frågan är!



Livet är ett mysterium!
Jag har bestämt mig för att lösa det! Just nu ska jag lösa det med mat för jag är hungrig, igen! Frågan är om man ska ringa syrran och kolla om hon vill umgås med sorgliga mig eller om jag bara ska köpa någonting i affären och laga det hemma eller om man ska höra med mamma om hon har något? Det blir pannkakor med glass och sylt hos mamsing. Mums, nu ska jag in och hjälpa till med det som behövs.

Imorgon skall jag in till Kalmar på möte! Hoppas att allting går bra och att alla blir nöjda. Vädret hoppas jag iaf är fint imorgon för idag har det varit piss tråkigt väder.

Jag saknar Jayson så sjukt mycket. Ingen som irriterar mig längre! TOMT!

Jag är grymt besviken

Home sweet home.
Som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat på ett tag och det är för att jag har varit hos min syster. Jag har bestämt mig för att inte blogga om jag inte har någonting att bloggaom, så 3-4 inlägg om dagen blir det inte längre för jag skriver endå ingenting intressant. men iaf, Igår så var det Lets Dance final och jag måste säga att jag är grymt besviken. Det var helt klart fel par som vann. Q och M kom förbi sent med typ 20 filmer men ingen film blev sedd vi spelade vem vill bli miljonär istället och jag kom fram till att jag verkligen inte är allmänbildad. Nu för en stund sen kom jag hem ifrån Färjestaden där jag varit med Nadine och hon har handlat massa kläder. Jag fick 4 ringar av henne vilket jag tycker är generöst! Tack. Jag är så sjukt hungrig så jag ska in till mamma och laga mat för jag har ingenting som är ätbart enligt mig. Skall visa vad jag fått i brevlådan senare med men först mat.


Hörs när vi hörs.

Jag behöver fly igen

Hallå där ute era rumpnissar.
Urk, jag har inte orkat börja städa än, jag vet jag är små smutsig av mig :P. Jag har sökt massor och MASSOR med jobb i Stockholm faktiskt, Jag vill tillbaka. Får panik när jag tänker på att alla stockholmare bara har fullt upp dag ut och dag in medans jag sitter här som en möggelapa och ser på pang i bygget. AJ! 

Jag har verkligen satt mig i en situation jag inte kan ta mig ur helskinnad! Jag behöver fly igen!

Hojt

Hojt, Jag är så sjukt trött på SNÖ nu så det finns inte. Jag älskar verkligen snö men bara när det kommer i mängder och det blir vitt överallt. Inte sånna små skit flingor och speciellt inte i Mars. Nu vill jag ha vårvarmt och mycket sol! Any way, idag flyttar Jason ifrån mig, lite deppigt faktiskt. Annars så ska jag bara städa och städa för lägenheten är smutsig just nu! Urk. Nej jag skriver när jag har något att skriva om!



Pussna

Hej

Postat av: Anonym
du är så falsk. människa sök hjälp.

Sånna här kommentarer tycker jag är små kul att få faktiskt. Trots att vissa hatar mig (jag är lätt att hata) så kan dom inte låta bli att följa mig i min blogg. Skrattretande. Men det hade ju varit lite roligare om personen hade vågat stå för sin åsikt med och skrivit namn kanske?! Puss på dig!



Här sitter jag och väntar på att mamma ska komma tillbaka från stan så vi kan börja med våfflorna, Ja jag vet att det inte är förens imorgon man egentligen skall äta våfflor men varför inte tjuvstarta? Det är ju så så så gott. Annars då, cyklade ner till Syster igår och sov över. Hade fått en present från min kära Tony Montana i Sthlm. As fint verkligen, TACK babe!

Nu tänker jag kolla på lite The hills faktiskt.
Ha det bra så hörs vi senare I <3 you!

DreamGirls


Bättre sent ...

....än aldrig.
Vaknade av ett sms från mamma där det stod att hon höll på att fixa trädgården. Jag rullade ur sängen och drog på mig kläder för att hjälpa till. Jag trodde inte att det var så mycket ogräs som det faktiskt var.  Puh, jag och mamma kämpade som galningar ute i min trädgård. Det var vi två mot ogräset. Pinnar och jord i ögonen lyckades jag att få, mamma brände tummen på en brännessla. Vi grävde upp massor med snödroppar och planterade om dom och  höll på hur länge som helt. Fikade i solen gjorde vi med. Riktigt mysigt. men sen började det dugga och solen försvann och nu små snöar det. Inte bra över huvud taget, jag vill ha vår nu nu nu!
Fick i mig en riktigt god kyckling gryta för en stund sen inne vid mamma, mums. Nu är jag klar för idag med trädgårds fixande men det är långt klar innan den är perfekt för mig.



Nu ska jag försöka fixa min msn för det strular som bara den. depp!

One day..





Dreams are for everyone!

Jag är sååå..

hungrig, men min kyl är (och då menar jag ÄR) helt tom. Jag har ketchup senap och lite lite vin. URK! I frysen finns lite falukorv och någon infryst påse köttfärs. Jag har inga grönsaker eller någonting. Det hade varit så sjukt gott med köttfärssås men jag har ingenting hemma och mitt konto ligger på minus. BLÄÄ Hate life right now! Att man inte ens har mat är ju sjukt Och varför ska man alltid bli så sugen på mat när man inte har något? Jag menar jag har drömt om smörgåstårta tre nätter i rad. Det hade varit så gott just nu! Eller potatisgratäng. Mumms.

Nej, Det här fungerar inte. Nu ska jag fortsätta söka jobb och vara hungrig!


Drömsalladen.


Så jag har tänkt

Hej på er.
Här sitter jag och är lite puttrig eftersom solen inte är framme idag. Jag som hade tänkt rensa i rabatterna och hålla på ute. Jag vet inte ens om det är kallt ute med det känns inte så kul att gå ut i gråväder och fixa i trädgården. Nästa helg vill jag ha lite grillfest iaf. Så jag har tänkt att det skall jag ordna på något sätt. Senare ikväll kommer Q förbi och umgås lite med mig. Hoppas han tar med sig min present.



Minnen dör aldrig



Jag avundas er som skall ta studenten i år. Det var den bästa dagen i mitt liv och jag har mina underbara klasskompisar att tacka för det. Vi hade tur med vädret och allting var toppen. Kunde inte önskat mig något annat över huvudtaget. Det enda jag önskar jag kunde ändra på var att jag inte hade glömt Kameran hemma. Men minnerna finns i mitt hjärta och mina minnen dör aldrig. Det var det roligaste och mest befriande jag varit med om. Helt underbart. Det sorliga är att allting tog slut efter studenten trots att vi lovade att det inte skulle göra det. Jag vill dra ihop en klass återträff till sommaren. Ska kolla med några om dom är på för det hade varit så sjukt kul.



Bild från mösspåtagningen, en underbar kväll med grillning, kubb och fest.



 
Nej, nu ska jag faktiskt gå och lägga mig för imorgon tänke jag rensa lite i mina rabatter(stavasdetså?) , hoppas mamma kan hjälpa till?!

Team TM!



Jag saknar min soulmate! Tur att det finns telefon så att jag åtmistonde kan prata med dig. Känner mig helt lost när du inte är i närheten. Hoppas, hoppas jobbsituationen löser sig så jag kan spendera min sommar med dig. För vi kommer ROCKA FETT!

T.I. Feat. Justin Timberlake - Dead And Gone



Underbar låt som verkligen berör djup.

Dead and gone!

att klippa häcken

God Morgon, Det är så härligt när man tittar ut genom fönstret och ser blå himmel och sol! Vår vår vår I love it! Hade jag fått bestämma själv så hade jag fortfarande sovit men grannen min har bestämt sig för att klippa häcken så med det ljudet den såg-grejan ger ifrån sig så kan man inte sova..

Senare idag så skall jag nerförbi systers lägenhet och kolla till hennes katter eftersom jag är kattvakt denna helg. Lika tråkigt som det låter faktiskt! Men, vad gör man inte för dom små liven.

Nu är det frukost för mig. Puss

Tip!


My love kommer snart börja avtjäna sitt straff för att olagligt ha köpt maskinvapen förra året. T.I kommer att avtjäna 1 år och en dag i fängelse.  I´ll miss ya!


God natt

God morgon

God morgon. Här sitter jag och mår illa som en dåre. Usch, det är jobbigt faktiskt. Ska nog lägga mig i soffan och kolla på film alldeles snart. Jag mår så dåligt just nu att jag inte ens orkar skriva klart detta inlägg som egentligen skulle handlat om någonting annat.


Hörs senare

Bild update



Liten bild update från min kära vän Kahls födelsedagsparty. Jag hade så sjukt kul att jag inte ens ville fortsätta ner till Krogen men självklart så blev det krogen iaf.  Kvällen slutade med blödande tår och mycket skratt.

Det speglar av sig på mig

Då har man landat på Öland igen och det känns helt okej. Har gosat väldigt mycket med katterna och bara slappat faktiskt. Varit på möten och umgåts med familjen. Idag så började jag måla om mitt vardagsrum men den vita färgen tog slut efter bara en vägg så det är lite katastrofalt i mitt vardagsrum just nu, men det speglar av sig på mig. Katastrof ;)
Nu är Nadine här och vi ska umgås till det är dags att lägga sig. Jag ska vara kvar på ön och bara göra igenting?! Kanske får tag i Q och umgås med honom men ingenting är bestämt ännu! Jag funderar oxå på att måla om mitt sovrum för just nu är färgen på väggarna så gräsliga att jag bara vill SPY! well well, Inget mer att skriva så, hörs när vi hörs..

Hört att du Dejtar A-hoe! tragiskt baby!





Nu är det vår på Öland och jag hoppas det håller i sig för det är så sjukt fint.

Snabb update

Tjänna mors mina gäddor. äntligen så har jag chans att skriva lite om det som har hänt dom senaste dagarna hos mig på Gotland.
Jag har faktiskt tagit det lugnt för det mesta för jag har varit väldigt trött i kroppen, men i Fredags fick det vara nog med sängs liggandet så jag och Denize bestämde oss för att dra ner till krogen och dansa lite. Lite dans blev det inte utan det blev sjukt mycket dans. Grattade Elin som fyllde år. Och hade jätte trevligt bara.
Therese kom hem igår och det känns skönt att hon är hemma igen trots att jag åker tillbaka till Öland imorgon.

Jag vet inte om man kan säga att det har hänt så mycket för det har det faktiskt inte..
Jag saknar mina katter och min familj! Det ska bli skönt att komma hem.



Its pain in the ass

Sitter hemma hos Denize och har precis stoppat i mig en sallad. as gott verkligen. Snart skall vi fika lite. Och hennes underbart fina son sitter bredvid mig i sin sittstol och smutttar on the nappis.. So cute. Vi var och handlade lite fika, jag vill bara dricka  upp min Cola.. last night var jag pa birthday party hos Tobbe. det var trevligt faktiskt. feelt like old times. Sitter just nu vid en dator som inte har alfabetets sista bokst'ver. So jag skriver lite svengelska.. men det klarar ni nog av.. its pain in the ass so im not gonna keep on doing it..


man kan inte vara borta en vecka utan att folk drabbas av panik! jobbigt.

Pussna


En riktig gudagova



Hade besök av Denis och hennes gudomliga lilla ängel till son. Jag har aldrig sett en sötare (och det menar jag) bebis i hela mitt liv. Helt underbart. Så lugn och bekväm. en riktig gudagova.
Madeleine och Evelina kom förbi också. Vi satt och pratade lite om allt möjligt över en kopp kaffe. Det är så skönt att få socialisera (stavasdetså?) sig med gamla vänner. Det känns alltid så bra eftersom att man alltid kan vara sig själv och inte behöva klistra på någon extra glad min. Imorgon funderar jag och Therese på att träna ett pass på gymmet, men vi får se hur vi gör med det.
Nu sitter jag hemma hos Ex Chefen och dricker turkiskt te och pratar massor om Turkiet, livet och skitsnack i största allmänhet..


Jag vet inte när jag skriver igen men hang in there darlings.
Hörs när vi hörs. Puss!

Köpte en chailatte och satte oss i solen




Tjänna tjänna mitt bena. Här sitter jag igen och skall skriva lite om mitt deprimerande liv som verkligen börjar vända sig till det positiva. Jag är fortfarande på Gotland och planerar att vara kvar här tills det att någonting bättre dyker upp. Idag har jag lämnat ut Cv och lunchat på stan med mina lovergirls. Köpte en chailatte och satte oss i solen och njöt av den tidiga vår värmen.  Det mesta jag och Therese har gjort under den här veckan är att inviga hennes Sex and the city box. Jag har blivit smått besatt. Nu är Madeleine här med mig och Therese och dom sitter i vardagsrummet och kollar på Sveriges värsta bilförare.

Jag vill ha ett jobb.. hoppas allting går vägen.

Bild update

Dag 1 med Therese. the one for me!



 Då var det dags för fest. Och mina fötter blödde när jag kom hem, fy satan va vi hade dansat.


Dag nr tre efter att ha legat bakis en hel dag så vågade man sig ut och träffa vänner.
Stötte jag på en mys katt som ville ha min klubba, men det fick hon inte.


Nu sitter jag och Therese barnvakt. Jag blev as glad när Therese berättade att man kunde sätta i  kamera minnet i datorn och ladda upp bilder, så här har ni lite. bättre update någon anna dag när jag har tillgång till dator. Nu ska jag fortsätta kolla på film.

Puss på er.

Härliga Gotland

Hej.
Nu sitter jag hemma som Jannicke och jag blev överlycklig när jag såg datorn och tänkte blogg blogg blogg. Jag saknar er! Och jag saknar att blogga varje dag. Nu till en liten update.

Resan till Gotland gick jätte bra och jag hade tur som fick sällskap av Liza hela vägen. Vi hade jätte kul på båten, jag tror nog att det var mycket av övertrötthet att göra. Väl framme hos Therese så var det en cigg och lite småprat innan vi somnade som små barn. Jag vaknade på lördagen och Therese gick till jobbet. Jag år frukost och promenerade ner till Stan men hittade ingenting jag vill ha och sitta på Therese jobb i 3 timmar ville jag inte, så jag gick hem igen och städade lite hemma hos Therese.

Till kvällen gjorde vi oss fina och sen hällde vi upp vin i varsit vinglas och satt och skrattade och pratade tills det att vi skulle åka till förfesten. Hur kul som helst hade jag. Träffade massor med vänner och det var bara helt underbart. Jag hade så sjukt kul. Sen var det dags att åka ner till krogen. Vi missade våran taxi och gick ner till stan och sen grabbade vi en taxi och åkte ner. Dansade dansade och blödde på tårna. Flirtande och rosévin. Härliga Gotland. Jag trodde min kväll skulle sluta vid 2 när klubbarna stänger. Men nej nej, det var efterfest med Chefen och max mat. Jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv faktiskt. Så sjuk kul! 

Igår var det gratis kebabrulle som gällde eftersom att jag vann pokern och insatsen var en kebabrulle.
Jag smaskade i mig den och låg och glodde på tv hela dagen med världens huvudvärk. Helt plötsligt så såg man Kenza på Mtv ? Blev faktiskt förvånad. Först såg jag inte att det var hon. Hon såg annorlunda ut gemfört med bilder, men vem gör det inte?!



Tyvärr så kan jag inte få in några bilder överhuvudtaget för jag har glömt min usb sladd hemma på Öland. Jag kommer hem på fredag istället för söndag.. Jag saknar mina Katter!

RSS 2.0