Happy new year!

Jag är så sjukt lycklig just nu. Jag är i mitt älskade Stockholm och hos vänner som betyder. Ikväll är det nyårsafton och jag har ennu ett år att se fram emot. Det gånga året är historia! Nu ska vi åka ner till centrum och köpa raketer till ikväll. Jag kanske hittar något fint och nytt att ha på mig men det tvivlar jag på. Har 3 st outfits med mig så jag klarar mig om jag inte hittar någonting. Igår träffade jag min älskade Channa och jag älskar henne verkligen! Hon är en av dom bästa människorna jag känner!


Jag kommer antagligen inte att skriva mer idag så jag hoppas att ni får en grymt bra kväll med nära och kära.
Gott nytt år en sista gång så hörs vi nästa år!


and im off ..

to the city!

Jag är döende just nu, men det är jag konstigt nog glad för. Nu kan jag utan problem sova på bussen. Då går timmarna lite snabbare. Jag är som sagt framme i Stockholm runt tre tiden i eftermiddag och då ska jag möte upp Channa innan jag åker till Jeanette. Tänk er att imorgon är det här året slut. Jag är glad över att jag fick leva yttligare ett år!




Im am flying my heart is taking over the world is flashing by! Higher!






Så min stil, i love Chic!!


Det enda jag saknar är dom där långa benen. Jag har packat klart och jag sitter och små sjuger till higher - Erik Grönwall. Grymt mysig låt! Kanske skulle gå och lägga mig istället för att sitta här och pipa. Imorgon ska jag upp redigt tidigt och åka bussen i 6 helvetes timmar till Stockholm! YES!
Ska möta upp Channa i centralen och åka vidare till henne för att äta smörgåstårta. Det kan man ju inte tacka nej till, inte jag iallafall. Sen ska jag vidare till Jakobsberg och Jeanette. Jag kan inte förklara hur skönt det ska bli att komma hem igen, iallafall i några dagar. Jag saknar min stad! Hoppas bara jag hinner med alltig jag vill. Känns som om det kommer bli lite stressigt. Jag vill flytta upp nunununu!

Jag kommer inte anstränga mig med bloggandet när jag är uppe i sthlm, som vanligt! Men det får ni som läser min blogg stå ut med. Under nyår har man inte tid med datorer iallafall. Och om jag inte skriver mer detta år så önskar jag er alla ett lyckligt slut på 2009 och en lycklig början på 2010.

happy new year bitches♥!

Rosa






och så kan vi bortse från att jag inte bäddad sängen men det är för att katten ligger och sover där just nu ,typ, :P!

Jag älskar min morgonrock! Och imorgon bitti åker jag till Stockholm och ska fira nyårsafton med Jeanette + familj. SER SÅ FRAMEMOT DET! Ska träffa lite nära och kära uppe i storstaden med. Kan inte förstå att hela detta år snart är slut. Jag menar vart tog året vägen? Jag har iallafall skrivit en önske lista för 2010 och jag tycker att alla ska göra det.

Skriv vad du önskar dig i ett brev till dig själv för 2010. Lägg undan brevet, men någonstan så du kommer ihåg vad du lagt det.. På nyårsafton 2010 tar du fram brevet och se vilka önskningar som gått i uppfyllelse! Kul grej.

Jag ska börja packa om en stund. Måste ta med mig min stora resväska. Bättre för mycket än för lite tycker jag! Jag har lite presenter som ska med också. Tror däremot (chock) att mina högklackisar får stanna hemma. Ja, nej, nu orkar jag inte sitta här mer.

Ha de fint så hörs vi bloggen.

En snabb 2009 lista

Snodde denna lista från Kenza och jag var bara tvungen för det var så rolig.


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag gör alltid nya saker men jag började jobba på underklädes butiken Triumph här i Kalmar. Hyr en förstahand lägenhet, pluggat upp lite av mina betyg.. det är det jag kan komma på nu.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Öhm, nej.. Kommer inte ens ihåg vad jag gav för nyårslöften men iår ska jag ge löften som jag kan hålla.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, faktiskt, 2 st och några bekanta. Riktigt mysigt. Ska fira nyår med en av dom :) !
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, på så sätt har jag haft tur iår!
5. Vilka länder besökte du? Jag har bara hållt mig till Sverige detta år vilket jag lovade mig själv förra året då jag var i Turkiet i 3 månader.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Mer jobb och en fräsch lägenhet i Stockholm!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Inget, det blev helt tomt i huvudet nu faktiskt
8. Vad var din största framgång 2009? Jag blev fastanställ och fick ett första handskontrakt!
9. Största misstaget? Aldrig ett misstag, alltid en lärdom!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?  Nej, jag har inte varit sjukt eller skadat mig allvarligt en enda gång detta år (peppar, peppar..)
11. Bästa köpet? Verkligen allting jag köpt iår. Och året är inte slut än :D!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Skor och kläder, ingen vill gå i trasiga skor!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?  Mycket har gjort mig glad detta år. 2009 Har varit ett bra år!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Singel Ladys utan tvekan, Poker face, empire state of mind, Higher och HUR många till som helst!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag har inte varit ledsnare men jag har varit mer frustrerad än tidigare år. P-stavens fel!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Jobbat och brytt mig om att bredda min bekantskap här i Kalmar
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Varit mindre frustrerad :D
18. Hur tillbringar du julen? Tillsammans med min familj hos min syster på Öland. En väldigt lugn och stilla julafton.
19. Blev du kär i år? Nej, och det var nog det enda nyårlöftet jag höll kom jag på nu. Jag lovade mig själv att fokusera på mig och endast mig i 2 år. One more to go!
20. Favoritprogram på TV? Simpsons utan tvekan, sen har vi ju Navi cis och Christine, GG och vänner. Skulle kunna leva på dom serierna! 
21. Bästa boken du läste i år? Jag har faktiskt inte, FY SKÄMS, läst någon bok iår. Ska börja läsa en nu bara för det! Har 3 dagar på mig!
22. Största musikaliska upptäckten? Mig själv, häähä!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ja faktiskt en rosa telefon men baterit var värdelöst
25. Något du önskade dig men inte fick? Nej, jag önskar mig sällan massa saker men, när jag väl önskar mig något så brukar jag få det jag önskat.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Missade sista bussen in till stan så jag satt med en vän hemma i min lägenhet och pimplade vin. Sen somnade vi. Jag minns att jag skrattade precis innan jag somnade så det var en bra födelsedag :)
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Nej!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Väldigt egen, jag vet inte om man kan kalla mig bohemisk, nej det kan man inte men jag tycker om färger och gärna lite typ mormor kläder :P!
29. Vad fick dig att må bra? Mina vänner, min familj och mitt liv
30. Vilken kändis var du mest sugen på?  Som alltid, jag är sällan sugen på kändisar men i början på året var det ofcourse ChrisB men, jag fick avsmak efter allting med misshandeln. Sen har jag faktiskt inte fokuserat på killar överhuvud taget. Fråga min syster hon vet vad jag tycker om killar! (haha)
31. Vem saknade du? Jag saknar faktiskt min vapendragare, Therese!
32. De bästa nya människorna du träffade? Johanna Nylander rakt av!





Jag är glad över att vara jag!

Work





Dags för jobb, idag kommer bli en jobbig dag. Alla julbyten och så drar rean igång, nej det är bara le och köra på. När jag kommer hem ikväll så är släkten här, förhoppningsvis! Och jag hoppas dom är kvar så jag hinner träffa dom.


shillevippen


Bjuder på en gammal bild från 2007. Saknar håret!

Nu ska jag städa mitt rum och testa lamporna som jag köpte på Ikea för en stund sen. puss på er!
Verkar som om det blir till Touminstam för nyårsfirande iår!

Keep on



Vad ska man hitta på på nyårsafton?



=)

Hallå där.
Då var det dan efter själva dan. Jag sitter i  min nya ljusrosa morgonrock och har myst hela dagen. Nu ska jag tvätta om någon minut. Glömde min väska på Öland igår och det suger för min kamera ligger där i.

Har inte mycket att skriva. jag är nöjd med mitt liv!

God Jul!

Åh God morgon alla julglada människor! Äntligen är julafton här och den är VIT! Jag kan inte komma ihåg senast julafton var vit. Hur mysigt som helst. Jag ska iallafall julbada och skrubba mig ren innan jag åker till Nadine med mamma så jag får sätta igång för idag handlar det inte om bloggen utan familjen.

Från mig alla till er alla en riktigt god jul!


Julklapps inslagning

MÄTT! Jag och mamma har precis delat på en halv pizza och jag är så jäkla mätt. Ska egentligen sitta och titta på simpsons nu men jag vill uppdatera lite innan jag glömmer bort bloggen helt. Idag var sista dagen på jobbet innan lite jul ledigt. Och det var skönt. Männen är roliga som kommer in i storm panik och ska ha underkläder till sina damer men inte vet dom vad dom ska ha för storlek eller liknade men, det är så gulligt att dom anstränger sig och inte bara ger dom ett present kort, tycker jag iallafall. ANYHO. Jag ska slå in lite julklappar nu, min speciallite (stavas det så?) På jobbet så överdriver jag med julklappssnöre så det skriker om det men kunderna blir så glada så och jag med. Jag tycker att paketet är halv julklappen! Imorgon bär det av till Öland och till Nadine där vi ska fira jul. Det ska bli mysigt. Har konstigt nog inga större förväntningar iår som jag brukar ha men det är väl bara bra. Nu orkar jag inte pyssla ihop en massa onödig blaja för jag vill se på min älskling Homer.

Ha det så bra så hörs vi imorgon på DOPPARE DAGEN :D!




Min fina julklapp jag fick av Cina. Hon har gjort den själv! (En ljusstake för er som inte förstod det) Jag ska fylla den med marsmellows och smälta dom på ljuset. Mums!

Dan före doppare dan!

God morgon (jag vill inte vara vaken!)

Gäääsp helt ärligt alltså. Fan va jag inte vill vara vaken just nu. Vill gosa ner mig i sängen igen för det var varmt och skönt där. Åker mot jobbet om ungefär en timme. Så nu ska jag göra mig iordning för sista dagen innan julafton. Känns bra men endå tråkigt för sen går det tillbaka till slapptiderna. Längtar så tills våran butik får en annan lokal! Annars så ligger snön kvar här i Kalmar och min nya klocka sitter fint på min arm (skjut mig zzZZzZz), efter jobbet har jag som jag skrev igår cirka en timme på mig att leta reda på vad jag skall köpa till Berndt i julklapp. Good Luck Chuck!

Nu däremot så ska jag klä på mig och fixa frillan så jag ser något mänsklig ut. Ha en fin dag!


Snöstorm!

Dan före dan före doppare dan! DOPP!

Oh, mina fötter värker som satan och ute snöar det blask snö. Fryser ända in i benen! Idag har varit en rolig dag. Jag överraskade mina fina medarbetare med varsin rosbukett för jag tycker dom är absolut bäst! Vi fick även presenter av triumph, en svart fin filofax i läder och ett gulligt halsband.
När jag slutade jobba drog jag en snabb money spender på stan och köpte lite julklappar och så kunde jag inte låta bli att köpa en het, snygg, glittrigt bländande klocka till mig :D! Imorgon är dan före doppare dan och jag ska jobba hela dagen. Har en timme på mig att handla sista julklapparna, men de ska gå bra!

Nu ska jag sätta mig i fotbad men först måste man ju gå på toa så man inte pissar på sig när man sätter ner fötterna!










Den blingar fint i rätt ljus den ;)! Från Albrekts Guld!

Love




Move that thing around!




Nya låten som går ett i ett här hemma, drop it low!. Nu ska jag föna håret och sen bege mig mot jobbet. Efter jobbet ska jag gå en sväng på stan och se om jag hittar lite fler julklappar. Ha en fin dag!

Lost in space!

Lång dag men några riktiga stressmoment! Fot bad stod på listan när jag kom hem och satt i det i ungefär en timma. GUD Så SKÖNT! Nu är jag helt slut i huvudet och i kroppen. Ska snart lägga mig och sova tror jag för imorgon är det ennu en hektiskt dag, får man hoppas. Ska köpa dom sista julklapparna när jga slutat jobba. Önskar att jag hade mer pengar att spendera för jag älskar verkligen att shoppa, MEN vem gör det inte :)


Nu ska jag fortsätta att göra absolut ingenting. Sov gott!



Shillevippen

God morgon!

Idag mår jag hur bra som helst om man bortser från att jag är sjukt trött. Det bästa med denna dag än så länge är att snön ligger kvar, och ska ligga kvar några dagar till iallafall. Snart ska jag ta bussen till jobbet och jobba till ikväll. Hoppas det blir smockat med folk idag. Jag gillar stress!

Men nu ska jag klä på mig och kleta på lite makeup så man inte skrämmer kunderna höhö. Vi hörs! ♥



Turkiet!

14 minus grader

Hemma igen, kom precis på att det är ju 4:e advent idag. Om bara 4 dagar är det julafton och jag har inte alla paketen klara. Detta är stress moment nr 1! Hoppas på att få göra musik ikväll iallafall för det är jag så grymt sugen på. Lite problematiskt att få tag på Qviberg bara. Vi missar varandras samtal hela tiden :P! Det har varit en lugn dag på jobbet, trodde att det skulle vara mycket mer julhandel än det har varit som senaste dagarna. Kallt som satan är det ute också men jag älskar kyla så det är gutt. Nej, ska fixa mat till magen min och försöka få tag på Q.

ha en fin fjärde advent!


Snart är tomten här

God morgon!
Här sitter jag trött som attans och tänkte bara skriva lite om vad jag har för planer idag. Eller först och främst så vill jag bara skriva att jag skriver för min skull och ingen annans. Så ni som fått det om bakfoten, ni vet nu. Anyho. Nu snart så ska jag iväg till jobbet, det är jag som öppnar och stänger idag. Hoppas på mycket folk nu sista söndagen innan jul! Sen är det halvt planerat att jag ska iväg till Öland och göra musik men det är fortfarande luddiga planer. Jag hoppas på det iallafall för sjunga är det bästa jag vet!

Nu ska jag däremot göra mig iordning för jag är som sagt nyvaken.
Önskar er en fin dag med mycket snö!


En gamal jul bild från 2007 som jag tycker är hur mysig som helst!

Frustrerande



Egocentrisk och självupptagen så det SKRIKER OM DE? Jag gillar inte sånt beteende. BLÄ!
Jag ska slänga mig i sängen framför en bra film och hoppas på att jag somnar för imorgon är det upp tidigt och iväg till jobbet som gäller. Jobbar mellan tio och tre. Efter det ska jag antagligen till Öland och göra musik men ingenting är säkert som vanligt för KOMUNIKATIONEN SUGER! Så tröttsamt!

Jaja, hoppas på en mer jämlik dag imorgon istället för att jag ska behöva sugas på energi som alla andra dagar. Jag tror jag precis kom på varför jag aldrig har trivts här i Kalmar!


God natt!

Higher



So hold my hand and never let me go. Take a leap of fate into the unknown

Lördag innan jul


Glad filur i snön.


Den enda jobbiga delen med snö.


älskar att sitta i soffan och se ut mot balkongen med allt julpynt. Jag tycker aldrig men kan ha för mycket!


Nu är jag helt slut i huvudet efter en lång och relativt hektisk dag på jobbet. Visst är det kul att folk handlar och jag hoppas på att det är fler som handlar imorgon men oj va trött man blir när man väl varvar ner.
Jag bara älskar att snön fortfarande är kvar. Ofta brukar snön tina bort nu så här dagarna innan jul men iår sägs det att snön skall ligga kvar så vi vår en VIT julafton! hoppas hoppas hoppas.
Jag ska alldeles snart äta någonting lätt så jag stillar min hunger och sen ska jag slå in Lizas julklapp som jag köpte idag! Nadine kommer förbi om ett tag med. Det blir roligt.

Nej, MAT nu tack! Ha en fin kväll.

Stress

Hej.
hann inte skriva ett enda inlägg igår men Oj vilket härlig dag jag hade. Middagen hos Cina på kvällen var något extra. Maten var så himla god och hela inredningen i hennes hem var rena dröm indredningen. Och det som satte pricken över iet var ju hennes golden Nadja som jag förälskade mig i. Jag har alltid velat ha en golden!
Nu har jag knappt tid att skriva nu med för jag ska iväg och jobba alldeles nu och jag KOM PRECIS PÅ ATT JAG INTE FIXAT HÅRET! aah shit.

Vi hörs senare och då med lite bilder från idag med! Puss


Print Screen !




Hela datorn hakade upp sig när jag skrivit klart så jag hann inte spara men, snabb som jag var så hann  jag printscreen! Love me ibland!

let it snow..

Skype är as kul! Pratade med Qviberg över skype, as smart. Nu kan han inte fly längre mohahaha! På söndag ska Jag, Q, Jessica och Mats göra musik! Det ser jag fram emot. Jag måste verkligen sätta mig med provet och hem uppgiften nu. Jag känner mig verkligen inte motiverad men jag måste ju! Någon promenad blev det inte och nu är det mörk så jag går ingenstans.
Jag har pulat ihop en ny header med. Den tycker jag om så den får bli där ett bra tag! Snö gubben försvinner dock efter jul. På tal om jul. Det är så snart julafton och så snart nyårsafton. Det lutar åt Stockholm, men jag vet inte än!


Skype

Kollade på oprah precis. Det handlade om skype, det är coolt den där skype grejen. Jag ska ladda ner den nu och se om jag förstår mig på någonting. Jag är inte så teknisk men de är kul med nytt(nytt för mig). Well well.


Glans över vita skogar

Hej bloggen!
Här sitter jag och stirrar ut genom fönstret, det snöar! Vaknade för ett tag sen av ett meddelande från min vapendragare Therese. Hennes lilla bebis sparkar vilt i magen hade hon fått höra nu när hon varit på ultraljud. Jag kan inte förstå att min bästa vän har en lite plutt i magen. Det är häftigt men endå så himla läskigt. Jag ska ju bli moster förbövelen.
Annars hade jag tänkt äta lite frukost och kolla på Ellen på tv. Den bruden får mig alltid att apflabba. jag måste plugga mer på islamprovet och sen kanske jag tar mig en härlig kall promenad i blåsten. Man måste njuta nu när snön är här, den kommer ju tyvärr bara en gång om året, om ens de!

Nej frukost, Ellen, plugg och promenad. Ha de fint!


Is Prinsessa

Hej lite halv sent så där!
Timmarna på jobbet flöt på och utan att tänkt på det så var det dags att stänga! Njöt när jag stod och väntade på bussen som var 10 minuter försenad. Det är något speciellt med snö och brain freeze. Jag älskar det! Jag hoppade av en station innan min med så jag fick gå i snön en bit. Jag älskar verkligen vintern. Förut idag när jag åkte till jobbet så såg hela skogen ut som en skit fin vintertavla. Hoppas kallvädret håller i sig nu.
Pratade med Therese på väg hem och på Gotland skall det blir storstorm imorgon. Hoppas det blir storm här med :) Då blir jag glad! Oj, vad jag skriver. Nu ska jag sätta mig med lite grejer som måste vara klara till skolan på fredag.

Hörs när vi hörs!






Hej och hej då!



Nu åker jag iväg till jobbet. Det snöar fortfarande så det här blir en bra dag :D!
Ha en fin dag!

Vita vinterland

God morgon hjärtegull.
Idag är jag på strålande humör. Det är snö överallt och jag älskar älskar älskar det! Idag är jag lycklig. Inatt städade jag mitt rum med så det var skönt att vakna och se att det inte alls var sån katastrof som jag är van vid att vakna till. Senare ska jag iväg till jobbet. Jag hoppas det blir fullt ös nu!

Nu ska jag däremot sitta och titta ut på snön och bara njuta av att den äntligen är här!




night night sleep tight


Världens finaste Tindra och världens charmigaste Bobo!



Mom i snön.. Ja precis!



God natt !

Så de kan gå!!!

Hello bloggen.
Sitter hemma hos Johanna och är relativt kissnödig. Ute har snö blivit regn men jag hoppas som attan att det inte blir en massa slask nu. Vi tog en halv lång promenad tidigare till Berga och handlade lite gott att frossa i oss.


Jag: Kan inte jag skriva ett snabbt blogg inlägg?
J: Jo gör de du.
Jag: men jag ska bara tvätta händerna först för jag är helt kladdig. Jag vet hur irriterande det är när jag tar på min mus och någon har varit där med lotion.


HAHAHA! Det kom inte riktigt ut som jag ville. Jag menade förstått datormusen och handkräm!






Snart ska vi se Bridget Jones dagbok. Det ska bli mysigt :)


Hej mitt vinterland

Hojt.

Nu har jag ganska så bråttom. Ska till Johanna som sagt men mitt hår är katastrof med tanke på att jag duschade precis så jag ska fixa till fluffet och sen bege mig. Det ryktas om en lång mysig vinterpromenad?



Hörs senare

Tvättstuga

God morgon lovers!

Vaknade för ett tag sen och jag ska alldeles snart ner i tvättstugan och slänga i en tvätt. När jag kommer upp igen ska jag slänga mig själv i duschen. Jag hade egentligen tänkt plugga idag men de får jag ta senare för jag ska umgås med min lovergirl Johanna nu om ett tag. Idag är det KALLT ute, men jag älskar kyla så det är bara bra. Nej nu måste jag ner i tvättstugan så ingen tar min tid!


Jultomten finns..



Oj så trött jag är nu. Jag har varit vaken länge för att vara jag men imorgon är jag ledig från jobb och skola. Jag kommer iförsig plugga en stor del av dagen men jag slipper lämna hemmet. Har hört att det ska snöa imorgon så det blir mysigt. Annars mår jag bra, är fortfarande lite kluven om hur jag skall göra till nyårsafton. antingen blir det Gotland eller så blir det Stockholm. Jag får helt enkelt se. Nyårsklänningen ska jag köpa på mellandagsrean iallafall. Förra året hittade jag min klänning på självaste nyårsafton! ANYHO! Nu ska jag slå in lite julklappar.

Juste... litet tips så här i juletid. Säg inte tack när någon säger prosit! Ni dödar tomenissarna då! Och då blir inte tomtefar glad nu när han behöver dom. hoe hoe hoe ;)!

Jag vill sjunga!




Jag och Nadine på väg till stan. Systrami :)




Hej hjärtan! Hoppas ni mår bra. Jag mår toppen!
Igår var det som alla vet Lucia. Jag och Nadine åkte in till stan för att se på luciatåget i Domkyrkan. Det var inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Men det var mysigt och barnenkören var jätte duktiga. Åkte över till Öland och såg Lucia på tv vilket var en STOR besvikelse. Vad hände med jul och lucia sånger? Så är det! Nu är jag hemma i kalmar igen och snart ska jag åka iväg till jobbet.

jag vill sjunga, igår blev det ingenting för vissa har försvunnit från jordens yta, konstigt nog!
Ha en fin dag.

Firande




Lite halvt Lucia klädd måste man ju vara på självaste Lucia. Vet inte riktigt var jag vill se Lucia om jag vill se de i domkyrkan här i stan eller i Mörbylånga kyrka. Det blir troligen här i stan med tanke på att Nadine är på väg hit och jag tror inte hon vill åka tillbaka till Öland när hon kommit fram. Hade planer på att göra musik idag men jag får inte tag på Qviberg så jag vet inte riktigt hur detta ska gå till. Tiden börjar ta slut med! Ska försöka få tag på honom efter Lucia som är vid 4 här i stan. Nu är Nadine här och vi ska snart åka iväg.

Hörs senare!


Glad Lucia!


Bullar



Har bakat i 2 timmar nu och gjorde en lite nygrej, rev blockchoklad och blandade det med vaniljpulver men det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Bullarna blev lite torra med de är därför de finns mjölk :D! Nu ska jag slå på en film för på tv går det bara rysare!

ha en fin lördagskväll!

Baka baka liten kakaaa

Kvällen blir antagligen inställd pga lågkonjuktur helt ärligt! Så är det när det är som det är. Jag har bestämt mig för att baka istället så jag har lite gott att smaska på ikväll när jag har bestämt att det skall gå en bra film på tv.

Jag önskar önskar önskar att jag var i Stockholm. Det hade varit drömliv!



jag längtar tills snön kommer på riktigt. Jag överlycklig en vinter dag 2008!


Snö





Jag är en riktig eskimo och jag har varit glad hela dagen idag. Snö är nog det bästa jag vet. Hann förbi systemet och nu är det bara Kerstin som saknas!

Jag ser de snöa



Åh alldeles nyss så vräkte snön ner. Vilket glädje rus jag fick! Nu har det slutat men jag har sett årets första snö! Min dag är gjort. Nu väntar jobb, sen ska jag möta upp Kerstin för en halvvild utekväll!


Ankstjärt

Jag känner mig helt nerdrogad efter att ha sovit någon timme. Snart drar idol finalen igång och jag är så redo.
Calle for president!


hönslur



Nu ger ögonen upp, ska lägga mig en stund så jag orkar se idol finalen ikväll. Erik kommer ju att vinna, tyvärr men jag ska heja och rösta på Calle endå!

Tupplur

Gick upp riktigt tidigt och såg lite Vaknamedthevoice på tv innan jag åkte till jobbet. Nu kan jag knappt hålla ögonen öppna så det får bli en lite tupplur för min del. Ikväll är det idol och imorgon väntas jobb och på kvällen blir det nog partej med Kerstin!


Turkiet 2008 innan man förälskade sig i glass


Framtiden är ljus

Ikväll fick jag mig ett gott skratt när jag pratade med min älskade partner in crime på telefon. Vi planerade våra framtida julaftonar med barn och män HA! Jag älskar min Therese och hennes lilla plutt i magen också! Mitt framtida syster barn. Jag längtar tills lillskiten kommer ut, faktiskt! men iallafall, vi kom fram till att våra julaftonar kommer lika "tomten är far till alla barnen" fast med mer sprit involverad :D. Jag längtar redan! haha

Nu hoppas jag bara på att jag kan åka ner till Gotland till nyårsafton.


Gammal bild från 2004 innan jag flyttade från Gotland. Det var vi, två småskitar som alltid hade kul.


klätt julgranen







Nu är det jul här i vårt hus, julen den kommer hopptrallalalaaa.. Nu har jag och mamma klätt julgranen. Kanske tidigt enligt vissa men jävligt sen enligt mig. Jag är en sån som vill ha upp julgranen och pyntet 1 december.

God Jul :D


Lets smile



Nu är det inte mer skola förens den 18 december vilket jag tycker är riktigt skönt. Imorgon jobbar jag och på söndag är det Lucia!

puss ♥


Care


Tog en snabbdusch och det var de bästa jag gjort på länge. Ibland är det bara så skönt att duscha. Ska slänga mig i soffan och fortsatta se på film nu. Ha en bra onsdag.


Trött på att människor ska gömma sig istället för att bara SÄGA SOM DET ÄR! Jag är ingen mördare.


Aj



Så går det när jag försöker blåsa ut ljus! Det var inte speciellt skönt måste jag erkänna!

Love

Tävlar hos Kenza för en The hills box.



Varför? Lauren Conrad är en av mina inspirationskällor och jag fastnade speciellt för hennes personliga stil, redan i Laguna Beach som var hennes första reality serie som The hills blev uppföljaren till. Jag har tvingat min syster många gånger att se the hills med mig, ibland samma avsnitt flera gånger på rad. För mig är det nyttigt att se att det inte bara är ens eget liv som är fyllt med drama bland vänner och familj utan att de är rätt så vanligt bland alla. Sen ska vi inte prata om kläderna och stilarna man inspereras av. God bless fashion! Utan Lauren hade jag nog haft lika dålig klädsmak nu som jag hade för 5-6 år sen. Man lär sig också hur man kan hantera vissa situationer utan att bidra med drama. Man gör bara tvärtemot va dom gör i serien :D!



The hills påminner mig om tiderna då jag lärde känna mig själv och de hade varit grymt kul att få ha boxen!


Flaw


inspiration


Jobbigt..


(bild tagna från google)

Jag vill bli rödhårig!!! men vilken nyans vet jag inte riktigt ännu! 


Vi komma från pepparkakeland..



undra om jag ska köpa lite godisgrejs så jag kan pyssla ihop ett pepparkakshus kanske?

INZO



Trött som attans. Hittade 3 gullungar i fönster när jag hämtade ett glas vatten. Nu drar jag iväg till skolan!

Flash



Min dag har varit hur bra som helst. =)

Power

Jag känner mig själv i låten, Det händer inte ofta. och det är inget kärleks relaterat skit.






Så är det..

BLÄÄÄ va jag hatar regn när det egentligen skall snöa. Det är en av alla anledningar till varför jag inte tycker om att bo här. På Öland snöade det inte heller. Jag vill ha snö till jul. Ska fan flytta till jokmok alltså.  Som sagt så regnar det och jag hoppas det slutar tills det att jag skall iväg till jobbet för jag är inte så värst sugen på att cykla i regn.




Har funderat ett tag på att börja med en bild blogg mer än en textblogg. ska testa ett tag och se vad jag tycker. Börjar ikväll efter jobbet. =D


Arg

Jag har helt och hållet glömt bort att det är andra advent idag! Vad är det som har hänt med mig egentligen. Jag är inte mig själv längre. Jag och många i min närhet börjar misstänka p-stave jag har i min arm. Jag har varit arg och irriterad sen i april och jag är trött på det nu. Jag är nästan aldrig glad längre, bara irriterad och fnäser till för minsta lilla. Bla bla orka.
Jag kan inte sluta spela bad romance med gaga alltså. Den låten har satt sig ordentligt.

Imorgon är det jobb som vanligt och jag vill egentligen över till öland och rota i nadines källare efter min julgran? Tror nämnligen att det är där.


frihet!

Rösta på mig gullungar

Såg när jag var inne på kanal 5s hemsida att jag är med i en lookalike tävling. Och tävlingen avslutas idag så rösta på mig här sista gång på mig vettja. Det hade varit kul och se hur långt man kan gå.


Undra vem som  skickade in min bild :)?


Whats love hot to do with it?


Lost in color, målad med akvarell

har målat lite ikväll och just nu kollar jag på filmen Ed tv på 3:an. ska nog gör amig lite varma mackor med för jag börjar bli lite små hungrig. Undra om jag ska över till öland imorgon och repa eller inte! Vissa  försvinner när man behöver dom ;)!

Nu börjar filmen. PUSS!

I want you love...

Dagens humör: Humörsvägningar..
Dagens borde: Motionera
Dagens frisyr: Min älskade Mohak!
Dagens klädsel: Mjukisdress och mys tofflor
Dagens planer: ingen what so ever!
Dagens materiella vill ha: Kläder och massvis med skor
Dagens längtan: jag längtar tills det att jag får ett jobb i stockholm och kan lämna Kalmar bakom mig!
Dagens fundering: Undra hur långt jag kan gå inom musik?
Dagens beroende: Gaga - Bad Romace
Dagens tråkigaste: det var inte mycket folk på jobbet vilket gjorde dagen halvseg
Dagens personer: NOBODY!
Dagens roliga: Ingenting än så länge
Dagens låt: Bad Romace - Gaga

Har precis...

0-7653d5d14e640eb65deae933f13319fc.png

Kolla varifrån!

Har precis fått i mig min jordgubbs drink. Slutar jobb om en timme. Undrar om det händer något kul ikväll?


December



Nu drar jag iväg till jobbet. Det är pissväder i Kalmar idag så det lär bli en lugn dag. Jag läntar så efter snö och kyla! Ska man behöva flytta till jokmok för att få lite riktig vinter?


Ha en bra dag. Puss!

milk and...

0-1d4ab0f252ecb7203ab7f57dbb7353fa.png

Kolla varifrån!

milk and cookies. Yummie!


Ja så går det

Hojt, här sitter man fortfarande i mörbylånga och nu väntar jag bara på att klockan ska bli 6 så jag kan ta bussen hem. Det är alltid lika roligt att få spendera natten hos Nadine. det blir alltid mycket skratt och massor med skvaller om idioter runt i kring. Idag har jag inte gjort mycket. Kollat på film för det mesta och precis nu är det film igen på tv.


Hoppas ni haft/har en bra dag/kväll!

Tankar om ingenting

Jul jul strålande jul? Ja december och jag njuter var enda sekund. Jag är ett riktigt jul troll. Dom som känner mig vet att jag pyntar så mycket att man nästan spyr åt det i vanliga fall. Iår har jag faktiskt tagit det lite lugn. MÖHÖ! Men julstämningen har börjar smyga sig på. Mycket för att det är ruggigt kallt ute idag och jag är ju en eskimo som älskar snö och kyla. Just nu sitter jag i Mörbylånga hos Nadine och kände att jag vill skriva av mig lite om ingenting. Länge sen jag bara skrev.

(Ingen får ta illa vid sig nu om det jag skriver, det är bara jag som är lite fundersam i mitt tänkande och min syn på det hela! Vill UNDERSTRYKA att jag inte tänker eller syftar på någon speciell när jag skriver detta)

Borde man känna sig stressad till livet när man är 20 år? Jag tycker att många stressar in i familje livet, (är glad för dom som funnit sin livs kärlek) men ofta tycker jag att många stressat på processen. Att man blir så uppslukad i nuet och i känslorna som sprutar att man glömmer bort det allvar som man egentligen är på väg in i. Ett barn är inte bara en asseccoar som är inne att ha under en viss tid. På Gotland t.ex var det inne för något år sen att ha ett barn på höften medans man gick på stan, och på kvällarna bollmade man cigaretter och söp sig så otroligt packad för att man fortfarande var ung och inte kunde ägna hela sin tillvaro till barnet?! VA FAN! Jag avgudar föräldrar som ägnar vart enda andetag till sina små. Men hatar föräldrar som utan problem lämnar iväg sina barn till mormor/morfar för att kunna supa varje helg. Vet inte riktigt hur det blev så mycket barn barn barn nu men det är väl för att dom flesta jag känner har barn eller är på väg att bli föräldrar och jag är rädd att dom inte känner sig helt klara med sig själva! MEN det är säkert bara för att jag inte är redo själv, överhuvudtaget. Varken för kärlek eller kärlek! Hur vet man egentligen? Och hur många gånger ska man behöva bli krossad. Att ha blottat sig så otrolig för en människa och sen blivit totalt krossad. Hur får man tillbaka tilliten? Jag vågar inte lita på människor, Ingen längre. Känner mig helt ensam trots att jag har flera runt i kring mig! Det är inte så farlig som det låter. Jag vill kunna lita på människro men jag kan inte och det är så jävla frustrerande. bla bla bla synd om mig, Nej. Men jobbigt, för jag är en social jävel som inte vet ut eller in längre. Helt jävla rubbad känslomässig och fysiskt. ANYWAY slut skrivet!

Det finns en familj som jag avundas, och dom bor i Kalmar. Om det är något jag önskar så är det sån kärlek till alla par och alla barn för det är verkligen underbart att se. Trots att jag inte är nära till dom så får jag hopp om att riktig och ÄKTA kärlek finns. Och det är inte ofta jag får hopp om kärlek!


have a great night!


Sitter och...

0-1bd2710a47cc26f26c94366e057f8115.png

Kolla varifrån!

Sitter och kollar på tv och har gjort mig iordning för jobb. Hoppas ni har en bra dag. Puss


Sitter och...

0-1bd2710a47cc26f26c94366e057f8115.png

Kolla varifrån!

Sitter och kollar på tv och har gjort mig iordning för jobb. Hoppas ni har en bra dag. Puss


Nu är...

0-3912c0396f9598ea0987eefc2ce150c3.png

Kolla varifrån!

Nu är det julkalendern och jul mys som gäller. Första december idag. Jag älskar julen. Ge mig snö så blir allting perfekt!


RSS 2.0