Lite av min söndag..


Jag och Nadine, min brills är från GinaTricot..




Syskonen :) Morbror, moster och mamma


Hittade lite till Grodan :D Det är så mysigt att kunna handla sånna här grejer..


Idag har vi bara umgåts allihopa. Varit ute på stan och kollat runt lite. Nu precis har vi ätit ratatouille och kyckling och nu ska jag fortsätta stryka mina sängkappor, Jag har ju dubbelsäng nu!! Hörs imorgon antagligen så allting är som vanligt igen. Hoppas ni haft och fortsätter att ha en fin söndag, Puss!!

Mat orgasm...







Har köpt två nya matböcker och jag bara dör när jag öppnar dom och läser alla underbara recept som finns i dom. Gudars va jag önskar att jag får laga alla dessa måltider. MUMS, som Maria Montazami hade sagt!!

Ska äta lite soppa nu innan familjen kommer hit. Åker över till Nadine om ett tag för att äta pizza. hela tjocka släkten :) jag älskar min familj!!

Dubbelsäng..

Shihu,

Senare idag blir min 90 säng en dubbelsäng, äntligen. Jag har längtar så efter att få breda ut mig kors och tvärs. Är så glad nu alltså. Kommer behöva köpa en till sängkappa och jag måste stryka dom för fy satan så skrynkligt min kappa är nu Nu ska jag fixa håret så jag ser ut som något levande och sen blir det att äta frukost och bege sig till jobbet. Ha en underbar lördag!!

270210

Dagens humör: Strålande
Dagens mående: Jag mår super bra dag. Är total hypad idag.. Allting känns då bra!!
Dagens frisyr: Min lilla ruffsiga Mohak som börjar växa ut allt för mycket för att kallas mohak.
Dagens smink: vanlig basic, puder, rouge, mascara och läppglans.
Dagens klädsel: Jobbkläder vilket betyder Svart från top till tå!
Dagens planer: Ska åka iväg och jobba några timmar nu mitt på dagen och sen möta upp min mamma moster och morbror för att åka över bron till Öland och min syster. Funderar på att äta sushi till lunch.
Dagens materiella vill ha: Ett par alldeles för heta Ray -bans solglasögon.
Dagens fundering: Undra hur lång tid det tar innan jag får börja leva mitt liv igen?
Dagens beroende: Har tänkt på sushi sen igår, så det måste vara det
Dagens tråkigaste: Att lönen alltid springer iväg fortare än va man själv vill
Dagens längtan: Nästa lön :D
Dagens superlängtan: Jag super längtar efter påsk för då åker jag upp till mina Tuominstam och umgås med dom i en hel vecka!!
Dagens tidning: Glamour
Dagens låt: Jordin sparks - dont let it go to your head

Så det kan gå

Nu är jag klar i tvättstugan för denna gång. Herrejävlar va kläder jag har.. Eller det skulle inte direkt bli överfullt om jag köpte några plagg till i månaden (jodetskulledet). Jag rensar bland mina kläder hela tiden känns det som men va fan. Jaja, jag ska ta en dusch nu innan navi börjar, om de ens går ikväll. Får kolla upp det. Annars händer ingenting. Jag jobbar imorgon så det blir en lugn kväll hemma. Imorgon kommer min morbror och min moster hit. Det ser jag verkligen framemot :D!!!




Klädstången i rummet är jag helt koko på att den måste vara organiserad och fin så jag lätt hittar det jag använder mest nu på vinter..

Garderoben däremot...




...katastrof!!!!

Grodan..

Har varit förbi jysk,rusta och citygross en vänta precis med Berndt. Handlade lite allt möjligt. Hittade en present till Grodan (min bästa väns ännu ej födda son). Mysigt att kunna köpa bus till honom. Längtar så tills han föds så jag får skämma bort honom i resten av hans liv!!! Nu hittade jag iallafall en tvätthanske och två badleksaker. Ja, är man en liten groda så är man. Va tycker du Therese??
Har precis ätit lite laktosfri jordgubbsfilmjölk och magen är fortfarande lugn, vilket är skönt. Jag ska snart ner i tvättstugan och tvätta min tvätt om några minuter. Fan vad jag har kläder som behöver tvättas alltså. Otroligt att man kan tycka att man inte har några kläder att ha på sig men alltid blir det överfullt i tvättkorgen. Lustigt..


Glowing soul






pic1, window, pic2 my soul, pic3 random

God morgon/middag/Efter???

Jag vaknade sent(11.45) idag, men det gör mig ingenting. Jag är ledig och då får man snooza i en timme om man vill det! Som ni kanske märker så är bloggen omgjord igen. Jag blev så sugen efter att ha fixat och donat med Lydias blogg igår. Men nu är bloggen lite mer jag för tillfället. Jag är skitzo vettni!! Allvarligt. Ska damsuga mitt rum snart och sen försöka få mama att åka och handla mat med mig. Jag är sugen på massor, laktosfri mjölk bla. Ska prova en annan variant idag då den mjölken jag köpte sist smakade alldeles för mycket grädde. Funderar på att köpa en orbitrek också, men jag vet inte riktigt ännu. Det är mycket pengar det handlar om, för mig!!

Puss!

Be loved

Chanel RTW spring 2010.. drömlikt romantiskt. Jag vill haaaaaaa!!!!

 

 

kommer ni ihåg mina skor som jag köpte för någon månad sen?, inspiration!!

 
Längtar tills jag kan skutta runt i dom!!!

puuuhhh

Snart Navi på tv, väntar väntar väntar... Trött i huvudet efter en lång dag med massa tänkande och stressande. Imorgon vet jag inte alls vad jag ska göra? Handla mat med mam? ååååh mat, nu måste jag stoppa något i magen. Har bara ätit 1 gång idag. NOT GOOD !!!! 


Yes












har haft en super mysig dag med Mika på stan! Det blev shopping på GT(kläder&Brills) och Triumph (tåstrumpor). Sen åt vi frukostlunch på 4kök. Mycket gott var det verkligen!! Träffade på Johi på stan med vilket var kul, saknat hennes face. Jag är iallafall klar med shopping för denna månad ;P!! Önskar bara att min klänning från nally kommer snart, min body därifrån var ju tyvärr slut så den får jag inte, buhu!!

Hörs!

me!

Nu är det dags för tvätt och sen stan.. Puss på er.












In the middle of the night

Tänkte göra mig den tjänsten att skriva lite nu istället för att stressa imorgon när jag ska iväg. Om det är någonting jag är dålig på så är det att ta gott om tid på mig. Det blir alltid väldigt stressigt men försent kommer jag dock nästan aldrig, förutom när det är fest!! Då är jag alltid sist på plats :).
Imorgon då, jag ska tidigt eller tidigt och tidigt, mitt på dagen ska jag möta upp Mika för att vi ska ha tvätt dag(timme). Sist hade vi as kul, haha. Smutsig tvätt och två tjejer kan inte gå fel..typ. Men iallafall. Sen så ska vi ner på stan, eller iallafall jag för jag vill både ögonshoppa och kanske fynda något litet fynd. Funderar på lite smycken? Det va länge sen.. Och jag hoppas min klänning från nelly(vila) kommer imorgon. Vill verkligen se hur den ser ut irl nunununu!!!

Jaja, nu ska jag se om de finns något kul på tv för trött är jag då inte.. God natt!

Christopher Bailey..

..för burrberry porosum höst 2010

 

 

 

ÅÅHHH ge mig höst 2010, Ge mig fårull nuuuu.. Helt förälskad!!! och skorna ska vi inte prata om...

Onsdag

Hej,

jag har verkligen varit upptagen hela dagen vilket känns skönt. På förmiddagen så var jag med Naidne på stan och shoppade lite med henne. Hittade lite till mig själv såklart. (se inlägget under detta)jag har jobbat i eftermiddag med och det var inte så kul som jag önskar att det var. Dåligt med kunden och en allmänt tråkig jobb dag. Nu är jag ledig till lördag så jag jobbar igen. Imorgon trillar lönen in på kontot och JAAAA älskar det. Ska dra mig runt på stan och se om jag hittar någonting till lilla jag. Jag ska träffa mika med, och hjälpa min kuzin med sin blogg också.. Men shoppingen kommer först :D! Nu ska jag fixa fashion... internet segade ner totalt igår men jag hoppas det går bättre idag.. ♥


Mums






färgen stämmer bra med denna bild


Väskan är svart och lila.. Bilden gör den inte rättvis!!!

imorgon blir det mer shopping.. Detta lilla är handlat på ginatricot.


Stressigt!

Idag är det underbart väder ute. SOL OCH SNÖ! Det är inte ofta man får en solig vinterdag!! Måste leta reda på mina solglasögon nu!! Om en stund ska jag åka in till stan, vilket gjorde mig sjukt stressad nu för jag är inte färdig med mitt hår, Krull!! Jag ska följa med Nadine på shopping runda innan jag börjar jobba.


Har verkligen inte tid nu men ha en fin dag..Fashion ikväll istället, hann inte igår!!




Bomb

Har precis lagat spagetti och köttfärssås/köttfärsås??? till min syster som kommer hit alldeles snart, tror jag? Hon beställde det via sms tidigare ikväll. Jag som många vet är världs sämst på att laga mat.. jag får pina mig igenom mina egna maträtter jag lagar men det lär man väl sig när man blir vuxen?, att laga mat alltså.
Jag har som ni förstått tillbringat hela min dag med Mika och det är jag glad över att jag gjort. Vi är som piff och puff, Verkligen!!! haha. Anyho. Snart börjar Navi på tv och jag måååååste se det som vanligt.

Imorgon jobbar jag eftermiddag och sen är det hem och städa iordning lite som gäller. Mami kommer ju hem från Sthlm imorgon ochdå måste det ju vara liiite ordning och reda. Nu har jag inte brytt mig så mycket(vilket katterna uppskattar) om att plocka iordning efter mig (mamma det ser inte ut som en soptip, lovar!) men jag vet att det är bäst om jag gör det innan the lady arrives så att säga. BLA BLA BLA, jag bara spinner iväg i mina meningar.


Fashion snart... vem kan designern vara idag...(jag tråkar ut mig själv just nu)



note to myself.... SHUT UP!

goodies..

Hello,

sitter hemma hos Mika och kollar på simpsons. Missade min tvätttid med flit för jag kände verkligen inte för att tvätta idag. klarar mig med kläder tills nästa veckan endå :).
Mika har bjudit mig på God mat och lovely sällskap. Vi var på stan tidigare och självklart så hittade man något litet att få med sig hem. Jag mår bra!










Köpt på Gina tricot i REA hörnan ;)


plötsligt händer det

Vi fick tag på varandra!!! nu ska jag göra mig iordning och bege mig mot Mika. Sen väntar en troligtvis galen dag på stan.


 

230210

Alltså, ibland blir jag så fruktansvärt frustrerad på blogg.se. Jag hade nästan gett upp med att försöka logga in men tillslut så gick det. Usch!

God morgon Sverige!
Idag snöar det stora fina snöflingor. Jag kan inte låta blir att älska snön. Ja, visst det hade varit mysigt och helt underbart med vår men för mig så spelar det faktiskt ingen större roll då jag ÄLSKAR vintern. Så länge det är snö och inte blask så har jag ingenting emot detta väder. Idag var egentligen planerat att jag skulle på stan med Mika, men vi har svårt att få tag på varandra. Hon kanske fortfarande sover :)! Vi får helt enkelt se. Senare idag ska jag iallafall tvätta så jag får hoppas hon hör av sig innan det blir för sent. 

Nu ska jag äta upp min frukost som består av knäckemacka med gurka och en kopp kaffe, Ja tack!




Bubbleroom



På väg hem till mig!! Samt en svart spetsbody.. klänningen kommer dock hängas in i garderoben till sommaren är här.

Snow







Mätt som tusan, funderar på att ta en lång dusch alternativt ett kort bad. Men det får jag fundera vidare på för nu börjar simpsons igen!

Givenchys vår 2010

 

 

 


Som jag skrev igår så fastnade jag för grymt söta plagg i Givenchys kollektion för våren 2010. Varje plagg är unikt och jag hoppas att det kommer komma plagg i butiker inspirerade av dessa!! Då blir jag lycklig!

Nu ska jag laga mig kyckling och grönsaker och se på tv!! Hörs sen

Freak

God morgon lovebirds

Jag har precis tagit en skön dusch, vilket behövdes då jag var helt borta i huvudet när jag vaknade, det är något skumt på gång alltså! Idag är det jobb-dag vilket är skönt. Hatar att sitta hemma och inte ha någonting att göra. Skulle verkligen vilja ha ett jobb med mera timmar så jag har fullt upp hela tiden. Jag är en stress människa som inte fungerar utan stressen! Så, men andra ord så fungerar jag inte nu. Har lite tid innan jag börjar jobba så jag ska ta hand om mitt hår och försöka få i mig lite frukost.



Spring 2010

 

 
Vera Wang, hennes kollektion var väldigt tråkig, enfärgad, tråkig rent ut sagt men dessa fina stycken fastnade jag för. Om det är någonting Vera kan göra så är det iallafall att designa bröllopsklänningar. Jag ska utan tvekan bära en Vera Wang när jag gifter mig. Drömlikt!

Imorgon kommer jag visa er vad jag fastnade för i Givenchys spring kollektion 2010.

Nyttigheter



Har handlat massor med nyttigheter med mamma idag. Min mun brinner fortfarande efter maten jag precis åt,
champinjon,lök,broccoli,aubergine,jalapeno,kajenpeppar, hot tai och till de en knäckemacka med ägg. Härligt! Nu har det börjar snöa igen, när ska det sluta? Har inte tid att tänka på det för det är simpsons på tv.

Puss!

noon







Nu ska jag åka och handla mat med mamma. För min del blir det bara massa kyckling och grönsaker.
XOxo!


NEW YORK, 18/2- 2010

  

  

 

 

Ralph Lauren höst 2010.. Väldigt mörk kolletion måste jag erkänna men, hösten är ju mörk. Jag hittade vissa färgklickar som jag mer än gärna skulle vilja ha i min garderob till hösten. Något jagvet är att sammet inte kommer försvinna någonstans. Det kommer att vara användbart iallafall vår, sommar och höst 2010, Så det blir att öka sammetbyxe sortimentet med glädje! 

210210 midnight

ska man skratta eller gråta?

Nu är det sent igen, ute snöar det som tusan. När ska snön försvinna? Jag är sugen på vårvärme, vårblommor, vårhimmel, vårgrus.. Vår!! I need sunshine..


-

Sov gott Mormor♥


Natti natt

Hojt,

tänkte slänga in ett litet god natt till er. Sitter hos min syster och kollar på susan boyle på 4:an. Satan va dom rustade upp henne efter att hon vann. Hon blev 10 år yngre tack vare lite hårfärg och mustach vaxning. Jaja, hon är grym. Magen min är fortfarande uppsvullen, dock inte lite spänd som innan men det är fortfarande irriterande jobbigt måste jag säga. Blä! Imorgon åker jag antagligen tillbaka till stan. Japp, har inte mycket mer att skriva så, God natt på er!



laktosintolerant???

Tog ett glad mjölk till maten och min mage är så jävla uppsvullen. Börjar verkligen tro att jag är känslig mot laktos. Fan fan fan. Det ser seriöst ut som om jag är gravid. Jag ska iallafall diska upp disken som är och sen åka till mörbylånga, syster! Jag är ju ledig restan av veckan så varför inte åka över. Mamma kommer hem ikväll så katterna är det inga problem med att lämna ensamna. Usch min mage alltså. Det känns verkligen som en stor ballong som bara spänner. det är obehagligt. Får helt enkelt sluta med mjölkprodukter, självmord!!




Aj aj aj, det spänner!!!

Jalapeno

Just nu står maten och puttrar i stekpannan. Jag har inte gjort något speciellt till lunch idag utan bara stekt lite falukorv och frusna grönsaker men lite kryddor och med lite jalapeno också. Jag skippar ris,pasta och vitt bröd så ofta jag kan för det klarar man sig faktiskt utan. Det är inte så nödvändigt som man tidigare trott. Inga spännande mail har jag fått heller så denna dag blir redigt boring om jag får gissa.. Men sånna dagar får man uppskatta också. Jag har ju en hel garderob jag kan rensa för tusan :).

Nu, lunch!










Bild, 1 Vincent, 2 prinsen, 3 lunch, 4 guess who?!

180210

Fy satan vad jag önskar att jag hade en fet smörgåstårta i kylen men, det har jag ju inte. Det får bli grönsaksmacka istället :)! Idag ska jag inte göra mycket alls. Sitta hemma och glo på tv, städa lite och jobba lite med framtiden. Just nu står det lite stilla med just framtiden men det är för att jag måste ta lite kurser inom företagsamhet för att kunna komma vidare. Jag vill som sagt förstå och kunna allting jag ger mig in på!

Ute snöar och blåser det så jag lär ju inte kliva utanför dörren idag.


Gorgeous


170210

Hojt,

har precis kollat på real housewives of new jersey. Intressant intressant. Jag älskar dom och jag hatar att man inte kommer få se mer av dom nu. Jag älskar drama så länge jag slipper vara mitt i de. Jag jobbar inte mer denna vecka så restan av veckan ska jag vara uppe sent och bara vägra sova :) Sånt jag älskar!



_
läskigt fint av Alexander McQueen (rip) spring 2010

 

Alexander McQueen designade dom Crazy skorna som våran älskade GAGA har i sin musik video - Bad romance.
Sorgligt att han inte finns hos oss längre!!


Inte en människa..

Halloj.

Nu är jag hemma efter en långtråkig dag på jobbet. hade en betalande kund på 4 timmar. Vet ni hur tråkigt det är eller? Som tur var så fick jag två lådor med varor, så jag hade ju lite att sysselsätta mig med. Jag verkligen hatar sånna jobb dagar som det inte händer någonting alls på. Anyho.  Nu sitter jag i morgonrocken min och bara slappnar av. Ska kolla upp när simpsons börjar och sen diska och laga mat till mig själv. Frågan är vad man ska laga idag!!

Hörs, puss!!




Jag blev grymt sugen på att se Bride wars nu. Åh älskar hennes bröllopsklänning, Vera Wang. Jag ska verkligen ha en riktig prinsessklänning och ett riktigt prinsess bröllop när jag väl hittar min prins. Ett bröllop kan väl inte bli överdrivet?

Attack


Det ser verkligen ut som om mitt öga är vitt!



Nu är jag hemma från Berga. Satan alltså, det är inte det mysigaste att cykla i snö. För det första så ser man ingenting för snöflingorna attackerar ens ögon och för det tvådje så gör det så jävla ont när snöflingorna åker in i näsan, Brain freeze och för det tredje är det halt som fan!! Nu är jag kall och hungrig så jag ska äta frulle. Sen är det nästan dags för att åka bussen in till jobbet.

Puss

KUL!

Hallå hej,

DET SNÖAR UTE!!! Vilket innebär att jag inte tänker cykla till jobbet men, eftersom jag inte har några kontanter ute så måste jag cykla till berga och ta ut pengar. URK! Men hellre det än att cykla till jobbet i snöfall. Idag verkar som att bli en bra dag, vet inte varför med det känns bra!! Kanske för att min morbror som bor i Australien är här? Kanske? Nej, nu måste jag cykla iväg så jag får det gjort. BLÄ! Kanske ska äta frukost först!



Hohow

Mitt i natten och jag och min syster blev precis utan sällskap. Vi har haft främmande på besök och jag tycker faktiskt att det är jäkligt trevligt att få umgås med lite människor ibland. Just nu sitter Nadine och säger  -"vi har faktiskt en bra relation, eller hur? Man kan väl inte ha det bättre än så här?"
Jag älskar min syster och speciellt att hon bara kan kläcka ur sig sånna grejer från ingenstans. Det är det bästa med henne. Hon är speciell och de älskar jag!
Nu ska jag försöka lägga mig och sova för imorgon ska jag till jobbet. Jag får verkligen hoppas att det inte snöar imorgon som det gör nu för jag känner inte för att cykla i snö!!

Night night sleep tight!!


Nadine och jag som små, jag är lillen :)!

Give me..

Alice + Olivia By Romney Leader

 

 

Life.

Hello,

har sån sjuk huvudvärk just nu och har haft den sen jag vaknade, usch! Hoppas att den försvinner snart. Ute faller snön och det är vitt överallt, love, men det hade varit mysigt med lite vår faktiskt. Att kunna skippa dunjackan för en snygg kappa, kunna ha solglasögon(jag har det även nu på vintern men bara om solen lyser). Och framför allt kunna ta på sig vårklackarna!!! Det dröjer nog ett tag till :). Idag så ska jag städa här hemma, igen. Nadine var här igår och på något konstigt sätt så blev hela lägenheten upp och ner. Jag ska även ta en lång dusch för det är det bästa jag vet, duscha alltså!

Nu däremot så ska jag sätta mig framför tv och äta frukost och hoppas på att det finns någonting kul att se på!



(bilder från 2009)


Im out





Ny checkar jag ut för idag med lite kurry på fingret. Jag har lagat mat. Burgur,bakon,persilja och champinion röra med en jäva massa kryddor. Hoppas det blir gott :). Jag är världens sämsta kock!

Nej, nu blir det tv för hela slanten och jag tror jag lägger mig ganska tidigt för jag är helt slut.

ha en fin kväll. Puss!


ssssssssskönt..

Nu är jag hemma efter en rolig dag på jobbet. Kunderna har varit hur trevliga som helst och jag har haft fullt upp, om inte med kunder så med stordamning i hela butiken. Mitt snor är svart nu!!! Fresch!!
Cyklade till och hem från jobbet, jävligt skönt måste jag lova om men bortser från att jag cyklade omkull nästan 100 gånger på grund av all jävla snö men det var det värt. Funderar på att börja cykla nu till jobbet som jag gjorde större delen av sommaren. Tror nog det får bli så, så länge det inte regnar :)!

Nu snart ska jag diska och röja undan lite här hemma och sen ta mig en lång dusch. Nadine kommer förbi senare och det ser jag fram emot :)!

puss


Marc Jacobs vår 2010..

 

 

Adore!!!

Måndag

God morgon, eller god förmiddag!

Jag rullade för en stund sen ur sängen och det är konstigt hur pigg jag är i huvudet men min kropp skriker mer sömn. Jag ska ställa mig i duschen om en stund och försöka piggna till lite. Idag blir det att cykla till  jobbet, blä. Ute ligger det tjockt med snö, får hoppas att det är plogat ordentligt på trottoarerna så jag kommer fram.

Nej, duchen nu och sen lite frukost. Ha en fin Måndag!

-

Gör mig iordning för jag ska cykla upp till Mika om en stund och alla hjärtansdag mysa med henne. Hörs snart!

Vattuman

Nu är jag klar med nya designen. Jag är en sån som kan övergöra en massa så jag slutar när det är som roligst. Jag tycker min blogg blev lite vårigare nu så man får ju hoppas på att vädret följer med till värmen.
ÅH jag längtar till påsken så himla mycket. Då åker jag till mina älsklingar Tuominstam. Det ser jag SÅ fram emot. Sitter här och sjunger till Kevin Michaels låt - it dont make any difference to me. Imorgon är det ny start på veckan igen och JAG hoppas att jag får glad besked.




i mitt horiskop (vattuman  20/1-18/2) står det så här:

Du går ett positivt år till mötes och kan förändra många områden i ditt liv.
Det är dags att gå på djupet och lära känna nya sidor hos dig själv.
Nya inkomstmöjligheter kan oväntat dyka upp som förbättrar din ekonomi, och du kan lägga en pressande tid bakom dig. Fram till mars månad blir relationer din stora utmaning. Du kan känna dig låst och inte komma loss med ett förhållande. Sopa inte problemen under matten, utan försök att finna konstruktiva lösningar. Nymånen den 13:e passar bra för at förnya något hos dig själv. Investera mer tid och pengar på ett eget intresse, och satsa på att skapa större välbefinnande och harmoni i ditt liv
 

Element: luft Kvalitet: fast 
Nyckelord
: Uranus, klarsynthet, humanism, intuition, vågor, ockult, protest, revolutionär, reform, distans och bärnsten.
Positiva karaktärsdrag:
fredsälskan, lojalitet och uppfinningsrikedom. Negativa karaktärsdrag:
excentricitet och trotsighet.

 

Vattumannen dyrkar friheten

Vattumannen har en komplicerad karaktär. Det mest utmärkande personlighetsdraget hos vattumannen är behovet av självständighet och att inte tvingas vara eller göra på ett visst sätt. Personlig frihet och rättvisa är centrala begrepp. Vattumannen är originell, fantasifull och ligger alltid steget före. Vattumannen är vänlig och har ett inre lugn.

Vad kan då få denna öppna, toleranta och självständiga människa att gå upp i limningen?
Vill du få vattumannen att visa upp sina allra värsta sidor försök att tvinga henne att göra, känna eller tänka på ett visst sätt. Det kan egentligen räcka med att du antyder något liknande för att vattumannen ska slå bakut. Bered dig på långa diskussioner om du har en annan åsikt än vattumannen.

Trots att vattumannen är självständig har hon svårt att finna inspiration utan andra människor. Med en enorm intensitet analyserar vattumannen de flesta i sin omgivning på ett både nyanserat och djupgående sätt. Det kan också vara värt att lägga på minnet att vattumannen trots sin öppenhet, objektivitet och humoristiska självdistans inte är särskilt flexibel.


Bygger om...

Nu är det väl dags att tvinga fram lite vårkänslor?
Renovering pågår typ..



Music

 


Nu är jag klar i tävttstugan. Jag hatar att jag inte har en tvättmaskin här hemma, det hade varit så skönt. Resten av dagen ska jag ta det lugnt och bara sjunga högt som jag alltid gör. Har inte mycket att skriva!!!



Tvätt dag

God morgon alla glada hjärtan där ute.

Jag ska verkligen vara i tvättstugan nu egentligen men jag är så jävla trött så jag skjuter fram det till halv tolv istället. Det gör endå ingenting. Alla hjärtans dag!? Jag ska se på tv, kanske ringa Therese och berätta att hon är en bra människa? Men det vet hon redan. Annars ska jag inte göra någonting av denna dag. Jag har gett upp promenaderna och dieten för jag orkar inte bry mig speciellt mycket. Jag är nöjd som jag är! Nu ska jag fixa ihop den lilla tvätt som behöver tvättas.


Ha de!



Glad alla hjärtans dag..


Save your drama for your mama

Någonting jag tycker är grymt kul är när falskheten själv tycker att människor är falska. Det är som att släcka eld med bensin. Skämtar du eller?



Jaja, jag har iallafall precis sett Big mama2 och jag älskar dom filmerna. Hur mycket skratt som helst. Nadine är inte här, chockerande, nej!! Funderar på att dra igång en film för jag har verkligen ingenting att göra och jag SPYR så tråkigt det här är!!!! Jag spyr!


I just wanna be happy



When I was 5 years old, my
mom always told me that
happiness was the key to life.
When I went to school, they
asked me what I wanted
to be when i grew up.
I wrote down "happy".
They told me I didn't
understand the assignment
and I told them they didn't
understand life.

irritation!!

är helt 100 på att jag skrev ett inlägg innan jag åkte iväg till jobbet imorse, men helt plötsligt så är det borta!!!! Skumt, har bytt lösenord nu ifall att.. Kom iallafall precis hem från jobbet och jag är super irriterad idag, vet dock inte på vad. Hatar sånna här dagar och det kommer inte sluta lyckligt om jag känner mig själv. Usch. P-staven måste UR!!! Det snöar här i Kalmar och om jag ska vara helt ärlig så är jag inte trött på snön ännu. Jag älskar snö så för mig får det snöa hur mycket som helst. Ska faktiskt ta mig någonting att äta och sen se på tv.. Slapp söndag.. och vart är Nadine?



och så va man tillbaka..







Nu har jag varit hemma ett bra tag och jag saknar redan Gotland! Resan över var lång och jävligt gungig. Jag har haft sjukt ont i mina äggstockar nästan hela dagen idag och det har fan inte släppt än. Får hoppas att det lugnar ner sig till imorgon för jag har då ingen lust att ha ont i äggstockarna på jobbet. Jaja, nu ska jag se om de finns någonting på tv annars så går jag och lägger mig..


God natt!

Mot Kalmar

Det är typiskt mig att glömma bort att jag har kameran med mig. Det blev alltså inga bilder under lunchen men vi hade super trevligt. Babblade på som bara den om allting. Vi åt lunch på amalias nere i innerstan. Min moster är min favorit. Hon är helt enkelt den bästa mostern en människa kan ha! Nu här hemma så har jag precis klippt Therese och det blev bra. Jag är ju ingen frisör så jag kan inte säga att det blev super fint men hon ser inte skrämmande ut på något sätt, haha!
Om en timme åker jag till båten, min syster kör ner mig snäll som hon är. Jag ser inte fram emot resan. Det enda positiva är ju att mami kommer vänta på mig i oskarshamn så jag slipper sitta på en buss till Kalmar. Skönt!

Nej, nu ska jag kolla över min resväska så jag får med mig allting. Hörs ikväll..





in till stan



Nu ska jag dra iväg för att möta upp min moster på stan. Therese följer också med så det blir mysigt. Vi ska luncha och bara catch up! Idag åker jag tillbaka till Kalmar vilket jag INTE ser fram emot. Hoppas jag får ett jobb här eller i Stockholm snart så jag slipper ångesten. Så är det, men jag måste erkänna att jag saknar mina katter men inte allt katthår!!!!!!

Nej, nu tickar klockan iväg. Puss!

Fikaa







Har precis tryckt i mig lite hastbullar och det var riktigt gott som vanligt. Innan det var jag och fikade på stan med Madde. Det var skönt att få umgås med henne igen utan att festa som vi gjorde sist som iuförsig var SJUKT kul. Tack för en mysig fika muffins! Jag hoppas verkligen jag får jobb här i sommar eller i stockholm. Allt för att slippa Kalmar. Apropå Kalmar, så åker jag hem imorgon och jag ser inte fram emot det. Mitt på dagen imorgon ska jag möta upp min moster och luncha med henne! har inte jag skrivit det här redan? hmm. Jaja, nu ska jag kolla om det finns några roliga jobb på arbetsförmedlingen. kanske, kanske inte?


Puss!

Fetma eller inte?

Hello.

Jag har nu försökt 3 gånger att skriva ett inlägg men det bara försvinner. Nu gör jag verkligen ett sista försök sen ger jag upp!!!!!

Jag och Therese har pratat mycket om fetma här hemma och enligt undersökningar på internet så har jag fetma. Jag själv tycker inte att jag är fet så jag vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till resultaten från undersökningarna. Fetma för mig är typsika americanska människor som inte kan gå upp ur sängen men endå äter mcdonalds mat. Det är inte riktigt jag! Jag vet att jag inte väger enligt min ideal vikt men jag tycker fan inte jag är fet. Jag har iallafall gått med på att träffa min läkare nästa vecka för att höra om vad hon tycker. Kanske är jag fet och har fetma. Man kanske inte behöver ha hängmage och inte få plats i en vanlig flygstol för att ha fetma? Jag vet inte. Men jag kanske är alldeles för nonchalant med? Vi får se nästa vecka!

Nu sitter jag iallafall och ser på när Therese lagar mat och senare idag ska jag träffa Madeleine för en liten catch up! Måste säge WÄÄIIJ till Jennifer som är grymt duktig med sin träning och viktnedgång. Du är en inspiration måste jag säga!! Grymt! Nej nu ska jag läsa lite bloggar.

Hörs.


Jag har inte fetma, eller är det bara jag som inte ser mig som verkligheter ser mig?


Promenad i vinterlandet

Nu är vi hemma igen efter en kall promenad ute i snöiga gråbo/terranova. Det var sjukt skönt att få vara ute och röra på sig och lite skvaller om allting runt i kring skadar aldrig. Just nu står Therese i köket och lagar mat (vilket alla vet att jag inte är en höjdare på) och jag är hungrig så hoppas det blir klart snart. Ikväll ska vi faktiskt inte göra någonting alls, inte va vi har planerat iallafall. Pratade precis med min fina moster. Jag får hoppas att hon kanske kommer in till Visby innan jag hinner åka hem för det hade varit väldigt kul att få träffa henne.

Nej, nu ska jag sätta på lite musik på spot och sen längta tills maten är klart. Puss på er.






life

Hello,

nu har jag varit vaken en stund men jag har bara tagit det lugn. Ska nog slänga mig i duschen, det hade varit skönt. Just nu spelar mtv en av mina favoritlåter empire state med jay-z. Jag och Therese ska ut och gå om ett tag och det ser jag verkligen fram emot för det har inte blivit så mycket promenerade här nere. Det är alldeles för halt för det. Annars är det inte mycket som händer men jag inte har någonting emot det. För jag mår bra här.

men nu som sagt ska jag gå och duscha. Hoppas ni får en bra dag. Jag ska ta massor med kort när vi är ute idag.

Puss

Godiiis









Hej,

lite mys bilder från dagen förutom den första som är tagen på min födelsedag. Jag och therese åkte ner på stan för att bara gå runt och se i butiker. Hamnade ganska snabbt på hennes jobb (cafe) och tog en fika som varade i ungefär 3 timmar. Mötte upp Madde när hon hade slutat jobba och skvallrade en massa. Det är skönt att vara tillbaka trots att det bra gått en vecka sen jag var här senast. När jag är klar här så ska vi traska iväg till affären och köpa lite godis tror jag. För det är typ gott eller nått.

hoppas ni får en bra kväll och att alla är lyckliga. Puss

Gotland.

Lite kul att jag vaknade på Gotland idag när jag slog upp ögonen och inte riktigt förståd först vart jag var. Igår ikväll åkte jag till Gotland och jag ska vara här tills på fredag då jag åker hem igen för att jobba. Just nu står Therese och gör sig iordning. Jag ska hoppa i duschen för jag luktar lite skumt efter resan inatt haha. Vet inte alls vad vi ska göra idag. Kanske åka ut till Rute till min moster som också bor på gotland. Kanske bara strosa runt på stan och njuta av att jag är på gotland. Jag är glad igen!


Ont i ryggen

Hej hej hallå,

Här sitter jag hos Nadine i mörbylånga och har sjukt ont i ryggen känner jag nu. Vet inte alls varför men jag känner att jag nästan inte ens kan sitta kvar här. Igår kväll drack vi lite vin i sällskap med några av Nadines vänner. Nej, nu kan jag inte sitta här länge, eller jag står upp nu men ryggen gör ont. Ska lägga mig i sängen och knäcka ryggfan.

Åker in till stan vid tre för att jobba några timmar, ha en fin dag så hörs vi ikväll.

min 21-årsdag



Vaknade och fick en bukett med min favorit blomma. Idag är som många kan ha missat min födelsedag. Ska inte fira något speciellt utan bara några stycken som kommer över på smörgåstårta. Jag vill inte bli äldre, har lite panik! haha. Igår natt var nog en av dom roligaste på länge jag skrattade så mycket. Tack Snuffe och Pervo! Nu ska jag ta en dusch och sen göra mig iordning.


Kul



Det här är kul :) eller så är jag bara övertrött.  Happy-B day till mig!

Het..


Sista timmarna som 20-åring

Hej,

Kan ni förstå att jag verkligen gick hem från stan idag. Jag kände bara att nej, jag ska fan inte ta bussen. Jag gick hem till Mika istället för hem till mig dock. Kul att snacka lite skit med henne. Lite sisådär att mamma hämtade mig därifrån med bil men jag skyller på att det är mörkt ute nu. Just nu håller mamma på med smörgåstårtan och jag känner nästan att jag vill hjälp till men endå inte för jag är så jäkla hungrig så jag hade bara ätit av den istället för att göra den. Jag har försökt få igång min gamla LG men det är sten död. Jag som vill använda den. :( jag tycker om stora telefonen!!

Nu ska jag faktiskt göra mig någonting att äta och sen sätta mig vid tv och bara glassa mina sista timmar som 20 åring.




i got love for you

God morgon!

Skönt med en dusch så här på morgonen, men jag kan inte förstå er som säger att man vaknar till. Jag vill fortfarande gå och lägga mig. Idag jobbar jag nu några timmar mitt på dan. Funderar på att promenera hem när jag slutat jobba så jag får det gjort. Det är ju inte så värst långt till stan. När jag kommer hem ska jag baka min smörgåstårta och sen städa kind of hela lägenheten. Inte för att det är stökigt men det skadar inte med en städning.

Nu ska jag göra iordning mitt hår för jag kan itne se ut som jag gör just nu :D, ha en fin dag ♥


jag vill hem!

Garderob rensning mitt i natten


Jag blev av med en del men vi kom inte ens halvägs... Haha, katter alltså.. <3


Jag hittade min älsklings cd som jag köpte i Turkiet 2008, jag blev hur glad som helst och just då slog det mig. "man ska inte ha för mycket skit för man tappar bort det saker man verkligen vill ha".
Jag rensade bland mina kläder igår och det blev en hel stor kasse som ska iväg. Min garderob är KAOS men det blir fin så fort alla kartonger försvinner. Imorgon ska jag som sagt jobba och sen på eftermiddagen ska jag baka smörgåstårta och städa. På söndag fyller jag år och min pingla Mika kommer förbi och äter med mig och mami. Jag vill inte fira att jag fyller 21 för jag vill inte bli äldre så det blir inget party eller mingel. Snart kommer rynkorna, euw.

Hoppas syster har hunnit hem från stockholm innan min födelsedag!!!
(PIIIIIIIIIIIIIIIIK)

Nej, nu säger jag Güle Güle askim!! (hej då älskling)

Jag hatar lata dagar

Just nu känner jag hur panik av rastlöshet börjar krypa sig på. Jag skulle kunna gå och lägga mig för jag ska upp rätt så tidigt imorgon och jobba meeeen jag är ju inte trött. Jag hatar att inte ha någonting att göra för jag är en intensiv person som alltid vill ha 100 bollar i luften. Mina alldeles för korta 4 dagar på Gotland var det bästa på länge. Jag hade fullt upp nästintill hela tiden och jag älskar sånt tempo! Funderar på att göra om min design på bloggen med. Lite mera krimskrams men jag vet inte riktigt.  Jag hatar lata dagar!!

Jag hoppas iallafall på att nästa vecka blir en bra vecka med kanske något samtal från sthlm angående jobb?



skönt

Jag kan ju inte ljuga och säga att det inte är skönt att ta en lång promenad. Speciellt inte när solen lyser och himlen är blå. Underbart! Hoppas jag håller i detta nu och gör det varje dag. Jag är bra på att skita i saker och ting. Nu ska jag ta en dusch och sen sätta mig med framtiden och jobba en del. Just nu står allting rätt så still. Skulle behöva den där starta eget utbildningen. INSPIRATION TACK! Kom på precis att jag fyller år på söndag, jääij?!

In i duschen med mig!!


Promenad

Shillevippen,

Känner mig fylld med glädje samtidigt som jag är fylld med ångest. Konstig känsla. Jag ska ge mig ut på lång promenad men först ska jag lägga över musik på en mp3 så jag inte är alldeles ensam för det är bara tråkigt. Jag vill ha en orbitrek hemma, det hade varit drömmen för då hade jag bosatt mig på den alltså. Jag har velat ha en sån i flera år typ men jag har aldrig fått tummen ur,, och köpa en..Men promenader är nyttiga men frisk luft och skit. 

Idag är den en sån riktigt fin vinter dag, solen lyser och himlen är blå. Nu ska jag fixa med mp3 och sen ut.

Puss!


20100204

Nu börjar det blir mörkt här i Kalmar. Själv sitter jag med krulligt hår i mitt nattlinne och fasar för att hänga upp alla jäkla kläder som jag håller på att tvätta och alla kläder som fortfarande ligger i tvättpåsarna. BLÄ! Skulle behöva rensa en DEL i min garderob. Får väl ta tag i det nu antar jag.. Varför ska man ha så jäkla mycket kläder, trots att man alltid känner att man inte har några kläder alls? Blä.. nej nu ska jag ordna med det där så det finns plats för det nytvättade kläderna.


Happy B-day!!

Idag fyller Madeleine 23 år :D Grattis min sköna böna!! Önskar att jag kunde vara hos dig och fira!!



Jag har verkligen glömt bort hur skönt det är att vara ute och gå! Jag har precis kommit hem från en timmes promenad. Ska slänga mig i duschen alldeles snart. Jag fattar inte varför jag inte är ute och går oftare. Det är bra för mig och sen är det ju så jävla skönt att ha gjort någonting av dagen. Jag får hoppas att jag fortsätter med detta nu när jag endå har börjat. Har slutat äta ris, pasta och vitt bröd med. Det känns bra. Annars ska jag inte göra mycket idag. Söka jobb och jobba på framtiden.

Men först en lång dusch, ska nog raka benen med möhö.. Puss


Happy B-day!!

Idag fyller Madeleine 23 år :D Grattis min sköna böna!! Önskar att jag kunde vara hos dig och fira!!



Jag har verkligen glömt bort hur skönt det är att vara ute och gå! Jag har precis kommit hem från en timmes promenad. Ska slänga mig i duschen alldeles snart. Jag fattar inte varför jag inte är ute och går oftare. Det är bra för mig och sen är det ju så jävla skönt att ha gjort någonting av dagen. Jag får hoppas att jag fortsätter med detta nu när jag endå har börjat. Har slutat äta ris, pasta och vitt bröd med. Det känns bra. Annars ska jag inte göra mycket idag. Söka jobb och jobba på framtiden.

Men först en lång dusch, ska nog raka benen med möhö.. Puss


Zomib

Hellå, här sitter jag och väntar på att mina nudlar ska bli färdiga. Ska åka iväg till jobbet om en timme  men jag har ingen större lust faktiskt. Idag är en sån dag så man bara vill vara hemma och inte göra någonting förutom att se på tv hela dagen. Snöat har det gjort inatt med. På söndag får de lov att försvinna :) för då fyller jag ju år!

Nej, nu kokar nudlarna upp.. ha en fin dag, Puss!

Natt natt hattifnatt

Lååång dag!! Har jobbat, stressat, svurit(stavas det så?), snubblat och slagit mig. Nu sitter jag helst slut i huvud och kropp och har precis kollat klart på finalen i paradise hotel. Tråkigt att Jackie inte sköt honom, haha!! Annars har jag sökt jobb på Gotland idag och några stycken i Stockholm. Får hoppas att jag får napp på något av ställena. Vill BORT från Kalmar nu, jag har verkligen kommit på, VERKLIGEN, att den här staden är ingenting för mig. Så är det bara. Visst är den mysig ibland och god sushi men va fan.. det räcker inte. Så jag ska bort så fort som möjligt och jag kommer aldrig tillbaka, (p e p p a r   p e p p a r   t a   i   t r ä). Ska se navi på 3an och sen gå och lägga mig. Hoppas snöovädret har lagt sig till imorgon för jag vill nog ta en promenad när jag vaknat!


Sov gott gullisar!!

Shoppat på Gotland!


Dun jacka från Cubus.. Jag visste inte att det var dun!!!


Sammets byxor från Cubus. Trodde aldrig jag skulle gilla dom så mycket som jag gör :)


Telefonsmycke från Clas Olssons..

Battlefield



Goooooooooooooooood morgon.. Fan va jag har sovit. Jag har till och med snoozzzat en timme. Känner mig helt förstörd haha, jag har sovit förlänge. Well well, om några timmar ska jag iväg och jobba vilket jag halvt ser fram emot. Bättre än att bara sitta hemma. Nu ska jag däremot äta frukost och sen får jag se om jag drar ut på en lite promenad.. Ha en fin dag med mycket kärlek ♥

Sleeeepeeee


Jag är så sjukt trött nu så jag vet inte vad jag ska göra för att inte somna. har precis ätit Sushi och MMMMMMH så gott. Dagen på jobbet kändes hur lång som helst, just för att jag är så trött som jag är. Ikväll blir det att lägga sig i tid då jag ska hoppa in extra imorgon på jobbet. Jag behöver sova ut! Jag saknar Gotland och jag saknar THERESE. Det känns helt overkligt att jag varit där över helgen. Så är det..

Nu ska jag sätta upp ögonlocken med tandpetare och se på tv. Puss

big deal...



Kom hem inatt från Gotland. Båtresan var ingen höjdare men bra gick det. Träffade en barndomsvän som körde ner mig till Kalmar.Typiskt att man skall bli stannad av polisen på parkeringen när man är så nära hem och så himla trött. Svårt att hålla humöret uppe!! Jag har haft hur bra som helst på Gotland. Jag älskar min lilla ö och dom fina människorna. jag är harmonisk idag. Undra hur länge det håller ;P? Nu ska jag fortsätta platta håret för jag ska iväg och jobba om en timme. Ikväll ska jag jobba med framtiden och söööööka en massa jobb både i Stockholm och på Gotland :D!


Ha en fin dag, puss!


RSS 2.0