästan bara stökigare. Jag förstår mig inte på detta. En annan sak jag inte förstår mig på är ONÖDIGA SMÅ GLIN SOM INTE KAN LÄSA ELLER RESPEKTERA ANDRAS ÖNSKAN! Jag vill inte ha massa fula äckliga reklam kommentarer om bloggar jag inte bryr mig ett piss om! Jag blir bara grymt irriterad. Ska det vara så svårt att läsa. Jag gjorde till och med texten RÖD, så den inte ska missas. USCH!
Annnnnnars så börjar jag trivas i mitt rum faktiskt. Det ska till en hel del smeck fortfarande men det börjar bli lite Mireille över de hela och det gillas. Sitter förövrigt och fyller i lite papper som jag ska skicka iväg..

Hörs senare. PUSS!

Fin fint

Jag håller på att möblera om och fixa lite i mitt rum. Nya soffa och lite kommer ju imorgon och därför fick jag in min fin soffa som vi haft som soffa tills nu. INTRESSANT VA :P! Snart får jag mat i magen med vilket är efterlängtat. Åh älskar att pyssla. Längtar tills jul så grymt mycket alltså.. Och framför mig nu har jag en fin fin rosett på väggen som jag satt fast med spackel. Fixar Mirran är i farten!


Övriga rummet ser ut som ett bombnedslag. syns lite i spegeln. =)

Små naglar



Har precis fixat naglarna lite. Dom är fortfarande riktigt korta men liten vit rand fick jag dit iallafall. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen mysa ner mig i sängen framför en mysig film. Gud va jag ser på film nu för tiden. Kanske gör en rostad macka med. Eller en shake kanske .. Hoppas ni har en bra måndag för det har jag.

PUSS!

Burgerking smakar illa!




Jag är så färglad =)  (tröja och chinos från GinaTricot och sjal och mössa från H&M väska från Ellos)

Nu är vi hemma igen och mina fötter STINKER! Fattar inte hur dom kan lukta så jävla illa alltså. Ska ta en skönt och behövligt fotbad snart. ANYWAY, försäkrningskassan är cp och mer än så tänker jag inte skriva. Jag har köpt ett 3 månaders kort på F&S till att börja med och ska gå på en prova på vecka nu (haha löjligt bra).Och gräbbsen är ju inte LIIIITE snygga där alltså. YUMMYUMM! Sen har jag även köpt en soffa och två typ fotpallar fast endå sittpallar. Jag pallar inte! SÅ FINT. Ska klä om soffan för den är GRÖN! Men grönt är skönt HAHA! har tråkigt nej nu ska jag fixa fotbad.


Up up and away



Som ni ser så sitter jag och lockar håret.  Inte det roligaste som finns men det blir snyggit. Ser också att jag måste färga mitt hår svart igen för det börjar tappa färg och bli mer mörkbrunt igen. Jag tycker det är fint men löshåret är fortfarande svart så svart ska de vara! Annars ska jag och Mom åka in till stan för att uträtta lite ärenden. Försäkringskassan och komvux ligger på listorna idag. Kanske Citygross med vi får se. Jag mår tiptop (om det nu är någon som undrar)..

JAG SAKNAR MITT LILLA LIV PÅ GOTLAND!

Smell you later!

MSoulchild-So beautiful



Nu börjar ögonbrynen ta sig. Fixade dem lite ovanifrån idag så det blev lite rakare än tidigare.
Ska sätta igång en bra film K-pax eller andra sidan häcken . Frågan är..


Hörs imorgon underbaringar, And it goes like this: Night night sleep tight!

Destination LäckerKropp!

Alltså, Jag blir så irriterad på min vikt ibland. Hur jag än bär mig åt så står det still på vågen. Förstår inte varför. Byxor blir för stora och tröjor desamma men vågen står still? Vad är det för fel.. Och NEJ jag omvandlar inte fett till muskelmassa för jag tränar inte. Men det ska jag börja med. En termin på F&S. Hela vintern ska jag träna och svälta mig själv ( "hon är ju patetiskt" ) för jag vill inte vara så stor som jag är. Mitt mål är att bli en 38:a Jag är en 42:a Så nu jävlar ska fettet brännas. Undra bara om jag kommer klara det, Jag som är choklad beroende och älskar munkar. JÖSSES! Well well. Vi får väl se när jag köper kortet. Ska gotta mig dom få dagarna som är kvar..

Jag har ju redan smygstartat med naturdieten.



Det är väl inte fel att ha drömmar ?! (a)

Billie Jean



Min favorit låt med legenden. Oslagbart bra alltså..
Vill bara dansa när jag hör och ser detta alltså.

Ny duschad och mysig



NU SKA jag se på film igen. Längtar tills löning. Snart är den här och jag ska shoppa inför skola och höst. Jag längtar så jag blir galen. Har faktiskt tjuvstartat. Klickade hem ett par klackisar från H&M igår. Love them.. 


Puss ♥

Va, fortfarande söndag?

Det är fortfarande söndag!! Jag trodde det var ny dag, somnade till filmen. Ska se om den från början för jag ville ju se den haha. Ska nog ta en dusch först så jag är pigg när jag lägger mig i sängen. Yes indeed! På tisdag efter jobbet ska jag och mom kanske köpa en soffgrupp, tresits soffa och 2 fotöljer. Hoppas dom är lika fina irl as on PIC! Vi får väl se.

Nu ska jag duscha och sen se om filmen, HELA filmen.


- "Ett glass rött tack"

Just nu sitter jag och kollar en massa med möbler på internet. Har hittat en del som jag tycker är läckert. Sen får man ju se om det blir något av det eller inte. Annars väntar jag på alla bilder som håller på att laddas över till mig från igår. Ska nog ta mig en Shake och sen slänga mig i sängen och kolla på en film. JAG ÄR SÅ SEG IDAG. Här är lite bilder från igår:


Hela familjen, Nadine(som har solat och är brunare än mig, FAN) Jag Liza Mom Och Berndt. Så heta alltså.


Jag Drack rövin igår. Riktigt gott faktiskt. Kanske ska byta ut vitt mot rött?


Syskonkärlek? Inte riktigt kanske men endå.


Måd och Kenneth, Verkligen mysiga människor. Och riktigt trevligt hade vi =)


Det är inte ett riktigt kalas om inte mina miner är bjudna!


Klänning Gina-tricot Kofta-MOM Strumpbyxor-Citygross =D Va jag inte söt igår?


Sen badade vi..



Happy Happy Hapyy..


Underbar kväll.

God morgon alla underbaringar. Hoppas ni mår bra idag. Jag har lite smygande huvudvärk faktiskt men, det är det värt. Kvällen igår var helt otrolig bra! Mycket skratt och himla god mat. Historier berättades och Oj så kul alltså. Är jätte glad att jag blev bjuden. Mitt i natten var det dag för att bada med. Jag hade ju inte med min badkläder men all går att fixa..Sen vägrade jag gå upp för det var typ 40 grader i badet med 20 i luften.. Underbar kväll.

Idag då? Händer det någonting överhuvudtaget idag? Well i dont think so. Det är skönt. Jag ska kolla lite möbler och liknade som jag ska köpa när jag fårpengar. Spännande tycker jag..

Vill också att min syster ska vakna så hon kan skicka över alla bilder som togs igår. Jag tog inte ett enda kort med min kamera. FY SÅ DUMT!

Mini Spa baby!

Hej lovebirds.Nu är jag hemma från jobbet. Har inte alls kännt mig motiverad idag men så är det ibland. Nu ska jag börja mitt egna lilla spa på mig själv så jag är fräsh och fin till ikväll. Vädret är ju ingen höjdare men det ska inte stoppa denna kväll från att bli super bra. Jag har precis shakad ihop en shake till mig som jag ska ha i mig för jag börjar bli hungrig..

Nej Ni får lite bilder innan jag åker på vad jag har hittat på. Före och efter bild. Spännande.



Naturdiet med choklad smak! YUMMI!

Längtar tills imorgonkväll

So boring. Jag ska lägga mig i soffan och kolla på tv igen. Ska se om det finns något gott att smaska på. är grymt sugen på blåbärspaj men det kan jag ju se mig i stjärnorna efter. Hoppas ni har en bra fredagskväll. Hoppas på att imorgon ikväll blir grymt lyckad. Ska nästan gå igenom min garderob för att se vad man kan ha på sig..

Puss och night night sleep tight.

TvTvTv

Hej lovebirds. Jag somnade till filmen så typsikt mig alltså. Mitt internet är fortfarande nere så jag lånar Mams dator. Jobbet gick bra idag, snabb dag. Imorgon jobbar jag kort dag med och senare på kvällen är det augusti fest i hagapark. Ser framemot det faktiskt. Grannarna är härliga dom. Annars har det inte hänt mycket sen sist jag skriv. Jag längtar till HÖSTEN NUNUNU! Både för kläder och väder faktiskt. Och det bästa med allt är att det börjar kännas i Luften nu! Höst luft. Nu börjar FG på 6:an. Got to go.


PUSS

Hej babes.

Kolla varifrån!

Hej babes. Min internet fungerar inte men jag har haft en jätte bra dag. Nu ligger jag i min säng och myser framför en film. Ska försöka skriva ett riktigt inlägg senare. Hoppas ni har det bra. PUSS






Tell me how?



Det är sånt här skit jag kommer sakna som mest när du tar första bästa plan till turken i stan!!
TELL ME HOW AM I SUPPOSE(?) TO LIVE WITHOUT YOU MUFFAAKKAAA

(18 nov 2006 my partner in crime AND she is breaking up with me)
Det gör lite ont i hjärtat.. Jag menar Turkiet är trots allt långt bort..

ååh så är vi igång igen...


Kofta-ginatricot, Linne-Ellos, Shorts H&M, Strumpbyxor- CITYGROSS!


Hemma igen och jag har tryckt i mig nästan en hel pizza! Så mycket för diet haha! Mina ögon känns som stenblock så jag ska faktiskt tvätta ansiktet och sen gosa ner mig i sängen framför en bra film. Vad tycker ni om mina BUSKAR till ögonbryn? Jag håller på att gro så jag kan börja om från början, Denna gång villl jag ha raka och tjocka. Tycker det är sjukt snyggt. Vet bara inte riktigt hur jag ska få det rakt. ?! Anyone?
Jag och Mika bestämde även att vi ska ta en heldag någon dag och bara GLO på alla höstnyheter som kommer komma. I LOVE FASHION och jag bara längtar tills jag får sätta sprett på pengarna och fylla på min garderob som är långt ifrån proppad. Oj, långt inlägg.

Jag älskar mig själv btw. Night night sleep tight lovers. PUSS!

Mot Mika

Hej babes. Hemma från jobbet och jag har hunnit kasta i mig mackor och fixa håret. Nu ska jag iväg och träffa Mika. Det ska bli kul, var ett tag sen vi sågs. annars händer ingenting speciellt. Dagen har gått snabbt och varit bra. Tack för alla söta kommentarer! Fick hoppa in och jobba imorgon med så det blir tidigt ikväll. Har även fått reda på att på lördag är det middag/fest hos grannarna i Hagapark. Det ska bli mysigt. Ser fram emot de. Nej nu ska jag rusa. Hörs senare, PUSS!


Mycket sladdar.. HATAR SLADDAR!

Jag började...

0-1bb9ed47a6db80bd84cb7ae8588223f5.png

Kolla varifrån!

Jag började visst 12 men jag ska åka iväg nu. Hörs inte ikväll men i eftermiddag. Ha de bra tills dess. PUSS


stress

jag börjar jobba om 10 minuter. hörs ikväll.

Night night sleep tight

Älsklingar.. hoppas ni mår bra ni fina människor. Jag börjar bli trött i ögonen faktiskt. Har hjälp therese lite med hennes blogg. Blev riktigt sugen på att ändra min men IKKE! Jag trivs med min blogg. Längtar däremot tills jag kan ta ett nytt kort för min header men för det behöver jag lite höstlöv och ett fint paraply =)! Spännande va? Det kommer bli så bra så. Jag och mami har suttit och fyllt i massor med CSN papper som skall skickas in innan jag börjar skolan och lite. Tråkigt som fan.. Lyssnade precis på Eminems disslåt till MariaC han DÖDAR HENNE! HAHAHAHA! Det är så kul..

Jag har besök.. AV:


May I have this dance?

Hej.
Sitter hemma och kollar på GG som vanligt. Kläder kläder orgasm!!! Har haft en bra dag på jobbet. Det har varit väldigt lugnt men jag har städat och tvätta fönster och väggar. Imorgon ska jag ta alla lister om det är lika lugnt som idag. Idag var även första dagen då jag kände HÖST i luften. Så frisk och hög småkylig luft, I LOVE IT! Har inte mycket att skriva om men lite skit har jag skrivit iallafall.


Jobb dags



Nu ska jag dra iväg till jobbet. Trött och jävlig som vanligt. Känns konstigt att börja kl 1 men så är det ibland. Får nytt schema idag. Undra om jag ska skriva på anställningspapper än?! Tror dock det blir efter den 17:de. Jag har saknat jobba iallafall så det ska bli skönt att komma dit. Hörs ikväll min duvor. PUSS !

Hej lovers

Nu är jag vaken och har varit det ett tag. Fått i mig frukost och borstat tänderna. Håller på att fixa håret för jag ska snart till jobbet. Slänger in en bild om en stund.

Till Therese

Detta inlägg dedikeras(hurfanstavarmandetordet?) till Therese, den ensamma kvigan på Gotland.

Hon sitter hemma i sin säng på gotland och kan inte sova för att Emelie snarkar och pratar i sömnen, stackars Therese. Något ni inte vem om Therese är att hon ofta petar i näsan när hon själv tror att ingen tittar på. Jag har kommit på henne ett antal gånger och det är ingen vacker historia! Therese har svårt för att tycka om andra som är framgångsrika och det är hennes brist (vill egentligen ha ett annat ord men jag kommer inte på de). En annan sak med Therese är att hon ska lämna mig här i Sverige medans hon ska flytta ner till sin MAN i Turkiet. Så jävla LAME! Hon bara lämnar mig här efter snart 7 år av vänskap/syskonskap! (fitta) Men jag älskar henne så jag låter henne åka utan en fight! Tur är att jag älskar Turkiet så att resa dit blir ju inga problem. Men iallafall. Nu blir jag ledsen i ögat för att jag tänker på att hon ska lämna mig på riktigt, så nu ska jag sluta skriva..



(2004)
Hur ska jag kunna leva utan dig ditt troll, seriöst alltså!?

New me!


Dåligt kort men jag orkar inte med blixten.. Detta får duga tills jag tar något mer kort..

Försökte få upp en annan bild på lite jag gjorde i sthlm den ynka timmen jag var i staden men det gick inte riktigt. Jag tog iallafall en promenad genom Kungsträdgården och ut till slottet där jag satte mig på en bänk och bara njöt av STOCKHOLM! Åkte till Rinkeby och köpte mig ett paket löshår och blev sen upplockad av mam och Nadine. Det var en riktigt aptitretare denna minitripp alltså. Måste försöka ta mig upp snart igen, om jag nu hinner innan skola och allting drar igång här nere.

Katterna leker vilda västern här nu..

Solsken och regn

Så skönt med en ljummen dusch.. Det regnar ute och solen strålar. Det är härligt tycker jag. Ska alldeles snart fixa håret så det är klart. Köpte ju ny hårförlängning när jag var i sthlm. Lite kortare men mycket bättre än det skit som jag fick hem från internet. Annars händer ingenting. Jag tror nog att jag sover här inatt och åker tidigt till Kalmar imorgon bitti. Börjar inte jobba fören kl ett så jag har god tid på mig. Jaja. Kan ta lite kort på hur håret ser ut senare så ni får se mig =)


PUSS!


Öland idag

Hej!
Inget bad idag med tanke på att det spöregnade förut. Min telefon har dött med så jag kan inte få tag på någon och ingen kan få tag på mig. behöver ha tag på jobbet eftersom att jag inte vet när jag börjar imorgon?! Frågan är när jag ska åka hem. Skulle mamma komma över och hämta mig eller ska jag ta bussen?! Det är frågan..
Jag har sån sjuk mensvärk för er som är intresserad av det. USCH i dont like. Men nu ska jag fortsätta se på film.

Är väldigt slö så vi hörs när vi hörs.

Gissa vem...

1e97842416f655243ab0efe6d3252aa2.png

Kolla varifrån!

Gissa vem som är tillbaka från sthlm? JAG HAR HAFT DET SUPER BRA. Hörs imorgon efter stranden med Q om det blir fint väder. PUSS!


SushiMushi!

Jag fattar inte hur vissa kan nöja sig med trash! Han är ful och svättig. men jag tänder på Homer så vad kan jag säga egentligen!? EUW! Har sjukt tråkigt. Men jag längtar tills imorgon för om jag får som jag vill (alltid) kommer jag kunna köpa RÄTT löshår till mig och allting kommer bli PERFEKT! Jag är sjukt törstig ikväll, konstigt nog? JUSTE provade på sushi(eller hur det nu stavas?) idag! C hade med sig det till jobbet och jag smakade, var livrädd först. Har ju aldrig testat men YUMMI va gott. De smakade smörgåstårta (HAHA). AS GOTT! Lätt att det ska bli min nya favorit iallafall när lönen kommer. Nu skrev någon på facebook. Got to go!


KalmarSthlmGnestaKalmar

Imorgon bär det av mot Stockholm. Ska träffa min älskade Channa och försöka hinna med att träffa lite fler också när jag endå är uppe. =) Ska bli så kul. Hoppas bara alla har tid att träffa mig en liten stund iallafall. Sova hos älskling Channa är bestämt iallafall. GUD VA JAG SAKNAR HENNE! På måndag ska jag och familjen träffa Mormor i Gnesta. Var ett tag sen jag träffade henne sist. Sen bär det hem mot Kalmar igen. Så det är bara en snabb visit. Hoppas på att jag kan ta mig upp några fler dagar i augusti. Beroende på hur jobb/skol schemat ser ut. SNART ÄR DET HÖST och såååååå jag längtar. Aanyway nu ska jag sluta skriva suddigt och ta mig ett litet MINISPAAA! Känner mig smutsig. EUW!

PUSS!


Det blir!


Imorgon ska jag sova hos min älskling, miss u..

Blir det?


I need you to answer.. !!!

Partej?

PUH! Vad händer ikväll? Fest ingen fest ? Fattar ingenting. QVIBERG! Imorgon är det road trip iallafall. Västervik sen Gnesta. Lovely. Ska bli skönt att komma till något annat än Kalmar. Jag är ju en flyttfågel men konstigt nog har jag inte lämnat Kalmar på hela sommaren så det här ska bli SKÖNT.  Kommer tillbaka på Måndag men endå, annan luft :)

Nu ska jag ta en dusch ifall att Babe bestämmer sig för att det är utgång!


TYPISKT ATT...

0-3e37e582268d50ce45d317f42f9c99aa.png

Kolla varifrån!

TYPISKT ATT MAN SKA BEHÖVA JOBBA EN DAG SOM DENNA, står ute och njuter av solen. Jag till bada när jag slutat.


Jag missar solen

Hatar att bli irriterad så fort jag ska sätta mig och blogga. ALLA TRÖGA MÄNNISKOR! Hur tydligt man än skriver så fattar dom inte. DET SAKNAS NÅGONTING DÄR INNE! fy fan så irriterad jag blev. Kanske också för att jag stått och jobbat hela dagen när det varit STRÅLANDE väder ute. SKIT! Jag blir så ledsen att jag ska missa sånna här dagar. Som det ser ut nu iallafall så åker jag till Gnesta på söndag för att fira mormor med mom. Ett stopp i västervik med för att plocka upp min morbor. Det blir kul. Lite road trip. Tror inte jag åker in till Stockholm denna vända men om jag gör det är CHANNA den jag ska träffa! Annars kommer jag i augusti en helg eller så. MYS! Nu som vanligt ska jag se GG för jag behöver bli på bättre humör.


Idag är...

3146c75e6091eda0b4c767a2be1a2462.png

Kolla varifrån!

Idag är det så sjukt varmt. Jag vill bada och vara ledig.. Puss


Rix FM!

Så underbart med musik festival! Har haft hur trevligt som helst trots att Johanna har haft sån sjuk mensvärk alltså. Stackars babe! Så grymt mycket folk med så mom fick lov att hämta oss från city. Massor med sånna blonda tuperade idomin tjejer. JOBBIGT! Hemma iallafall och jag ska snart slänga mig i sängen för att se ett avsnitt av GG och sen sova för imorgon är det jobb igen. Har inte mycket mer än det att berätta, JO JUSTE var på fyra kök med johanna och tidigare idag hörde jag någon prata om att deras hamburgare är sjukt goda, BULL SHIT. min hamburgare var typ DJUPFRYST FÄRDIGSTEKT! URK! Aldrig mer en hamburgare där iallafall. Nej nu är det ett glas mjölk och GG som gäller för mig.


 Night night sleep tight!

Nu står...

0-28e53471b70ba46b5daf3e6e48e23c07.png

Kolla varifrån!

Nu står jag mitt i folkmassan och lyssnar på massor med go musik. Mysigt värre. Och johanna älskling är med mig. Puss babes


jag har...

66750c758c4083259705259afbe9367d.png

Kolla varifrån!

jag har tråkigt just nu. Hem snart. Rixfm festival ikväll. Ska men eller ska man inte? Och med vem? PUSS


Ennu en dag

God morgon! Idag är jag inte piggare än igår men, jag är ju uppe. WIIU! Ska slänga på mig lite makeup och slänga i mig någon macka(kanske) och sen cykla iväg till jobbet. ÄR DET INTE LUSTIGT!, att det ska vara solsken och varmt bara för att jag jobbar? Jag som vill bada och mysa! Äsch, får köpa mig en tröja eller ett par byxor som tröst..  Nej nu rusar klockan iväg. Ska dra nu. Vi kanske hörs när jag kommer hem med mitt nya fynd(får man hoppas)

PUSS!



miss her

Jag älskar PÄLS?!

älskar att bellabrundi hjälper mig med min "päls" jakt. H&M skall tydligen få in denna nedan och I LOVE IT! Jag ska investera en sådan OMEDELBART(när lönen kommer)! Gossip girl beroende, JATACK! Får typ abstinens när jag tänker på att jag måste lägga mig för att orka upp till jobbet imorgon istället för att se ett till avsnitt..


Jag mår illa. Ska dricka vatten..sen sova..



xoxo besatt GG lover. (mohahahaa)

Give me more

PUH! Hemma och jävligt svättig ska ni veta! Cyklade som Jesus när han går på vatten.. Sjukt bra! Jobb dagen har varit segsnabb och det är trögt när det blir så men, jag har haft kul. C är ju tillbaka och det känns riktigt kul att allting är som vanligt men ingenting är som förr =)! jag har LÄNGTAT hem till GG hela dagen och snart ska jag mysa ner mig i sängen och bara NJUTA AV GG! Först ska jag duscha och sen laga mat för jag är hungrig. BALLE jag glömde mina kakor på jobbet, det suger verkligen för jag köpte som bara för att jag skulle ha och kunna smaska i mig när jag kollar på GossipGirl! Anyway! DUSCH, MAT & GG! LOVELY!

Mitt jobb är inte mitt liv

God morgon. Jag måste gå och lägga mig tidigare på kvällarna för jag är helt DÖD på mornarna. ANYWAY igår såg jag älskade älskade GG. Jag kollade sönder mig på sesong 1 förra året i turkiet och har inte följt sesong 2 på tv för jag missade dom första programmen MEN NU tack vara tv-serier på internet kan jag se mitt älskade Gossip Gril, ATT jag ska köpa kläder när jag får lön och så mycket jag längtar till hösten nu har jag aldrig längtat förut. Ett sista sommar rus sen får det lov att bli kallt. Nu ska jag snart Cykla iväg (Jag känner mig så duktig) och det kommer bli så kul på jobbet idag. C is back.. Well well som vanligt kommer vi inte höras underdagen. NO MONEY ON MY PHONE! Så vi hörs senare ikvälll, Jag stänger idag så det blir sent.


PUSS love birds!


GG baby

Ligger i sängen och kollar på massor med Gossip Girl avsnitt från sesong två JAG ÄLSKAR DERAS KLÄDER! Jag ska handla ihjäl mig när jag får lön. Åh va jag längtar. Ska se om jag har råd att åka till Sthlm med. Hade varit kul att komma upp en runda :) Nej nu ska jag fortsätta äta glass och kolla på GG!


Kalmar Triumph Team



Vi är seriöst det bästa teamet ever!

HEMMA!

Hej på er.
Nu  är jag hemma efter en dags jobb och dagen har gått så snabbt tycker jag. Har haft saker att göra hela tiden. Känns kul. Imorgon jobbar jag med Christina och det ska bli så kul! Har inte träffat henne på 4 veckor (semester). Annars har jag inte mycket att berätta för bloggen. Jag ska äta lite för jag är rätt så hungrig faktiskt.

PUSS!

Tisdag

God morgon lovers.
Här sitter jag med afrot  i en rufsig toft. Trött som fan är jag med. Ska ta och tvätta ansiktet med iskallt vatten snart. Ska snart dra iväg till jobbet. Frågan är om man ska cykla eller om man ska åka snålskjuss med mam?! Ja, jag kommer inte kunna uppdatera underdagen tråkigt nog, meeen ni klarar er utan mig. Jag slutar kl 5 och då hade jag tänkt att ta en sväng på stan. Kanske är bäst om jag cyklar endå? Nej jag vet inte.. Nu skak jag iallafall göra mig iordning.

Hörs ikväll. PUSS!

Hej och hej då!

Hemma igen, och har precis slängt i mig en minihamburgare från burgerking, Det var så sjukt längesen jag åt snabbmat och jag kommer nu ihåg varför, DET SMAKAR SKIT! Anyway. Var och fikade hos Pia tidigare och sen var vi en snabbis förbi Berra. Jag fick lite påfyllning på filmer, vilket gillas! Nu ska jag dricka vatten och kolla på tecknat =) imorgon är det jobb jobb jobb som gäller. Härligt.

night night sleep tight.


(måste tvätta spegeln)

Jasså?

Nu drar jag på liten roadtrip med mam. Öland står på kartan haha.. SEE YA! Jävla PIA! Se till att vara hemma när vi är i Mörby dååå.. =D..



Skavsår är skönare än detta.


Känner mig suddig just nu! Jag hatar att mina lediga dagar går åt till ingenting men det är rätt så skönt endå =). RYCK UPP DIG! QVIBEEEEERG I WANNA SING FOR YOU =D. Mom börjar med maten nu, fiskpinnar och liiiis YUMMI! Får se vad jag hittar på. Vill göra någonting någonting någonting. BLÄÄ! Spasma!!!

Jag är FAB!

Kom precis ut från duschen, SKÖNT med dusch inte lukta usch man måste vara högt i kurs haha! Fick reda på för en stund sen att jag INTE ska måla om i Mikas lägenhet, HOPPAS jag kan träffar Alexandra love iallafall! Annars händer inte mycket nu när allting blev ändrat. Hade varit kul med inspelning men tror inte det är något att hurra efter?
Nej ska klä på mig tror jag och sen se vart dagen tar mig,, GLADA MINER POLARN!


Harmoni!

God Morgon

Hojt, nu är jag vaken, fy fan jag ser ut som ett troll. Ska äta frukost och sen hoppa in i duschen. Eller kanske tvärt om. Väntar på att Mika ska höra av sig för jag ska ju hjälpa henne med att måla om hennes lägenhet. Vad ska man ha på sig då? Jag har ju inga gamla slitna kläder? OH NO! Vädret är mulet idag. Jag vill få tillbaka sommar känslan. När vi badade hela tiden och spelade vollyboll. DET VA KUL! Annars har jag och Qviberg bestämt att vi ska göra en duett. COOLT.

Nu måste jag kissa. PUSS!


Nyvaken afropuff.

Det går inte..


jag min lilla apa när jag var liten. (glad att dom öronen är borta, eller är dom??)

Nu ska jag kolla på film tills jag somnar för jag orkar inte vara uppe längre. Min dag har varit UPP och sen NER och sen UPP igen. Men jag orkar inte tänka mer på det som varit. Fick iallafall en ursäkt idag och det känns bra..

night night sleep tight..

Stockholm i mitt hjärta

Jag saknar Stockholm. Min kära stad, Det behöver inte finns något att göra för att ha något att göra. Ta bussen till centralen eller tunnelbanan till slussen och bara gå runt, Njut av lukten som bara Stockholm har(avgaserna).. Bara strosa runt. Ta en fika på något random Cafe. Man träffar alltid någon man känner eller någon man inte sett på länge. Gatu musiken och folket som är så stressade medans du går i din egna värld, lugnt och tyst. UNDERBART! Jag saknar sthlm!



Blogg torka my ass!

Här sitter jag och degar, ska kolla runt lite på internet på Kläder inför hösten jag menar snart är det lön igen och jag behöver en soffa, en klädstång, en höstjacka, en pälsjacka, nya skor, allmänt mycket kläder, lapor och massor med sånt tjafs ni vet. Sen så kommer jag byta adress till www.(hemligt).se snart med.. Inte än men om ett tag för ellierim är svårt om man inte kan stava till Mireille. haha. Anyway. Jag kommer ta upp det mer när jag väl ska byta.

Nu ska jag window shoppa på internet..


Nothing else i can say!

Så där ja, Nu har jag damsugit hela lägenheten och tagit en dusch. Och all negativitet rann av mig. Tror att jag är på dåligt humör för att dom flesta jag umgås med är  "det fulaste ordet jag kan komma på"! Alltid negativa till mina ideer och säger en sak men gör en annan. Jag är inte en människa som man kan trampa på. Men ibland tar jag lite för mycket skit utan att tänka på det. Jag som alla andra är värd det bästa som finns att få. SÅ ÄR DET BARA!

Solen skiner och jag har inte varit ute än?!.. Skulle nog ta en promenad faktiskt.  

bloggtorkar.

Jag har verkligen tappat lusten med det här att blogga just nu..Iallafall så mycket som jag brukar. Varje gång jag skriver det här så får jag tillbaka suget så man får ju hoppas på att det hjälper denna gång med. Annars vaknade jag precis, är dö trött. Var hos Mika igår och myste med henne. (Therese ringde nu och jag glömde bort att jag skrev blogg så jag satte mig vid tven och kollade på family guy. Wellwell) Imorgon ska jag hjälpa Mika att måla om i hennes lägenhet.



Hörs när vi hörs om vi hörs!
PUSS!

Pussas

Hej!
jag är sååå sugen på min vin flarra som står i kylen men jag rör den inte om det inte blir Olearys ikväll, GRÄÄBS?! Har jobbat idag, Oh Lord, nu är det på riktigt allting. Känns jätte skönt faktiskt. Jag måste köpa skolböcker, jag ska köpa FINA block och FINA pennor och 10 st suddgummin HAHA! Jag längtar faktiskt, måste bara komma ihåg att det inte är mitt älskade Hp05c jag ska tillbaka till. Men det kommer bli bra. Annars då, jag längtar såååå till hösten nu för jag vill ha myströjor, jackor, myssa, skarfs och stövlar nunununu!



you will nere belive what i did today at work!!! JAG KLIPPTE NER ALLA MINA NAGLAR!!!
Nu har jag knubbiga händer =D

PUSS!

0-1647e8bf26aa0386806f2bd9688a1566.png

Kolla varifrån!

PUSS!


Hörs senare =)

Nu drar jag till jobbet :D jobbar till tre =D


RSS 2.0