Jag älskar mitt liv!!



Träffade min älskling ungar och busade med dom hur mycket som helst!!


Jag och Therese har varit ute varje dag på stan och shoppat och fönster shoppat och fikat, ätit allmänt bara myst!!


Kollat leksaker och babysaker och jag kunde inte låta bli!


Kyckling och sweets chilitoast med AS god sallad..


Efterrätt med kaffe på det.




Det här är det jag har hunnit med just nu på Gotland. Det är sjukt mycket snö här alltså men jag älskar det, speciellt när det inte är snöstorm. Just nu mår jag som en prinsessa och jag älskar att jag är hos min Therese och på GOTLAND!!! Jag älskar verkligen den här ön. Har träffat många gamla vänner och jag hade verkligen glömt bort hur mysigt det är här. Ikväll ska det komma hit några vänner så ska vi fira Therese födelsedag. Det ska bli väldigt mysigt. Imorgon ska jag ut och göra stan osäker med vänner. Det ska bli hur kul som helst faktiskt!!

Nu ska jag umgås med min älskade vän!! Hoppas ni har det bra vart än ni är i Sverige. Puss

Wiiiiee





Mysig sommarklänning med fina detaljer i rött!!





Leggings behöver man alltid!!


Lite nytt från H&M som jag handlade i väntan på bussen. Det är riktig snöstorm ute men jaa ser fram emot att åka Gotlandsbåten inatt. Efter real house wives of  ska jag packa min väska och sen lägga mig för att sova. Ska ju upp mitt i natten. Jag längtar tills jag är framme hos min älskling..

Hörs senare innan jag sover.

Snöstorm!!!

THERESE, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MITT HJÄRTA!!!!!!


Jag ser ut som en snorunge och jag ska springa iväg till bussen nu. Ute är det snöstorm och jag avskyr detta just nu för jag har fixat håret. Det blir att linda in allting i halsduken och på med mössan och PARAPLY! Inatt åker jag till Gotland och SÅÅÅÅÅÅ jag längtar. har inte hunnit packa än men det gör jag när jag kommer hem. Har hunnit med rätt så mycket idag. Har t.ex varit i mörbylånga nu på morgonen.. NEJ nu måste jag rusa.. Ha en fin dag. Puss på er.


Alldeles nyss!!!

Money spender!!


Smycken och läppsyl från Bikbok, pärlörhängena är däremot från Gina Tricot.


Så fina örhängen.. köpta på bikbok..


Gulliga små lepsyler i olika dofter..


Stor fin randig tröja från GinaTricot


Mysig shorta från Kappahl

Nu har jag shoppat kvar, iallafall i Kalmar :P. Ska packa lite nu hade jag tänkt. Åker faktiskt imorgon natt så jag vill ha allting färdigt så jag inte glömmer en massa. Jag är expert på att glömma saker. Annars har jag inte gjort mycket nu i eftermiddag. Hängt upp kläder och sett på tråkig tv. Snart är dags för Navi, Simpssons och paradise hotell och sen ska jag sova. Imorgon jobbar jag eftermiddag vilket är skönt faktiskt.. Nej, ha en fin kväll. Puss!

Cityshopper

God förmiddag lovebirds.

Här sitter jag i pyjamas och bara slappar. Skulle behöva göra mig iordning eftersom jag ska in till stan idag och köpa lite presenter till min Therese. Jag menar hon fyller ju år på onsdag och jag åker till henne på torsdag. Det ska bli så sjukt kul att få träffa alla igen, hoppas bara jag hinner med alla. Tar dom viktigaste först :) Anyho. Snön ligger kvar i kalmar och det ser rätt så kallt ut genom fönstret men det gör mig ingenting.

Jag har ingenting vettigt att skriva så vi hörs när jag kommer tillbaka från stan.
Ha en fin tisdag!



Mina hjältar!!


25:e är min favorit dag!!






Triumph,




nelly




Only,



Idag kom lönen och jag är extra glad. Sov hos syster igår natt så på morgonen traskade jag iväg till ica och löste ut mitt paket från nelly. 3 alldeles för fina skor och en grym snygg t-shirt med lite slitning i ena sidan. Grymt snyggt! Köpte mina myssockor på jobbet också (Triumph) tycker dom är HUR söta som helst, har även ett par i gammelrosa :D. Köpte även en tillhörande tröj-pyjamas. Den kommer jag använda flitigt nu så länge kylan är kvar. Den är så varm och skön. Fyllde även på underklädes förådet med 2 nya set från Triumph.  Ett i brunt och ett i ljusrosa. Har lovat mig själv att inte handla något mer meeeen det kliar i fingrarna nu när jag sitter här. Nej nej, jag måste spara pengar till Gotlandsresan. Jag har pratat med mami och hon tycker att "det ska väl gå att ordna!", trots att tiderna för båten är helt åt helvete. Så jag åker torsdag morgon kl 5!! THERESE HERE I COME!


Nu ska jag sätta mig vid tv igen och bara mysa med mina sockor :D jag är en sån nörd!
Förlåt för dålig uppdatering men  ibland orkar man bara inte, Puss!

-

Jag är trött och orkar just nu inte anstränga mig för att göra någonting av denna dag. Hörs senare lovebirds.


Obsessed!!



Nu ska jag njuta av att det är lördag och ingenting ska få mig på dåligt humör eller liknade. Jag känner att jag behöver mat i magen så jag ska laga mig lite mat och sen slappa som en torsk framför tvn. Hörs inte alls!

Puss på er troll.

Gotlandsbåtenstider = Diarré!!!

Idag har jag inte hunnit blogga. Jag har för mycket i mitt huvud just nu med allting som jag försöker få reda på så jag är helt virrig vilket gör att jag inte har tid med allting jag vill ha tid med, men dagen har varit hyfsad. Det är kallt som satan i kalmar så idag åkte öronmuffen på! Det är mycket nyheter nu på triumph som ska upp i butiken så fort vi har tid. De nya underkläderna är så romantiska på något sätt, mycket ljusrosa och ljuslila.
Imorgon jobbar jag en liten stund mitt på dagen och efter det ska jag hem och slappna av.

Jag hade tänkt åka till gotland på torsdag och fira min partner in crime födelsedag men båten går ju helt CP. NÅGONTING JAG IRRITERAR MIG PÅ är hur jävla aodhfguadfh dom tänker. Båten går kl 5 på morgonen helt plötsligt? Hur många resenärer förlorar ni inte på dessa tider egentligen?????? Det går ju för det första inga bussar till båten era jävla ollon!! Och inte fan vill jag åka hem kl 1 på natten så jag är framme i oskarshamn kl 4 på morgonen. Helt jävla vrickat. Hur fan tänker dom egentligen.. Blir så jävla irriterad!!!!! jag som hade tänkt fira min bästa gravida väns födelsedag MED henne!!!




Ha det så fint tills vi hörs idag..

O M tå!!

Äntligen hemma. Idag har jag svättats på jobbet. Fy fan säger jag bara. Fick massor med skyltmaterial och det var en sån stor kartong att det inte går igenom en vanlig dörr när den stod upp. Och det vägde flera ton, jag lovar!!! Som tur var så kom mamma in i rätt sekund så hon fick hjälpa till, hehe. Efter mycket om och fan aj min tå så fick vi ner allting i källaren och jag njöt när jag skar upp den stora jävla lådan i mindre delar. Någon dag kommer helvetet då vi ska ha upp allt de materialet till skylt fönstret men det tar vi då. Nu sitter jag här i mina simpsons kalsonger och ett linne och bara slappnar av. Skönt faktiskt. Ska glo på tv en stund innan jag sätter mig och jobbar med framtiden. Puss på er!



Hon är vacker


Therese min älskade vapen dragare. Jag blir varm i hjärtat när jag ser att lilla du växer!!! Önskar att jag kunde vara hos dig nununu! Helt sjukt vad jag är glad för din skull mami. ENDLESS LOVE ♥

im scared of lonley

Buuup, har suttit och klurat på en hel del idag. Nu ska jag fylla på kaffekoppen och sätta igång med massa sökningar. Jag vill verkligen få allting så bra som möjligt innan deadlinen. Jag har gott om tid på mig, men endå..

Imorgon öppnar jag på jobbet så jag ska vara upp rätt så tidigt vilket innebär en inte alls för sen kväll. Så jag får sätta igång om jag ska bli klar med det jag ska bli klar med vill säga..



Jag saknar dom här tiderna..♥ och jag saknar Madeleine!


Shoppat..

 
Vet inte varför jag står på tå...trodde att det skulle synas bättre eller nått haha


Igår shoppade jag lite granna på rean som är här i Kalmar. Köpte en ny kofta från vila som jag kan ha bla på jobbet och sen såg jag simpsons kalssongerna på H&M. Jag var bara tvungen att ha dom även om dom är egentligen alldeles för stora :D!

Idag är jag ledig från jobbet men jag ska endå ägna större delen av dagen till att jobba, men med framtiden. Ute snöar det och jag som älskar snö börjar bli lite så dääär halvt hmm. Bara det försvinner efter min födelsedag så är jag nöjd.  Nu ska jag göra mig en kopp kaffe och äta lite..

Puss!

Monky!


Mmm sushi.. AAAAAAAAAAAAH WASABI!!!!


Johiii Tyckte om sushiiii.. Och hon var duktig med pinnarna meeeen det slutade med gaffel haha :)


Jag inne på monky... min egna lilla värld!!!


If you mix Johiii and Me you get Thiiiis!


jag har haft en underbar dag med Johii även om vi båda två har varit riktigt trötta. Nu ska jag fortsätta se filmen på tv. Hörs imorgon för efter filmen ska jag sova. Puss!


sushi med hjärti!

Väntar på att mamma ska komma hem så vi kan åka och hämta Johi och sen åka ner på stan. ME WANT TO EAT SUSHI! vilket jag ska göra så fort jag och Johanna kommer ner på stan. Ska umgås med lovergirl hela dagen. Har inte allt för mycket att skriva om men tanke på att ingenting har hänt ennu denna Tisdag. Får se om jag åker förbi skolan, inte alls säkert. Well well, time to eat sushi.

Ha en fin tisdag så hörs vi senare, Puss ♥!




its more then just signs!!



Har äntligen lyckats bli trött vis rätt tid och jag ska inte hålla mig vaken allt för länge. Imorgon ska jag umgås med Johanna min pyttipanna. Har för mig att hon vaknar rätt så tidigt så jag skickar nog iväg ett sms eller så när jag har vaknat och ser om hon är vaken (Mireille anropar Johanna). Jag har bestämt mig för att promenera hela dagen imorgon faktiskt. Så Johi ingen buss, om det inte regnar för jag måste ju tänka på håret!!..

Nej nu ska jag fortsätta se på tv och snart lägga mig för att sova. God natt på er!

Somebody to love

Jag har sjukt ont i mina äggstockar. Kan knappt sitta rakt. Hoppas det går över snart för jag vill inte till doktorn för jag VET vad dom kommer säga. "Gå hem och ta en alvedon och vänta ett tag och se om det går över".. Brukar alltid överdriva när jag är hos doktorn så jag får hjälp på en gång. Lite skrik och fake tårar hjälper oftast!
Jag och mamma var och handlade lite nu efter att jag slutat jobba. Min chef är den bästa chefen man kan ha. Hon ger mig hopp hela tiden! LOVE HER!

Känner mig glad i kroppen och ser SÅ fram imot morgon dagen då jag ska vara med JOHANNA DARLING! Bara att tänka på henne gör mig på bra humör. HON ÄR EN STJÄRNA!

Bästa låter just nu.Den går på repite. Brittney Murphy - somebody to love..


Bye bye Kleo

Kan ni förstå att det snöar i Kalmar. Im so HAPPY! Jag vaknade för ett tag sen men orkade inte gå upp ur sängen så jag låg kvar ett bra tag. Nu är jag uppe och ska fixa det sista innan jag åker iväg till jobbet. Ska försöka hinna förbi skolan nu på vägen ner. Annars tar jag det imorgon.
Jag kan verkligen säga att jag inte har någon aning om vad framtiden ska ha för namn. Har så många alternativ och det måste vara ett namn som jag verkligen inte tröttnar på för jag ska ju ha det forever.
Idag adopteras Kleo bort. Det är både otroligt skönt men också lite sorgligt. Jag har ju liksom börjar tycka om henne lite mycket kanske. MEN det är bäst så här och jag vill inte ha fler katter än vi normalt har 3!! Så out you go älskling, men jag kommer sakna henne. Tur att jag har min lilla Vincent kvar!


Kleo precis när hon kom!!! liten plutt.


Kleo igårikväll och så har vi Vincents öga haha, den katter får man att skratta..

Think Twice




Minnen och research


Min vapen dragare och jag skulle utan tvekan hoppa framför en kula för henne!!



Oh, nu har jag jobbat klart för idag. Jag har lovat mig själv att inte jobba med framtiden dygnet runt utan bara några timmar om dagen. Ska göra mig en varm kopp kaffe och lägga mig i badet och bara njuta en stund (jag kan inte bada länge för då blir jag äcklad, basill problem). Efter det ska jag se om det finns någonting intressant på tv. Inatt sänds ju golden globe awards men jag hoppas att jag sover då för imorgon ska jag jobba. Innan jobbet ska jag ta mig förbi skolan och hämta mina betyg i Religion a-b!

Jag pratade med min partner in crime alldeles nyss och det var skönt för hon fick mig att skratta. Vi pratade minnen ifrån Turkiet. Helt sjukt vad man har varit med om egentligen. Hela våran Turkiet resa 2008 var som en sjuk komedi film faktiskt. Det vi varit med om händer bara i filmer, jag menar hur ofta slutar en party resa med bröllop och bebis? Sjukt kul är det faktiskt..

Bada bada bada!


Schhhh!


What goes around comes back around darling!


Shit vilket sträckning jag gjorde precis. Blev fan illamående. Men det var skönt. Jag har varit vaken ett tag nu. Somnade halv 6 imorse för jag var så uppe i varv efter att ha brainstormat och skrivit på min affärside. Tror nästan att jag har ett namn också. Är inte riktigt hundra men det känns bra. Har MASSOR kvar som jag ska kolla upp innan jag överhuvud taget kommer bestämma mig för det här eller inte. 
Idag ska jag bara jobba jobba jobba med min framtid, Ja vi kallar hela projektet för framtid. Jag ska vika kläder och kanske om jag känner för det organisera om i min garderob. NU däremot ska jag göra mig en kopp te!


Puss

-

Tänkvärt om att starta och driva företag:

En person i Sverige jobbar i snitt 40 timmar/vecka. Om den jobbar från 20 år till 65 så blir det runt 85 000 timmar. Det låter som hur mycket som helst men jämfört med att driva sitt egna företag så är det ingenting. Därför är det viktigt att planera och framför allt ta reda på vad du vill. För om du älskar det du gör så kommer du inte att jobba en dag till i ditt liv!

Lycka till!


Eat it up, spit it out!

Jag är grymt trött. Efter en riktigt dålig natt sömn så vill jag egentligen bara lägga mig och sova nu. Ska ta mig en kopp te och se om de gör mig lite piggare vilket jag inte tror men endå. Sitter iallafall i min älskade morgonrock och ser på tv, någon svensk sketch. Jag älskar sånna men det är reklam just nu. Egentligen skulle jag vilja ta mig en stor stark ikväll men det får jag göra en annan kväll. Nu ska jag göra mig en stor kopp te som sagt!

 

En sliten jävel!!


Super Woman

Jag är superwoman. Sprang ifatt bussen och då menar jag tvärt över stan! Alltså jag trallade mot busstationen när jag hade slutat jobba.När jag är vid övergångstället (100 meter ifrån stationen kanske) så ser jag bussen köra iväg. Shet! Jag vinkar åt bussen men chauffören bara rycker på axlarna. Suck on this, jag la i 5:ans växel och kutade tvärs över stan till tingshuset och där stod jag när bussen kom. HA! Busschauffören såg lite halv blek ut av skam. Den jäveln alltså. Hur otränad jag än är så klarade jag mig ifrån pinsamt flås eller andnöd haha :D! Så jag gick på bussen men en as cool look och bah Tja! hahah jag är en sån nörd. De va kul!

nu ska jag torka upp katt spya för någon jävel spydde precis.. men ha en bra dag vettja!


Hope

Ta 5 minuter av din tid och se detta klipp. Man slutar klaga på sin tillvaro!! Wake up call, big time!


Think!

Tänkte skriva lite snabb med tanke på att jag vet att jag inte kommer skriva imorgon bitti innan jag åker iväg till jobbet. Idag har varit en jobbig dag. Många tankar och väldigt mycket strul. Jag hatar posten för att dom alltid ska strula till det när jag för en gång skull bestämmer mig för att posta någonting. Sen att barndomsvänner bestämmer sig för att hugga en i ryggen gör inte saken bättre. Jag visste att jag gjorde rätt i att ta avstånd från dig. Hela den här dagen har varit en sån dag men bara vill sova sig igenom. Eller gårdagen var sån. Kl är ju efter midnatt nu. Idag då, ska upp och jobba om några timmar sen blir det hem och plocka ner julpyntet som fortfarande är upp. Jag och mam har bestämt att julgranen får vara kvar till snön försvinner. Jag fortsätter mitt sökande av jobb i Stockholm. Ingen napp ännu. Ska läsa och lära mig mer om att bli egen företagare för jag är sugen på att satsa 110 nu alltså. Mitt liv, gasen i botten!





Idag är ingen bra dag.

Jag kommer minnas dig med ett leende på läpparna och en skrattande röst som säger: Men lilla murre!
Vera som alltid skrattade och lyfte upp ens humör när man var nere. Vera den äkta basket mamman.
Jag är glad att jag har så många glada minnen. Idag går mina tankar till Izabella hjärtat.
Jag önskar att jag kunde vara hos dig Bella!

Varför ska allting dåligt alltid hända dom bra?
Sov gott Vera min ängel!

Sasha!



Jag har förstört min dygnsrytm, igen! Kan inte sova. Just nu sitter jag och lyssnar på Leona Lewis album Echo. Underbar är hon, rekt igenom. Jag har sökt en massa jobb med. Är jätte nervös, vet inte riktigt varför. Det känns bra. Imorgon ska jag söka till franchisetagare på Gallerix i kista. Gillar att jag inte riktigt vet vad jag skulle ge mig in på om jag fick det men utmaningar är det bästa jag vet. Det är endas butiks jobb jag söker för jag vill inte jobba med någonting annat. Och sen kan resten av omvärlden tycka vad som helst om det.

Jag hoppas bara på att jag kommer till Stockholm innan sommaren. Det känns tråkig att behöva söka utanför Triumph måste jag erkänna. Men thats life. Jag behöver mer än jag har just nu och jag behöver Stockholm!

Nu ska jag slå på en film och försöka sova, trots att jag inte är trött.









-

Jag vet att ett antal människor kikar in här dagligen så jag ska försöka skriva något mer än att jag är grymt deprimerad. Idag har jag inte gjort mycket alls. Gick upp trots att jag ville fortsätta sova. La mig i soffan och kollade på tv. Nu sitter jag vid datorn igen och funderar på att skriva rent mitt cv så jag har det klart. För om jag ska här ifrån måste jag ha ett kick ass cv och det får man inte genom att se på tv...

Skulle det inte vara för att jag vet att livet blir bättre än så här hade jag hängt mig själv för länge sen!


-

Varför fungerar ingenting på den här sidan för.................


Utmattad




Jag är totalt utmattad i kroppen, heter det verkligen så? Dagen har varit seg och mörk. Jag vill ha tillbaka ljuset! Är så himla trött hela tiden och jag vill vara pigg och glad. Tror att jag är små orolig i kroppen med av personliga skäl. Ska alldeles snart äta mat och sen se på simpsons. Idag är ingen toppen dag!


Önskar att jag inte får något tråkigt besked idag. Jag har tänkt på er hela dagen!
att allt dålig ska hända bra människor! Det är inte rättvist!! <3

Julen är över helt

Vet ni vad jag hatar mer än dåliga hårdagar. Alla små råttor till tjejer som inte förstår att jag inte bryr mig ett skit om dom har frågestund. JAG LÄSER JU INTE ENS ERA BLOGGAR! Och när jag på ett endå rätt så snällt sätt säger att jag inte bryr mig så blir man attackerad av hela råttfamiljen och deras små anhängare. USCH! Skulle vilja vrida nacken av dom allihopa. Är det så jävla svårt att inte skriva till random folk att man har frågestund? Vad ska jag fråga? Jag är ju inte intresserad! Och jag kommer ju verkligen inte kika in igen för att se om personen har svarat..


På tal om annat så ska jag slänga mig i duschen så jag hinner bli färdig tills jag börjar jobba. Jobbar eftermiddag idag vilket jag tycker är as tråkigt, men det ska endå bli kul att jobba. Efter jobbet ikväll så ska jag(om inte mamma har hunnit) plocka ner julpyntet. Nu är julen slut och våran får mer än gärna titta fram snart. Efter min födelsedag vill jag att snön ska försvinna. 7 feb vill säga ;D! nej, nu ska jag duscha så jag hinner med det jag ska hinna med.





all min kärlek till dig Bella!


I want my life back!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Har snabbstädat mitt rum, eller egentligen så hängde jag bara upp tvättade kläder istället för att låta dom ligga kvar i kassarna på golvet. Men nu är det rent och fint som jag brukar ha de om man bortser från överflöd i kläder. Sitter och lyssnar på  Beyonce- Hello. Hennes röst är något extra! Det är sjukt egentligen hur mycket man kan hata en situation. Jag kan inte fatta att jag fortfarande bor här när jag hatar det här stället. 

Get me out of here..

-





Snart är det dags att plocka ner julpyntet. Imorgon faktiskt. Idag är jag riktigt lat, men kan man egentligen vara någonting annat när man inte har ett skit att göra? Hatar det här livet! Imorgon jobbar jag iallafall halva dagen så på eftermiddagen har jag någonting att göra. Skulle vilja ha en B&J just nu som jag skulle kunna tjocka i mig. Äh, har ingen slut med det här.


Is it or not?




Online

Har inte haft något vidare lust att skriva faktiskt men lite onlineshopping nu nattetid har gjort mig på bättre humör. Jag är en riktig snåljåp när det gäller mig själv. Andra kan jag skämma bort utan problem. Jag beställde iallafall precis hem 3 par skor och en halvcool t-shirt för 370 kr. Jag tycker det är as nice. Jag och Nadine ska ha en reashoppingtur den 25:e också vilket jag ser fram emot. Jag älskar att slösa pengar men billigt ska det vara. Jag skulle ALDRIG kunna lägga ut 500kr på ett par byxor, som går ju endå sönder.. Jag är för snål, alla borde vara snåla! ANYHO! Nu ska jag slå på en film och försöka sova. Somnade i soffan förut. Jag är helt slut i kroppen. Måste till sjukhuset och ta ur min p-stav.
Den förstör mig!



God natt!

Wake up


Känner igen mig i detta.

Sitter med is över ögat för nu är det nästan för mycket. Ska snart lägga mig och sova. Ska upp i ordentlig tid imorgon. Hoppas på svar från Stockholm med, får se. Håller tummarna iallafall. Nu vill jag ha lite medvind. God natt!


Möööööh

Jag älskar att jag har Spotify nu. Slipper sitta på youtube och vänta på att videos ska ladda klart.
Har fastnat för Leona Lewis - I got you. Hela hennes senaste album Echo faktiskt.

Jag vill använda mig av Rihanna som insperation till min stil i år. Jag har länge tyckt hon klär sig snyggt men det har inte riktigt varit jag. I år känner jag mer för så hon klär sig. Så hon får nog bli min inspirations källa. 



Svullnaden runt ögonen har blivit bättre men det kliar fortfarande. Allting går att täcka med smink som tur är så det ska nog inte vara några problem imorgon. Undra om det går något bra film på tv ikväll?
Är helt sliten i kroppen alltså, förstår inte vad det är riktigt. Jaja.

Ha en fin kväll!


Ont i huvudet

Hej bloggen.
Jag vaknade sent idag. För en halvtimme sen om jag ska vara helt ärlig. Men det är för att jag är sjuk också. Eller sjuk och sjuk jag är sliten i kroppen. Har fått utslag runt ögonen och det är inte alls bra. Måste på något sätt få bort dom till imorgon då jag ska jobba. Kliar gör det med! Det jobbigaste med att älska vinter och kyla är att inte tåla det! Jag får alltid sånna utslag och min hud torkar ut hur mycket jag än smörjer in mig. Jag blir tokig. Men det gör inte mycket, tycker jag inte. Inte när det är så fint med vinter och snö som det är!
Anyway, idag ska jag sätta mig och räkna ihop hur många tusen jag har i räkningar så jag får någon uppfattning om det som jag slängt under mattan i flera år! Time to come clean!



Pimpade min mobil lite till igår, love it men jag behöver meerraaa!

angry

Sjukt trött gott folk. Sov inte alls bra inatt och jag har haft rethosta hela dagen. Vilket är jäkligt irriterande. Fy i helvete säger jag bara. Så fort jag försökt prata har jag börjat hosta. Ögonen kliar och jag har utslag på benen. Missfoster! Det var lite jobbigt. Till något lite mer happy, jag har visat intresse till ett jobb hos Triumph i Stockholm idag. Hoppas att allting går så bra som möjligt. Jag är redo.
Jag är på alldeles för dåligt humör för att ens försöka låtsas vara glad. Vill sooova men det är alldeles för tidigt.


Ha en fin kväll!!


GET ME OUT OF HERE

Hemma i Kalmar igen och jag vill tillbaka till Kerstin! Har inte haft så kul som jag haft med henne på lääänge. Kan bero på att jag knappt umgås med människor här. Anyho. Jag har haft sjukt trevligt. Hoppas det inte tar 5 år tills nästa gång. Nu snart ska jag sätta mig och se Navi på tv. Sen ska jag dra på new moon och sova. ÄLSKAR dom filmerna. Jag ska springa på bio så fort den tredje filmen släpps, som det gör i sommar!! LÄNGTAR.
Imorgon ska jag jobba halva dagen och sen har jag lite grejs jag måste fixa bl.a skriva rent mitt cv så jag har större chans till jobb. För nu jävlar vill jag här ifrån. Den dosen av socialt umgänge jag fick av Kerstin har gjort mig törstig efter mer! Känner mig som en vampyr nu när jag skriver haha.. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH TWILIGHT!

Nej, nu ska jag se navi och sen sova. God night!


På väg ner till Målilla tänkte jag fula mig och ta lite kort när Kerstin körde. Hamnade i minichocktillstånd när jag ser att galningen kollar in i kameran och inte på vägen. Thats Kerstin!


Söta Sparky.


På väg hem ikväll på tåget och fy satan va jag mådde illa. Det har inte riktigt gått över än men det är bättre. Blev bjuden på kaffe vilket gjorde att illamåendet avtog lite men inte värst mycket.


Höll på att tappa kameran så klumpig som jag är men, det gick bra och jag fick ut en bild av det :D!

-



Utan tvekan en av dom vackraste och mest attraktiva män som existerar på vår planet!

Mot Kalmar

Tänka sig att jag fortfarande är i Målilla. I love it here. Ikväll åker jag tillbaka till Kalmar för imorgon ska jag jobba hela dagen. Ska bli skönt att komma hem samtidigt som jag kommer sakna att vara här. Har haft en urskön helg med Kerstin. Nya minnen och massor med skratt. Har inte värst mycket att skriva. Nu ska jag släppa in hunden.

hörs ikväll när jag är hemma igen. Ha det fint.

K står för Kerstin!

God morgon!

Hoppas allting är bra med er där ute i vårat avlånga land. Här i Målilla är det toppen. Jag och Kerstin sjunger just nu till Lady Gaga - Love game. Nu blev det uprising med Muse. ÄLSKAR MUSIK! Fick lite bra nyheter från Stockholm också som gjorde mig riktigt glad. Vi ska snart iväg till Vimmerby och träffa lite av Kerstins kompisar vilket ska bli trevligt. Jag älskar mitt liv men det är bara för att Kerstin är tillbaka i det. Vi vet hur man har kul ihop och jag hatar nästan att hon ska åka till England på söndag. Men jag är sjukt glad över att vi fått kontakt igen!


Nu ska jag sminka mig för Kerstin sa till sina vänner att jag va snygg (makeup big time haha)
Ha de fint så hörs vi innan vi åker iväg!


En kväll i Målilla



En liten natt hälsning från Målilla. Har precis sett twilight, late jag veeet men jag är inte en sån som springer på bio när det kommit ut en ny film och SÅ JAG ÅNGRAR ATT JAG INTE SÅG DEN TIDIGARE. Jag är helt kär i karaktärerna. MUMS..Det var länge sen jag saknade kärlek men nu gör jag det efter att ha sett på filmen. Kärlek är det man lever för. Familjen Jakobsson har jag saknat något så fruktansvärt, att vara här påminner mig om mina tonår på Goltand. Tråkigt att jag ska åka hem imorgon men jag har ju tyvärr en så kallat liv (inte mycket till dock) i Kalmar.

Nu ska jag och Kerstin mysa lite. Sov så gott ni nattugglor där ute.

Herre jissus!

Hade en av dom bästa kvällarna igår med Kerstin. Är så sjukt glad över att hon bilade ner hit bara så där. Har inte skrattat så mycket på så jäkla länge och det är tack till Mrs Underbar! Tack Kerstin för en grymt underbar kväll! Nu håller vi på att göra oss iordning för att åka iväg till Målilla. Jag sover över där ikväll. Varför inte gå all in. Hon flyttar ju till England snart så jag vill passa på att umgås med henne nu när hon är kvar här! underbar människa!
Jag har egentligen inte tid att sitta här så jag ska sluta med det nu.

Här är lite bilder från gårdagen!


Man måste ha snabba reflexer om man inte vill bli nude fotad av kerstin!


Vi sjöng karaoke i mitt rum, eller sjöng och sjöng vi gallskrek :D!


Raggade upp tjejer som skulle ta kort på oss som vi senare festade med på KM.


Full och glad kexchoklad!


raggade vidare mitt i natten och stötte på bla Falk och Mo! As sköna killar. FORNICARE!


Dagen efter är det alltid behövligt med en riktigt fet frukost!


Men hej!

Jag är en del av Mireilles historia till hennes framtida barn. Yes jag är Auntie Kerstin.
Så nu är det som så här, jag träffade Mireille för cirka eight years ago och det var väldigt angenämnt. Hon tyckte jag var en superflata men det visade sen inte så mycket senare att jag var helt okej, det var så våran kära relation föll i blomm. Nu efter ganska många år sedan har vi fått upp kontakten igen vilket resulterar i att jag är i kalmar hos min lilla tjej. I dagens läge har vi båda avslutat våra studier och är vad vanligt folk skulle kalla vuxna! Haa inte dagens sanning om vi säger så. Men det funkar för nuläget, jag måste säga att det är väldigt kul att faktiskt träffas för en helg och bara have some socialtime. What what with the what hur som. Nu är det lite absolut och franks som gäller, har inte tid för pc så bye bye. Ps. I like to fornicate.




God morgon

Vaaaaken, och det har jag varit en stund. Ska snart åka iväg till jobbet och jobba själv hela dagen.
Ikväll kommer Kerstin, wiiihuu. Vi ska mysa lite innan hon lämnar landet for like ever. Synd att vi fått kontakt nu när hon ska iväg men det är väl så det är. Hon är en pingla iallafall.

Det är väl inte mycket mer än det just nu, jag saknar Johanna!
Ha en fin dag så hörs vi senare!

Min Prins

Vart har dagen tagit vägen? Timmarna på jobbet bara försvann. Mysigt att Maria kom införbi när jag hade slutat jobba och drog med mig (eller jag erbjöd mig) på en runda på stan. Det har nästan blivit som en liten tradition att vi går och äter sushi när vi ses, och lika gott som vanligt var det. Självklart var det hur kul som helst att prata lite skit med Maria. Minnen tröttnar man aldrig på! Tack för en mysig kväll!
Nu är jag som ni kanske förstått  hemma och jag ska alldeles snart slänga av mig jobbar kläderna. Min rosa morgon rock bara hänger och väntar på mig. Imorgon jobbar jag själv hela dagen vilket ska bli mysigt, kanske till och med en utmaning?!

alltså jag hade en liten intressant disskution med en kund idag. Hur gör man nu när man ska skriva datumet? 2010-01-04 går ju jätte bra men 04-01-10, Det blir ju lite krångligt tycker jag!

Fick reda på att jag är lång ledig över Påsk så jag drar troligtvis upp till mina älskade Tuominstammare och överöser dom med kärlek! Jag saknar dom redan. Men jobb schemat kan ha ändrats tills dess så jag ska inte hoppas för mycket.

Nu säger jag god natt!


BH skola ala Mireille!

Postat av: Fd behålös?

Du jobbar på Triumph? Senast provade bh 75c. Provning är jobbig och har aldrig hittat någon bekväm bh, så jag går mest utan. Insåg att en tunn tröja krävde något under. Sökte och hittade från tyska Triumph en bh i onesize, som satt perfekt. Tunn, mjuk och glansig, ger ett litet lyft, men känns och ser ut som att vara bh-lös. Den har blivit mer använd än någon tidigare bh och behöver fler, men varför går den inte köpa i Sverige?

Svar:

Hej, och tack för din fråga. Kul att du hittat en Bh som du trivs med.
Tråkigt däremot att du inte får tag på den här hemma. Varför den inte kan köpas i Sverige vet jag faktiskt inte, kanske just för att det är en onesize bh. Om den bh:n inte är en bas bh utan en sesongs bh så har den tyvärr försvunnit ur sortimentet. Om jag hade vetat vad Bh:n heter så hade jag kunnat kollat upp det åt dig. Även om vi inte har en viss bh i butiken så ska vi kunna beställa hem den till kunde om bh:n finns kvar i Triumph bas sortiment vill säga. Ingenting är omöjligt hos Triumph.
Att prova ut en bh är ofta jobbigt. Speciellt när man inte riktigt vet eller förstår sig på bh:ar. Jag är säker på att du kan hitta en lika bra bh som din förra, ta dig orken och tiden så hjälper vi triumphare dig mer än gärna!
 
Lycka till!

Back to reality!



Kände inte igen mig när jag vaknade. Men visst var jag i mitt egna rum, blä. Jag är typ deprimerad nu efter att ha varit i Sthlm. ANYHO! Ska jobba om en timme så jag måste nog slänga mig i duschen nu. man kan ju bara hopps på att dagen blir bättre än morgonen. Det ligger fortfarande snö på marken vilket är ett stort plus!

ha en fin dag ♥!


Salut

Har kramp i fingrarna efter ett intensivt spelande av gitarr hero. Fy satan va jag är grym alltså, iallafall på easy! Idag åker jag hem till Kalmar igen. Ska åka in till centralen om ungefär en timme.  Jag ser inte fram emot det, nope i dont. Jag ser fram emot att komma tillbaka! Stockholm är mitt hem. Så är det bara.

Nu ska jag sluta sitta här och umgås med dom underbaringar som sitter bakom mig och lirar GH.
Hörs när jag är tillbaka i Kalmar.






Vackert!

:)
Nu ska jag faktiskt dra mig iväg till Tensta. Ska möta upp min älskade Ramli och skratta som bara hon kan få mig att skratta. Tror nog inte jag är borta allt för länge. Ska förbi systembolaget med och köpa mig lite vin. Jag älskar vin! Ska ta massor med kort idag, får hoppas att baterit inte laddar slut för jag har glömt att ladda den inatt.

Ha en fin dag. Puss!


Första Januari är snart slut..

Det nya året har äntligen börjat och jag skulle verkligen haft med mig mera kläder! Allting är använt nu och jag ska vara här i två dagar till. Jag längtar redan tillbaka!
Idag har jag haft en lugn dag. Vaknde imorse av att jag pratade i sömnen, vilket jag tyckte vad lite pinsamt. Hjälpte Jeanette med tvätten i brist på annat. Promenerade till Ica med hunden och handlade lite smått och gott. Här uppe är det snö och iskallt och jag älskar det! Vinter är det bästa jag vet för er som missat det.
Imorgon ska jag upp halvtidigt och åka iväg till Tensta faktist. Ska förbi pappa och sen får vi se om jag kanske, förhoppningsvid, träffar min älskade Rambo.

Ska nog förbi systemet med och handla mig en till vinflaska. Har drukit så gott vin nu idagarna så jag vet inte vad jag ska göra utan smaken i min mun, inte! Har försökt få med Johan och Fredde på minifest imorgon men får se om gubbarna pallar trycket!

Nu ska jag fortsätta njuta av att ha folk runt i kring mig som betyder.

Sov så gott!





2010































Första dagen på det nya året och jag mår toppen! Jag hade det jätte trevligt igår, både god mat och skrattade tills tårarna sprutade gjorde vi när vi såg på Grevinnan och betjänten. Sjukt kul. Har inte så mycket att skriva för jag vet inte vad jag ska skriva för att beskriva min nyårsafton. Jag mår jätte bra och jag älskar att jag är bland människor som betyder för mig! 

Tack för en fin nyårsafton ♥ !


RSS 2.0