Min dator...

0-155039cba0bc75809a406660ce3bd03f.png

Kolla varifrån!

Min dator är fortfarande trasig. Börjar bli riktigt irriterad över situationen faktiskt. Jag vill kunna skriva av mig och ett litet sms räcker inte till. Just nu är jag på jobbet men här är det helt tomt på folk. Ska ta mig en snabb runda på stan när jag slutar vid 6. Jag saknar stockholm allaredan. Har bestämt mig för att försöka flytta upp till nästa år men, denna gång ska jag riktigt planera allting och vara förberedd på mycket jag inte var förberedd på sist.. För jag är trött på fiaskon! Har faktiskt redan börjar små kolla på jobb och lägenhet. Ja, nej, nu ska jag sluta dagdrömma. Hörs förhoppningsvis ikväll. Puss på er!






Kära vänner.

0-4e63bfebfd39c519413e8adae2fbc128.png

Kolla varifrån!

Kära vänner. Mitt internet har lagt ner, idag har jag faktiskt köpt en jacka.. Köpte den på h&m. Nu kollar jag på idol och jag hoppas på att mitt internet fungerar imorgon. PUSS


Nu skall...

-7328447c1ff364293bb3224678db9c4.png

Kolla varifrån!

Nu skall jag snart flyga iväg till kalmar. Gillar inte riktigt att flyga samtidigt som jag gillar att flyga.. Hörs senare. PUSS


Lite Stockholm.

Hej älskade raringar. Igår blev det inget inlägg för jag glömde helt enkelt bort att blogga. Var i Kungsängen med Tuominstam och firade gubbenlilla. Hejade på indebandytjejerna och hade det allmämt trevligt. Är mer sugen är någonsin att flytta tillbaka till Stockholm men jag har lovar mig själv att jag inte skall stressa upp denna gång utan jag ska ta den tid jag behöver för att få det att fungera så bra som möjligt. Är inte blogg sugen nu heller så jag skall bara slänga upp lite bilder så jag har de gjort. Flyger hem om någon timme så vi hörs senare ikväll..
Puss på er!


(lite bilder från fredagen, hade hur trevligt som helst. Hade dock glömt bort att man måste vara redo att vara vaken till typ 5 på morgonen innan man får somna. Och 2 timmar av åkande fram och tillbaka är MYCKET när man är onykter!)


(igår var det bandy och födelsedagsfirande i kungsängen) Fick riktig nostalgi känsla av att sitta och titta på tjejerna kämpa. Påminde mig om när jag var liten och spelade basket. Något jag kan sakna idag.

Här är...

0-5a44a4cefdb0d79d6f8735b5045d9c06.png

Kolla varifrån!

Här är det kallt som tusan.


lite sliten

HOHO! igår hade jag hur kul som helst. Helt underbart att få umgås med lovergirlsen alltså. Jag har varit halft död hela dagen och är fortfarande lite sliten från igår. Fick inte så mycket sömn inatt men så är det när man satsar allt. (bilderna kommer senare) Ni får ursäkta dålig uppdatering men jag har ingen vidare lust att sitta vid datorn när jag är här uppe men tanke på att jag inte varit bland mina älsklingar på runt ett år!
Senare ska vi iväg på hockey. kul kul och sen ikväll blir det nog lite sällskapsspel, snacks och vin. Mys.
Imorgon åker jag hem. Måste kolla upp hur flygen går. För jag orkar då inte sitta på en buss i 6 timmar.

Hörs senare med lite bilder från idag och hockeymatchen.
Pusspåer!

Fredag i sthlm!


Nu är jag redo och ska snart ge mig iväg mot Tensta.. Vart kvällen tar mig har jag ingen aning faktiskt. Vi får helt enkelt se. Men jag kan slå vad om att det blir en riktig super kväll. HUMÖRET ÄR PÅ TOPP!

Nu ska jag dra. PUSS!

Bråttom!

Hej, jag gör mig iordning. visar sen. PUSS

shit. Har...

0-16deccaa90c271efcf9d573191c28340.png

Kolla varifrån!

shit. Har aldrig varit har inne. Jag känner mig rik och de är läskigt fint här inne.


God morgon antar jag?!


(jag saknar dig lover)

Godmorgon!! Jag håller på att göra mig iordning för att åka in till stan och se om jag hittar en höst jacka :D, Det är väldigt behövligt. Sthlmvädret är mulet och igår regnade det hela kvällen. URK! Ikväll blir det utgång som det ser ut nu men mina girlys! Ska bli så kul. Tror jag ska möta upp dom i stan men jag vet inte riktigt. Jag tror dom sover fortfarande. Jaja. Nej nu ska jag äta frukost.

vi hörs under dagen, puss på er!

Up up and away!


Nu drar jag till storstaden! Och jag kommer ha så kul! Hörs nog ikväll eller liknande. För jag kommer nog inte vilja sätta mig vid en dator och blogga när jag kommer fram. HA EN BRA TORSDAG! PUSS!


Oj oj, dagen är här :D

God morgon alla fina! Nu är jag uppe(vaknat har jag inte gjort än) och gör mig iordning. Ska snart börja med håret men jag skall bara packa ner det sista så jag inte glömmer det. Äta frukost kan vi glömma. Det är alldeles för tidigt för mig att äta. HOPPAS HOPPAS HOPPAS det finns platser kvar på flyget men det borde det nästan göra. Det är ju bara torsdag idag. Jag är så glad men jag ser ut som en zombie..

Puss så länge!

God natt



Nu ska jag faktiskt TRO DET ELLER EJ, gå och lägga mig för imorgon ska jag upp vid 7 för att vara färdig vid halv 9. Hoppas hoppas hoppas det finns biljetter så jag kan komma med på standby! Jag chansar ju lite vilt känner jag men jag brukar ha turen...............bara för att jag var på väg att skriva det jag skulle så hoppas kattjävlen upp och köser sönder tappeten i mitt rum! DÖ!. Nu blev jag sur.. hörs imorgon.

Jag+packa=MAMMA,HJÄLP!



Jag hatar, HATAR att packa för jag vet inte hur man gör! har verkligen packat MINIMALT med grejer men endå är väskan fullproppad och jag är tvungen att använda min bananväska som smink och hårgrejs väska! Fan i satan! Och om jag känner mig rätt så kommer jag ha med mig lite nya grejer tillbaka hem, VART SKA DOM FÅ PLATS?! Fan! har iallafall packa ner 2 par klackisar. Funderar på om jag ska ta med mig både mina indianboots och mina vanliga dagisar!? ÅH VART SKA DOM FÅ PLATS DÅ! Jag orkar verkligen inte släpa runt den stora resväskan så jag(mamma) får fixa detta på något sätt.

Puss på er!

IM SO EXCITED


(Jag brukar alltid ta två kort som jag väljer mellan, men när jag ska ta kort nr 2 slår jag i armen precis när kortet togs hahaha, är det så jag ser ut när jag får ont ?! :O Söt jag är!)



Hej, nu är jag hemma och la precis på telefonen med Jeanette. Imorgon är jag där. KUL SOM FAN SKA DE BLI! Det pratar redan om fest lite överallt i stockholm och jag vet inte var jag kommer hamna men KUL SOM FAN SKA DE BLI! Jobbet idag var segt. Inte mycket folk nu på hösten inte. Men jag älskar mitt Triumph, bästa jobbet ever!

Nu ska jag snart hämta upp sista tvätten och sen börja PACKA PACKA PACKA! Åker med flyget 9.20 imorgon och landar på bromma 10.15 LÖVLY! CANT WAIT! Nu ska jag dra fram väskan och sen packa.

HON INSPIRERAR MIG



Lauren C o n d r a d !

Vi hörs ikväll.



Jahapp då är jag klar för jobbet. Ute blåser det och jag behöver verkligen en höst jacka. Har ingen än så jag springer runt med min kofta! URK så kallt det är ibland. Hoppas jag hittar något snyggt i sthlm. Vet fortfarande inte vilket flyg jag ska boka. Får kolla det nu innan jag åker till jobbet. Ikväll ska jag iallafall packa, tror jag kommit på hur mycket jag ska ha med mig. 2 outfits per dag?! Mama ska vara snäll och tvätta lite kläder åt mig när jag är på jobbet iallafall, TACK! Hoppas det blir mycket jobb ikväll, då går ju tiden snabbare.

Måste man verkligen vara blond för att ha riktigt riktigt kul?!

Puss på er!

Sluta inte älska mig.


Once In A Lifetime


(frågan är om jag ska ta flyget kl 7 så jag är framme 8 DET ÄR JU LITE TIDIGT! eller flyget senare?)

God morgon. Här sitter jag och lyssnar på "At last" och bara myser med mig själv. Ska snart hoppa in i duschen. Någonting som suger när man vaknar för tidigt är att det inte finns ett skit att kolla på, på tv. Det är lite trist.

har suttit nu i 10 minuter och inte haft något att skriva..

Ska hoppa in i duschen nu så jag luktar lite godare om en stund mohahaha.
Puss på er!

Stockholm torsdag morgon då!

Ja jissus, jag kommer iallafall iväg till stockholm efter mycket om och men. Det ska bli skönt att få komma upp. Åker torsdag morgon och sen ska jag dra en lite runda på stan innan jag möter upp Jeanette. Åh så jag längtar! Annars har jag legat i soffan som en slempropp och kollat på tv. Jag är grymt sugen på ett glas mjölk.. brb..

(ÅNGRADE MITT BILDVAL!)

.. så nu har jag min mjölk. GOTT! Nu är bara frågan vad man ska ha med sig i packningen :O?! Kläder men hur mågna skor och hur vad för kläder .. Å N G E S T! .. Nej nu ska jag gå igenom min garderob.

Puss på er! ♥

Saker jag glömmer att komma ihåg


(bild från igår)

Hej, SEGT Värre men min dator har seriöst lagt av typ. Inte förens nu har jag fått igång den. JAG HAR gjort en hel del idag faktiskt. Varit i skolan, fikat på stan med mam, Pia, nettan och lilla ludde! Städat mitt rum(möblerat om lite) Det blev jätte fint. Har saknat att ha det rent :O Mycket har med att göra att jag inte haft en tvättkort men det har jag nu! WIIIIE! Har varit på Öland med en sväng. Träffade KNUTTIS! älskar den hunden alltså och han fick en lite present som han får nästan varje gång jag åker dit. Nu håller mam på med maten. potatisgratäng och biffar MUMS FÖR FAN! .. Vet ni vet ni vet ni.. imorgon eller på torsdag morgon åker jag till STOCKHOLM och jag är så glad i kroppen alltså. KÄRLEK TILL HUVUDSTADEN!

Nu ska jag läsa bloggar, hoppas folk skriver något vettigt ;D

Stockholm snart snart snart!


(här va vi små, eller ja det var iallafall 2-3 år sen..)

HEJ! Nu är jag glad igen! På onsdag kväll eller Torsdag morgon åker jag till Stockholm. Ska ju jobba onsdag eftermiddag så jag vet inte om jag hinner med flyget. Känner inte för att stressa heller men jag ska iallafall bo hos min älskade lover girl som jag häng ihop med sen barndomstiderna! Hon är helt underbar och får mig alltid på bra humör. Längtar så jag dör. Imorgon ska jag till skolan. Ska nog inte på matten utan den tar jag på Onsdag morgon. Måste skärpa mig när det kommer till matten men jag FÖRSTÅR JU INGENTING! Religion är kul däremot. Nej nu ska jag sova och drömma om allt kul jag ska göra i sthlm. Min kamera kommer gå på högvarv =)!

PUSS!

typiskt..

Hej på er. Sent blev det här. Börjar blir lite orolig att jag inte kommer till Stockholm. Typiskt att man ska behöva bli besviken!? Annars har dagen gått snabbt och har varit relativt bra. Nu kollar jag på simpsons men jag ska nog plugga lite matte innan jag lägger mig. Behövligt.

är irriterad just nu så hörs när vi hörs.

PUSS


God morgon lovers. Här sitter jag och skriver om ingenting. Vaknade och fattade först inte vart jag var men kom på sen att JA JUSTE. Mamma är på väg hit för att hämta mig. Ska ju ha med mig tvättkorg och lite. Inte kul att ta de på bussen :P! Jag börjar jobba kl 2 och jobbar till ikväll. Jag måste få tag på Ramla. Nu börjar det blir lite panik! Får ringa henne ikväll när jag laddat telefonen. Onsdag är inte så långt bort liksom.

Nej, nu ska jag bara slappa tills mamma kommer.

Gammal goding!


Jag älskade Toni Braxton när jag var liten. Speciellt denna låt haha, förstod inte då vad hon sjöng men fan, nu är det helt rätt låt för jag tycker aldrig att killar är män nog för mig ;)! Jag har konstigt nog bara haft förhållanden under perioder jag inte varit mig själv (Förvirrad och vilsen). Inte konstigt att det inte har hållt men JAG ÄR FRISK NU. Utskriven och allt ;)! PSYKO LADY!


Nu säger jag som vanligt, Night night sleep tight!


size 150+


Lite kärlek till vintern vill väl alla ha?

Tänkte på det här med humor blogg. Jag vet inte om ni ser det men jag tycker ju att det jag skriver har humor i sig. Men hur kan egentligen jag bestämma vad humor är för er? Nej nu ska jag sluta tänkte för jag formulerar som en gravid ko. JAG ÄR HUNGRIG! Och det är tur att jag har en syster som kan laga mat. Men räkna ut hur mycket tapet som behövs till en fondvägg kan hon inte. Tapeten tog slut och fondväggen är inte färdig. Ser rätt så kul ut. Ja, juste.. Vi har tapetserat lite.. Stavat tapet med ett P?! (jag har ingen aning!) Jag har kommit fram till att jag inte vill bli smal. Jag är helt sexig med mina bilringar. LÄNGE LEVE BILRINGEN! (men lite fastare bilringar skadar ju iuförsig inte!) MEN ÅT HELVET MED SIZE 0 IDEALET!

 

 


Jag älskar dig



Hej på er. Ja jag vet att det är sent och att jag suger på att uppdatera, Men jag har haft fullt upp idag. När jag vaknade åkte jag och Nadine mot ikea men vi satt på fel buss och genom massor med missförstånd så hamnade vi i Smedby, långt bort! Tog bussen tillbaka och hoppasde av för tidigt. Så vi fick promenara en bit vilket jag inte hade något emot. Vi kom iallafall tillslut till Ikea. Jag köpte ett lila paraply, jätte fint :D! Åkte hem till mig igen och skulle få hjälp med min dator för MSN fungerar inte som den ska men det gick inte att göra någonting åt de. Konstigt nog.. wellwell. Nu är jag hos Nadine och ska sova här inatt.. Imorgon jobbar jag så det blir Bussen in till stan när jag vaknat.


Se aldrig tillbaka till ditt dåliga förflutna för då behöver du aldrig uppleva det igen!

Night night for real and sleep tight!


Precis när kortet är taget ramlade jag omkull HAHA! Man ser redan på kortet att jag är på väg ner. HAHAHA och min min är verkligen OH SHIT! HAHA! Så jävla störd jag är. Är inte van vid platå på skorna men jag tränar inomhus. Vilket är tur för annars hade jag vurpat omkull ute haha. Jag har ont i rumpan nu! Fick ha underklänning till kassler klänningen. Tror nog att om jag ska ha denna outfit någon gång ska jag slänga på mig strumpbyxor med. Men snyggt blev de. Nu ska jag hämta täcket från soffan och slå på en film och sen ska jag sova, Så god natt igen!

PUSS!

Night night..


Helloo!
Har precis kollat på filmen 17 again och den var sådär faktiskt. Hade trott att det skulle vara bättre än den var men dålig var den IKKE! Jag är helt mobbad, sitter hemma helt ensam på en lördag och kollar film. BLÄ! Nej men jag sparar mig till Stockholm Mohaha! Trots att klockan inte ens är nio än så är jag helt slut. Trött som stryk. jaja, Hoppas ni har en bra lördagskväll. Nu ska jag se om det finns något på tv.


AKTA, GLAS SPLITTER!



Hej, nu har jag varit en liten runda på stan och jag fyndade på vila av alla ställen. Jag brukar inte gilla deras sortiment men hittade en kassler klänning och ett par jeans legging med ficka bak faktiskt =) VERRY NICE! VERRY GOOD! VERRY FUNNY! Något som inte är så FUNNY är att skyltfönstretsruta på jobbet hade ett HÅL mitt på rutan (JÄVLA HULIGANER) och rutan har spruckit under dagen så jag och C var lite nojjiga ett tag där. Men Chefen kom ner och tejpade rutan så nu mår rutisen bra till det att grabbarna grus byter ut den. Jag trodde ju att skiten skulle spricka och explodera och hela faderullan så vi spärrade av trottoaren utanför haha :D! Lite drama är alltid kul!

Nu ska jag se om det finns något gott jag kan stoppa i mig..

LÖVLY! PUSS!


Lördag och jag är så söt!


God morgon mina lovers. Hoppas ni mår bra denna lördags morgon. Jag mår great och skall snart iväg till jobbet för att jobba någon timma. TREVLIGT! Igår på personalmötet så hängde vi om hela butiken så jag hoppas jag hittar alla modeller när jag behöver dom =). Som ni kanske har märkt har jag STREKAT FRÅN GYMMET denna vecka. Det är jag värd haha! Nästa vecka ska jag iallafall gå måndag tisdag onsdag och sen åker jag ju till Stockholmo!

Release me



Så vackra. Mina nya bebisar från Deichmann. Overknee Strumporna är från Triumph! Fick ett sånt sug efter Agnes låt Release Me, helt underbar låt faktiskt. GAH! Om bara några dagar åker jag till Stockholm. Jag tycker nästan jag är lite löjlig som blir så glad. Jag menar Stockholm var en gång i tiden min stad så jag är ju ingen nybesökare precis. Har ju faktiskt 13 år stockholmsliv bakom mig. 
Nej nu säger jag god natt lovers.


DONT HOLD IN! LET GO!


Fredags kväll.


(Köpte denna till min mobil och nu ska jag pyssla lite.. Min mobil kommer bli Tiggerific ;D)

Hej babes. Hoppas ni haft en bra fredag. Det har jag. Full rulle hela dagen. Vaknade tidigt och åkte iväg till skolan och hade en lektion i religion. Tur som satan att Johanna är så rolig som hon är annars hade jag nog somnat under lektionen. Efter skolan blev det en runda på stan och jag hittade mina älskade älsklingar som är dom finaste i världen. SÅ FINA KLACKISAR. Något förstora men jag ska köpa en extra sula så fixar sig allting. LÖVLY!
Nu har jag precis (typ) kommit hem från personalmötet och HUAMIG så trevligt vi hade. Kex och ost bricka, godis och bubbel. Trevligt trevligt. Nu ska jag byta om till nattmys och sen kolla lite tv tror jag! Är rätt så trött endå..

Puss på er.

Mina nya...

-91e72859378b6dfd0281a4759a1ba18.png

Kolla varifrån!

Mina nya älsklingar. Skriver om idag ikväll. Nu ska jag iväg till jobbet och ha personalmöte. PUSS


Buddha är...

2b39905be19333a6f7db425436aa2ac1.png

Kolla varifrån!

Buddha är grym. Snart slutar jag och då ska jag på stan med mam och Nadine. PUSS


Empire State Of Mind

Har blivit helt kär i denna låten efter att jag hörde den på VMA! Love it. Både alicia och Jay-z är favorit arister hos mig. I top är självklart Beyonce men Lord vad mycket talang det finns ute i världen alltså.


Tycker däremot låten gjordes bättre live. Nu är den så manipulerad. But its still Fab!


Har hamnat mycket i min lilla fantasi om att en dag få stå och vinna en moonman! Kanske dags att satsa alla 10 nu då?! Sluta drömma och göra mitt liv till verklighet? Kanske, kanske inte. you´ll see and so will I!

Läxor har till och med jag..


(..att se Neville fick mig att sakna Tindra och Alexander något fruktansvärt. Barn är ren kärlek alltså!)

Vipkvällen var kul, jag jobbade inte något mycket utan bara när rusen kom. Blev glatt överaskad när MammaLexxii kom förbi med sin Sötnos till son. SÅN LITEN PLUTT. Och han är lik sina föräldrar. Det gjorde ni bra ;)! Annars är jag helt exalterad fortfarande över Stockholms resan som blir på Onsdag. Det var nästan ett helt år sen jag var uppe i Stockholm om man bortser från den dagen jag var uppe över dagen bara. SÅ KUL SKA DET BLI! Nu ska jag däremot äta lite mat och sen göra läxan, JA LÄXAN jag fick till imorgon i religion.

PUSS!

Fallin angel


(gammal bild men jag är alltid glad när jag är i sthlm! Och här var jag riktigt glad kommer jag ihåg!)

MYPP! jag fick läraren att skjuta upp provet för min del. Hon ville inte att jag skulle göra det på Onsag så jag får göra den någon dag efter så PÅ ONSDAG åker jag till Stockholm och stannar tills söndag. SÅ NICE! Jag kommer krama sönder Ramla när jag träffar henne. Och alla andra som jag har saknat. Det roliga är att många kommer HATA att jag är i stor stan och till er säger jag bara SUUUUUCK ON THIIIIIS!! .. Jennifer nu får vi ta och fixa ihop en utgång ;)! Jag ska hoppa in i duschen nu för jag är äcklig och efter det ska jag göra mig iordning för vipkvällen ikväll på jobbet. Mellan 17-20.

Om du bor i Kalmar så kom gärna förbi triumph på södralång gatan och säg hej. Vi har 25% på hela sortimentet och vi bjuder på bubbel och snäääääxx :).

Did I tell you, you love me more then I love you?


ÅH VA JOBBIGT!



Jag behöver en snygg höst kappa och en snygg höst kavaj men jag hittar inga som är som jag vill att dom ska vara. Kavajen ovan är typ i stil med vad jag letar efter och ljusblåkappan som "Blair" har på sig är typ i stil med den kappan jag vill ha. USCH det är sååååå svårt. Nu ska jag kolla på tv istället för jag hittar endå ingenting.

Idag är...

68d65dee164f89237b575bbf33335183.png

Kolla varifrån!

Idag är det segt på jobbet. Jag sitter i provrummet och hoppas på att det händer något kul snart. Efter jobbet ska jag cykla hem och bara släppa för jag fick inte sova ordentligt inatt så jag är trött i huvudet. Hoppas ni har en bra dag. PUSS


Onsdag


Godmorgon!
Hoppas ni är pigga och glada för det är inte jag. Jag hatar att gå upp när jag egentligen vill sova (haha). Snart ska jag cykla iväg till jobbet och jobba hela förmiddagen och efter det ska jag träna någon timme om jag inte känner mig lika hängig som jag gör just nu! Fan jag vill inte bli förkyld. Nej har ingenting att skriva men tanke på att min dag inte kommer bli något överdrivet intressant..Hörs later

PUSS!


Stockholm.


Insperation och förebild till 1000! Helt fantastisk..


Fick reda på idag att jag har ett prov den 25 i religion så jag kan inte åka till stockholm förens då. Men jag ska kolla med mina lärare om jag får göra provet tidigare för jag vill verkligen vara uppe mer än bara 3 dagar. Jag saknar Stockholm som satan och jag blir jätte ledsen om jag inte kommer upp nu som jag hoppats.


FAME!


Fame, im gonna live forever. Im gonna learn how to fly..HIGH!

And its time for chilltime



Puh. Två vändor till stan och jag är helt slut. Det var träningen för idag. Det är inte kul att cykla i motvind och sen vänder vindjäveln precis när man ska börja cykla hem. Nu ska jag hoppa in i duschen men jag har inte bestämt om jag ska duscha kallt eller varmt. INTRESSANT VA?!


Sikta mot stjärnorna,men se till att missa så du kommer längre.

Sov gott min ängel..


Idag är en sorlig dag mina kära. Patrick Swayze dog inatt. "Sedan mars förra året har Patrick Swayze slagits mot elakartad cancer i bukspottskörteln. Hans hälsa har flera gånger varit mycket dåligt, men mot alla odds har den 57-årige skådespelaren hela tiden lyckts komma tillbaka.Nu är kampen över. Swayze somnade in i går, i Los Angeles." (lånat från aftonbladet.se) Usch så tråkigt..
_____________________
Jag har precis kommit hem från Skolan! Har haft religion och det var lika roligt som vanligt. Läraren är för skön alltså. Pratat lite med matteläraren om matte med och nu är allting kirrat. Jag behöver inte oroa mig längre. Ska på möta vid halv 3 och efter det ska jag träna lite. WIIU! Jag är så jävla hurtig alltså. FRUKOSTEN poppade precis upp ur brörosten. Hörs senare PUSS!

Något ingen annan förstår.


And i know you´re shining down on me from heaven


Ointressant men bilderna är fina..


jag tycker om att se mig själv på tv HAHA! och jag älskar mina miner jag får till.

Mika, Jag, Johanna och Qvibbe,(Nikke ville inte vara med på kort) Ni är bara för bra för att vara sanna.

Nu är jag hemma igen efter att ha varit lite överallt faktiskt. Sjukt mysigt att få umgås med mina beloved som jag gjort idag. Jag har saknat dom mer än vad jag trott. Kommer nog inte hinna träffa dom mer nu innan jag åker till Stockholm men efteråt ska jag ägna mer tid till det jag tycker är kul och bra för mig! Träning och kärlek! Nu däremot sitter jag och vill höra på Beyonces ljuva stämma men jag orkar inte skriva www.youtube.se i ett nytt fönster. Fick ju ioförisg länkat nu så TACK TILL MIG jag är så smart ;) haha.


Glöm inte bort att må bra när du mår som dåligast

Disturbed


Edit: HAHA JAG ÄLSKAR QVIBBES MIN!

Nu är jag hemma hos Johanna med Q och M och vi ska snart iväg till Tvshoppen och kolla på tv. Det är kul att vara med dom som betyder mycket för mig. Det var länge sen vi tre umgicks.. Hörs senare för jag kollar på top model just nu så jag får inte ihop meningarna som jag vill. PUSS!

Love you.



Nu är jag redo för stan. Ska ringa min kära Q och höra vart han är. Och sen ska jag plocka upp Mika på vägen till stan. Lovely. Det kommer nog bli en riktigt bra dag tror jag. HOPPAS JAG! Har inte träffat mina älsklingar på länge. Och jag är SÖT idag ;)!

hörs senare PUSS!

VMA 2009

Kollade på Mtv VMA inatt men dock inte hela för jag orkade inte med all jävla reklam. Men skandaler blev det. Videoklippet nedanför visar allt. Alltså vissa har ingen respekt i kroppen. Jag hade nog tagit priset och slagit det i huvudet på honom! Tur att Beyonce är en sån kvinna som hon är! LOVE HER! Annars är jag jäkligt trött just nu eller nej det är jag inte men jag la mig vid 5 imorse. Ska träffa  Qvibbe vid 14 och innan det har jag lite att fixa. Hörs senare lover.





Rosa moln



Hallå där. Som ni kanske har listat ut så har det regnat idag. Jag skulle egentligen ha pluggat hela dagen men eftersom jag är så trög som jag är så har jag varit ute på vift istället. Var förbi jäveln i Mörbylånga och där skrattades det som vanligt. ITS VERRY FUNNY! Nu har jag fått i mig mat, kassler (tack Pia) och jag är MÄTT. Har tagit en liten pause från städandet. Känner att jag inte får ihop intressanta meningar men så är det när man är jag.. Juste!

Hörs någon gång när jag har något vettigt att skriva.. Sitt inte uppe och vänta bara för det kan ta ett tag ;)

nu är...

781a614c63d0866cb2fcffb6e8321adb.png

Kolla varifrån!

nu är jag på väg till öland. Hörs senare typ. PUSS


Sisterhood!


Hej på er. Har inte suttit vid datorn för jag har varit med Nadine enda sen jag kom hem från jobbet. Nu ska vi laga hamburagre och ha det mysig. har jag tappat suget IGEN för bloggandet?
vi hörs när jag får lite sug igen.

PUSS!

AFROSMURF


God morgon på er. Nu äntligen har jag kommit upp. Ville inte egentligen men det är bara att gå upp för jag börjar snart jobba. Ska ta bussen vid halv 11. Ville bara skriva god morgon för jag har inget annat att komma med. Nej, nu måste jag fixa håret.. för så här kan man inte se ut ;)

Dags för Fredags myyyyyyyyyyyyys!


Ny duschad och fräsch är jag nu iallafall och jag sitter här i mitt pinsamt stökiga rum och sjunger till HUSH HUSH (PCD) Jag ska plocka lite här och sen ska jag kolla om det går någon mysfilm på tv. Jag har ju köpt glass och bär. MUMS! Nadine kommer ikväll med och det ska bli mys. Länge vi umgicks bara vi! Men nu först, på med mjukisdressen LYX dressen ;)! Rensa kattlådan för det luktar kattbajs här, sen ska jag värma bären. JUSTE jag ska ta fram köttbullarna för Nadine är hungrig..

PUSS

nu är...

1719957da47e6ae8a5689557af2103e8.png

Kolla varifrån!

nu är jag SWÄTTIG och fräsch. Hemma snart. Hörs då. Puss


11 september

Så har vi den 11 september. Alla vet vad det är för dag idag så jag tänker inte gå in något djup och berätta om hur jag tänker eller så. Om en stund ska jag dra iväg till jobbet. Tror bestämt att jag ska cykla idag, HÖR OCH HÄPNA! Efter jobbet ska jag försöka ta mig till gymet en timme. Hoppas på att det inte är så mycket folk men det tror jag nog endå. Det blir ju sent. Nä, nu ska jag fixa håret.... KATT JÄVLARNA TOG PRECIS SÖNDER MIN LAMPA! nu är jag smått irriterad..


Checkar ut


Idag orkar jag inte blogga, så vi hörs när vi hörs..

ALEXANDRA DIN SON ÄR GUDOMLIGT SÖT!


Veckans låt


Favorit sen länge tillbaka. Den lugna varianten av hush hush med pussycat dolls


Ge iväg ett leende



Hej efter en lång dag. Jag har varit en sväng på Öland med mom som hämtade mig när jag slutade jobbet. Men nu är jag hemma igen och ska snart äta middag. den 23 är det bestämt att jag åker till stockholm. Helt underbart. Jag längtar så jag spricker. Älskar att jag ska bo hos min älskling med. EXTAS!  
Nu ska jag hjälpa mamma installera alla kanaler på tv:n..

Hörs när vi hörs för jag har ingenting vettigt att skriva endå..


AJ

417906f07910dcbdfd249262cd6e714c.png

Kolla varifrån!

AJ


090909

God morgon underbaringar. Först och främst måste jag skriva GRATTIS till Lexxi och Alec som fick sin son Neville inatt. För er börjar nu ett helt nytt liv! Coolt. Själv är jag rädd för tanken att skaffa barn men jag beundra dom som skaffar sig en liten en. Annars mår jag bra, smygande huvudvärk men det går nog över. Igår trodde jag att jag skulle bli förkyld eftersom jag satt ute i blåst i en halvtimme och väntade på bussen men, jag klarade mig. Nu ska jag fixa håret och slänga i mig lite frukost.

Hörs later .. PUSS


Jag vill bo i America!

Jag hade helt missat att det var Idol 2009 idag så jag missade det. Tråkigt. Får kolla upp om det går repriser eller liknande. Hade tänkt följa det iår men, det startar som alla andra år. Jag missar det första. men men. Nu ligger jag och kollar på sweet home alabama. Mysig film tycker jag än så länge..

Men jag fryser så jag ska sätta på mig något stort varmt och mysigt!
Puss på er


Spännis jävel


Vincent, Cleo och Lilla Li!

Hemma från gymmet. SÅ MYCKET FOLK! Gillar inte när det är för mycket folk. Speciellt inte alla jävla spänninsar till killar. Visst får dom vara där och visst får dom träna men LÅT INTE SÅ JÄVLA MYCKET! Om tyngderna är för tunga så byt. Hur mycket träning får man egentligen om man tar den tyngsta tyngden och sen ger ifrån sig en ghaaaarf och sen går därifrån för att ta nästa maskin med den tyngsta vikten och ge ifrån sig yttligare en GHAAARF! spänna sig i spegeln och gå hem?! HALLÅÅÅÅÅ! Ja, vem är jag att ha en åsikt (eller hur lillis?)

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och sen slänga mig i soffan och kolla på simpsons. Så mamma får flytta på sig när jag är klar :D.

älska livet,...

0-4a35395b7cc52bf179bd1775d3b5a859.png

Kolla varifrån!

älska livet, Även om livet inte älskar dig tillbaka..


Jahapp.

Nu måste jag dra till jobbet för att hinna. Och efter jobbet ska jag till grymmet en timme så vi hörs ikväll. Jag är super nyfiken på om Neville har kommit till världen eller inte. Så spännande!!!!...Men men måste rusa. missade precis bussen med så måste fråga mom om skjuss.

Hörs ikväll. PUSS!

We will never say bye bye


Alla vet hur det känns att förlora någon man bryr sig om. Och ni som inte gör det kan skratta er lyckliga. Någonting jag hatar är när man vet att man ska förlora någon och man sitter nästan och räknar dagarna trots att man bara vill stoppa tiden. Min bästa vän är det jag kommer förlora. Hur mycket jag än vill stoppa henne så kan jag inte det. Om några dagar åker hon till Turkiet och jag vet inte hur länge hon stannar, och hur mycket man än inte vill att man ska tappa kontakten så kommer man förlora en viss kontakt. Sjukt men sant. Jag har redan börjar undvika för att slippa säga hej då. Är allmänt otrevlig och grinig för jag är medveten om att jag kommer förlora min bästa vän och nu vet jag att många sitter och tänker men shit om ni är bästa vänner så kommer ni inte förlora kontakten men tänk er att din bästa vän flyttar till asien och har inga planer på att komma tillbaka, än så länge.

Vi får väl se men jag hatar att behöva erkänna att jag är avensjuk på Sedar. Hon var min bästa vän först!


färglägg min vardag



Hej loverbirds. Hoppas allting är bra med er. Jag har sovit som aldrig förr alltså. Somnade igår vet inte riktigt vilken tid men hon var nog efter kl 6 tror jag. Riktigt socker fall fick jag så jag slocknade som lampor vid strömavbrott. Vaknade vid 5 på morgonen av att grannen över mig pumpade hårdrock som en galning och jag var sååååå nära på att ringa Securitas men jag sket i det för om jag någon gång ska ha lite partaj här hemma så kan iallafall inte grannen över mig klaga och inte grannarna under heller för den delen. Jag saknar att bo i hus. Det var alltid tyst när jag ville att det skulle vara tyst nu är det helt tvärtom. OCH USCH VA JAG KLAGAR MÄRKER JAG!

Annars ska jag iväg och jobba vid 2 och ska nog ta med mig gymkläderna för jag VET att jag inte kommer åka dit om jag åker hem efter jobbet så det är lika bra att ta med sig kläderna..

Måste köpa en ny dator

min dator...

0114b6ed2c8d9bbdcb17b910cb60c6b6.png

Kolla varifrån!

min dator fungerar inte just nu. Så jag ser på ut istället. Hörs så fort datorn fungerar igen. Puss


Amazing me


Hello. Jag har varit hemma ett tag men min dator börjar facka ur så jag vet inte riktigt vad jag ska göra med den. Den lever sitt egna liv helt enkelt. Har jobbar idag, köpte ett par knä höga sockar åååh vi har fått in så mycket fint för hösten nu och jag kommer bli SÅ fattig när jag får min lön HAHA! Nej jag ska ju till stockholm snart så lite måste jag spara iallafall. Nu ska jag sätta mig och plugga matte för jag ska försöka ha klarat av att göra ett mini test denna vecka så jag får de ur världen. Det är jobbigt att plugga med flex för allt ansvar hamnar på mig och jag hatar matte så ni kan ju tänke er hur det slutar..

Hörs senare.

här är...

1b505f7d2111c21b04491720d407ac61.png

Kolla varifrån!

här är jag. Hemma om ett tag. Puss


Liten privat grej bara..



Konstigt nog så har en kommentar försvunnit men Nettan jag ska skaffa Ludde en flickvän så fort jag hittar en man :D. Du behöver inte oroa dig, han kommer ha en african queen som tjej när han blir äldre haha ..
Tack för att vi fick komma över idag. Det var riktigt trevligt..


Sova snart

Hej, nu är jag hemma igen från trippen till Öland. Tråkigt nog så har jag inte lyckats charma Ludde än så han ser livrädd ut när han ser mig. Stackars liten. Träffade syster med men hon var lika trött som en Zombie så henne lämnade vi kvar på Öland. Nu ligger jag i soffan och kollar på filmen på 3:an. Tycker den är riktigt bra. Trots att jag sett den flera gånger så blir jag fortfarande nervös att dom ska komma på att Jennifer Lopez inte är den hon låtsades vara. haha. Anyway. Efter filmen ska jag sova för imorgon är det upp tidigt och till jobbet som gäller, så nu säger jag god natt

Night night sleep tight

Jag tycker jag är lite söt idag!



Nu ska jag på kalas =) och jag är så redo för att ha lite kul. Har suttit med mitt hår sen halv två typ. Jajissus det tar tid att få de som jag vill. Jag tycker jag är lite söt idag!ANYWAY, Ska nog köpa med mig munkar, höhö. Hoppas ni har en super bra söndag för de ska jag ha. Hörs när jag kommer hem igen och då har jag ju med mig mitt troll till syster. PUSS

Suddiga tankar och lite skit.


God morgon alla morgon pigga söndagstroll. Idag fyller Ludde 1 år och jag har kommit på att tiden går så sjukt snabbt. För exakt ett år sen var jag i Turkiet och levde livet. Antigen sov jag vid den här tiden eller så va jag ute på alanyas gator och skulle handla hem mat. Jag kände mig som en turk, jag hade bott där i två månader redan och var inne på min tredje. Jag pratade turkiska(de lilla jag kunde) och bara allmänt kände att jag hörde hemma. Idag sitter jag i norrliden och RUTTNAR BORT! Mina vänner är utspridda i detta avlånga land och jag känner mig mer vilsen än hemma.  Konstigt hur det kan gå så fort. Jag trivs i Kalmar och jag älskar mitt liv men jag känner mig fortfarande vilsen? Hade jag kunnat hade jag bestämt att jag blev miljonär och sen hade jag flyttat utomlands, för det är något speciellt med att bo i ett land med palmer och BLÅTT hav men fortfarande kan man åka upp i bergen och åka skidor. Uppfriskande. Undrar jag när jag hittar mig själv igen?! Gillar inte riktigt den människa jag har blivit heller. Hela tiden på vakt och låter ingen komma för nära.


Nu ska jag kolla på simpsons och göra mig lite frukost.

Happy B-day L!


Nu säger jag god natt. Imorgon ska jag och Mom över till Öland för att fira lilla Ludde som fyller 1 år. Tänka sig vilken kärring man är när man är i närheten av en sån liten plutt. När han är 18 är jag ålderhemsdam för fan. Ångest. Men han är söt att se på. Nadine kommer även hit för en sleep over imorgon. Måste nog köpa lite godis och choklad för jag har en aning om att det kommer bli mycket skvaller, men alldeles för mycket får det inte bli eftersom jag ska jobba på Måndag! höhö! Nej, undra jag om jag hinner förbi gymmet någon timme imorgon? Vad tror ni? haha.

Night night sleep tight..

Behöver jag skriva mer?



Varför är det alltid så att när man ska försöka hålla sig till träning och nyttigheter så blir man sugen på en fet kebabpizza eller max mat ? Helt sjukt. Nu ska jag försöka laga mig något nyttigt(till hälften iallafall)


Music is my life.


(gissa vem som strömmar ur mina högtalare)

Åh jag har sånt sug i kroppen nu jag vill bara sjunga sjunga sjunga. Önskar så att jag hade en liten studio där jag kunde göra musik. Något jag ska önska mig i julklapp kanske? Hade ju varit a dream come true. Jag älskar musik. Well well. Mina naglar är målade i två olika färger vilket ser förjävligt ut men jag orkar inte bry mig just nu. Kanske gör det senare ikväll haha ;)! Jag ska nog köpa en svart hårfärg till ikväll. För mitt hår har tappat den svarta färgen ordentligt nu. NOT NICE BABY! På tal om baby, where you at?

Jaja, åter till sjungandet. PUSS!

Lördag igen..


Jaha, nu är jag trött på matte så jag lägger ner det ett tag. Jag förstår mig inte på det faktiskt. bland ska man göra på ett sätt och ibland ska man ränka helt åt andra hållet. USCH! Har fått i mig mat iallafall så nu är jag så mätt att jag mår illa. NOT GOOD! Annars då. Jag ska fixa lite med mina naglar. Tror dom ska få bli lila idag faktiskt. Trött på den mörkrosa färgen jag haft i en vecka. ÅH JAG ÖNSKAR ATT JAG BODDE I STOCKHOLM DAGAR SOM DENNA. Bara kunna gå ut och gå en promenad i stan.. Ångest. Tur att jag ska upp snart :D Lycka..


Glasögonorm



Hej där ute. Min dator är på god väl att inte fungera längre. har haft jätte problem med den på senaste så jag antar att jag måste börja se mig om efter en ny dator vilket jag inte ser framemot. Annars har jag huvudvärk idag och det är ju ingenting man vill ha men, det kan bero på att jag inte ätit någonting än. Har börjar slarva lite med maten känner jag, NOT GOOD. Ska sätta mig i soffan med matteboken nu faktiskt. Och det är typ de jag ska göra idag. plugga, Åhh så roooooooooligt! Vädret suger här i Kalmar..

Hörs när vi hörs.

Träna din fetknopp


Så här ska jag se ut till beach 2010 haha :) wish me luck :D

Har suttit och kollat på Chris Brown On Larry King Live Full Interview på youtube. Tycker fortfarande det är lite konstigt att han inte kan berätta vad som gjorde honom arg. Tycker hela grejen är löjlig iallafall. Jag har inte tröttnat på hans utseende än. Nu sitter jag däremot och lyssnar på Jay-Z. Älskar hans musik(något ni inte visste). Ska snart lägga mig i sängen och plugga matte faktiskt. HÄRLIG FREDAGS KVÄLL JAG SKA HA! Ska kolla upp om man kan träna imorgon med. Vill ha snygg kropp nu nu nu nu! Fan kan de inte gå på 0,3 sekunder, jag hatar att jag ska behöva träna..Well well.

NU: Matte + Jay-z = underbar fredag :/!

Kvällens låt


Jordin Sparks - Battlefield


Keep on plattning


Lite skillnad iallafall? jag tycker bättre om rakt än mitt vanligt AFROOO = (afrååååw låter det i mina öron)

Som sagt så håller jag på med mitt hår och jag har väldigt känsligt hår som jag inte bryr mig om speciellt mycket. Men jag har köpt L´oréals studio hot curl som skyddar håret mot värme. Och får lockarna att hålla längre när man lockar håret som jag gör ofta. LOVEIT! Tänkte visa skillnaden på mitt vanliga och plattade afro. Många tror att jag ska ha svinto aktigt hår men jag är ju BLANDRAS så jag har lite mildare afro, typ fårull utan konkelbären..

Och du mår bra?

Hej på er fredagstroll. Hoppas ni mår bra. Jag är trött som bara den. Kan bero på att jag tränade på tom mage och sov dåligt inatt och att busschaffisarna i stan är sjukt sura gubbar som inte fått något på länge. Jag har iallafall legat i soffan i flera timmar och bara kollat på tv. Ska fixa håret och sätta mig med lite papper och matteboken om en stund. Resten av Sverige ska antagligen ut och partaja. Hade ju varit kul men jag är ju nykterist(NOT) så det blir det inget av. Nej dra till norrköping jag ska fixa håret. PUSS

Fredag hela veckan


Hello bloggen. Tro det eller ej men jag har varit vaken ett par timmar och jag har hunnit vara en sväng förbi skolan och en timme på gymmet. LOVELIFE! Känner mig jätte duktig och jätte LEVANDE. Ja må hon leva ja må hon leva! Nu är jag nyutkommen från duschen och mitt hår droppar som bara den.. vänta lite....Så, nu är handuken på hvuvudet och mjukisdressen på. Idag händer nog ingenting för mig. Religionslektionen var inställd. Jag ska däremot plugga matte som en galning. Måste  komma längre än jag gjort. Har jag berättat för er att jag HATAR matte? Nej, då kan jag göra de då. JAG HATAR MATTE!

Nu ska jag däremot lägga mig i soffan och slappna av ett tag för jag förtjänar de. YES I DO!

I will always be happy.


Har fått hjälp med lite matte grejs jag inte förstått mig på. TACK LILLIS! Nu fattar jag att 6-1-2= 3 . Jag är sämst på matte. Annars, som jag alltid skriver, har jag inte gjort mycket alls. Jag har varit i skolan som ni redan vet. Åkte till någon bondgård och släppte ut en katt som skulle tillbaka och sen har jag kollat på min älskade Homer. Nu ska jag snart lägga mig för jag ska upp relativt tidigt imorgon för jag har lektion och efter det ska jag träna lite hade jag tänkt. Är glad utan anledning vilket WE LOVE right..

Well well nu ska jag kissa och sen sova .. PUSS!
 


Tyst, jag pratar med mig!



Nu har jag hämtat upp sista tvätten och jag är helt slut. Vet inte varför med tanke på att jag inte gjort någonting speciellt. Det är försent att gå till gymmet tycker jag och vädret suger ute så jag vägrar sätta mig på en cykel. LATMASK MÄNNISKA! SKIT! Imorgon däremot haha..Har jag skola som slutar halv 12 så jag tar på mig träningskläderna och går till gymmet direkt efter skolan. Ligger ju endå bara tvärs över gatan. loveit.

Nu är jag faktiskt hungrig så jag ska försöka laga mig något nyttigt. Håller rätt så hårt på dieten även om jag fuskar med träningen. Men vadåååååå. Jag tycker om att vara mullig! (jag måste sluta prata med mig själv)

Hoppas ni haft en bra dag..

hej älsklingar.

0-4e7946d9f0c32bb01a9123114bce2615.png

Kolla varifrån!

hej älsklingar. Jag har varit i skolan idag och nu är jag på väg hem för att byta om till träningskläder... Hörs när jag är hemma. Ps. Det regnar har. PUSS!


Vältränad eller alkoholist?



Wupwup lovers. Ni börjar bli ett gäng nu faktiskt. Statistiken går uppåt varje dag. Loveit. Det är alltid kul med små kommentarer iallafall. Jag fuskade som sagt idag när det gällde träningen. Jag är sämst på att fullförja något jag bestämt mig för speciellt om jag tycker det är tråkigt och jag HATAR att motionera. Men imorgon ska jag på gymmet en timme innan skolan börjar, hoppas jag! Så jag har tänkt slänga på en bra film nu och sen nanna kudden faktiskt. Yes man. 2 september folket! Hösten är på ingång. Yes, film sova vakna gym duscha skola..


night night sleep tight, DONT FORGET TO LOVE LIFE!

JAG FUSKAR IDAG

Ja, jag vet. fy skäms men jag vill inte idag. Tänker inte kommer med extra ursäkter men jag tänker maka up(som jag säger) det till imorgon då jag tänker gå 1 timme på gym och ett pass efter det. Det blir nog bra. Jag behöver köpa en almenacka och det är NU! har alldeles för mycket att hålla reda på och jag är värdelös när det kommer till mitt minne. Ska kolla med mom om hon vill åka till typ Citygross med mig eller något.

Åh känner mig redan dum för att jag inte ska gå på träningen men va fan!
imorgon imorgon imorgon.

TITTA VAD...

0-59dd853d8b62c9947843b4d52060b14f.png

Kolla varifrån!

TITTA VAD JAG HAR FÅTT


Jympaikväll



Hello alla glada därute. Idag skiner skolen hos mig så mitt humör är på top. Har pluggat lite matte nu så här på morgonen och ska göra mig iordning det sista innan jag åker iväg till jobbet. I kväll vid 8 ska jag på ett medel pass på friskis och svättis. Rätt spännande, jag har aldrig varit på ett sånt pass ensam men jag tränar och fokuserar bäst om jag inte känner någon, så det blir perfekt. annars ska jag nog inte göra mycket idag förutom det. Nej nu ska jag fixa det sista. PUSS!

Nattis beijbis!



Tänkte bara skriva god natt till er som är uppe nu. Jag har ingen skola imorgon, se på fan så jag åker antagligen och tränar på morgonen om jag nu inte ska ta ett pass på kvällen får se hur jag gör. Jag tyckte det var sjukt skönt att få svättas idag iallafall. Körde absolut inte hårt med tanke på att jag är helt otränad och min kondition är på botten. Anyway, det ska det som sagt bli ändring på. Hoppas ni har haft en bra dag.

Night night sleep tight, as I say!

Slapptass, ja vesst!


Hur jävla oförberedd får man bli haha.. men men .. Sushi here i come.

Nu är jag hemma från jobbet och dagen har gått jätte snabbt. VI har fått in massor med nytt och fin till hösten och jag blev så sugen på att köpa en hel del massor men NEJ! Snåljåpen ska fram hos mig nu. Köpte däremot med mig sushi hem. Jäklar va gott. Imorgon ska jag till skolan innan jobbet så jag tränar nog på ikvällen, Något jympa pass kanske. Ja det hade varit kul =) Nu ska jag däremot slänge mig i soffan och kolla på roliga tv-serier. Hoppas ni har haft en bra dag.

PUSS.

Skynda!



Det var sjukt härligt att gymma. Längtar redan till imorgon =). Nu ska jag iväg till jobbet. har dushat och ätit lite mat. Känner mig levande. Älskar när jag mår så här helt underbart. Nej nu går bussen snart.
PUSS!


Gym dags



God morgon. Hur mår ni? Jag är trött och börjar känna mig lite hängig. Mom är sjuk och går här och hostar, HOPPAS jag inte blir smittad för jag HATAR att vara sjuk. ANYWAY ska snart cykla iväg till friskis och svättis för att träna lite. Spännande spännande. Yes, det var allt för nu.

PUSS!

Ge mig HÖST


(mina älsklingar och jag ska skaffa fler syskon till dem)

Nu säger jag god natt för imorgon ska jag upp tidigt och iväg till gymmet och gymma lite, JAG ÄR EN NYBÖRJARE så jag kommer få be om hjälp med maskinerna HAHA! Men ska man lära sig så ska man. Beach 2010 here we go. Annars, jag hade det hur trevligt och mysigt som helst hos Mika. Maten var utsökt(använder aldrig det ordet) och sen köpte vi efterrätt. Inte det nyttigaste men åh så gott. Glass och bär. well well back to dieten polarn. (jag är värdelös när det kommer till självdisciplin) ANYWAY! God natt på er underbaringar. Hörs imorgon.


RSS 2.0