BH skola ala Mireille!

Eftersom jag kan mycket om bh:ar med tanke på att jag jobbar med det tänkte jag vara snäll och informera er lite titt som tätt om bhar. Så nu finns en ny kategori med BH-skola!

På tal om Bh, mina kära kvinnliga läsare. Många har problem med att hitta en bh som passar och många av ni tjejer vet inte ens vad ni har för bh:storlek. På T.ex Triumph hjälper vi alla våra kunder så att dom får rätt bh med sig hem. Men jag tänkte vara snäll och gå igenom 5 enkla steg med er.

Steg1.
Mät dig så du vet vilket omkrets du har och så du lättare och snabbare kan hitta din nya bh.


Steg2. 
När du hittat en bh med ditt mått är det bara att börja prova och se vilken kupa som passar dig bäst. Byt inte storkelsmåttet utan byt kupstorleken om bh är förliten i kuporna. T.ex 80B är mindre i kupan än 80D trots att måttet är detsamma. Oftast måste vi tjejer öka cupstorleken när vi provar bh:ar.
Steg3.
Det finns några hemlighets tips på hur man ser att en bh inte är för liten eller för stor.
Hur vet jag att en bh är för liten?
A) När en bh är för liten i kuporna så bullar bröstet lätt över kanten av bh. Du får 4 bröst istället för 2!
B) Kuporna omfamnar inte hela bysten utan slutar på bröstet och brösten ramlar ur bh väldigt lätt.
C) Bh banden ramlar av axlarna och byglarna skaver.
Hur vet man att en bh är för stor?
A) Kuporna åker in i armhålan
B) Bröstet försvinner i bh:n
C) Bh banden ramlar av axlarna och byglarna skaver.

Det bästa att göra när du är osäker på din bh är att fråga personalen. Dom hjäpler dig mer än gärna. Men om du känner att du vill "fixa detta själv" Så är det viktigt att bh blir så bra som möjligt på dig så du inte lägger ut pengar på en BH som inte är rätt endå. Så här ska en bh ABSOLUT INTE SE UT PÅ DIG!

Som ni ser på bilden så har jag 4 bröst istället för två och kupan på bh:n slutar på bröstet. Detta är fel kupa INTE fel omkretsmått! Så då måste jag byta kupstorlek så istället för 85B(som på bilden) byter jag ut bh till en 85D. Och så här SKA det se ut:

kupan ska fånga hela byten och ett enkelt tänk är att bygeln ska gå rakt med armen när du har armen rakt ner. Och inga dubbel bröst här inte! BH:n ska även sitta tätt intill kroppen och inte lyfta framtill! Lyfter bh är kuporna för små. Så här ska det se ut framtill:

Där pilarna pekar ska bh:n sitta tätt. Alltså du ska inte kunna se din mage när du tittar ner. Ser du din mage genom ett hål så måte du byta kupa. Och antagligen en kupa större!

Steg4. Prova trosan till bh:n för det är alltid roligare med ett helt set än bara en bh och någon trosa som inte hör till.

Steg5. KÖP ditt bh-set och njut av att ha en bh på dig som inte känns! För en bh som sitter rätt känns inte!

Varsegoda!

Kommentarer
Postat av: SOLINA

bra tips ;)

2009-10-31 @ 00:31:38
URL: http://solinas.blogg.se/
Postat av: EMELIE CARLÉN

Åh! Väldigt bra tips tycker jag! Har haft svårt att hitta en bh som sitter som smäck men ska bege mig ut och leta nu efter ditt tips! :D

2009-10-31 @ 12:28:56
URL: http://emeliiecarlen.blogg.se/
Postat av: Fd behålös?

Du jobbar på Triumph? Senast provade bh 75c. Provning är jobbig och har aldrig hittat någon bekväm bh, så jag går mest utan. Insåg att en tunn tröja krävde något under. Sökte och hittade från tyska Triumph en bh i onesize, som satt perfekt. Tunn, mjuk och glansig, ger ett litet lyft, men känns och ser ut som att vara bh-lös. Den har blivit mer använd än någon tidigare bh och behöver fler, men varför går den inte köpa i Sverige?

2010-01-04 @ 03:01:03
Postat av: Emma

Tack för tipsen. Jag blev verkligen motiverad att leta på en bra bh.

2010-01-28 @ 12:07:42
URL: http://borjesbarnbarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:
DET ÄR INTE SÅ SVÅRT ATT RESPEKTERA DETTA
* Jag bryr mig inte om du har frågestund. Så påminn mig inte heller!
* Ingen tråkig reklam eller späm. Jag är inget annonsblad!.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0