31 maj 2010

hemsk natt igår. Efter en natt promenad i stan med Q så var det dags att bege sig hem. Innan min sväng så låg en påkörd katt på vägen, jag hoppade ur bilen nästan i farten för att då märka att katten fortfarande levde. Jag som lämnat min mobil hemma för laddning stoppade första bästa bil och bad om telefon. I panik ringde jag polisen som är kukhuvuden och i det stora hela bad oss ringa tillbaka när katten var död. MEN HALLÅÅÅ! Där stod vi och kunde inte göra ett skit förutom att se på när katten plågades till döds av smärta. Ringde mamma som ringde läckeby djursjukhus men när mam kom till oss 15 minuter senare var det försent. Jag är så arg på polisen så jag vet inte vad. Hade det varit en hundsatan hade dom släppt kaffekopparna och åkt ner med blåljus men en katt är ingenting värd. Det var ju någons husdjur. Och hur fan kan man köra på ett djur och sen bara köra därifrån??? Vad är det för människor?

När jag kom hem från djursjukhuset så roffade jag åt mig prinsen som fick sova på min mage hela natten!!


det enda man behöver till fest..





..är ett par heta läppar och ett par sexiga ben. CHECK!!

great day













en underbar dag är vad jag har haft. Vi började med att hämta mitt pass, omg! Åkte ner på stan och käkade lunch. Luffade runt på stan och kollade i varenda butik, jag hittade ingenting speciellt. Tog en glass i solen, upptäckte att Charlott uppträdde inne på baronen, lyssnade en millesekund och gick sen därifrån. Tog en öl i solen, tog en cosmopolitan i solen. Blev lite hungriga. Njöt av en tallrik sushi. Blev överdrivet mätta och rullade hem. UNDERBAR DAG ♥!!

Nu ska jag snart sova för imorgon öppnar jag på jobbet.

27e maj 2010

wuup wuup. Har precis gjort mig het för en eftermiddag på stan med Johi. Ska förbi polishuset med och hämta mitt pass som kom rekortid måste jag erkänna. det tog 1 arbets dag och nu är det här. Hoppas bilden är lika bra som jag kommer ihåg den haha. Det blåser lite ute men det klarar jag. Så länge det inte regnar är jag nöjd.

Ha en fin eftermiddag mina vänner :O?!


vackraste Elin Kling




kvälls promenad...




-15 kg



Lite skillnad är det väl endå? Mina kläder är förstora iallafall :P. Jag har 7 kg kvar till midsommar som jag vill gå ner. Jag har bestämt mig för att köra nutrilett resten av den tid som är kvar :) alltså 24 dagar. I think I can do it. När jag nått mitt mål kommer jag skriva vad jag väger.

25e maj 2010



Hojt. Dagen har bjudit på en del regn måste jag säga. Skur hit och skur dit. Var ner till stan och fixade mig ett pass, anledningen till just ett pass och inte ett legg är för att om jag känner att NU vill jag resa så behöver jag inte oroa mig för att jag inte har ett pass haha. varför förklara egentligen? Så på tisdag nästa vecka är jag en vanlig människa igen. Har kännt mig helt låst utan legitimation faktiskt. IM BACK :P. Var precis en runda över till syster med. Virrpanna som vanligt. Ser fram emot helgen som fään. Det ska bli gutt att grilla och festa loss lite. Hoppas på kanon väder.  STOOOOPP!!! Herråå..

24e maj 2010

när jag cyklade iväg till jobbet tidigare idag så var det strålande solsken och himlen var halvklar. Lagom till att jag slutade jobba började det ösregna (min cykel står kvar på stan med andra ord). Mam fick hämta mig :)! Nu är det regn varannan sekund. Jag gillar sommar regn men föredrar sommar sol.
Nu är det bara 26 dagar kvar innan jag drar iväg till stockholm och sen vidare till gotland för midsommarfirande. LOVELY! Om vädret är fint imorgon ska jag traska ner till polisstationen och skaffa mig ett pass. Ser fram emot sommaren som aldrig förr. pirr pirr!!






bilder från tidigare idag..

gårdagen








pic1 Baki, pic2 Nadine & Meriton, pic 3 svinö(haha) ölandsbron by night, pic3 mysbild.

igår blev det basket häng vid Nova på kvällen. Sjukt kul och skönt att få röra på sig faktiskt. Åkte ner till svinö och bara njöt av en mysig sommarkväll. Fick lite privatlektioner i boxning av Baki, inte mig grej haha! Kvällen slutade inte allt för sent då jag (mood killer) behövde min del av skönhetssömnen. Så kan det gå. Nu ska jag cykla iväg till jobbet. Solen lyser och himlen är halvblå. Det pirrar i magen :)

Ha en underbar dag. THERESE JAG SAKNAR DIG!!!

23 maj 2010











summer loving

pic1 Nadine lite så där självmordsbenägen, pic2 Nadine, pic3 svättiga efter en het match, pic4 me, pic5 I  basket

nighty night



Lång dag men en vändigt solig och värm dag. I love! har njutit av varenda sekund ute i solen. Både med lång promenad i kalmar och rabattrensning på öland. Imorgon ska jag över bron igen och fortsätta rensa om vädret till låter. Nu vill jag ha sommar på heltid! Ska inte glömma kameran imorgon som jag gjorde idag.

Nu är det speed 2 på tv och sen sooova

Gräsklippar tjejen







Idag har jag spenderat eftermiddagen i hagapark(öland) där jag klippt gräsmattan och solat. Hur skönt som helst. Imorgon ska jag dit igen och rensa bort allt ogräs. Nu är det sommar i Kalmar. Hoppas bara det håller i sig =)

house wife

Jag känner att jag älskar mig själv på bild. Jag behöver inte ens ta om korten längre haha. Imorgon väntar en promenad när jag vaknat och sedan eftermiddags jobb. Känns lite lättare. Har fullbokat min semester vecka, 9dagar med bara kärlek. Sthlm och Gotland står på schemat. underbara underbara. Det kommer nog bli en vecka jag sent kommer glömma. MEN OJ skrivnörden är på g ♥ road kill. Night night!!


oredigerad dessutom!!!

-

snart dags för personalmöte på jobbet. Ända till klockan nio ikväll. Ska ta mig en snabb dusch och sen göra mig iordning. kort, kort kort kort kort kort.. jag vill ha midsommar nununununu!!!!


klia klia klia kliaaaa

Det kliiiiiar i mina ögon. Jävla helvete. Vaknade inatt av klåda. Dags för ögondroppar igen? Jobbiga sommar!!


18e maj 2010

Hej, Lite bättre väder vilket bidrar med lite bättre humör. -13 ska bli -15 denna vecka (hoppas jag!!). Nu ska jag springa i tvättstugan och gå promenader mellan tvättarna ♥ jag saknar min andra halva, T!


rätt lustig bild, men jag gillar den endå.


oh, let me relax



Efter en lång dag en väldigt sliten Mireille. Jag fasar inför passkortet som jag ska ta om någon vecka. Pass och legitimationskort blir aldrig bra. Nu börjar jag få tillbaka mitt ansikte känner jag och jag älskar det!

17e Maj 2010

Säger man glad nationaldag? Glad nationaldag Norge :) Önskar jag hade en norskdvärg i min garderob.


från 2009, sjukt dålig kvalite häär vaaaaa!!!!

Vaknade otroligt tidigt idag för att vara jag vilket jag är lite glad för. Då kanske jag äntligen kan somna före kl3?
Nu ska jag blanda mig en shake och om ett tag ska jag cykla till jobbet. Great day!

-13 kg

Fortfarande dåligt väder men jag mår bättre idag än jag gjorde igår. Tur att jag har min pepp talker som får mig att må bra ♥. Tränings dag idag. Skönt som satan och jag är bara 7 kg ifrån mitt mål. Alltså -13 kg från start ;) Jag kan inte fatta att det har gått så bra för mig, jag som är så lat. Kyckling, bacon kassler och motion är verkligen allt som behövs.


-

Jag vill inte bo här. Jag är så trött på att inte trivas eller att vara lycklig. Livet är fan inte värt att leva längre.

14 maj 2010




Försov mig imorse och fick lite panik men mami räddade mig. Snabb dag på jobbet. Cyklade hem i duggregn och nu är jag helt slut i huvudet. Kan bero på att jag inte hunnit äta idag. Kycklingvingar here i come.


here we go





Vakna, tvätta, städa, simpsons.. hockey, navi cis, sov..nighty night!

Fuck you.



Its like we all had better days. Problems getting all up in your face. Jag vill inte vara din vän!

regn och åska





lång dag och jag är grymt sliten. Slapp framför tvn och hoppas på roliga program.

-

Va roligt att symaskinen slutar fungera mitt i syningen och att nålen fastnar i tyget så att jag är tvungen att klippa loss det och sen sprätta upp tråden för att då se att nålen gjort hål i tyget. JAA va roligt!! Åt helvete med allting. Har lagt ner 5 timmar på ett och samma plagg som nu inte går att rädda. Jag är arg!

11 maj 2010





Vill ha tyger i dessa färger. Tänkt sy upp en byster och lite omsyning av plagg.
Efter det blir det en powerwalk i solskenet. Mums

Solsken idag

 



 

Lite älsklingar från style.com som jag hoppas jag kan får lite av i sommar. Spring 2010 rtw

I got a feeling




Fotograf: Carter Smith Modell: Anja Rubik

Ge mig en solig dag när jag vaknar så jag får lite sommar inspiration. Nighty night!!

10 Maj 2010







Jag vill ha tillbaka mitt sociala liv!!

done.





Städat och färdigsytt. Hockey på tv. Heja Svea!!

Lite mer jag ..



Efter:






Nu ska jag finslipa alla trådar som hängder kvar :)


I just want to..






9e maj 2010



Need to do something!!! Snart är det Juni :)

8e maj 2010







Dags för arbete så där mitt på dagen. Kallt och regningt ute. Jag vill ha soool!

Dans







Johanna, jag har 160 kort och 2 filmer från i torsdags. Vi får komma på en lösning för det blir lite jobbigt annars. underbara dansare

Ohhh yeeeeaaa









Im so qute!!

Ops..



 Therese Vs Mireille.. jag saknar dig!!


6 april 2010 update: MAJ MAJ MAJ MAJ!! ;)





Ny dag, nya tag. Ska träffa B snart, tvätta senare och träffa J sent och gå på dansashow sen är det att ta bussen över bron till syster och spendera tid med henne. Fullt ös idag. Vart är solen?

tired of shit people



5 maj 2010



Nyduschad och lyssnar på Längesen - Petter och Veronica Maggio som Therese tipsade om. Lustig känsla i kroppen, på minner om hemska tider i mitt liv. En gångs låt!

Dröm soffan..






Jag deltar i tävlingen från Furniturebox.se där min lilla ritning kan bli verklighet.
min soffa är drömsoffan.

 


after rain comes sunshine



nya avsnitt av simpsons på tv nu och  5 små kyckling vingar väntar på att få bli uppätna. Love

it's raining





jag vill ha solsken..

Bild blogg?



Jag vill börja blogga med endast bilder. Får se om jag lyckas!!

2 maj 2010

Hej på er.

Har just kommit in från en solig powerwalk. Solen gick däremot precis i moln så jag hann precis. Skönt som attans var det och jag är redo för en månad med....fitness? :) Det blev ingen klänning igår förresten, jag blev inte nöjd med tygerna jag har så jag sket i de. Tog ett glas vin istället och njöt av en skön lördagskväll hemma. Idag händer inte mycket, ska städa lite så lite av alla miljontals katthår försvinner.

Nu ska jag börja plocka lite :)


jag vill härifrån

Hej,

jäklar vad jag är kissnödig men tänker slänga ihop ett litet inlägg endå nu när jag äntligen kommit in på sidan efter att ha försökt hela dagen. Dagen började med en powerwalk i solen vilket var hur skönt som helst. Kom sen på att Mördarkatten Vincent har blivit omplaserad och jag saknar honom redan, trots att jag skrev att jag inte skulle göra det. Jag ska nog sy mig en lånklänning nu faktiskt. Blev så hemskt sugen på en och varför då inte sy en egen? Ska se om jag får ihop någonting snyggt... vänta måste kissa, jag glömde bort att jag bloggade haha.. nu är det simpsons på tv.

Ha en fin lördag.. Lägger upp bilder om jag lyckas med klänningen :)

1 maj 2010




Trött jävel säger god natt och imorgon blir det fullt sho med träning och tillbaka på pulver föda efter en riktigt onyttig vecka med MASSOR av skräp mat. Ganska äcklig när jag tänker efter för inte fan är det gott. Men jag står still på vågen iallafall vilket jag varit glad över men nu ska det tappas kilon igen. Jag har ju en sommar att tänka på. Drygt 2 månader innan deadlinen äger rum. Heja Heja swamplady!


God natt ♥


RSS 2.0